myros-popup.jpg (663 KB)
Urla'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

Urla'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

18 Nisan 2022

Urla İzmir’in en güzel turistik ilçelerinden biridir. Ege denizine kıyısı olan ve koyları ile meşhur olmuş Urla, muhteşem manzarası, denizi, kumu, tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle çok güzel bir konuma sahiptir. Ege denizinin girintili şekilde oluşturduğu muhteşem koylar her biri ayrı güzellikte ve sakinlikte keşfedilmemiş sahte cennet gibidir. İzmir Urla, arası mesafa biraz uzak olsa da Urla plajı ve Urla sahili her yıl binlerce kişi tarafından tatil amaçlı olarak ziyaret edilmektedir. 

Urla Sanat Sokağı; el yapımı eşyaların yapıldığı birçok mekanların olduğu ve önünde yapılan ürünlerin sergilenip satışa sunulduğu, uzun, otantik bir Sanat Sokağıdır. Urla’ya özgü Sanat sokağında göreceğiniz el yapımı eserler ilginizi çekecek, aynı zamanda eseri yapanlarla bizzat tanışabilir ve yapımına tanık olabilirsiniz. Urla Sanat Sokağında; seramik, çini hediyelikleri, tablo boyamalar, el işçiliği çeşitli objeler, ahşap oymalı maketler, el örgüsü çanta, cüzdan çeşitleri, otantik takılar gibi daha birçok sanatsal ürünü görebilirsiniz. 

Urla Çeşmealtı, sakinliği, deniz kenarı olması ve masmavi denizi ile sevimli ve şirin bir semttir. Urla’da yazlık evlerin bulunduğu yaz aylarında yoğun olarak tercih edilen konaklama yerleri, cafe, restaurant, eğlence yerleri ve denizi ile meşhurdur. Özellikle tekneler için yat limanına sahip Çeşmealtı, yaz gecelerinde işlek sokaklarıyla ve limana kurulan otantik çarşısıyla mutlaka gezilmesi gereken bir yerdir.  Urla hediyelik eşya olarak Urla hatırası hediyelik eşya seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 

Urla Enginar Festivali, uluslararası bir festival olarak nisan ve mayıs aylarında düzenlenen, yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen çok güzel ve eğlenceli bir festivaldir. Urla meydanda çeşitli etkinliklerin yanı sıra Urla mutfağına ait birçok farklı yemek, sebze ve meyve çeşitlerinin sergilendiği bir festivaldir. Urla gezinizi bu festival zamanına getirirseniz hem çok eğlenir, hemde Urla’ya özgü birçok lezzetle tanışabilirsiniz. Ayrıca bu festivalde el yapımı birçok farklı obje ve eşyalarla karşılaşabilirsiniz.   

Urla tatil amaçlı olarak on iki ay sıklıkla tercih edilen bir ilçedir. Urla, doğası, denizi ve koylarıyla muhteşem tatil deneyimi yaşayacağınız Ege’nin farklı bir güzelliğini keşfedeceğiniz bir yer olacaktır. 

Urla gezilecek yerler olarak; Sanat sokağı, Çeşmealtı, plajlar, müzeler, koylar, iskele, antik kentler ve yöresel gelenekleri barındıran köyleri gezebilirsiniz. 

Urla’dan alınabilecek hediyelik eşyalar nelerdir diye araştırırken karşınıza; Urla temalı rengarenk magnet hediyelikler, Urla temalı şık anahtarlık çeşitleri, Urla temalı görselleri ile açacak hediyelikler, otantik takı çeşitleri, ev yapımı şarap gibi meşhur hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Urla gezinizin sembolü olacak bu hediyelikler, hatıra olarak uzun süre saklayacağınız özelliklere sahiptir.

Urla'ya özgü hediyeliklerinizi Myros.com sitesini ziyaret ederek kaliteli ve şık tasarım hediyelik modellerini inceleyebilir, istediğiniz tasarımları gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

Urla toptan hediyelik eşyalarınızı Myros’un Urla için özel tasarlamış olduğu hediyelik seçeneklerini değerlendirebilir, toptan alım yaparak uygun fiyat imkanından yararlanabilir ve güvenle satın alabilirsiniz. 

1. Urla Temalı Magnet

Urla anısı hediyelik eşya olarak rengarenk Urla temalı magnet çeşitlerini, meşhur görselleriyle tercih edebilirsiniz. Urla temalı magnet hediyelikler; plastik malzeme kullanılarak üretilmiş, 80x50 mm boyutlarında, dikdörtgen şeklinde, rengarenk farklı Urla görselleri ve manzarasıyla dijital baskı yapılarak dekorlanmış, şık hediyeliklerdir. Urla temalı magnet hediyelikleri; taşıması kolay, küçük ve pratik hediyelik olarak; ailenize, yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza hediye olarak tercih edebilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek birbirinden güzel, kaliteli magnet hediyelikleri inceleyebilir, istediğiniz sayıda veya toptan olarak satın alabilirsiniz. İşletmelerinizde sergilemek için özel magnet tasarımları oluşturabilir, bize iletebilir ve elinize ulaşınca müşterilerinizin beğenisine sunabilirsiniz.  

2. Urla Temalı Anahtarlık

Urla temalı anahtarlık hediyelikler; plastik malzeme kullanılarak üretilmiş, 40x108 mm boyutlarında, kare şeklinde Urla’nın meşhur sembolleri ile dijital baskı yapılarak dekorlanmış estetik, şık hediyeliklerdir. Myros’un Urla temalı anahtarlık hediyelikleri, farklı renklerde tasarımlarını anahtarlarınızın üzerine takarak kullanabilirsiniz. Urla temalı anahtarlık hediyelikleri, annenize, babanıza, eşinize, kardeşinize, dostlarınıza ve arkadaşlarınıza gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Küçük, pratik, portatif ve kullanışlı anahtarlık hediyelikleri, kaliteli ve özgün tasarımları ile Myros.com sitesinden online az sayıda veya toptan olarak güvenle satın alabilirsiniz.   

3. Urla Temalı Açacak

Urla temalı açacak hediyelikler; magnet özelliğine sahip, plastik malzeme kullanılarak 95x43 boyutlarında üretilmiş, farklı Urla görselleri dijital baskısı ile dekorlanmış şık hediyeliklerdir. Myros’un Urla temalı rengarenk açacak hediyelik çeşitleri ev, araba ve ofislerinizde şişe kapaklarınızı açmak için kullanabilirsiniz. Urla temalı açacak hediyelikleri, aile bireylerine, akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza satın alabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek Urla temalı açacak hediye çeşitlerini inceleyebilir, rengarenk tasarımları kişiye özel tasarımlar haline dönüştürebilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Toptan alım imkanından yararlanarak işletmelerinizde sergilemek için istediğiniz tasarımları çok sayıda sipariş verebilirsiniz.  

4. Takı

Urla Sanat sokağı ve otantik Urla takı çeşitleri ile meşhur olmuştur. Urla’dan ne alınır diye araştırırken karşınıza birbirinden şık ve güzel tasarımlarda el emeği takı çeşitleri çıkacaktır. Urla’nın kendine has farklı atmosferini yansıtan ve geleneksel motiflerini gözler önüne seren kolye, küpe, halhal, bileklik, yüzük gibi takı çeşitlerini; eşinize, kız arkadaşınıza, annenize, dostlarınıza ve iş arkadaşlarınıza hediye olarak satın alabilirsiniz. İğne oyasından süslemelerle yapılmış, kolye ve küpe çeşitleri, farklı renkleri ve motifleri ile otantik bir hediyelik olacaktır. Farklı figürler ve renkli boncuklar kullanılarak tasarlanmış bileklik hediyelikleri özgün modelleriyle gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Kıyafetlerinizi tamamlayacak aksesuar olarak kullanabilir, istediğiniz renk ve tasarımlarını tercih edebilirsiniz. 

5. Ev Yapımı Şarap

Urla üzüm bağları ve şarapları ile meşhur olmuştur. Urla Karası olarak adlandırılan siyah üzümlerinden üretilen Urla şarapları dünyaca ünlü bir tada sahiptir. Urla şarapçılık ile Urla şarapları, tadı bakımından çeşitli ödüller almış ve tescillenmiştir. Urla mutfağına özel bu lezzet, Urla şarap evinde tadımlık olarak tadına bakabilir ve hediye olarak satın alabilirsiniz. Gastronomi mutfağının en çok tercih edilen farklı tatlardaki şarap içecek çeşitlerini şarap sever arkadaşlarınıza hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Urla'da Hediyelik Eşya Satan Yerler Nelerdir?

Urla hatırası hediyelik eşyalarınızı kaliteli ve özgün tasarımları ile Myros.com adresinden satın alabilirsiniz. Myros’un Urla temalı hediyelik koleksiyonu inceleyebilir, istediğiniz tasarımlardan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Urla temalı hediyelikleri kişiye özel tasarımlarla birleştirebilir, kalıcı ve farklı Urla hatırası hediyelik eşyalarınızı, istediğiniz sayıda online olarak güvenle satın alabilirsiniz. 

Urla Temalı Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır?

Urla hediyelik eşya toptancılarından Myros’un Urla için özel tasarlamış olduğu hediyelik çeşitlerini toptan olarak güvenle satın alabilirsiniz. Birbirinden güzel ve şık Urla hediyelikleri için Myros.com sitesine girerek hediyelik görsellerini inceleyebilir, işletmelerinizde sergilemek için özel tasarımlar oluşturabilir, bize iletebilir, online olarak toptan alışveriş yapabilirsiniz. Bayi girişi yaparak istediğiniz tasarımları online olarak sipariş verebilir ve gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

Urla'da Gezilecek Yerler Nelerdir?

Urla’da gezilecek muhteşem yerler aşağıda listelenmiştir. Bu yerleri ziyaret etmeden gezinizi tamamlamayınız:

  • Urla Sanat Sokağı

  • Kum Denizi Plajı

  • Çeşmealtı

  • Urla İskelesi

  • Urla Bağ Yolu

  • Liman Tepe

  • Güvendik Tepesi

  • Malgaca Pazarı

  • Balıklıova Köyü

  • Barbaros Köyü

  • Özbek Köyü

  • Bademler Köyü

  • Demircili Koyu

  • Necati Cumalı Avı ve Kültür Evi

  • Klazomenai Antik Kenti

  • Karantina Adası

  • Köstem Zeytinyağı Müzesi

 



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.