myros-popup.jpg (663 KB)
Yılbaşında Alınabilecek Sürpriz Hediyeler Nelerdir?

Yılbaşında Alınabilecek Sürpriz Hediyeler Nelerdir?

27 Ekim 2022

Dükkânların ışıl ışıl vitrinlerinden, kırmızının ve yeşilin her tonunda bulabileceğiniz binlerce çeşit hediyelerin seçildiği, kızağını çeken ren geyikleriyle ortada dolaşarak kahkaha atan Noel Baba figürleri, dallarının altında rengarenk hediye paketleriyle bir şölen yeri olan süslenmiş çam ağaçları ve havadaki tarçınlı portakal kabuğu kokuları ile soğuk kış günlerini sıcacık hissettiren, insanların hayatına renk katan yılbaşı sürprizleri toplumsal hayata umut aşılar. Yılın son günleri yaklaşırken hediye dünyasının kalbi yılbaşı günü için atar. Çünkü söz konusu yılbaşı sürprizleri ise, tüm yeryüzü parti yapıyor ve hediye dağıtıyor demektir.

Zamanı icat eden gözlemci atalarımız, önce Güneş ve Ay’ın gökyüzündeki evrelerine göre bir gün, bir ay ve bir hafta dediğimiz süreyi belirlemişlerdir. Yerleşik toplumsal hayatla başlayan tarım ve hayvancılık işleri ile birlikte ticaretin gelişmesi de, ek olarak bir yıllık döngülerin takip edilmesini zorunlu kılmıştır. Böylece saatlerden sonra zamanın iri parçalara bölünüp düzenli bir sırayla gösterildiği çizelgeler olan takvimler yapılmaya başlanmıştır. Gün, hafta, ay, yıl ve hatta yüzyılları ölçen takvimler zaman içinde her kültürde farklı çeşitlerde geliştirilerek günümüz modern takvimlerine ulaşılmıştır. Yılbaşı olarak kabul edilen gün, tüm dünyada aynı tarihte olmasa bile tüm kültürlere ait takvimlerin son günü olan “yılsonu” ve ilk günü olan “yılbaşı” arasındaki zaman dilimidir. İnsanlar için yılbaşı gecesi ve günü, biten bir yılın uğurlanışı ve yeni gelen bir yılın karşılanışı açısından çok önemlidir. Yeryüzündeki bazı toplumların inanışına göre de bugün kutsal kabul edilir. Özellikle, Hristiyanlar için Noel ya da Christmas olarak anılan ve kasım ayındaki Şükran Günü yortusundan itibaren başlayan, mezheplerine göre farklı dini anlamlar taşıyan, yılın ilk ve son haftaları özel kutlamaların yapıldığı günlerdir. 

Yeni bir yılın başlangıcına ithafen herkesin birbirine sunduğu hediyeler ile yaratılan neşeli, huzurlu sevgi seli,  yılbaşı günlerinin sihirli dönüştürücü etkisi ile dünyayı daha barışçıl bir yer haline getirir. Dünyanın her köşesindeki milyarlarca insan, kendi kültürüne ve geleneğine göre, geçmiş yılın sunduğu nimetlere teşekkür ederek uğurlamak ve yeni yılı umutla karşılamak için çok değişik şekillerde yılbaşı kutlamaları yapar. Bu kutlamalarda sevdiklerine verebilmek için sürpriz yılbaşı hediyesi almak her kültürde geleneksel bir davranıştır. Yılbaşı yaklaşırken kadın erkek, genç yaşlı, büyük küçük demeden haftalarca hediye alışverişi yapılır. Gelen yeni yılı kutlamak, eski yılı doğru şekilde uğurlayarak son geceyi iyi ve güzel duygularla geçirmek çok önemlidir. Genellikle, ailenin tüm üyelerinin bir araya geldiği hatta dostlar, arkadaşlarla geçirecekleri o geceye özel yiyecek içeceklerin hazırlandığı bir parti yapılır. Kurumsal firmalar, çalışanları arasındaki ilişkiyi geliştirmek ve onları motive etmek için yılbaşı hediye çekilişleri yaparak sürpriz yılbaşı partileri düzenler. Yılbaşı sürpriz kutu ve hediyeleri için özel bir yer ayarlanır.  Bu yer, genellikle parti yapılan mekânın gözdesi olan bir köşede, dallarının altına boy boy paketlerin yerleştirildiği, sürpriz yılbaşı hediyesi çeşitleri ile dolu ışıklı bir çam ağacıdır. Yılbaşına özel renkli ambalajlarla hazırlanmış fiyonklu sürpriz yılbaşı hediyeleri içinden çıkan bir fotoğraf çerçevesi, kase, saat, kupa, kazak, bere, kaşkol, eldiven, şapka, anahtarlık, biblo,sıcak su torbası, terlik, çorap, çamaşır, magnet, parfüm, ayakkabı, oyuncak tren, peluş oyuncaklar, tombala, tavla,tabu, jungle, iskambil kartı gibi eğlenceli oyunlar  türlerindeki hediyeler, kutlamadaki herkesin kahkahalar atmasına, güzel ve iyi dileklerle birbirlerine sevgi ile sarılmasına, neşelenmesine yol açar.

Yeni bir yıl yaklaşırken içinizdeki çocuksu coşkuyu, neşeyi, yılbaşı ruhunu paylaşmak için sevdiklerinize sürpriz yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız ve sürpriz hediye fikirleri arıyorsanız sizin için en doğru adrestesiniz. Marka adını,  Saint ( Aziz) Nikolaos olarak bilinen Noel Baba’nın tarihte yaşadığı bölgeden alan ve tüm dünyaya en iyi, en güzel, en kaliteli  hediye ürünlerini sunmayı amaçlayan Myros, Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya firmasıdır. Yılbaşı alışverişinizi planlarken, tüm sevdikleriniz için, Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından yılbaşı hediyesi temalı modellerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Özelleştirilebilen modellerden, sevdiklerinize kendi tasarladığınız desen ve mesajlarla sürpriz yılbaşı hediyesi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı sepetleri veya kutular ya da toptan satın alma işlemleri için bayi üyeliği yaparak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

1- Kupa 

Dünyada ve ülkemizde yılbaşı iklimi, kış mevsimine denk geldiği için genellikle soğuk ve kimi zaman kar yağışlıdır.  Soğuk günlerin vazgeçilmez sıcak çayları ve kahveleri için kar temalı ve kardan adamlı, Noel babalı, çam ağaçlı seramik kupalar en çok tercih edilen sürpriz yılbaşı hediyesi çeşitlerindendir. Resimli, mesajlı, tarihli türleri olan, dijital baskı ile dekorlama yapılan kupaların boyutları 9,5 cm yüksekliğinde ve 8 cm çapındadır. Yeni yıl temalı desenleri ile sürpriz yılbaşı hediyeleri arasında en çok tercih edilen kupalar, soğuk kış günlerinde çalışırken veya dostlarla bir arada geldiğinizde sohbetinizi ısıtacaktır. Kadın - erkek, genç - yaşlı, büyük – küçük, uzak – yakın ayırmadan tüm aile üyelerine, dostlarınıza ve arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz, ofis çekilişlerinde yeni tanıştığınız çalışma arkadaşlarınıza bile rahatlıkla hediye alabileceğiniz ürünlerdir. Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya ve yılbaşı temalı kupa çeşitlerine sahip firması Myros ’un, zengin ürün yelpazesi arasından, kaliteli ve şık yılbaşı kupalarından kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Aynı zamanda toptan satış olanağı da bulunan sürpriz yılbaşı temalı kupa ürünlerinden, tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

2- Fotoğraf Çerçevesi    

Yılbaşı ruhuna en uygun ürünlerden biri fotoğraf çerçeveleridir. Yılbaşı sürpriz kutu içinden çıkan şık bir fotoğraf çerçevesinde, paylaştığınız güzel anıların yer aldığı bir fotoğrafı görmek hediyeyi aldığınız kişiyi çok mutlu edecektir. Ahşap üzerine epoksi uygulama ile dijital baskı yapılan, Noel baba, çam ağacı, kardan adam desenleri gibi yılbaşı temalarını barındıran fotoğraf çerçevelerinin eni 235 mm, boyu 165 mm ölçülerindedir. Özelleştirilebilir modellerde, aynı zamanda size ait kelimelerle kişisel mesaj da yazdırabileceğiniz fotoğraf çerçeveleri, tüm sevdikleriniz için en ideal sürpriz hediye fikirleri arasındadır. Yılbaşı sürprizleri için, anlamlı ve şık yılbaşı temalı fotoğraf çerçevesi çeşitlerine sahip Myros’ un, kataloglarındaki hazır olanlarından sipariş verebilir ya da özelleştirebilirsiniz. Tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal siparişlerinizde, hediye sepetleriniz için çoklu miktarda veya toptan alım için avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

3- Biblo 

Tasarımcılarının geniş hayal gücü, ustalıkları ile birleşen kristal ve seramik biblolar yılbaşının vazgeçilmez hediyelerindendir. Genellikle dekoratif amaçlı kullanılan bibloların ortalama boyutları 3 cm ile 12 cm arasındadır.  Kardan adam, ikonalar, dua kitabı gibi dini figürlerden nazar boncuğu, nar gibi bereket sembollerine kadar, birçok farklı formda yılbaşı için alabileceğiniz bibloların, minyatür hayvan ve insan figürleri de bulunmaktadır. Biblolardan aile üyelerinize, yakın dostlarınıza alabilir sevgiliye sürpriz yılbaşı hediyesi olarak verebilirsiniz. Myros’ un kataloglardaki zengin çeşitleri arasından seçerek alabileceğiniz ışıltılı, şık, kaliteli ve etkileyici duruşları ile biblo ürünleri onları çok mutlu edecektir. Kurumsal hediyeleriniz veya toptan satın alma için bayi girişi yaparak avantajlı fiyat ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz. 

4- Kase 

İhtiyacınız için normal bir alışverişte alacağınız herhangi bir kase, yılbaşı günü hediyeleriniz arasındaki yılbaşı sürpriz kutu paketinizin içinden çıktığında sevinçten havalara uçarsınız. El işi ile dekorlama yapılan yılbaşı temalı desenlere sahip seramik kaseler, çerez, meyve ve kahvaltı masalarında yeni yıl havasını yaratmak için ideal ürünlerdir. Tüm aile üyelerinize ve sevdiklerinize Myros ’un yılbaşı temalı kase çeşitlerinden, kataloglardaki hazır türlerinden alabilir,  toptan satış olanağı da bulunan sürpriz yılbaşı temalı kase ürünlerinden, tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

5- Magnet     

Yılbaşı temalı magnet ürünleri yeni yıl anısı olarak alınabilecek en pratik çeşitlerden biridir. Dolap kapaklarında, metal raflarda dekoratif amaçla kullanılan, kardan adam ve kar temalı, yeni yıl mesajları taşıyan epoksi üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılarak üretilen magnetlerin boyutları 6 cm ile 7 cm arasındadır. Myros ’un, zengin ürün yelpazesi arasından, dostlarınıza, okul ve çalışma arkadaşlarınıza sürpriz yılbaşı hediyeleri vermek için alabileceğiniz magnetleri, kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli olarak sipariş verebilirsiniz. Kurumsal siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

6- Anahtarlık

Anahtarlık ürünleri, yılbaşı sürprizleri arasında en pratik ürünlerdendir. Gün içinde ev, araba, dolap anahtarlarınız için kolay bulunmasını sağlayan pratik düzenleyicilerdir. Herkese hediye olarak alabileceğiniz, ahşap üzerine lazer kesimle dekorlama yapılan anahtarlıkların boyutları, 4 cm ile 10 cm arasındadır.  Myros ’un, kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Çalışanlarınız, müşterileriniz ya da diğer kurumsal toptan sürpriz yılbaşı hediyeleri  siparişleri için daha avantajlı fiyatlar ve yapılan kampanyalardan yararlanmak isterseniz, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyeleri Kimlere Alınabilir?

Tüm dünyayı sihirli bir etki ile ışıltılı bir hale getiren, yılın son günlerindeki yılbaşı alışveriş zamanlarında, sürpriz yılbaşı hediyesi almak için herkes yoğun bir telaş içine girer. Çevreniz ne kadar kalabalıksa yılbaşı sürprizleri de o kadar çok olur. Yılbaşı temalı hediyelik eşyalar aşağıdaki kişilere hediye olarak alınabilir:

  • Sevgiliye

  • Anne babaya

  • Çocuklara

  • Abi, abla, kardeşlere

  • Büyükanne, büyükbaba, hala, dayı, teyze, amca, kuzenler gibi yakın akrabalara

  • Dostlara, arkadaşlara

  • Okulda yılbaşı çekilişinde çıkan arkadaşlara

  • Ofisteki yakın arkadaşlara

  • İşyerinde yılbaşı çekilişinde çıkan arkadaşlara

  • Okul müdürü ve öğretmenlere

  • İş ortaklarına

  • Şirket çalışanlarına

  • Kurumsal müşterilere

  • Yılbaşı temasını seven herkese 

  • Kendine

Sürpriz Yılbaşı Hediyeleri Nasıl Paketlenir?   

Sürpriz yılbaşı hediyesi kutusu, ambalajı, kurdelesi ile özenle hazırlanmış olmalıdır. Hediyelik ürün satan birçok firma bu dönemde Noel Baba, yılbaşı çam ağacı, ren geyiği, kardan adam ve kar tanesi temalı baskılarla, kırmızı, yeşil, kraft renklerin olduğu yılbaşı desenleri olan kâğıt, kutu, kurdele ve diğer ambalaj malzemelerini kullanır. Ancak aldığınız hediyeyi kişisel dokunuşlarla siz de paketleyebilirsiniz. Satın aldığınız veya kendi tasarımınız olan bir sepet veya yılbaşı temalı bir kutu içerisine koyduğunuz sürpriz hediye ürününü ve iyi dilek notlarınızı, hediye edeceğiniz kişinin zevkine uygun içerikte, yılbaşı temalı renkli çoraplar, çikolata, kabuklu yemiş, kuru meyveler, tarçın kabukları olan paketler ile içki şişesi, ajanda ve benzeri ürünlerle destekleyebilirsiniz. İster hazır yaptırın isterseniz siz hediye paketi yapın, dikkat etmeniz gereken en önemli şey, hiçbir ürünün üzerinde fiyat etiketi olmamasıdır. Ayrıca hassas ve kırılgan ürünlerin deforme olmayacak bir şekilde sarılarak paketlenmesine özen gösterilmelidir. Özellikle  yeni yıl mesajınızı içeren notunuz ve kişisel dokunuşlarınızla zenginleştireceğiniz sürpriz yılbaşı hediyesi tüm sevdiklerinizi çok mutlu edecektir.

Yılbaşı Hediyeleri Nereden Alınır?     

Tüm dünyada, takvimler ekim ayının ilk haftalarını gösterdiğinde yeni yıl hazırlıkları gün yüzüne çıkmaya başlar. Her yıl özellikle kasım ve aralık aylarında yeni yılı karşılamaya hazır milyonlarca ürün yeni sahiplerini bulmak için raflara ve vitrinlere yerleşir. Bu dönemde caddeler, alışveriş merkezleri, özellikle çocuklara yönelik alanlar ışıklarla, çam ağaçlarıyla ve kırmızı ökse otu çiçekleriyle süslenir. Yılbaşı demek altın ve gümüş ışıltılarla kaplanmış, kollarındaki kırmızı süslerle devasa çam ağaçlarının altında kızağında oturarak çocukları eğlendiren Noel Baba demektir. Sanki tüm dünya Noel Baba’nın hediye fabrikasıdır. Yılbaşı dönemlerinde sürpriz yılbaşı hediyeleri ve sürpriz hediye fikirleri için ihtiyacınız varsa sizin için en doğru adres, Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya ve yılbaşı temalı ürün çeşitlerine sahip firması Myros’ tur. Aile, arkadaş ve dostlarınız için sürpriz yılbaşı hediyeleri ve sevgiliye sürpriz yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız, Myros ‘un zengin ürün çeşitlerinden yararlanabilir,  kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Ayrıca koleksiyonların özelleştirilebilir modellerinden tercih ederseniz, kişisel notlarınızla ve tasarımlarınızla çok daha etkileyici sürpriz yılbaşı hediyesi yaratabilirsiniz. Müşterilerinize, çalışanlarınıza ve satış ağınıza çoklu adette kurumsal sipariş vermek isterseniz, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.