myros-popup.jpg (663 KB)
Magnet Nedir?

Magnet Nedir?

14 Mayıs 2022

Magnet ne demek; ön yüzünde bir illüstrasyonun veya fotoğrafın yer aldığı, arka yüzünde mıknatıs özelliğine sahip süs eşyalarına verilen genel addır. Magnet nedir nerelerde kullanılır; buzdolabı ve metal alanlar üzerinde çoğunlukla dekoratif amaçlı olarak kullanılan küçük, metal yüzeye manyetizma sayesinde tutunma özelliğine sahip, süs nesneleridir. 

Magnetler, birçok farklı alanda, çeşitli amaçlarla tasarlanıp kullanılmaktadır. Magnetler, şehir ve ülke tanıtımları, çeşitli firmaların işlerinde, şirket tanıtımlarında ve reklam amaçlı olarak kullanım alanına sahiptir.

Farklı malzemeler ile yapılan, özel şekillerde tasarlanıp üretilen renkli magnet çeşitleri, minimal boyutlara sahip özelliği ile yaygın olarak kullanılan süs ürünleridir. Her şehre ve ülkeye özgü tasarımlar ile birleşen eşsiz resimli magnetler, küçük hediyelik hatıralar olarak tercih edilen ve koleksiyonerler için vazgeçilmez ürünlerdir.

Günümüzde şirin ve minimal tasarım magnet ürünler, dünyanın gezilebilecek her noktasına özel, sayısız ülke ve şehir konseptiyle dünya magnet modelleri ile çeşitlenmektedir.

Buzdolabı magneti nedir; buzdolaplarının üzerine dekoratif amaçlı olarak, arkasında yer alan mıknatıs özelliği sayesinde asılabilen, ön yüzünde çeşitli nesnelerin, fotoğrafların, şekillerin ve resimlerin yer aldığı küçük, şık, estetik ürünlerdir. Buzdolabı magnetleri, şehir ve ülke temalı görselleri, reklam ve tanıtım görselleri, çeşitli objeler ve figürlerden oluşan çeşitleri ev ve işyerinde kullanılmaktadır. Çok geniş tasarım yelpazesine sahip olan buzdolabı magnetleri, istediğiniz modelde kendiniz buzdolabı magneti tasarlayabilir, ve sevdikleriniz için  kalıcı ve özgün hediyelik alma şansını elde edebilirsiniz.  

Özellikle gezilip görülen yerlerin bir hatırası olarak alınan, rengarenk görseller içeren magnetler, hemen her evde karşımıza çıkmaktadır. Koleksiyon amacıyla sıklıkla buzdolaplarını süsleyen magnetler, her biri ayrı bir hatırayı barındırmaktadır.

Düğün ve nişan organizasyonları için tercih edilen buzdolabı magnetlerini, size özel tasarlanabilir özelliğiyle farklı bir hatıralık olarak özel günlerinizi taçlandıracaktır.

Magnet alınırken öncelikle kaliteli ve nitelikli üretilmiş olmasına dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca magnetlerin dayanıklı ve uzun ömürlü malzeme kullanılarak üretilmiş olanları tercih etmeniz kalıcılığı açısından önemlidir. 

Dünyanın en büyük magnet üreticilerden Myros magnetleri; çeşitliliği ve kalitesi ile geniş tasarım ve ürün yelpazesine sahiptir. Ayrıca Myros’un kişiye özel tasarım imkanı sunduğu magnet ürünleri kendiniz, sevdikleriniz ve işyerleriniz için tasarlayabilir, istediğiniz formda dönüştürerek satın alabilirsiniz. Özelleştirebilir magnet ürünleri, düğün ve nişan organizasyonlarınız için de  tercih edebilir, firmalarınız için toptan magnet siparişi verebilir, online olarak güvenle satın alabilirsiniz. 

Magnet Modelleri Nelerdir?

Magnetler, yapımında farklı malzemeler kullanılarak üretilen ön yüzünde yer alan nesnelerin çeşitliliği ile farklı boyutlarda modellere sahiptir. Geniş yelpazeye sahip olan magnet modelleri, minimal tasarımları ve boyutları itibariyle, farklı kullanım amacına göre şekillenmektedir. 

Şehir ve ülke tanıtımlarında resimli ve farklı boyutlarda tasarlanan magnet modelleri kullanılmaktadır. Ayrıca kişiye özel tasarlanabilen magnetler, özel günler için özgün hediyelik alternatifi olacaktır. 

Düğün ve nişan gibi organizasyonlar içinde özelleştirilebilir magnet modelleri, şık ve kalıcı hatıra olacaktır. Magnet açacak modelleri, kullanışlı ve işlevsel ürünlerdir. Ayrıca küçük, şık ve özgün magnet çerçeve modelleri, buzdolapları üzerinde vazgeçilmez süs eşyalarıdır. İçerisine istenilen fotoğrafla özgünleşebilen magnet çerçeveler, anılarınızı taze tutmak için en güzel alternatiflerden biridir. 

Magnet modelleri, boyut ve çeşitlerine göre şirket reklamları ve firma tanıtımları içinde vazgeçilmez promosyon ürünlerdir. 

Magnet modelleri; resimli magnetler, kişiye özelleştirilebilir magnetler, magnet açacaklar, magnet çerçeve modelleri açıklamaları aşağıda yer almaktadır:  

1. Resimli Magnet

Magnetler ön yüzünde çeşitli resimlerin yer aldığı farklı malzemeler üzerine baskı yapılarak üretilmektedir. Epoksi, plastik, metal ve ahşap gibi çeşitli malzemeler üzerine dijital resim baskısı yapılan magnet modelleridir. Magnet resimli modelleri; şehir ve ülke resimleri, özgün görseller, şirket tanıtımları, firma reklamları, manzara resimleri, hayvan, mandala, çiçek, figürlü resimler gibi rengarenk istenilen modellerde tasarım imkanı sunan ürünlerdir. Özellikle buzdolabı magneti resimli modelleri, küçük, özgün ve şık tasarımları ile dekoratif amaçlı olarak kullanılmaktadır. Resimli buzdolabı magneti, gezi dönüşleriniz için muhteşem tasarımlarda bulabileceğiniz özgün hediyeliklerdir. Resimli magnetleri, kendinize, ailenize ve yakınlarınıza satın alabilir, koleksiyoner arkadaşlarınıza hediye olarak sunabilirsiniz. 

2. Kişiye Özel Magnet

Magnet tasarımları itibariyle özelleştirilebilir süs ürünleridir. İstenilen resim, model ve yazı ile kişiye özel magnet baskısı yapılarak tasarlayabileceğiniz magnetler, istediğiniz malzeme kullanılarak üretimi yapılmaktadır. Buzdolabı magneti kişiye özel tasarımlarını istediğiniz forma dönüştürebilir, dekoratif amaçlı olarak kalıcı ve şık hediyelik alma imkanı elde edebilirsiniz. 

Kişiye özel ahşap magnet modellerini, düğün ve nişan gibi organizasyonlarınızda, özel günlerinizin bir hatırası olarak davetlilerinize sunabilirsiniz. İşletmelerinizde sergilemek ve müşterilerinizin beğenisine sunmak için kişiye özel magnetleri seçebilirsiniz. Kişiye özel açacak magnet çeşitlerini istediğiniz şekillerde tasarlayabilir, kullanışlı ve işlevsel süs eşyası olarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.  

3. Magnet Açacak

Magnet açacak, hem magnet olarak buzdolaplarının üzerine asılabilen, hem de açacak olarak kullanılabilen ürünlerdir. Gazoz ve şişe kapaklarını açmak için taşınabilen özelliğe sahiptir. Üzerinde özgün resimlerin veya objelerinin yer aldığı açacak magnetler, kullanışlı ve işlevsel hediyeliklerdir. Şehir ve ülkelere özgü tasarımlar içeren resimli magnet açacak çeşitlerini, kendinize ve sevdiklerinize gönül rahatlığıyla geziniz dönüşünde alabilirsiniz. Her tarza göre ve özel güne uygun olarak farklı tasarımları bulabileceğiniz açacak magnet modellerini, işletmelerinizde sergilemek içinde toptan olarak satın alabilirsiniz.  

4. Magnet Çerçeve

Magnet çerçeve, çerçeve şeklinde minimal boyutlarda tasarlanmış, farklı renk ve özelliklere sahip magnet modelidir. Çerçeve magnet; ahşap, plastik, epoksi gibi farklı malzemelerden üretilebilen, içerisine fotoğraf konularak özelleştirilebilir özelliğe sahip buzdolaplarının üzerine asılabilen, kalıcı ve özgün süs ürünleridir. Magnet çerçeve nikah şekeri ile birleştirilerek düğün ve nişan gibi özel günler için tasarlanabilen modelleri davetlilerinize gönül rahatlığıyla hatıra amaçlı sunabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız için buzdolaplarının üzerinde kullanmaları amacıyla hediye olarak güvenle satın alabilirsiniz. 

Hediyelik Magnet Nedir?

Her zevke ve özel güne uygun olarak tasarım imkanı sunan magnet ürünler, hediye verme amacına bağlı olarak sayısız modeller ve tasarımlara sahiptir. 

Düğün, nişan gibi organizasyonlarda davetlilerinize sunmak için nişan magnetleri, nikah magnetleri, söz magnetleri, düğün magnetleri, kına magnetleri çeşitlerinden istediğiniz tasarımları tercih edebilir veya bu özel gününüze özgü modelleri kendiniz oluşturabilirsiniz.  Sevdiklerinize hatıra kalması için, kalp şeklinde, resimli, yazılı, fotoğraf çerçevesi, kare, dikdörtgen, aynalı, şekerli, taşlı, boncuklu, dijital baskılı magnet modellerini; ahşap, epoksi, metal, plastik gibi malzeden üretilen çeşitleri ile birleştirerek gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Doğum günü magnetleri; doğum günleri için özel tasarlanmış, resimli, kalpli, fotoğraf çerçeveli, figürlü, yazılı, isme özel, şehir veya ülke temalı, karikatürlü, emojili gibi sayısız magnet modellerini doğum günü hediyesi olarak seçebilirsiniz. Ayrıca doğum gününde sevdiklerinize sunmak ve kalıcı bir hediyelik olması için kaliteli malzeme kullanarak özgün modellere sahip magnet tasarımlarını tercih edebilirsiniz.

Erkek çocukları için hayatlarında önemli anlardan biri olan sünnet törenlerine, özel tasarlanmış sünnet magnetleri davetlilerinize sunmak için alabilirsiniz. Özelleştirilebilir magnet hediyelik ürünler, sünnet konseptine uygun olarak istediğiniz tarzda oluşturabileceğiniz resimli, çerçeveli, aynalı, ahşap modelli, figürlü gibi sayısız alternatiflere sahiptir.

Bebek sahipleri için özel olarak; bebeklerinin doğumlarında, 1 yaş doğum günü ve bebeğin ilk dişinin çıktığı zaman yapılan kutlamalarda kullanabilecekleri; 1 yaş magneti, diş magneti, kız bebek magneti, bebek hediyelik magnet modellerini seçebilirler. Üzeride bebeklerinin resmini bastırabilecekleri resimli, yazılı magnet modellerini seçebilir, sevdiklerine hatıra amacıyla sunabilirler.

Fotoğraflı magnetleri, istediğiniz fotoğrafın baskısını yaptırarak, özel günleriniz için eşinize, sevgilinize, ailenize ve yakınlarınıza hediye olarak seçebilirsiniz. Kişiye özel magnetleri, istediğiniz tarza uygun tasarımlarla birleştirebilir, farklı boyut ve modellerde hediye olarak gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 

Askere gidecekler veya askerlik mesleğini yapanlar için asker konseptine uygun olarak tasarlanmış asker magnetleri, doğum günleri, asker uğurlamaları, yılbaşına özel ve sevgililer günü gibi özel günlerinizde hediye olarak tercih edebilirsiniz. 

Geleneksel olarak düzenlenen mevlüt okumalarında davetlilere sunmak için dini temalı mevlüt magnetleri hediye olarak seçebilir ve misafirlerinize kalıcı ve farklı hediyelik sunma imkanı elde edebilirsiniz.

Magnet Çeşitleri Nelerdir?

Dünyada sayısız çeşitliliğe sahip olan magnetler, her zevke uygun tasarlanabilen modellere sahiptir. Minimal boyutlarda, küçük, kullanışlı, istenilen modellerde tasarım imkanı sunan magnetler, sayısız çeşitleri ile herkese hitap etmektedir. 

Magnetler; kullanılan malzemeye, tasarım modeline ve kullanım amacına göre çeşitlenmektedir. Magnetler, farklılaşan çeşitleri ile her zevke uygun hale dönüşme özelliğine sahiptir. 

Deniz kabuğu magnetler, deniz kabuğu kullanılarak yapılmaktadır. Nazar boncuğu şeklinde tasarlanmış nazar magnetlerde nazar boncuğu renkleri yer almaktadır. Eva magnetler, eva kağıdına yapılan kendine özgün tasarımlara sahiptir. Kartonetli magnetler, kaliteli ve nitelikli malzemeyle üretilmekte ve kartonet ile satışa sunulmaktadır. Şehir temalı magnetler, farklı malzeme ve tasarım özelliği ile çeşitlenmektedir. Ayrıca şirket tanıtımları için kullanılan magnetler, özel tasarımlara sahiptir. 

Magnetler, özellikle kullanılan malzeme türüne göre metal magnet, plastik magnet, polyester magnet, seramik magnet, şeffaf polyester magnet, taş magnet, epoksi magnet gibi çeşitlenmekte, şekilleri itibariyle değişiklik göstermekte ve farklı dijital baskı yöntemleri kullanılarak üretilmektedir.

1. Şehir Magnetleri 

Ön yüzünde şehirlere özgü figürler ve resimler yer alan, arkasında mıknatıs özelliği bulunan magnetlerdir. Sayısız çeşitlere sahip şehir magnetleri, gezi dönüşlerinin vazgeçilmez hatırası olan hediyeliklerdir. Kurumsal veya kişisel olarak şehirlere özgü tasarlanabilen ve kişiselleştirilebilen magnet çeşitleri ergonomik hediyelik olarak; sevdiklerinize, ailenize, dostlarınıza ve arkadaşlarınıza satın alabilirsiniz. Dekoratif amaçlı olarak buzdolaplarını süsleyen şehir temalı magnetler, koleksiyonların vazgeçilmez parçalarıdır. Ev ve ofislerde kullanılabilen özellikleri ile magnetler; gezilen şehirlere özgü magnet Ankara teması, İstanbul magnet teması, Antalya magnet teması, İzmir magnet teması ve Kapadokya magnet teması gibi birçok farklı tasarım ve seçeneğe sahiptir. 

2. Epoksi Magnet 

Epoksi reçinesi kullanılarak farklı tasarımlarda ve boyutlarda üretilen epoksi magnetler, sıklıkla tercih edilen magnet çeşitlerinden biridir. Kaliteli ve şık görünümlü epoksi şeffaf magnet çeşitleri kişiye özel tasarlanabilen özelliktedir. Epoksi magnet yapımı iki şekilde olmaktadır. Toplu olarak Myros tarafından özel epoksi döküm makinelelriyle ve gerekli yerde özel el işçiliği kullanılarak üretilebilen epoksi magnetlerin üretiminde renk dengesine dikkate edilmektedir. Epoksi magnetler kullanılan alana göre hoş bir hava katan özelliğe sahiptir. Ev ve ofisler için dekoratif amaçlı olarak seçebileceğiniz epoksi magnetler, modelleri itibariyle oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir uzun ömürlüdür. İşletmelerinizde satışa sunmak için toptan alabileceğiniz gibi, sevdiklerinize ve yakınlarınıza hediye olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

3. Ahşap Magnet 

Ahşap malzeme kullanılarak her tarza uygun olarak üretilebilen ahşap magnet çeşitleri sayısız tasarımlara sahiptir. Ahşap magnet modelleri şık ve estetik tasarımları ile istediğiniz özel gün veya gezi dönüşlerinizde hatıra kalması için tercih edebilirsiniz. İsterseniz bebeğinizin özel günlerine özgü modellere sahip ahşap bebek magnetlerini bebeğiniz için tasarlayabilir ve gönül rahatlığıyla misafirlerinize sunabilirsiniz. Küçük, portatif ve kalıcı özelliği ile ahşap magnetleri, ailenize, sevdiklerinize ve dostlarınıza hediye olarak alabilirsiniz. Toptan alım imkanı sunan kurumsal firmalardan, dükkanlarınızda satışa sunmak ve müşterilerinizin ilgisini çekmek için ahşap magnetlerden, istediğiniz tasarımları sipariş verebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.  

4. Taş Magnet 

Taş malzeme üzerine farklı görsel baskılar yapılarak tasarlanmış, şık ve doğal magnet çeşitleridir. Taş baskı magnet nasıl yapılır; silinmez dijital baskı yöntemi ile istenilen desen taş üzerine uygulanarak yapılmaktadır. Doğal taş magnetler, ev ve işyerlerini süslemek için dekoratif amaçlı olarak buzdolapların üzerine tutturulabilen özelliklere sahiptir. Kokulu taş magnet çeşitleri, kullandıkları ortamın havasını değiştirecektir. Manevi değeri yüksek, çevreci ve özgün tasarımlarla taş magnet çeşitlerini, toptan veya az sayıda satın alabilir, sevdiklerinize ve dostlarınıza hediye olarak sunabilirsiniz.

5. Pleksi Magnet

Pleksi malzeme kullanılarak çeşitli tasarımlarla üretilen magnet çeşitleridir. Buzdolaplarının üzerinde süs olarak, dekoratif amaçlı kullanılan pleksi magnetler, hediye olarak özel günleriniz için değerlendirebilirsiniz. Pleksi bebek magnet çeşitlerini, bebeğinizin özel günleri için tasarlayabilir, seçkin pleksi magnetleri misafirlerinize sunabilirsiniz. Şeffaf pleksi magnet çeşitlerini istediğiniz temaya özel tasarlayabilir, kalıcı ve özgün hediyelik olarak sevdiklerinize, aile ve yakınlarınıza satın alabilirsiniz. 

6. Açacaklı Magnet

Açacaklı magnetler, ön yüzünde farklı tasarımlar yer alan, arkasında mıknatıs özelliği ile buzdolaplarının üzerine asılabilen özelliklerde üretilmektedir. Magnet açacaklar kullanışlı ve işlevsel hediyeliklerdir. Soda açacağı magnetler ev ve işyerlerinde kullanılabilir. Gazoz açacağı magnetler, yanınızda taşıyabileceğiniz portatif özelliklere sahiptir.

Şehirlere özel tasarlanan resimli magnet açacak çeşitleri ile Kapadokya temalı balon açacak magnetleri, geziniz dönüşünde hediyelik olarak tercih edebilirsiniz. 

Hediyelik açacak magnetler hatıra amaçlı, özel günleriniz için veya geziniz dönüşünde tercih edebileceğiniz, manevi değeri yüksek hediyelikler olacaktır. Aile bireylerinize, akraba ve dostlarınıza hediye olarak alabileceğiniz gibi, işletmelerinizde sergilemek ve satışını yapmak için açacak magnet toptan olarak satın alabilirsiniz.

Magnet Nasıl Kullanılır?

Magnetler, dekoratif amaçlı olarak metal alanlara asılabilen özelliktedir. Arkasında yer alan mıknatıs özelliği sayesinde, buzdolabı üzerine, metal dolap üzerine, ankastre üzerine gibi manyetik özellikli alanlara tutturularak kullanılmaktadır. İsteğe göre magnet panosu gibi alanlara tutturulabilir ve sergilenebilir, ilgi alanına göre magnetler tasarlanabilir özellikleri ile özgün modeller oluşturularak koleksiyonerler tarafından tercih edilebilir. 

Magnet Nasıl Yapılır? 

Magnet yapımı; tasarıma ve kullanılan malzeme çeşidine göre farklılık göstermektedir. Magnetler; ahşap, epoksi, taş, plastik, metal, cam vb. gibi magnet malzemeleri kullanılarak üretilmektedir. Öncelikle magnet tasarımları oluşturulmaktadır. Kullanılan malzemeye göre magnet kalıpları ile boyutlandırılır. Dijital baskı ile, el yapımı veya lazer kesim gibi işlemlerle şekillendirilmektedir. Kişiye özel magnet yaptırma ile özelleştirilebilir magnetler, istenilen tasarımlar oluşturularak tercih edilen malzemeye göre baskıya hazırlanır ve ahşap, plastik, metal vb. malzeme üzerine istenilen model dijital baskısı ile yapılır. Lazer kesimle istenilen boyutlarda şekiller verilir ve yapıştırma özelliği için mıknatıs yapılarak hazır hale getirilir.

Kullanılan malzeme epoksi ise magnet yapımı şu şekildedir: öncelikle magnet görseli tasarlanıp basıma hazır hale getirilir. Basım yapılır ve görseller istenilen boyutlarda kesilerek ardından magnet üzerine yapıştırılır. Sıvama işlemi yapılır ve üzerine epoksi reçinesi dökülür. Sonrasında kurumaya bırakılır ve epoksi magnetler hazır hale gelir. 

Magnet Nereden Alınır?

Sayısız magnet modellerine sahip, kaliteli ve doğa dostu üretimle, özgün tasarım magnet çeşitlerini Myros’un satış noktalarından gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Myros.com sitesine girerek istediğiniz model magneti internet üzerinden görebilir, işletmelerinizde satışa sunmak için toptan magnet siparişi verebilir, ve bayi girişi oluşturarak satın alabilirsiniz. Kişiye özel magnet tasarımlarınızı bize iletebilir, online magnet çeşitlerini inceleyerek güvenle satın alabilirsiniz. Myros’un kaliteli ve nitelikli malzeme kullanarak, özel şekillerde üretmiş olduğu magnetlerden istediğiniz modelleri seçebilir, farklı malzemeden üretilen magnet çeşitlerinden ve epoksi magnet için toptan alım yapabilirsiniz. 



Magnet ne demek; ön yüzünde bir illüstrasyonun veya fotoğrafın yer aldığı, arka yüzünde mıknatıs özelliğine sahip süs eşyalarına verilen genel addır. Magnet nedir nerelerde kullanılır; buzdolabı ve metal alanlar üzerinde çoğunlukla dekoratif amaçlı olarak kullanılan küçük, metal yüzeye manyetizma sayesinde tutunma özelliğine sahip, süs nesneleridir. 

Magnetler, birçok farklı alanda, çeşitli amaçlarla tasarlanıp kullanılmaktadır. Magnetler, şehir ve ülke tanıtımları, çeşitli firmaların işlerinde, şirket tanıtımlarında ve reklam amaçlı olarak kullanım alanına sahiptir.

Farklı malzemeler ile yapılan, özel şekillerde tasarlanıp üretilen renkli magnet çeşitleri, minimal boyutlara sahip özelliği ile yaygın olarak kullanılan süs ürünleridir. Her şehre ve ülkeye özgü tasarımlar ile birleşen eşsiz resimli magnetler, küçük hediyelik hatıralar olarak tercih edilen ve koleksiyonerler için vazgeçilmez ürünlerdir.

Günümüzde şirin ve minimal tasarım magnet ürünler, dünyanın gezilebilecek her noktasına özel, sayısız ülke ve şehir konseptiyle dünya magnet modelleri ile çeşitlenmektedir.

Buzdolabı magneti nedir; buzdolaplarının üzerine dekoratif amaçlı olarak, arkasında yer alan mıknatıs özelliği sayesinde asılabilen, ön yüzünde çeşitli nesnelerin, fotoğrafların, şekillerin ve resimlerin yer aldığı küçük, şık, estetik ürünlerdir. Buzdolabı magnetleri, şehir ve ülke temalı görselleri, reklam ve tanıtım görselleri, çeşitli objeler ve figürlerden oluşan çeşitleri ev ve işyerinde kullanılmaktadır. Çok geniş tasarım yelpazesine sahip olan buzdolabı magnetleri, istediğiniz modelde kendiniz buzdolabı magneti tasarlayabilir, ve sevdikleriniz için  kalıcı ve özgün hediyelik alma şansını elde edebilirsiniz.  

Özellikle gezilip görülen yerlerin bir hatırası olarak alınan, rengarenk görseller içeren magnetler, hemen her evde karşımıza çıkmaktadır. Koleksiyon amacıyla sıklıkla buzdolaplarını süsleyen magnetler, her biri ayrı bir hatırayı barındırmaktadır.

Düğün ve nişan organizasyonları için tercih edilen buzdolabı magnetlerini, size özel tasarlanabilir özelliğiyle farklı bir hatıralık olarak özel günlerinizi taçlandıracaktır.

Magnet alınırken öncelikle kaliteli ve nitelikli üretilmiş olmasına dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca magnetlerin dayanıklı ve uzun ömürlü malzeme kullanılarak üretilmiş olanları tercih etmeniz kalıcılığı açısından önemlidir. 

Dünyanın en büyük magnet üreticilerden Myros magnetleri; çeşitliliği ve kalitesi ile geniş tasarım ve ürün yelpazesine sahiptir. Ayrıca Myros’un kişiye özel tasarım imkanı sunduğu magnet ürünleri kendiniz, sevdikleriniz ve işyerleriniz için tasarlayabilir, istediğiniz formda dönüştürerek satın alabilirsiniz. Özelleştirebilir magnet ürünleri, düğün ve nişan organizasyonlarınız için de  tercih edebilir, firmalarınız için toptan magnet siparişi verebilir, online olarak güvenle satın alabilirsiniz. 

Magnet Modelleri Nelerdir?

Magnetler, yapımında farklı malzemeler kullanılarak üretilen ön yüzünde yer alan nesnelerin çeşitliliği ile farklı boyutlarda modellere sahiptir. Geniş yelpazeye sahip olan magnet modelleri, minimal tasarımları ve boyutları itibariyle, farklı kullanım amacına göre şekillenmektedir. 

Şehir ve ülke tanıtımlarında resimli ve farklı boyutlarda tasarlanan magnet modelleri kullanılmaktadır. Ayrıca kişiye özel tasarlanabilen magnetler, özel günler için özgün hediyelik alternatifi olacaktır. 

Düğün ve nişan gibi organizasyonlar içinde özelleştirilebilir magnet modelleri, şık ve kalıcı hatıra olacaktır. Magnet açacak modelleri, kullanışlı ve işlevsel ürünlerdir. Ayrıca küçük, şık ve özgün magnet çerçeve modelleri, buzdolapları üzerinde vazgeçilmez süs eşyalarıdır. İçerisine istenilen fotoğrafla özgünleşebilen magnet çerçeveler, anılarınızı taze tutmak için en güzel alternatiflerden biridir. 

Magnet modelleri, boyut ve çeşitlerine göre şirket reklamları ve firma tanıtımları içinde vazgeçilmez promosyon ürünlerdir. 

Magnet modelleri; resimli magnetler, kişiye özelleştirilebilir magnetler, magnet açacaklar, magnet çerçeve modelleri açıklamaları aşağıda yer almaktadır:  

1. Resimli Magnet

Magnetler ön yüzünde çeşitli resimlerin yer aldığı farklı malzemeler üzerine baskı yapılarak üretilmektedir. Epoksi, plastik, metal ve ahşap gibi çeşitli malzemeler üzerine dijital resim baskısı yapılan magnet modelleridir. Magnet resimli modelleri; şehir ve ülke resimleri, özgün görseller, şirket tanıtımları, firma reklamları, manzara resimleri, hayvan, mandala, çiçek, figürlü resimler gibi rengarenk istenilen modellerde tasarım imkanı sunan ürünlerdir. Özellikle buzdolabı magneti resimli modelleri, küçük, özgün ve şık tasarımları ile dekoratif amaçlı olarak kullanılmaktadır. Resimli buzdolabı magneti, gezi dönüşleriniz için muhteşem tasarımlarda bulabileceğiniz özgün hediyeliklerdir. Resimli magnetleri, kendinize, ailenize ve yakınlarınıza satın alabilir, koleksiyoner arkadaşlarınıza hediye olarak sunabilirsiniz. 

2. Kişiye Özel Magnet

Magnet tasarımları itibariyle özelleştirilebilir süs ürünleridir. İstenilen resim, model ve yazı ile kişiye özel magnet baskısı yapılarak tasarlayabileceğiniz magnetler, istediğiniz malzeme kullanılarak üretimi yapılmaktadır. Buzdolabı magneti kişiye özel tasarımlarını istediğiniz forma dönüştürebilir, dekoratif amaçlı olarak kalıcı ve şık hediyelik alma imkanı elde edebilirsiniz. 

Kişiye özel ahşap magnet modellerini, düğün ve nişan gibi organizasyonlarınızda, özel günlerinizin bir hatırası olarak davetlilerinize sunabilirsiniz. İşletmelerinizde sergilemek ve müşterilerinizin beğenisine sunmak için kişiye özel magnetleri seçebilirsiniz. Kişiye özel açacak magnet çeşitlerini istediğiniz şekillerde tasarlayabilir, kullanışlı ve işlevsel süs eşyası olarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.  

3. Magnet Açacak

Magnet açacak, hem magnet olarak buzdolaplarının üzerine asılabilen, hem de açacak olarak kullanılabilen ürünlerdir. Gazoz ve şişe kapaklarını açmak için taşınabilen özelliğe sahiptir. Üzerinde özgün resimlerin veya objelerinin yer aldığı açacak magnetler, kullanışlı ve işlevsel hediyeliklerdir. Şehir ve ülkelere özgü tasarımlar içeren resimli magnet açacak çeşitlerini, kendinize ve sevdiklerinize gönül rahatlığıyla geziniz dönüşünde alabilirsiniz. Her tarza göre ve özel güne uygun olarak farklı tasarımları bulabileceğiniz açacak magnet modellerini, işletmelerinizde sergilemek içinde toptan olarak satın alabilirsiniz.  

4. Magnet Çerçeve

Magnet çerçeve, çerçeve şeklinde minimal boyutlarda tasarlanmış, farklı renk ve özelliklere sahip magnet modelidir. Çerçeve magnet; ahşap, plastik, epoksi gibi farklı malzemelerden üretilebilen, içerisine fotoğraf konularak özelleştirilebilir özelliğe sahip buzdolaplarının üzerine asılabilen, kalıcı ve özgün süs ürünleridir. Magnet çerçeve nikah şekeri ile birleştirilerek düğün ve nişan gibi özel günler için tasarlanabilen modelleri davetlilerinize gönül rahatlığıyla hatıra amaçlı sunabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız için buzdolaplarının üzerinde kullanmaları amacıyla hediye olarak güvenle satın alabilirsiniz. 

Hediyelik Magnet Nedir?

Her zevke ve özel güne uygun olarak tasarım imkanı sunan magnet ürünler, hediye verme amacına bağlı olarak sayısız modeller ve tasarımlara sahiptir. 

Düğün, nişan gibi organizasyonlarda davetlilerinize sunmak için nişan magnetleri, nikah magnetleri, söz magnetleri, düğün magnetleri, kına magnetleri çeşitlerinden istediğiniz tasarımları tercih edebilir veya bu özel gününüze özgü modelleri kendiniz oluşturabilirsiniz.  Sevdiklerinize hatıra kalması için, kalp şeklinde, resimli, yazılı, fotoğraf çerçevesi, kare, dikdörtgen, aynalı, şekerli, taşlı, boncuklu, dijital baskılı magnet modellerini; ahşap, epoksi, metal, plastik gibi malzeden üretilen çeşitleri ile birleştirerek gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Doğum günü magnetleri; doğum günleri için özel tasarlanmış, resimli, kalpli, fotoğraf çerçeveli, figürlü, yazılı, isme özel, şehir veya ülke temalı, karikatürlü, emojili gibi sayısız magnet modellerini doğum günü hediyesi olarak seçebilirsiniz. Ayrıca doğum gününde sevdiklerinize sunmak ve kalıcı bir hediyelik olması için kaliteli malzeme kullanarak özgün modellere sahip magnet tasarımlarını tercih edebilirsiniz.

Erkek çocukları için hayatlarında önemli anlardan biri olan sünnet törenlerine, özel tasarlanmış sünnet magnetleri davetlilerinize sunmak için alabilirsiniz. Özelleştirilebilir magnet hediyelik ürünler, sünnet konseptine uygun olarak istediğiniz tarzda oluşturabileceğiniz resimli, çerçeveli, aynalı, ahşap modelli, figürlü gibi sayısız alternatiflere sahiptir.

Bebek sahipleri için özel olarak; bebeklerinin doğumlarında, 1 yaş doğum günü ve bebeğin ilk dişinin çıktığı zaman yapılan kutlamalarda kullanabilecekleri; 1 yaş magneti, diş magneti, kız bebek magneti, bebek hediyelik magnet modellerini seçebilirler. Üzeride bebeklerinin resmini bastırabilecekleri resimli, yazılı magnet modellerini seçebilir, sevdiklerine hatıra amacıyla sunabilirler.

Fotoğraflı magnetleri, istediğiniz fotoğrafın baskısını yaptırarak, özel günleriniz için eşinize, sevgilinize, ailenize ve yakınlarınıza hediye olarak seçebilirsiniz. Kişiye özel magnetleri, istediğiniz tarza uygun tasarımlarla birleştirebilir, farklı boyut ve modellerde hediye olarak gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 

Askere gidecekler veya askerlik mesleğini yapanlar için asker konseptine uygun olarak tasarlanmış asker magnetleri, doğum günleri, asker uğurlamaları, yılbaşına özel ve sevgililer günü gibi özel günlerinizde hediye olarak tercih edebilirsiniz. 

Geleneksel olarak düzenlenen mevlüt okumalarında davetlilere sunmak için dini temalı mevlüt magnetleri hediye olarak seçebilir ve misafirlerinize kalıcı ve farklı hediyelik sunma imkanı elde edebilirsiniz.

Magnet Çeşitleri Nelerdir?

Dünyada sayısız çeşitliliğe sahip olan magnetler, her zevke uygun tasarlanabilen modellere sahiptir. Minimal boyutlarda, küçük, kullanışlı, istenilen modellerde tasarım imkanı sunan magnetler, sayısız çeşitleri ile herkese hitap etmektedir. 

Magnetler; kullanılan malzemeye, tasarım modeline ve kullanım amacına göre çeşitlenmektedir. Magnetler, farklılaşan çeşitleri ile her zevke uygun hale dönüşme özelliğine sahiptir. 

Deniz kabuğu magnetler, deniz kabuğu kullanılarak yapılmaktadır. Nazar boncuğu şeklinde tasarlanmış nazar magnetlerde nazar boncuğu renkleri yer almaktadır. Eva magnetler, eva kağıdına yapılan kendine özgün tasarımlara sahiptir. Kartonetli magnetler, kaliteli ve nitelikli malzemeyle üretilmekte ve kartonet ile satışa sunulmaktadır. Şehir temalı magnetler, farklı malzeme ve tasarım özelliği ile çeşitlenmektedir. Ayrıca şirket tanıtımları için kullanılan magnetler, özel tasarımlara sahiptir. 

Magnetler, özellikle kullanılan malzeme türüne göre metal magnet, plastik magnet, polyester magnet, seramik magnet, şeffaf polyester magnet, taş magnet, epoksi magnet gibi çeşitlenmekte, şekilleri itibariyle değişiklik göstermekte ve farklı dijital baskı yöntemleri kullanılarak üretilmektedir.

1. Şehir Magnetleri 

Ön yüzünde şehirlere özgü figürler ve resimler yer alan, arkasında mıknatıs özelliği bulunan magnetlerdir. Sayısız çeşitlere sahip şehir magnetleri, gezi dönüşlerinin vazgeçilmez hatırası olan hediyeliklerdir. Kurumsal veya kişisel olarak şehirlere özgü tasarlanabilen ve kişiselleştirilebilen magnet çeşitleri ergonomik hediyelik olarak; sevdiklerinize, ailenize, dostlarınıza ve arkadaşlarınıza satın alabilirsiniz. Dekoratif amaçlı olarak buzdolaplarını süsleyen şehir temalı magnetler, koleksiyonların vazgeçilmez parçalarıdır. Ev ve ofislerde kullanılabilen özellikleri ile magnetler; gezilen şehirlere özgü magnet Ankara teması, İstanbul magnet teması, Antalya magnet teması, İzmir magnet teması ve Kapadokya magnet teması gibi birçok farklı tasarım ve seçeneğe sahiptir. 

2. Epoksi Magnet 

Epoksi reçinesi kullanılarak farklı tasarımlarda ve boyutlarda üretilen epoksi magnetler, sıklıkla tercih edilen magnet çeşitlerinden biridir. Kaliteli ve şık görünümlü epoksi şeffaf magnet çeşitleri kişiye özel tasarlanabilen özelliktedir. Epoksi magnet yapımı iki şekilde olmaktadır. Toplu olarak Myros tarafından özel epoksi döküm makinelelriyle ve gerekli yerde özel el işçiliği kullanılarak üretilebilen epoksi magnetlerin üretiminde renk dengesine dikkate edilmektedir. Epoksi magnetler kullanılan alana göre hoş bir hava katan özelliğe sahiptir. Ev ve ofisler için dekoratif amaçlı olarak seçebileceğiniz epoksi magnetler, modelleri itibariyle oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir uzun ömürlüdür. İşletmelerinizde satışa sunmak için toptan alabileceğiniz gibi, sevdiklerinize ve yakınlarınıza hediye olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

3. Ahşap Magnet 

Ahşap malzeme kullanılarak her tarza uygun olarak üretilebilen ahşap magnet çeşitleri sayısız tasarımlara sahiptir. Ahşap magnet modelleri şık ve estetik tasarımları ile istediğiniz özel gün veya gezi dönüşlerinizde hatıra kalması için tercih edebilirsiniz. İsterseniz bebeğinizin özel günlerine özgü modellere sahip ahşap bebek magnetlerini bebeğiniz için tasarlayabilir ve gönül rahatlığıyla misafirlerinize sunabilirsiniz. Küçük, portatif ve kalıcı özelliği ile ahşap magnetleri, ailenize, sevdiklerinize ve dostlarınıza hediye olarak alabilirsiniz. Toptan alım imkanı sunan kurumsal firmalardan, dükkanlarınızda satışa sunmak ve müşterilerinizin ilgisini çekmek için ahşap magnetlerden, istediğiniz tasarımları sipariş verebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.  

4. Taş Magnet 

Taş malzeme üzerine farklı görsel baskılar yapılarak tasarlanmış, şık ve doğal magnet çeşitleridir. Taş baskı magnet nasıl yapılır; silinmez dijital baskı yöntemi ile istenilen desen taş üzerine uygulanarak yapılmaktadır. Doğal taş magnetler, ev ve işyerlerini süslemek için dekoratif amaçlı olarak buzdolapların üzerine tutturulabilen özelliklere sahiptir. Kokulu taş magnet çeşitleri, kullandıkları ortamın havasını değiştirecektir. Manevi değeri yüksek, çevreci ve özgün tasarımlarla taş magnet çeşitlerini, toptan veya az sayıda satın alabilir, sevdiklerinize ve dostlarınıza hediye olarak sunabilirsiniz.

5. Pleksi Magnet

Pleksi malzeme kullanılarak çeşitli tasarımlarla üretilen magnet çeşitleridir. Buzdolaplarının üzerinde süs olarak, dekoratif amaçlı kullanılan pleksi magnetler, hediye olarak özel günleriniz için değerlendirebilirsiniz. Pleksi bebek magnet çeşitlerini, bebeğinizin özel günleri için tasarlayabilir, seçkin pleksi magnetleri misafirlerinize sunabilirsiniz. Şeffaf pleksi magnet çeşitlerini istediğiniz temaya özel tasarlayabilir, kalıcı ve özgün hediyelik olarak sevdiklerinize, aile ve yakınlarınıza satın alabilirsiniz. 

6. Açacaklı Magnet

Açacaklı magnetler, ön yüzünde farklı tasarımlar yer alan, arkasında mıknatıs özelliği ile buzdolaplarının üzerine asılabilen özelliklerde üretilmektedir. Magnet açacaklar kullanışlı ve işlevsel hediyeliklerdir. Soda açacağı magnetler ev ve işyerlerinde kullanılabilir. Gazoz açacağı magnetler, yanınızda taşıyabileceğiniz portatif özelliklere sahiptir.

Şehirlere özel tasarlanan resimli magnet açacak çeşitleri ile Kapadokya temalı balon açacak magnetleri, geziniz dönüşünde hediyelik olarak tercih edebilirsiniz. 

Hediyelik açacak magnetler hatıra amaçlı, özel günleriniz için veya geziniz dönüşünde tercih edebileceğiniz, manevi değeri yüksek hediyelikler olacaktır. Aile bireylerinize, akraba ve dostlarınıza hediye olarak alabileceğiniz gibi, işletmelerinizde sergilemek ve satışını yapmak için açacak magnet toptan olarak satın alabilirsiniz.

Magnet Nasıl Kullanılır?

Magnetler, dekoratif amaçlı olarak metal alanlara asılabilen özelliktedir. Arkasında yer alan mıknatıs özelliği sayesinde, buzdolabı üzerine, metal dolap üzerine, ankastre üzerine gibi manyetik özellikli alanlara tutturularak kullanılmaktadır. İsteğe göre magnet panosu gibi alanlara tutturulabilir ve sergilenebilir, ilgi alanına göre magnetler tasarlanabilir özellikleri ile özgün modeller oluşturularak koleksiyonerler tarafından tercih edilebilir. 

Magnet Nasıl Yapılır? 

Magnet yapımı; tasarıma ve kullanılan malzeme çeşidine göre farklılık göstermektedir. Magnetler; ahşap, epoksi, taş, plastik, metal, cam vb. gibi magnet malzemeleri kullanılarak üretilmektedir. Öncelikle magnet tasarımları oluşturulmaktadır. Kullanılan malzemeye göre magnet kalıpları ile boyutlandırılır. Dijital baskı ile, el yapımı veya lazer kesim gibi işlemlerle şekillendirilmektedir. Kişiye özel magnet yaptırma ile özelleştirilebilir magnetler, istenilen tasarımlar oluşturularak tercih edilen malzemeye göre baskıya hazırlanır ve ahşap, plastik, metal vb. malzeme üzerine istenilen model dijital baskısı ile yapılır. Lazer kesimle istenilen boyutlarda şekiller verilir ve yapıştırma özelliği için mıknatıs yapılarak hazır hale getirilir.

Kullanılan malzeme epoksi ise magnet yapımı şu şekildedir: öncelikle magnet görseli tasarlanıp basıma hazır hale getirilir. Basım yapılır ve görseller istenilen boyutlarda kesilerek ardından magnet üzerine yapıştırılır. Sıvama işlemi yapılır ve üzerine epoksi reçinesi dökülür. Sonrasında kurumaya bırakılır ve epoksi magnetler hazır hale gelir. 

Magnet Nereden Alınır?

Sayısız magnet modellerine sahip, kaliteli ve doğa dostu üretimle, özgün tasarım magnet çeşitlerini Myros’un satış noktalarından gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Myros.com sitesine girerek istediğiniz model magneti internet üzerinden görebilir, işletmelerinizde satışa sunmak için toptan magnet siparişi verebilir, ve bayi girişi oluşturarak satın alabilirsiniz. Kişiye özel magnet tasarımlarınızı bize iletebilir, online magnet çeşitlerini inceleyerek güvenle satın alabilirsiniz. Myros’un kaliteli ve nitelikli malzeme kullanarak, özel şekillerde üretmiş olduğu magnetlerden istediğiniz modelleri seçebilir, farklı malzemeden üretilen magnet çeşitlerinden ve epoksi magnet için toptan alım yapabilirsiniz. 



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.