myros-popup.jpg (663 KB)
Anneye Ne Hediye Alınır?

Anneye Ne Hediye Alınır?

01 Mart 2022

Anneler çocuklarına sonsuz sevgi, ilgi, ve şefkat veren yegane ve biricik canlılardır. Çocuklarını her durum ve koşulda düşünen annelere duyulan sevgiyi ifade etmenin en güzel yolu ise anneye özel hediyeler alınmasıdır. Anneler için seçilen özel hediyeler ile onlara verdiğiniz değeri en anlamlı şekilde gösterebilirsiniz. Anneler Günü ya da Kadınlar gibi önemli günler haricinde sadece annelerinizi sevindirmek için de hediye alabilirsiniz. 

Fedakar annelere yılın herhangi bir gününde aniden süpriz yaparak annelerinizin gününü güzelleştirebilirsiniz. Peki sizi dünyadaki herkesten çok daha fazla seven anneye ne hediye alınır? Anneler için en güzel hediye sizin onun yanınızda olmanız olsa da anneleriniz için çeşitli hediye alternatifleri bulunur. Anneler için alınabilecek hediye önerileri arasında şunlar bulunur; 

  • Anahtarlık

  • Magnet 

  • Metal yuvarlak ayna 

  • Özelleştirilmiş cam bardak

  • Kişiye özel tasarlanmış fotoğraflı bardak altlığı

  • Metal çanta askısı

  • Kolye 

  • Duvar süsü 

  • Mumluk

Anneye hediye önerileri arasında sayılan bu ürünleri standart tasarımlar ile satın alabileceğiniz gibi ürünleri annelerin beğenebileceği şekilde özelleştirilmiş tasarımlar ile de alabilirsiniz. 

 

Anne Temalı Kolye 

Anneye alınabilecek hediye seçenekleri arasında en çok tercih edilen alternatiflerden biri kolyelerdir. Şık ve alımlı bir aksesuar olarak kolye hediyesini isterseniz özel günlerde isterseniz de sıradan bir günde annenize alabilirsiniz. Anneye hediye fikirleri arasında popüler olan anne temalı kolyeler özellikle annenizin doğum için göz alıcı bir hediye opsiyonu olarak değerlendirilebilir. 

Anne temalı kolye çeşitleri arasında yer alan bazı modellere dilerseniz annenizin ve kendinizin fotoğrafını koyarak onu çok mutlu edebilirsiniz. Annelerinizin tarzına ve kıyafet tercihine göre alabileceğiniz kolye modelleri ile onun tarzına da katkı sağlayabilirsiniz Anne temalı kolye hediye fiyatları kolyenin tasarımına, malzemesine ve modeline göre değişmektedir. Ancak anne temalı kolye çeşitleri her bütçeye uygun modeller barındırmaktadır. 

Anneye Özel Kahve Fincanı

Anneye hediye almak istediğinizde yüzlerce alternatif arasında kaybolma ihtimaliniz çok yüksektir. Bu nedenle anneye hediye alırken annenizin zevklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısınız. Örneğin anneniz kahveyi içmeyi seviyorsa ona şık bir fincan takımı almayı düşünebilirsiniz. 

Farklı tasarımlara ve temalara sahip fincan takımları arasında çini fincan takımları zarif dizaynı ile dikkat çekmektir. Özellikle turkuaz ve mavi tonlarının kullanıldığı çini fincan takımları annenizin mutfağına çok yakışır. Çini kabartmalı modelleri de bulunan fincan takımları arasında sıklıkla tercih edilen diğer modelde şehir temalı fincanlardır. 

Anneniz daha otantik bir zevke sahipse ikili zamak kahve fincanlarına göz atabilirsiniz. Çeşitli renkleri ve tasarımları bulunan fincan takımlarının tekli ya da ikili sunum seti şeklinde satılan türleri de bulunmaktadır. Anneye özel kahve fincanı takımlarının fiyatları yapıldığı malzemeye göre farklılık göstermekle birlikte kahve fincan takımları ortalama 75 Tl ile 2.2500 Tl arasında olmaktadır. 

 

Anneye Özel Çini Çay Bardağı  

Hayatınızdaki en değerli insan olan annelerinize alınabilecek hediyeler arasında hem dizaynı hem de görünümü ile göz dolduran çini çay bardağı modelleri de sayılabilir. Genellikle mutfakta ya da salonda konsol içinde sergilenen çini çay bardaklarının renkleri ve dizaynları görenlerin gözünü alamayacağı cinstendir. 

Tasarımında kırmızı, mavi, turuncu ve siyah gibi capcanlı renklerin tercih edildiği çini çay bardaklarının ikili veya çoklu takım setleri de bulunmaktadır. Ev dekorasyonuna bambaşka bir hava getiren çini çay bardağı çeşitleri istendiğinde içecekler için de kullanılabilmektedir. Anneler Günü için veya annenizin doğum günü için uygun fiyatlı çini çay bardağı modellerini alarak ona zarif bir hediye verebilirsiniz. Çini çay bardaklarının fiyatları 150 Tl ile 500 Tl arasında değişmektedir. 

 

Anneye Özel Mutfak Önlüğü 

Anneye özel hediyeler arasında yer alan bir diğer hediye opsiyonu ise mutfak önlüğüdür. Diğer hediyelerden daha değişik bir hediye alternatifi olan mutfak önlüğü, anneleriniz mutfakta yemek yaparken ya da temizlik yaparken onun işine yarayacak bir hediyedir. İşlevsel bir hediye olan mutfak önlüğünü dilerseniz annenize özel şekilde tasarlayabilirsiniz. 

Annenizin en sevdiği renge sahip bir mutfak önlüğü ile annenize bambaşka bir hediye verebilirsiniz. Mutfak önlüğü sürekli kullanılabilir bir hediye olduğundan dolayı anneniz önlüğü kullandıkça sizi anımsar. Anneye özel mutfak önlüğü fiyatları modele, tasarıma ve kumaşa göre değişebilmektedir. 

Anneye Özel Termos 

Anneler için alınabilecek fonksiyonel hediyelerden bir diğeri de termos çeşitleridir. Farklı malzemeler kullanılarak üretilen termos modellerinin tasarımını annenize özel şekilde yaptırabilirsiniz. Mesela termosun yüzeyine annenizin isminin baş harfini ekletebilirsiniz. Annenize olan sevginizi ifade edebilmenizi sağlayan bu termos çeşitleri ile annenizin özel hissetmesini sağlarsınız. 

Özelleştirilmiş tasarım sayesinde termoslara anlamını sadece annenizin ve sizin bildiği kelimeleri ya da bir sözü yazdırabilirsiniz. Bu şekilde hediyeniz özgün ve anlamlı olacaktır. Ayrıca günlük hayatta da annenizin pek çok noktada işinize yarayacak termos modellerinin fiyatları malzemeye, dekorlamaya ve paketlemeye göre değişiklik göstermektedir.

 

Anneye Özel Fotoğraf Çerçevesi  

Dekoratif bir aksesuar olarak kullanılan fotoğraf çerçevesi, anneler günü özel resimli hediye seçeneklerinden biridir. Anneye özel fotoğraf çerçevesinin içerisine anneniz ile fotoğrafınızı ya da sadece annenizin fotoğrafını koyarak hediye edebilirsiniz. Fotoğraf çerçevesi bebeğinin fotoğrafını koyması için yeni doğum yapan anneye hediye olarak da verilebilir. 

Anneye özel fotoğraf çerçevesinin boyutları farklı olduğu için içerisine yerleştirebileceğiniz büyüklükte bir fotoğraf çerçevesi tercih etmelisiniz. Fotoğraf çerçevelerinin fiyatları modeline ve dizaynına göre belirlenmektedir. 

 

Anneye Özel Kahvaltı Takımı 

Kadınlar Günü, Anneler Günü ya da yılbaşı hediyesi olarak alınabilecek anneye özel kahvaltı takımlarının çini kabartmalı çeşitleri annelerinizin hoşuna gidebilecek türden bir hediye olabilir. Sunum seti modelleri de bulunan kahvaltı setlerinin mor, yeşil ve kırmızı gibi canlı renkler ile dizayn edilen çeşitleri de bulunmaktadır. 

Önemli günlerde veya özel misafirler için kullanılabilecek kahvaltı takımları anneler için göz doldurucu bir hediye alternatifidir. Anneye özel kahvaltı takımlarının fiyatları tasarımlarına göre değişse de fiyatlar 400 Tl ile 650 Tl arasındadır. 

 

Anneye Özel Duvar  Süsü 

Duvar dekorasyonu ve ev dekorasyonu için tercih edilen duvar süsü çeşitleri duvara bir hareket getirmektedir. Anneler gününe özel ilginç hediyeler arasında sayılabilen duvar süsleri ile annenizin ev stilini güzelleştirmesine yardımcı olabilirsiniz. Eşsiz dizaynlara sahip duvar süslerinin bazıları hayvan figürlerinden yapılmıştır. Fil, denizatı, martı ve baykuş temalı duvar süsleri arasından annenizin en sevdiği hayvanı seçebilirsiniz. Hem şık hem de işlevsel bir hediye olan duvar süslerinin balıklı ve deniz kabuklu zarif modellerini doğum yapan anneye hediye olarak verebilirsiniz. Yeni doğum yapan anneler bu özgün tasarımlar ile üretilen duvar süslerini bebek odalarında ya da kendi yatak odalarında kullanabilir. 

Anneye özel duvar süslerinin her bütçeye ve her zevke uygun modelleri bulunur. Duvar süslerinin fiyatları dizaynına, ürünün üretiminde kullanılan malzemeye ve ürünün boyutuna göre farklılaşmaktadır. 

 

Anneye Özel Doğal Sabun 

Özgün bir hediye opsiyonu olarak doğal sabunlar da anneye hediye önerileri arasında yer alabilir. Banko dekorasyonu olarak kullanılabilen doğal sabunlar aynı zamanda vücut ve cilt bakımı için de tercih edilmektedir. Çeşitli bitki aromalarından üretilen doğal sabunların pek çok faydası bulunur. 

Annelerinizin bakımı için alabileceğiniz doğal sabunlar argan, gül, şakayık, zeytin ve at kestanesi gibi farklı bitkilerden yararlanarak yapılmaktadır. Hoş bir kokuya sahip olan doğal sabunları anneye hediye kutusu olarak kullanabileceğiniz bir kutunun içerisinde hediye edebilirsiniz. 

Cildi temizleyen, cilde bakım yapan ve cilt sağlığını koruyan doğal sabunlar anneleriniz için en güzel hediyelerden biri olabilir. Doğal sabun fiyatları sabunun yapıldığı bitkiye ve çeşitli birçok faktöre göre belirlenmektedir. 

 

Anneye Özel Mumluk 

Dekoratif amaçlı olarak kullanılabilen mumluk modelleri ayrıca meditasyon ve yoga gibi aktiviteler sırasında kullanılan mumlar ile birlikte ruhani bir hava yaratmaktadır. Estetik açıdan son derece hoş bir görünüme sahip olan mumluk modellerinin temaları da ilgi çekicidir. 

Mumluk modellerinin yanı sıra annelerinize şehir temalı şeffaf mum çeşitlerinde de alabilirsiniz. Mumluk ve mumları birleştirerek anneye hediye seti olarak da sunabilirsiniz. Mumluklar ev dekorasyonunun yanı sıra ofis ve işyeri dekorasyonuna da şık bir hava katar. Çalışan bir anneniz varsa ofis masasında bulunması için şeffaf bir mum ya da mumluk hediye edebilirsiniz. Anneye özel mumluk ve şeffaf mum fiyatları geniş bir skalaya sahiptir. 

 

Tesettürlü Anneye Ne Hediye Alınır? 

Annelere hediye alınırken herkes hediye seçenekleri arasından en özel olanı seçmeye çalışır. Biricik olan anneniz için en nadide hediyeyi bulmaya çalışırken annenizin ilgi alanlarını ve zevklerini göz önünde bulundurmalısınız. Örneğin anneniz tesettürlü ise tesettürlü anneye hediye alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. 

Tesettürlü anneye alınabilecek birden fazla hediye opsiyonu bulunur. Annenizi ne kadar çok sevdiğinizi gösterebilmek için ona bir şal, dekoratif bir fotoğraf çerçevesi, hadisi şerif olan bir bardak ya da kupa hediye alabilirsiniz. Kitap okumayı seven bir anneniz varsa ona zarif bir şekilde tasarlanmış bir kitap ayracı da hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Tesettürlü anneye alınabilecek hediyeler şunlardır; 

  • Kişiye özel tasarlanmış termos

  • Duvar saati

  • Duvar tabağı

  • Anneye özel fotoğraflı kolye 

  • Anneye özel ayna 

  • Anı kutusu 

 

Hamile Anneye Ne Hediye Alınır? 

Hamile anneye hediye seçenekleri şunlardır; 

  • Kolye 

  • Doğal sabun 

  • Metal kalp anahtarlık

  • Baskılı bardak 

  • Kişiye özel fotoğraflı bardak altlığı

  • Hamilelik ile ilgili espirili sözler yazan tshirtler

 

Yeni Doğum Yapmış Anneye Ne Hediye Alınır? 

Yeni doğum yapmış anneye hediye alternatifleri şunlardır; 

  • Baskılı anahtarlık

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Mumluk

  • Şeffaf mum

  • Bebek bakım çantası 

  • Anı defteri 

  • Bebeği ve kendisi için özelleştirilmiş kolyeler

 

Anneye Doğum Gününde Ne Hediye Alınır? 

Anneye doğum günü hediyesi olarak şunlar alınabilir; 

  • Kişiselleştirilmiş bardak altlığı 

  • İsme özel fotoğraf çerçevesi

  • Metal çanta askısı

  • Kalp formunda ayna 

  • Özel tasarım kupa 

  • Fincan seti 

  • Çini duvar tabağı

  • Biblo-heykel

  • Tütsülük

  • Kahvaltı takımı

 

Anneler Gününde Ne Hediye Alınır? 

Anneler günü hediyesi olarak şunlar tercih edilebilir; 

  • Sevdiği çiçeklerden oluşan bir buket

  • Küpe ve kolye seti

  • Aile fotoğraflarından oluşan bir albüm

  • Baskılı çanta 

  • Dünyanın en güzel annesi yazılı bardak

  • Çini çay bardağı seti 

  • Kalpli anahtarlık

  • Anneler Günü için hazırlanan dekoratif kutular 



Anneler Günü Tarihçesi Nedir? 

Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü anlamlı ve derin bir tarihe sahiptir. Anneler Günü’ nün tarihi Antik Yunan’a kadar gitse de dünya çapında yaygın olarak kutlanmaya başlaması 1914 yılına denk gelmektedir. Antik Yunan mitolojisinde tanrıların ve tanrıçaların annesi olan Rhea adına yapılan ilkbahar eğlenceleri ile başlayan Anneler Günü geleneği 1908 yılında  ölen annesini anmak için bu özel günü seçen Anna Jarvis ile devam etmiştir. Ardından bu anma günü 1914 yılında ABD Kongresi’ nin onayı ile ABD genelinde kutlanmaya başlamıştır. Bir süre sonra da ABD’ den dünyaya yayılmıştır. Annelerin koşulsuz sevgilerini ön plana çıkarmayı sağlayan bu önemli gün annelerin değerinin daha iyi anlaşılmasını da sağlamıştır. 

 

Anneye Hediye Paketi Nasıl Yapılır?

Anneler Günü, Kadınlar Günü ya da doğum günleri için annelerinize aldığınız hediyeleri şık bir hediye paketi yaparak onlara  takdim edebilirsiniz. Anneler için alınan hediyeleri dekoratif kutulara koyabileceğiniz gibi kendi emeğinizle hediye paketi de yapabilirsiniz. Anneye hediye yapımı sırasında renkli ve ışıltılı kağıtlar, kartonlar ve ipler kullanabilirsiniz. Hediye paketinin süslemesi için ise ipleri fiyonk şeklinde bağlayarak aralarına çiçekler sıkıştırabilirsiniz. El emeği ile yaptığınız hediye paketlerinin yanına anneye hediye notu eklemeyi de unutmamalısınız. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.