myros-popup.jpg (663 KB)
Askere Ne Hediye Alınır?

Askere Ne Hediye Alınır?

15 Nisan 2022

Askerlik, toplumsal ve kültürel açıdan önemli ve değerli bir görevdir. Erkeklerin hayatlarında belli bir dönemlerinde geçirecek veya geçirmiş oldukları zorlu bir aşamadır. Bazı erkekler için meslek olarak tercih edilen askerlik, yaptığı görevler ve sorumluluklar itibariyle kutsal bir hizmettir. 

Askerlik görevi, her erkeğin hayatlarının da belli bir döneminde alması gereken bir sorumluluktur. Heyecanlı ve farklı bir süreç olan askerlik dönemi, sevdiklerinden ayrı kalan erkeklerin, duygusal olarak etkilendikleri bir dönemdir. Aileden veya sevdiklerinden ayrı kalınan bu dönem, özlemle geçtiği için iki tarafı da zorlayabilir. Mesafe olarak uzak yerlerde askerlik görevini yapan erkek, sevdiğiniz, babanız, kardeşiniz, eşiniz veya yakınız için bu süreçte onları yalnız bırakmamak ve yanlarında olduğunuzu hissetmelerini sağlamak önemli bir motivasyon kaynağı olacaktır. Sevdiklerinin sesini duymaları, yanlarında onlardan birer hatıra olması, her zaman mutlu hissetmelerini sağlayacaktır. Asker için hem kendilerini iyi hissettirecek hem de özlemlerini giderecek her şey onlar için çok önemlidir.    

Askerlik süreci hem yapan için hem de bekleyen için zorlu bir süreçtir. Askerlik dönemi bazı durumlarda özlemle geçen, karışık duygular içine girilen ve psikolojik olarak her iki tarafından etkilendiği yorucu bir süreç haline dönüşmektedir. Bu hassas dönemde her iki tarafında daha az yıpranmasını sağlamak, bu dönemi kolaylıkla atlatabilmek ve karşılıklı olarak hatırlandığını göstermek için çeşitli arayışlar içine girilebilir. Bu geçen zorlu süreci kolaylaştırmak, her an aklınızda olduğunu ve onu düşündüğünüzü göstermek amacıyla asker, eşiniz, sevgiliniz, babanız, kardeşiniz veya yakınınız için çeşitli hediyelikler alabilir ve onu mutlu edebilirsiniz. 

Hayatlarında karşılaşabilecekleri belki de en zorlu olacak bu dönemde, onların her zaman yanlarında olduğunuzu hissetmelerini sağlamak ve her an hatırınızda olduklarını onlara göstermek amacıyla en güzel ve anlamlı hediyeyi almak için büyük bir çaba sarf edebilirsiniz. Asker sevdiğinizi mutlu etmek, baktıkça sizi hatırlatacak, yanlarında güzel bir hatıra olması için birçok hediye seçeneğini değerlendirebilirsiniz. 

Askere giden birine ne hediye alınır diye araştırma yaparken karşınıza çok güzel farklı, şık hediyelik seçenekleri çıkacaktır. Kaliteli, güzel, kullanışlı, her zaman yanında bulundurabileceği hediyelik çeşitlerini değerlendirerek en güzeline karar verebilirsiniz. 

Asker yakınınıza almak istediğiniz hediyeyi, askere gitmeden önce veya gittikten sonra alabilir, gitmeden önce motivasyon sağlaması için farklı hediyelik alternatifleri tercih edebilir veya gidince sürpriz hediye alıp gönderebilirsiniz. 

Askere gidene ne hediye edilir sorunuza cevap olarak askere hediye fikirlerini araştırabilir, askere hediyelik alternatifleri olarak aşağıdaki listede yer alan hediyeliklerden seçebilirsiniz:

  • Anahtarlık

  • Kişiye özel not defteri

  • İsme özel kartvizitlik

  • Cüzdan

  • Çanta

  • Termos

  • Tabaka seti

  • Özel deri kartlık cüzdan

  • Çakmak

  • Kupa

  • Bileklik

  • Magnet

  • Açacak

  • Tabela

  • Cep aynası

  • Ahşap masa takvimi

  • Bardak altlığı

  • Metal çanta askısı

  • Ahşap Kartpostal

Askere Giden Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Sevgiliniz, askerlik görevini yerine getirmek için askere gideceği dönem belli olduktan sonra, onu mutlu etmek ve sizden hatıra olarak yanında götürmesi için kalıcı hediyelik alternatiflerinden birini seçebilirsiniz. Uzun bir ayrılık dönemi yaşayacağınız ve özlemle geçecek bu dönem, her iki taraf içinde zorlu bir süreç olacaktır. Bu hassas dönemde sevdiğinizi her an hatırladığınızı gösteren ve moralini yükseltecek çeşitli hediyelik seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Asker sevgiliye hediye ne alabilirim diye araştırma yaparken karşınıza çok şık ve farklı hediyelik alternatifleri çıkacaktır.

Askere giden sevgiliye hediye olarak; bu zorlu süreçte sizin yanınızda olduğunu bilmesi ve hissetmesini sağlayacak olan, Myros’un geniş hediyelik yelpazesinden kişiye özel tasarlanabilir hediyelikden; sevgiliye özel baskılı magnetler, kalpli sevgili temalı anahtarlıklar, sevgili baskılı isme özel açacaklar, sevgiliye özel tasarlanmış şık kupa hediyelikler, ahşap resimli bardak altlığı, sevgili temalı ahşap tabela, sevgiliye özel kalpli cep ayna, sevgili için anlamlı fotoğraf çerçevesi, sigara tabakası, takvim gibi birçok hediyelik seçeneği bulabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.  

Askere Doğum Gününde Ne Hediye Alınır?

Askerde olan sevdiğiniz, eşiniz, babanız veya kardeşinizin doğum günü için ona sürpriz hediyeler alıp gönderebilirsiniz. Bu özel günde yanında olduğunu hissettirmek ve ona moral olması amacıyla doğum hediyesi almalısınız. Doğum günleri hep bir arada kutlanan özel ve anlamlı günlerdir. Bu günlerde özlemle ve ayrı geçen askerlik sürecini, bir nebze olsun hoş bir hale çevirmek ve özlemini gidermek için sizi, ailenizi veya özel anlarınızı hatırlatacak hediyeliklerini tercih edebilirsiniz. Asker sevdikleriniz için özel olan doğum günlerini, her ne kadar ayrı olarak geçirmek zorunda kalsanız da, sürpriz hediyeliklerle yanlarında olduğunuzu hissettirmek sizlerin elinde olacaktır. Askere hediye ne yollanır diye hemen arayış içine girebilir ve en güzel hediyeyi bulmak için büyük bir emek sarf edebilirsiniz. Sevdiğinizin doğum günü için askere gönderilebilecek hediye seçenekleri olarak; kişiye özel tasarım hediyelikleri, işlevsel kullanabileceği ürünler ve sizi hatırlatacak özgün hediyelikleri seçebilirsiniz. Askere gidene hediye olarak doğum konsepti oluşturabilir, özel anılarınızdan oluşan fotoğraf çerçevesi tasarlayabilir ve doğum günü için sürpriz bir hediye paketi ile gönderebilirsiniz. Asker sevdiğinizin doğum gününü unutursanız kendisini yalnız ve unutulmuş hissetmesine sebep olabilir, zaten uzakta ve özlemle geçen günlerinin daha da zorlaşmasına yol açabilirsiniz. Motivasyon sağlamak ve her an hatırda olduğunu bilmesi için, ona mutlaka hediye göndermelisiniz. Asker için doğum gününe özel; termos, anahtarlık, kişiye özel not defteri, cüzdan, sigara tabakası, özel kartlar gibi hediye seçeneklerinden satın alabilirsiniz.  

Askere Babalar Gününde Ne Hediye Alınır?

Askere giden veya asker mesleğine sahip bir babanız varsa, babalar gününde mutlaka ona özel hediyeler almalı ve bu güzel günde onu hatırladığınızı hissettirmelisiniz. Manevi değeri yüksek ve anlamlı hediyeliklerden, babanızın en çok hoşuna gidecek ve severek kullanabileceği alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Askere hediye ne alınır diye farklı hediyelik çeşitleri bulmak için araştırabilir ve babanız için en güzelini bulabilirsiniz. Bu zorlu görevlerinde ve mesleklerinde onların her an yanlarında olduklarını hatırlatmak ve onları mutlu etmek için babaya özel hediye koleksiyonu alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Asker babanız için babalar gününü unutmak, iki taraf içinde üzücü ve istenmeyen bir durum olacaktır. Manevi olarak onlara destek olmak, psikolojik olarak moral vermek için bütçenize göre hediyeliklerden seçebilirsiniz. Myros’un asker babaya özel baba temalı hediyelik koleksiyonundan kaliteli, birbirinden şık ve kalıcı hediyelerinden satın alabilirsiniz. Babaya özel; birbirinden güzel ve farklı desenlerde magnetler, taş bardak altlığı, değişik boyutlarda babaya özel anahtarlık çeşitleri, baba yazılı sigara tabakası, babaya özel yazılı açacak çeşitlerini ve daha birçok kişiye özel tasarım yapılabilen hediyelik alternatiflerini değerlendirebilir ve online olarak güvenle satın alabilirsiniz. Babanıza özgün ve kalıcı babalar günü hediyeliği alarak asker babanızın mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. 

Askere Sevgililer Gününde Ne Hediye Alınır?

Sevgiliniz askere gidecek ve uzun bir süre ayrı kalacaksınız. Sevgililer gününde askerde olacaksa, mutlaka bu zorlu süreçte destek olmak ve hep hatırladığını hissetmeleri için çeşitli hediye seçeneklerini değerlendirmelisiniz. Psikolojik olarak ve bedenen yorucu geçecek bu dönem, her iki taraf içinde özlemle dolu olacaktır. Her zaman birbirinizi görememek, fiziksel olarak uzak olmak ve farklı şehirlerde olmak sevgililer gününde ilişki sürecinizi etkileyecektir. Bu süreci kolaylaştırmak ve birbirinize destek olmak için farklı alternatifler arayabilir ve çeşitli sürprizler planlayabilirsiniz. Sevgililer gününde ve özellikle birbiriniz için anlamlı olan günlerde ve asker öncesinde çeşitli hediye arayışına girebilirsiniz. İlk aklınıza gelen asker sevgiliye hediye gönderilir mi sorusu olacaktır. Sevgililer gününde asker sevdiğinizi hatırladığınızı göstermek ve sevginizi hissetmesini sağlamak için anlamlı hediyelikler seçebilirsiniz. Asker sevgiliye askerlik yaptığı adrese kargo ile gönderebilirsiniz. Asker sevgiliye hediye olarak; cüzdan, anahtarlık, kupa, termos, kişiye özel not defteri, isme özel magnet, bileklik, şapka, çorap, atkı, eldiven gibi hediyeliklerden sevgililer günü için alabilir, sürpriz olarak gönderebilirsiniz. Bu özel günü unutmanız ve hediye göndermemeniz, sevgilinize üzecek ve unutulduğunu düşünmesine yol açacaktır. Psikolojik olarak hassas olunan askerlik döneminde, sevgilinizi  her zaman hatırlamak ve desteğinizi hissettirmek için hediye almalısınız.

Askere Yıldönümünde Ne Hediye Alınır?

Askere özel günlerinizin yıldönümünde çeşitli hediyeler alarak, yıldönümlerinizi kutlayabilirsiniz. Ayrı kaldığınız ve özlemle dolu olduğunuz bu dönemde hem ileri de hatıra kalması için hemde birbirinizi mutlu etmek için farklı hediyelik seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Özel yıldönümlerinizi unutmak her iki taraf içinde üzücü olabilir. Askerlik dönemine ait üzücü bir anı olarak kalmaması için özel yıldönümlerinizde mutlaka askere hediye alıp göndererek, onları hatırladığınızı hissettirmelisiniz. Asker sevdiğiniz için askere hediye ne gönderilir sorusuna cevap olacak hediye çeşitlerinden; kalpli anahtarlık, magnet, kupa, fotoğraf çerçevesi, kalem, saat, cüzdan gibi seçeneklerden alabilirsiniz. İsterseniz kişiye özel tasarım oluşturabilir ve isim baskısı yatırabilir, kalıcı ve özgün hediye alma şansını yakalayabilirsiniz. 

Asker Eşe Ne Hediye Alınır?

Eşiniz askerlik görevini yerine getirmek için askere gittiyse bu ayrılık sürecinizde birbirinize destek olmanız, bu süreci kolay atlatmanız için önemli olacaktır. Her iki tarafından psikolojik olarak hassas olacağı bu dönemde, birbirinizi hatırladığınızı gösteren ve sevginizi hissettirecek davranışlar içine girebilirsiniz. Asker eşinize askere gitmeden önce sürprizler yapabilir, kullanabileceği hediyeler alabilirsiniz. Eşiniz askerde ise özlediğinizi ve onu her daim hatırladığınızı gösteren sizin için manevi değeri olan anlamlı hediyeler alarak gönderebilirsiniz. Asker eşinizle olan özel günlerinizi unutursanız bu durum onları hassas olduğunuz bu süreçte mutsuz edecektir. Asker eşinizi ve özel günlerinizi hatırlamak ve ona hatırlandığını hissettirmek için askere ne hediye alınır diye araştırırken karşınıza; kişiye özel tasarlanan hediyelikler çıkacaktır. Eşinizin kendisini özel hissetmesini sağlayacak ve severek kullanacağı hediyelik çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Myros’un asker eşe özel hediyelik çeşitlerinden; isim baskılı çakmak, isme özel kartvizitlik, isim yazılı deri şık cüzdan çeşitleri, kişiye özel tabakalık, kaliteli termos seçeneklerinden, online olarak güvenle satın alabilirsiniz.

Yılbaşında Askere Ne Hediye Alınır?

Asker eşiniz, sevgiliniz, babanız veya kardeşiniz, yılbaşı geldiğinde askerlik görevlerini yerine getiriyor ve sizden ayrı yılbaşına gireceklerse, onların yeni yıla mutlu girmeleri sağlamak için hediye almalısınız. Özlemle geçirdiğiniz askerlik döneminde bir de ayrı yılbaşı geçirmek, her iki tarafında hüzünlü olmasına yol açacaktır. Yeni yıla mutlu girmek ve sevdikleri tarafından hatırlanmak askere iyi gelecek ve onları mutlu hissettirecektir. Yılbaşı hediyesi olarak askere hediye gönderilir mi sorusu aklınıza gelebilir. Yeni yıl tatili başlamadan bir süre öncesinde kargo yoluyla asker sevdiğinize yeni yıl hediyesi alıp gönderebilirsiniz. Yılbaşı için askere gidene ne hediye alınır diye araştırırken karşınıza çok şık ve anlamlı yılbaşı hediyelikleri çıkacaktır. Myros.com adresini ziyaret ederek, asker yakınlarınız için yılbaşı koleksiyonu hediye seçeneklerinden; yılbaşı temalı kupa, yılbaşı temalı magnet, şık anahtarlık çeşitleri, çam modelli bardak altlıkları, metal kutulu mum hediyelikler, yılbaşı süsü hediyelikler, yılbaşı temalı metal tepsi, yılbaşı temalı açacak, yeni yıl yazılı fotoğraf çerçevesi, biblo gibi hediyelikleri, online olarak güvenle satın alabilirsiniz.

Askere Hediye Kutusu Nasıl Yapılır?

Asker için hediye aldınız ve hediyenizin şık ve daha güzel görünmesini istiyorsanız, çeşitli ambalaj veya hediye kutusu ile hediyenizi süsleyebilirsiniz. Aldığınız hediyeye uygun renkli, parlak ve desenli ambalaj çeşitlerinden hediyenizi paketleyebilirsiniz. İsterseniz kargo ile göndereceğiniz hediyenin yıpranmaması ve bozulmaması için dayanıklı karton kutu hediye paketi seçebilir ve içine özenle yerleştirip paketleyebilirsiniz. Asker sevdiğiniz hediye paketini açarken heyecan uyandıracak özel hediye paketi seçerek onları mutlu edebilirsiniz. Hediyenizi şık ve dayanıklı bir hediye paketi ile içine hediye notu yazarak paketleyip kargoya verebilirsiniz. Şık bir hediye paketi ile hediyeniz yerine ulaşınca çok güzel geri dönüşler almanızı sağlayacaktır. 

Askere Hediye Notu Nasıl Yazılır?

Askere verilecek hediye içine hediye notu yazarak sizden kalıcı bir hatıra olmasını sağlayabilirsiniz. Asker sevdiğinize yazdığınız hediye notu, özlemle geçen askerlik döneminde başucunda tutacağı bir hatıra olacaktır. Aşağıda yer alan hediye notu seçeneklerini hediyenizin içine koyarak gönderebilir, hediyenizi kalıcı ve anlamlı bir hale dönüştürebilirsiniz:

  • Canım sevgilim, askerlik döneminin güzel anılarla geçmesi temennisiyle,

  • Dünyanın en yakışıklı askerine, babalar günün kutlu olsun,

  • Bir daha ayrılmamak temennisiyle, asker yolu gözleyen sevgilin,

  • Hayatındaki bir dönemi daha güzel hatıralarda, geride bırakman ümidiyle, Sevgili askerim,

  • Asker sevgilim, doğum günün kutlu olsun,

  • Birlikte yaşlanmak ümidiyle Asker sevdiğim, yeni yılın kutlu olsun,

  • Sayılı günlerimizin ardından sayısız günlerimize geçmek temennisiyle, birtanem asker eşime.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.