myros-popup.jpg (663 KB)
Hediyelik Çini Ürünleri Nelerdir?

Hediyelik Çini Ürünleri Nelerdir?

26 Şubat 2022

Çini, yapısı itibariyle özellikleri bakımında el sanatları motifleri ile süslenen geleneksel bir üründür. El yapımı özel işçilikle yapılan ve farklı görsel motifler kullanılarak şekillenen çini ürünler özellikleri bakımından farklılık göstermektedir. Çiniden yapılan tabaklar, vazolar, kupalar, fincanlar takımları, kaseler, çok çeşitli biblolar, anahtarlıklar, magnetler, bardak altlıkları, çay tabakları, çini objeler, çini takılar gibi çok çeşitte olan ürünlerdir.

Çini süs eşyaları olarak yaygın kullanılırlar. Çini ürünler özellikle hediyelik eşya olarak sıklıkla tercih edilenler arasındadır. Çiniden hediyelik ne alınır diye baktığınızda karşınıza çok seçenek çıkar. Çini hediyelik eşyalar; çini hediyelik tabaklar, çini  hediyelik kaseler, çini takı hediyelikler, çini vazo hediyelikler, magnetler, anahtarlıklar, fincanlar, kupalar, duvar süsleri, biblolar, heykeller, bardak altlıkları, çay tabakları, mumluklar, servis setleri gibi çok çeşitlidir. Bunlar arasında tabak çini hediyelikler farklı tasarım, renk ve boyutları itibariyle kabartmalı ve baskılı olarak çok çeşide sahip seçenekler arasındadır.  

Çini modelli hediyelikler, hediyelik ürünler arasında her yerde bulabileceğiniz türden hediyeliklerdir. Çini hediyelik eşyalar, geleneksel motiflerle süslenmiş, el işçiliği ile kabartmalı olarak yapılmaktadır. Çini hediyelik ürünleri özel üretilen ve tasarlanan ürünler olduğu için hediye alınırken özellikle seçilen ürünlerdir. Ayrıca çini seramik hediyelik ürünlerde hediyelik olarak alabileceğiniz ürünlerdir. 

Çini hediyelik ürünleri, hediyelik satan mağazalardan biri olan Myros’tan çini motifli özel süslemeli el işçiliği ile yapılmış çini hediyelik ürünlerinden alabilirsiniz. Ayrıca özelleştirilebilir tasarım hediyelik çini ürünleri, farklı renk ve çeşitlilikte ürünlerini inceleyebilir ve toptan satın alabilirsiniz.

1. Çini Anahtarlık

Çini anahtarlık, geleneksel motif süslemeleri ve el işçiliği ile yapılan bu ürün, anahtarların takılması için kullanılmaktadır. Çini anahtarlıkların çeşitli geleneksel motif işlemeleri ve tasarımları mevcuttur. El işçiliği ile yapılan bu anahtarlıklar kalite ve tasarım açısından özgün hediye olarak alabileceğiniz bir üründür. Çini anahtarlıkları kişisel kullanım amaçlı olarak ev veya araç anahtarlarını takabileceğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Çini anahtarlıklar çeşitli tasarımlarda ve ebatlarda Myros.com’da bulabilir, güvenle online alışveriş yapabilir ve sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. 

2. Çini Biblo-Heykel

Çini biblo-heykeller, dekoratif amaçlı olarak kullanılan, çeşitli desenlerde ve şekillerde el işçiliği ile yapılan, geleneksel motifler ile tasarlanmış özgün ürünlerdir. Biblolar farklı modelleri ve tasarımları mevcuttur. Çini biblolar ve heykeller ev ve ofislerde dekoratif amaçlı kullanılabilir. Farklı mekanlarda da istediğiniz gibi kullanabileceğiniz çini biblo ve heykeller, renk ve boyutları itibariyle seçebileceğiniz özgün tasarıma sahip ürünlerdir. Heykeller ayrıca otel ve konaklama yerlerinde yaygın olarak dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Myros hediyelik eşya sitesinden hediyelik ürünlerinizi bireysel ve toptan olarak güvenle satın alabilirsiniz.

3. Çini Kase

Çini kaseler, el işçiliği ile farklı renk ve ebatlarda yapılan, geleneksel çini motifleri ile süslemeler içeren daha çok dekoratif amaçlı kullanılan bir üründür. Çini kaseler çeşitli renk ve modellerde el işçiliği ve kaliteli bir tasarımla özgün olarak üretilen ürünlerdir. Çini kaseler ayaklı ve ayaksız olarak modelleri vardır. Bu kaseler çeşitli büyüklükte ebatlarda üretilmektedir. Ayrıca üzerinde yer alan kabartmalı motifler ürünlere göre değişmektedir. Evlerinizde veya ofisinizde dekoratif amaçlı olarak kullanabileceğiniz bir üründür. Çini kaseler, online hediyelik eşya mağazası olan Myros’un sitesini ziyaret ederek ürün kataloğunu inceleyebilir ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Geleneksel motifler içeren çini kaseler güvenle hediye olarak tercih edebileceğiniz bir üründür.

4. Çini Çay Bardağı

Çini çay bardağı ve çay takımı geleneksel çini motif süslemeleri içeren bir ürünlerdir. Genellikle çay ikramlarında kullanılan bu ürün özgünlüğü bakımından tercih edilebilir. Ancak el yapımı olması ve özel işçilik ile üretilen bir ürün olması nedeniyle çoğunlukla dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Çünkü sıcak maddeler ürün yapısına zarar verebileceğinden dolayı dikkatli kullanmak önemlidir. Çini çay bardağı ürünleri renkleri ve desenleri bakımından çeşitli özelliklere sahiptir. Bu ürünü tercih ederken ona göre karar vermelisiniz. Çini çay bardağı hediyelikleri Myros.com sitesinden inceleyebilir ve güvenle online alışveriş imkanından yararlanarak toptan alımlar da yapabilirsiniz.

5. Çini Çan

Çini çan, el yapımı ile özel olarak tasarlanan genellikle obje olarak kullanılan bir üründür. Dekoratif amaçlı kullanılan çini çanlar, çeşitleri ve özellikleri bakımından değişiklik göstermektedir. Çini çanlar farklı tasarım, renk ve boyutlarda mevcuttur. Çini çanlar kaliteli üretim ve özgün tasarımlara kabartmalı el işçiliği ile yapılan ürünlerdir. Çini çan hediyeliklerini alırken özelliklerine göre karar verebilirsiniz. Birçok çeşitlilikteki çini çan hediyelik ürünleri Myros sitesinden bakabilir ve toptan alım yapabilirsiniz.

6. Çini Duvar Tabağı

Çini duvar tabakları, el işçiliği ile özel olarak üretilen ve özgün geleneksel tasarımlara sahip dekoratif olarak kullanılan kabartmalı motifler içeren bir üründür. Kullanım alanı olarak, dekoratif amaçlı evlerinizde, iş yerinizde kullanabileceğiniz özelliktedir. Çini duvar tabakları tasarımına göre kullanabileceğiniz alan değişmektedir. Çok çeşitli olarak özel üretilen ve özel tasarımlara sahip çini duvar tabakları sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Myros.com sitesinden çini duvar tabakları hediyeliklerinin ayrıntılı görseline bakabilir, ürün özelliği ve çeşitliliği hakkında bilgi alabilir, bireysel veya toptan online alışveriş yaparak güvenle satın alabilirsiniz.   

7. Çini Vazo

Çini vazolar çini sanatının eşsiz şekilde yansıtıldığı ürünlerden biridir. Çini vazolar dekoratif amaçlı kullanılan bir üründür. Çini vazolar tasarım çeşitleri ile çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Hediyelik çini vazolar; evlerinizde, iş yerinizde veya mağazanızda dekoratif amaçlı sıklıkla kullanabileceğiniz ürünlerdir. Çini  vazolar, içerisine yapay çiçekler koyabileceğiniz özellikte çeşitleri de vardır. Çini vazoları, çeşitli tasarımlarda ve çeşitli üretim kalitesinde kabartmalı motiflerle süslenmiş modellerini bulabilirsiniz. Kaliteli ve özgün çini ürünleri satışı yapan Myros’un sitesini ziyaret ederek çini vazo çeşitlerinin görseline bakabilir ve inceleyebilirsiniz. Ayrıca toptan sipariş verebilir, güvenle online alışveriş yapabilirsiniz.

El Yapımı Hediyelik Çini Ürünler Nelerdir?

El yapımı çini ürünleri; tabaklar, tablolar, vazolar, çeşitli objeler, fincan takımları, çay bardakları v.b. çeşitleri vardır. Ayrıca diğer hediyelik çini ürünleri şunlardır:

  • Çini Nihale

  • Çini Küllük

  • Çini Kupa

  • Türk Bayrağı Hediyelik Çini Anahtarlık

  • Çini Bardak ve Kaşık Altlığı

  • Çini Fincan Seti

  • Çini Sunum Seti

  • Çini Mumluk

  • Çini Çerezlik

  • Çini Şekerlik

  • Çini Demlik

  • Çini Tepsi

  • Çini Aşurelik

  • Çini Buhurdanlık

  • Çini Tütsülük

  • Çini Aslanağzı

  • Çini Şişe Tıpası

  • Çini Nar Takımı

  • Çini Kurabiyelik

  • Çini Çay Tabağı

  • Çini Peçetelik

  • Çini Yıldız Takımı

  • Çini Duvar Süsü

  • Çini Mücevher Kutusu

  • Çini Pudriyer

  • Çini Dekoratif Kutu

  • Çini Sürahi

  • Çini İbrik

  • Çini Çaydanlık

  • Çini Damla Şişe

Çini Hediyelik Eşyalar Kimlere Alınabilir?

Çini hediyelik eşya ürünleri, aile bireylerinize, dostlarınıza, iş arkadaşlarınıza, akrabalarınıza ve çevrenizde olan herkese alabileceğiniz hediyelik ürünlerdir. Ayrıca özellikle geleneksel el sanatlarını seven ve bunlara özel ilgisi olan kişilere alabilirsiniz.

Çini hediyelik eşyalar, bayram hediyesi, doğum günü hediyesi, özel günler için alınan hediye, ev hediyesi, işyeri hediyesi olarak alabileceğiniz ürünlerdir.

Hediyelik Çini Ürünlerin Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Hediyelik çini ürünleri bakımını çini ürünün yapısına göre değişiklik göstermektedir. Bazı çini ürünler sadece yumuşak bir bezle silinerek temizleme yapılır. Hediyelik çini ürünlerin bakımını mutlaka üzerindeki tasarıma zarar vermeyecek ve dokusuna bozmayacak şekilde yapmak gerekmektedir. Çini için özel bakım ürünleri temin edilebilir. Hediyelik çini ürünlerini alırken mutlaka bakım ve temizliğinin nasıl yapılacağı hakkında bilgi almalısınız. Çini hediyeliklerin bakımı çeşidine göre değişmekte ve hassas ürünler olması itibariyle özenle korunmalıdır.

Hediyelik Çini Ürünler Bulaşık Makinesinde Yıkanır mı?

Hediyelik çini ürünleri bulaşık makinesinde yıkamadan önce mutlaka ürünün kullanma talimatlarına bakarak karar vermelisiniz. Bazı hediyelik çiniler, bulaşık makinesinin çiniyi yıkama uygunluğu olup olmadığına bakıp ona göre yıkayabileceğiniz ürünlerdir. Bazı çiniler ise üretilen malzemesi itibariyle bulaşık makinesinde yıkanabilen özelliktedir. Ayrıca hediyelik çinilerin bulaşık makinesinde yıkanıp yıkanmadığını ürünü aldığınız yere mutlaka öğrenmelisiniz. Bazı bulaşık makineleri yapıları itibariyle hediyelik çini ürünlerini yıkayabilir özellikte olsa da çizme riskine karşı her zaman temkinli olmalısınız.

Hediyelik Çini Ürünler Nereden Alınır?

Hediyelik çini ürünlerini satan online alışveriş oaln Myros.com’dan alabilirsiniz. Myros online güvenli alışveriş imkanı sağlayan mağazalardan biridir. Çini hediyelik ürünlerinizi Myros’un en geniş ürün yelpazesidir. Bu kategoriyi inceleyebilir tekli satın alabilir ya da toptan satın alabilirsiniz. Myros hediyelik çini ürünlerinde tasarım ve kalite açısından aradığınız özellikler mevcuttur. Hediyelik çini ürünlerinde özgün tasarım, kaliteli üretimi ile güvenle tercih edebileceğiniz ürün çeşitliliğine sahiptir. Myros hediyelik çini ürünlerini kişiye özel tasarım siparişi verebilir, dükkan ve mağazalarınızda sergilemek için farklı özelliklerdeki çini ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Myros'un Hediyelik Çini Toptan Satışı Var mıdır?

Myros hediyelik çini ürünleri satışını toptan olarak yapmaktadır. Myros çini hediyelik çeşitleri için online sitesini ziyaret edebilir, hediyelik eşyaları inceleyebilir ve toptan üye olarak toptan satış seçenekleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Myros’un toptan hediyelik ürünlerinden özel tasarım siparişi verebilir ve dükkanlarınız da ziyaretçileriniz için sergileyebilirsiniz. 


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.