myros-popup.jpg (663 KB)
Sevgiliye Yılbaşında Ne Hediye Alınır?

Sevgiliye Yılbaşında Ne Hediye Alınır?

10 Ekim 2022

Caddelerin, alışveriş merkezlerinin, dükkân vitrinlerinin, oyun ve eğlence alanlarının yıldızlar, kar taneleri, çam ağaçları ve kırmızı ökse otu ile donatıldığı, Noel Baba’nın ortalıkta kahkahalar atarak elindeki çanı çalmaya başladığı, bir yılın son günleri ve yeni bir yılın yaklaştığı günler, sevgiliye yılbaşı hediyesi arayan çiftlerin en telaşlı günlerinin başlama işaretidir.

Yılbaşı gününün en önemli geleneği hediye almaktır. Bu nedenle takvimler yılın son günlerine yaklaşırken, tüm dünyanın milyonlarca çeşit hediyelik eşya cennetine döndüğü, genç, yaşlı, çocuk demeden herkesin alışveriş çılgınlığı yaşadığı yılbaşı dönemi, tüm kültürlerin ve insanlığın ortak bayram günü gibidir. Yılın son haftası veya son günü, kimi zaman aile arasında bir yemekte, tombala, tabu, iskambil oyunlarından sonra, bazen arkadaşlarla birlikte yapılan bir partide ya da caddelerde, sokaklarda, konserlerde bir etkinlik sırasında, saatler aralık ayının son dakikalarını gösterdiğinde, geriye sayım başlar.  Saatler, dakikalar sona erip  gece yarısı olduğunda alkışlar, kahkahalar, sarılmalar, neşeli danslarla eski yıl uğurlanır ve yeni yıl karşılanır. Kapı eşiklerinde nar kırılır, zeytin dalları takılır, tabaklar ve bardaklar dolar taşar, yeni yılın bereketine, uğuruna, şansına ve güzelliğine dileklerle yenilir içilir ve çam ağacının altındaki özenle seçilen sürpriz yılbaşı hediyeleri sahiplerine tek tek dağıtılır.  Yılın en eğlenceli ve etkileyici sevgiliye hediye yılbaşı fikirleri yılbaşı döneminde ortaya çıkar. Hediyelik eşya satan dükkânların yanında diğer tüm markalar da yılbaşı temalı koleksiyonlarını raflara çıkarır. Yılbaşının rengi olan kırmızı ve yeşil tonlarında renk renk dekorlar, Noel Baba, kardan adam, çam ağacı ve ren geyiği desenli binlerce ürün, yılbaşı ışıkları ile donatılmış vitrinlerdeki yerini alır. Ürünlerin canlılığı, neşeli desenleri, yeni yıldaki güzel beklentilere davetiye gibidir. Her yıl kasım ve aralık ayları birçok yerde bu görüntülere bürünürken, sevgiliye özel yılbaşı hediyesi alınacak en çok ürün çeşidinin olduğu zamanlardır. 

Sevgiliye alınacak yılbaşı hediyesi çok özel bir ürün olmalıdır. Yılbaşına özel üretilmiş ikili kazaklar, tek gövde iki baş çıkışı ve iki kolu olan kazak veya sweatshirtler, t-shirtler,  terlikler, kaşkol, bere, eldiven takımları, şapka, gözlük, saat, parfüm, çanta, kemer, ayakkabı, bileklik, kolye, yüzük gibi kıyafet ve aksesuarlar alınabilir. Bu ürünleri alırken sevgilinizin beden ölçülerine ve kişisel zevklerine uygun olmasına dikkat edilmelidir. İsminin baş harflerinin yazılı olduğu ajanda, kalem, telefon veya tablet kılıfı ya da  fotoğraf çerçevesi, ayna, mum, sıcak su torbası, kupa, anahtarlık, magnet, termos gibi özel zamanlarında kullanabileceği ürünler de alınabilir. Biblo, duvar panosu, duvar süsü veya tablo gibi dekoratif eşyalar da olabilir. Sevgiliye özel yılbaşı hediyesi paketini daha da heyecan verici kılmak isterseniz, bu ürünlerden birkaçını bir araya getirip yanına çikolata, içki, kuruyemiş ve peluş oyuncaklar ile ona özel yazdığınız bir sürü kartı ekleyerek büyük bir yılbaşı sepeti ya da kutusu yapabilirsiniz. Sevgilinizin paketi açtığı anda oluşan tepkileri, yüzündeki mutluluk, neşeli kahkahaları ve size sarılması, sadece yeni yılda değil uzun  yıllar boyunca zihninizde yankılanacaktır.

Aşık olduğunuz ve önünüzdeki tüm yeni yılları birlikte yaşayacağınızı düşündüğünüz, hayatınızın en özel kişisine, sevgiliye yılbaşı hediyesi alırken dikkat etmeniz gereken önemli detaylar vardır. Öncelikle aldığınız tüm ürünlerin eksiksiz, hasarsız ve defosuz olmasına dikkat edilmelidir. Kırılma, kopma ihtimali olan hassas ürünlerin ambalaj ve paketlemelerin sağlam yapılmasına özen gösterilmelidir. Hediye ürünün üzerindeki etikette fiyat bilgilerinin olmadığından emin olunmalıdır. Bu hataların biri ya da birkaçı söz konusu olduğunda, özenle hazırlanmış bir hediye paketi her iki taraf için de hızla kâbusa dönüşebilir. Giysi takı ve aksesuar ürünlerinden hediye etmek istediğinizde ise kişisel ölçülerini ve zevklerini çok iyi bilmeniz gerekir. Aksi takdirde değişim ya da iade süreci gerekebilir.

Gelin şimdi sevgiliye alınacak yılbaşı hediyesi hangi ürünlerden seçilebilir,  sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri neler olabilir sorularınıza cevap bulalım.

 

Erkek Sevgiliye Yılbaşında Ne Hediye Alınır?

Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri arasında en çok tercih edilen ürünler genellikle isminin baş harflerinin yazılı olduğu kartvizitlik, cüzdan, ajanda, kalem, telefon veya tablet kılıfı, dizüstü bilgisayarı çantası, anahtarlık, magnet, kupa, termos, kullanıyorsa sigara tabakası, çakmak, matara, bira bardağı gibi günlük hayatında sıklıkla kullanabileceği eşyalardır.  Ayrıca kazak veya sweatshirt, t-shirt,  terlik, kaşkol, bere, eldiven takımı, parfüm, şapka, gözlük, saat, çanta, kemer, ayakkabı, bileklik gibi kıyafet ve aksesuarlar da alınabilir. Ancak bu ürünleri alırken kişisel zevklerini ve ölçülerini çok iyi bilmek gerekir. Sevgiliniz askerde, yurtdışında eğitimde veya uzun süreli bir iş seyahatinde ise uzaktaki sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri arasında en anlamlı ürünlerden biri de, beraberken görüntülendiğiniz bir fotoğrafla vereceğiniz çerçeve olacaktır. Yeni sevgiliye yılbaşı hediyesi alıyorsanız,  ilişkiniz başlangıç aşamasında ise ya da kısa süredir birlikteyseniz, saydığımız hediyeler içinden kişiliğine ve genel tercihlere uygun bir hediye yeterli olacaktır. Ancak uzun yıllar beraber olduğunuz biri ise eğlenceli birkaç notla birlikte birden fazla ürünle renkli karma paketler hazırlayabilirsiniz. Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi paketi yılbaşı renklerinde ve desenlerinde olabilir. Ancak renk tonlarının daha koyu olmasına ve paketin aşırı süslü olmamasına dikkat edilmelidir. İçeriğinde mutlaka sevginizi ve güveninizi yansıtan, ona olan duygularınızı ifade bir not olmalıdır.   

Kadın Sevgiliye Yılbaşında Ne Hediye Alınır?

Kadın sevgiliye yılbaşı hediyesi almak duruma göre çok zor veya kolay olabilir. Öncelikle kadınlar için hediye ürün çeşitleri erkeklere oranla daha fazladır. Ancak seçenekleriniz ne kadar çoğalırsa kafanız o kadar karışabilir. Kadınlar için sevgiliye özel yılbaşı hediyesi, kazak veya sweatshirt, t-shirtler, elbise, etek, pijama takımı, terlik, kaşkol, bere, eldiven takımı, şapka, gözlük, saat, parfüm, çanta, kemer, ayakkabı, bileklik, kolye, yüzük gibi kıyafet ve aksesuar türlerinden olabilir. Ancak bu ürünleri yeni sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak almak risklidir. Çünkü kadınlara bu ürünlerden hediye almak için onları çok iyi ve yakından tanımak önemlidir. Aksi takdirde beden, renk veya model uyumsuzluğu nedeni ile değişim veya iade süreci yaşatır. Böyle durumlarda en ideal hediyeler, eğer çalışıyorsa mesleğine göre kartvizitlik, isminin baş harflerinin yazılı olduğu ajanda, cüzdan, kalem, telefon veya tablet kılıfı, dizüstü bilgisayarı çantası, anahtarlık, magnet, kupa, termos, kullanıyorsa sigara tabakası, çakmak gibi günlük hayatında sıklıkla kullanabileceği ürün çeşitleridir. Ayrıca vazo, kâse, tablo, duvar süsü, duvar panosu gibi dekoratif amaçlı ürünler de hediye olarak alınabilir. Uzun süredir birlikte olduğunuz sevgiliye hediye alıyorsanız, saydığımız ürünler arasından kişiliğine uygun bir hediyenin yanında çikolata paketleri, peluş oyuncaklar ve bir demet çiçekle renklendirdiğiniz bir kutu onu havalara uçuracaktır. Kadın sevgiliye yılbaşı hediyesi temaya uygun kırmızı, yeşil renklerde kar tanesi, çam ağacı, Noel Baba’yı desenlerinde barındıran paket kâğıtları ve süslemelerle yapılmalıdır. Kadınlar için paketleme hediye kadar önemlidir ve şık, renkli paketlerden çok etkilenirler. Kadın sevgiliye yılbaşı hediyesi içine, duygularınızı ve ona olan sevginizi ifade ettiğiniz bir not olmazsa olmazlardandır.

1- Magnet     

Yeni sevgiliye yılbaşı hediyesi mi almak istiyorsunuz? Magnetler sizin cankurtaranınızdır. Üzerine özel mesajlarınızla ve fotoğraflarınızla kişisel tasarımlarınızı oluşturabileceğiniz, ona özel en pratik ürün türü olan magnetler, epoksi üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılarak üretilir. Her biri yılbaşı kartları gibi mesajlar taşıyan, dolap kapaklarında ve metal raflarda göz önünde en kolay mesaj iletici olan magnetler, uzaktaki sevgiliye yılbaşı hediyesi çeşitleri arasında da en uygun ürünlerdendir. Noel Baba, ren geyiği, kardan adam ve kar temalı, yeni yıl ve mutlu yıllar mesajları taşıyan çeşitlerin de olduğu magnet ürünlerinin boyutları 6 cm ile 7 cm arasındadır. Sevgiliye yılbaşı hediyesi magnet için Myros ’un internet sitesinden hazır kaliteli ve şık magnet çeşitlerinden karma veya tekli olarak sipariş verebilir, özelleştirilebilir modellerini kişiselleştirerek sipariş edebilirsiniz.

2- Anahtarlık

Sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri arasında en anlamlı hediyelerden biri de anahtarlıklardır. Kişisel anahtarlarını taşırken elinin altında sizin sevginizi, yakınlığınızı ve verdiğiniz güveni hissettiren anahtarlıklar, ahşap, epoksi metal üzerine dekorlama yapılarak üretilir. Boyutları 4 cm ile 10 cm arasında olan anahtarlıkları, her yere kolaylıkla taşırken, sevgiliniz her an yanında olduğunuzu hissedecektir. Sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak verebileceğiniz anahtarlık, gün içinde ev, araba, dolap anahtarlarının kolay bulunmasını sağlayan, kaliteli ve şık anahtarlık modellerinden, Myros ’un, kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli olarak alabilir, özelleştirilebilir modellerinden sevgiliye özel sipariş verebilirsiniz.

3- Fotoğraf Çerçevesi

Birlikte geçirdiğiniz anların bir fotoğrafı ile sevgiliye alınacak yılbaşı hediyesi çeşitleri arasında, en anlamlı ürünlerden biri de fotoğraf çerçeveleridir. Kaliteli malzeme ve işçilik ile ahşap üzerine epoksi uygulama tekniğiyle dijital baskı yapılan, Noel Baba, çam ağacı, kardan adam desenleri gibi yılbaşı temalarını barındıran fotoğraf çerçevelerinin, eni 235 mm, boyu 165 mm ölçülerindedir. Sevgilinize verebileceğiniz yılbaşına özel fotoğraf çerçevelerini, Myros.com’da hazır olanlarından sipariş ile isteyebilir ya da özelleştirilebilir modellerde, size ait kelimelerle sevgilinize iletmek istediğiniz mesajı da yazdırarak satın alabilirsiniz.

4- Kupa 

Sevgiliye kupa hediye etmek, soğuk kış günlerinde sevgilinizle sıcak bir anıyı paylaşmanın en kolay yoludur. Uzaktaki sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak alındığında, çay ve kahve saatlerinde yanında olamasanız bile sevginizin sıcaklığını avuçlarında hissedecektir. Resimli, mesajlı, tarihli türleri olan, dijital baskı ile dekorlama yapılan kupaların boyutları 9,5 cm yüksekliğinde ve 8 cm çapındadır. Kar ve kardan adamlı, Noel babalı, çam ağaçlı desenlere sahip yılbaşı temalı seramik kupalar, en çok tercih edilen sevgiliye özel yılbaşı hediyesi çeşitlerindendir. Sevgiliye yılbaşı hediyesi kupa ürünleri için Myros ’un, zengin ürün çeşitleri arasından, kaliteli ve şık kupalarından kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz.

5- Mum          

Aşk ve romantizm denince ilk akla gelen hediye türlerinden biri de mum ürünleridir. Ortama yaydığı ışığı ve sıcaklığı mumları, sevgiliye özel yılbaşı hediye türleri içinde cazip kılan özelliklerindendir.Yılbaşı temalı metal kutular içinde yılbaşının ruhunu yansıtan desenler ile sevgilinize alacağınız mumlar, romantik akşamların aydınlatıcısı, dileklerinizin ışığı olurlar. Ofset baskı ile kardan adam kar tanesi, ren geyiği, çam ağacı desenleri ile dekorlama yapılan kaliteli ve şık  mumların boyutları 3 cm ile 7 cm arasındadır.  Sevgiliye yılbaşı hediyesi mum ürünleri için Myros ’un, zengin ürün çeşitleri arasından, farklı renklerdeki kaliteli ve şık mumlarından, kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyeleri Nasıl Paketlenir?  

Sevgiliye özel yılbaşı hediye paketi her detayı ile çok özenli hazırlanmalıdır. Seçilen kutu, ambalaj kâğıdı ve kurdelesi ile yılbaşı ruhunu yansıtan kar taneleri, kardan adam, ren geyiği veya Noel Baba figürlerini içerebilir, renkleri kırmızı ve yeşil tonlarında olabilir. Genellikle bu dönemde alınan hediyeler, firmaların yılbaşı  temalı özel ambalajları ile hazırlansa da hediyenizi kişisel dokunuşlarla kendiniz de paketleyebilirsiniz. Size ait bir tasarımla hazırlayacağınız bir kutu veya sepette hediyenizi, mesajlarınızı içeren yılbaşı kartları, yanına ekleyeceğiniz renkli çoraplar, eldivenler, çikolata, şekerleme, kuruyemiş, içki ve pelüş bir oyuncakla hediyenizi renkli ve eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Hazır aldığınız veya kendi hazırladığınız hediye paketlerinde, hassas ve kırılgan ürünlerin deforme olmamasına, hiçbir üründe fiyat etiketi bulunmamasına çok dikkat etmelisiniz. Hediye paketi içine mutlaka iyi dileklerinizin ve sevgi dolu sözcüklerinin bulunduğu bir not eklemelisiniz.    

Yılbaşı Hediye Notu Nasıl Olmalıdır?

Yılbaşı günü geleneksel olarak sevdiklerimize en çok hediye verilen zamanlardır. Yeni yıl geçmiş sıkıntıları atlatmış olmanın, birikmiş iyi kötü tüm anılarla vedalaşmanın, geleceğe umutla bakmanın, gelecek daha güzel anılara ve zamanlara hazırlanmanın sembolüdür. Yeni yılda tüm kalpler bu dileklerde buluşur. Bu nedenle yılbaşı hediye notu mutlaka, umut, sevgi, güzellik, sağlık ve iyi niyet dilekleri taşımalıdır. Sevgiliye veya sevdiklerinize özenle seçip hazırladığınız hediye paketlerine, yeni yıl için güzel dileklerinizi yazarak eklemeniz, hediyenizi hem daha etkileyici, hem de daha kalıcı kılar. Şirin bir not kâğıdına veya kartına yazacağınız sözcükler sevginin, aşkın, romantizmin ve güzel dileklerin elle tutulur sembolü olurlar. İçinizden gelen aşk kelimeleri, ortak dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya duygularınıza aracı olan bir şiir dizesi hediyenize yaptığınız son sihirli dokunuştur. Notunuzu hediyenize eklerken unutmayın, hediyeniz aslında sevgiliye iletmek istediğiniz duygularınızı taşıyan mesajların aracıdır ve paketini aldığı zaman ilk dokunacağı, okuyacağı sizin bu sevgi dolu cümleleriniz olacaktır. İster çiçeği burnunda yeni bir çift olun, isterseniz yıllanmış beraberliklerin çifti olun, geleceğinizi paylaştığınız sevgiliye yılbaşı hediyesi üzerine mutlaka bir not yazın. Buraya sevgiliye özel yılbaşı hediyesi paketine ekleyeceğiniz hediye notu için size birkaç örnek bırakıyoruz:

  • Geçmişten geleceğe giden bu zaman yolculuğundaki, yeni bir yılı daha seninle birlikte yaşamak olağanüstü!

  • Kalbim, hayatın ve gelecek güzel günlerin umut dolu olduğuna seninle birlikteyken inanıyor!

  • Seninle bir yılın tüm günleri yetmiyor, önümüzdeki tüm yeni yıllarını istiyorum!

  • Hayallerimizin gerçekleşeceği yıla seninle birlikte girmek çok güzel!

  • Yeni yılın bizim için umut, aşk ve güzelliklerle dolu olacağına,  tüm kalbim ve ruhumla inanıyorum!

Mesajınızın sonunda, dünyada bir sevgiliye söylenecek en anlamlı, en özel ve en güzel iki kelimeyi de eklemeyi unutmayın: “Seni Seviyorum”

Yılbaşı Hediyeleri Nereden Alınır?     

Yılın son günlerinin koşar adım yaklaştığı tarihlerde, gökyüzündeki tüm yıldızların yeryüzüne indiğini hissettiren yılbaşı ışıkları parlamaya başladığında sevgililer için alışveriş günleri başlar. Sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri peşinde alışveriş merkezleri ve caddelerdeki dükkânlarda aşağıdan yukarıya gezerken, her raf ve ürün tek tek elden geçirilir. Hayatınızın en özel kişisine, en güzel ve anlamlı hediyeyi bulabilme telaşı ve heyecanı her hücrenizi sarar. Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır kararsızlığı yaşamadan işinizi kolaylaştıracak ve içinizi rahatlatacak en güvenilir ve doğru adres Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya ve yılbaşı temalı ürün çeşitlerine sahip firması Myros ’tur. Sevgiliye özel yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız, Myros ‘un zengin ürün çeşitlerinden yararlanabilir,  kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Ayrıca koleksiyonların özelleştirilebilir modellerinden tercih ederseniz, kişisel notlarınızla ve tasarımlarınızla çok daha etkileyici sürpriz yılbaşı hediyesi yaratabilirsiniz. Sevgiliye hediyenin yanında aile, arkadaş ve dostlarınız için sürpriz yılbaşı hediyeleri ya da müşterilerinize, çalışanlarınıza ve satış ağınıza çoklu adette kurumsal sipariş vermek isterseniz, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, bayi başvurusu yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.