myros-popup.jpg (663 KB)
Dedeye Hediye Fikirleri Nelerdir?

Dedeye Hediye Fikirleri Nelerdir?

06 Haziran 2022

Kan bağınız olan, annenizin babası veya babanızın babası olan kişiler dedelerdir. Dedeler, geniş aile kavramının en değerli, deneyimli ve bilgili kişileridir. Aileyi bütünleyen, anne babanızın varoluş sebeplerinden biri olan dedeler, her zaman kıymetli ve kan bağının bulunduğu özel kişilerdir. Dedenin sıcaklığı, samimiyeti sevecenliği torunlar gözünde her zaman başkadır. Dedenizle geçirdiğiniz zamanlar her zaman özel ve hatırlayacağınız anılar olarak kalacaktır. 

Dedenizin özel günlerinde, birlikte unutulmaz mutlu anları paylaşmak ve onları mutlu etmek için çeşitli hediyeler alabilirsiniz. Dedeye hediye alırken karar vermekte biraz zorlanabilirsiniz. Dedenizin hoşuna gidecek, severek kullanabileceği ve ilgi alanına göre özel hediyeleri seçebilirsiniz. Anneanne ve dedeye hediye olarak birlikte kullanabilecekleri hediyelik seçeneklerini tercih edebilirsiniz. 

Dedeye hediyeler almadan önce dedeye ne hediye alınır diye araştırarak, dedenize özel tasarlayabileceğiniz hediyelikleri seçebilirsiniz. Kişiye özel tasarlanabilir hediyelikler, dedenizi hem mutlu edecek hem de kendini özel hissetmesini sağlayacaktır. Dedeye hediye seçerken mutlaka her zaman kullanabileceği hediyelikleri tercih ediniz. Aldığınız hediyenin kenarda köşede bir yerlerde unutulup gitmesini istemiyorsanız dedenizin zevkine uygun, hobilerini dikkate alarak en güzel hediyeyi seçebilirsiniz. 

Büyüklere hediye almak bazen yorucu bir sürece dönüşebilir, beğenir mi hoşuna gider mi kaygısı taşıyabilirsiniz. Bu kaygıları yaşamak yerine dedenizi iyice gözlemleyip, anneannenize veya babaannenize fikir sorup ona göre alacağınız hediyeye karar verebilirsiniz. Annenizden veya babanızdan bilgi alabilir, dedenize en çok mutlu olacağı ve kullanacağı hediyeyi seçebilirsiniz. 

Dedeye özel, çok çeşitli ve farklı özelliklerde hediyeler bulabilirsiniz. Hediye seçerken dedeniz emekliyse ve gününü genelde evde ve bahçede geçiriyorsa ona göre dedeye hediye seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Dedeniz çalışıyorsa mesleğine uygun hediyelikleri seçebilirsiniz. Dedeniz sanatsal faaliyetlere düşkünse ve sporsal alana ilgiliyse ona göre hediye tercihinde bulunabilirsiniz. Dedenizle aranızda özel bir hatıra kalması için aşağıda yer alan dedeye hediye fikirlerini değerlendirebilir, dedenizin en çok hoşuna gidecek hediyeyi tercih edebilirsiniz.

Dedeye hediye fikirleri; kupa, magnet, anahtarlık, fotoğraf çerçevesi, kristal biblo, ahşap kartpostal, pano, masaüstü dekor, vazo, termos, dijital fotoğraf çerçevesi, tarihi fotoğraflarla dolu kitap, ev ve bahçe işleri için el aletleri, hobi seti, saat, defter, ajanda, kalem, gözlük, yeşeren kalem, kitap ayracı, notluk, cüzdan, yastık, cep saati, parfüm, çakmak, çini ürünler, bakır hediyelikler, zamak hediyelikler, buhurdanlık, mumluk, duvar tabağı, duvar süsü, puzzle, gözlük kabı gibi hediyelikleri seçebilirsiniz. 

1. Dijital Fotoğraf Çerçevesi

Dijital fotoğraf çerçevesi hediyelikler, anıları tazelemek ve yad etmek için kullanılan, geçmişin güzel günlerini hep hafızalarında canlı tutmalarını sağlayacak hediyeliklerdir. Dijital fotoğraf çerçevesi hediyelikler, küçük tablet kadar ekrana sahip, masa üzerinde veya istenilen alanda kullanılabilecek, dekoratif bir üründür. Dede için hediye olarak içerisine anılarınızın olduğu güzel fotoğrafları yükleyerek, kalıcı ve özgün bir hatıra hediyelik haline dönüştürebilirsiniz. Dijital fotoğraf çerçevesi hediyelikler, dedenizin severek kullanacağı ve hep saklayacağı en güzel hatıra hediyeliklerinden biri olacaktır. Dijital fotoğraf çerçevesi hediyelikler, usb girişi ile video, resim, müzik oynatma özelliğine sahiptir. Uzaktan kumanda edilebilir, saat ve takvim olarak da kullanılabilir.

2. Tarihi Fotoğraflarla Dolu Kitaplar

Dedenize özel, severek kullanabileceği ve okuyacağı tarihi fotoğraflarla dolu kitap hediyelikleri alabilirsiniz. Dedenizin ilgi alanına göre seçeceğiniz tarihi bilgi ve fotoğraflar içeren kitapları alarak, dedenizin tarihe ilgisine uygun ve tarihi konuları severek okuyacağı bir kitap hediyesi almış olursunuz. Dedeye alınacak hediye olarak tarihi fotoğraflarla dolu kitap hediyesi kitap okumayı seven bir dede için en güzel seçeneklerinden biri olacaktır. Vakitlerini geçirirken okuyacakları ve ilgiyle bakacakları fotoğrafla dolu kitap hediyeliği, nitelikli baskı ve fotoğraf kalitesi yüksek olan seçeneklerini dedeniz için alabilirsiniz. 

3. Magnet

Magnet hediyelikler, minimal özelliklere sahip, metal, ahşap, epoksi, polyester gibi çok çeşitli malzemeler kullanılarak üretilen, kaliteli ve şık ürünlerdir. Zengin tasarım çeşitliliğine sahip magnet hediyelikleri, dedenize özel doğum günü, yılbaşı gibi özel günler için tasarlayabilir, kalıcı ve özgün hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz. Dedeye hediyelik magnetler, üzerine istediğiniz dedenize özel baskıyı yaptırarak, buzdolaplarının üzerine asmaları için veya dekoratif amaçlı olarak raf veya masa üzerinde kullanmaları için satın alabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek zengin çeşitlilikteki magnet ürünlerini inceleyebilir, istediğiniz tasarımları dedeniz için seçebilir veya kendi tasarımınızı oluşturarak sipariş verebilirsiniz. Kolay ve hızlı tasarlanabilir magnet hediyelikleri dedeniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

4. Anahtarlık

Anahtarlık hediyelikler, anahtarları bir arada kullanmak için toplu şekilde taşıma kolaylığı sağlayan ürünlerdir. Kaliteli ve dayanıklı metal malzeme kullanılarak, üzerinde epoksi malzeme ile tasarımlar yapılarak üretilmektedir. Anahtarlık hediyelikler, yuvarlak, kare, dikdörtgen ve kalpli şekillerde üretilen, üzerinde farklı renk ve görseller ile tasarlanan özgün ve şık ürünlerdir. Dedeye özel hediye olarak anahtarlık hediyeleri seçebilir, dedenize özel tasarlayabilir ve gönül rahatlığıyla şık hediye paketi ile dedenize sunabilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek zengin anahtarlık modellerini inceleyebilir, kişiye özel tasarımlarla birleştirebilir ve güvenle satın alabilirsiniz. 

5. Ev ve Bahçe İşleri İçin El Aletleri

Emekliye ayrılmış, vaktinin çoğunu evde ve bahçe işlerinde geçiren dedeniz için el aletlerini hediye olarak alabilirsiniz. Evde ve bahçe işlerinde kullanılabilecek el aletlerini, dedeniz için alınacak en kullanışlı ve işlevsel hediye seçeneği olarak değerlendirebilirsiniz. Küçük el aletleri; hobi seti, bahçe ekipmanlarından oluşan bahçe seti olarak satılan çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Tırmık, kürek, çapa, eldiven gibi el aletlerini tek olarak da satın alabilirsiniz. Dedenizin işine yarayacak ve severek kullanacakları el aletlerini uzun süre kullanabileceği kalitede olanları seçebilirsiniz. El aletleri hediyeliklerin bahçe işlerini kolaylaştıracak, ev işlerine yardımcı olacak ve severek kullanacakları bir hediyelik olacaktır 

6. Saat

Saat hediyelikler, zamanı öğrenmek için ve zamanı planlamak için kullanılabilecek işlevsel hediyeliklerdir. Duvara asılabilen veya masa üzerinde kullanılabilen saat hediyelikleri, farklı renk ve tasarımları ile dedenize özel alabilirsiniz. Ahşap ve epoksi malzeme kullanılarak, kaliteli ve özgün tasarımlarla üretilen saat hediyelikler, doğum günü, yılbaşı gibi özel günlerde yaşlı dedeye hediye olarak satın alabilir, şık hediye paketi ve hediye notu ile sunabilirsiniz. Myros.com sitesinden saat hediyelik çeşitlerini inceleyebilir ve dedenize özel tasarımları oluşturabilir, isterseniz varolan tasarımları seçebilir ve en güzel hediye seçeneklerinden biri olarak dedenize satın alabilirsiniz.

Doğum Gününde Dedeye Ne Hediye Alınır?

Doğum günleri her yaştan birey için önemli ve özel, kutlanması gereken günlerdir. Dedenizin doğum gününü kutlarken, dedenize özel, kullanışlı ve işlevsel hediyeler alabilirsiniz. Dedeye hediye ne alınır diye araştırırken, karşınıza çıkacak kişiye özel tasarlanabilir hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Doğum gününde dedenizi hatırlamanız ve ona özgü tasarım hediyelik almanız, onu hem mutlu edecek hem de kendini özel hissetmesini sağlayacaktır. Dedeye doğum günü hediyesi olarak aşağıda yer hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz:

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Anı kartları

  • Magnet

  • Anahtarlık

  • Saat

  • Duvar tabağı

  • Kupa

  • Bardak altlığı

  • Duvar süsü

  • Anı defteri

  • Fotoğraf albümü

  • Kalem

  • Buhurdanlık

  • Kitap

  • Kitap ayracı

  • Hobi seti

  • Canlı çiçek

Yılbaşında Dedeye Ne Hediye Alınır?

Yeni yıla girerken, yılbaşı hediyeleşme geleneğinde dedeleri de hatırlamak ve onlara da hediye almak önemlidir. Yeni yıla mutlu girmek ve hatıra kalması için hediyeler almak aile içinde kutlanan yeni yıl organizasyonlarında dedenize de hediye almak gerekir. Torundan dedeye hediye olarak dedenizin severek kullanacağı ve sizden bir hatıra olacak hediyelikleri seçebilirsiniz. Dedeniz için yılbaşı hediyesi olarak aşağıda yer alan yılbaşı konseptine uygun hediyelikleri tercih edebilirsiniz:

  • Kupa

  • Anahtarlık

  • Yılbaşı temalı üçlü kase

  • Yılbaşı temalı bardak altlığı

  • Kristal kardan adam

  • Magnet açacak

  • Açacaklı anahtarlık

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Yuvarlak hap kutusu

  • Mumluk

  • Tepsi

  • Yılbaşı ağaç süsü

  • Çiçek

  • Bardak kapağı

  • Biblo

  • Saat

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.