myros-popup.jpg (663 KB)
Kayınvalideye Anneler Günü Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

Kayınvalideye Anneler Günü Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

06 Haziran 2022

Kayınvalide, eşinizin annesi olan ve aile bağlarıyla birbirine bağlandığınız ikinci annenizdir. Eşinizin dünyaya gelmesini sağlayan, büyüten, her türlü fedakarlığı gösteren kayınvalideler, her zaman sevilmesi, hatırlanması ve değer verilmesi gereken kişilerdir. Kayınvalidenizle aranızdaki ilişkiyi güzelleştirmek ve sevgi bağlarınızı güçlendirmek için onlara değer verdiğinizi gösteren hediyelikler alabilirsiniz. 

Kayınvalideye ilk hediye her zaman daha anlamlı ve özel olacaktır. Müstakbel kayınvalideye hediye almak için eşinizin fikrini alabilir, farklı ve özgün, kullanabileceği hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Kayınvalideye ne hediye alınır diye öncesinde çeşitli araştırmalar yapabilir, kayınvalidenize özel en güzel hediyeyi almak için biraz emek harcamanız gerekebilir. 

Kişiye özel tasarlanabilir hediyelikleri kayınvalidenize özel tasarlayabilir ve kayınvalideye alınacak en güzel hediye olarak severek kullanacağı hediye çeşidini seçebilirsiniz. Kayınvalideniz için doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi, anneler günü hediyeleri gibi çeşitli konseptlere uygun hediye seçenekleri tercih edebilirsiniz. Özellikle bütçenize uygun olacak hediye seçeneklerini kayınvalideniz için anneler günü hediyesi ucuz önerilerini değerlendirebilir, manevi değeri olan ve en kullanışlı hediyeliği seçebilirsiniz. Kayınvalidenize özel alacağınız hediyeye karar vermeden önce anneler günü hediye önerileri inceleyebilir, kayınvalidenizin zevkine ve ilgi alanına en uygun olacak seçeneği alabilirsiniz.

Anneler günü hediyesi fikirleri; magnet, ayna, anahtarlık, saat, pano, ahşap kartpostal, tablo, duvar tabağı, vazo, çiçek, çini hediyelikler, zamak hediyelikler, bakır hediyelikler gibi ürünleri seçebilirsiniz. Anneler günü için kayınvalideye hediye alırken yukarı yer alan hediye seçeneklerini kayınvalidenize özel tasarlayabilir ve gönül rahatlığıyla kayınvalidenize tercih edebilirsiniz. Kayınvalidenize özel tasarladığınız hediye, kayınvalidenizin kendini özel hissetmesini sağlayacak, kalıcı ve anlamlı bir hediyelik olarak her zaman severek kullanacağı bir ürün olacaktır. Myros’un zengin hediye çeşitlerinden kayınvalidenizin severek kullanacağı hediyeliği online olarak güvenle satın alabilirsiniz.

Kayınvalideye hediye önerileri olarak aşağıda yer alan hediye çeşitlerini inceleyebilir, kayınvalideniz için en uygun seçeneği tercih edebilirsiniz:

  • Kolye

  • Kahve fincanı takımı

  • Çini çay bardağı takımı

  • Mutfak önlüğü

  • Termos

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Kahvaltı takımı

  • Duvar süsü

  • Doğal sabun

  • Mumluk 

1. Kolye

Kadınlar tarafından severek kullanılan kolye hediyelikler, kıyafetlerin üzerine kullanılan şık ürünlerdir. El yapımı, otantik tasarımlarda kolye hediyelikleri, altın, gümüş, bijuteri çeşitlerini bulabilirsiniz. Kolye hediyelikler, kayınvalideniz tarafından severek kullacakları bir ürün olacaktır. Kolyeler, uzun süre kullanılabilir ve saklanabilir özelliklere sahiptir. Kayınvalidenize hatıra kalması için kolye hediyeliklerin özgün modellerini seçebilirsiniz. Kolye hediyeliklerin, fiyat aralığı 10 tl ile 500 tl arasında değişmektedir. Altın veya gümüş alacaksanız onların fiyatları gramına göre farklı olacaktır. 

2. Kahve Fincanı Takımı

Kahve fincan takımı hediyelikler, ikili ve altılı paketler halinde, porselen, zamak malzemeler kullanılarak üretilen farklı desen ve kabartmalı modelleri olan şık ve kaliteli ürünlerdir. Kahve fincan takımı, farklı tasarım özelliklerine sahip ve çeşitli renklerde bulabileceğiniz hediyeliklerdir. Kayınvalideniz kahve içmeyi seviyorsa aldığınız fincan takımlarını severek kullanacaktır. Kayınvalideniz için zevkine uygun ve beğeneceği, kahve fincan takımlarını tercih edebilirsiniz. Fincan takımları, evde veya ofiste kullanılabileceği ve dekoratif amaçlı olarak vitrine koyabileceği bir üründür. Geleneksel motifleri seven kayınvalideye hediye olarak kahve fincan takımlarını doğum günü, yılbaşı, anneler günü gibi özel günlerinde satın alabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden farklı ve kaliteli kahve fincan takımlarını inceleyebilir, 90 TL- 3255 TL fiyat aralığında  kayınvalidenizin hoşuna gidecek en uygun modelini satın alabilirsiniz. 

3. Çini Çay Bardağı

Çini çay bardağı ürünler, çini malzeme kullanılarak el yapımı olarak üretilen, üzerinde çeşitli motifler ve kabartmalar yer alan modellere sahip, geleneksel hediyeliklerdir. Kayınvalideye alınacak hediye olarak ikili ve 6'lı paketler halinde farklı modelleri tercih edebilirsiniz. Kayınvalidenizin severek kullanacağı veya dekoratif olarak vitrinlerinde sergileyebileceği çini çay bardağı ürünleri Myros.com adresinden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Çini çay bardağı hediyelikler farklı renklerde motiflerle süslenmiş ve kabartmalı tasarım özelliklerine sahiptir. Kayınvalideniz için doğum günü, yılbaşı, anneler günü gibi özel günlerde hediye olarak çini çay bardağı ürünleri tercih edebilirsiniz. Geleneksel motiflere ve renklere sahip çini çay bardağı ürünler, her zaman kullanılabilecek bir hediyelik olacaktır. Kayınvalideniz için alacağınız çini çay bardağı ürünlerin fiyatı 135 TL ile 480 TL aralığında değişmektedir. 

4. Mutfak Önlüğü

Mutfak önlüğü hediyelikler, 500x700 mm boyutlarında, kaliteli tekstil malzemesi kullanılarak üretilen, üzerinde farklı görsel ve tasarımların yer aldığı kullanışlı ve işlevsel ürünlerdir. Kişiye özel tasarlanabilir mutfak önlüğü hediyelikleri, kayınvalidenize özel tasarlayarak satın alabilirsiniz. Kayınvalidenizin mutfakta işlerini yaparken severek kullanacağı mutfak önlükleri, kalıcı ve kullanışlı bir hediyelik olacaktır. Kişiye özel tasarım mutfak önlüğü hediyelikler, kayınvalidenizin kendini değerli hissetmesini sağlayacaktır. Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden farklı tasarımlara sahip mutfak önlüğü hediyelikleri inceleyebilir veya kendi tasarımınızı oluşturabilir, hızlı ve kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Mutfak önlüğü hediyelikler, 85 TL ile 175 TL fiyat aralığında değişmektedir. Mutfak önlüğü alarak kayınvalidenizi mutlu edebilir, farklı ve özgün bir hediye alma imkanını elde edebilirsiniz. 

5. Termos

Termos hediyelikler, içerisinde uzun süre sıcak içecekleri muhafaza etmek için kullanılan 350 ml kapasiteli, metal, çelik ve ahşap malzemeden üretilen farklı tasarımlara sahip, kaliteli ve kullanışlı ürünlerdir. Termos hediyelikler, kayınvalidenizin yolculuklarda veya geziler yanlarında taşıyacakları işlevsel bir ürün olacaktır. Kişiye özel tasarlanabilir termos hediyelikleri, Myros.com adresini ziyaret ederek kayınvalideniz için tasarlayabilir, hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Kayınvalideniz için alınabilecek en güzel hediyelik alternatiflerinden biri olacak termos hediyelikleri, 407 TL ile 825 TL fiyat aralığında bulabilirsiniz. Kayınvalidenize özel istediğiniz renk ve tasarım özelliklerine sahip termos hediyelikleri gönül rahatlığıyla sipariş edebilir ve özel günlerinde hediye paketi ve hediye notu ile sunabilirsiniz.

6. Fotoğraf Çerçevesi

Fotoğraf çerçevesi hediyelikler, ahşap ve epoksi malzeme kullanılarak, 10x15 cm gibi değişen boyutlarda, dijital dekorlama ile üretilen kaliteli ve şık ürünlerdir. Fotoğraf çerçevesi hediyeliklerin fiyatları 19 TL ile 1151 TL aralığında değişmektedir. Kayınvalideniz için fotoğraf çerçevesi hediyelik, nostaljik ve anlamlı bir hediye olacaktır. Ailenizle birlikte çekildiğiniz güzel bir anınızın olduğu fotoğrafı koyarak kayınvalidenize sunabilirsiniz. Kişiye özel tasarım imkanına sahip fotoğraf çerçevesi hediyelikleri, Myros.com adresinden kayınvalidenize özel tasarlayabilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Kayınvalidenizin evde veya ofisinde dekoratif amaçlı olarak kullanacağı fotoğraf çerçevesi hediyelikleri, en güzel hatıralık hediyelikler olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

7. Kahvaltı Takımı

Kahvaltı takımı hediyelikler, çini malzeme kullanılarak, yuvarlak, dikdörtgen ve oval şekillerde el işçiliği ile üretilen, kabartmalı motiflere sahip ürünlerdir. Kahvaltı hediyelikler, mutfakta kahvaltılık malzemeleri koyarak kullanabilecekleri, işlevsel ve şık hediyeliklerdir. Kayınvalidenizin sofralarını süslemek için ve kahvaltılık ikramında bulunurken kullanabileceği kahvaltılık takımı ürünler, en kullanışlı ve şık bir hediyelik olacaktır. Myros.com adresini ziyaret ederek farklı renk ve güzel motiflere sahip kahvaltı hediyeliklerin görsellerine bakabilir ve istediğiniz modellerini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Kayınvalidenize şık bir hediye paketi ile sunabilirsiniz. 

8. Duvar Süsü

Duvar süsü hediyelikler, evde ve ofisde kullanılabilen, dekoratif amaçlı ürünlerdir. Ahşap, cam, çini, deniz kabuğu, keten, metal, plastik, polyester, seramik, tekstil malzemeler kullanılarak üretilen, farklı renk ve tasarım özelliklerine sahip hediyeliklerdir. Kayınvalidenizin severek kullanacağı duvar süsü hediyeliklerin otantik modellerini seçebilirsiniz. Alacağınız ortamın dekoruna uygun renk ve modelde duvar süsü hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Duvar süsü hediyelikleri Myros.com adresini ziyaret ederek inceleyebilir, kişiye özel duvar süsü tasarımı oluşturabilir ve gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

9. Doğal Sabun

Doğal sabun ürünler, doğal yağlar kullanılarak üretilen, içerisinde herhangi bir kimyasal barındırmayan, kişisel bakım ve temizliğini yaparken kullanılan hediyeliklerdir. Zeytinyağlı, argan yağlı, lavantalı, güllü, mangolu, avokadolu, ballı sütlü, keçi sütlü, hindistan cevizi yağlı gibi çok çeşitli doğal sabun ürünleri mevcuttur. Doğal sabunlar, kayınvalideniz için severek kullanacağı natural bir bakım ve kozmetik ürünü olacaktır. Doğal sabunlar, cilt rahatsızlığını tedavi edici özelliğe sahip ürünlerdir. Saç ve yüz için uygun olarak kullanım özelliğine sahip doğal sabunları, duş sabunu olarak kullanılan çeşitlerini de mevcuttur. Doğal sabun hediyelikler, çeşitlerine göre farklılaşan fiyatları ile 16 TL - 84 TL arasında satışa sunulmaktadır. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden yararlı özelliklere ve geniş yelpazeye sahip doğal sabun çeşitlerinden istediğinizi kayınvalideniz için satın alabilir ve şık hediye paketi ve hediye notu ile özel günlerinde sunabilirsiniz. 

10. Mumluk

Mumluk hediyelikler, renkli ve kutulu özellikleri ile minimal boyutlara sahip ürünlerdir.  Kullanılan ortamın atmosferi ve ambiyansını değiştiren ve romantik ortamlarda aydınlatma için kullanılan mumluk hediyelikler, özel günler için her zaman kullanılabilecek hediyeliklerdir. Kayınvalideniz için alınacak en güzel hediye seçeneklerinden biri olan mumluk hediyelikler, özelliklerine göre farklılaşan fiyatlarla 25 TL ile 1068 TL aralığında satılmaktadır. Mumluk hediyelikleri yılbaşı, doğum günü, anneler günü gibi özel günler için kayınvalidenizin hoşuna gidecek tasarımı satın alabilirsiniz. Kokulu ve farklı özelliklerde olan mumluk hediyelikler, farklı ve anlamlı bir hediye olarak  evlerinde severek kullanacaklardır. Myros.com adresini ziyaret ederek farklı özelliklere sahip, kutulu mumluk hediyelikleri kayınvalideniz için özel günlerinde alabilir, şık hediye paketi ve hediye notu ile sunabilirsiniz.

Kayınvalideye Doğum Gününde Ne Hediye Alınır?

Kayınvalideye doğum gününde hediye olarak ilgi alanına göre ve zevkine uygun hediyelik çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Aşağıda yer alan hediye seçeneklerini kayınvalidenize doğum günü için alabilirsiniz:

  • Saat

  • Cüzdan

  • Çanta

  • Dekoratif biblo

  • Duvar süsü

  • Fincan takımı

  • Çay seti

  • Kahvaltı takımı

  • Sunum seti

  • Buhurdanlık

  • Kapı süsü

  • Hobi seti

  • Takı

  • Vazo

  • Giyim ürünleri

  • Çiçek

  • Havlu

  • Parfüm

Anneler Gününde Kayınvalideye Ne Hediye Alınır?

Anneler günü kayınvalideye hediye olarak severek kullanacakları ve her zaman saklayacakları, farklı, şık ve anlamlı hediyeler alabilirsiniz. Kayınvalideniz için anneler günü hediyesi olarak aşağıda yer alan hediye seçenekleri tercih edebilirsiniz:

  • Tablo

  • Ahşap kartpostal

  • Zamak fincan takımı

  • Çini çay takımı

  • Duvar tabağı

  • Çini biblo

  • Kupa

  • Ayna

  • Pano

  • Çiçek

  • Sürahi

  • Kitap

  • Doğal sabun

  • Duvar süsü

  • Mumluk

Tesettürlü Kayınvalideye Anneler Gününde Ne Hediye Alınır?

Tesettürlü kayınvalideye anneler gününde anlamlı ve manevi değeri olan hediyeler alabilirsiniz. Aşağıda yer alan hediye seçeneklerini kayınvalideniz için anneler gününe özel olarak değerlendirebilirsiniz:

  • Kahvaltı takımı

  • Duvar saati

  • Duvar tabağı

  • Vazo

  • Eşarp

  • Çini çay takımı

  • Kolye

  • Mutfak önlüğü

  • Küçük ev aletleri

  • Kahve fincanı takımı

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Doğal sabun

  • Lamba

  • Mumluk

  • Termos

  • Masaüstü dekor

Anneler Günü Tarihçesi Nedir?

Anneler günü ülkelere göre farklı zamanlarda kutlanan özel bir gündür. Anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla kutlanan bu özel günün tarihçesi çok eskilere dayanmaktadır. Öncelikle  anneler gününü kutlama geleneği, Antik Yunanda, Yunan mitolojisinde yer alan tanrı ve tanrıçanın annesi olarak kabul edilen Rhea’nın onuruna her yıl ilkbahar başlangıcında düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya başlanmıştır. Antik Roma döneminde ise Hz İsa’nın doğumdan önceki 250 yıl kadar eskisinde ana tanrıça olarak kabul edilen Kibele için düzenlenen festivaller, ana tanrıça için özel olarak kutlanmaktadır. Bu gelenek uzun süre devam ederek kutlanmıştır. 

ABD'de annesini kaybeden Anna Jarvis'in 1908 yılında kendi annesi için başlattığı anneleri anma günü, 1914 yılında ABD’de Kongresinin onayıyla ülke çapında kutlanmaya başlanmıştır. Her toplumda farklı tarihlerde her yıl düzenli olarak kutlana gelen Anneler Günü, ülkelerin farklı sosyo kültürel özelliklerine bağlı olarak özel bir güne dönüşmüştür. Türkiye'de Anneler Günü ilk kez 9 Mayıs 1955'te çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlamıştır. Düzenli olarak her yıl mayıs ayının ikinci pazarına rastlayan gün Anneler Günü olarak gelenek halinde kutlanmaktadır.

Kayınvalideye Hediye Paketi Nasıl Yapılır?

Kayınvalideye aldığınız hediyeyinin özgün ve kalıcı bir forma dönüşmesi için, şık hediye paketi veya hediye kutusu ile hediyelerinizi süsleyebilirsiniz. Hediyenizi, aldığınız özel günün konseptine uygun olacak hediye paketlerini seçebilirsiniz. Yılbaşı için yılbaşı temalı hediye paketlerini seçebilirsiniz. Anneler günü için şık, çiçekli hediye kutularını alabilirsiniz. Doğum günü için yıldızlı, renkli hediye ambalajlarını seçebilirsiniz. Kayınvalideye aldığınız hediyeyi anlamlı ve değerli bir hale dönüştürmek için kayınvalideye hediye notu veya özel kayınvalideye hediye mesajı yazarak sunabilirsiniz. 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.