myros-popup.jpg (663 KB)
Epoksi Magnet Nedir?

Epoksi Magnet Nedir?

20 Agust 2022

Epoksi magnet birçok tema altında en çok tercih edilen hediyelikler arasında yer almaktadır. Birbirinden farklı yüzlerce hatta binlerce epoksi magnet çeşidine ulaşmak mümkündür. Yapısı gereği oldukça dayanıklı olan bu magnetler özellikle şehir ziyaretlerinin vazgeçilmezleri haline gelmiş durumdadır. Tasarım dünyasının sonsuz evreninde kendine yer bulmuş bu eşya birbirinden farklı renk, boyut, şekil ve tema adı altında tercih edilebilmektedir. Yapıştırıcı sınıfına giren epoksi reçinesine şekil vermek oldukça kolaydır istenileni şekle uygun bir kalıp seçildiğinde seçilen tüm materyaller ile uyum sağlamakta olup kusursuz bir sonuca ulaşılması en kolay yöntemlerden biridir. Dünyanın her yerinde oldukça popüler olan bu hediyelik türünün farklı yorumlanmış binlerce çeşidine ulaşmak mümkün. Gerçekleştirdiğiniz ülke, şehir ve kasaba ziyaretlerinden hediyelik arayışında iseniz epoksi magnetler kurtarıcınız olacaktır birbirinden farklı şekilleri ile ziyaret ettiğiniz yerin renklerini tarihi yerlerini ve geleneksel dokusunu taşıyan bu magnetlere ulaşmanız oldukça kolay. Epoksi magnetleri özel gün hatırası olarak tercih etmekte mümkün istenilen şekil yazı ve boyuta göre hazırlanabilen bu magnetleri söz, nişan ve doğum günü gibi özel günlerinizden sevdiklerinize hatıra bırakmak için tercih edebilirsiniz. Epoksi magneti annenize, babanıza, kardeşinize, eşinize ve dostlarınıza hediyelik olarak tercih etmek hem sizlerin akıllarda kalmasını sağlayacak hemde her baktıklarında seçtiğiniz tema altında yüzlerinde bir tebessüm oluşmasına sebep olacaktır.

Epoksi magnet tercih ederken dikkat edilmesi gereken durumlar aşağıda belirtilmiştir;

  • Kime alınacağına karar verilmelidir.

  • Alınacak kişinin zevki göz önünde bulundurularak karar  verilmelidir.

  • Ne amaçla hediye edileceğine karar verilmelidir.

  • Hediye edilecek kişinin ihtiyaçları doğrultusunda tercih yapılmalıdır.

  • Ürünün materyalleri tasarımda kullanılan malzemeler göz önünde bulundurulmalıdır.

  • Seçilen ürün toplu satın alınacaksa toptan alım seçenekleri göz önünde bulundurularak tercih yapılmalıdır.

  • Kişinin ihtiyacına göre adet ve boyut özelliklerini gözden geçirmelisiniz.

  • Kullanım alanına göre dayanıklılığını göz önünde bulundurmalısınız.

 

Epoksi Magnet Ne İşe Yarar?

Epoksi magnet oldukça tercih edilen bir hediyelik eşya türüdür. Epoksi magneti yapacağınız şehir ziyaretlerinden anı olarak tercih edebilir sevdiklerinize gezdiğiniz yeni yerlerden ufak dokunuşlar katabilirsiniz. Kişiye özel tasarımlar altında özel günlerinizde de tercih edebileceğiniz epoksi magnetler sizlerden misafirlerinize bir hatıra bırakmaya yetip artacaktır. Reçinenin yapısı gereği her şekle ve temaya uygun tasarlanabilen bu magnetler hediyelik eşya denildiğinde kurtarıcı olarak adlandırılabilir sevdiklerinizin zevklerini göz önünde bulundurarak tercih edeceğiniz epoksi magnet hem günlük hayatta kullanabilecekleri bir hediyelik olacak hemde sizleri hatırlamalarını sağlayacaktır. Magnetler küçük olsalarda üzerlerinde taşıdıkları anlamlar ile günlük hayatımızın oldukça büyük bir bölümünü kaplamaktadır. Buzdolabında magnetlere yer vermeyen yoktur ve günün belirli saatlerinde gözümüze çarpan bu magnetler bizi eski hatıralara yeni heyecanlara götürmektedir. Görmek istediğiniz şehir, en sevdiğiniz hayvan figürü, hayallerinizdeki ülke, daha önceden ziyaret ettiğiniz kasaba, sevdiğiniz renkler ve temalardan oluşan epoksi magnetler hem siz hemde sevdikleriniz için oldukça anlamlı hale gelecektir. Aynı zamanda açacaklı epoksi magnetler gün boyu elinizin altında olup hayatı kolaylaştırmak da oldukça önemli bir rol üstlenecek sürekli kullanıma uygun açacaklı epoksi magnet seçerken sevdiğiniz figürleri göz önünde bulundurmak günlük hayatta sizi motive edecektir.

 

Epoksi Magnet Nasıl Yapılır?

Epoksi magnet temelinde yapışkan olarak geçen gerekli materyaller ile reçine karışımının birleşiminden oluşur. Hazırlanan reçine belirlenen tasarım ve boyuta göre kalıplara dökülerek istenilen şekle ulaşır bu aşamada birbirinden farklı süsleme yöntemi kullanılabilir örneğin hazırlanan kalıba deniz kabuğu, gül yaprağı, deniz kumu, doğal taş, sim, boncuk, harf ve rakamlar tasarıma uygun şekilde yerleştirilip hazırlanan reçine üzerine dökülür ardından üzerinde kabarcıklar kalmaması ve deforme olmaması için ısı yardımıyla pürüzsüz hale getirilir. Bütün işlemlerin ardından tasarım kurumaya bırakılıp son halini alır ve isteğe göre üzerine yazı ve resim baskısı yapılır.



Epoksi Magnet Çeşitleri Nelerdir?

Birbirinden farklı renk, desen, baskı, tema ve figür altındaki epoksi magnet çeşitlerini sizler için aşağıda listeledik;

  • Şehir temalı epoksi magnet

  • Hayvan figürlü epoksi magnet

  • Ülke temalı epoksi magnet 

  • Atatürk temalı epoksi magnet 

  • Nazar temalı epoksi magnet 

  • Dini temalı epoksi magnet 

  • Tema park temalı epoksi magnet 

  • Hayvanat bahçesi temalı epoksi magnet 

  • Bayrak temalı epoksi magnet 

  • Çapa temalı epoksi magnet 

  • Gazoz kapağı temalı epoksi magnet 

  • Çini temalı epoksi magnet 

  • Sevgililer günü temalı epoksi magnet 

  • Anneler günü temalı epoksi magnet 

  • Babalar günü temalı epoksi magnet 

  • Yılbaşı temalı epoksi magnet 

  • Damla temalı epoksi magnet 

  • Ağaç temalı epoksi magnet 

 

1.  Şehre özel Epoksi Magnet

Şehir ziyaretlerinden hediyelik eşya almak kültürümüzün bir parçası haline gelmiş durumda. Ziyaretlerden alacağımız hediyelik eşyalardan beklentimiz şehrin tarihi dokusunu, doğal güzelliklerini ve geleneksel kültürünü yansıtması. Kendimiz ve sevdiklerimiz için hediyelik eşya seçerken en önemli nokta hiç şüphesiz bize geçirdiğimiz anıları hatırlatması ve sevdiklerimize güzel bir hatıra bırakması bu doğrultuda şehre özel hediyelikler oldukça önemli bir noktada yer almakta. Gittiğimiz şehrin dokusunu taşıyan hediyelikleri evlerimize ofisimize taşımak bizlere ve sevdiklerimize önemli bir detay olarak gün içinde eşlik etmekte. Şehir ziyaretlerinden alacağınız hediyelikleri o şehri merak eden dostlarınıza ve şehre seyahat etme planları yapan arkadaşlarınıza alarak onlara özel bir anlam yükleyebilirsiniz. Şehre özel epoksi magnetler bu hediyeliklerin başında yerini alıyor her boyutta ve renkte bulabileceğiniz bu hediyelikler Alaçatının mavisini, Ankaranın toprağını, İzmirin havasını ve birbirinden farklı onlarca şehrin ruhunu üzerinde taşıyor. Şehir ziyaretlerinden seçtiğiniz bu hediyelik hem her bütçeye hem de her zevke hitap etme konusunda oldukça iddialı. Sizlerde kendiniz ve sevdikleriniz için bu hediyeliği tercih edebilir ziyaretleri ölümsüz hale getirebilirsiniz.

 

2.  Özel baskılı Epoksi Magnet

Özel günler neredeyse herkes için oldukça hassastır bu önemli günlerde sevdiklerimizin bizlere eşlik etmesi yanımızda olmaları ve mutlu günümüzü bizimle geçirmeleri paha biçilmezdir. Bizler için olduğu kadar sevdiklerimiz içinde önemli olan özel günlerde minik hediyeliklerle bu günü ölümsüz hale getirmek mümkün. Doğum günü, söz, nişan, nikah ve düğün gibi davetlerde gelen misafirlere o günü hatırlatan özel baskılı epoksi magnetler evlerinin bir köşesini süsleyip sizleri hatırlamalarına yardımcı olacaktır. 



3. Açacaklı Epoksi Magnet

Açacaklı epoksi magnet hediyelik eşyalar arasında en işlevsel olanlardan biridir. Günlük hayata uyarlanabilir bu hediyelik evlerin vazgeçilmezi olan açacağı daha anlamlı bir noktaya taşımakta birbirinden farklı onlarca çeşide sahip bu eşyayı tercih ederken seçim yapmak oldukça kolay hem günlük kullanımda hem de hatıra olarak seçilen hediyeliklerin başında gelen açacaklı epoksi magnet şehir, ülke, bayrak, çapa ve hayvan figürleri ile herkes için tercih edilebilecek kişinin zevklerine göre seçim yapmayı kolaylaştıran bir hediyelik çeşidi. Açacaklı epoksi magnetler reçinenin yapısı gereği oldukça dayanıklıdırlar kullanılan ham madde ve baskı boyanın kalitesi göz önünde bulundurularak seçilen bu eşyalar popüler hediyelikler arasında yerini alıyor.

 

Epoksi Magnet Nasıl Kullanılır?

Epoksi magnetin kullanım alanı oldukça geniştir evinizin ve ofisinizin ufak bir noktasında bu magnetlere yer vermek mümkün gün içerisinde dolabınızın dekorasyonunda birbirinden farklı tema altında epoksi magnete yer verebilir epoksi magnet açacağını ise günlük kullanım için tercih edebilirsiniz. Özel davetleriniz için özel baskılar yaptırabilir ve birbirinden farklı tasarımlar seçebilirsiniz sizler için önemli bu günü davetlilere hediye edeceğiniz epoksi magnetler ile onlar içinde unutulmaz hale getirebilirsiniz. Epoksi magnetlerin bir diğer kullanım alanı promosyon epoksi magnetlerdir firmanızın tanıtımını yapmak ve daha çok kişiye ulaşmak için firmanıza özel tasarlanmış ve firma bilgilerinin bulunduğu epoksi magnetler tercih edip reklam aracı olarakta kullanabilirsiniz. Hediyelik eşya dükkanınız için tercih edebileceğiniz şehir, hayvan, ülke ve marin temalı epoksi magnetler ziyaretçilerinize birbirinden farklı çeşit sunmanızı sağlayıp her kesime hitap etmenize yardımcı olacaktır.

 

Epoksi Magnet Nereden Alınır?

Epoksi magnete ulaşmak artık oldukça kolay günümüzde internet üzerinden temin edilebilen hediyelik eşyalar arasında oldukça popüler birbirinden farklı epoksi magnete Myros.com üzerinden ulaşmanız mümkün. Myros günümüzde hediyelik eşya denildiğinde ilk akla gelen yerler arasında firmayı bu noktaya taşıyan birbirinden farklı binlerce hediyeliğin bir tık uzağınızda olması aynı zamanda çeşitlilik kalite ve özenli paketleme ile adından söz ettiren firma sektörün liderleri arasında yer almakta. Myros aklınıza gelebilecek her çeşit hediyelik eşyayı bünyesinde barındıran bir firma, epoksi magnet konusunda da oldukça iddialı bir konumda birbirinden farklı temalar altında envai çeşit epoksi magneti bünyesinde barındırıyor. Myros aynı zamanda toptan alışverişe uygunluğu ile biliniyor siteye üye olan kullanıcılar epoksi magnetlere toptan şekilde erişim sağlayıp çoklu alımlarda toptan fiyatlardan yararlanabiliyor. Sizlerde özel günleriniz için özel baskılı epoksi magnetlere yada hediyelik eşya dükkanınız için birbirinden farklı epoksi magnet çeşidine Myros üzerinden erişim sağlayarak toplu alım gerçekleştirebilirsiniz.

 

Prepared by  T-Soft E-Commerce.