myros-popup.jpg (663 KB)
Mühendise Ne Hediye Alınır?

Mühendise Ne Hediye Alınır?

26 Mayıs 2022

Mühendislik mesleği, bilim insanlarının üretmiş olduğu teorik bilgiyi pratiğe aktarma konusunda yardımcı olan, gerekli bilgi ve donanıma sahip kişilerin ortaya koyduğu işlerdir. Mühendislik, toplum hayatında insanlar işlerini kolaylaştırabilecek ve gereksinim duyduğu çeşitli bina, yol, köprü, çevre, şehircilik, imar, teknoloji, yazılım, matematik, fizik, ziraat, maden gibi birçok alanda  eğitim görmüş, bilgi sahibi kişilere verilen genel addır. Uzmanlık alanlarına göre ve yaptıkları iş çeşitlerine göre mühendislik mesleği, kendi içinde uzmanlık alanına ayrılmaktadır. Mühendislik mesleği; çevre mühendisi, inşaat mühendisi, bilgisayar mühendisi, endüstri mühendisi, yazılım mühendisi, jeoloji mühendisi, maden mühendisi gibi çok çeşitli kollara ayrılmaktadır. Her birinin alanı kendi içinde farklılaşmakta ve değişiklikler göstermektedir. 

Hayatın yapıtaşı mesleklerden bir tanesi de mühendislik mesleğidir. Mühendislik mesleğini yapan kişiler, uygulama alanlarına göre yaptıkları işler değişiklik göstermektedir. Çok geniş çalışma alanı olan ve hayatı kolaylaştıran mühendisleri, özel günlerinde anmak ve hatırlamak için çeşitli kalıcı ve hatıralık hediyeler alabilirsiniz. Mühendis; eşiniz, anneniz, babanız, sevgiliniz, kardeşiniz, ablanız ağabeyiniz veya yakınlarınız olabilir. Mühendisler için çok çeşitli, zengin yelpazeye sahip hediyelik alternatifleri vardır. Doğum günü, mezuniyet hediyesi, yılbaşı hediyesi, evlilik yıldönümü hediyesi veya yeni işe başlayan mühendise hediye olarak, alacağınız özel günün konseptine uygun, farklı ve orjinal hediyelik seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Kadın veya erkek mühendise ne hediye alınır diye araştırma yapabilir, karşınıza çıkacak seçeneklerden en kullanışlı ve işlevsel olanlarını tercih edebilirsiniz. Dekoratif amaçlı olarak kullanabilecekleri veya ofislerinde sergileyebilecekleri, birbirinden farklı ve özgün modellere sahip hediyelikleri tercih edebilirsiniz.

Mühendisler için, mühendislik alanına göre uygun hediye seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Özellikle kişiye özel tasarlanabilir hediyelik çeşitleri mühendisler için kalıcı ve anlamlı bir hediyelik olacaktır. Kişiye özel tasarlanabilir hediyelikler, alınan kişinin kendisini değerli ve özel hissetmesini sağlayacaktır. Kişiye özel tasarlanabilir hediyelikler, her zaman daha anlamlı ve kalıcı hediyelikler arasındadır. En güzel ve en şık tasarımlara sahip kişiye özel hediyelikleri kendiniz tasarlayabilir ve mühendis sevdikleriniz için istediğiniz özel günler için tercih edebilirsiniz.

Mühendis ofis hediyeleri olarak; duvar saati, kartvizitlik, kalem, defter, dosya çantası, fotoğraf çerçevesi, kupa, termos, ayna, masaüstü dekoratif ürünler, duvar tabağı küllük kase, sigara tabakası gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Hediye fikirleri olarak kişiye özel tasarlanan bilen seçeneklerden; kalem, kartvizitlik, anahtarlık, cüzdan, defter, saat, termos hediyeleri tercih edebilir. Ayrıca dosya çantası, ayna, açacak, fotoğraf çerçevesi, pano, tablo, kupa, duvar tabağı, kase, küllük, mumluk, biblo, heykel, bardak altlığı, magnet, kar küresi, vazo, fincan takımı gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz. 

Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden şık ve kaliteli kişiye özel tasarlanabilir hediye seçeneklerinden istediğiniz hediyeyi mühendis sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Ayrıca Myros’un zengin hediyelik yelpazesinden ofis için veya ev için dekoratif amaçlı kullanabileceği hediyelik çeşitlerini, mühendis sevdiklerinize özel tercih edebilirsiniz.

1. Kalem

Mühendis için alınacak en güzel hediyelerden biri kalem hediyelik kalemlerdir. Kalem hediyelikler, kullanışlı ve işlevsel olarak hem yanlarında taşıyabilecek hemde ofislerinde kullanabilecekleri bir hediye olacaktır. Kişiye özel isim baskılı kalemler, şık kutuları ile özel günleriniz için en güzel tercihiniz olacaktır. Kalem hediyelikler, yazı yazarken, not tutarken sürekli kullanabilecekleri ve hatıra olarak saklayabileceği güzel bir hediyeliktir. Kalem hediyelikleri; doğum günü için, yılbaşı için, yeni işe başlayan mühendis arkadaşlarınız için özel günlerinizde şık bir hediye olarak tercih edebilirsiniz. Myros.com adresinden kaliteli ve şık tasarımları ile kalem hediyelikleri, istediğiniz baskıyı yaptırarak özel günleriniz için hediye olarak satın alabilirsiniz. Birbirinden farklı renk ve seçeneklere sahip kalem hediyelikler özgün tasarımları ile mühendis sevdikleriniz için farklı ve kalıcı bir hediyelik olacaktır.

2. Kartvizitlik

Kartvizitlik, üzerine isim yazdırılan, masa üzerinde veya yanlarında taşıyabilecekleri seçenekleri ile şık, güzel ve kaliteli tasarımlara sahiptir. Kartvizit hediyelikler, yeni işe başlayan mühendis arkadaşlarınıza; doğum günü için, yılbaşı, mezuniyet hediyesi olarak yada farklı özel günleriniz için alabileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden biridir. Severek kullanacakları ve uzun süre saklayabilecekleri bir hediyelik olan kartvizitlik hediyelikler, iş yerlerinin vazgeçilmez isme özel  tanıtım ürünleridir. Myros.com adresini ziyaret ederek kaliteli ve özgün tasarımları ile farklı  boyutlara sahip kartvizitlik hediyelikleri gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Mühendise alınacak hediye olarak en güzel alternatiflerden biri olan kartvizitlik hediyelikleri şık hediye paketleri ile sunabilirsiniz.

3. Anahtarlık

Küçük, işlevsel ve kullanışlı anahtarlık hediyelikler, anahtarların üzerine takılan ve anahtarları taşıma kolaylığı sağlayan şık ve estetik ürünlerdir. Kaliteli ve birbirinden güzel tasarımlara sahip anahtarlık hediyelikleri, Myros.com adresinden istediğiniz mühendis için özel tasarımlar oluşturabilir, kaliteli ve özgün bir hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz. Anahtarlık hediyelikler, ev için, işyerlerinde ve yanlarında taşırken kullanabilecekleri en güzel hediye seçeneklerinden biri olacaktır. Küçük ve estetik bir ürün olan anahtarlıklar, kaliteli metal malzeme kullanılarak üretilmiştir. Mühendise alınabilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri de anahtarlık hediyeliklerdir.

4. Cüzdan

Cüzdan hediyelikler, para, kart ve benzeri kişisel eşyaları taşırken, kullanım kolaylığı sağlayan küçük ve işlevsel ürünlerdir. Mühendisler için şık  deri cüzdan hediyelikler üzerine isim yazılabilen seçenekleri ile uzun süre kullanabilecekleri bir hediyelik olacaktır. Mühendise mezuniyet hediyesi olarak alınabilecek en güzel alternatiflerden biri de deri cüzdan hediyeliklerdir. Deri cüzdanlar, şık ve kaliteli tasarımları ile Myros.com adresinden güvenle satın alabilirsiniz. Doğum günü yılbaşı, mezuniyet hediyesi, işe başlama hediyesi gibi özel günleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden biri olacaktır. Kişiselleştirilebilir modelleri ile cüzdan hediyelikleri üzerine istediğiniz baskı oluşturabilir, isim baskısı ile sevdiklerinize özgün ve kalıcı bir hediyelik alma şansını elde edebilirsiniz.

5. Defter

Defter hediyelikler, işyerlerinde veya evlerinde kullanabilecekleri, işleriyle ilgili notlar alabilecekleri, kullanışlı ve işlevsel bir üründür. Mühendisler için kişiselleştirilebilir defter hediyelikler, her zaman kullanabilecekleri ve özenle saklayacakları bir hatıralık olacaktır. Ayrıca Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden güzel ve şık tasarımlara sahip defter hediyelikleri, istediğiniz özel güne uygun tasarımları ile isim baskısı oluşturabilir veya farklı şekillerde tasarlayarak sevdiklerinize satın alabilirsiniz. Mühendisler için en güzel ve kullanabilecek hediye çeşitlerinden biri olan defter hediyelikler, doğum günü için, yılbaşı için mezuniyet hatırası olarak veya yeni işe başlayan mühendisler için tercih edebileceğiniz kadın ve erkeklere göre tasarlayabileceğiniz en güzel hediyelerden biri olacaktır.

6. Saat

Saat hediyelikler, zamanı planlarken sürekli ellerinin altında bulundurabilecekleri ve her zaman kullanabilecekleri el yapımı özel bir hediyeliktir. Saat hediyelikler, kişiye özel tasarlanabilir modelleri ve el yapımı özellikleri ile en güzel hediye tercihlerinden biri olacaktır. Birbirinden şık ve güzel tasarımlara sahip saat hediyelikleri, masalarının üzerinde veya duvarlara asarak kullanabileceklerdir. Dekoratif amaçlı ve işlevsel olarak saat bakma ihtiyacı hissettiklerinde her zaman kullanabilecekleri en güzel hatıra ve hediyelerden biri olacaktır. Mühendisler için; doğum günü, yılbaşı, mezuniyet günü veya yeni işe başlayan arkadaşlarınız için güvenle satın alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri de saat hediyeliklerdir. İstediğiniz kişiye özel tasarlayabileceğiniz veya zengin el yapımı saat yelpazesine sahip Myros.com adresinden gönül rahatlığıyla  saat hediyelikleri satın alabilirsiniz. Mühendislere özel tasarlayabileceğiniz, kaliteli ve şık tasarımları ile alacağınız saat hediyelikler, özgün ve kalıcı bir hediyelik olacaktır.

7. Dosya Çantası

Dosyasını çantası, içerisine mühendislerin işleri ile ilgili evrakları koyabilecekleri ve yanlarında taşıyabilecekleri kullanışlı ve işlevsel hediyeliklerdir. Mühendisler için en güzel hediye tercihlerinden biri olabilecek dosya çantası hediyelikler, her zaman kullanabilecekleri ve evraklarını taşırken kolaylık sağlayacak bir hediyelik olacaktır. Dosya çantası hediyelikleri kişiye özel tasarımları ile satın alabilirsiniz. Mühendis arkadaşlarınız sevdikleriniz, eşiniz, kardeşiniz gibi kişilere özel tasarlayabilir veya özel modellerini seçebilir, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

8. Termos

Termos hediyelikler, içecekleri sıcak bir şekilde muhafaza etmek için kullanılan portatif, küçük ve işlevsel ürünlerdir. Termos hediyelikler ofis veya ofis dışında çalışan mühendislerin sıklıkla kullanabilecekleri bir hediyeliktir. Ayrıca seyahatlerde yanlarında taşıyabilecekleri işlevsel bir hediyelik olacaktır. Kaliteli ve özgün tasarımlara sahip çeşitleri ile Myros.com adresinden özel günleriniz için mühendis sevdiklerinize güvenle satın alabilirsiniz. Çevre mühendisi veya peyzaj mühendisliği sevdikleriniz varsa yoğunlukla kullanabilecekleri ve severek yanlarında taşıyabilecekleri termos hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Doğum günü, mezuniyet günü, yılbaşı gibi özel günlerinizde termos hediyelikleri mühendisler için gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kış aylarında veya yaz aylarında sıcak içeceklerini yanlarında taşımalarını ve her daim ellerinin altında bulundurmalarını kolaylaştıran termos hediyelikler, kalıcı ve işlevsel bir hediyelik olacaktır.

Erkek Mühendise Ne Hediye Alınır?

Erkek mühendis için alınabilecek çok çeşitli hediyelik alternatifleri vardır. Özellikle erkeklerin kullanımını için kolaylık sağlayacak ve severek kullanabilecekleri hediyelikleri tercih edebilirsiniz. İş yerinde veya evlerinde kullanabilecekleri, doğum günü, yılbaşı, mezuniyet töreni gibi özel günler için tercih edebileceğiniz kişiye özel tasarım hediyelikleri, mühendis sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Mühendise özel hediye olarak kişiye özel tasarlanabilen mühendislerin severek kullanabileceği hediyeliklerden aşağı yer alan seçenekleri tercih edebilirsiniz:

  • Kalem.

  • Kartvizitlik.

  • Anahtarlık.

  • Deri cüzdan.

  • Kişiye özel defter.

  • Saat.

  • Dosya çantası.

  • Termos.

  • Kupa.

  • Magnet.

  • Çakmak.

  • Sigara tabakası.

  • Kravat iğnesi.

  • Açacak.

  • Fotoğraf çerçevesi.

Kadın Mühendise Ne Hediye Alınır?

Kadın mühendislerin severek kullanacağı ve her zaman yanlarında taşıyabilecekleri hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Kadın mühendis için hediye olarak, istediğiniz özel güne uygun olarak konseptler oluşturabileceğiniz kişiye özel tasarlanabilir hediyelikleri seçebilirsiniz. Kadın mühendislere alacağınız hediyenin şık ve farklı tasarımlara sahip olması önemlidir. Kişiye özel tasarlanabilir hediyelikler, kalıcı ve özgün bir hediyelik olması açısından önemlidir. Kadın mühendis arkadaşlarınız için farklı ve orjinal hediyelikler, her zaman saklanacak ve anılarda güzel bir hatıra olarak yerini alacaktır. Kadın mühendisler için, kişiye özel tasarlanabilir özelliklerine sahip hediyelikler, kendilerini değerli hissetmelerini sağlayarak her zaman saklayacakları bir hediyelik olacaktır. Kadın mühendisler için aşağıda yer alan kişiye özel tasarım, özgün hediyelikleri tercih edebilirsiniz:

  • Cüzdan. 

  • Anahtarlık.

  • Kartvizitlik.

  • Defter.

  • Dosya çantası.

  • Termos.

  • Kalem defter.

  • Aynen.

  • Fotoğraf çerçevesi.

  • Magnet.

  • Biblo.

  • Kişiye özel kupa.

  • El yapımı seramik ürünler.

  • Vazo.

  • Masaüstü dekoratif ürünler.

  • Metal çanta askısı.




T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.