myros-popup.jpg (663 KB)
Kadınlar Gününde Kurumsal Hediye Ne Alınır?

Kadınlar Gününde Kurumsal Hediye Ne Alınır?

24 Ocak 2023

Kadınlar için kurumsal hediye kutuları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, kariyer değişimi kutlaması, terfi kutlaması, doğum günü ya da kurumda geçirdiği beşinci, onuncu, yirminci çalışma yılı kutlaması nedeni ile özel veya kamu sektöründe çalışan kadınlara alınan hediyelik eşyaların tümüdür. Diğer kutlamaların tamamı hem çalışma süresine bağlı hem de daha kişisel boyutta olduğu için kadınlar günü kurumsal hediye ürünleri çalışan kadınlara en çok alınan hediye türüdür.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların temel hakları ve cinsiyet eşitliğini güvence altına almak için yapılan çalışmalar sonucunda, 1995 yılından beri, küresel çapta 189 ülke tarafından,  "Cinsiyet eşitliğini sağlamak ve tüm kadınları ve kız çocuklarını güçlendirmek" amacı ile düzenli olarak kutlanmaktadır. 1917’de Sovyet Rusya'da çarlık sisteminin yıkılmasından sonra kadınların oy hakkı kazanmasını sağlayan devrimi kaynak olarak gösteren Birleşmiş Milletler, 8 Mart tarihini Dünya Kadınlar Günü olarak tanımlamıştır. Endüstriyel devrim ile başlayan işçi ve çalışan ihtiyacı, yirminci yüzyılın başlarındaki iki büyük dünya savaşı sonucu daha da artmıştır. Bu nedenle kadın nüfusu da on dokuzuncu yüzyılın sonlarından itibaren, öncelikle atölye ve fabrikalarda üretim süreçlerinde yer almaya başlamıştır. Ancak aynı işi yapan erkeklerden daha düşük ücret alan işçi sınıfı kadınları, bir araya gelerek haklarını aramak için sendikalar ve kadın örgütleri kurmaya başlamıştır. Kadın çalışanların etkili başkaldırıları sonucunda, bu örgütlü hareket büyüyerek dünya çapında çalışan kadınların temel haklarının insan hakları çerçevesinde değerlendirildiği, sosyal, ekonomik veya siyasi ayrım gözetmeksizin başarılarının takdir edildiği en önemli düşünce akımlarından biri haline dönüşmüştür. Kutlamanın amacı, kadına yapılan ayrımcılığı ortadan kaldırarak hak ve özgürlük anlamında temel kavramların eşit ve adil dağılımı sağlamak açısından çok önemlidir. Bu nedenle, kadınlar günü kutlamaları, özellikle işçi sınıfı kadın çalışanların temel hak ve özgürlükleri ile ilgili seslerini duyurmak amacı ile yapılır. Dünya Kadınlar Günü, aynı zamanda yeni nesillere ve tüm dünyaya sahip çıkarak ekonomik, siyasi ve sosyo kültürel anlamda geleceği şekillendiren, bir düşünce hareketidir. Özellikle 1984 yılından itibaren, ülkemizde de çeşitli sektörlerden çalışan kadın gruplarının bir araya gelerek oluşturdukları kadın platformları, dernekleri ve sivil toplum örgütleri seslerini sokaklarda meydanlarda duyurmak amacı ile etkin bir şekilde kutlamalar yapılmaktadır.

Kadın haklarının insan hakları temelinde geliştirilmesini sağlamak, kadının toplumdaki öneminin farkındalığını yaratmak amacıyla uluslararası bir gün olan Dünya Kadınlar Gününde her ülkede farklı kutlamalar yapılır. Kadınlar günü anlamı sadece çalışan kadınlar için geçerli değildir. Evde, okulda, hastanede, farklı sektörlerdeki işyerlerinde çalışan ya da çalışmayan bütün kadınlara çocuk, genç, yetişkin veya yaşlı ayrımı yapılmadan,duygusal 8 Mart kadınlar günü mesajları eşliğinde, güzel  çiçekler ve hediyeler verilir. Hayata sevgi, estetik, güzellik, incelik, düzen ve disiplin katarak daha anlamlı ve yaşanılabilir bir dünya yaratan tüm kadınlara teşekkür edilir. İş dünyasında ve sivil toplum örgütlerinde bulunan kadınların da öncülük ettiği kutlamalarda, çeşitli etkinlikler, paneller, ödül törenlerinde özellikle kadının toplumsal önemi ve yeri ile ilgili sosyo ekonomik ve siyasal katma değeri anlatılır. Gelecek kuşakların farkındalığını arttırmak için kız çocuklarında da bu bilinci geliştirebilmek adına kadınlar günü söylemleri yapılarak mesajlar verilir.  8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kadınlara ve kız çocuklarına, genç kızlara çiçekler dağıtılırken, özellikle iş dünyasında bulunan kadın yöneticilere, yetkililere ve çalışanlara, bu özel günü kutlamak ve onların değerini göstermek için kurumsal kadınlar günü hediyeleri alınır. 

Özel ve kamu sektöründe birçok kurumsal firma kutlamalar yaklaşırken, kadınlar günü kurumsal hediye fikirleri ve kadınlar günü için kurumsal hediye önerileri araştırır. Aynı şekilde hediyelik eşya, kozmetik, bakım, giyim ve aksesuar satışı yapan birçok marka kadınlar için bu döneme özel koleksiyonlar hazırlar. Kadınlar günü kurumsal hediye kutuları günün anlamına ithafen genellikle çalışan ve bir mesleği olan iş hayatındaki kadınlara verilir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaklaşırken eğer yöneticilerinizi, çalışanlarınızı, kadın iş ortaklarınızı ve çevrenizdeki kadın arkadaşlarınızı mutlu etmek, onlara günün anlamına ithafen hediyeler almak istiyorsanız sizin için en doğru yerdesiniz.  Türkiye’nin en büyük ve güçlü hediyelik eşya üreticisi ve toptan satıcısı Myros’ tan, aradığınız kadınlar günü için kurumsal hediyeler arasından seçeceğiniz kaliteli ürünleri ister toptan ister perakende olarak alabilirsiniz. Kurumsal kadınlar günü kupası, aynası, çantası, makyaj çantası, kitap ayracı, yaka rozeti, çanta askısı, bardak altı gibi hediyelik ürünler kadınlar günü hediyesi kurumsal paket içerikleri olarak en çok tercih edilen eşyalar arasındadır. Özellikle özelleştirilebilir ürün çeşitleri ile kişisel tasarımlar oluşturduğunuz, kadınlar günü mesajları, kadınlar günü sözleri, sloganlar, özdeyişler, desenler uygulayabileceğiniz modeller, kadınlar günü amacına hitap eden motivasyon sağlayan hediyelik eşyalardır.

Kurumsal Kadınlar Günü Hediye Kutuları                      

İş dünyasında çalışan kadın nüfusu istatistiklere göre giderek artış göstermektedir. Tüm kadınlar, çalışan olsun veya olmasın hediye almayı daima sever ve hediye alan herkes gibi onların da iş motivasyonu yükselir. Çalışma hayatında yüksek motivasyon, en önemli verimlilik artış sebebidir. Dünya Kadınlar Günü için her yıl düzenli olarak 8 Mart tarihinde kutlamalar yapılırken birçok özel şirket, sivil toplum örgütleri, kadın platformları, devlet kuruluşları, kamu kurumları çalışan kadın personeline kadınlar günü için kurumsal hediye kutuları hazırlar. Kurumsal kadınlar günü hediye kutuları içinde tek bir ürün olabileceği gibi birden fazla ürün de içerebilir. Özellikle kadınlar günü kurumsal hediye fikirleri içinde en çok rağbet gören içerikler kupa, çini ve mandala baskılı seramik duvar tabakları, bardak altı, rozet, ayna, kalem, defter, kişisel bakım ürünleri, çanta askısı, fular, bez çanta, makyaj çantası, kitap ayracı gibi ürünlerdir. Kadınlar günü kurumsal hediye kutusu içinde birçok ürünle farklı kombinasyonlar yapılabilir. Örneğin; kupa, bardak altı ve rozet kombinasyonu birlikte hazırlanabilir. Kalem, defter, kitap ayracı ya da çanta, çanta askısı ve rozet beraber paketlenebilir. Özellikle kişiselleştirilebilen ve kadınlar günü mesajı, kadınlar günü sözleri, sloganlar, özdeyişler yazılabilen özelleştirilebilir ürün modelleri, kadınlar günü kutlamalarının amacını hatırlatarak hediyenin anlamını pekiştirir.  Ayrıca, hediye kutusu içeriğindeki seçilen birçok ürün modeli firmanın isteklerine göre kurumsal logo, renk ve tasarımlar ile özelleştirilebilir. 

Kurumsal Kadınlar Günü  Kupası                   

Hemen her kadın çalışanın, yemek ve mola saatlerinde kullandığı kendisi için özel olan kişisel bir kupası vardır. Bu nedenle kadınlar gününe özel olarak hazırlanan kupalar, kadınlar günü kurumsal hediye paketleri için en uygun ürünlerden biridir. Sabit tasarımlar içinden mandala veya çini desenli hazır kupalar seçilebilir. Bunun yanında günün anlamına uygun olarak üzeri, resimli, yazılı veya tarihli kupa çeşitleri, kolaylıkla kadınların çay ve kahve molalarındaki kişisel kupaları haline gelir. Seramik üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılan kupa çeşitlerinin boyutları, 8 cm ile 10 cm arasındadır. Kurumsal Kadınlar Günü Kupa çeşitlerini kataloglardaki zengin ürün yelpazesi içinden, karma veya tekli ürün olarak alabilirsiniz. Tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal hediye paketleri ve siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ile kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

Kurumsal Kadınlar Günü Aynası                        

Yeryüzünde aynası olmayan bir kadın düşünülemez. Kadınlar, her zaman ve her koşulda kişisel bakım ve dış görünüşüne özen gösterir. Bu nedenle kadınlar günü için kurumsal hediye önerileri arasında ayna ürünleri de çok tercih edilen ürün çeşitlerindendir. Kurumsal kadınlar günü aynası, kadınlar gününe özel farklı çiçek desenleri ile ya da kişiye özel baskılı olarak üretilebilir. Metal ve epoksi üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılan aynaların boyutları 6 cm ile 7 cm arasındadır. Kurumsal Kadınlar Günü ayna çeşitlerini kataloglardaki zengin ürün yelpazesi içinden, karma veya tekli ürün olarak alabilirsiniz. Tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal hediye paketleri ve siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ile kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

Kurumsal Kadınlar Günü Çantası                       

Doğa dostu ürünler, geri dönüşüm projeleri kadınların en hassas olduğu konuların başında gelir. Bu nedenle kadınlar günü kurumsal hediye fikirleri arasında onlara en uygun ürün çeşitlerinden biri de kadınlar gününe özel doğa dostu bez çanta türleridir. Üzerine dijital baskı ile her türlü desen, logo, fotoğraf ve yazı basılabilen tekstil ya da suni deri çanta modellerinin, 25 cm ile 45 cm arasında çok farklı boyutları üretilmektedir.  Özelleştirilebilen modelleri firmaların taleplerine göre farklı temalar ile üretilebilir. Kurumsal Kadınlar Günü çanta çeşitlerini kataloglardaki zengin ürün yelpazesi içinden, karışık modellerden veya tekli ürün olarak alabilirsiniz. Tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal hediye paketleri ve siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ile kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

Kurumsal Kadınlar Günü Makyaj Çantası                      

Bir kadın çantası olmadan evinden çıkmaz ve o çantanın içinden makyaj çantası eksik olmaz. Özellikle çalışan kadınlar günün büyük bir kısmını ev dışında geçirdikleri için kişisel bakım amacı ile kullandıkları ürünleri çantalarında taşırlar. Bu nedenle parfüm, ayna ve kozmetik ürünlerini çantanın içinde taşıdıkları diğer eşyalardan ayrı tutmak için mutlaka makyaj çantası kullanırlar. Özellikle, özel üretim doğa dostu kurumsal kadınlar günü makyaj çantası modelleri en kullanışlı kadınlar günü kurumsal hediye seçeneklerinden biridir. Suni deri ve tekstil üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılan, el dokuma çeşitlerinin de bulunduğu makyaj çantası modellerinin boyutları, 10 cm ile 21 cm arasındadır. Kurumsal Kadınlar Günü makyaj çantası çeşitlerini kataloglardaki zengin ürün yelpazesi içinden, karma veya tekli ürün olarak alabilirsiniz. Firmalara göre özelleştirilebilen modellerden, tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal hediye paketleri ve siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ile kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

Kurumsal Kadınlar Günü Rozeti                         

Kurumlara aidiyet duygusu oluşturan en önemli sembolik objelerden biri de rozetlerdir. Birçok özel ve kamu kurumunda, kuruma ait logo ve bayrakların bulunduğu rozetler çok sık kullanılır. Ceketlerin, kıyafetlerin yakalarında ya da çantalarda kullanılabilir. Kadınlar gününe özel olarak hazırlanabilen ve firmalara göre özelleştirilebilen rozet çeşitleri de kadınlar günü kurumsal hediye seçenekleri arasındadır. Yuvarlak, kare, dikdörtgen şeklinde metal ve epoksi üzerine dijital baskı ile üretilen rozetlerin boyutları, 2 cm ile 3 cm arasındadır. Kurumsal Kadınlar Günü rozet çeşitlerini kataloglardaki zengin ürün yelpazesi içinden, karma veya tekli ürün olarak alabilirsiniz. Firmalara göre özelleştirilebilen modellerden, tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal hediye paketleri ve siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ile kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

Kurumsal Kadınlar Günü Kitap Ayracı              

Dünyayı değiştirmek isteyen kadınlar kitaplardan ayrı kalamazlar. Kadınlar gününü kutlayan her kadının içine işaretler konulmuş birçok başucu kitabı vardır. Bu nedenle kadınlar günü için kurumsal hediyeler arasında en anlamlı ürünlerden biri kitap ayıracıdır. Metal ve epoksi üzerine dijital baskı ile çeşitli desen ve fotoğraflar ile dekorlanan kurumsal kadınlar günü kitap ayracı modellerinin boyutları 2 cm ile 14 cm arasındadır.  Kurumsal Kadınlar Günü kitap ayracı çeşitlerini kataloglardaki zengin ürün yelpazesi içinden, karma veya tekli ürün olarak alabilirsiniz. Firmalara göre logo basımı yapılarak özelleştirilebilen modellerden, tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal hediye paketleri ve siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ile kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

Kurumsal Kadınlar Günü Hediyeleri Nereden Alınır?             

Kadın, hayatın bütününü şekillendiren en önemli varlıktır. Yeryüzündeki her birey bir kadın tarafından dünyaya getirilir ve yetiştirilir. Bu nedenle yaşayan her bireyin varoluş biçiminde, düşünsel yeteneğinde, zekasında, estetik anlayışında, zevklerinde ve hayata olan bakış açısında kendini dünyaya getiren kadının etkileri görülür. Kadının hayatın doğasına kattığı sevgi, şefkat, zerafet, incelik, anlayış, hayal gücü, disiplin ve düzen hayatın bir parçası olan iş dünyasında da etkilerini gösterir. Günümüzde kadınlar, birçok farklı sektörde bulunan özel veya kamu kuruluşlarında hemen her alanda çalışarak iş dünyasına olağanüstü katkılarda bulunur. Eğer, kurumunuzda çalışan ya da değer verdiğiniz kadın liderler, iş ortakları, yöneticiler, yetkililer ve çalışma arkadaşlarınız için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kurumsal hediyeleri almak istiyorsanız, ürün gamında  kadınlar gününe uygun pek çok ürüne sahip en doğru adrestesiniz. Kadının toplumdaki üretkenliğine değer veren ve tasarımlarını onları özel hissettirecek fikirlerle oluşturan, Türkiye’nin en büyük ve güçlü hediyelik eşya üreticisi ve toptancısı Myros’ tan, aradığınız kadınlar günü kurumsal hediye için seçeceğiniz kaliteli ve zengin tasarımlara sahip binlerce ürün çeşidinden yararlanabilir ister toptan ister perakende olarak alabilirsiniz. Hem kişisel hem kurumsal tüm kadınlar günü kurumsal hediye ürün siparişleri için, güçlü üretim, özenli paketleme, güvenilir lojistik hizmetleri ile Myros’ un yüksek kaliteli ve her bütçeye uygun farklı kategoriler ve temalar içeren, kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün sipariş verebilirsiniz. Bunun yanında koleksiyonlardaki özelleştirilebilir modellerden tercih ederseniz, kişiye özel tasarımlar yaratabilirsiniz. Özel şirketler, kamu kurumları siparişleri ve  tüm kurumsal alışverişlerde, toplu siparişlerdeki avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, Myros’ un kullanıcı dostu web sitesi üzerinden bayi başvurusu yaparak üye olduktan sonra toptan ürün alımı yapabilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.