myros-popup.jpg (663 KB)
Babaya Ne Hediye Alınır?

Babaya Ne Hediye Alınır?

26 Mart 2022

İnsanın varoluş öyküsünün iki önemli unsurundan biri “baba” dır. Hayatın can damarlarından biri olan baba, aile kültürünün de temel taşıdır. Yaşayan tüm bireyler genomlarını anne ve babalarının genlerinden gelen özellikler ile oluşturur. Dünyadaki tüm insanların, fiziksel, ruhsal, zihinsel özelliklerinin tamamı anne ve babalarının bir araya gelerek oluşturdukları ortak havuzdan, yarattıkları genetik şifre ile meydana gelir. Babalar, fiziksel özelliklerinin yanında çok önemli karakteristik ve ruhsal özelliklerini de çocuklarına aktarır. Baba, bireylerde doğuştan itibaren gelişen en önemli kavramlardan olan özgüven, öz saygı ve cesaretin kaynağıdır. Baba, erkek çocukların karakter rol modeli, aynı zamanda hemcinsleri arasında yarıştığı ilk kişidir. Kız çocuklarının destek olarak gördüğü, güvendiği ilk birey, karşı cins olarak gördüğü ilk kişidir. Bu nedenle baba, insan doğasının en önemli desteği ve aynı zamanda en önemli rakibidir. Geleneksel aile kurumunun başlangıcından bugüne kadar geçen zaman içinde babalar daima otorite sembolü olmuştur. Sevgi ve şefkat annelerden gelirken, genel olarak babalar disiplin kurallarıyla dolu bir mesafede durur. Ataerkil ve geleneksel aile tiplerinde, ailenin geçimi baba tarafından sağlandığı için, babanın evde çocukları ile geçirdiği zaman kısıtlıdır. Genellikle bu ve benzeri nedenlerle, ailelerde çocuklar anneyle daha yakın babayla sınırlı iletişimde bulunur. Günümüzde anne ve babanın çalıştığı, modern aile yapılarının bazılarında bile bu durum hala geçerlidir. Çocuklar, zamanını kucağında geçirerek büyüdüğü annesine sıklıkla sarılır. Söz konusu babalar olunca sarılarak sevgi göstermek için özel anlar beklenir. Babaya sarılma ve kucaklaşma genellikle bayram, doğum günü, babalar günü gibi özel günlerde alınan babaya hediye ile merasim havasında gerçekleşen bir durumdur. Çocuklar büyüyüp yetişkin olsa bile bu durum değişmez. Babanız dışında sizi yetiştiren, büyümenizde emeği geçen sevdiğiniz, saygı duyduğunuz ve güvendiğiniz insanlar da size babalık yapmış olabilir. Kan bağınız olmasa bile ona gönülden bağlıysanız sizin için babanız kadar önemlidir. Yetişkin olup evlendiğinizde “baba” diye seslendiğiniz kişi, eşinizin babası sizin de aynı zamanda Kayın Babanız olur. Birlikteliğini devam ettiremeyen çiftlerin şanslarını yeniden denedikleri zamanlarda çocukların hayatlarına yeni bir “baba” figürü de girebilir. Hayatınızda baba olarak gördüğünüz herkes aileyi güvende ve bir arada tutandır.

Hastanede doğumhanenin koridorlarında endişeyle bekleyen, masal diyarındaki ülkesinin tek kralı olan baba, tüm kuralların, mesafelerin ötelendiği ve askıya alındığı zamanlarda, sarıldığında dağ gibi gücünü hissettiren, zorlukların üstesinden gelen ve tehlikeli olan her şeyden sevdiklerini koruyan ailenin atasıdır. Onlar hayatın kahramanlarıdır. Bu kadar özel olan babalar için hediye çeşitleri arasından seçim yaparken, öz babanız ve baba yerine koyduğunuz herkes için babaya hediye ne alınır sorusu ile baş başa kalınır. Doğum günleri, babalar günü, yılbaşı, bayramlar, iş seyahati dönüşü ve aileyle el ele verilerek yapılan birçok özel kutlama babaya en güzel hediye paketini vermek ve onu kucaklamak için fırsat yaratır.

Babalar Gününde Ne Hediye Alınır?

Çocuklukta, ağzımızdan çıkan ilk hecelerin birleşmesiyle yaşam kodlarımıza dahil olan, “baba” kelimesi hayatımızın her anında çok büyük anlam taşımasına rağmen, Babalar Gününde farklı bir ifadeye bürünür. Onu mutlu etmek ve sevgimizi ifade etmek için aracı olan babalar günü hediye fikirleri zihnimize hücum eder ve hoşlandığı bir eşyayı ona özel kılmak için babaya özel hediye ürünleri arasında seçim yapmaya çalışırız. Babaya hediye olarak Sevdiği renkte bir T-Shirt ya da gömlek, yeni bir tıraş makinesi, ilgilendiği sembollerle dolu bir bileklik, isminin baş harflerinde bir çift kol düğmesi,  istediği markadan bir saat, yeni bir ayakkabı, tuttuğu takımdan bir forma, spor malzemeleri ya da teknolojik ürünler alınabilir. Ancak, çocukların bütçesi babayla aynı değildir ve sürpriz yapmak istediğinizde biriktirilen harçlıklar devreye girer. Hem kaliteli, hem de duygularınızı ve ona verdiğiniz önemi hissettirebileceğiniz, üzeri fotoğraf baskılı ya da  adı yazılmış kupalar, magnetler, anahtarlıklar tüm çocukların zorlanmadan babalarına alabilecekleri ürünlerdir. Evde, ofiste ve yolda her zaman yanında bulundurabileceği bu ürünler  çalışırken, yoldayken bile sizi yanında hissetmesini sağlar.   

Babalar Günü Tarihçesi Nedir? 

Bir savaş gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyüten babasının doğum günü olan 5 Haziranın Babalar Günü olması için çalışmalar yapar. Anneler Günü gibi Babalar Gününün de olması gerektiğine inanan Sonora Smart Dodd’ un çabaları sonuç verir. Ancak babasının doğum gününden iki hafta sonra, dünya çapında ilk defa 19 Haziran 1910 yılında Babalar Günü kutlanır. Böylece kutlamalar periyodik olarak haziran ayının üçüncü pazar günü yapılmaya başlanır. 1966 yılında resmi olarak bir bildiri yayınlanır ve her yıl haziran ayının üçüncü pazarı Babalar Günü olarak ilan edilir. O zamandan bugünlere kadar her haziran başlangıcında çevremiz,  Babalar Günü babaya  hediye fikirleri ile dolar taşar.

Emekli Babaya Ne Hediye Alınır? 

Çalışma hayatını geride bırakmış emekli babalar genellikle hayatlarında birçok iniş çıkışları yaşamış ve olgunluğun zirvesine oturmuş bireylerdir. Günlük döngülerinde çalışma saatlerinin boşluklarını hobiler, seyahatler, kamp, spor aktiviteleri ve arkadaşlarla buluşma etkinlikleriyle doldururlar. Bu nedenle iş toplantıları ve mesai saatlerinin gömlek, kravat seçenekleri yerini daha rahat ve konforlu kıyafetlere bırakır. Babaya hediye olarak  doğa yürüyüşleri, seyahatler sırasında kullanabileceği rahat, konforlu kıyafetler alınabilir. Fakat  emekli babaya hediye olarak en pratik, kullanışlı ve anlamlı alabileceğiniz hediye, adının yazılı olduğu Babaya Özel Seramik Özel Baskılı Kupadır. Siz okulda ya da işteyken, babanız koltuğunda oturup sizin kulaklarınızı çınlatarak bu kupayla  çayını yudumlayabilir ya da kamp ateşinin etrafında sıcak kahvesini içebilir.  

Yeni Babaya Ne Hediye Alınır?

Çocuk sahibi olacağını öğrendiğinde havalara uçan, aylar boyunca aşerme dönemlerinde, bulantılarında, baş dönmelerinde anneye destek olan, eli ayağı birbirine dolaşarak hamile eşini hastaneye yetiştiren, doğum sırasında hastanede bayılan, koridorlarda beklerken endişeyle kıvranan babalardır. Cennetin kapısı anneler ise anahtarı da babalardır. Yeni doğan bebek sevgiyi annede, güveni babada bulur. Bu heyecanlı yeni babaya hediye almak istediğinizde seçeceğiniz ürün boyutu küçük olsa da duygusal anlamı büyük olmalıdır. Çerçeveler, yılın babası yazılı biblolar, kupalar, özel baskılı t- shirtler babaya hediye olarak seçilebilir. Ancak, dekorlama ve desen olarak özelleştirilebilir Babaya Özel Myros Metal Çift Kalpli Anahtarlık , bebeğinizin el izinden, fotoğraflarınıza kadar istediğiniz görselle hazırlanabilir. Böylece babalık heyecanı her zaman ve her yerde elinin altında olur.  

Yaşlı Babaya Ne Hediye Alınır? 

İlerleyen yaşla birlikte babaların günlük hayatları yavaşlar ve temkinli sade bir hayata devam ederken sizin ve torunlarının hayatına kattığı heyecanla ömürlerini sürdürürler. Okuyabilecekleri kitaplar, bedenine destek olacak yastıklar, birlikte geçirdiğiniz zamanlara ait fotoğrafların konduğu çerçeveler, hatıralarını saklamak için kullanabileceği kutular, albümler yaşlı babaya alınacak hediye ürünleridir.  Ürünlerin üzerine babanızın ve kendinizin ismini yazdırabileceğiniz, anlamlı sözlere de yer verebileceğiniz, hayatından kesitlerin olduğu, anı  fotoğraflarıyla süslü özelleştirilebilir desenleriyle Babaya Özel Myros Metal Yuvarlak Anahtarlık ürünleri onun sizleri her zaman yanında taşımasını sağlar. 

Asker Babaya Ne Hediye Alınır? 

Mesleği askerlik olan babalar ve askerlik yaparken baba olanlar, bulundukları koşullar gereği çocukları ve aileleri ile sınırlı zaman geçirirler. Özlem onların içini yakar ve sevdiklerini yanlarında hissetmek isterler. Ama asker babaya hediye edilecek ürünler yanında taşıyabileceği küçüklükte olmalıdır. Manevi değeri yüksek ama boyutu küçük rozetler, künyeler, çakmaklar onlar için ideal hediyelikler olur. Üniformasına rahatlıkla takabileceği Bayrak Temalı Myros Metal Bayrak Rozet asker babalar için en ideal seçimdir. Uzaklardan gelen sevginizi yakasındaki bayrağın gururu ile birleştirir ve  sizden aldığı dayanma gücü ile zor görevlerin üstesinden gelir. 

Babaya Doğum Gününde Ne Alınır?

Hem sizin, hem de onların hayatının en önemli günü babanızın doğum günüdür. Onlar doğmasaydı siz de doğamazdınız. Ortak giyeceğiniz kıyafetlerden, kitaplara, teknolojik ürünlerden, gözlük, kol düğmesi, kalem, telefon,  saat ve çakmaklara kadar babaya hediye edeceğiniz birçok şey bulabilirsiniz. Ama araştırmaya vaktiniz yoksa ve kararsızsanız babaya doğum günü hediye ne alınır diye düşünmeyin. Babaya anlamlı hediye  paketiniz için, kalbinizden geçen cümlelerinizin yanına birlikte olduğunuz fotoğrafınızı ekleyin ve özelleştirilebilir, Babaya Özel Taş Bardak Altlığı ürünüyle, sıcak anlarının sizi hatırlatan kullanılabilir çerçevesini yaratın. 

Kayın Babaya Ne Hediye Alınır? 

Yaşamdaki aileniz eşinizle evlendiğinizde büyür ve hayatınıza ikinci babanız olarak kayın babanız girer. Sevdiğiniz insana hayat veren kayın babanıza hediye almak istediğinizde kişisel alışkanlıklarına göre anlamlı hediyeler bulabilirsiniz. Kitap, çerçeve, kupa, anahtarlık ürünlerinin yanında hala devam ediyorsa, alışkanlıkları için taşıyabileceği kişiselleştirilebilen Babaya Özel Myros Metal Büyük Sigara Tabakası da kayın babanız için özel bir seçenek olacaktır.  

Babaya Çiçek Alınır mı? 

Çiçekler canlı varlıklar içinde etkileyici ve güzel kokularıyla en çarpıcı hediyelerdendir. Karşınızdakine uzattığınız tek bir dal çiçeğin bile mutlu etmeyeceği insan yoktur. Çiçeklerin her birinin renkleri ile türlerine göre anlamı ve verilen kişiye taşıdığı gizli özel mesajları vardır. Onları toprakta uzun süre yaşarken görürüz ancak koparıldıkları zaman ömürleri kısalır. Bu nedenle canlı çiçek konusuna mesafeli yaklaşanlar olabilir. Çiçek genellikle kadınlar ve özellikle anneler için hediye edilen bir üründür. Babaya hediye fikirleri arasında en son akla gelen seçenek çiçek almaktır ama anneler gibi babaya hediye olarak çiçek de alınır. Günümüzde çiçekçiler, yenilebilir çiçek buketleri olarak yeni ürünler de üretmektedir. Meyve ve çikolata buketleri ya da canlı renklerde, doğal çiçek buketleri yaptırarak ucuna iliştireceğiniz size ait bir not ya da şiir babanızın da ayaklarını yerden kesecektir.   

Babaya Hediye Paketi Nasıl Yapılır?

Hediye ettiğiniz ürünün paketi, hediyenin kendisi kadar önemlidir. İçinde ne olduğunu bilmediğiniz özenle hazırlandığını gördüğünüz sürpriz bir hediye paketi, günü gökkuşağının renklerine boyar. Birçok firma yaptığınız alışveriş sonrasında hediye paketi hizmeti verir ve firma malzemeleriyle bu işi sizin yerinize yapar. Ancak aldığınız bir ürünü siz hediye paketi olarak hazırlamak isteyebilirsiniz. Bu durumda hediye ürünün fiyat etiketini paketleme yapmadan önce çıkarmaya dikkat etmelisiniz. Kutu, sepet ya da ambalaj üzerine sardığınız paket malzemelerinin uyumuna ve düzenli görünmesine dikkat etmelisiniz. Kişisel notunuzu içine veya dışına iliştirmeyi unutmamalısınız. Babaya hediye notu iliştirilmiş, renkleri ve kurdelesi zevklerine göre hazırlanmış bir hediye paketi, hediyesini gördüğünde babanızın mutluluğu katlanacaktır.

Babaya Hediye Notu Nasıl Yazılır? 

Babaya hediye notu, ona karşı duyduğunuz saygı, sevgi ve güveni içinizden geldiği gibi yazdığınız size ait kelimelerden oluşmalıdır. Mümkünse kendi el yazınızla ve başkalarından alıntı yapmadan doğal yazılmalıdır. Anılarınızdan, hayatınızdaki özel anların kesitlerinden notlar da ekleyebileceğiniz babaya hediye notu, ona özel olarak sizin el yazınızla yazıldığında aldığınız hediyeden daha büyük anlam ifade eder. Bu notlar hayat boyunca onların anı kutularında saklanır ve alınan hediye objelerden daha uzun ömürlü olur.  

Rüyada Babaya Hediye Almak Ne Anlama Gelir?  

Karmaşık zihin yapımızdaki en bilinmez alanlardan olan rüyalarla ilgili,  psikolojik yansımalar olarak kabul eden uzmanlar olduğu gibi sembolizm aracılığıyla birçok şeyin habercisi olduklarını düşünenler de vardır. Baba figürünün hayatımızdaki yeri gibi,  hem psikolojide hem de rüya yansımalarında, çok önemli sonuçları ve yorumları vardır. Babanın koruyucu, güven veren, güçlü imgesi rüyada da olumlu yorumlanır. Uzmanlar tarafından rüyada babaya hediye vermek sıkıntılı, zor günlerin geçeceğine, sağlıklı ve uzun bir hayata yorumlanır.  

Rüyada Babadan Hediye Almak Ne Anlama Gelir? 

Rüyada babadan hediye almak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerden destek bularak kurtulacağınıza, yeni başlangıçlara, hayatınızdaki problemlerden kurtularak uzun ve sağlıklı bir ömür süreceğinize yorumlanır. Rüyada ölmüş babadan hediye almak ise müjdeli haberlere, kişinin çok sevildiğine ve önüne yeni fırsatların çıkacağına yorulur. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.