myros-popup.jpg (663 KB)
Epoksi Açacak Nedir?

Epoksi Açacak Nedir?

16 Ağustos 2022

Epoksi açacak ürünleri, metal şişe açacağı tasarımının çevresindeki düz yüzeylere, dijital baskı ile yapılan desenin, zamanla aşınmadan, uzun süre dayanabilmesi için epoksi malzeme ile uygulama yapılarak üretildiği ürünlerin tamamıdır. Ergonomik tasarımı sayesinde, kaldıraç mantığı ile çalışan modeller klasik taç kapaklı, çevir aç tekniği ile çalışan formu ise plastik ve cam çevirmeli kapakları olan şişelerin kolaylıkla açılmasını sağlar. 

Epoksi, yapışkan özelliği sayesinde her yüzeye uygulanabilen, kuruduktan sonra sertleşerek yüzeyi koruma özelliği sağlayan, yüzey gerilimini azaltarak, dayanıklılığı ve bağlayıcılığı arttıran kimyasal bir reçine türüdür. Su, asit, alkali direnci yüksek ve aşındırıcı ortam ve iklimlerde uzun süreli direnç sağlar. Epoksi malzemesi süsleme, takı, resim, sanatsal tasarımlar, tezgâhlar ve masalar için dekupaj uygulamalarında kullanılır. Mimari alanlarda da binaların, garaj, banyo, mutfak, depo, sığınak gibi su, nem, rutubet nedeni ile yalıtım gerektiren tüm bölümlerinde dekorasyon ya da yüzey dayanıklılığı için kullanılır.

Günümüzde, besinlerinde dikkatli ve seçici olan birçok kullanıcı, meşrubat, gazoz, soda, maden suyu, bira, su gibi içecek ürünlerini, sağlıklı cam şişeler içinde ambalajlanan çeşitlerinden almayı tercih etmektedir.  Hem çevre sağlığı için geri dönüşümlü olan, hem de gıdaların uzun süreler insan sağlığına uygun şekilde korunmasını sağlayan ambalaj yönteminde, cam şişelerin ön plana geçmesi ve bu nedenle klasik taç kapaklara geri dönülmesi epoksi açacak çeşitleri ve gazoz açacağı ürünlerine olan ilgiyi arttırmıştır. Kolay taşınan, güçlü ve pratik bir kullanım sağlayan epoksi açacak ürünleri, çevir aç kapaklı olmayan şişeler için kullanılmaktadır. Her türden renk, desen, fotoğraf ile dijital baskı tekniği kullanılarak dekorlama yapılan epoksi açacak ürünleri çok zengin bir çeşitliliğe sahiptir. Epoksi açacak çeşitleri temel olarak şişe açacağı, magnet açacak ve epoksi açacak anahtarlık, kıskaçlı epoksi açacak, çevir aç şişe açacağı şeklinde  beş farklı türe ayrılır. Sadece şişe açacağı olarak üretilen türleri, meşrubat, bira, soda açacağı olarak kullanılırken çoğunlukla mutfak askılarında ya da çekmecelerde bulundurulur. Magnetli olanlar metal kapaklı buzdolabı, metal yüzeyler ve metal raflarda hem dekoratif olarak konumlandırılır hem de kullanıma yöneliktir. Hem anahtarlarını, hem de kullandıkları aletleri ellerinin altında tutmayı tercih eden gezginler ve kamp yapan gençler de epoksi açacak anahtarlık türlerini tercih eder. Kıskaçlı epoksi açacak aynı zamanda mıknatıslı olduğu için dolap üstünde dekoratif olmanın yanı sıra, alışveriş listesi, fotoğraf, özel telefon numaraları listesi, nazar boncuğu, el havlusu, fırın tutacağı vs. gibi  eşyaları tuttururken aynı zamanda şişe açacağı görevi görür.  

Hediyelik eşya ürünleri arasında en çok tercih edilen türlerden olan epoksi açacak ürünlerinden, tüm sevdikleriniz ve tanıdıklarınız için, kataloglardaki hazır çeşitlerinden tekli veya karma olarak satın alabilir, özelleştirilebilir koleksiyonlarda kendi tasarımınızı oluşturabilirsiniz. Otomotiv, emlak sektörleri gibi son kullanıcıya ürünlerini anahtarla teslim eden tüm kurumsal firmaların, meşrubat, gazoz, soda, maden suyu, bira, su gibi içecek türlerinde, klasik taç kapaklı cam şişelerle üretim yapan firmaların, promosyon amaçlı alınacak,  epoksi açacak magnet toptan ürünlerinin kampanya ve indirimlerinden yararlanmak için bayi girişini kullanarak sipariş verebilirsiniz.

Epoksi açacak ürünlerini satın alırken bilinmesi gerekenler aşağıdadır:

  • Kendinize alıyorsanız kişisel renk, desen ve tercihlere, hediye alıyorsanız aldığınız kişinin bireysel zevklerine dikkat edilerek alınması gerekir.

  • Hediye alacağınız kişinin yaşına, cinsiyetine ve kullanacağı ortama göre epoksi açacak anahtarlık, magnet açacak, şişe açacağı türlerine karar verilmelidir.

  • Epoksi açacak tasarımının kullanılacağı yere göre tasarımına karar verilmelidir.

  • Epoksi açacak ürünün cepte, çantada, çekmecede ya da panoda konumlandırıldığı yere göre boyutuna karar verilmelidir.   

Epoksi Açacak Ne İşe Yarar?  

Meyve suyu türünde içeceklerin, mayalı içeceklerin veya asit içeriğini sağlamak için içinde karbondioksit, fosforik asit ve sodyum sitrat bulunan gazlı içeceklerin, hava ile temasını kesebilmek adına, halk arasında gazoz kapağı olarak bilinen taçlı kapakla meşrubat şişesi mühürlenir. İçeceği koruyarak uzun süre saklamak için kullanılan bu yöntemde, şişenin açılmasını sağlayan şey epoksi şişe açacağı ürünleridir. Bu nedenle epoksi açacaklar, çevir aç kapaklı ürünlerin dışında tüm taçlı kapaklı şişelerin kolayca açılmasını sağlayan ergonomik bir üründür.  Bu fonksiyonel özelliği sayesinde mühürlü gazoz kapağı olan bir şişenin olduğu yerde, öncelikle mutlaka gazoz açacağı aranır. Boyutları nedeni ile kolaylıkla taşınabilen epoksi açacak ürünleri, özellikle gençler arasında da oldukça yaygın olarak tercih edilen, gazlı içecekler ve mayalı içecekler için piknikte, kampta, karavan gezilerinde, parti ve organizasyonlarda çok kullanılır. Ayrıca farklı tasarım ve renklerde çok çeşitli türlerinin bulunduğu bu kapakların koleksiyon yapan meraklıları da bulunur. Gazoz kapağı koleksiyonu yapan herkes mutlaka gazoz açacağı koleksiyonu da yapar. Magnet açacak türleri buzdolabı kapaklarında aynı zamanda dekoratif kullanım sağlar. Epoksi açacak anahtarlık türleri de şişe açmanın yanında anahtarlarınıza da ev sahipliği yaparak düzenli bir şekilde bir arada tutmanıza yardımcı olur. Çevir aç modelleri de plastik kapaklı şişelerin bileziğinden kurtarılarak daha kolay açılmasını sağlar. Özellikle çocuklar ve kadınlar için çok kullanışlı ürünlerdir. 

Epoksi Açacağın Tarihi Nedir?   H3

Taçlı kapak ya da taçlı kapsül olarak tanımlanan, meşrubat, gazoz, soda, maden suyu, bira, su şişelerinin kapaklarının ilk üretiminin 1930’lu yıllarda İstanbul’da başladığı tahmin ediliyor. Dijital çağ öncesinde büyüyen çocukların oyunlarında da kullandığı ve halk arasında “gazoz kapağı” olarak bilinen kapakların tarihi ile birlikte eski kuşakların gazoz açacağı ya da soda açacağı olarak bildiği şişe açacağı tarihi de başlıyor. 1970’li yıllardan sonra meşrubat, gazoz, soda, maden suyu, bira gibi içeceklerin, günümüzde aşina olduğumuz metal kutulu ve plastik ambalajları popülerleşiyor. Bu dönemde cam şişeler ve taçlı kapaklar bir süre bu popüler ambalaj kültürüne yenik düşüyor. Taçlı kapaklı cam şişeler ortadan kaybolunca doğal olarak,  şişe açacağı da bu dönemde mutfak çekmecelerinde unutuluyor.  Ancak, yirmi birinci yüzyılda yaşanan iklim problemleri, atık ve geri dönüşüm disiplinleri, sağlıklı beslenme akımları nedeni ile insan sağlığı ve çevre sağlığı giderek önem kazanıyor. Cam,  plastik, metal ve kâğıt ambalajlar arasında, bilim insanlarının araştırmaları sonucunda elde edilen veriler ile gıdaları daha sağlıklı ve uzun süre saklamanın yanında geri dönüşüm konusunda da, cam ambalajların, hem insanlar, hem de tüm dünya için daha sağlıklı olduğu kabul ediliyor. Böylece cam şişeler ve taçlı kapaklı ambalajlar yeniden piyasaya geri dönüyor.  Cam şişeler ve taçlı kapaklı ürünlerin geri dönmesi sonucunda şişe açacakları da yeniden gün yüzüne çıkıyor. Teknolojinin malzeme bilimi konusunda ilerlemesi sayesinde epoksi ile hemen her çeşit dekorlama yapılan renkli epoksi açacak magnet ürünleri metal buzdolabı veya dolap kapaklarında, epoksi açacak anahtarlık kenarlarında, epoksi açacak çeşitleri çekmece ya da askılıklarda yerini alıyor. Evde olduğu kadar ofiste, seyahatte, kampta, piknikte, karavan yolculuklarında, sıcak günlerin serinletici içecekleri ile aranızdaki tek engel olan taçlı kapakları açmak için, yanınızda bulunan en büyük yardımcınız olan epoksi şişe açacağı aynı zamanda sevdikleriniz için en güzel hediye fikirlerinden biridir.   

Epoksi Açacak Çeşitleri Nelerdir?  

Sık sık kamp yaptığını bildiğiniz arkadaşlarınız,  karavanla uzun seyahatleri seven dostlarınız, teknesinde, yatında, evinde, ofisinde cam ve klasik şişede meşrubat içen sevdikleriniz, koleksiyon yapan dostlarınız, kendiniz, aileniz, sevgiliniz için almayı düşündüğünüz, magnetli, anahtarlık ve şişe açacağı olarak alabileceğiniz epoksi açacak çeşitleri aşağıda listelenmiştir:

  • Atatürk Temalı Epoksi Açacak

  • Çini Temalı Epoksi Açacak

  • Kişiye Özel Temalı Epoksi Açacak

  • Marin Temalı Epoksi Açacak

  • Nazar Temalı Epoksi Açacak

  • Sevimli Hayvanlar Temalı Epoksi Açacak

  • Trend Tasarımlar Temalı Epoksi Açacak

  • Türkiye Temalı Epoksi Açacak

  • Şehir Temalı Epoksi Açacak

  • Yılbaşı Temalı Epoksi Açacak

  • Şehre Özel Temalı Epoksi Açacak

  • Özel Baskılı Epoksi Açacak 

  • Özel Temalı Metal Kıskaçlı Epoksi Açacak

1.  Şehre Özel Epoksi Açacak 

Şehre özel epoksi açacak çeşitleri, ülkemizde ve dünyada ön plana çıkan, özellikle turistik, tarihi ve kültürel özellikleri ile ünlü şehirlerin, kimliği olan ve onları sembolü kabul edilen anıtlar, binalar, doğal güzellikler, tarihi eserler, kültürel gezi alanlarından oluşan desenlerle dekorlama yapılan ürünlerdir. Türkiye haritası, damla, kelebek, balık, fil, kedi, deniz feneri, yunus, bisiklet, balık , uçak, yelkenli, dümen, kalp, sörf tahtası, kaplumbağa şeklinde metal figürler ve epoksi malzemelerinin üzerine ultraviyole dijital baskı tekniği ile üretilir. Boyutları 3 cm ile 12 cm arasındadır. Her türlü geziniz için gittiğiniz bölgelere ve şehirlere göre bulabileceğiniz şehir temalı epoksi açacak çeşitleri aşağıda listelenmiştir:

  • Çorum Temalı Epoksi Açacak

  • Adana Temalı Epoksi Açacak

  • Akşehir Temalı Epoksi Açacak

  • Alaçatı Temalı Epoksi Açacak

  • Alanya Temalı Epoksi Açacak

  • Ankara Temalı Epoksi Açacak

  • Amasra Temalı Epoksi Açacak

  • Antalya Temalı Epoksi Açacak

  • Artvin Temalı Epoksi Açacak

  • Ayvalık Temalı Epoksi Açacak

  • Belek Temalı Epoksi Açacak

  • Bodrum Temalı Epoksi Açacak

  • Çeşme Temalı Epoksi Açacak

  • Cide Temalı Epoksi Açacak

  • Cunda Temalı Epoksi Açacak

  • Dalyan Temalı Epoksi Açacak

  • Didim Temalı Epoksi Açacak

  • Edirne Temalı Epoksi Açacak

  • Efes Temalı Epoksi Açacak

  • Eskişehir Temalı Epoksi Açacak

  • Fethiye Temalı Epoksi Açacak

  • Giresun Temalı Epoksi Açacak

  • Hatay Temalı Epoksi Açacak

  • İstanbul Temalı Epoksi Açacak

  •  İzmir Temalı Epoksi Açacak

  •  Kalkan Temalı Epoksi Açacak

  • Kapadokya Temalı Epoksi Açacak

  • Kaş Temalı Epoksi Açacak

  • Kayseri Temalı Epoksi Açacak

  • Kemer Temalı Epoksi Açacak

  • Kuşadası Temalı Epoksi Açacak

  • Londra Temalı Epoksi Açacak

  • Manavgat Temalı Epoksi Açacak

  • Marmaris Temalı Epoksi Açacak

  • Mersin Temalı Epoksi Açacak

  • Pamukkale Temalı Epoksi Açacak

  • Patara Temalı Epoksi Açacak

  • Rize Temalı Epoksi Açacak

  • Sakarya Temalı Epoksi Açacak

  • Side Temalı Epoksi Açacak

  • Silifke Temalı Epoksi Açacak

  • Şirince Temalı Epoksi Açacak

  • Sivas Temalı Epoksi Açacak

  • Trabzon Temalı Epoksi Açacak

  • Turunç Temalı Epoksi Açacak

  • Zonguldak Temalı Epoksi Açacak

2.  Özel Baskılı Epoksi Açacak

Özel baskılı epoksi açacak Türkiye haritası, damla, kelebek, balık, fil, kedi, deniz feneri, yunus, bisiklet, balık, uçak, yelkenli, dümen, kalp, sörf tahtası, kaplumbağa şeklinde metal figürler ve epoksi malzemelerinin üzerine ultraviyole dijital baskı tekniği ile üretilir. Boyutları 4 cm ile 13 cm arasındadır. Hem kaldıraçlı hem de çevir aç modellerin bulunduğu özel baskılı epoksi açacaklar, kurumsal satın alımlarda marka logoları, şirket iletişim bilgileri ve sloganları gibi promosyona yönelik bilgilendirme ve ürün tanıtımları için tercih edilir. Aynı zamanda kişisel fotoğraflar ve metin yazıları ile özel günler için kişiye özel tasarımlar ile özelleştirilebilir. Her türlü şirket ve işletmelerin kurumsal toptan alışverişleri, bireylerin kişiye göre özelleştirilebilir tasarımları için üretilen epoksi açacak çeşitleri aşağıda listelenmiştir:

  • Yabancı Ülke  Şehir Temalı Epoksi Açacak

  • Sevgiliye Özel Baskılı Epoksi Açacak

  • Anneye Özel Baskılı Epoksi Açacak

  • Babaya Özel Baskılı Epoksi Açacak

  • Aileye Özel Baskılı Epoksi Açacak

  • Kardeşe Özel Baskılı Epoksi Açacak

  • Kız çocuğa Özel Baskılı Epoksi Açacak

  • Kişiye Özel Epoksi Açacak

  • Kurumlara Özel Baskılı Epoksi Açacak

  • Promosyon İçin Özel Baskılı Epoksi Açacak

Epoksi Açacak Nasıl Yapılır?  

Türkiye haritası, damla, kelebek, balık, fil, kedi, deniz feneri, yunus, bisiklet, balık, uçak, yelkenli, dümen, kalp, sörf tahtası, kaplumbağa şeklinde metal figürler ve epoksi malzemelerinin üzerine ultraviyole ve dijital baskı tekniği kullanılarak üretilen epoksi açacak çeşitleri kaliteli malzeme, işçilik ve özgün tasarım ile yapılıyor. Farklı modeller, desenler ve figürler ile farklı boyutlarda üretilse de, metal ile epoksi reçinesinin yapışkan özelliği sayesinde kuruduktan sonra sertleşerek yüzeyi koruma özelliği sağlıyor. Tüm bu özellikler epoksi açacak ürünlerini dayanıklı ve uzun ömürlü kılıyor. Kataloglardaki hazır ürünler yanında, özelleştirilebilir çeşitleri ile de anı hediyelik eşyalar arasında, kolay taşınabilir, herkese hediye edilebilir türlerden olan epoksi açacak ürünlerinden sevdiklerinize, kendinize rahatlıkla satın alabilirsiniz.  İşletmeler ve firmalar için epoksi açacak magnet toptan  tüm kurumsal satın alma işlemlerinizde özelleştirme yaparak sipariş vermek için bayii girişini kullanabilirsiniz.

Epoksi Açacak Nasıl Kullanılır? 

Birçok farklı figürde modeli olan epoksi açacaklar iki türde üretiliyor. Kaldıraç modeller şişe açacağının boşluk kısmını şişe ile kapak arasına yerleştirerek,  yük koluna elinizle hafif bir basınç uyguladığınızda şişenin açılmasını sağlıyor. Çocukların bile kolayca kullanabileceği bu modeller gazoz kapağı şeklinde olan taçlı kapaklı cam şişeler için kullanılıyor. Büyük bir gazoz kapağı formunda olan ve hem çevir aç, hem de kaldıraç modelini barındıran türlerde ise kaldıraç tarafı aynı şekilde işlev görüyor. Çevir aç özelliğini kullandığınız, yuvarlak tırtıklı boşluk olan bölge, ise plastik şişelerdeki meşrubat ve su şişesi kapaklarını ilk defa açarken kolaylık sağlıyor. Plastik küçük köprüler ile bağlanan kapağı çevirip açarak,  bilezik kısmındaki köprülerin kapaktan kolaylıkla kurtulmasına yardımcı oluyor. Şişe açma özelliklerinin yanında epoksi açacak anahtarlık, magnet, kıskaçlı türleri de hem dekoratif hem de işlevsel özellikleri ile kullanılıyor.  

Epoksi Açacak Nereden Alınır? 

Anı hediyelik eşya ürünleri arasında çok popüler olan epoksi açacak çeşitlerini, tarihi, kültürel ve turistik amaçlı seyahat ettiğiniz bölgelerin özelliklerine göre, caddelerde, alışveriş merkezlerinde ve çarşılarda bulunan hediyelik eşya dükkânlarından kolaylıkla bulabilirsiniz. Ancak, dükkânlardaki ürünlerle yetinmek istemiyorsanız, gezi ve eğlenceden sevdikleriniz için hediye almaya vakit bulamıyorsanız, meşrubat, içecek firmalarının promosyon ürünleri için ya da işletmelerin tanıtımlarında kullanmak amacı ile kurumsal alışveriş yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya üreticisi olan Myros hediyelik eşya ürünleri, epoksi açacak çeşitlerinde yapacağınız alışverişte sizin için en uygun adrestir. Myros kaliteli malzeme, tasarım, işçilik ve zengin çeşit yanında uygun fiyat, hızlı teslimat özellikleri ile satış sonrası servis sürecinde her zaman diğer markaların önünde yer alır. Epoksi açacak ürünü almak istiyorsanız, Myros’ un yüzlerce çeşidi arasında aradığınızı kesinlikle bulursunuz.  Size en yakın Myros showroomlarından ürünleri görerek seçebilir ya da kullanıcı dostu, online alışverişin tüm avantajlarından faydalanarak sistem üzerinden, güvenle sipariş vererek satın alabilirsiniz. Epoksi açacak çeşitleri için kataloglardaki hazır ürünlerden tekli ya da karma sipariş verebilir, kişiye özel açacak hediyesi için sizin belirleyeceğiniz resimler, yazılar ile tasarımları kişiselleştirebilirsiniz. Düzenlenecek tüm organizasyonlarda ve kampanyalarda promosyon amaçlı kullanmak için, şirket ve dükkanlara toptan alışveriş fiyatlarından yararlanarak kurumsal sipariş vermek isterseniz, sistemimize toptan üyelik başvurunuzu yaparak bayi girişini kullanabilirsiniz.  





T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.