myros-popup.jpg (663 KB)
Tesettürlü Anneye Alınacak Hediye Fikirleri Nelerdir?

Tesettürlü Anneye Alınacak Hediye Fikirleri Nelerdir?

06 Haziran 2022

Anneler, hayatta var olmanızı sağlayan, fedakarlıkları ve şefkatleri ile her zaman çocukları koruyup gözeten değerli kişilerdir. Aile kavramının temel yapı taşlarından biri olan anneler, her zaman değer verilmeyi ve hatırlanmayı hak eden kişilerdir. Anneler, sevecen, şefkatli, koruyucu ve her zaman her koşulda sizin yanınızda olan, desteğini her zaman hissettiğiniz en güzel sığınaktır. 

Bebek dünyaya gelmeden annelerin hayat serüvenleri başlar. Anneler, bebeklikten itibaren büyük bir özveri ile çocuklarını her şartta ve koşulda iyi ve mutlu bir birey olmaları için büyük çaba gösterirler. Anneler, hayatlarını çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek için feda ederler. Topluma ve insanlığa yararlı bireylerin yetişmesi için her türlü gayreti gösterirler. 

Anneleri her zaman onurlandırmak ve hatırladığınızı göstermek için ona çeşitli hediyelikler alabilirsiniz. Anneleriniz doğum günü, yılbaşı, anneler günü gibi özel günlerinde mutlaka onların mutlu olacağı bu güzel anları onlarla paylaşmalısınız. Onlara hatırladığınızı ve hisselerinizi yansıtacak güzel, kullanışlı ve özgün hediyelikler alıp, şık hediye notu ve hediye paketi ile sunabilirsiniz. Annenizin ilgi alanına ve kişisel özelliklerine göre hediyeler seçebilirsiniz. 

Tesettürlü anne için annenizin severek kullanılacağı, yeni, farklı ve özgün hediyelik seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Tesettürlü anneye hediye olarak annenizin ilgi alanına ve zevklerine uygun olacak, evde veya ofisde kullanabileceği hediyelikleri veya takı ve giyim ürünü gibi hediye seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Hediye almakta bazen kararsızlık yaşayabilirsiniz. En güzel hediyeyi bulmak ve annenizin seveceği seçeneği aramak zor olabilir. Bunun için öncesinde anneye veya tesettürlü anneye hediye ne alınır diye araştırma yapabilirsiniz. 

Tesettürlü anneye hediye fikirleri; kolye, kahve fincan takımı, çini çay bardağı, mutfak önlüğü, termos, doğal sabun, mumluk, tunik, eşarp, bone, bileklik, şal, dekoratif ürünler, ofis ürünler ve kişiye özel tasarlanabilir magnet, ayna, anahtarlık, açacak, kupa, biblo gibi hediyelik seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek zengin hediye seçeneklerini inceleyebilir annenize en uygun hediyeliği gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

1. Kolye

Kolye hediyelikler, birbirinden şık ve otantik tasarımlara sahip el yapımı ürünlerdir. Kolye hediyelikleri, bijuteri, gümüş veya altın çeşitlerini anneniz için alabilirsiniz. Kolye hediyelikler, annenizin kıyafetlerini tamamlaması için kullanacağı şık aksesuarlardır. Kadınların severek kullandıkları kolye hediyelikler, anneniz için kalıcı ve özgün bir hediyelik olacaktır. Kolye hediyeliklerin çok çeşitli modelleri mevcuttur. Her bütçeye uygun fiyat aralığında kolye hediyelikler bulabilirsiniz. 

2. Kahve Fincanı Takımı

Kahve fincan takımı hediyelikler, ikili ve altılı takımlarını bulabileceğiniz porselen, zamak ve kabartmalı modellere sahip, şık ve kaliteli ürünlerdir. Kahve fincan takımı, farklı tasarım ve renklerde bulabileceğiniz hediyeliklerdir. Anneye alınacak en güzel hediye seçeneklerinden biri olarak, kahve fincan takımlarını tercih edebilirsiniz. Anneniz kahve içmeyi seviyorsa aldığınız fincan takımlarını severek kullanacaktır. Fincan takımlarını evde veya ofiste, hem kendi kullanacak hem de misafirlerine ikramda bulunurken kullanabileceği bir hediyelik olacaktır. Kahve fincan takımları, farklı çeşitte modellerini annenizin en çok beğeneceği seçeneği anne hediye olarak özel günlerinde satın alabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden şık ve kaliteli kahve fincan takımlarını inceleyebilir, 90 TL- 3255 TL fiyat aralığında  istediğiniz modelini satın alabilirsiniz. 

3. Çini Çay Bardağı

Çini çay bardağı hediyelikler, el yapımı, çini malzeme kullanılarak üretilen farklı kabartma modellerine sahip, kaliteli ve şık ürünlerdir. Annelerin severek kullanacağı veya dekoratif olarak sergileyebileceği çini çay bardağı ürünleri ikili ve 6'lı paketleri ile satın alabilirsiniz. Çay bardağı hediyelikler farklı renk ve tasarım özelliklerine sahiptir. Anneniz için doğum günü, yılbaşı, anneler günü gibi özel günlerde hediye olarak çini çay bardağı ürünleri seçebilirsiniz.

Anneye hediye olarak alacağınız çini çay bardağı ürünlerin fiyatı 135 TL ile 480 TL        aralığında değişmektedir. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden farklı modelleri sahip çini çay bardağı takımı hediyeliklerini inceleyebilir, gönül rahatlığıyla annenize özgün ve kaliteli bir hediyelik olarak alabilirsiniz. Geleneksel motiflere sahip çini çay bardağı ürünler, anneniz tarafından severek kullanılacak bir hediyelik olacaktır. 

4. Mutfak Önlüğü

Mutfak önlüğü hediyelikler, kaliteli tekstil malzemesi kullanılarak üretilen farklı renk ve tasarımlarda bulabileceğiniz kullanışlı ve işlevsel ürünlerdir. Annelerin mutfakta işlerini yaparken severek kullanacakları mutfak önlükleri her zaman elinin altında bulunduracakları bir hediyelik olacaktır. Anneler mutfakta çok zaman geçirirken, yemeklerini yaparken kullanacakları mutfak önlükleri her zaman size hatırlatacaktır. 

Anne için hediye mutfak önlüğü alarak annenizi mutlu edebilir, farklı ve özgün bir hediye alma imkanı yakalayabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden farklı tasarımlara sahip, mutfak önlüğü hediyelikleri inceleyebilir, istediğiniz tasarımları anneniz için seçebilirsiniz. Mutfak önlüğü hediyelikler, 85 TL ile 175 TL fiyat aralığında bulunmaktadır.

5. Termos

Termos hediyelikler, sıcak içecekleri uzun süre muhafaza etmek için kullanılan 350 ml kapasiteli çelik  ve ahşap malzemeden üretilen, kaliteli ve şık ürünlerdir. Termos hediyelikler, annenizin severek kullanacağı, her zaman yanında taşıyacağı bir ürün olacaktır. Anneniz seyahate veya geziye çıktığında aldığınız termos hediyelikleri yanından ayırmayacaktır.  Anneye alınabilecek en güzel hediyelik alternatiflerinden biri olan termos hediyelikler, 407 TL ile 825 TL fiyat aralığında anneniz için satın alabilir, istediğiniz renk ve özelliklerde gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden farklı tasarım özelliklerine sahip termos hediyelikleri annenize özel tasarlayabilir, hızlı ve kolay bir şekilde sipariş verebilir ve özel günlerinde annelerinize sunabilirsiniz.

6. Doğal Sabun

Doğal sabun ürünler, kişisel bakım ve temizliğini yaparken kullanılan, hiçbir katkı maddesi içermeyen natural hediyeliklerdir. Lavanta, gül, zeytinyağlı, mangolu, avokadolu, argan yağlı, hindistan cevizli gibi çok çeşitli doğal sabun çeşitleri bulunmaktadır. Doğal sabunlar, annelerin severek kullanacağı natural bir bakım ürünü alacaktır. Doğal sabunlar, cilt rahatsızlığı olan anneler içinde tercih edebileceğiniz özelliklere sahiptir. Doğal sabunlar anneniz için faydalı bir hediyelik alacaktır. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden farklı özelliklere sahip, zengin doğal sabun çeşitlerinden istediğiniz çeşitlerini annenize satın alabilir ve şık hediye paketi ile annenize özel günlerinde sunabilirsiniz. Doğal sabun hediyelikler, çeşitlerine göre farklılaşan fiyatları ile 16 TL - 84 TL fiyat aralığında satışa sunulmaktadır.

7. Mumluk

Mumluk hediyelikler, minimal boyutlarda kutu içinde farklı renk özelliğine sahip ürünlerdir.  Ortamın ambiyansını değiştirmek  ve aydınlatmak için kullanılan mumluk hediyelikler, özel günler için farklı tasarımda olan ürünlerdir. Mumluk hediyelikleri yılbaşı, doğum günü, anneler günü gibi özel günlerde annenize satın alabilirsiniz. Kokulu ve farklı özelliklerde olan mumluk hediyelikleri, anneniz evinde severek kullanacaktır. Anneye alınacak en güzel hediyelerden biri olan mumluk hediyelikler, özelliklerine göre değişen fiyatlarla 25 TL ile 1068 TL aralığında satışa sunulmaktadır. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden güzel ve farklı tasarımlara sahip, kutulu mumluk hediyelikleri anneniz için özel günlerinde tercih edebilir, annenizin hoşuna gidecek en güzel mumluk hediyeliği sunabilirsiniz.

8. Tunik

Tunik ürünler, giyim eşyası olarak kullanılan kadınlar tarafından uzunluklarına göre sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Tesettürlü anneye alabileceğiniz farklı renk ve tasarımlara sahip tunik hediyelikleri, annenizin hoşuna gidecek modellerini tercih edebilirsiniz. Tesettürlü anne için farklı uzunluklarda bulabileceğiniz tunik hediyelikler, her zaman giyecekleri bir ürün olacaktır.  Annenize özel olarak bedenine göre alacağınız tunik hediyelikleri, bütçenize göre en uygun 50 TL’den başlayan fiyatlarla bulabilirsiniz. Annenizin hoşuna gidecek en güzel renk seçeneğini tercih edebilirsiniz.

9. Eşarp

Tesettürlü anne hediye olarak alacağınız eşarp hediyelikler, her zaman kullanabilecekleri bir ürün olacaktır. Eşarp hediyelikler, tesettürlü anneler tarafından kullanılan farklı renk ve tasarımları sahip, kullanışlı ve şık ürünlerdir. Annenizin kullandığı tarza uygun olarak alabileceğiniz eşarp hediyelikler, severek  kullanacakları, kullandıkça size hatırlayacakları  bir hediyelik olacaktır. Tesettürlü anne için alabileceğiniz eşarp hediyelikler 20 TL den 500 TL'ye kadar değişen fiyat aralığına sahiptir. İpek eşarp, dokuma eşarp, pamuk eşarp gibi farklı özelliklerde eşarp hediyelikleri annenizin en çok seveceği modelini seçebilirsiniz.

10. Bone

Tesettürlü kişiler tarafından kullanılan bone ürünler, eşarbın altına takılarak saçlarının çıkmamasına yardımcı olan,  eşarbı rahat takmalarını sağlayan ürünlerdir. Bone hediyelikler, tesettürlü anne için alınabilecek en güzel hediye seçeneklerinden biridir. Pamuklu boneler, tesettürlü anneye uygun kullanabileceği modellerini ve renklerini seçebilirsiniz. Bone hediyelikler, tesettürlü annenizin uzun süre kullanabileceği bir ürün olacaktır. Bone ürünler 10 TL ile 100 TL arasında değişen fiyat aralığına sahiptir.

Tesettürlü Anneye Ne Hediye Alınır?

Tesettürlü anneye severek kullanacağı her zaman saklayacağı hediyelikler alabilirsiniz. Yeni, işlevsel ve farklı hediyelikleri anneniz için seçebilirsiniz. Tesettürlü Anneye hediye olarak aşağıda yer alan hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz:

  • Eşarp

  • Bone

  • Tunik

  • magnet

  • Anahtarlık

  • Kolye

  • Ayna

  • Çini çay bardağı

  • Fincan takımı

  • Mumluk

  •  Mutfak önlüğü

  •  Mutfak eldiveni

  •  Çiçek

Hamile Tesettürlü Anneye Ne Hediye Alınır?

Hamile olan tesettürlü anneye için Hem kendi hemde ileride bebeği için severek kullanacağı hediyelikleri seçebilirsiniz. Hamile tesettürlü anneye aşağıda yer alan hediyelik seçeneklerini değerlendirebilirsiniz:

  • Tunik

  • Eşarp

  •  Bone

  • Mumluk

  • Gece lambası

  • Doğal sabun

  • Termos

  • Takvim

  • Ahşap kartpostal

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Buhurdanlık

  • Vazo

  • Çini çay bardağı

  • Magnet

  • Anahtarlık

  • Ayna

Yeni Doğum Yapmış Tesettürlü Anneye Ne Hediye Alınır?

Yeni doğum yapan anne hediye olarak, işlerini kolaylaştıran ve bebeğinin bakımında yardımcı olacak farklı hediyelik ürünleri tercih edebilirsiniz. Yeni doğum yapmış tesettürlü anneye hediyelik olarak aşağıda yer alan seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

  • Tunik 

  • Eşarp

  • Saat

  • Bone

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Magnet

  • Anahtarlık

  • Ayna

  • Bileklik

  • Takvim

  • Not Defteri

  • Kalem

  • Kar küresi

  • Origami bebek

  • Ahşap maket

Anneye Doğum Gününde Ne Hediye Alınır?

Anne doğum günü hediye olarak annenizin severek kullanacağı ve mutlu olacağı hediyelik seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Annenizin ihtiyaçlarına göre karar vereceğiniz hediye seçenekleri, annenizin doğum gününü mutlulukla hatırlayacağı en güzel hediyelerden biri olacaktır. Doğum gününde anneye hediye olarak aşağıda yer alan hediye seçeneklerini tercih edebilirsiniz:

  • Saat

  • Duvar tabağı

  • Duvar süsü

  • Kapı süsü

  • Eşarp

  • Tunik

  • Kolye

  • Doğal sabun

  • Anahtarlık

  • Biblo

  • Mumluk

  • Lamba

  • Defter

  • Çini çay bardağı seti

  • Kahve fincanı takımı

  • Zamak hediyelikler

Anneler Gününde Tesettürlü Anneye Ne Hediye Alınır?

Anneler Günü, anneleri anmak ve ona hatırlandığını göstermek için özel bir gündür.  Anneler Gününde annenize emeklerin karşılığı olarak en güzel hediyeyi alıp sunabilirsiniz.  Annelerinizi mutlu etmek ve her zaman hatırladığınızda göstermek için annenizin kullanacağı, işlevsel hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Anneler Günü için aşağıda yer alan hediye seçeneklerini tesettürlü annenize en uygun olanı değerlendirebilirsiniz:

  • Kahve fincanı takımı

  • Çini çay takımı

  • Eşarp

  • Tunik

  • Bone

  • Saat

  • Gömlek

  • Mutfak önlüğü

  • Mumluk

  • Buhurdanlık

  • Biblo

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Çini duvar tabağı

Anneler Günü Tarihçesi Nedir?

Anneler günü anneleri anmak, hatırlamak ve  anneleri onurlandırmak amacıyla her toplumda farklı zamanlarda yıllardır kutlana gelen özel bir gündür.

Anneler günü kutlama geleneği, ilk olarak Antik Yunanlıların  tarafından Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olaral kabul edilen Rhea’nın onuruna düzenledikleri ilkbahar festivali kutlamalarıyla her yıl düzenli olarak yapılan bir etkinlikle başlar. Antik Romalılar döneminde ilkbahar festivallerinin kutlanması Hz. İsa'nın doğmadan 250 yıl öncesinde ana tanrıça Kibele onuruna düzenlenen festivalle kutlanmaktadır. Daha sonra bu gelenek uzun süre devam etti .

ABD'de 1908 yılında Anna Jarvis'in kaybettiği kendi annesi için başlattığı anneleri anma günü, 1914 yılında ABD’de Kongre'nin onayıyla ülke çapında genişledi. Her toplumun farklı sosyo kültürel özelliklerine bağlı olarak Anneler Günü özel bir gün olarak kutlanmaktadır. Türkiye'de Anneler Günü ilk kez 9 Mayıs 1955'te kutlanmaya başlamıştır. Her yıl mayıs ayının ikinci pazarına rastlayan gün Anneler günü olarak gelenek haline dönüşerek kutlanılmaktadır.

Tesettürlü Anneye Hediye Paketi Nasıl Yapılır?

Annenize alacağınız hediyeyi, en güzel şekilde paketleyerek sunabilirsiniz. Hediye paketi, hediye aldığınız kişiye verdiniz önemi gösterecektir. Tesettürlü anne için aldığınız en güzel hediyeyi şık ve güzel ambalajlarla süsleyerek sunabilirsiniz. Tesettürlü anne için annenizin zevkine uygun renkteki hediye paketi ambalajlarını veya hediye kutularını seçebilirsiniz. Hediyenizi şık hediye kutuları ile üzerine annenize özel hediye notu yazarak hediyenizi kalıcı ve anlamlı hale dönüştürebilirsiniz. Hediye paketi hediyenizi özgün bir hediye formuna dönüştürecektir.



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.