myros-popup.jpg (663 KB)
Öğretmene Ne Hediye Alınır?

Öğretmene Ne Hediye Alınır?

13 Nisan 2022

Hayata yön veren, büyük emekler harcayarak öğrencilerinin yetişmesine, iyi bireyler olmasına katkı sağlayan öğretmenler, hayatın her aşamasında var olan değerli kişilerdir. Bireylerin topluma yararlı kişiler olmasında, ellerinden gelen desteği sunan öğretmenler, çocukluk döneminden başlayıp, gençlik dönemine kadar devam eden eğitim yolculuğunun baş kahramanlarıdır. 

Her toplumda öğretme mesleği icra eden kişilere öğretmen denir, öğretmenlere büyük bir saygı duyulmakta ve önem verilmektedir. Yaptıkları meslek itibariyle toplum içinde önemli bir değeri hak eden öğretmenler, emekleriyle toplumdaki her bireyin hayatına dokunan kişilerdir. Toplumdaki bireylerin kalitesini yükselten, verdikleri eğitimle iyi birer insana dönüşmelerine  yardımcı olan öğretmenler, baş tacı edilmesi gereken nadide insanlardır. Fedakar, öngörülü, yol gösterici, şefkat abidesi kişilerdir. 

Öğretmenler hayatın her anında hatırlanması ve onurlandırılması gereken önemli meslek sahipleridir. Öğretmen, mesleği itibariyle kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Hayat boyu verdikleri eğitimlerle dokundukları her çocukta ömür boyu kalıcı izler bırakmaktadırlar. Öğretmenlerin öğrencileri üzerindeki emeklerinin farkında olarak ve hayat boyunca bir öğrenci için verdikleri çabanın önemini bilerek, onları sürekli hatırlamak gerekir. 

Her ülke farklı tarihlerde kutlanarak gelenek haline gelmiştir. Öğretmenlerin, toplumda ve bireydeki önemini vurgulamak için her yıl ‘Öğretmenler Günü’ özel bir tarih olarak kutlana gelmiştir. Ülkemizde ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ olarak öğretmenlerinin onurlandırılması ve değerinin hatırlanması amacıyla kutlanmaktadır. Bu tarihte çeşitli etkinler düzenlenmekte ve hediyeler alınarak kutlama yapılmaktadır. 

Öğretmenler bireylerin ilk hayata adım attıkları andan itibaren eğitim hayatının en büyük unsuru olmuş ve bireyleri en iyi şekilde hayata kazandırmaya gayret etmişler. Emeklerinin ve hayata sundukları değerinin karşılığı olarak-ki bu paha biçilemez bir değerdir- onları bu özel günlerinde hatırlamak ve hediyeler alarak kutlamak önemli bir gelenek haline gelmiştir. Öğretmenler günü yaklaşınca her çocuk ve genç öğretmenini mutlu etmek ve bu özel gününü kutlamak için çeşitli hediye arayışları içine girerler. Öğrenciler, 24 kasım öğretmene hediye olarak; en güzel ve en kalıcı hediyeyi almak ve öğretmenlerine sunmak için büyük önem gösterirler. Öğretmenlerin her zaman öğrencilerini hatırlamasını kolaştıracak hediyelik alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Öğretmenler günü haftası yaklaştığında karşınıza öğretmeninize alabileceğiniz bir çok hediyelik seçenekleri çıkacaktır. 

Öğretmenler günü hediye fikirleri olarak; öğretmeninizi mutlu edecek en güzel hediyelik alternatifi için aşağıda yer seçeneklerini değerlendirebilirsiniz:  

  • Anahtarlık

  • Kupa

  • Termos

  • Sihirli Kum Küre

  • Bileklik

  • Cüzdan 

  • Çanta

  • Defter

  • Ayna

  • Saat

  • Masa Üstü Dekor

  • Kar Küresi

  • Çiçek

  • Kitap Ayracı

  • Kolye

  • Küçük Ev Aletleri

1. Anahtarlık

Öğretmen için hediye alternatifi olarak çeşitli renk ve boyutlardaki anahtarlık çeşitleri en güzel hediye olabilir. Kullanışlı ve şık anahtarlık hediyelikler, öğretmeninizin severek kullanacağı ve hep yanında taşıyacağı, gördükçe sizi hatırlatacak özgün bir hediye seçeneği olacaktır. Kişiye özel tasarım anahtarlık çeşitleri değerlendirebilir veya öğretmeninizin en çok hoşuna gidecek tasarım modelini seçerek, şık bir hediye paketi ve notu ile bu özel günde öğretmeninize sunabilirsiniz. Kadın öğretmene hediye olarak, şık, taşlı, isim yazılı, boncuklu, çiçekli, karikatürlü, şehir temalı anahtarlık çeşitlerin tercih edebilirsiniz. Erkek öğretmen için; isme özel, deri kaplı, şehir temalı, hayvan figürlü, takvimli, resimli anahtarlık modelleri seçebilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden güzel ve şık anahtarlık modellerini inceleyebilir, kişiye özel anahtarlık tasarımları oluşturabilir ve kaliteli anahtarlık çeşitlerinden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

2. Kupa

Öğretmene hediye fikirleri olarak rengarenk farklı çeşitleri ile kupa hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Birbirinden güzel, şık ve kullanışlı kupa hediyelikler, öğretmeninize hediye olarak güzel bir seçenek olacaktır. Ders aralarında çay ve kahve içerken kullanabileceği kupa bardaklar, sizi hatırlatacak, kalıcı bir hatıra olacaktır. Rengarenk ve farklı tasarım kupa çeşitlerinden, kaliteli üretim yapan yerlerden satın alabilirsiniz. Bayan öğretmeniniz için çiçek desenli, kalpli, çini motifli, renkli, yazılı ve isme özel kupa seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Erkek öğretmene hediye kupa olarak; karikatürlü, hayvan figürlü, emojili, desenli, isme özel, hediye notları yazılı olan çeşitlerini satın alabilirsiniz. Kupa hediyenizi şık bir hediye paketi ve hediye notu ile gönül rahatlığıyla öğretmenler gününe özel öğretmeninize sunabilirsiniz. Kaliteli ve farklı kupa hediyelik çeşitleri için Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden şık kupa hediyelik alternatiflerini inceleyebilir, kişiye özel tasarım oluşturabilir ve online satın alabilirsiniz.

3. Termos

Öğretmene gününe özel hediyelik olarak farklı renk ve modellerdeki termos çeşitlerini seçebilirsiniz. Öğretmenler günü hediyesi olarak termos hediyelik, öğretmeninizin severek kullanacağı ve gezilerde yanında götüreceği işlevsel bir hediyelik olacaktır. Yanında kahve, çay veya sıcak su bulundurmak ve içmek için kullanabileceği termos hediyelikler, ders aralarında sıklıkla çay, kahve içebileceği bir hediyelik olacaktır. Termos hediyelikler kupa bardak şeklinde uzun süre sıcak tutma özelliğine sahiptir. Termos hediyeliği şık bir hediye paketi ile üzerine hediye notu yazarak öğretmeninize sunabilirsiniz. Erkek öğretmeninize bambu, yeşil renkte ve desenli olan üzerine isim yazdırabileceğiniz termos çeşitlerinden hediye olarak tercih edebilirsiniz. Bayan öğretmeninize, pembe, yeşil, çiçek desenli termos çeşitlerinden, üzerine baş harfi veya isim yazdırarak satın alabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden şık ve kaliteli termos hediyelik çeşitleri inceleyebilir ve istediğiniz tasarım modelini oluşturarak güvenle satın alabilirsiniz.   

4. Sihirli Kum Küre

Öğretmene hediyelik alternatiflerinden otantik ve farklı görünümlerini ile sihirli kum küre hediyelik çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Öğretmene özel hediye olarak sihirli kum küreler, çok güzel, orjinal bir hediyelik fikri olacaktır. Farklı desenlerde oluşturulabilen sihirli kum küreleri öğretmeniniz için tercih edebilirsiniz. Dekoratif amaçlı olarak kullanılabilecek sihirli kum küreler, ev ve okulda masa üstü dekoratifi olarak kullanılabilir. Bayan öğretmen için çiçekli, kalpli desenleri tercih edebilirsiniz. Erkek öğretmen için carette gibi hayvan figürlü sihirli küre hediyelik çeşitlerini seçebilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek öğrenmeniniz için en güzel sihirli kum küre hediyelik çeşitlerini tercih edebilir, istediğiniz desenleri güvenle online olarak satın alabilirsiniz.  

5. Bileklik

Rengarenk, birbirinden şık ve otantik bileklik çeşitlerini öğretmeninize hediyelik olarak seçebilirsiniz. Bileklik çeşitleri; takı aksesuar olarak kullanabileceği, kıyafetlerini tamamlaması için takabileceği, güzel ve şık bir hediyelik alternatifi olacaktır. Kadın öğretmene hediye olarak şık ve zarif boncuklu, bileklik çeşitlerinden tercih edebilirsiniz. Erkek öğretmen için deri, nazar boncuklu, figürlü bileklik çeşitlerini seçebilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden şık ve kaliteli bileklik çeşitlerini inceleyebilir ve online alışveriş imkanından yararlanarak kalıcı ve özgün hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz. 

6. Cüzdan 

Kullanışlı ve şık deri cüzdan çeşitleri, öğretmene alınacak hediye seçeneği olarak değerlendirebilirsiniz. Birbirinden farklı renklerde ve zarif deri cüzdan çeşitleri öğretmeninizin kullanabileceği ve hoşuna gidecek en güzel seçeneği satın alabilirsiniz. Çantalarında taşıyabilecekleri, kart ve paralarını koyabilecekleri şık cüzdan çeşitleri, işlevsel bir hediyelik olacaktır. Bayan öğretmen için farklı renklerde deri cüzdan hediyeliğini ve kişiye özel tasarım deri cüzdan alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Erkek öğretmen için kartlık cüzdan ve deri cüzdan çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden güzel, farklı, kaliteli bayan ve erkek öğretmen için özel cüzdan seçeneklerini değerlendirebilir, kişiye özel hediye formuna dönüştürebilir ve isme özel baskı yaptırabilirsiniz. 

7. Çanta

Öğretmene alınabilecek hediye alternatifi olarak çanta çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. istediğiniz baskıyı çanta üzerine yaptırabilir veya el emeği dokuma çanta çeşitlerini öğretmeniniz için seçebilirsiniz. Ev ve okul arası kişisel eşyalarını koymak ve taşımak için kullanabilecekleri çanta çeşitleri işlevsel hediyelikler olacaktır. Bayan öğretmen için zarif dokuma çanta modellerini tercih edebilirsiniz. Erkek öğretmen için özgün baskılı bez çanta modellerini seçebilirsiniz. Birbirinden güzel ve özgün çanta modelleri için Myros’un geniş hediyelik yelpazesinden çanta seçeneklerini inceleyebilir, istediğiniz çanta modelini kişiye özel forma dönüştürebilir ve öğretmeniniz için satın alabilirsiniz.  

8. Defter

Kişiye özel ve farklı modellerde üretilen kaliteli defter seçeneklerini öğretmeninize hediye olarak alabilirsiniz. Öğretmeninizin severek kullanacağı not defteri hediyelikler, yanlarında sürekli bulunduracak ve notlarını yazacakları kalıcı bir hediyelik olacaktır. Ahşap kapaklı defter, isme özel baskılı defter ve doğa dostu ahşap defterleri öğretmeninize en uygun ve kullanışlı bir hediyelik olarak satın alabilirsiniz. Birbirinden güzel farklı model ve desenlerle tasarlanabilen defter çeşitlerinden bayan öğretmeninize, çiçek tasarımlı ve isme özel çeşitlerinden alabilirsiniz. Erkek öğretmeniniz için şık ve sade deri kaplı veya ahşap kapaklı not defteri çeşitlerini seçebilirsiniz. Kalite ve özgün not defteri çeşitleri için Myros.com adresini ziyaret ederek, kişiye özel forma dönüştürebilir, istediğiniz tasarımı kullanabilir, kalıcı ve farklı bir hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz.  

9. Ayna

Öğretmene kullanabileceği ve kullandıkça da sizi hatırlatacak bir hediyelik alternatifi olarak, metal kaplı ayna çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Kaliteli ve şık küçük cep aynası çeşitlerini, yanlarında taşıyabilir ve kişisel bakımları için istedikleri zaman kullanabilirler. Bayan öğretmene hediye olarak çiçek desenli, şehir temalı, mandalı temalı ayna metal ayna çeşitlerini satın alabilirsiniz. Erkek öğretmeniniz için şehir temalı, çini motifli, hayvan figürlü ayna seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Birbirinden farklı desenlerde, kare, kalp, yuvarlak, dikdörtgen boyutlardaki, metal malzemeden üretilmiş ayna çeşitlerinden istediğiniz seçeneği öğretmeninize özel tasarlayabilir veya üzerine isim yazdırabilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek kaliteli ve seçkin ayna çeşitlerini inceleyebilir ve öğretmeniniz için en güzel ayna seçeneğini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

10. Saat

Öğretmene en uygun hediye alternatifi olarak birbirinden farklı tasarımlardaki saat çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Öğretmene hediye ne alınır diye araştırırken karşınıza çıkacak dekoratif cam saat çeşitlerini, farklı desenleri ile satın alabilirsiniz. Evlerinde dekoratif amaçlı olarak kullanabilecekleri saat çeşitleri, masa üstüne konabilir veya duvara asılarak kullanılabilir. Her saate baktıklarında sizleri hatırlatacak bu hediyelik, öğretmeniniz için alabileceğiniz farklı bir alternatif olacaktır. Kişiye özel tasarlanabilen saat çeşitlerini, öğretmeninize özel baskılar oluşturarak tasarlayabilir, kalıcı ve özgün hediyelik alma şansını elde edebilirsiniz. Bayan öğretmeniniz için bisiklet desenli, çiçekli ve baykuşlu saat seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Erkek öğretmeniniz için şehir temalı, Atatürk ve Anıtkabir tasarımlı saat çeşitlerini alabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden farklı cam saat çeşitlerini inceleyebilir, öğretmeninizin hoşuna gidecek en güzel seçeneği tercih edebilir ve kaliteli cam saat çeşitlerinden hediye olarak satın alabilirsiniz.  

11. Masa Üstü Dekor

Öğretmene özel hediyelik olarak, çok çeşitli masa üstü dekoratif hediyelikleri seçebilirsiniz. Öğretmeninizin evde veya okulda masa üstü için kullanabilecekleri bu hediyelikler, farklı bir hediyelik alternatifi olacaktır. Masa üstü dekor hediye seçenekleri olarak, fotoğraf tabloları, cam masaüstü çeşitli şekillerdeki biblolar, baskılı dekorlar, masa üstü ahşap pano çeşitleri ve kişiye özel puzzle şekilli pano çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Öğretmeninizin severek kullanabileceği masa üstü dekor hediyelikler, kişiye özel dönüştürülebilir formlarını, öğretmeninizin hoşuna gidecek özel tasarımlara çevirebilirsiniz. Bayan öğretmeniniz için içine kendi fotoğraflarını koyabilecekleri, ahşap pano masa üstü dekor hediyeliğini seçebilirsiniz. Erkek öğretmen için fotoğraf tablosu veya puzzle şekilli pano hediyeliğini alabilirsiniz. Birbirinden güzel ve özgün masa üstü dekor hediyelikleri için Myros’un şık ve kaliteli hediyelik seçeneklerini inceleyerek, güvenle satın alabilirsiniz. 

12. Kar Küresi

Kar küresi hediyelikler, bir öğretmen için en özgün hediyelik seçeneklerinden olacaktır. Nostaljik tasarımlı veya modern tasarımları kar küresi hediyelikler, her zaman farklı ve güzel bir hediyelik alternatifi olarak, öğretmen gününe özel olarak tercih edebilirsiniz. Öğretmeninizin dekoratif amaçlı olarak, ev veya okulda kullanabilecekleri kar küresi hediyelikler, içinde farklı biblo şeklindeki figürü ve kar şeklinde yağıyormuş izlenimi uyandıran tanecikleri ile hoş bir görüntü oluşturmaktadır. Öğretmene hediye fikirleri arasında her zaman yerini alan kar küresi hediyelikleri, öğretmeninize özel tasarımlar oluşturabilir ve içini hediye notu yazdırarak satın alabilirsiniz. Bayan öğretmene kaplumbağa, unicorn, flamingo figürlü kar küresi çeşitlerini alabilirsiniz. Erkek öğretmene şehir temalı, sedefli kar küresi hediyelik seçenekleri satın alabilirsiniz. Birbirinden güzel ve otantik kar küresi çeşitleri için Myros.com adresini ziyaret ederek, geniş kar küresi koleksiyonunu inceleyebilir ve öğretmeniniz için en güzel olanını seçerek satın alabilirsiniz. 

13. Çiçek

Çiçekler, hediye olarak alınan herkesin mutlu olacağı bir hediyelik alternatifidir. Papatya, gül, nergis, karanfil, sümbül, lale gibi birçok çiçek çeşidini öğretmenler günü için satın alabilirsiniz. Öğretmeniniz için doğal görünümleri ve güzel kokuları ile çok güzel bir hediyelik olacaktır. Bayan öğretmene ne hediye alınır, sorusunun ilk akla gelen cevabı çiçek hediyeliklerdir. Yapay ve canlı çiçek çeşitlerini hem erkek öğretmeniniz için hemde bayan öğretmeniniz için, öğretmenler gününe özel olarak tercih edebilirsiniz. Alacağınız çiçek çeşidine göre canlı kalma süresi değişecektir. İsterseniz saksıda olan çiçek hediyelik seçeneklerini daha uzun ömürlü olması için değerlendirebilirsiniz. 

14. Kitap Ayracı

Kitap okurken kaldığınız sayfasının unutulmaması ve kitaptaki yerinizin belli olması için kullanılan kitap ayraçları; küçük ve şık hediyelik seçeneği olacaktır. Özellikle öğretmeniniz için şirin ve zarif kitap ayracı hediyelik çeşitlerinden satın alabilirsiniz. Kitap okurken kullanabileceği anlamlı ve kalıcı kitap ayracı seçeneklerinden, öğretmeninizin hoşuna gidecek en güzel modeli tercih edebilirsiniz. Bayan öğretmeniniz için metal, tema parklı resimli kitap ayracını alabilirsiniz. Erkek öğretmeniniz için şehir temalı, metal kitap ayraçlarından seçebilirsiniz. Myros’un kaliteli ve şık tasarım kitap ayraçlarından öğretmeniniz için en güzel modeli seçerek satın alabilirsiniz. 

15. Kolye

Öğretmene ne hediye alınır diye araştırırken karşınıza çıkan kolye hediyelik seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Özellikle bayan öğretmenlerin kullanmaktan hoşlandığı, farklı modellerdeki kolye çeşitlerini seçebilirsiniz. Giydiği kıyafete uygun aksesuar olarak takacağı kolye hediyelikler, kıyafeti tamamlayıcı takı türüdür. Kolye hediye olarak; altın, gümüş, epoksi, ahşap, boncuk, deri, iğne oyası, dantel gibi malzemelerden yapılmış el işçiliği otantik kolye çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Öğretmenler günü için öğretmeninizin hoşuna gidecek; etnik desenli kolye, iğne oyası kolye, rengarenk boncuklu kolye, isim yazılı kolye seçeneklerinden birini hediye olarak satın alabilirsiniz. Zarif hediye paketi ve hediye notu ile öğretmeninize sunarak, öğretmeninizi mutlu edebilirsiniz. 

16. Küçük Ev Aletleri

Evde ve özellikle mutfak işlerinde kolaylık sağlayan küçük ev aletleri, fonksiyonel ürünler olarak, öğretmenler gününe özel en iyi hediye alternatifi olacaktır. Küçük ev aletleri; mikser, blender, çaycı, tost makinesi, mutfak robotu, kahve makinesi gibi seçenekleri alabilirsiniz. Öğretmeninizin evde kullanırken işini kolaylaştıracak ve zaman kazandıracak küçük ev aletleri, her kullandıkça sizi anacağı ve minnettar olacağı bir hediyelik olacaktır. Özellikle bayan öğretmene hediye fikirleri olarak küçük ev aletleri çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Öğretmeninizin ihtiyacına ve kullanım durumuna göre istediğiniz küçük ev aletini hediye olarak gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Özel hediye paketi ve hediye notu ile öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi olarak sunabilirsiniz.

Öğretmene El Emeği Hediye Nasıl Yapılır?

Hediye almak bazen maliyetli bir hale dönüşmektedir. Hediyenin maliyetinden dolayı öğrenciler isteselerde öğretmenine hediye alamayabilirler. Hediye alma şansınız yoksa veya bunun için bütçeniz yoksa, kendiniz evde imkanlarınız ölçüsünde el emeği hediyelik yaparak öğretmeninize sunabilirsiniz. Hem özgün bir hediyelik olacak, hemde el emeği ile yapılan değerli bir hediyelik olacaktır. Öğretmeniniz için el emeği hediyelik çok güzel bir hediye alternatifi olacaktır. Hem bir emek hemde orjinal bir fikrin hayata geçirildiği el emeği hediyelikler, öğretmeniniz için kalıcı ve değerli bir hediye olacaktır. 

El emeği ile evinizde yapabileceğiniz hediyelikler olarak; boncuktan ve ipten örme bileklik çeşitleri, boncuk ve dantel kolye çeşitleri, ahşap malzeme kullanılarak yapılan fotoğraf çerçevesi, kanaviçe tablo, cam boyama ile yapabileceğiniz vazo, mandala tablo, origami oyuncak figürleri, el yapımı küçük örgü çanta, cüzdan, saat, keçeden çeşitli hediyelikler, el yapımı not defteri, metal boncuklardan küpe tasarımı, deniz kabuğundan süslemeli hediye kutu, ev yapımı renkli kağıtlar kullanılarak yapılan kalpli, şekiller, ev yapımı kitap ayracı gibi seçenekleri kendi yapabileceğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz.  

  • Evde yapabileceğiniz hediyelik olarak düz renksiz sade kupa bardaklarınızı kendiniz evde istediğiniz renge boyayarak öğretmeniniz için özgün hediyelik haline çevirebilirsiniz. Bir kabın içine su koyarak istediğiniz renklerde ojeleri suyun içene katarak, bir çubuk yardımıyla biraz karıştırıp, istediğiniz şekilleri oluşturabilirsiniz. Ebrulu gibi yada lale, yaprak gibi şekiller verebilirsiniz. Düz desen kupa bardağınızı kolundan tutarak suyun içine batırıp, biraz çevirerek oje renklerinin kupa üzerine çıkmasını sağlayabilirsiniz. İstediğiniz özgün şekiller kupa üstüne iyice geçtikten sonra, kupayı sudan çıkarıp kuruması için uygun bir ortamda kurumaya bırakabilirsiniz. Kupa hediyeniz kuruyunca hazır hale gelmiş olacaktır. Karton kullanarak, şık ambalaj ile hediye paketi yapabilir, üzerine hediye notu yazarak öğretmeninize el emeği hediyeliğinizi sunabilirsiniz. 

  • Öğretmeniniz için evde yapabileceğiniz şık duvar saati, evde yapım hediyelik seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Evde saat yapmak için malzeme olarak; saat kadranı, akrep, yelkovan, makas, yapıştırıcı, boya ve karton hazırlamalısınız. Öncelikle karton üzerine istediğiniz şekilde kare veya yuvarlak olarak kesebilirsiniz. Kestiğiniz kartonu, rengarenk el işi kağıtları ile gökkuşağı renkleri gibi keserek sıralı bir şekilde karton üzerine yapıştırmalısınız. Daha sonra saat içindeki sayılar için, el işi kağıdı yada kalın kartondan rakamları çizerek kesebilirsiniz. Kestiğiniz sayıları saatin üzerine cetvel yardımıyla arasındaki mesafeleri ölçerek yapıştırmalısınız. Yapıştırma işlemi bitince, saat içi, akrep ve yelkovanı yerleştirip, saat ayarını yapmalısınız. Saatiniz bu işlemden sonra hazır hale gelmiş olacaktır. Güzel bir ambalaj ile hediye paketi yapıp, üzerine hediye notu yazarak özgün bir hediyelik olarak öğretmeninize sunabilirsiniz.

Öğretmene Ne Zaman Hediye Alınır?

Öğretmenler günü her ülke kültürel özelliklerine göre, farklı tarihlerde kutlamaktadır. 1966 yılında Paris yapılan ‘Öğretmenlerin Statüsü Hükümetlerarası Özel Konferansı’ sonrasında UNESCO yetkilileri ve ILO tarafından ‘Öğretmenlerin Statüsü Tavsiyesi’ günü için 5 ekim tarihi olarak karar verilmiş  ve oy birliği ile kabul edilmiştir. 5 ekim 1994 den beri pek çok ülke de UNESCO’nun tavsiyesi olarak kutlanmaktadır. 

Ülkemizde ise 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. 1981 tarihinde Atatürk’ün yüzüncü yıl yaş kutlamaları sırasında, Atatürk yılı olarak ilan edilen bu tarihte, 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Atatürk’ün ‘Millet Mekteplerinin Başöğretmeni’ unvanını kabul ettiği tarih olması nedeniyle 24 Kasım günü seçilmiştir. Her yıl düzenli olarak okulda öğretmenler günü kutlamak amacıyla çeşitli etkinlikler ve kutlamalar yapılmaktadır. Bu özel gün için öğretmenlerin hatırlanması ve mesleki değerleri itibariyle çeşitli hediyeler alınmaktadır. Öğrenciler, öğretmenleri için farklı alternatifteki hediye seçeneklerini değerlendirmek ve onları mutlu etmek için en güzel hediye alma arayışına girmektedirler. 24 Kasım haftasına denk gelen haftada ve özellikle 24 Kasım Öğretmenler Gününde, özel hediyeler alınmakta ve şık paketler halinde sunulmaktadır. 

Öğretmenin Hediyesi Nasıl Paketlenir?

Öğretmene aldığınız hediyeyi daha şık ve estetik bir forma dönüştürmek için en güzel hediye kutularından seçerek paketleyebilirsiniz. Hediye paketi, hediyeyinizi daha anlamlı kılacak ve özgün bir tasarıma çevirecektir. Aldığınız hediye türüne göre, özel işlemeli karton kutu, ambalajlı hediye paketlerinden tercih edebilirsiniz. Birbirinden süslü ve güzel tasarlanmış parlak hediye paketi çeşitlerine de bakabilirsiniz. Karton kutu, kese kağıdı, zarf, nostaljik paketler gibi çeşitli ambalaj türlerinden hediye konseptinize en uygun paketi seçebilirsiniz.  

Öğretmene Hediye Notu Nasıl Yazılır?

Öğretmeninize aldığınız hediyeyi daha anlamlı ve kalıcı hale getirmek için hediyeniz üzerine öğretmene hediye notu yazarak sunabilirsiniz. Aşağıda yer alan hediye notu alternatiflerini değerlendirebilirsiniz:

  • Canım öğretmenim, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

  • En güzel öğretmene, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

  • Şefkatli, sevgi dolu öğretmenim, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

  • Hayata değer katan, emekleriniz için teşekkür ederim, Canım öğretmenime,

  • Tüm öğrettikleriniz için, sonsuz teşekkürü hak eden sevgili öğretmenim, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

  • Dünyanın en fedakar öğretmenine, iyi ki varsınız.

  • Hayatıma yön vermem de en büyük yol göstericim, Sevgili öğretmenime,

  • En tatlı, en sevecen, en anlayışlı, en başarılı, en yardımsever öğretmenime, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

  • Bir anne gibi şefkat dolu, bir baba gibi koruyucu, hayattaki idolüm, canım öğretmenime.




T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.