myros-popup.jpg (663 KB)
Erkek Arkadaşa Ne Hediye Alınır?

Erkek Arkadaşa Ne Hediye Alınır?

19 Nisan 2022

Erkek arkadaşınız veya eşiniz için hediye bulmak bazen zorlu bir süreçtir. Beyler genelde gizemlidir ve bu nedenler ne tür hediyelerden hoşlanırlar nasıl tepki verirler bilinmez. Eğer birde orijinal bir şeyler alma niyetindeyseniz zamanlıca düşünüp karar vermelisiniz. Burada sizler için ilham verici olacak bir çok şeyi sizler için derledik. Peki ya erkek arkadaşınıza hediye olarak ne alabilirsiniz? Erkek arkadaşınıza hediye almak için en iyi ve en kolay yollardan biri parfüm almak olacaktır. Bunların yanı sıra erkek arkadaşınıza hediye olarak kemer, cüzdan ve tesbih gibi takım setler alabilir. Eğer bunlarda da karar vermekte zorlanıyor iseniz. Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en ideal hediyelerden biri de takım elbise almak olacaktır.

1.   Termos

Erkek arkadaşınıza onun en sevdiği yemekleri hazırlayarak mutlu edebilirsiniz tabi ki. Ancak sevdiğiniz erkeğe ufakta olsa hediyeler almak gönlünü hoş etmek gerekir. Sevgiliniz kahve ya da çay gibi sıcak içecekler tüketmeyi seviyorsa ve her gün olarak sürekli tüketim sağlıyorsa onun işine yarayacak en güzel hediye şüphesiz ki termos olacaktır. Çünkü termoslar yapıları gereği ısıyı içeride tutarlar. Aynı zamanda ne kadar sarsılmalara maruz kalsalarda döküntü yapmaz. Erkek arkadaşa alınabilecek en anlamlı hediyelerden biri kesinlikle, hele ki kahve içmeye düşkünse. Renk olarak erkek arkadaşınıza yakışır şekilde siyah ya da koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Kesinlikle erkek arkadaşınız bu hediyeye bayılacaktır. Her bir yudum kahvede erkek arkadaşınızın aklına geleceksiniz.

2.   Kupa

Bir diğer erkek arkadaşa anlamlı hediye de kupa bardak almak ya da kupa bardak tasarlatmaktır. Erkek arkadaşınızın her an ofisinde ya da evinde en sevdiği köşede otururken sizin ona yaptırdığınız kupa bardak İle çayını kahvesini içmek her içi ısındığında size onu hatırlatacaktır. Erkek arkadaşa özel hediye olarak kupa bardağın üzerine beraber çektirmiş olduğunuz en güzel resimlerden birini bastırabilir ve erkek arkadaşınızın sürekli gözleri önünde olabilirsiniz. Bu anlamlı ve hoş bir hediyenin yanı sıra çokta romantik olacaktır. Her erkek kendine özel bir kupa bardağı olsun isterler. Gerek işyerlerinde gerek ise evlerinde bu nedenle yaptıracağınız kupa bardak hiç şüphesiz ki onun için çok anlamlı olacaktır.

3.   Tavla

Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en ideal hediyelerden biride erkeklerin sürekli vakit geçirdiği sürekli olarak birbirilerine meydan okudukları tavla tabiki. Tavla erkek arkadaşınız için hem arkadaşları İle hem sizinle eğlenebileceği ve güzel vakitler geçirebileceği bir hediye olacaktır. Bu nedenle bir erkek arkadaşa alınacak en güzel hediye kesinlikle tavla olmalıdır. Hatta alacağınız tavlayı biraz daha özenli hale getirerek, erkek arkadaşınızın ismini ya da doğum tarihini gibi ifadeleri tavla üzerine yazdırabilirsiniz. Yakın erkek arkadaşa ne hediye alınır derseniz eğer en makul hediyelerden birisi tavla olacaktır. Her tavlanın başına geçtiğinde ve zaman geçirdiğinde aklına hep siz gelecek ve gülümseyecektir.

4.   Oyun Kağıdı

Erkek arkadaşa verilecek en güzel hediye olarak oyun kağıtları aklınıza gelebilir. Çünkü erkekler oyun kağıtları İle oyun oynamayı severler. Arkadaşları İle bir araya geldikleri zaman hemen akıllarına gelen birkaç şeyden biridir. Peki oyun kağıtları deyince aklınıza sadede iskambil kağıtları geliyorsa yanılıyorsunuz. Çünkü bir çok oyun kağıtları İle erkekler oyun oynamayı severler. Onlara alacağınız bu hediye ile onları mutlu edebilir ve her an akıllarında kalabilirsiniz. Oyun kağıtlarını günümüzde oynamayan erkek yoktur bu nedenle erkek arkadaşınız hediyeniz için çok sevinecektir.

5.   Cüzdan

Erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer alan cüzdanlar, erkeklerin adeta saç sakal gibi bir aksesuarı olmanın yanında erkekler için vazgeçilmez bir parçadır. Erkek arkadaşa ilk hediye olarak şık bir cüzdan alabilirsiniz. Cüzdanların erkeklerin adeta bir karizması olarak görüldüğü için onlara alacağınız güzel ve fonksiyonel bir cüzdan erkek arkadaşınızı çok mutlu edecektir. Milyonlarca cüzdan içinden erkek arkadaşınızın neyi nasıl beğeniri hakkında zorlanıyor olacaksanız eğer bu konuda en mantıklı fikir her zaman şudur ki. Eğer bir hediye konusunda zorlanıyor ve karar veremiyorsanız en doğru fikir sadece ve düz olanını almaktır. Erkek arkadaşa anlamlı hediye olacak olan cüzdanlar bu özel günlerinizde erkek arkadaşınızı mutlu edecek ve cüzdana her eli gittiğinde aklının bir köşesinde siz olacaksınız.

6.   Telefon Kılıfı

Birbirinden güzel modelleri ile alınabilecek en anlamlı hediyelerden biri de telefon kılıflarıdır. Telefon kılıflarında istediğiniz renk ve modelleri seçerek ya da en güzel baskıları yaptırarak ve hatta kendiniz bir model çizip model tasarlayarak erkek arkadaşınıza anlamlı bi hediye verebilirsiniz. Erkek arkadaşınızın telefonunun arkasında sizi taşıması gibi güzel bir durum olamaz herhalde dimi her an erkek arkadaşınızın önündeymiş gibi sanki olması ve her an hatırlanması süper olacaktır. Bu anlamda alınabilecek en anlamlı ve en özel hediyelerden bir tanesi de telefon kılıfı almak veya telefon kılıfı yaptırmaktır. Geçtiğimiz her gün yeni modeller ve Farklı inovasyonlar olsa da anlamlı bir hediye için telefon kılıfını seçebilirsiniz.

7.   Tıraş Makinesi

Erkeklerin makyajı olarak bilinen sakallarından dolayı alınabilecek erkeklere en anlamlı hediyeler arasında traş makinesi vardır. Erkek arkadaşınızın güzel görünmesini onun şık olmasını istemeniz için ona traş makinesi alarak onu mutlu edebilir ve kendiniz için güzel göründüğünü söyleyebilirsiniz. Erkek arkadaşa ilk hediye olarak traş makinesi almak oldukça mantıklı ve basit bir yoldur. Çünkü hiçbir erkek traş makinesini beğenmemezlik yapmayacağı gibi oldukça basit düşünülebilir bir hediye olacaktır. Uzun süre kullanacağı bu hediye ile hem sizin için süsleniyor olacak hemde her an aklına siz geleceksiniz.

8.   Anahtarlık

Basit ama düşünceli güzel bir hediye olan anahtarlık her an yanında olacağından sizleri ve erkek arkadaşınızı sevindirecek bir hediye olacaktır. Anahtarlık modeller oldukça fazladır. Ama siz erkek arkadaşa anlamlı bir hediye olarak anahtarlık düşünüyorsanız o zaman burada hayal gücü size kalmış bir durum vardır. İsterseniz beraber resminizin olduğu bir anahtarlık yaptıracağınız gibi isterseniz sadece ama aranızda bir espirisi olan anahtarlıkta tercih etmiyorum edebilirsiniz. Erkek arkadaşınızın elinden düşürmeyeceği bir anahtarlık seçmek sizler için zor olmayacaktır ancak pekte kolay sayılmaz. Bir çok fikir sahibi olmak adına yazımızı iyice okuyabilirsiniz.

Yakın Erkek Arkadaşa Ne Hediye Alınır?

İnsanlara ister ev ortamlarında ister ise dışarda mekanlarda doğum günlerini kutlamak ve onlara hediyeler almasını severler.  Hediye alacağınız kişiler sevgili, abi, baba, ev arkadaşı ya da yakın erkek arkadaşınız olabilir. Çevrenizdeki bu insanlara kupa bardak, kişiye özel kalem, kişiye özel set hediyeler, müzik kutusu, resimli termos, karakalem tablosu gibi bir çok konuda hediye alınabilir. 

Doğum Gününde Erkek Arkadaşa Ne Hediye Alınır? 

Doğum gününde erkek arkadaşa doğum gününde alabileceğiniz hediye fikirleri aşağıda listelenmektedir;

  • Cüzdan

  • Kravat ve takım elbise

  • Özel basım kıyafetler

  • Kol saati

  • Taraftarı olduğu takımın forması vb. gibi hediyeler seçilebilir.

Erkek Arkadaşa El Emeği Hediye Fikirleri Nedir?

Erkek arkadaşınıza anlamlı bir hediye ya da doğum gününde veya doğum gününde hazır hediyeleri tercih etmekten sıkıldınız mı? Ya da farklı hediyeler ve sürprizler ile erkek arkadaşınızı mutlu etmek mi istiyorsunuz? Eğer sorularımıza “evet” cevabı veriyorsanız erkek arkadaşa el yapımı hediye fikirleri sizler için karşınızda! Bir çoğumuz kız arkadaşımıza parfüm, takı, aksesuar gibi ürün tercihlerinden hediye alırken, erkek arkadaşa hediye alırken ise gömlek, parfüm, kol düğmeleri gibi ürün çeşitleri arasında tıkılıp kalıyoruz. İşte karşınızda fikirler; 

  • Mini Romantik Şişe

  • Kendin Yap Fotoğraf Albümü

  • Kalp kartı

  • İplik kolye ve bileklik

  • Fotoğraf kutusu

 

Erkek Arkadaşa Hediye Notu Nasıl Yazılır?

Erkek arkadaşınızı için hediyeyi daha anlamlı kılan hediye notu aşağıda listelenmektedir. 

  • Mutluluğum, hayat sevincim. Bu hayatta güzeli güzel yapan senin o tatlı kalbinin benim için atmasıdır. Seni çok seviyorum.

  • Hani gök ve deniz sonsuza gider ya, gözlerin gökyüzüm, yüreğin bana derya. İyi ki varsın.

  • Seni sonsuz sevmek yaşatıyor beni, bu hayatta sen kadar yer var bana. Hep yanımda ol.

Erkek Arkadaş İçin Hediye Kutusu Nasıl Olmalıdır?

Erkek arkadaşınız için hediye kutusu mümkün olduğunca sade ama bir o kadarda şık olmalıdır. Hediye kutusu hazırlanırken en ufacık ayrıntı ve detay düşünülmelidir. Erkek arkadaş için hediye kutusu bir özenle hazırlanmalı ve içerisine konulacak şeyler anlamlı olmalıdır.

Rüyada Erkek Arkadaşa Hediye Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada erkek arkadaşa hediye almak mutluluk anlamına gelir. Bu mutluluk arkadaşınız olan kişi sevgiliniz gibi ise evlilik Saadet anlamına da gelmektedir. Rüyada erkek arkadaşa hediye almak bereketli ve huzurlu günlere de tez zamanda gelineceği anlamına gelir.

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.