myros-popup.jpg (663 KB)
En İyi Doğum Günü Hediyesi Fikirleri: Doğum Gününde Ne Alınır?

En İyi Doğum Günü Hediyesi Fikirleri: Doğum Gününde Ne Alınır?

19 Mart 2022

Kimisi için geride bıraktığı yaşa veda etmekken kimisi için yeni yaşa merhaba demektir doğum günleri. Çok eskiye dayanan, diğer günlerden daha özel kabul edilen doğum günleri  hemen hemen herkes için bir öneme sahiptir. Sevdiklerimizin bu hayattaki varlıklarını kutlamak için en anlamlı gün tabii ki ilk nefes aldıkları, doğdukları gündür. Bu özel günlerde onları değerli ve mutlu hissettirmek için başvurduğumuz yollardan birisi de doğum günü hediyesi almaktır. Bizim için ne kadar önemli olduklarını göstermenin sembolü haline dönüşmüş olan doğum günü hediyesi, seçimleri diğer günlerde alınacak hediye seçimlerine göre daha zor bir süreçtir. Duygularımızı içtenlikle ifade etmemizi sağlayacak bir hediye için çok fazla özeniriz. Alınan doğum günü hediyeleri farklılık gösterse de bu gün için alınabilecek hediyelerin ortak özelliği kişiye özel ve biricik olmalarıdır. Seçeceğiniz hediyenin önemini, fiyatından çok doğum günü sahibinin hayatına katacağı anlam ve sizi hatırlatan, incelikle düşünülmüş bir hediye olması belirler. Doğum günü hediyesi alacağınız kişi kim olursa olsun öncelikle nelerden hoşlandığını bilmeniz gerekir. Doğum günü sahibi için anlam ifade edecek ya da hediyeyi anlamlı kılacak bir ürün seçmeniz doğru bir tercih olacaktır. Bu tercihlere göre kafanızda oluşturacağınız hediye alternatiflerine sizi bir adım daha yaklaştıracak olan doğum günü hediyesi fikirleri yazımıza  göz atabilir, sizin için doğru hediyeyi seçebilirsiniz.

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Varlığının hayatınıza hediye olduğunu düşündüğümüz sevgiliye hediye alırken en ince detayına kadar dikkat ederiz. Alacağınız hediye, sevgiliniz kadar sizin için de oldukça önemlidir. Öncelikle cinsiyete göre değil kişiye özel hediye seçmenin önemi unutulmamalıdır. Zevkleri, hobileri, nelerden hoşlandığı göz önünde bulundurulmalıdır. Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak alınabilecek ürünleri özelleştirmek, hediyeyi klasik bir hediye olmaktan çıkarıp kişiye özgü kılar. Peki ama sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır dediğinizi tahmin etmek zor değil açıkçası. Sizlere yardımcı olmak için derlediğimiz doğum günü hediyesi fikirlerine göz atıp, uygun hediye için aşağıdaki ürünlerimize göz atabilirsiniz.

Yukarıda verdiğimiz sevgiliye doğum günü hediyesi örneklerine alternatif olarak fotoğraf çerçevesi, tablo ya da küçük ama anlamlı bir magnet de sevgiliniz için kişiselleştirilip hediye olarak sunulabilir.

Anneye Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Bizi bu hayata armağan eden annelerimizle aramızdaki özel bağı kuşkusuz başka hiçbir yerde bulamayız. Bizim için huzura eş değer olan annelerimize doğum günü hediyesi olarak ne alırsak alalım, ne söz söylersek söyleyelim yetersiz kalacağı ortada. Biz yine de anneye doğum günü hediyesi olarak alabileceğiniz, onların gözündeki ışık olmayı ve onlara duyduğumuz uçsuz bucaksız sevgiyi ifade etmeyi isteyenlere yardımcı olabilecek hediye önerilerimizi sunmak istiyoruz.

Hediyenin boyutu ve fiyatından çok özenle düşünmüş olduğunuz anlamlı bir hediyeyle mutlu edebileceğiniz annelere doğum günü hediyesi olarak bunların dışında ev aksesuarları, tekstil ev ürünleri, çay kahve takımları ve mutfak ürünleri de tercih edilebilir.

Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Hayatımızda paylaşmak ve samimiyetle bağdaştırdığımız, bizim için önemli olan arkadaşa  doğum günü hediyesi seçmek, onları yakından tanıdığımız için hem çok zevkli hem de kolay olacaktır. Hediyeyi seçerken onlarla paylaşımlarımızın fazlalığı, yakınlığımız ve aramızdaki bağ bize ipucu verecektir. İşte bu bilgiler dahilinde arkadaşınız için seçeceğiniz doğru ve anlamlı hediyelere örnek olacak alternatifleri sizler için hazırladık.

Arkadaşlarınızla olan anılarınıza evlerinde yer açmak için bir fotoğraf çerçevesi, güzel sohbetlerinize eşlik edecek kupa, ona özel kalem veya cüzdan gibi birçok ürüne ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Babaya Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Babalarımız bu hayattaki kahramanlarımızdır. Bu yüzden babaya doğum günü hediyesinin de en değerli olmasını isteriz. İhtiyaç duyduğu bir hediye tercih edilebileceği gibi manevi değeri yüksek olan, her baktığında onu mutlu edecek bir hediye seçmeye çalışırız. Bizim için birçok sıfattan önce gelen babalarımıza doğum günü hediyesi ne alınabilir sorusuna cevap olarak sizler için birçok hediye alternatifi sunduk. Doğru hediyenizi belirlemek için aşağıdaki ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Bu ürünlere ek olarak ismine özel yaptırabileceğiniz cüzdan, kendileri için önemli olan arabalarına araba süsü, kitapsever babalar için kitap ayracı gibi birçok ürüne ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Eşe Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Hayatımızı paylaştığımız insanı mutlu etmek bizim için her şeyden önemlidir. Onlarla geçirdiğimiz her an paha biçilemez olsa da özel günlere daha özen gösteririz. Konu eşimizin doğum günü olduğunda bu özen daha da artar. Eşe doğum günü hediyesi seçmenize yardımcı olabilecek ürünleri sizin için topladık. Bu ürünlere göz atabilir, siz de seçeceğiniz hediyeyle eşinize özel hissettirip mutluluklarına mutluluk katabilirsiniz.

Bu hediyelere alternatif olarak eşiniz erkek ise deri hediyelik ürünler; kadın ise takı, çanta veya ayna da eşe özel doğum günü hediyesi olarak düşünülebilir.

Patrona Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Yaşamımızın olmazsa olmazlarından olup, hayatımızda büyük bir yer kaplar işimiz. Bu yüzden meslektaşlarımız ve yöneticilerimizle  iyi ilişkiler kurmak her zaman önemlidir. İş arkadaşlarımızın ya da yöneticilerimizin doğum gününde onları önemsediğinizi ve değer verdiğinizi göstermek de bunun yöntemlerinden biridir. Yöneticilere hediye seçmek konusunda, diğer iş arkadaşlarına hediye seçmek konusundan daha fazla düşünme gereği duyarız. Patrona doğum günü hediyesi ne alınır diye düşünen okurlarımız için hazırladığımız en şık hediye seçenekleriyle patronunuza güzel bir jest yapmış olacaksınız.

Bunların dışında ismine özel kalem ya da not defteri, masaüstü dekor ürünleri, takvim ya da saat de hediye seçenekleri olabilir.

Askere Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Mesleği asker olan sevdiklerinizin ya da askerdeki yakınlarınızın doğum günlerini kutlayarak, askere doğum günü hediyesi alarak, askerde olan sevdiklerinizin yanında olduğunuzu hissettirebileceksiniz. İster arkadaş ister sevgili olsun her askerin hoşuna gidebilecek hediyelerimizden sizin için uygun olanı seçip, asker olan sevdiklerinize kendilerini daha iyi hissettirebileceksiniz.

Türkiye temalı ürünlerin yanında ismine özel kalem ya da cüzdan da hediye olarak tercih edilebilir.

Kayınvalideye Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Eşinizle hayatlarınızı birleştirmek, bir açıdan aynı zamanda aileleri de birleştirmek demektir. Eşinizin ailesini de en az kendi aileniz kadar benimseyip saygı duyarsınız. Bu sebeple varlığı kutsal olan annemiz kadar eşimizin annesini de önemsemeli ve onlara değerli olduğunu hissettirmeliyiz. Doğum günlerini hatırlamak ve bir hediyeyle kutlamak onları mutlu etmenin yollarından biridir. Kayınvalideye doğum günü hediyesi seçerken kendi annenize düşündüğünüz seçenekleri tercih edebilir, onları kendi anneniz kadar önemsediğiniz mesajını verebilirsiniz.

Evi için dekorasyon ürünleri, mutfağı için mutfak ürünleriyle de gönüllerini çalabilir, kayınvalidenizi dünyanın en mutlu insanı kılabilirsiniz.

Abiye Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Bizim için bu hayattaki en değerli varlıklarımızın başında kardeşlerimiz de gelir. Bu insanlara değerli olduklarını hissettirmek ve sevgimizi göstermenin en güzel yöntemlerinden biri doğum günlerini hatırlamak ve kutlamaktır. Her anınıza ortak olan, size hep destek olacaklarını bildiğimiz abiye alacağınız hediyeyle, varlıkları için onlara bir kez daha teşekkür etme fırsatı bulmuş olacaksınız. Aşağıdaki hediye seçeneklerimiz, ister erkek kardeşe ister abiye doğum günü hediyesi almak isteyenlerin işini kolaylaştıracaktır.

Yine onlar için yaptırabileceğiniz özel cüzdan, bir anınızı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çerçevesi veya tablo, arabası olanlar için araba süsü de hediye olarak düşünülebilir.

Ablaya Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Hayatımızda bize hep destek veren belki de ilk sırdaşımız, dert ortağımız olan ablalarımız için doğum gününde hatırlanmak, kendisini mutlu hissetmesini sağlayacağı gibi sevginizi göstermeye de olanak sağlayacaktır. Kız kardeşe ya da ablaya doğum günü hediyesi konusunda sizi kararsız kalmaktan kurtaracak hediye önerilerimizi inceleyebilir dilerseniz daha çok hediye seçeneği için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Ev dekorasyon ürünleri, fincan takımları, kupa bardakları, tablolar da hediye alternatifi olarak düşünülebilir.

Doğum Günü Hediyesi Nereden Alınır?

MYROS ürettiği hediyelik ürünleriyle dünyada en çok ziyaretçi alan birçok seçkin noktanın (havalimanları, temalı parklar, hayvanat bahçeleri, akvaryumlar, anıt binaların resmi mağazaları, müze ve ören yeri mağazaları, dini turizm merkezleri, spor kulüplerinin lisanslı ürün mağazaları), müzik ve film endüstrisinde merchandising faaliyetleri yapan firmaların, Türkiye ve yurtdışında birçok zincir mağazanın, dünyanın değişik noktalarındaki turistik hediyelik eşya toptancılarının tercihi olmaktadır. Ürün çeşitililiğinin fazla olması, kalite açısından her bütçeye uygun ürünleriyle ve kişiselleştirebileceğiniz birden çok hediye seçeneğiyle sevdikleriniz için özenle belirleyeceğiniz doğum günü hediyelerinizi güvenle buradan tercih edebilirsiniz.

Doğum Günü Hediyesi Nasıl Paketlenir?

Doğum günü hediyesinden önce, doğum günü paketi de sürprizin önemli bir parçası olduğundan hediye kadar paketlemeye de özen gösterilmelidir. Doğum günü hediyesi nasıl paketlenir sorusuna zevk ve renklerin çeşitliliğine bağlı olarak çokça örnek verilebilir. Burada önemli olan hediye kim için olursa olsun paketinin özenle hazırlanılmış olmasıdır. Şık ve zarif bir paket herkesin gözüne ve gönlüne hitap edecektir. Kullanılacak renklere, hediye aldığınız kişinin sevdiği renkleri belirleyerek karar verebilirsiniz. Paketleme ister büyük olsun ister küçük olsun özen gösterilmiş olmasına dikkat etmelisiniz.



Doğum Günü Hediyesine Nasıl Not Yazılır?

Doğum günlerinde hediye almak, sevdiklerimize değerli olduklarını hissettirmenin eyleme dökülmüş hali olsa da duygularımızı sözlerle ifade etmemizin yeri her zaman bir başka olmuştur. Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız.. O halde sözle dile getirmek kadar yazıya dökmek, hatta bu yazıyı doğum günü hediyesine not olarak eklemek hediyemizin biraz daha parlamasına yardımcı olacaktır şüphesiz. Not yazarken dikkat edilmesi gereken bazı noktaları aşağıda sizlerle paylaştık. Hediye notunuzu yazarken bunları göz önünde bulundurmanız işinizi kolaylaştıracaktır:

  • Klişe cümlelerden uzak durup, samimiyetinizi dile getiren özgün cümleler kurmaya özen gösterin.

  • Sizin için ne öneme sahip olduklarını ve duygularınızı sevgi dilinizle açık bir şekilde belirtin.

  • Hayatınızdaki varlıklarına teşekkür etmek için “iyi ki” demeyi sakın unutmayın.

 

Doğum Günü Sürprizi Nasıl Yapılır?

Hediye almak yetmez bir de doğum günü sürprizi yapmalı diyenleri buraya alalım. Öncelikle doğum günü sürprizi yapacağınız kişinin kim olduğu önemlidir. Sevgili veya eş için romantik bir sürpriz uygunken, arkadaş ya da aile üyelerinden biri için de sürprizin kişiyi şaşırtması ve heyecanlandırması yerinde bir karar olur.  Romantik bir sürpriz için mekan farketmeksizin balonlar, çiçekler, mumlar, ortama uygun müziklerden yararlanabilirsiniz. Klişe ama herkesi mutlu edebilecek sürpriz bir akşam yemeği de partnerinizi mutlu edecektir. Arkadaş veya aile üyelerinden birine yapılacak sürprizler genelde kişinin sevdiği insanların bir araya geldiği ortamlarda yapılabilir. Yine ortamı sürprize hazırlamak için balon, süsler ve müzikten yararlanılabilir. Doğum günü sahibinin hiç beklemediği bir anda ve bir yerde sevdiklerinizin şaşırmasını ve heyecanlanmasını sağlayacak sürprizlerle bu özel günlerini daha unutulmaz kılabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.