myros-popup.jpg (663 KB)
En İyi Ofis Hediyeleri Nelerdir?

En İyi Ofis Hediyeleri Nelerdir?

01 Haziran 2022

İşyeri gün İçerisinde en çok zaman geçirdiğimiz yerlerden biri. Ofis çalışanları genel olarak kişisel ortamlara sahip bireylerdir kendilerini özel çalışma masası, özel oda gibi alanlara sahiplerdir. Ofis en çok kişiselleştirilebilen çalışma alanı olarak adlandırılabilir. Kendiniz ve sevdikleriniz için çalışma alanlarını renklendirebilir özel dokunuşlar katabilir ve hatıralar bırakabilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için seçebileceğiniz ofise hediyelikleri oldukça çeşitliliğe sahiptir bunlar en popüler olanları biblo, Fotoğraf çerçevesi, masaüstü dekor, kalem, defter, saat, kahve makinesi, dekoratif pano, takvim, termos, kar küresi, kupa ve anahtarlıklar olarak bilinmektedir. Seçeceğiniz hediyelik günlük kullanıma hizmet edebilecekken dekorasyon desteklemek amaçlı da olabilir örneğin bir kupa ve termos günlük ihtiyaçları karşılamada önemli rol oynarken bir duvar süsü ve masaüstü dekor ortam bütünlüğüne dokunuşlar yaparak dekorasyonda önemli rol oynamaktadır.

1. Kişiye Özel Ofis Hediyeleri

Kişiye özel hediyelik eşyalar oldukça özeldir. Ürün ve tasarım değişiklik gösterebilmektedir. Seçilen hediyelik kişinin zevki ihtiyaçları doğrultusunda yönlenebilir. Birbirinden farklı onlarca tasarım seçeneği bulabilir ve kendi istekleriniz doğrultusunda şekillendirebilirsiniz. Seçeceğiniz hediyeyi isme özel şekilde tasarlayabilir ürünün yapısına göre baskı yaptırabilirsiniz. Seçeceğiniz hediyelik tek ve özel olacaktır. Kişiye özel hediyelik teması altında kupa, anahtarlık, kalem, defter, saat ve fotoğraf çerçevesi gibi birbirinden farklı onlarca çeşit Hediyeliğe ulaşmanız mümkün. Kişiye özel hediyelik eşyalar her açıdan tercih edilebileceği gibi ofis sahibi ve çalışanı tanıdıklarınıza firmayı temsil eden şekilde özel tasarımlarla sahip olabilirsiniz.

2. Masa Üstü Dekor

Çalışma masası kişiye özel alanlardan bir tanesidir. Çalışma masasını renklendirmek ufak dokunuşlar katarak özel bir hale getirmek mümkündür. Gün içinde vakit geçirdiğimiz yerin dekorasyonu ve renkleri oldukça önemlidir göze güzel gelen ve kişiyi motive eden tasarımlar seçilmelidir. Popüler masa aksesuarları denildiğinde hiç şüphesiz akla ilk gelenler fotoğraf çerçevesi, biblo ve organizerler olarak sıralandırılabilinir. Seçeceğiniz bir biblonun rengi dahi önem taşır sizler için motive kaynağı olacak gördüğünüzde rahatlamanızı sağlayacak renkler ve tasarımlar seçmek önemlidir. Kendiniz ve sevdikleriniz için seçeceğiniz masaüstü dekorlar sınırsız çeşitliliğe sahip ve özenle üretilmektedir. Masaüstü dekorları kendiniz için tercih edebileceğiniz gibi aynı zamanda yeni işe başlamış arkadaşlarınıza, iş yeri sahibi tanıdıklarınıza ve masa başı çalışan dostlarımıza armağan edebilirsiniz. Gün içinde yüzlerinde ufak bir gülümseme bırakmak için en doğru tercihler arasında olan masa üstü dekorların en popüler hediyelikler arasında yerini almaktadır.

3. Kupa

Kupalar günümüzde hediye denildiğinde ilk akla gelen eşyalar arasında yer alıyor. Onlarca hatta binlerce tasarıma sahip olan kupalar her bütçeye uygun olacak şekilde çeşitliliğe sahip aynı zamanda kupalarda kişiye özel tasarım seçeneği de mevcut. Kupalar günlük hayatta kişiselleştirilen eşyalardan bir tanesi. Seçeceğiniz kupalar sizin ve sevdiklerinizin ilgi alanı, sevilen motifler, sevilen hayvan figürleri ve özel olan semboller içerebilir. Kendiniz ve sevdikleriniz için kupa tercih ederken kahve ve çay tercihine göre boyut olarak ayırabilir kullanım alanına uygun hale getirebilirsiniz. Kupalar oldukça özel olarak tasarlanıp işlenir bünyesinde birbirinden farklı bir işçilik barındırabilir. El yapımı kupalar oldukça özeldir bölgesel olarak renk ve boyut farklılığı barındırabilir. Ofis çalışanları için vazgeçilmez haline gelen kupaları hediyelik eşya olarak tercih edebilir ve sevdiklerinizin gün içinde sürekli yanında olmasını sağlayabilirsiniz.

4. Kalem

Kalem yüzyıllardır hayatımızda olan ve günlük hayatımızda oldukça yer alan bir eşyadır. Yazı yazmak işlerimizin bir parçası haline gelmiş durumda ve bu aşamada kullanabileceğimiz rahat göze güzel gelen bir kalem kurtarıcı olacaktır. Önemli bilgileri not almak tarihleri yazmak için elimizin altında olacak bir kaleme ihtiyaç duyarız kendimiz ve sevdiklerimiz için tercih edebileceğimiz anlamlı ve kullanışlı hediyelikler arasında yer alan kalemler oldukça popülerdir. Günlük hayata uyarlanan hediyeler oldukça özeldir ofis ortamında masabaşı çalışan arkadaşlarınız için tercih edebileceğiniz birbirinden farklı renk, şekil ve materyalde kalem çeşidine ulaşmanız mümkün. Söz uçar yazı kalır atasözünden yola çıkarak hediye edeceğiniz kalemle yazılan her söz sizi hatırlatacaktır.

5. Defter

Defterin bir çok çeşidi vardır. Bunlar resim defterleri, kare defterler, ajandalar ve harita metot defterleri olarak kendi aralarında sınıflandırılır. Defterlerin genel amacı yazı yazmak veya üzerinde resim proje gibi şemalar çizmektir. Defterler birçok farklı şekilde sayfa düzeni, rengi ve materyali kullanılarak tasarlanabilir. Kağıtların üretiminde ise ağaç kullanılır bu yüzden defterler insan yaşamında değerli bir yeri vardır çünkü defterleri boşa kullanmak veya ziyan etmek demek doğaya zarar vermek demektir. Geri dönüşüme en elverişli eşyalar arasında yer alan defter doğaya geri kazanımın en büyük örneklerindendir. Sevdikleriniz ve kendiniz için edineceğiniz kullanışlı boyut ve renkteki defterler gün içerisinde elinizin altında önemli bilgilerinizi not etmenize fayda sağlayacak stres atmak için karalamalar yapmanıza fırsat tanıyacaktır. Çalışan herkesin önemli bilgilerini not etmesi için bir deftere ihtiyacı vardır. Çalışan dostlarınız için seçeceğiniz ihtiyacı karşılayacak bir defter unutulmaz bir hediye olacaktır.

6. Fotoğraf Çerçevesi 

Fotoğraflar en özel anlarımızın hayalini kurduğumuz anların ve geçmişimizin izlerinin en özel eşyalarıdır. Fotoğraflar kadar onları koyduğumuz fotoğraf çerçeveleri de önemlidir. Birbirinden farklı renkler ve temalar içeren fotoğraf çerçeveleri fotoğrafları birleştiğinde çok özel ve dekorasyon bütünlüğüne dokunan eşyalardır. Sevdiklerinize hediye edeceğiniz fotoğraf çerçevesini beraber çekilmiş bir fotoğrafınızla süsleyebilir veya alacağınız kişi için önemli bir fotoğraf konu alarak tema ve renk seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Fotoğraf çerçevesi duvar ve masa dekorasyonuna ufak dokunuşlar yapabilecek çok anlamlı bir eşyadır. Ev hediyesi olarak alınabileceği gibi çalışan dostlarınıza ofiste masa üzeri ve duvarda kullanabilecekleri şekilde tercih edebilir anlarını ölümsüzleştirmek için tercih edebilirsiniz.

7. Saat

Saat insanların her zaman  kullandığı ve zaman kavramını anlamak için kullandığı bir üründür. Günümüzde bir çok saat çeşidi vardır bunlar; Elektronik saatler kol saatleri kum saatleri duvar saatleri ve benzeri olarak sınıflandırılabilir. Saatin insan  hayatında önemli bir yeri vardır. bir insan neyi ne zaman yapacağını veya zamanın hangi kısmında olduğunu bilmek için saati kullanır. Planlamaları iş programlarını ve önemli zamanları saat üzerinden takip ederek doğru zamanlarda gerçekleştirebilmek mümkün. Ofis hediyelikleri denilince akla gelen ilk şeylerden biride saattir bulunduğumuz ortamın dekorasyonuna uygun sevdiklerimize ve bize hitap edecek saatler seçmek önemlidir. Birbirinden farklı renk ve boyutta onlarca saat tasarımı arasından en doğrusunu seçmek için sevdiklerinizin zevklerini göz önünde bulundurmanız gereklidir.

8. Biblo

Bulunduğumuz ve zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz ortamların dekorasyonu oldukça önem taşımaktadır. Gün içerisinde vakit geçirdiğimiz ortamlarda göz zevkimize hitap eden detaylar olması motivasyonumuzu arttıracak ve verimliliğimizi arttıracaktır. Yeni işyeri açmış arkadaşlarınıza ofiste masa başı çalışan dostlarınıza çalıştıkları işin konseptini ya da ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak seçeceğiniz biblolar günlerini güzelleştirmeye yetecektir. Biblolar birbirinden farklı tasarıma sahip olabilirler renklerin ve temaların harmanlamasıyla oldukça ilgi çekici şekillerde bulunurlar. En doğru tercihi yapmak için seçeceğiniz kişinin ihtiyaç ve zevklerini göz önünde bulundurabilirsiniz.

9. Kahve Cezvesi

Kahve insanların hayatında büyük bir rol taşır ve en önemli unsurlardan biridir. Kahve içmek insana enerji verdiği gibi birçok yönden sağlıklı bir içecektir. Kahvenin birçok çeşidi vardır ancak ülkemizde en yaygını Türk kahvesidir ve bu kahve çok faydalı olup sert bir kahvedir. Kahvenin içerisinde kafein adlı bir madde vardır ve bu madde uyarıcı niteliğe sahiptir ve sonuç olarak insana enerji verir ve dinç tutar. Gün içinde güne enerjik başlamak ve günün yorgunluğunu üzerimizden atmak için güzel bir kahveye ihtiyaç duyarız bu aşamada kahve cezvesi hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Yeni işyeri açmış ve yeni bir işe başlamış kişilere hediyelik olarak en işlevsel eşyalardan biri kahve makinesidir. Kahve bağımlısı ve kahve içmeyi bir hayat standardı haline getirmiş ve bundan zevk alan sevdiklerinize kahve makinesi armağan etmek onları mutlu edecek ihtiyaçlarını karşılamakta da önemli bir rol oynayacaktır.

10. Dekoratif Pano

Ortam dekorasyonu oldukça önemli ve bütünlük açısından göze hitap etmesi gereken bir noktadır. Çalışılan ortamın dekorasyonu gününüzü daha enerjik geçirmenize destek verecek içinizi açacaktır bulunduğunuz ortamdaki dekorasyon enerji açısından büyük bir önem taşır enerjik renkler ve motifler seçmek sizleri ruhsal olarak etkileyecek ve daha zinde olmayı sağlayacaktır. Bu aşamada dekoratif panolar devreye giriyor panolar ortamın renkleri konsepti göz önünde bulundurularak seçildiğinde tam bir tamamlayıcı haline gelmekte. Sizler için özel kişilere hediye olarak tercih edeceğiniz dekoratif panolar önemli bir detay olmakla birlikte sizleri gün boyunca hatırlatacak ve akıllarda olmanızı sağlayacak. Ofis hediyelikleri arasında en popüler hediyelikler arasında yer alan dekoratif panolar birbirinden farklı tasarımlarıyla ilgiyi üzerlerine çekmekte.

11. Takvim

Binlerce yıldır hayatımızda birçok farklı çeşidi ile yer etmiş takvimler günümüzde de oldukça önemli bir yere sahiptir. Takvimler bizler için önemli günleri hatırlatma da oldukça ciddi bir role sahiptir doğum günü, evlilik yıldönümü, bayram, toplantı ve seyahat gibi belirli tarihlere ulaşmamıza yardımcı olur. Takvime ihtiyaç duymamak gibi bir durum söz konusu değildir günün her anında herhangi ufak bir plan için elimizin altında olan bir takvim hayatımızı kolaylaştırmada etkili bir eşyadır. Kendimiz ve sevdiklerimiz için oldukça özel tasarlanmış yazı şekli, renk, boyut ve şekil olarak onlarca takvim çeşidine ulaşmamız mümkün. Yeni iş sahibi arkadaşlarımız ofis ortamında çalışan dostlarımız için hem kullanabilecekleri hem de onlar için anlam taşıyan bir hediyelik haline gelecek takvim oldukça özel bir hediyelik olacaktır.

12. Termos

Gün boyunca sıcak soğuk birçok içecek çeşidi tüketiyoruz. Sabahlar güne dinç başlamak için sert bir kahve gün içinde rahatlamak için sıcak bir çay ve gün sonuna doğru açılmak için soğuk bir limonata gibi birbirinden farklı içecek çeşitlerine yer veririz bu aşamada elimizin altında olan termos hayatımızı kolaylaştırmada önemli bir rol oynayacaktır. Koşuşturmalı hayat yaşayan herkesin edinmesi gereken şeylerden biri olan termos içecekleri istenilen sıcaklıkta ve tazelikte tutmaya yardımcı olur. İçecekler ile arası iyi olan dostlarınız ve yoğun tempoda çalışan arkadaşlarınız için bir hediyelik düşünüyorsanız termos ilk seçenekler arasında yerini almalı. Hem işlevsel hem de kullanıma uygun bir hediyelik olan termos herkesin yüzünü gülümsetecek hediyelikler arasında yer alıyor.

13. Kar Küresi

Kar küreleri yapıları gereği üzerinde romantik bir hava barındırır. Temalar oldukça fazladır bir çiftin dans edişinden tutun bir kedinin kar altında dönüşüne kadar birçok tasarıma ulaşmanız mümkün. Kar küreleri masa ve raf dekorasyonlarında oldukça tercih edilen minik bir detay olarak adlandırılabilir. Kendiniz ve sevdikleriniz için sevdiğiniz temalar altında seçeceğiniz kar küresi hem dekorasyonu destekleyecek hem de motivasyon kaynağı olacaktır. Masa başı çalışan sevdiklerinize alacağınız bir kar küresi onları günün bütün stresinden uzaklaştırıp farklı bir enerjiye taşıyacaktır. Masa üzerinde anlamlı ve romantik bir hava yaratmak için renk, tema ve boyutları göz önünde bulundurarak seçeceğiniz kar küresi görenleri büyülemeye yetecektir.

14. Anahtarlık

Anahtarlıklar gün boyu yanımızda taşıdığımız eşyalardan biri ev, araba, işyeri, ofis, çekmece ve dolap gibi birçok önemli eşyamızın anahtarlarını anahtarlık kullanarak bir arada tutmak mümkün. Anahtarlıklar binlerce tasarıma sahip eşyalardır renk, boyut, tema ve materyal olarak bir çok çeşidine ulaşmak mümkündür. Anahtarlık seçerken kişinin zevklerini göz önünde bulundurarak en doğru tercihi yapmak mümkün. Anahtarlık geniş çeşitliliği gereği her bütçeye uygun olmasıyla dikkat çekiyor küçük ama anlamlı bu hediyelikliği kişiler için önemli hale getirebilirsiniz. Örneğin yeni ev almış bir arkadaşınıza anahtarlık hediye edebileceğiniz gibi Yeni bir iş yeri açmış dostunuza yeni bir ofiste işe başlamış sevdiklerinize de anahtarlık hediye ederek onları mutlu edebilir ve yeni başlangıçlarında desteğini sergileyebilirsiniz.

Farklı Ofis Türlerine Hangi Hediyeler Alınabilir?

Birbirlerinden farklı birçok tasarıma sahip ofis hediyeliklerine kolayca ulaşmak mümkün ofisin konsepti ve teması doğrultusunda birçok farklı çeşitte hediyelik eşya seçimi yapılabilir. Seçeceğiniz hediyeliklere farklı bir bakış açısı getirmek için sizler için farklı ofis hediyeliklerini aşağıda sıraladık.

  • Avukatlık Ofisine Ne Hediye Alınır?

Avukatlık ofisine alabileceğiniz hediyelik eşyalar aşağıda listelenmiştir;

  • Defter

  • Kalem

  • Takvim 

  • Saat

  • Biblo

 

  • Psikolog Ofisine Ne Hediye Alınır?

Psikolog ofisine alabileceğiniz ilginç hediyelik eşyalar aşağıda belirtilmiştir;

  • Mum

  • Cam Nazar Boncuğu 

  • Ahşap Tabela 

  • Kristal Heykel Biblo

  • Çini Duvar Tabağı

 

  • Diyetisyen Ofisine Ne Hediye Alınır?

Diyetisyen ofisine alabileceğiniz hediyelikler aşağıda listelendiği gibidir;

  • Bitkisel Sabun

  • Kar Küresi 

  • Termos

  • Çini Kahve Fincanı 

  • Kupa

 

  • Doktor Ofisine Ne Hediye Alınır?

Doktor ofisi denildiğinde ilk akla gelen hediyelikler aşağıda listelenmiştir;

  • Dekoratifi Pano

  • Çini Çay Bardağı Takımı

  • Defter

  • İsme Özel Hediyelikler

  • Saat

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.