myros-popup.jpg (663 KB)
Manevi Değeri Olan Hediyeler Nelerdir?

Manevi Değeri Olan Hediyeler Nelerdir?

01 Haziran 2022

Manevi değeri olan hediyeler, özel anlamlar yüklenilen, hediye alınan kişi ile sizin için özel  anılarınızı paylaştığınız, hikayesi olan anlam değeri yüksek, kalıcı hediyeliklerdir. Manevi değeri yüksek olan hediyeler, genellikle iki taraf için de anlam değeri taşıyan ve özellikle birlikte hatıralarla yoğrulan, hikayesi olan hediyelik objelerdir. Hikayesi olan ve her bakıldığında anılarda tazeliğini koruyan hediyelikler, alınan kişi ile aranızdaki ilişkiyi güzelleştiren ve sevgi bağını güçlendiren özelliklere sahiptir. Bazen hiç beklemediğiniz anda karşınıza manevi değeri yüksek olan hediyeler çıkabilir, bir hediyeliği görürsünüz, sizde çağrışım yapar ve çağrışımla birlikte paylaştığınız, anılarınızda yerini koruyan çok güzel bir hikaye aklınıza geliverir. Bu hikayesi olan hediyeyi sevdiğinize alıp onunla aranızda özel onlar bu anları paylaşabilir ve hikayenizi kalıcı ve anlamlı hale dönüştürebilirsiniz. 

Bazen eşinize, annenize, babanıza, sevdiklerinize özel günleriniz için hediye almanız gerekir. Bu özel günlere istinaden alacağınız en güzel manevi değeri olan hediyeler arasından sizin için hikayesi olan bir hediyeyi seçebilirsiniz. Hediye alacağınız kişi ile aranızdaki ilişkiye bağlı olarak manevi değeri olan hediyelikler değişecektir. Manevi değeri olan hediyelikler, her zaman daha anlamlı ve kalıcı hediyelikler olarak uzun süre saklanacak ve değeri her zaman hatırlanacaktır. 

Manevi değeri olan doğum günü hediyelerini, annenize, babanıza, eşinize, kardeşinize veya arkadaşlarınıza, hikayesi olan anlamlı hediyeliklerden seçebilir, kalıcı ve özgün hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz. Manevi değeri olan hediyeler erkek veya kadın için her zaman mutlu olacakları ve severek kullanacakları anlam değeri yüksek hediyelikler olacaktır. Hediye alacağınız kişiye bağlı olarak, manevi değeri olan küçük hediyeler seçebilir, hikayesi olan, anlam değeri yüksek ve kıymetli hediyelikler olarak sevdiklerinize şık hediye paketi ve ile özel günlerinde verebilirsiniz.   

Arkadaşa manevi değeri olan hediyeleri, doğum günü, yılbaşı, mezuniyet hediyesi, yeni işe başladığında veya ev hediyesi olarak özel günleri için alabilir, aranızdaki ilişkiyi güzelleştirebilir, arkadaşlık bağınızı güçlendirebilirsiniz. 

Hikayesi olan, her iki taraf içinde değer taşıyan manevi değeri yüksek olan doğum günü hediyeleri en yakın arkadaşınıza alabilir, doğum gününde duygu yüklü en güzel anları birlikte paylaşabilirsiniz. Hediyeleri güzelleştiren şey, hediyeyi alan kişinin hediyeyi verirken hediyeye yüklediği anlam ve hissiyatlarını taşıyan özellikleri içermesidir.  

Sevgiliniz için hikayesi olan ve manevi değeri olan sevgililer günü hediyelerinden; kişiye özel hediyelik seçeneklerinden sevgilinize özel yaptırabilir, kalıcı ve anlamlı bir hediyelik olarak sevgilinize sunabilirsiniz.  

Hikayesi olan, her zaman mutlulukla hatırlanacak manevi hediye fikirleri; kişiye özel hediyelik koleksiyonundan kupa, mumluk, çikolata, magnet, fotoğraf çerçevesi, kitap ayracı, kar küresi, sihirli kum küre, anahtarlık, ayna, kum saati, şans bilekliği, kolye, kalem, defter, pano, bardak altlığı, biblo, nazar boncuğu, termos, kutulu sabun, kartpostal, el yapımı çini hediyelikler, zamak hediyelikler gibi ürünleri tercih edebilirsiniz. Manevi değeri yüksek hediyelikleri sevdiklerinize Myros.com adresinde güvenle satın alabilir ve gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz. 

Sevgiliye Alınabilecek Manevi Değeri Olan Hediyeler Nelerdir?

Manevi değeri olan hediyeler, her zaman daha kalıcı ve anlamlı hediyelikler arasındadır. Sevgilinizle hikayesi olan, anlamlı ve değerli hediyelikler seçerek aranızdaki sevgi bağını güçlendirebilir ve hatırası olacak hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Her zaman saklanacak ve tebessümle hatırlanacak hikayesi ile manevi değeri olan hediyeler sevgiliye özel olarak sunabilirsiniz. Manevi değeri yüksek olan hediyelikler, sevgilinize değer verdiğinizi gösteren ve kıymetli olduğunu hissettiren hediyelikler olacaktır. 

Sevgiliye alınacak manevi değeri olan hediyeleri; doğum günü, yılbaşı, mezuniyet günü, yeni işe başlama günü veya Sevgililer Günü gibi özel günler için, sevgilinize anlam değeri yüksek ve hikayesi olan hediyeler seçerek en güzel anlarınızı  birlikte paylaşabilirsiniz. 

Özellikle Sevgililer Günü için alabileceğiniz sevgiliye manevi değeri olan hediyeler, kişiye özel tasarlanabilen ve isme özel baskı yaptırılabilen özelliklere sahip çeşitlerini tercih edebilirsiniz. 

Sevgiliniz ile özel anlamlar içeren hediyelik çeşitlerinden sevgiliye manevi hediye olarak;  sevgili temalı anahtarlık magnet, kupa, açacak, ayna, ahşap tabela, fotoğraf çerçevesi, masa takvimi, sigara tabakası, bardak altlığı, metal çanta askısı, ahşap kartpostal, tablo, kartvizitlik, puzzle, cam masaüstü dekor, kapı askısı kanca, anahtarlık askısı, sunum seti  gibi manevi değeri olan hediyelikleri  Myros.com adresinden gönül rahatlığıyla satın alabilir ve şık hediye paketi ile sevgilinize sunabilirsiniz.

Anneye Alınabilecek Manevi Değeri Olan Hediyeler Nelerdir?

Annenize sevginizi hissettirmek ve aranızdaki özel anılarınızı kalıcı hale dönüştürmek için, anneye alınabilecek manevi değeri yüksek olan hediyelikler, özel günleriniz için her zaman daha anlamlı ve kalıcı olacaktır. Annenize karşı hisleriniz ve duygularınızı anlatabilecek ve hikayesi olan hediyeliklerden; anneler günü, doğum günü, yılbaşı gibi özel günleriniz için annenize alabilir ve hediye notu ile sunabilirsiniz. Kişiye özel tasarımlara sahip hediyeliklerden manevi değeri olanları, annenizi özel tasarlayabilir ve özel günlerinizde şık hediye paketi ile verebilirsiniz. Anneniz ile aranızdaki bağı güçlendirecek ve onların mutlu olmasını sağlayacak manevi değeri yüksek hediyelik çeşitlerinden sizin duygularınızı en güzel şekilde anlatacak ve anlam değeri yüksek olan hediyeliklerden;  anahtarlık, magnet, ayna, açacak, büyük cam bardak, metal çanta askısı, bardak altlığı, çiçek, tablo, fotoğraf çerçevesi gibi kişiye özel tasarımlara sahip hediyeliklerden veya duvar süsü, biblo, heykel, duvar tabağı, dekoratif ürünler, saat, cüzdan, çanta gibi hediyelikleri, Myros.com adresini ziyaret ederek gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

Babaya Alınabilecek Manevi Değeri Olan Hediyeler Nelerdir?

Babaya alınabilecek, manevi değeri olan hediyelikler, aranızdaki ilişkiyi güçlendirecek ve hikayesi olan hediyelikler olarak anılarınızda her zaman taze kalacaktır. Babanızla aranızdaki bağı güçlendirmek ve hislerinizi paylaşabilmek için en anlamlı ve manevi değeri yüksek hediyelikleri seçebilirsiniz. Babalar Günü, doğum günü, yılbaşı gibi özel günlerde hisselerinizi en güzel şekilde yansıtacak babaya manevi hediye olarak kişiye özel tasarlanabilen hediyelikleri tercih edebilir ve gönül rahatlığı ile babanıza sunabilirsiniz. Babalarınız için hikayesi olan ve her zaman saklayacakları hediye çeşitlerinden  kişiye özel tasarlanabilen; anahtarlık, magnet, kupa, bardak altlığı, sigara tabakası, cüzdan, defter, kalem, kartvizitlik, kartpostal, tablo, fotoğraf çerçevesi gibi hediyelikleri seçebilir özel günlerinizde babanıza manevi değeri yüksek hediyelikler olarak sunabilirsiniz.

1. Kupa

Kişiye özel ve farklı tasarım özellikleri ile üretilen kupa hediyelikler, istediğiniz forma dönüştürebileceğiniz ve üzerine istediğiniz baskı yaptırabileceğiniz özelliklere sahiptir. Kupa hediyelikler, doğum günü, yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler günü, Babalar Günü gibi özel günlerde alabileceğiniz, aranızdaki sevgi bağını güçlendirecek tasarımlar oluşturarak, manevi değeri yüksek bir hediye formuna dönüştüreceğiz bir hediyelik olacaktır. Sevgililer Günü için erkek arkadaşınızı özel baskı oluşturarak erkeğe alınacak manevi değeri olan hediyelerden kupa hediyelikleri tercih edebilir, gönül rahatlığıyla Sevgililer Gününde erkek arkadaşınıza sunabilirsiniz. Ayrıca kişiye özel tasarım imkanı ile istediğiniz özel gün konseptine uygun tasarlayabileceğiniz kupa hediyelikler, sizin tasarımlarınızla eşsiz şekilde güzelleşecek ve manevi değeri olan yaratıcı hediyeler olarak sevdiklerinizle anılarınızda yerini alacaktır. Kupa hediyelikler, ev ve ofislerde kullanılabilecek, ayrıca dekoratif olarak saklanabilecek özelliklere sahiptir. Kupa hediyeliklerin el yapımı çeşitleri de bulunmaktadır. Myros.com adresini ziyaret ederek seramik veya çini kupa hediyelikleri, el yapımı, şık tasarımlarla oluşturarak, farklı ve özgün bir hediyelik formatına dönüştürebilirsiniz.

2. Mum 

Kullanılan ortamın ambiyansını değiştiren ve kokusu ile hoş bir atmosfer oluşturan mum hediyelikler, sevdikleriniz için alabileceğiniz küçük manevi değeri olan hediyeler arasında yer almaktadır. Mum hediyelikler evde veya ofiste kullanılabilir küçük ve şık tasarımları ile  ortamı güzelleştirecek hediyeliklerdir. Özellikle Sevgililer Günü için romantik yemeklerinizde hediye olarak tercih edebilir, sevgilinizle hikayesi olacak yemeğinizin  hatırası olarak manevi değeri yüksek mum hediyelikleri seçebilir,  duygu ve hissiyatlarınızı paylaşacağınız hediye notu ile sevgilinizi sunabilirsiniz. Mum hediyelikler, şık kutulu tasarımları ile doğum günü, yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler günü, Babalar Günü gibi özel günler için Myros.com adresinden sevdiklerinize güvenle alabileceğiniz manevi değeri yüksek olan, anlamlı hediyeliklerdir.

3. Çikolata

Çikolata hediyelikler, yedikçe mutluluk hissi oluşturan ve  alınan kişi için manevi değeri olan bir hediyelik olacaktır. Çikolata hediyelikleri; doğum günü, yılbaşı, Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günler için sevdiklerinize alabilir,  özel tasarlanmış formlarının alacağınız özel günü uygun olarak tercih edebilirsiniz. Çikolata gibi manevi değeri olan hediyeler arkadaşa özel; kalpli, yuvarlak, kare şeklindeki tasarımları ile özel günlerinizin konseptine uygun olarak satın alabilirsiniz. Çikolata hediyelikler alacağınız kişi ile aranızda anılarınızda hikayesi olan anlamlı ve manevi değeri olan bir hediyelik olacaktır. Çikolata hediyelikler, yedikçe mutlu olacak, özel günlerinizi hatırladıkça eğleneceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden biri olacaktır.

4. Magnet

Magnet hediyelikler, birbirinden şık ve farklı tasarımlara sahip özel gün için veya alacağınız kişiye özel tasarlayabileceğiniz şık formları ile en güzel manevi değeri olan hediyeliklerden biri olacaktır. Ev ve ofislerde kullanılabilen, buzdolaplarının üzerinde veya metal alanlara tutturularak asılabilen magnet hediyelikler, arkadaşa özel, annenize özel, babanıza özel, eşinize özel olarak farklı şekillerde tasarlayabileceğiniz, özel günlerinizin hikayesine göre oluşturabileceğiniz hediyelik çeşididir. Magnet hediyelikler, sizin tasarımlarınızı bağlı olarak hikayesi olan ve  manevi değeri yüksek  hediyelik olarak sevgilinize, annenize, babanıza, arkadaşınıza veya istediğiniz herhangi bir kişiye alabileceğiniz küçük ve şık bir hediyelik olacaktır. Myros.com adresini ziyaret ederek, zengin yelpazeye sahip magnet hediyelikleri inceleyebilir, sizin için manevi değeri olacak tasarımları seçebilir veya kendiniz istediğiniz şekilde tasarımlar oluşturarak gönül rahatlığı satın alabilirsiniz.

En yakın arkadaşa manevi değeri olan hediyeler arasında magnet hediyelikleri, arkadaşınız ve kendiniz için özel anlarınıza göre tasarlayabilir, en anlamlı hediyeliklerden biri olarak satın alabilirsiniz.

5. Fotoğraf Çerçevesi

Fotoğraf çerçevesi hediyelikler, içerisine konulan fotoğraf ile özelleştirilebilen veya çerçeveyi istediğiniz şekilde tasarlayabilme imkanı sunan farklı ve özgün hediyelik çeşitlerindendir. Fotoğraf çerçevesi hediyelikler, her zaman nostaljik bir hava oluşturabileceğiniz, anılarınızın yer aldığı ve hikayesi olan hediyelikler olacaktır. Evde veya ofiste kullanım imkanı sağlayan, dekoratif amaçlı olarak da kullanabilecekleri fotoğraf çerçevesi hediyelikleri, annenize özel, babanıza özel veya eşinize özel tasarlayarak hissiyatlarınızı en iyi şekilde yansıtabileceğiniz,  sizin için ve karşı taraf için manevi değeri yüksek hatıralıklarla süsleyebileceğiniz farklı ve anlamlı hediyeliklerden biri olacaktır.  

Çalışma arkadaşlarınıza, dostlarınıza veya çevrenizdeki en yakın arkadaşa manevi hediye fikirleri olarak fotoğraf çerçevesi hediyelikler, her zaman ilk sırada yerini alacaktır. Myros.com adresine ziyaret ederek ahşap fotoğraf çerçevesi hediyelikleri, kişiye özel tasarımlarla buluşturabilir ve gönül rahatlığıyla manevi değeri yüksek hediye olarak sevdiklerinize satın alabilirsiniz. 

6. Kitap Ayracı

Kitap ayracı hediyelikler, özellikle kitap okumayı seven ve kitap okumaya ilgisi olan kişiler tarafından sıklıkla kullanılan, kitap okurken kaldıkları yere işaret koyabilecekleri küçük ve ışık hediyeliklerdir. Manevi değeri yüksek ve anlamlı hediyeliklerden biri olan kitap ayracı hediyelikler, farklı tasarımları ve şık görselleri ile özel günleriniz için sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biridir. Evde, ofiste veya yanlarında kitaplarını taşırken kitaplarının içlerinde bulunduracakları kitap ayracı hediyelikler, her baktıklarında sizi hatırlatacak ve size de  dair anılarını tazeleyecekleri bir hediyelik olacaktır. Sevgililer Günü için veya doğum günü için kadına veya erkeğe manevi değeri olan hediyeler arasında  kitap ayracı hediyelikleri, istediğiniz kaliteli ve şık tasarımları ile seçebilir ve gönül rahatlığıyla sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

7. Kar Küresi

Küçük cam fanus içinde farklı objelerle tasarlanmış kar küresi hediyelikler, görünümleri ve tasarımları itibariyle her zaman tercih edebileceğiniz, anlamlı ve özel hediyelikler arasındadır. Kar küresi hediyelikler, her yaş grubundan kişi için alabileceğiniz tasarım özelliklerine sahip; anneler günü, babalar günü, doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü gibi özel günlere uygun tasarımlarını seçebileceğiniz manevi değeri yüksek hediyelikler olacaktır.  Sevgilinize özel tasarlayabileceğiniz kar küresi hediyelikleri sevgililer günü için manevi değeri olan hediyeler olarak sevgilinize sunabilir ve duygularınızı en iyi yansıtacak tasarımlarla güzel bir hatıralık oluşturabilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek  birbirinden şık tasarımlara sahip kar küresi hediyelikleri, istediğiniz özel gün konseptine uygun olan seçenekleri tercih edebilir ve gönül rahatlığıyla sevdiklerinize manevi değeri yüksek bir hediyelik olarak sunabilirsiniz.

Manevi Değeri Olan Hediyeler Nereden Alınır?

Manevi değeri olan hediyeleri, kişiye özel tasarım üretimi yapan yerlerden alabileceğiniz gibi  zengin hediye yelpazesine sahip geniş tasarım özellikleri ile üretim yapan yerlerden de alabilirsiniz. Manevi değeri olan hediyeler sizin için hikayesi olan ve anlamlı bir forma dönüşme imkanı sağlayan seçenekleri ile özel günleriniz için Myros.com adresini ziyaret ederek  özelleştirilebilir hediyelik seçeneklerini tercih edebilir veya zengin hediyelik yelpazesinden  yararlanarak manevi değeri olan hediyelerinizi gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Online olarak alışveriş imkanı sunan Myros’un, özel günlerinizde duygularınızı ve hislerinizi en iyi şekilde yansıtacak, anılarınızda canlılığını koruyacak manevi değeri yüksek hediyelikleri ile vakit kaybetmeden tanışın. 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.