myros-popup.jpg (663 KB)
Turistik Hediyelik Eşya Ne Alınır?

Turistik Hediyelik Eşya Ne Alınır?

01 Şubat 2023

Turistik hediyelik eşya ürünleri, insanların seyahatler sırasında yaşadıklarını hatırlamak amacı ile anı eşyası olarak aldığı, seyahat yapılan bölgenin tarihi, kültürel, sosyal yapısı, yaşam tarzı ve bölgeye has özelliklerini taşıyan eşya kategorilerinin tümüdür. Genellikle bir seyahat bavulunda kolay taşınabilecek boyutta ve tasarımda olan ürünler, aile üyeleri, dostlar, arkadaşlar ya da ev için alınan anı turistik hediyelik eşya türlerinden oluşur.

Yurt içinden ve yurt dışından gelen turistler genellikle kültürel, tarihi, doğal veya tatil amacı ile seyahat ederler ve ziyaret ettikleri yerlerde gezinti, dinlenme ve turistik hediyelik eşya alışverişi gibi aktiviteler yaparlar. Turist kelimesi, Fransızca tour "dolaşma, döngü" sözcüğünden türetilen “touriste” kelimesinden tüm dillere transfer olmuştur. Fransızcada touriste kelimesi "zevk ve merak için gezen kimse" anlamına gelir. Dünyanın neresine giderseniz gidin bu kelime, yerleşim yerinden uzakta bir yere seyahat etmeyi planlayan veya gerçekleştiren kişiye verilen addır. Toplumların sosyo ekonomik kültürel yapılarının hızla değiştiği günümüzde, kültür ve refah seviyesinin yükselmesi, gelişen teknolojik araçlar, hızlı ve konforlu yolculuk türleri insanın araştırma gücünü arttırmıştır. Zevk ve merak duygusu ile birleşerek artan seyahatler sonucunda turistler, oldukça geniş bir alanı etkileyen ticari faaliyetlerin oluşumuna katkıda bulunmuştur. Turistik gezilerin yarattığı ve Turizm Endüstrisi adı verilen bu ticari faaliyetlerin en önemli kollarından birisi turistik hediyelik eşya sektörüdür.

Yılbaşı, bayram gibi resmî tatillerde ya da yıl içinde çeşitli gerekçelerle izinli oldukları dönemlerde insanlar, gelişen yolculuk standartları sayesinde yurtiçinde veya yurtdışında seyahat planı yaparlar. Seyahatlerinin sınırlı süresi içerisinde amaçlarına yönelik gezerken bir yandan da gittikleri yerlere ait temalı turistik hediyelik eşya ürünleri alırlar. Özellikle eğlence, tarih, kültür, gezi, gözlem, spor amaçlı seyahate gidilen bölgede turistik hediyelik eşya ürünleri ile dolu olan birçok hediyelik dükkân vardır. Terminallerden, havalimanlarından, marinadan başlayarak en işlek caddelerde ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu yerlerde, müzelerde, parklarda, tarihi yerlerde, pazarlarda, bölgenin meşhur ürünlerinin yanında, raflarında şehir temalı turistik hediyelik eşya ürünleri satışa sunulur. Yerli ve yabancı turistlerin rağbet ettiği turistik hediye ürünlerinin satışını yapan birçok mağaza ve işletme satışa koydukları tüm koleksiyonları temalı turistik hediyelikler üreten hediyelik eşya toptancıları aracılığıyla alırlar. Bireysel olarak herkes bu dükkanlardan bölgeye ait temalı magnetler, anahtarlıklar, şişe açacakları, kupalar, bardaklar, yöresel sabunlar, tepsiler, tekstil ürünleri, biblolar, duvar süsleri gibi dekoratif ve kullanım amaçlı turistik hediye ve anı eşyası alır. Seyahatlerdeki bagaj sınırı nedeni ile genellikle hafif ve kolay taşınabilir boyutta türleri almayı tercih eder. Eğer bireysel satın almalar için turistik hediyeler nerede satılır diye merak ediyorsanız ve tüm işletmeler için toptan turistik hediyelik eşya nereden alınır diye merak ediyorsanız sizin için en doğru adrese geldiniz. Yeterli bagaj alanınız veya seyahat süreniz olmadığı için satın alamadığınız çeşitli temalı turistik hediyelik eşya  çeşitleri için Türkiye'nin en büyük turistik hediyelik eşya üreticisi ve toptan satış firması Myros, size istediğiniz kaliteli hizmeti sunan bir markadır. Nitelikli, yaratıcı, saygın, güvenilir ve desteğe hazır ekibiyle, online sistemdeki hazır kataloglarda yer alan binlerce kaliteli ürün çeşidi ile aradığınız adrestir. Seçtiğiniz ürünlerden tekli veya çoklu adette satın alabilir, size ait yaratıcı fotoğraflar ve mesajları kullanarak özelleştirilebilen modeller ile kendi kişisel tasarımınızı oluşturarak sipariş verebilirsiniz. Turistik hediyelik eşya işletmeniz için kaliteli ve ucuz toptan hediyelik eşya siparişi vermek istiyorsanız, profesyonel, bilgili ve deneyimli danışmanları, sürekli tedarik ve kaliteli üretimi, her zaman hızlı çözümler sunan satış sonrası destek ekibi ile Myros, aradığınız güvenilir iş ortağınızdır. Myros’ un üstün hizmetler sunan işletme anlayışı ile tanışmak ve toptan turistik hediyelik eşya satın almak için yapmanız gereken tek şey, bayi sayfasından giriş yaparak toptan üyelik başvurusunda bulunmaktır. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra tüm kurumsal siparişlerinizde, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanarak sipariş verebilirsiniz.

Turistik Hediyelik Eşyalar Nelerdir?   

Türkiye’deki yedi farklı bölgenin her şehrinde, bulunduğu yörenin tarihine, kültürüne, iklimine ve doğal yapısına göre kendine has, zengin içerik ve çeşitliliğe sahip yöresel turistik hediye ürünleri vardır. Tam bir kültür mozaiği olan toplumsal yapı sayesinde, eski uygarlıklara kadar dayanan el sanatları ile tamamen yerel ve yöresel tasarımlar üretilir. Unesco Dünya Mirası listesine giren tarihi alanlar, dünya çapında ünlü olmuş coğrafi işaretli ürünler ve mekanlar bulunur. Bu nedenle yerli ve yabancı tüm ziyaretçiler için her gidilen bölgede, zengin tarihi ve kültürel temalardan ilham alan  turistik hediyelik eşya çeşitlerinde geniş bir yelpaze sunar.

Asya ve Avrupa kıtalarını birleştiren iki önemli boğazı merkezinde bulunduran, en büyük metropollerinden İstanbul başta olmak üzere tarihi, kültürel, eğlence, sanat ve ticari gezilerin en yoğun şehir merkezlerini bulunduran yer Marmara Bölgesidir. Uluslararası seyahatlerin transfer noktalarını da barındırması nedeni ile dünya çapında en hareketli alanlardan biri Marmara Bölgesidir. Limanlar, havaalanları, garlar, terminaller,  İstanbul ve Çanakkale Boğazları ile  her gün farklı amaçlarla seyahat eden milyonlarca turist  giriş çıkışı vardır. Gastronomi turizminin de yoğun olduğu bölgenin tüm temalarını konu alan İstanbul, Bursa, Edirne, Balıkesir, Çanakkale, Sakarya, Tekirdağ, Kırklareli, Söğüt, Akçay, Altınoluk, Ayvalık, Avşa, Bozcaada, Burhaniye ile ilgili pek çok turistik hediye ürün çeşidi bulunur. Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı, Aynalı çarşı gibi yüzlerce yıllık tarihi çarşılarda geleneksel ürünler, modern alışveriş merkezlerinde ve caddelerde bulunan turistik hediyelik eşya satışı yapan dükkanlarda her çeşit ürüne rastlanabilir. Her bölgeye ait temaların ve görsellerin öne çıktığı   magnet, açacak, anahtarlık, ayna, bardak altlığı, bayrak, biblo-heykel, cüzdan, çanta askısı, kahve fincanı, tepsi, kâse gibi ürünler turistik hediyeler arasında en çok tercih edilen ürünlerdir. Açık ya da kapalı tarihi ya da modern çarşıları ile Marmara Bölgesinde hangi şehire seyahat ederseniz edin, aldığınız turistik hediyelik eşya ürünlerini götürebilmek için ek bavul almak zorunda kalabilirsiniz.

Akdeniz’in sıcak ruhunu taşıyan Antalya başta olmak üzere, tüm kıyı ve iç bölgelerdeki şehir ve kasabaların yoğun ziyaretçi akınına uğradığı yerlerden biri Akdeniz Bölgesidir. Güneşin eksik olmadığı kumsallarında yılın her ayında denize girilebilen, olağanüstü koyları ile doğa ve deniz turizminin her mevsim aktif olduğu bölgede kıyı şeridi en uzun ili olan Antalya’ da  tarihi ve doğal dokusu ile Alanya, Side, Finike, Demre, Kekova, Kaş ve Kalkan çok meşhurdur. Burdur, Isparta, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş da bölgede dünyanın her yerinden en çok turistin ziyaret ettiği şehirlerimizdendir. Şehirlerin temalarını barındıran kupa, kahve takımı, çay takımı, magnet, shot bardak, fotoğraf çerçevesi gibi kolay taşınan ve az yer tutan turistik hediyeler alınabilir. Akdeniz bölgesindeki şehirlerimizden eve dönerken turistik hediyelik eşya çeşitlerinin çokluğuna şaşırarak kararsız kalabilirsiniz.

Üç farklı coğrafi bölgede on sekiz il bulunan Karadeniz Bölgesi sınırlarında en çok il bulunan bölgemizdir. Yüksek dağları ve ormanlık alanları, yağışlı ve ılıman olan iklimi nedeni ile yayla ve kamp turizmi, rafting, tracking gibi ekstrem sporlar için en çok tercih edilen yerlerdendir. Her mevsim ressamların tablolarına ilham veren göl manzaraları, şelaleleri, yeşilin ve mavinin binbir tonuyla oluşan doğal güzellikleri, kültürel mirası ve tarihi yapıları ile gözlerinize farklı güzellikler sunar. Karadeniz şehirlerine özgü temalı magnet, kupa, anahtarlık, tepsi, nihale, küllük, dekoratif kutu alınabilir. Karadeniz Bölgesinden dönüşünüzde aldığınız turistik hediyelik eşya ürünleri bavulunuzun sınırlarını zorlayabilir.

Dünyanın en güzel resifleri ve akvaryum koylarının olduğu Ege bölgesi, özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin en çok seyahat ettiği yerlerdir. Tarih, doğa ve deniz turizminin yaygın olduğu kıyı Ege’de başta bölgenin gözdesi İzmir olmak üzere, Muğla, Aydın ve tüm diğer illeri milyonlarca yerli ve yabancı turist ağırlar. Uzun tatil dönemlerinde nüfusu bağlı olduğu şehir merkezlerini geçen Bodrum, Marmaris, Fethiye, Çeşme, Didim, Kuşadası, Datça gibi önemli ilçelerdeki mavi bayraklı sahiller, koylar, olağanüstü doğal güzelliklerle dolu mekanlar ile Ege kasabalarının her biri en gözde turizm ve tatil mekanlarındandır. Turistik hediyeler konusunda zengin içeriğe sahip bölgede anı hediyelik olarak sevdiklerinize magnet, kupa, şişe açacak, bardak altı, rakı bardağı, çay ve kahve takımı gibi turistik hediyelik eşya ürünleri alabilirsiniz. Yerel çarşıları, butik dükkanları, alışveriş merkezlerinde gözlerinize takılan her güzel ve lezzetli ürünü almak isteyeceğiniz Ege Bölgesinde aldıklarınızı taşıyabilmek için yer ararsınız.

Anadolu’nun kalbinin attığı sihirli şehirleri ile İç Anadolu Bölgesi ise çok farklı zenginlikleri ile ön plana çıkar. Başkent Ankara ve  Sivas, Eskişehir, Kayseri, Konya, Kırıkkale, Aksaray, Karaman, Kırşehir, Yozgat, Çankırı bölgenin sınırlarındaki şehirlerimizdir. Hitit, Urartu gibi antik uygarlıkların destanları, kadim bilgileri ile dolu bölge özellikle çömlekçilik ve  el sanatları ile meşhurdur. Nevşehir, Niğde sınırlarında Persçe Güzel Atlar Ülkesi anlamına gelen Kapadokya olarak anılan bölge tarihi ve kültürel doğa turizminin kalbinin attığı yerdir. Turistik hediye olarak Hitit güneş testisi, güveç, çömlek, sucuk, pastırma, bisküvi, çikolata, lokum, şekerleme, reçel, bal, dokuma halı ve tekstil ürünleri alabilirsiniz. Magnet, kupa, anahtarlık, şişe açacağı, tepsi, çay ve kahve takımı gibi turistik hediyelik eşya ürünleri de tercih edebilirsiniz. Tarihi, kültürel veya iş amacı ile olsun İç Anadolu Bölgesi gezilerinizde turistik hediye konusundaki tek sıkıntınız sınırlı bagajınız olur. 

Dünyanın en eski yerleşkesi ve uygarlık tarihinin başlangıç noktası kabul edilen Bereketli Hilal bölgesinin büyük kısmını sınırları içinde barındıran Güneydoğu Anadolu Bölgesi tarihi ve kültürel seyahatlerin en yoğun olduğu bölgelerimizdendir. Özellikle Göbeklitepe ve Nevali Çori gibi antik kentler ile dünya çapında ünlenen bölge yerli ve yabancı turistler yanında akademik ziyaretçiler, araştırmacılar, yazarlar ve belgesel, film yapımcılarının da dikkatini çekmektedir. Her köşesinden tarih fışkıran bölgedeki Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır,  Batman, Siirt, Kilis, Şırnak şehirlerinin tüm dünyaya ilham veren efsaneleri, mitolojik destanları ve anlatıları vardır. Bu nedenle turistik hediye temaları konusunda oldukça zengin bir çeşitliliğe sahiptir. Gastronomi konusunda dünyaca ünlü baklavaları, kebapları ve diğer yerel lezzetleri için özellikle gelen ziyaretçileri bulunur. Bölgenin meşhur el dokuma kilim ve halı, telkâri gümüş takılar gibi el emeği yöresel ürünleri ile eşek sütlü sabun gibi doğal ürünleri turistik hediyelik eşya olarak alınabilir. Aynı zamanda anahtarlık, magnet, kupa, dekoratif pano, sigara tabakası gibi ürünler de tercih edilebilir. Kendinize ve sevdiklerinize alacağınız turistik hediyelik eşya çeşitleri ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi gezileriniz bir alışveriş çılgınlığına dönüşebilir.

Türkiye’nin rakımı en yüksek bölgesi olması sebebi ile ülkenin çatısı kabul edilen Doğu Anadolu bölgesi, efsanelere konu olan dağları Ağrı ve Erciyes ile ülkenin en büyük gölü olan Van Gölü’ nü sınırlarında bulundurur. Kültür tarih turizmi yanında doğa sporları için kar ve kış turizmi, tırmanma, rafting ve tracking için de çok tercih edilir. Uzun, sert geçen soğuk kış iklimi nedeni ile yerel halk el sanatları konusunda da ustalaşmıştır.  Zengin geleneksel turistik hediyelik seçenekler yanında her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz çanta, cüzdan, masaüstü dekor, duvar panosu, magnet, anahtarlık, kupa, bardak altlığı, tepsi alabilirsiniz. Otantik turistik hediyelik eşya konusunda zengin seçeneklere sahip olacağınız Doğu Anadolu Bölgesinden eve dönüşte bütçenizin sınırlarını zorlayabilirsiniz.

Ülkemizde tüm bölgelere yapılan seyahatler sırasında hafızalardan silinmeyecek olağanüstü anılar biriktirilir. Eve dönmeden önce, en önemli şey bu anıları hatırlatacak kendinize ve sevdiklerinize alabileceğiniz temalı, meşhur, yöresel turistik hediyeler almaktır. Seyahatleri kendi aracınız ile yapmıyorsanız bu ürünleri satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, bavullarınızın ve çantalarınızın taşıma kapasitesi ve bagaj ağırlığıdır. Tekne, gemi, uçak gibi ulaşım yöntemlerinde yer ve yük sınırlaması bulunmaktadır. Bu nedenle çok fazla ürün alıyorsanız, küçük, hafif ve dayanıklı ürünler almalısınız. Kırılma riski olan ürünlerin kutu, ambalaj ve paketleme sistemine dikkat etmelisiniz. Özellikle aldığınız yöresel gıda ürünlerinin seyahat süresinde bozulmaması için sağlam ambalaj yaptırmalısınız. ürünlerin taşıma şirketlerinin bagaj sınırları içinde olmasına özen göstermelisiniz. Kendi aracınızla seyahat ediyorsanız, kırılacak ürünlere dikkat etmeli ve  gıda malzemeleri,sabun, kolonya, krem gibi kozmetik ürünlerin sıcakta kalmamasına özen göstermeli gerekirse soğuk depolama sistemi kullanmalısınız.

Magnet          

Magnet ürünleri, kaliteli ahşap, deniz kabuğu, epoksi, eva kâğıdı, metal, cam, plastik polyester, seramik, şeffaf polyester, taş gibi çeşitli malzemelerin üzerine uygulanan temalı desenlerin dijital baskı ve dekorlama yapılarak üretildiği turistik hediyelik eşya türleridir. Özellikle hafif, ekonomik ve az yer kaplaması nedeni ile çok tercih edilir. Kaliteli tasarım, hammadde ve işçilikle üretilen, mıknatıs özelliği ile buzdolabı kapakları başta olmak üzere, çeşitli metal kapaklı dolaplar, raflar, paneller üzerine tutturularak dekoratif amaçla kullanılan magnet ürünlerinin boyutları, 3 cm ile 15 cm aralığındadır. Magnet koleksiyonları, Türkiye’deki ve dünyadaki tüm bölgelere ait desenlerin temaları ile tasarlanarak hazırlanır. İstenilen tüm bölgelere, ada, kişiye, logo ve markaya göre özelleştirilerek talep edilen miktarda üretilebilir. Gittiniz seyahatlerden dönerken turistik hediye almayı unuttuğunuz sevdikleriniz için Myros’ un kullanıcı dostu için online web sitesi üzerinden, hazır koleksiyonlardan istediğiniz ürünü karma veya tekli olarak güvenle alabilirsiniz. Özelleştirilebilir modellerden kendi çektiğiniz fotoğraflar ile anılarınızı tasarım haline getirerek ölümsüzleştirebilirsiniz. Hediyelik eşya dükkanları, otel içi marketler ve mağazalar, terminal, gar, müze giriş mağazaları ve hediyelik eşya satıcıları için toptan hediyelik eşya olarak magnet almak istiyorsanız, toptan üyelik için bayi başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Myros, gelişmiş üretim ve satış gücü, profesyonel satış sonrası servisi, güvenilir alışveriş ve hızlı teslimat için tam aradığınız markadır.     

Açacak 

Soda açacağı veya gazoz açacağı olarak da bilinen şişe açacak ürünlerinin koleksiyonları, düz metal yüzeyli şişe açacağı tasarımının üzerindeki epoksiye, desen ve fotoğraf temalarının dijital baskı ile dekorlama yapılması ile üretilir. Dayanıklı ve ergonomik tasarımların klasik taç kapaklı şişeler için kullanılan kaldır / aç ve çevir / aç tekniği ile çalışan modelleri bulunur. Kataloglarda bulunan hazır temalı koleksiyon çeşitlerinden  turistik hediye şişe açacağı ürünlerinin boyutları, 4 cm ile 13 cm arasındadır. Buzdolabı, metal dolaplarda mıknatıs özelliği sayesinde dekoratif amaçla da kullanılan şişe açacakları, damla, kelebek, balık, fil, kedi, deniz feneri, yunus, bisiklet, balık, uçak, yelkenli, dümen, kalp, sörf tahtası, kaplumbağa şeklinde metal formlarda üretilir. Türkiye haritası ve bayrak formlarının da bulunduğu şişe açacaklarının, kurumsal satın alımlarda marka logoları, şirket iletişim bilgileri ve sloganları gibi promosyona yönelik bilgilendirme ve ürün tanıtımları için özel modelleri de üretilebilir. Aynı zamanda özelleştirilebilir modellerden kendi çektiğiniz fotoğraflar ile anılarınızı tasarım haline getirerek sonsuza kadar saklayabilirsiniz. Seyahatlerden dönerken aldığınız ürünlerden bavulunuzda yer kalmadığında, sevdikleriniz için Myros’ un kullanıcı dostu online web sitesi üzerinden, hazır koleksiyonlardan istediğiniz ürünü karma veya tekli olarak güvenle alabilirsiniz. Otel içi marketler ve mağazalar, terminal, gar, müze giriş mağazaları, hediyelik eşya dükkanları ve hediyelik eşya satıcıları adına toptan hediyelik eşya olarak şişe açacağı almak istiyorsanız, toptan üyelik için bayi başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Myros, gelişmiş üretim ve satış gücü, profesyonel satış sonrası servisi, güvenilir alışveriş ve hızlı teslimat için aradığınız markadır.     

Anahtarlık     

Anahtarlık modelleri, kaliteli hammadde veya doğal malzemelerden yapılan kullanışlı ve düzenleyici ürünlerdir.  Turistik hediyelik eşya olarak hazırlanan anahtarlık modellerinin desenleri, temanın konu edildiği şehirlerin özelliklerinden ilham alınarak tasarlanır. Metal, epoksi, ahşap, doğal taş, deniz kabuğu, cam, seramik, çini, mine, polyester, makrome ve ip gibi malzemeler ile üretilir. 85 mm ile 105 mm uzunluğunda kalın bir zincirle birbirine monte edilen, bir ucunda anahtarların geçirildiği, diğer ucunda 35 mm ile 40 mm arası çapı olan çeşitli tema ve tasarımlarla hazırlanan bir objenin kombinasyonundan oluşur. Aile fertlerine, arkadaşlarınıza her zaman işlerine yarayacak ve sizi hatırlatacak küçük ama özel bir şehir temalı turistik hediyelik eşya vermek istediğinizde, anahtarlık modelleri bavulunuzda yer kaplamayan en pratik ürünlerdir. Gezinizden döndükten sonra son dakikada hediye almayı unuttuğunuz sevdikleriniz için Myros’ un kullanıcı dostu için online web sitesi üzerinden, hazır temalı anahtarlık koleksiyonlarından istediğiniz ürünü karma veya tekli olarak güvenle alabilirsiniz. Özelleştirilebilir modellerden kendi çektiğiniz gezi fotoğrafları ile anılarınızı tasarım haline getirerek sipariş verebilirsiniz. Terminal, gar, müze giriş mağazaları, hediyelik eşya dükkanları, otel içi marketler ve mağazalar ile tüm hediyelik eşya satıcıları için toptan hediyelik eşya olarak anahtarlık almak istiyorsanız, toptan üyelik için bayi başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Myros, gelişmiş üretim ve satış gücü, profesyonel satış sonrası servisi, güvenilir alışveriş ve hızlı teslimat için aradığınız markadır.     

Kupa

Kupa modellerinin hazır koleksiyonlarında, turistik bölgenin veya şehrin sembol olmuş görüntü ve desenleri kaliteli seramik veya cam üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılarak üretilir. Ev ve ofislerde çok amaçlı olarak kullanılabilen kupaların boyutları 8 cm ile 10 cm arasındadır. Seyahat ettiğiniz bölgeye ait birçok farklı desen ve temada üretilen kupa çeşitlerinden, Myros’ un kullanıcı dostu için online web sitesi üzerinden, hazır ürünlerden ikili veya tekli olarak güvenle alabilirsiniz. Özelleştirilebilir modellerden bölgeye veya kişiye özel tasarım haline getirerek sipariş verebilirsiniz. Otel içi marketler ve mağazalar, terminal, gar, müze giriş mağazaları, hediyelik eşya dükkanları gibi tüm hediyelik eşya satıcıları için toptan hediyelik eşya olarak kupa almak istiyorsanız, toptan üyelik için bayi başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Myros, gelişmiş üretim ve satış gücü, profesyonel satış sonrası servisi, güvenilir alışveriş ve hızlı teslimat için aradığınız markadır.     

Tepsi

Çay ve kahve sunumu yaparken ve sofraları hazırlarken, malzemeleri taşımak için  en çok kullanılan yardımcı mutfak ürünleri tepsilerdir. Sunum kolaylığı sağlayan ve her zaman el altında bulunan tepsiler yuvarlak, oval ve dikdörtgen formda tasarlanır. Dikdörtgen tepsinin boyu 17 cm, eni 31,5 cm, yüksekliği 12 milimetredir. Yuvarlak tepsilerin çapı 35 santimetredir. Metal malzemeden üretilen tepsilerin üzerine şehir teması dijital baskı ile uygulanır. Kaliteli zamak malzemeden üretilen dörtgen ve yuvarlak formlardaki zamak tepsilere, metal pres tekniği ile dekorlama yapılır. Geleneksel kültürümüzde yaygın olarak kullanılan, yüksek kalite ve üst düzey işçilikle üretilmiş tepsi ürünlerinden, temalı turistik hediyelik eşya olarak almak istiyorsanız Myros’ un kullanıcı dostu için online web sitesi üzerinden, hazır ürünler arasındaki modellerinden güvenle satın alabilirsiniz. Hediyelik eşya dükkanları, otel içi marketler ve mağazalar, terminal, gar, müze giriş mağazaları ve hediyelik eşya satıcıları için toptan hediyelik eşya olarak tepsi almak istiyorsanız, toptan üyelik için bayi başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Myros, gelişmiş üretim ve satış gücü, profesyonel satış sonrası servisi, güvenilir alışveriş ve hızlı teslimat için aradığınız markadır.    

Bardak Altı    

Sehpa ve masaların koruyucu refakatçileri bardak altı ürünleri şehir temaları ile dekorasyonunuza renk katar. Yuvarlak, kare, çiçek formlarında hazırlanan ahşap ve lazer kesim, ofset ve dijital baskı ile temalı olarak üretilir. En pratik, hafif ve kolay taşınabilir turistik hediye ürünlerinden olan bardak altı modellerinin formuna göre boyutları, 9 cm ile 10 cm arasındadır. Şehir temalı olanların yanında çini deseni, nazar boncuğu, uzay, astronot, bisiklet, marin, hayvan ve güncel temalı olanlar turistik hediye seçenekleriniz arasındadır. İstediğiniz şehir temalı bardak altı ürününü tüm sevdikleriniz ve kendiniz için Myros’ un kullanıcı dostu için online web sitesi üzerinden, hazır koleksiyonlardan tekli veya çok adette seçerek güvenle alabilirsiniz. Aynı zamanda özelleştirilebilir modellerde kendi tasarımlarınızı oluşturarak kişisel mesaj ve fotoğrafla ürün sipariş verebilirsiniz. Otel içi marketler ve mağazalar, terminal, gar, müze giriş mağazaları, hediyelik eşya dükkanları ve hediyelik eşya satıcıları için toptan hediyelik eşya olarak bardak altlığı almak istiyorsanız, toptan üyelik için bayi başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Myros, gelişmiş üretim ve satış gücü, profesyonel satış sonrası servisi, güvenilir alışveriş ve hızlı teslimat için aradığınız markadır.     

Shot Bardağı 

Kahve yanı bardağı olarak da kullanabileceğiniz shot bardaklar, kokteyl ve ev içi partiler içinde de çok amaçlı olarak kullanılan ürünlerdir. Cam üzerine şehir temalı olanların yanında, Atatürk temalı, nazar boncuklu ve yazılı modelleri de bulunmaktadır. Kaliteli cam bardak üzerine serigrafi tekniği ile dekorlama yapılarak üretilir. Boyutları 4 cm ile 7 cm arasındadır. İstediğiniz şehir temalı shot bardak ürünlerini turistik hediye olarak tüm sevdikleriniz ve kendiniz için Myros’ un kullanıcı dostu online web sitesi üzerinden, hazır koleksiyonlardan tekli veya ikili modellerden seçerek güvenle satın alabilirsiniz. Tepsili modelleri ve ikili çeşitlerde özelleştirme yapabilir, istediğiniz mesajlarla kendi tasarımınızı oluşturarak kişiselleştirebilirsiniz. Hediyelik eşya dükkanları, otel içi marketler ve mağazalar, terminal, gar, müze giriş mağazaları ve hediyelik eşya satıcıları için toptan hediyelik eşya olarak shot bardağı almak istiyorsanız, toptan üyelik için bayi başvurusu yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Myros, gelişmiş üretim ve satış gücü, profesyonel satış sonrası servisi, güvenilir alışveriş ve hızlı teslimat için tam aradığınız markadır.     

Toptan Turistik Hediyelik Eşyalar Nereden Alınır?     

Türkiye, çok farklı iklimlerin yaşanmasına neden olan üç büyük denize ait oldukça geniş bir kıyı şeridine sahip tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ünlü bir turistik destinasyondur.  İnsanlık tarihinin başlangıcını işaret eden ve dünyanın en eski uygarlıklarının izlerinin bulunduğu Anadolu toprakları yerli ve yabancı turistler için tam bir tarihi gezi ve araştırma cennetidir. Uluslararası fuarlar, seminerler, sempozyumlar, konserler, bilim ve sanat etkinlikleri de iş ve kültürel etkinlikler ile birlikte turistlerin en önemli gezi amaçlarından biridir. Tüm bunlarından yanında Türkiye, doğa ve deniz turizminin iç ve dış turizmde çok rağbet gördüğü turistik bölgelere sahiptir. Turistik kabul edilen bölgelerin ekonomik döngüsünde, turistik hediyelik eşya ürünlerinin çok önemli bir yeri vardır. Birçok insanı ve sektörü etkileyen turizm endüstrisinde farklı kültürler, yaşam tarzlarından kaynaklanan endüstriyel tasarımların tümü küresel ekonomiyi etkiler, büyütür ve birçok büyük fırsatları içinde barındırarak ticari ilişkileri geliştirir. Uluslararası platformlara taşıyarak ihracatı geliştiren yerel çeşitlerden oluşan turistik hediyelik eşya ürünleri, ülke zenginliğine katkıda bulunan büyük ekonomik birlikler yaratma gücüne sahiptir. Bir fuarda promosyon verilen bir parçanın alıcısı, size başka ticari kapıları açacak anahtar kişi olabilir. Bir eğlence ya da iş gezisi sırasında beğenilerek alınan ürünün yarattığı ilk tanışma ve etki bu nedenle çok önemlidir. Boyutları küçük ancak yarattığı sonucun potansiyeli büyük olan toptan hediyelik eşya üretim ve satışı ile ilgili olanlar başta olmak üzere tüm faaliyetler büyük önem taşır. Küresel çapta, dünyadaki her ülkede turistik hediyelik eşya konseptinden çeşitlilik arayan firmalar vardır. Bu firmalar üretilen kaliteli ürün, gelişmiş üretim, tedarik ve dağıtım gücü olan güçlü bir toptancı ararlar. Aynı zamanda, siparişleri için bilgili ve tecrübeli danışanlar, tüm taleplerine hızlı çözüm üreten satış sonrası destek ekibi isterler. Eğer terminallerde, havalimanlarında, marinalarda, turistik tatil köylerinde, otellerde, müzelerde, parklarda, tarihi yerlerde, cadde ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu yerlerde ve turistik hediyelik eşya satışı yapılan tüm diğer yerlerdeki işletmelerde satmak için kaliteli ve ucuz toptan hediyelik eşya sipariş etmek istiyorsanız en doğru adrestesiniz. Toptan turistik hediyelik eşya ürünleri satın almak için aradığınız yer, Türkiye’nin en büyük toptan hediyelik eşya üreticisi ve toptan satış firması Myros’ tur. Nitelikli, yaratıcı, saygın, güvenilir ve her zaman desteğe hazır ekibi ile güvenle tercih edilen Myros’ un toptan turistik hediyelik eşya tecrübeli satış sistemi, yerli ve yabancı birçok büyük kurumsal firmanın hediyelik eşya tedarikçisi haline getirmiştir. 80 ülke ve 5000’in üzerinde satış noktası ile Türkiye’de ve dünyada turistik hediyelik eşya denince ilk akla gelen turistik hediyelik eşya toptancıları arasında en önemli firmalardan olan Myros sizin aradığınız markadır. Modern ve kullanıcı dostu online web sitesi ile geniş zamanlara dağılan mesai sürelerinde dünyanın her yerinden ve herkesten gelen taleplere hizmet verirken, toptan hediyelik eşya Antalya şubesi başta olmak üzere showroom mağazaları ve bayileri ile tüm bölgelerdeki müşterilerine perakende ve toptan satış hizmeti sunar. Tüm müşterilerinin ihtiyaçlarına sunduğu yaratıcı fikirler ve yenilikçi tasarımları ile kaliteli malzeme ve işçiliğin birlikteliğinden oluşan, binlerce ürün çeşidi bulunmaktadır. Bayi ve alıcılarına iş ortağı gözüyle bakan Myros kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile tüm tedarik süresince üst düzey hizmet verir. Üretiminden ürün seçimine, teslimatından mağaza kurulumuna, satın alma ve satış sonrası sürecine kadar güvenilirliğinden, kalitesinden ve hızından ödün vermeden müşterilerine ve iş ortaklarına destek olur. Tüm bu fırsatlara sahip olmanız için yapmanız gereken tek şey toptan üyelik başvurusudur. 

 



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.