myros-popup.jpg (663 KB)
Yılbaşı Hediye Kutusunda Ne Olur?

Yılbaşı Hediye Kutusunda Ne Olur?

03 Aralık 2022

Yılbaşı kutusu, içine yılbaşı hediye alternatifleri ve çeşitli ürünler ile sizin oluşturduğunuz ve sevdiklerinize özel bir sürpriz yılbaşı hediyesi vermek istediğinizde, yılın son günlerindeki yılbaşı hediye fikirleri arasında, çok büyük kolaylık sağlayan bir yöntemdir. Yılbaşı yaklaşırken, hem satın alınan hem de kendi hazırladığınız kişisel ürünler ile özgün aynı zamanda da etkileyici bir yılbaşı hediye paketi haline getirebileceğiniz yılbaşı kutusu, kadın erkek, genç yaşlı, büyük küçük demeden tüm özel kişiler için hazırlanabilir. Yılbaşı kutusu, devlet ve kamu kurumları ile kuruluşların, özel müşteriler, iş ortakları ve diplomatik kişiler için de kullandığı yılbaşı hediye paketi yöntemlerinden biridir. 

Noel Baba efsanesi ve yılbaşı hediye paketi, çocukluğun en renkli masallarından biridir. Efsaneye göre, iyi kalpliliği ve cömertliği ile meşhur Noel Baba’ nın, yılbaşı gecesi evlere gizlice girerek çocuklara hediye bıraktığına inanılır. Dünyada yaygın olarak bilinen ve yüzlerce esere konu olan hikâyelerde, yıl boyunca uslu duran çocukların, Noel Baba’ ya mektup yazarak istedikleri oyuncakların, Noel Baba’ nın Kuzey Kutbundaki atölyelerinde elf yardımcıları ile birlikte üretildiği anlatılır. Hikâyede, Noel Baba tam yılbaşı gecesi saatler gece yarısını geçtiğinde, ren geyiklerinin çektiği ünlü kızağına binerek, büyük kırmızı çuvalına yüklediği hediyeleri, dünyanın her köşesindeki evlerin bacalarından girip yılbaşı ağacı hediye kutusu, yılbaşı çorapları içine veya ışıltılı yılbaşı çam ağacının altına bırakır. Evde daha önce hazırlanarak kendisi için bırakılan zencefilli kurabiye, havuçlu kek gibi sevdiği yiyecekleri sütle birlikte tüketerek, gün aydınlanana kadar tüm hediyeleri dağıtır. Bu nedenle her yıl hangi ülke veya mevsimde olursa olsun yılbaşı yaklaşırken tüm dünya, yılbaşı hediye paketi ile birlikte Noel Baba, ren geyiği, kar kristalleri, kardan adam, yılbaşı ağacı, zencefilli kurabiye ve yılbaşı kutusu çeşitleri içeren ürünler ile donatılır. Yıldızların yeryüzüne indiği hissini veren pırıl pırıl vitrinlerin ve ışıl ışıl sokakların olduğu yılbaşı zamanı, alışveriş merkezlerinde ve büyük mağazalarda, Noel Baba kılığındaki oyuncuların çocukları dizlerine oturtarak hediye isteklerini sordukları, her yerde yılbaşı hediye paketi çeşitlerinin olduğu, eğlenceli, heyecanlı ve renkli bir dönemdir. Yılbaşı dönemi her haliyle, çocuklara güzel anılar yaratırken, yetişkinlerin çocukluk anılarına döndüğü zamanlardır. Hediye dünyasının, Noel Baba’nın atölyesi gibi çalışarak binlerce yılbaşı hediyelik eşya ürettiği yılın bu döneminde, herkesin kalbi yılbaşı günü açacağı yılbaşı hediye paketi için atar. Tüm dünyanın büyük bir parti alanına döndüğü yılbaşı döneminde, yeni bir yılın başlangıcına ithafen, herkesin birbirine sunduğu hediyeler ile yaratılan yılbaşı günlerinin sihirli dönüştürücü etkisi ile yeryüzü daha neşeli, huzurlu sevgi dolu,  barışçıl bir yer haline gelir.

Yılbaşında, geçen yılın sağladığı nimetlere teşekkür ederek uğurlamak ve yeni yılı umutla karşılamak için çeşitli kültürlere ve geleneklere göre birçok ülkede farklı partiler ile kutlamalar yapılır. Yılbaşı yaklaşırken hazırlıkların da arttığı bu dönemlerde, parti mekanının en gözde yerine yılbaşının en önemli sembollerinden biri olan yılbaşı ağacı kurulur. Yılbaşı ağacı hediye kutusu dolu ve altına boy boy özenle hazırlanmış sürpriz yılbaşı hediyesi paketlerinin yerleştirildiği, renkli eşyalarla ve ışıklarla süslenmiş bir çam ağacıdır. Partiyi birlikte geçireceğiniz kişiler evde aile üyeleri, yakın dostlar, sevgili veya yakın arkadaşlar olabilir. Ofis veya işyerinde bir partide ise patronlar, yöneticiler ve çalışma arkadaşları bulunur. Bu partilerde herkesin hediye alabilmesi için yılbaşı çekilişleri düzenlenir. İrili ufaklı türleri, uygun fiyatlı ya da pahalı türleri ile yılbaşı hediye paketi içeriği iyi tanıdığınız veya yeni tanıştığınız birine göre değişkenlik gösterir. Yılbaşına özel renkli ambalajlar ile hazırlanmış fiyonklu bir yılbaşı kutusu içinden çıkan bir magnet, kupa, mumluk, anahtarlık, açacak fotoğraf çerçevesi, kase, saat, kupa, kazak, bere, kaşkol, eldiven, şapka, anahtarlık, biblo, sıcak su torbası, terlik, çorap, çamaşır, parfüm, ayakkabı, oyuncak tren, peluş oyuncaklar, tombala, tavla, tabu, jungle, iskambil kartı gibi eğlenceli oyunlar türlerindeki hediyeler, kutlamadaki herkesin kahkahalar atmasına, güzel ve iyi dileklerle birbirlerine sevgi ile sarılmasına, neşelenmesine yol açar. Kalpli, kare, daire veya dörtgen şeklinde boş yılbaşı kutusu içine bu ürünlerden birini veya birkaçını koyarak yanına ekleyeceğiniz, çikolata çeşitleri, kuruyemiş paketleri, şekerleme ve eğlencelik eşyalar ve özel hazırladığınız mesaj kartı ile sevdiklerinize özel, olağanüstü etkileyici ve eğlenceli bir yılbaşı hediye paketi olacaktır.  

Yeni bir yıl yaklaşırken sevgilinize, aile üyelerinize çocuksu bir coşku ile neşeli bir yılbaşı ruhunu yaşatmak için özel yılbaşı kutusu oluşturmak istiyorsanız ve sürpriz yılbaşı hediye fikirleri arıyorsanız sizin için en doğru adrestesiniz. Aziz Nikolas olarak da bilinen ve Santa Claus gibi isimlerle de tanınan Noel Baba, günümüzde Antalya’da Demre olarak bilinen Likya'nın Myra yöresinde yaşamıştır ve Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya üreticisi ve toptan satış firması olan Myros, marka adını Aziz Nikolaos olarak bilinen Noel Baba’nın tarihte yaşadığı bu bölgeden alır. Tıpkı Noel Baba gibi tüm dünyaya en iyi, en güzel, en kaliteli hediye ürünlerini sunmayı amaçlar. Yılbaşı kutusu içeriğinizi planlarken, tüm sevdikleriniz için, Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından yılbaşı hediyesi temalı modellerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Özelleştirilebilen modellerden, sevdiklerinize kendi tasarladığınız desen ve mesajlarla sürpriz yılbaşı hediyesi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı kutusu veya yılbaşı hediye paketi  ve tüm toptan satın alma işlemleri için, toptan üyeliği yaptıktan sonra bayii girişini kullanarak avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabiliriz. Eğer kişiye özel bir yılbaşı kutusu hazırlamak istiyorsanız dikkat edilmesi gereken noktalar aşağıda belirtilmiştir:

  • Yılbaşı kutusu  içine koyacağınız tüm ürünlerin malzeme, tasarım, işçilik kalitesine çok dikkat edilmelidir. Fiyat performans değerlendirmesi yaparken ucuz malzeme ve işçilik nedeni ile kalp kırmak istemezsiniz. 

  • Yılbaşı kutusu için seçeceğiniz dekoratif hediyelik ürünler, hediye vereceğiniz kişinin kullanacağı mekana uygun olmalı, sevdiği renkler ve modellerden oluşmalıdır.

  • Yılbaşı desenli kutu içeriğinde kullanıma yönelik seçtiğiniz ürünler, ergonomik ve kullanıldığı alana uygun renkte ,formda ve boyutlarda olmalıdır.

  • Hediye vereceğiniz kişinin kişisel zevklerine göre yiyecek ve içecek çeşitleri eklenerek daha eğlenceli bir paket hazırlanabilir. Bunun için dayanıklı paketlerde bulunan çikolata, şekerleme, kuruyemiş ve küçük sağlam ambalajlı içecekler konulabilir.

  • Hediye vereceğiniz kişinin yaşına ve tarzına uygun olan peluş oyuncak veya sevdiği hayvan figürleri eklenebilir. Özellikle, çocuklar, gençler ve sevgiliye verilen yılbaşı kutusu içeriğinde tercih edilebilir.

  • Özelleştirilebilir yılbaşı temalı tasarım ürünler ile sunulan hediye çeşitliliği seçeneklerinizi zenginleştirir. Size, kişiselleştirilebilir yılbaşı temalı ürünler seçeneğini sunar. Bu da sevdiklerinize onlara özgü bir sürpriz yapabilmenizi sağlar. Kişiselleştirme yapacağınız tasarımda, hediye alacağınız kişinin zevklerine, yaşam tarzına ve kullanım alanlarına dikkat ederek hediyenizi oluşturabilir, özel kişiler için şaşırtıcı sürpriz yılbaşı hediyesi oluşturabilirsiniz.

 

  • Kurumsal yılbaşı kutusu  içeriğinde hediyenin gönderileceği kişinin tarzına göre hediyelik seçilmelidir. Kurum hediyesi olacak logolu, ajanda, kalem anahtarlık, magnet gibi ürünler eklendikten sonra markanın logo renklerinde sade ama şık bir yılbaşı desenli kutu hazırlanmalıdır. Teslim edilecek kişinin isim adresi mutlaka belirtilmeli ve içine mutlaka yeni yıl mesajının olduğu, kuruma ait logonun bulunduğu bir kart eklenmelidir. 

  • Yılbaşı kutusu ölçüleri içine konacak ürünlerle doğru orantılı olmalıdır ve ambalajın sağlam, güvenilir bir şekilde yapıldığından emin olunmalıdır. Bu kadar özen gösterilen, zaman ve para harcanan bir hediyenin kırılma ve deforme olma riski mutlaka bertaraf edilmelidir. Aksi takdirde tüm çabalarınız ve emekleriniz boşa gider, hedeflediğiniz olumlu duygular yok olur. 

  • Yılbaşı desenli hediye paketi şeklinde ambalaj ve mesaj kartı ile hazırlanmalıdır.

Yılbaşı Hediye Kutusunda Neler Olur?  

Yılbaşı günü, eski yılın neşe ile uğurlandığı son gecede, iyi ve güzel duygularla mutlu anılar yaratarak gelen yeni yılı kutlamak, herkes için çok önemlidir. Genellikle, ailenin tüm üyelerinin bir araya geldiği hatta dostlar, arkadaşlarla geçirilen o geceye özel yapılan kutlamalar olur.  Şirketlerde, çalışanlar arasındaki ilişkiyi geliştirerek, motivasyonu arttırmak için yılbaşı hediye çekilişleri yapılır. Hemen her mekânda sürpriz yılbaşı partileri düzenlenir. Yılbaşı kutusu ve hediyeleri için özel bir yer ayarlanır. Aile üyelerine, çok yakın dostlara ve sevgiliye hazırlanan yılbaşı kutusu içinde olabilecek hediyelik ürünler açacak, anahtarlık, bardak altlığı, biblo-heykel, fotoğraf çerçevesi, hap kutusu, kâse, kupa, magnet, mum ve mumluk, tepsi, yılbaşı süsü saat, kazak, bere, kaşkol, eldiven, şapka, sıcak su torbası, terlik, çorap, çamaşır, parfüm, ayakkabı, oyuncak tren, peluş oyuncaklardır. İşyerindeki çalışma arkadaşları, okul arkadaşları için hazırlayacağınız yılbaşı kutusu içine fotoğraf çerçevesi, kase, kupa, anahtarlık, magnet, mesleğine göre kartvizitlik gibi ürünler konulabilir. Çok yakın olduğunuz veya yeni tanıştığınız kişilere göre, bu ürünlerin birini veya birkaç tanesini set halinde yılbaşı kutusu içine konulabilir. Ürünleri seçerken kişisel renklere, kullanım alanlarına ve tercihlere çok dikkat edilmelidir. Yılbaşı temalı ürünlerin mutlaka yılbaşına ve yeni yıla özel mesaj içeren bir notla yılbaşı desenli hediye paketi şeklinde olmasına özen gösterilmelidir. 

1-Magnet      

Yılbaşı kutusu içinde koyabileceğiniz, hazır yılbaşı temalı magnet ürünlerinin yanında kişisel mesaj ve fotoğraflarla kendi tasarımınızı oluşturabileceğiniz özelleştirilebilir magnet ürünleri, yediden yetmişe herkese hediye edebileceğiniz en pratik anı hediyelik türüdür. Evde, işyerinde, okulda ve diğer tüm mekânlarda, buzdolabı kapağı ve metal raflarda dekoratif olarak kolaylıkla kullanılır. Yuvarlak, kalp gibi değişik formlarda olan magnet modellerinin ortalama boyutları, 6 cm ile 7 cm arasındadır. Epoksi üzerine dijital baskı tekniği ile dekorlama yapılarak,  en kaliteli malzemeler ve yılbaşı desenleri ile üretilen yılbaşı temalı magnet ürünlerinin, ortalama fiyatları 19 lira ile 20 lira arasındadır. Yılbaşı kutusu içeriğinizi planlarken, tüm sevdiklerinize alabileceğiniz, Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından yılbaşı hediyesi temalı magnet modellerinden karma veya tekli ürün alabilir, özelleştirilebilen modellerden, sevdiklerinize kendi tasarladığınız desen ve mesajlarla yılbaşı hediye paketi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, hediyelik eşya dükkanları, işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı kutusu ,yılbaşı hediye paketi ve tüm toptan satın alma işlemleri için toptan üyeliği yaptıktan sonra avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için bayii girişini kullanabilirsiniz. 

2-Kupa 

Yılbaşı kutusu içeriği için en çok satın alınan ürünlerden biri de kupa çeşitlerdir. İkili veya tekli olan temalı kupa ürünleri sevgiliye, aile üyelerine, yakın dostlara rahatlıkla alınabilir. Özellikle ofis veya okul ortamlarında yapılan çekilişlerde çıkan yeni tanıdığınız  arkadaşa yılbaşı hediye fikirleri arasında en çok tercih edilen ürünler kupalardır. Tüm zamanlarda, çay kahve molalarının içi ısıtan sohbetlerine eşlik edecek olan kupa ürünleri, genellikle sıcak soğuk içecek için kullanılır. Ama aynı zamanda fırçalık, kalemlik gibi masa üstü malzemeleri organize etmek amacı ile de kullanılabilir. Kupa ürünleri, en kaliteli seramik malzeme üzerine, serigrafi ve dijital baskı tekniği ile dekorlama yapılarak üretilir. En güzel yılbaşı temalı desenlerin olduğu yılbaşı temalı kupaların boyutları ortalama 8 cm ile 9 cm arasındadır. Tekli veya çoklu adede göre değişebilen yılbaşı temalı kupaların ortalama fiyatları 74 lira ile 108 lira arasındadır. Yılbaşı kutusu içeriğini oluştururken, aile üyeleriniz, dostlarınız, yakın arkadaşlarınız, ofis veya okul arkadaşlarınız için, Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından yılbaşı temalı kupa modellerinden ikili veya tekli ürün alabilir, özelleştirilebilen modellerden, sevdiklerinize kendi tasarladığınız desen ve mesajlarla sürpriz yılbaşı hediye paketi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, hediyelik eşya dükkanları, işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı kutusu ,yılbaşı hediye paketi ve tüm toptan satın alma işlemleri için toptan üyeliği yaptıktan sonra avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için bayii girişini kullanabilirsiniz. 

3-Mum - Mumluk      

Yılbaşı kutusu içeriğindeki mum ve mumluk ürünleri özellikle sevgiliye, eşe ve aile üyelerine hazırlanan hediyelikler içinde en çok tercih edilen çeşitlerdendir. Işıltılı akşamları ile meşhur yılbaşı sofralarında veya ortamlarında kullanıldığında anlamlı bir hediye olur. En kaliteli mum içerikleri ve yılbaşı temalı desenler ile üretilen mum ve mumluk ürünleri yuvarlak metal kutu içinde üretilir.  Metal kutu üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılarak en güzel yılbaşı hediye alternatifleri arasında olan mum ve mumluk ürünlerinin ortalama boyutları 3 cm ile 7 cm arasındadır. Noel baba, ren geyiği, kardan adam, kar kristalleri, çam ağacı, gibi desenlerin ve daha fazlasının bulunduğu yılbaşı temalı mumluk ürünlerinin ortalama fiyatları, 51 lira ile 52 lira arasındadır. Yılbaşı kutusu içeriğini hazırlarken, sevgiliye, eşinize, aile üyelerine ve yakın arkadaşlara alacağınız, Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından yılbaşı mumluk  modellerinden karma veya tekli ürün alabilir, özelleştirilebilen modellerden, sevdiklerinize kendi tasarladığınız desen ve mesajlarla sürpriz yılbaşı hediye paketi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, hediyelik eşya dükkanları, işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı kutusu ,yılbaşı hediye paketi ve tüm toptan satın alma işlemleri için toptan üyeliği yaptıktan sonra avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için bayii girişini kullanabilirsiniz. 

4-Anahtarlık 

Yılbaşı kutusu içine eklenebilen, yılbaşı hediye fikirleri arasında küçük fakat anlamlı aynı zamanda da çok kullanışlı olan ürünlerden biri de yılbaşı temalı anahtarlıklardır. Tüm anahtarları düzenlemek için herkese rahatlıkla hediye edilebilecek, kaliteli yılbaşı temalı anahtarlıklar metal ve epoksi üzerine dijital baskı tekniği ile dekorlama yapılarak üretilir. En güzel yılbaşı desenlerinin yanında, özelleştirilebilir olan modellerin de bulunduğu anahtarlıkların şişe açacaklı çeşitleri de vardır. Günlük hayatta keyifle kullanılabilecek, kardan adam, kar gibi yılbaşı desenlerinin de bulunduğu anahtarlık ürünlerinin boyutları 3 cm ile 12 cm arasındadır. Tüm sevdikleriniz için yılbaşı hediye ürünü olarak alabileceğiniz anahtarlıkların ortalama fiyatları 19 lira ile 46 lira arasındadır. Yılbaşı kutusu içeriğinizi planlarken, Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından yılbaşı hediye temalı anahtarlık modellerinden karma veya tekli ürün alabilir, özelleştirilebilen modellerden, sevdiklerinize kendi tasarladığınız desen ve mesajlarla sürpriz yılbaşı hediye paketi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, hediyelik eşya dükkanları, işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı kutusu ,yılbaşı hediye paketi ve tüm toptan satın alma işlemleri için toptan üyeliği yaptıktan sonra avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için bayii girişini kullanabilirsiniz. 

5-Açacak        

Yılbaşı kutusu içine koyabileceğiniz en kullanışlı hediyelik ürünlerden biri şişe açacağı çeşitleridir. Hem kaldır aç, hem de çevir aç modellerinin bulunduğu yılbaşı temalı şişe açacakları, metal ve epoksi üzerine dijital baskı tekniği ile rengârenk yılbaşı desenlerinden dekorlama yapılarak üretilir. Arka yüzlerinde magnet de bulunan hem dekoratif hem de kullanışlı olan şişe açacaklarının boyutları 4 cm ile 10 cm arasındadır. Özellikle koleksiyon yapan arkadaşlara ve klasik şişede meşrubat ve içecek seven dostlara, aile üyelerine, kamp ve karavan seyahati seven meraklı dostlara hediye edebileceğiniz yılbaşı temalı şişe açacağı ürünlerinin ortalama fiyatları 19 lira ile 59 lira arasındadır. Yılbaşı kutusu içeriğinize ekleyeceğiniz, aile üyeleri, yakın arkadaşlar, dostlar, okul ya da ofis arkadaşlarınız için, Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından yılbaşı hediye temalı şişe açacak modellerinden karma veya tekli ürün alabilir, özelleştirilebilen modellerden, sevdiklerinize kendi tasarladığınız desen ve mesajlarla sürpriz yılbaşı hediyesi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, hediyelik eşya dükkanları, işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı kutusu ,yılbaşı hediye paketi ve tüm toptan satın alma işlemleri için toptan üyeliği yaptıktan sonra avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için bayii girişini kullanabilirsiniz. 

Yılbaşı Kutusu Nasıl Olur?      

Yılbaşı desenli hediye paketi hazırlama ve ambalajlama konusunda, kişisel tercihlerinizde daha esnek olmanızı sağlayan yılbaşı kutusu çeşitlerini alırken ve hazırlarken dikkat etmeniz gereken detaylar vardır.  Dikdörtgen, kare, daire, kalp gibi farklı şekillerde olan yılbaşı kutusu içeriği genellikle bir veya birkaç farklı hediye türünün birleşmesinden oluşur. Kumaş, mukavva, karton gibi malzeme ve değişik kaplama çeşitleri ile kırmızı, yeşil, altın sarısı, beyaz, siyah, gümüş, dore renkler üzerine yılbaşı desenli kutu  şeklinde üretilir. Boş yılbaşı kutusu desenlerinde fon renkleri üzerine çam ağacı, Noel Baba, Noel Baba kızağı ve ren geyikleri, kardan adam ve kar kristalleri gibi yılbaşı sembolü olan desenlerin bulunduğu  büyük, orta, küçük boyutlarda kapaklı ve derin kutular halindedir. Bazı modellerin kapaklarında yılbaşını hatırlatan hazır dekorlarla oluşturulan fiyonklar ve süslemeler de bulunur. Yılbaşı kutusu boş olarak tüm desenleri, tasarımı ve malzemesi ile sizi çok etkilese bile, kutunun boyutları, seçtiğiniz hediyeler ile uyumu açısından çok önemlidir. İçine koyacağınız hediyelerin adetlerini ve boyutlarını düşünerek en uygun büyüklükteki kutuyu seçmeye özen göstermelisiniz. Küçük boş yılbaşı kutusu hazırladığınız ürünlerin açıkta kalmasına ya da aşırı sıkışarak deforme olmasına sebep olabilir. Büyük boş yılbaşı kutusu ise hediyenin zayıf algılanmasına sebep olur ya da sarsıntılı taşıma süreçlerinde kırılma veya deformasyona sebep verebilir. En doğru yılbaşı kutusu tüm hediyelerin rahatlıkla içine konulabileceği dış çeperleri sağlam ve kapakları tam kapanan kutulardır. Yılbaşı kutusu içeriğini yerleştirirken ürünler arasında biblo, kupa, mumluk gibi narin, kırılma, bozulma riski olanları pelür kâğıda sarmaya ve aralardaki küçük boşluklara dolgu yapmaya özen gösterin. Peluş oyuncak hediyelikler, aynı zamanda bu iş için de ideal ürünlerdir. Son olarak bulabildiğiniz  yılbaşı kutusu boş  ve sade ise ürünleri yerleştirdikten sonra yılbaşı deseni olan ambalaj ve kurdele ile siz paketleme yapabilirsiniz. Ürünleri doğru ölçülerde kutuya güvenli bir şekilde yerleştirip paketlemeyi bitirdikten sonra üzerine “mutlu yıllar” dileklerinizle dolu bir yılbaşı kartı koymayı sakın unutmayın. Hediyeniz artık yılbaşı ağacı hediye kutusu koleksiyonunuz arasına girerek, ait olduğu kişiye yeni yılda kavuşacağı ana geriye saymaya başlayabilir. 

Kimlere Yılbaşı Hediye Kutusu Alınır?   

Özel günlerde, hediye bütçenizi bir kişi için kullanırken, yılbaşı hediye paketi birçok kişi içindir. Bu nedenle bütçenizi öncelikli kişiler için ayarlayarak düzenlemeniz gerekir. Yılbaşı kutusu daha kişiye özel ve öncelikle hediye almanız gereken kişiler için hazırlanması gereken bir üründür. Bütçenizi dengelemek adına, gerek bireysel gerek ise kurumsal olarak kimlere  yılbaşı hediye kutusu alacağınız aşağıda listelenmiştir:

  • Yılbaşı kutusu sevgili, nişanlı veya eş için hazırlanabilir.

  •  Anne, baba ve çocuklar için hazırlanabilir.

  • Çok yakın dost ve arkadaşlar için hazırlanabilir.

  • Bir aile veya ev ortamında yapılan yılbaşı partisine götürmek için hazırlanabilir.

  • Şirket yöneticiler ve çalışanlar için hazırlanabilir.

  • Şirket logolu takvim, ajanda ve kalem gibi ürünler ile marka elçiliği yaparak ilişkileri güçlendirmek adına, kurumsal özel müşteriler ve ticari iş ortakları için  hazırlanabilir.

  • Türkiye’de Noel, Christmas ya da Şükran Günü yortuları kutlayan, devlet kurumlarında uluslararası ilişkilerden sorumlu çalışan diplomatik kurumlar ve büyükelçiliklerde çalışanlar için hazırlanabilir.

Yılbaşı Hediye Kutusu Nereden Alınır? 

Yılbaşı demek, kendiniz dahil herkese hediye almak demektir. Yaş, cinsiyet ve yakınlık ayırt etmeden herkese hediye alabileceğiniz yılbaşı dönemi, gerçek anlamda tüm dünyanın hediye günüdür. Her yıl, Kasım ayından itibaren Ocak ayının ilk haftasının sonuna kadar,  Şükran Günü, Noel Arifesi, Christmas, Yılbaşı, Noel haftası şeklinde takvimlerde belirlenen 24 Kasım ve 6 Ocak tarihleri arasında değişik kültür ve inançlara göre yılbaşı kutlama etkinlikleri yapılır. Bu kutlamalarda özel kişilere vermek için hazırlayacağınız yılbaşı hediye paketi için yılbaşı kutusu arıyorsanız sizin için en doğru yerdesiniz. Çünkü söz konusu yılbaşı temalı sürpriz hediyeler ise, marka adını,  Aziz Nikolaos olarak bilinen Noel Baba’nın tarihte yaşadığı bölgeden alan ve tüm dünyaya en iyi, en güzel, en kaliteli hediye ürünlerini sunmayı amaçlayan Myros, Türkiye’nin en büyük yılbaşı temalı hediyelik eşya firmasıdır. Yeni bir yıl yaklaşırken içinizdeki çocuksu coşkuyu, neşeyi, yılbaşı ruhunu paylaşmak için sevdiklerinize, yılbaşı kutusu hediyesi içine konabilecek Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından, yılbaşı temalı koleksiyon modellerinden seçerek, karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Özelleştirilebilen modellerden, sevdiklerinize veya kurumsal ilişkilerinizdeki özel kişilere kişisel tasarım, desen ve mesajlarla sürpriz yılbaşı hediyesi paketi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, kamu kurumları, işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı kutusu veya yılbaşı hediye paketi ya da toptan satın alma işlemleri için, toptan üyelik başvurusu yapabilirsiniz. Üyelik kabulünden sonra, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için bayi girişini kullanabilirsiniz.






T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.