myros-popup.jpg (663 KB)
Yenidoğan Bebeğe Ne Hediye Alınır?

Yenidoğan Bebeğe Ne Hediye Alınır?

04 Haziran 2022

Sevdiğiniz kişilerin yeni doğan bebekleri olduğunda onları mutlu etmek ve onları tebrik etmek için bebeklerine uygun çeşitli hediyelikler tercih edebilirsiniz. Yeni doğum yapmış annelerin heyecanını paylaşmak ve yeni doğan bebeklerin görmek için onlara özel, kullanabilecekleri ve her zaman size hatırlayacakları farklı hediyelik ürünleri alabilirsiniz. Yeni doğum yapmış anneler için bu zorlu süreçlerinde onlara destek olabilir ve onların yanlarında olduğunuzu hissettirecek yeni doğan bebekleri için uygun olacak hediyelikleri seçerek, onları mutlu edebilir ve desteğinizi gösterebilirsiniz. Yenidoğan bebekleri için annelerin işlerini kolaylaştıracak ve  ellerinin altında her zaman kullanabileceği  ürünleri tercih edebilirsiniz.  Yeni doğum yapmış annenin heyecanını paylaşarak onların bu mutlu süreçlerinde en büyük destekçileri  olabilirsiniz. 

Yeni doğan bebekler için hediye alırken zorlanabilirsiniz. Hem annenin hoşuna gidecek hem bebeği için severek kullanacağı hediye seçeneklerinden sizin için en güzeline karar vermek bazen yorucu hale dönüşebilir. Heyecanlı ve keyifli olan bebeklere hediye seçme işini kendiniz için daha eğlenceli bir hale dönüştürebilir, bunun için öncesinde bebeklerle ilgili ve bebeklerin ihtiyaçları konusunda bilgi edinebilirsiniz. Yenidoğan bebek için hediye seçerken annenin fikrini de almak size hediye seçme konusunda yardımcı olacak, hemde ihtiyaçları olan bir hediyeliği almanızı sağlayacaktır. 

Yenidoğan bebeğe ne hediye alınır diye araştırırken, alacağınız hediyenin işlevsel ve kullanışlı bir ürün olması bebek büyüdükçe ilerleyen zamanlarında da kullanabileceği seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Yeni doğum yapmış anne için ve bebeği için en güzel, en anlamlı ve en kalıcı hediyeyi alma arayışı içine girebilirsiniz. Yeni doğum yapmış anne için yenidoğan bebek hediye seti alabilir ve hem işlerini kolaylaştırabilir hem de onları mutlu edebilirsiniz. Yeni doğan bebek için hediyeler  ararken karşınıza çıkacak küçük, şirin ve sempatik hediyelikler, görünümleri itibariyle sizi de heyecanlandıracak ve mutlu edecektir. Yenidoğan bebekler için hediye alma süreci zevkli ve heyecanlı olacaktır.

Yenidoğan bebeğe hediye ne alınır arayışındayken yeni doğum yapmış anneye ihtiyacı olan ve her zaman kullanabileceği hediyeliği tercih etmeniz önemli olacaktır. Yeni doğan bebek için farklı hediyeler almak isteyebilir ve uzun bir arayış içine girebilirsiniz. Bunun için yeni doğan bebek hediye fikirleri olarak; battaniye, zıbın, patik, nazar boncuğu, biberon, mama kabı, oyuncak, dişlik, hediye seti, gece lambası, uyku yastığı, çıngıraklı oyuncaklar,  origami bebekler, suluk, ayakkabı, not defteri, fotoğraf kartları, anı takvimi, peluş oyuncaklar,   magnet, anahtarlık, yeşeren kalem, kokulu taşlar, yaka iğnesi, mum, fotoğraf çerçevesi,  bebek için kitap gibi hediyelikleri seçebilirsiniz.  

Yeni doğum yapmış anne için hediyenizi, yeni doğan bebek hediye paketi  ve yeni doğan bebek hediye notu ile sunabilirsiniz. Hediyenizi kalıcı ve anlamlı bir hale dönüştürebilirsiniz. 

1. Battaniye

Battaniye hediyelikler, bebekler için sıklıkla tercih edilen ve her zaman kullanılan ürünlerden biridir. Bebekler uyurken üzerlerine örtebilecekleri ve her zaman yanlarında bulunduracağı battaniyeler kalınlıklarına göre ve modellerine göre farklı özelliklere sahiptir. Yenidoğan bebekler için, antibakteriyel özelliklere sahip, farklı renk ve tasarıma sahip battaniye hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Battaniye hediyelikler, uzun süre kullanılabilecek ve saklanılacak hediyeliklerden biri olacaktır. Battaniye hediyeliklerin yaz ve kış aylarına özel farklı seçenekteki modellerini yenidoğan kız ve erkek bebekler için alabilirsiniz

2. Zıbın

Zıbın takımı hediyelikler, yeni doğan kız ve erkek bebekler için farklı tasarım özelliklerine sahip olarak bulabileceğiniz; 0-3, 3-6, 6-9, 9-12 aylık dönemde kullanılan ürünlerdir. Yeni doğan bebekler için en çok tercih edilen ve giydirilen zıbın takımı ürünler, yeni doğan bebeklere özel seçenekleri ile set halinde satın alabilirsiniz. Zıbın ürünler, en çok tercih edilen ve bebekler için rahatlıkla kullanılan giyim ürünü seçeneklerinden biridir. Zıbın hediyelikler, 1 yaş, 2 yaş, 3 yaş gibi farklı boyutlarda üretilen modelleri de sahiptir. Yaz ve kış aylarında yeni doğan bebekler için kullanılacak zıbın hediyelikler, üzerinde çeşitli bebeklere uygun tasarımların yer aldığı en kullanışlı ve şık giyim ürünlerinden biri olacaktır.

3. Patik

Patik hediyelikler, bebekler için küçük, şirin ve sempatik hediyeliklerdir. Bebekler için, her zaman kullanılacak ve ayaklarından çıkarmayacakları bir hediyelik olacaktır. Yazlık ve kızlık modellere sahip patik hediyelikleri, alırken bebeklerin ayağına göre uygun olan boyutlarda   seçebilirsiniz. Farklı renk ve tasarımlarda, küçük ve şık modelleri ile alırken mutlu olacağınız ve yenidoğan bebeğe hediye ederken annenin de mutlu olacağı bir hediyelik olacaktır.  Yenidoğan yeni doğan kız  bebeği ve erkek bebeğine özel farklı özelliklere sahip çeşitleri ile patik hediyelikleri yeni doğan bebekler için satın alabilirsiniz.  

4. Nazar Boncuğu

Nazar boncuğu hediyelikler, bebekler için her zaman sıklıkla tercih edilen ürünlerden biridir. Nazar boncuğu hediyelikler, bebeklerin beşiklerine veya odalarına asılabilen, bebeği kötü bakışlara ve nazara karşı koruduğuna inanılan renkli tasarımlara sahip ürünleri, yeni doğan bebekler için alabilirsiniz. El yapımı özelliklere sahip, birbirinden şık ve farklı tasarım özellikleriyle nazar boncuğu hediyelikleri, Myros.com adresini ziyaret ederek yeni doğan bebekler için sipariş verebilir ve gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Rengarenk, şık tasarımları ile yeni doğan bebeklere ve annelerine alınabilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri olacaktır. 

5. Biberon

Biberon hediyelikler, bebekler için her zaman kullanılabilecek ürünlerdir. Sütlerini veya mamalarını içerken kullanabilecekleri, anneler tarafından sıklıkla tercih edilen biberonlar, her yaş grubu bebek için alınabilir özelliklere sahiptir. Yeni doğan bebek için alabileceğiniz biberon hediyelikleri, farklı özelliklerde cam veya plastik  malzemeden yapılmış  özelliklerde  bulabilirsiniz. Bebekler için sağlıksal açıdan en uygun olacak biberonu tercih etmelisiniz. Bebeklere özel üretilen, farklı özelliklere sahip biberon öneri aylık ve yaş durumuna bağlı olarak çeşitli boyutlarda  alacağınız bebeğin yaşına göre seçebilirsiniz.

6. Mama Kabı

Yenidoğan bebek için yoğun olarak kullanılan ürünlerden biri de mama kaplarıdır. Mama kapları, anne ve bebekler için bebeklerin mamalarını yemeyi kolaylaştıracak, rengarenk ve farklı tasarımları severek kullanacakları bir hediyelik olacaktır. Mama kaplarını, kız bebek ve erkek bebek için uygun olarak farklı özelliklerde olanları tercih edebilirsiniz. Ayrıca mama kabı hediyelikler, uzun süre kullanım imkanı sağlayan ürünlerdir. Yenidoğan bebekler için hediye olarak, ihtiyaçları doğrultusunda mama kabı ürünleri tercih edebilirsiniz. 

7. Oyuncak

Yenidoğan bebek için oyuncak hediyelikler, aylık dönemlere göre kullanabileceği, zihinsel ve bedensel gelişimine katkıda bulunacak işlevsel hediyelikler olacaktır. Oyuncaklar bebeklerin her zaman kullanabileceği ve severek saklayacakları hediyelerden biridir. Bebeklerin vazgeçilmez hediyeliklerinin oyuncak hediyelikleri, bebeklerinin gelişimlerine uygun olan kalite, doğa dostu ve organik çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Yenidoğan bebeğe oyuncak ne hediye alınır; origami bebekler, uyku yastığı oyuncaklar, oyuncak hayvan çeşitleri, sallamalı oyuncaklar, renkli gelişim oyuncakları, çıngırak oyuncaklar gibi çeşitlerini alabilirsiniz. 

8. Dişlik

Dişlik hediyelikler, bebeklerin dişlerini çıkarırken yoğun olarak kullanacakları bir hediyelik olacaktır. Dişlerini kaşırken kullanabilecekleri dişlik hediyelikler, bebeklerin 0-6, 6-12 aylık arası kullanabileceği özelliklerde üretilmektedir. Yeni doğan bebeklerin ay durumuna bağlı olarak  rahatlıkla kullanabileceği,  kaliteli ve uygun dişlik hediyelikleri seçebilirsiniz. Sağlıksal olarak bebeklerin diş çıkarmalarına yardımcı olan ve bebeklerin gelişimine katkıda bulunan kaliteli özelliklerde dişlik seçerek yeni doğan bebeklere hediye olarak satın alabilirsiniz.

Yenidoğan Erkek Bebeğe Ne Hediye Alınır?

Yenidoğan erkek bebeğe, her zaman kullanabileceği ve severek saklayacakları hediyelikleri alabilirsiniz. Yeni doğan bebek hediyesi erkek bebekler için olan, küçük, şirin ve işlevsel hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Erkek bebek için birbirinden şık ve farklı tasarımlarda olan hediyeliklerden bebeğin ve annesinin ihtiyacına uygun olan seçeneklerden alabilirsiniz. Aşağıda yer alan yenidoğan erkek bebek için hediye alternatiflerini değerlendirebilirsiniz:

  • Nazar boncuğu,

  • Uyku yastığı

  • Oyuncak

  • Mama seti

  • Biberon

  • Suluk

  • Patik

  • Magnet

  • Mumluk

  • Erkek bebek hediye seti

  • Battaniye

  • Ahşap anı küpleri

  • Aylık fotoğraf kartları

  • Bebek çantası

  • Maşallah bileklik

  • Yaka iğnesi

Yenidoğan Kız Bebeğe Ne Hediye Alınır?

Sevdiğiniz kişilerin kız bebekleri doğduğunda onların ve bebeklerinin severek kullanacakları ve sizden bir hatıra olarak saklayacakları hediyelikleri değerlendirebilirsiniz. Kız bebek yenidoğan hediye almak heyecan verici ve keyifli bir süreçtir. Yenidoğan kız bebek için, küçük, şirin ve renkli hediyeler alabilirsiniz. Kız bebeği için uzun süre kullanılabilecek ve odasında bulundurulacak hediyelikleri seçebilirsiniz. Kız bebeğine özel konseptli hediye seçeneklerinden aşağıdaki listede yer alan hediyelikleri tercih edebilirsiniz. 

  • Nazar boncuğu

  • Giyim ürünleri

  • Magnet

  • Battaniye

  • Zıbın takımı

  • Mama takımı

  • Yenidoğan bebek hediye seti

  • Uyku yastığı

  • Biberon

  • Oyuncak

  • Dişlik

  • Patik

  • Eldiven

  • Bebek nevresim takımı

  • Bebek takvimi

  • Bebek not defteri

  • Gece lambası






T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.