myros-popup.jpg (663 KB)
Yılbaşı Hediyesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Yılbaşı Hediyesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

14 Ekim 2022

Yeni yıl yaklaştıkça sevdiklerimize ne hediye almalıyız sorusu ortaya çıkıyor. Yılbaşı hediyesi arayanlar için binlerce fikir var. Ancak bazen bu fikirler arasında kafanız karışır ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Özellikle yeni yıl yaklaşırken sadece birçok kampanya ve indirimin olduğu günlerde satışa açık olduğu için yanlış yılbaşı hediye ürün tercihi yapmak mümkündür. Normalde ihtiyacımız olmayan bir ürünü sadece indirimde diye satın alabilir, sonra bir yıllığına köşeye atıp unutabiliriz. Bu nedenle hediye alacağınız kişinin ihtiyaçlarını ve faydasını önceden tahmin etmek oldukça faydalıdır. 

Yılbaşı hediyesi alırken hediyenin yeni yıl ruhuna uygun olması önemlidir. Çünkü Yeni Yıl yeni umutlar, yeni beklentiler, yeni fikirler, yeni düzen demektir. Sevdiğinizle yeni anılara başlamadan önce onu güzel yılbaşı hediyeleri ile memnun etmek çok değerlidir. Yılbaşı para kampanyaları ile ilgili yüzlerce reklama maruz kalıyoruz. Ancak yılbaşından önce aldığımız hediyeler anlam kazanmadan önce sevdiklerimizin bakacağı ve tüm yıl boyunca sizi hatırlayacağı eşsiz ürünler bulmak çok zor. 

Yılbaşı hediyesi alırken dikkat etmeniz gerekenler ise şunlardır:

  • Yılbaşı hediyesi alacağınız kişinin ihtiyaçlarına göre seçim yapın

  • Yılbaşı hediyesi alacağınız kişinin zevkleri ve hobilerini ön planda tutun

  • Yılbaşı hediyesi alacağınız kişinin cinsiyetine dikkat edilmeli

  • Yılbaşı hediyesi alacağınız kişinin mesleğine bakmak 

  • Yılbaşı hediyesi seçerken yapmamanız gereken hatalar

Öncelikle tavsiye edeceğiniz kişinin bireysel ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran bir görev üstlenmeniz sizin için faydalı olacaktır. Örneğin, yazmayı seven birine hediye alacaksanız, hediye olarak iyi bir dolma kalem veya kalem seti seçmek, sevdiğiniz kişinin hediyeyi daha çok sevmesini sağlayacaktır. Yılbaşı gecesi sizi yeni yıla neşelendirmek için eşsiz bir hediye ararken, bu ürün sevdiklerinizin aldığınız hediyeye daha çok değer vermesi ve daha çok gülümsemesi için çok önemli. 

Özel yılbaşı hediyeleri alırken bazı klasik hediyeler vardır. Örneğin erkeğe, parfüm kadına ise kozmetik ürünler tercih edilir. Ancak bu sıradan hediyeler artık insanları şaşırtmıyor ve istenilen etkiyi sağlayamıyor. Bu nedenle hediye listesi oluştururken alıcının cinsiyetine göre klasikleşmiş yöntemleri tercih etmemek daha mantıklı. 

Yılbaşı hediyesi alırken hediyelerin sadece kişisel günlük ihtiyaçlar veya ev dekorasyonu için olduğunu düşünmek yanlış olur. Sevdiklerinizin iş hayatında kullanabilecekleri bir ürün satın alabilirsiniz. Yılbaşı hediyesi seçimi yaptığımız dönemde binlerce ürün arasında kafamız karışıyor ve bir anda kendimizi ayrılmaz bir durumda buluyoruz. Ayrıca yeni yıl yaklaştıkça firmalar çalışanları ve müşterileri için yılbaşı hediyeleri satın almaya başlar. Bu hediyeleri seçerken hazır yılbaşı tasarımlı ürünler ya da özelleştirilebilir kurumsal hediyeler tercih edebilir. Toptan üye olarak ürünlerin toptan fiyatlarını inceleyebilir ve daha uygun fiyata toptan satın alım yapabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyeleri Nelerdir?

İlgili ürünler tek tek tanımlanmalıdır. Özellikleri, kullanım alanları, üretimi, kalitesi, kimlere hediye edilebileceği nereden alınabileceği açıklanmalıdır:

1- Kupa

Kupa, genelde mutfak alanlarında kullanılmaktadır. Mutfak alanlarının yanı sıra kalemlik veya dekor olarak kullanılabilir. Kupa her iki cinsiyete de hediye olarak alınabilir. Seçim yaparken dikkat etmeniz konu kupaların renkleri ve tasarımı olacaktır. Genelde porselen ürünleri tercih etmenizde fayda vardır daha kalitelidirler.

2- Magnet

Magnet, genelde mutfak alanlarında kullanılmaktadır. Magnet, her iki cinsiyete de hediye olarak alınabilir. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsur hediye alacağınız kişinin zevkleri beğenileridir. Genelde özel epoksi magnetleri tercih etmenizi öneriririz sebebi daha uzun süre kullanılabilir ve yapıştığı yüzerye zarar vermeyen yapıda olmasıdır

3- Tepsi

Tepsi, genelde mutfak alanlarında kullanılmaktadır. Mutfak alanlarının yanı sıra dekor olarak da kullanılabilir. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsur hediyenin malzemesinin kalitesi ve insan sağlığı açısından tehlike yaratmamasıdır. Genelde metal ürünleri tercih etmenizi öneriririz.

4- Anahtarlık

Anahtarlık, genelde anahtarlarınızda dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra ofisinizde ya da evinizde küçük dekor olarak kullanabilirsiniz. Anahtarlık, her iki cinsiyete de hediye olarak alınabilir. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsur hediye alacağınız kişinin kullanımına uygun olması ergonamik ve kullanım amacına hizmet etmesidir. Genelde metal, epoksi ya da ahşap ürünler tercih edilmelidir.

5- Fotoğraf Çerçevesi

Fotoğraf çerçevesi, genelde dekoratif amaçla kullanılmaktadır. Fotoğraf çerçevesi, her iki cinsiyete de hediye olarak alınabilir. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsur hediyenin boyutudur. Genelde orta boy fotoğraf çerçevesi seçmenizde faydalı olabilir.

6- Mum

Mum, genelde dekor kullanılmaktadır. Mum, kadınlara hediye olarak alınabilir. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsur hediyenin kokusu, şekli ve sışındaki desendir. Genelde kokulu mum tercih etmeniz iyi bir fikirdir.

7- Kase

Kase, genelde mutfak alanlarında kullanılmaktadır. Kase, her iki cinsiyete de hediye olarak alınabilir. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsur hediyenin tasarımı ve kullanışlı olmasıdır. Genelde porselen üzerinde el işlemesi olan kaseyi tercih etmenizi öneririz.

8- Açacak

Açacak, genelde mutfak alanlarında kullanılmaktadır. Açacak, her iki cinsiyete de hediye olarak alınabilir. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsur hediyenin tasarımı ve kullanışlı olmasıdır.

9- Bardak Altlığı

Bardak altlığı, kullanım alanları geniştir. Bardak altlığı, her iki cinsiyete de hediye olarak alınabilir. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsur hediyenin kişinin zevkleridir ve ürünün yapıldığı materyaldir.

Yılbaşı Hediyeleri Kimlere Alınabilir?

Yılbaşı hediyeleri şu kişilere hediye olarak alınabilir:

  • Anneye

  • Babaya

  • Kız Kardeşe

  • Ablaya

  • Abiye

  • Akrabalara

  • Sevgilinize

  • İş Arkadaşlarına

  • Komşuya

Yılbaşı Hediyeleri Nasıl Paketlenir?

Yılbaşı hediyesi paketlerken önce hediyenin etiketi çıkarılmalıdır. Hediye bir kutunun içine konulmalıdır. Seçtiğiniz hediye paketinin rulosunu açınız. Kutunun tepesi aşağı gelecek şekilde seçtiğiniz kağıdın ortasına koyun.  Kutunun üzerine kağıt sarın. Kağıdın kenarını kavrayın ve kutunun yarısını kaplayacak şekilde kutunun etrafına sarın. Ardından kutunun üzerinde kalan ambalaj kağıdı rulosunu kutunun diğer ucuna doğru yuvarlayın. Kutu şimdi tamamen hediye kağıdı ile kaplanacak. Paket kağıdını kesin. Son olarak bantlayın ve işlem tamamdır. Hediye paketi seçerken yılbaşı ruhuna uygun seçim yapmanız oldukça önemlidir. Bu seçimlerinizi genelde noel baba, kırmızı ve yeşil renkler, çam ağaçları gibi desenler  tercih edebilirsiniz..

Yılbaşı Hediye Notu Nasıl Olmalıdır?

Yılbaşı hediye notları şu şekilde olabilir:

  • Yeni yılda geçmişin tüm kötü anılarını geride bırakmanızı ve gelecek için yeni bir başlangıç ve yeni bir umut için hazırlanmanızı istiyorum. Geleceğe ve keskin zihninize olan inancınızı asla kaybetmeyiniz.

  • Kim olursan ol, bu sene onlardan vazgeçmemeni ve güzel kalbinin kılavuzluğundaki yoldan hiç ayrılmamanı dilerim. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

  • Sevgi dolu, sevdiklerinizle, her günün bir öncekinden daha tutkulu geçtiği, bol mutlulukların bol olduğu, sonsuz başarılarla dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

  • Bu Noel'de bildiğim tek şey, seninle geçirilen zamanın çok değerli olduğu ve hayatımı bu anları seninle çoğaltarak geçirmek istiyorum. Seni ömrümün sonuna kadar seveceğim.

  • Bana sevmeyi ve sevilmeyi öğreten, bana en büyük mutluluğu veren tek sevgilim. Yeni yılda gülüşünü gördüğümüzde nice güzel anılarımız olsun, ellerim hep yanında olsun. Sana baktığımda gözlerindeki ışık hiç sönmesin. Güzel kalbin acı ve kederin ne olduğunu bilmesin. Seni çok seviyorum.

Yılbaşı Hediyeleri Nereden Alınır?

Yılbaşı hediyeleri alırken dikkat etmeniz gereken birçok unsur vardır. Bunlardan biride alacağınız firmanın kalitesidir. Myros Türkiye'nin büyük ve güçlü hediyelik eşya satıcısıdır. Yılbaşı hediyelikleri alırken Myros’u tercih edebilirsiniz. Myros güvencesiyle bireysel siparişler ve toptan alımlar yapabilirsiniz. Sizde yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız Myros’a bakmadan geçmeyiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.