myros-popup.jpg (663 KB)
Epoksi Anahtarlık Nedir?

Epoksi Anahtarlık Nedir?

08 Ağustos 2022

Bazı eşyalar vardır, günlük hayatımızda yanımızdan hiç ayırmadığımız. Öyle ki sürekli kullandığımız için bazen sık sık yenisini almaktan hoşlandığımız. Epoksi anahtarlık eşyaları da sıklıkla kullandığımız, kendimize hediye aldığımız ve başkalarına da hediyelik olarak aldığımız hediyeler arasındadır. Üstelik anahtarlıklar sadece anahtarlara takılmakla sınırlı kalmadan, günümüzde çantalara, kemerlere de takılabilmekte ve aksesuar olarak kullanılabilmektedir. Kullanım alanının artması da epoksi anahtarlık gibi eşyaları hediye almak için ideal ürünler olarak karşımıza çıkarmaktadır.

Epoksi reçine anahtarlık ürününün üretiminde kullanılan malzemedir. Özelleştirilebilen veya sabit tasarım halinde üretilen bu ürünler söz konusu hediye olduğunda ilk akla gelen ürünlerdendir. İster renkli, ister baskılı, ister süslemeli olsun, çeşit çeşit anahtarlıklar her zaman göz alıcıdır. Epoksi anahtarlık fiyatları gayet cüzi miktarlarda olup cep dostu olduğu için de en çok hediyelik alınan eşyalar arasında yerini alır. 

Epoksi anahtarlık toptan alındığında ise çok daha uygun bir fiyata geldiği için oldukça avantajlı olacaktır. Toptan epoksi anahtarlık satın alarak kendi işletmenizde satabilir veya özel tasarım üretimi ile markanızı büyük kitlelere tanıtabilirsiniz. Eğer eşantiyon ürünler veren bir markaysanız özel etkinlikleriniz veya büyük toplantılarınızda özel baskılı hediyelik anahtarlık bastırarak hediye edebilir, markanızın bilinirliğini artırabilir ve geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

Epoksi anahtarlık modelleri satın alınırken bilinmesi gerekenler şunlardır:

  • Eğer bir şehir temalı epoksi anahtarlık satın almak istiyorsanız, hediye alacağınız kişinin o şehirle ilgisi olup olmadığını bilmeniz önemlidir.

  • Hediye alacağınız kişinin anahtarlığa ihtiyacı olması hediyenizi daha anlamlı ve kullanışlı kılacaktır.

  • Hediye almak istediğiniz kişinin eğer açacağa da ihtiyacı varsa açacaklı anahtarlık gibi hediyeler alabilirsiniz.

  • Hediye alacağınız kişinin hobileri, tuttuğu takımlar, sevdiği renkler hediye alma sürecinizde faydalı bilgiler sağlayacaktır.

Epoksi Anahtarlık Ne İşe Yarar?

Günlük hayatımızda çantamızdan veya cebimizden hiç eksik etmediğimiz eşyalar vardır ve anahtar bunlardan en önemlisidir. Öyle ki, bazen unutmamak için anahtarımıza anahtarlık takmayı severiz, bazen de birden fazla anahtarlık takarak anahtarımızı süsleme yolunu seçeriz. Myros üretimi alabileceğiniz epoksi metal anahtarlık modelleri ile kendinizi şımartabilir, sürekli anahtarını unutan sevdiklerinize hediye edebilir, veya hobi olarak anahtarlık biriktiren kişileri mutlu edebilirsiniz.

Çok kullanılan elzem bir ürün olmasıyla birlikte bu ürünü hediye etme süreciniz de keyifli geçecek ve hayat boyu kullanılacak bir hediye aldığınız için de mutlu olacaksınız. Eğer aranızda anahtarlıkla ilgili espiri yaptığınız bir arkadaşınız varsa epoksi anahtarlık hediyesi önemli olacaktır.

Ürüne metin, görsel ve not ekleyerek kişiselleştirebileceğinizi unutmayın. Kişisel bir hediye, her zaman en değerli hediyedir. O kişiyi unutmadığınızı, önemsediğinizi ve sevdiğinizi ifade etmenin en naif yollarından biridir.

Epoksi Anahtarlık Nasıl Yapılır?

Epoksi anahtarlık yapımı süreçlerinden bahsedecek olursak epoksi reçinenin elektriksel direnç ve mekanik özelliklerine sahip olduğunu, polimer olduğu için ısıyla sertleştiğini söyleyebiliriz. Isıya dayanıklı olmasından ve çeşitli yüzeylere rahatlıkla yapışabilmesinden dolayı özellikle ev dekorasyonu tasarımlarında kullanılan bir malzeme olarak karşımıza çıkar. Güçlü bir yapıştırıcı olarak kullanılabildiği gibi ahşap ve metal malzemelere de kolayca yapışabilir.

Epoksi reçine anahtarlık yapım süreci hazırlanan şeffaf epoksinin şeffaf veya epoksi boyaları ile epoksi anahtarlık kalıpları içine dökülmesi ile başlar. Kalıplara dökülen epoksinin sim, boncuk gibi çeşitli süslemelerle donatılması sonrası süsler de kuruyunca ikinci kat epoksinin dökülmesi ile devam eder. Kuruyan epoksi kalıptan çıkarıldıktan sonra ise anahtarlığın takılması için baş tarafının matkap ile delinmesinden sonra açılan deliğe halka geçirilir ya da metal anahtarlık zinciri eklenir ve epoksi metal anahtarlık üretim süreci bitmiş olur.

Epoksi Anahtarlık Çeşitleri Nelerdir?

1. Şehre Özel Epoksi Anahtarlık

Seyahat sırasında en çok hediye alınan ürünlerden olan anahtarlık, zamanla alışkanlık haline gelmiş ve elimizden, cebimizden ve çantamızdan eksik edemediğimiz ürünler haline gelmiştir. Hal böyle olunca, şehir temalı anahtarlık hediyesi sadece seyahatle sınırlı kalmamış, genel olarak edilen hediyeler arasında başlarda yerini almıştır.

Sevdiğiniz bir şehir resminin basıldığı epoksi anahtarlık satın alarak kendinizi şımartabilir, birlikte seyahat ettiğiniz bir şehri hatırlatması için arkadaşınıza hediye alabilirsiniz. Bu hediyeyi her yaştan kişiye hediye edebilirsiniz, çünkü anahtarlık hayat boyu kullanılan bir üründür. Türkiye’nin pek çok şehrinin resminin basıldığı envai çeşit temadan (Antalya, İzmir, Muğla, İstanbul, Nevşehir vb.) hediye alarak anılarınızı yad edebilirsiniz.

Link üzerinden şehir temalı anahtarlıklara göz atabilir, şehirlerin görsellerini inceleyebilir, hediye almak istediğiniz kişinin zevklerine en uygun hediyeyi seçebilirsiniz. Aynı şekilde ürünlerin sayfalarında ürünlere dair en, boy, malzeme, fiyat gibi detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Örneğin, eğer Antalya’yı seven bir tanıdığınız varsa, onunla birlikte gezdiyseniz veya Antalya’yı çok merak eden yabancı bir arkadaşınız varsa, ona hediye edeceğiniz Antalya temalı epoksi anahtarlık hediyesi onu çok mutlu edecektir. Aynı zamanda onun bu niyetini unutmadığınızı ve onu önemsediğinizi göstermenin de en güzel yoludur.

 

2. Özel Baskılı Myros Anahtarlık

Özelleştirmek, bir hediyeyi en anlamlı versiyonuna kavuşturmak demektir. Bir hediye ne kadar kişiselleştirilirse, hediye edilen kişiyi de o oranda mutlu eder. Sizin için kıymetli olan birine, bir arkadaşa, bir akrabaya, sevgiliye, eşe, dosta, müşteriye, kısacası herkese özel baskılı anahtarlık hediye edebilirsiniz. Özellikle sevilen eşantiyon ürünler arasında yer alması markanızın bilinirliğini artıracaktır.

Markalaşmak dijitalleşen dünyada çok değerli olsa da somut olarak da görünür olmak açısından oldukça değerlidir. İşletmenizi, şirketinizi tanıtmak için de özel baskılı anahtarlıklar bastırabilir, dilerseniz işletmenizde satabilir, dilerseniz hediye edebilirsiniz. Müşterilerinizin sadakatini kazanmak için de ideal bir yol olacaktır. Toptan epoksi anahtarlık satın aldığınız takdirde oldukça indirimli ve cüzi miktarlara ürün satın alabileceğinizi unutmamalısınız.

Myros sitesini ziyaret ederek epoksi anahtarlık kategorisindeki tüm ürünleri tema tema görüntüleyebilir, görsellerini, ürünlerin üretildiği malzemeyi, satış fiyatını, özelliklerini inceleyebilirsiniz.

 

3. Açacaklı Epoksi Anahtarlık

En çok hediye edilen ürünlerden biri anahtarlıksa, diğeri de açacaktır. Soğuk içecek içmek için kullanılan açacak evlerden eksik olmadığı gibi bir taşla iki kuş vurmak için açacaklı epoksi anahtarlık satın alabilir, sevdiklerinize hem değerli, hem kaliteli, hem de kullanışlı bir hediye edebilirsiniz. 

Açacak kullanımı sadece evde değil, dışarı çıktığımızda da içecek içerken ihtiyacımızın olabileceği eşyalar arasındadır. Örneğin marketten içeceğimizi alıp arkadaşlarla sahil yürüyüşü yaparken açacağa ihtiyacımız olacaktır ve dışarı çıktığımız zaman yanımıza aldığımız anahtara taktığımız anahtarlığın açacakla birlikte olması büyük avantaj sağlayacaktır.

Açacaklı anahtarlık kategorisinde üretilen ürün örneklerini görmek, ürünlere dair boyut bilgisi, fiyat detayı ve çok daha fazlasını görüntülemek için Myros.com'u ziyaret edebilirsiniz. Hediye edeceğiniz ürüne resim, metin ve not ekleyebileceğinizi unutmayın.

 

Epoksi Anahtarlık Nasıl Kullanılır?

Evimizin, ofisimizin, arabamızın anahtarlarını sade kullanmak yerine anahtarlıklarla süslemek her zaman iyi bir fikirdir. Myros üretimi epoksi anahtarlıklardan kullanmak isterseniz kendinize hediye alabilir, sevdiklerinizi şaşırtmak ve mutlu etmek isterseniz yine Myros üzerinden temasına göre seçtiğiniz hediyeyi alarak sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.

Epoksi anahtarlık, kişisel anahtarınızın halkasına takarak kullanabileceğiniz, dilerseniz taktığınız çantaların, kemerlerin de tokalarına takabileceğiniz eşyalardır. Epoksi döküm sürecinden geçerken eklenen süslemeler, resim baskıları, simler, boncuklar ile birlikte kullanımı daha da keyifli hale gelen anahtarlıkları gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.



Epoksi Anahtarlık Nereden Alınır?

Epoksi anahtarlık üretimi birkaç aşamadan oluşan hediyelik eşyalar arasındadır. Epoksi malzemesinden üretilen, epoksi kaplama süreçlerinden geçen döküm epoksi fiyatları uygun olmasından dolayı da cüzdan yakmayan hediyelerdir. Bu hediyeleri dilerseniz kendiniz için satın alabilir, dilerseniz aile üyelerine, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza, eşe, dosta hediye edebilirsiniz. Çok yerde kullanılabilen bu ürünler kullanım açısından da avantajlı hediyelik eşyalardır.

Dışarı çıkarken yanımızdan eksik etmediğimiz anahtarı daha süslü hale getirmek bizim elimizde. Kendimiz için alabileceğimiz gibi başkalarına da hediye edebileceğimiz epoksi anahtarlık için doğru adresi bulmak her zaman kolay olmuyor. Bu noktada büyük ve geniş çapta ürün üreten bir yer bulmak önemlidir. Bu sayede hem kullanışlı, hem de kaliteli ürünler karşımıza çıkar ve gönül rahatlığıyla ürün satın alabiliriz. Özellikle hediye alırken kaliteden emin olmak önemlidir, kaliteli ürün sevdiklerimizi de mutlu edecektir ve hayat boyu unutmayacakları hediyeler haline gelecektir.

Eğer sevdiklerinize epoksi anahtarlık satın almak istiyorsanız Myros bunun için en doğru adrestir. Hediyelik eşya satıcısı olmasıyla birlikte kaliteli ve yıllarca sararma yapmayan epoksi kaplamsıyla, büyük bir ürün yelpazesiyle, toptan ürün satın alımında en kaliteli ürünleri tasarlayan ve üreten Myros sitesi üzerinden toptan üye olabilir, toptan epoksi anahtarlık satın alabilir, toptan satışta elde edilen indirimlerden faydalanabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.