myros-popup.jpg (663 KB)
Üniversite Öğrencisine En İyi Hediye Fikirleri Nelerdir?

Üniversite Öğrencisine En İyi Hediye Fikirleri Nelerdir?

29 Mart 2022

Üniversite, bireylerin eğitim hayatlarındaki son durak eğitim yerleridir. Eğitim hayatının en güzel, en dinamik, farklı ve özgün bir dönemi üniversite okurken yaşanılan dönemdir. Üniversite hayatının her bir dönemi kendine özgü, güzel deneyimlerle taçlanan bir eğitim serüvenidir. Öğrenci olmak ve gençliğin en güzel döneminde üniversite öğrencisi olmak eşsiz bir hayat deneyimini de beraberinde getirir.

Üniversite hayatı her zaman güzel hatıralarla akıllarda yerini alır. Üniversitede öğrenci olmak, diğer öğrenciliklerden daha farklı daha bireysel ve eğlenceli bir dönemdir. Bu dönemde alınan hediyelerde her zaman daha kalıcı ve değerlidir. Üniversite öğrencisine hediye, özel ve anlamlı hediyelikler arasından seçilmelidir. Bu hediyeler her zaman anılarda tazeliğini koruyacaktır. Yakınınız, arkadaşınız veya sevdikleriniz arasında üniversitede okuyan öğrenciler varsa, onlara alabileceğiniz çeşitli hediyelik alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Üniversite öğrencisine hediye olarak araştırma yaptığınızda karşınıza bir çok seçenek çıkar. Öğrenciye alınabilecek hediyeler okul hayatında işlevsel olarak kullanılacak ürünler arasından tercih edilmelidir.

Üniversite öğrencisine alınacak hediyeler; hangi sebeple olursa olsun alacağınız özel günün değerini yansıtacak nitelikte olmalıdır. Üniversiteye öğrencisi tanıdıklarınıza hediye tavsiyesi olarak; kişisel kullanım için kupa, saat, fotoğraf çerçevesi, ayna, termos, anahtarlık, kişiye özel not defteri, kulaklık, akıllı saat, kulaklık, hoparlör, battaniye, takı gibi hediyelik fikirlerini değerlendirebilirsiniz. 

Üniversite öğrencisine alınabilecek hediyeler; birçok farklı özelliklere sahip alternatiflerle aşağıda listelenmiştir.

1. Kupa

Üniversite öğrencilere küçük hediyeler olarak çeşitli renk ve boyutlardaki kupalar en güzel hediyelik fikirleri arasında ilk sıralardadır. Kupa hediyelikler, çay ve kahve içerken öğrencilerin kaldıkları mekanlarda yoğun olarak kullanabilecekleri bir hediyelik çeşidi olacaktır. Özellikle aileden farklı bir şehirde okuyan üniversite öğrencileri için şehir temalı hediyelik kupalar seçilebilir. Kaliteli, özgün tasarımlı, seramik ve çini işlemeli kupa ürünleri satın alabilir, sevdiklerinize işlevsel ve kalıcı hediyelikler sunabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek üniversite öğrencileri sevdiklerinize çeşitli hediyelik kupalardan online alışveriş imkanıyla satın alabilirsiniz. 

2. Saat

Öğrencilere hediye önerileri arasında yer alan işlevsel ve fonksiyonel bir hediye çeşidi olarak saatler, en iyi hediye fikirleri arasındadır. Özellikle sınav zamanlarında sıklıkla kullanılan olan çalar saatler, öğrenciler için zaman planlarını doğru bir şekilde yapabilmeleri için en güzel hediye fikirleri arasındadır. Öğrenciye hediye olarak alınan saatler her zaman başucunda kullanacak ve saate baktıkça sizi hatırlatacaktır. Üniversite öğrencilerinin sabah derslerine uyanmalarını kolaylaştırmak için alabileceğiniz masa saatleri okul hayatı boyunca kullanacakları anlamlı ve kalıcı bir hediye olacaktır. Myros’un üniversite öğrencileri için özel tasarım saat çeşitlerine bakabilir ve sevdikleriniz için en iyi hediye fikri olarak duvar veya masa saatlerini satın alabilirsiniz. El yapımı özel tasarım saat çeşitlerini güvenle tercih edebilirsiniz.

3. Fotoğraf Çerçevesi

Üniversitede okuyanların, öğrencilik hayatı genelde aileden uzakta farklı şehirlerde geçmektedir. Aileden uzakta okuyan öğrenciler için en iyi hediyelik fikri, fotoğraf çerçevesi hediyelik ürünlerdir. Öğrencilerin kaldıkları mekanlarda başucunda bulundurmaktan ve bakmaktan zevk alacakları fotoğraf çerçevesi hediyelikler, sevdiklerinin veya ailenin fotoğrafları konularak daha değerli bir hale dönüşecektir. Fotoğraf çerçevesi hediyelikler istenilen mekanda istenilen fotoğraflar konularak sevdiklerinizin zihninizdeki anılarını hep canlı tutacaktır. Myros’un online alışveriş sitesini ziyaret ederek fotoğraf çerçevesi hediyeliklerini inceleyebilir ve en iyi hediyelik alternatifi olarak satın alabilirsiniz. 

4. Ayna

Üniversite öğrencisine en iyi fikirler arasında; farklı renk ve desenlerden tasarlanmış cep aynaları alternatif olarak değerlendirilebilir. Üniversite öğrenci bir kıza doğum gününde alınacak hediye olarak cep aynaları en güzel hediye fikri olacaktır. Çantada taşımak için uygun boyutlarda olan cep aynaları, günlük hayatta kişisel ihtiyaçlar için sıklıkla kullanılmaktadır. Üzerinde farklı şehir temaları, çiçekler, motifler, farklı işlemeli ayna çeşitleri metal malzemeden yapılmış, dayanıklı ve kalıcı hediyelik ürünlerdir. Üniversite öğrencisine en iyi hediye fikirleri arasında Myros.com sitesinin bir çok farklı ve özgün tasarım hediyelik ayna ürünlerini değerlendirebilir ve sevdiklerinize güvenle satın alabilirsiniz.

5. Termos

Termoslar, öğrenciler için fonksiyonel ve kullanışlı ürünlerden biridir. Özellikle yanında sıcak çay veya kahve taşımak isteyen üniversite öğrencilerinin okul hayatı boyunca yoğunlukla kullandıkları en iyi hediyelik fikirleri arasındadır. Farklı bir hediyelik çeşiti olarak termos hediyelikler, kupa bardak şeklinde küçük ve taşıması kolay, kaliteli ürünlerdir. Uzun süre içindekini sıcak muhafaza etme özelliğinden dolayı tercih edilen termos hediyelikler; öğrencilerinin gerek sınav zamanlarında gerekse gezerken yanlarında rahatlıkla taşıyacakları bir üründür. Üniversitede okuyan tanıdığınız veya sevdiğiniz arkadaşlarınız varsa termos en iyi hediye fikri olacaktır. Myros’un rengarenk farklı tasarım ve özelleştirilebilir  kupa termos çeşitlerini online mağazasını ziyaret ederek inceleyebilir ve sevdiklerinize güvenle satın alabilirsiniz. 

6. Anahtarlık

Anahtarlık ürünler, üniversite öğrencileri için en iyi  hediyelik fikirleri arasındadır. Öğrenciler kaldıkları mekanlara göre anahtar taşımaları gerekmektedir. Gerek evlerinde gerekse kaldıklarını yerlerin anahtarını taşımak için anahtarlıklara ihtiyaç duyarlar. Öğrencilere hediyelik olarak; anahtarlarını takmak, estetik ve özgün bir görünüm elde etmek için kullanacakları rengarenk farklı modellerde  anahtarlık çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Öğrencilere ucuz hediyeler olarak tercih edilen hatıra hediyelikler arasında anahtarlıklar yaygın olarak tercih edilmektedir. Myros.com adresini ziyaret ederek bir çok farklı model ve renkteki anahtarlık çeşitleri görsellerini inceleyebilir ve hediyelik olarak üniversite öğrencisi sevdiklerinize satın alabilirsiniz. Ayrıca şehir temalı ve birçok özgün anahtarlık çeşitlerini alacağınız öğrencinin yaşadığı şehre veya okuduğu şehre özel olarak seçebilirsiniz.

8. Ajanda

Üniversite öğrencisine en iyi hediye fikirleri arasında kalıcı ve özgün bir hediyelik olarak ajanda ürünleri tercih edebilirsiniz. Öğrenciye yılbaşı hediyesi ne alınır diye araştırdığınızda karşınıza yeni yıl ajandaları ilk hediyelik fikri olarak çıkmaktadır. Üniversite öğrencisinin günlük notlarını tutması veya özel anlarını yazması için kullanabileceği bu hediyelik ajandalar, işlevsel ve farklı hediyelik alternatifi olarak her zaman yanlarında bulunduracakları bir hediyelik olacaktır. Ajanda çeşitleri ve kişiye özel ajanda ürünlerini inceleyebilir ve sevdiklerinize hediye olarak kalıcı ve özgün hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz. Üniversite öğrencisinin her zaman özlemle hatırlayacağı anılarını not etmek için kullanacağı özgün bir hediyelik olacaktır. 

9. Kulaklık

Üniversitede öğrencilerin dijital teknolojik ürünleri yaygın olarak kullanılmasıyla birlikte kulaklık hediyelikler en iyi hediyelik fikirleri arasında yerini almıştır. Öğrenciler telefon veya elektronik cihazlarında müzik dinlemek, film izlemek gibi ihtiyaçlarında kullanmak için kulaklık ürünleri tercih ederler. Bireysel hayatın bir getirisi olarak kulaklıklar, sıklıkla kullanılmaktadır. Yolculukta, gezerken, boş vakitlerde, yürüyüş yaparken gibi sosyal alanlarda kulaklıklara her zaman ihtiyaç duyulmaktadır. Üniversite öğrencisi için en iyi hediyelik fikirleri arasında, farklı özellik ve renklerde, çeşitli kulaklık hediyeliklerini tercih edebilirsiniz. 

10. Takı

Üniversite öğrencisine en iyi hediye fikirleri arasında takı ürünlerini, özel günler için hediyelik alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz. Şirin ve küçük hediyelikler olarak takılar, aksesuar amaçlı kıyafetlerin üzerine kullanılmaktadır. Özellikle bileklik takılar yaygın olarak öğrenciler arasında farklı renk ve çeşitlilikte tercih edilmektedir. Kız yeğenime ne hediye alabilirim diye araştırırsanız karşınıza rengarenk çeşitlilikte bileklik hediyelikleri bulabilirsiniz. Myros’un farklı renk ve modellerdeki takı çeşitlerini üniversite öğrencisi tanıdıklarınız ve yakınlarınız için hediyelik olarak tercih edebilir, online alışveriş yaparak güvenle satın alabilirsiniz.

11. Hoparlör

En iyi hediye fikri olarak üniversite öğrencisine hoparlör ürünleri tercih edebilirsiniz. Hoparlör hediyelikler, öğrencilerin film izlerken veya müzik dinlerken kullanabilecekleri ürünlerdir. Telefon ve bilgisayarlara takılarak kullanılan hoparlör ürünler, genel ses sistemi oluşturarak arkadaşlarıyla birlikte, eğlenceli vakitleri paylaşmalarına yardımcı olacaktır. Üniversite öğrencisi için hoparlör hediyelikler işlevsel ve fonksiyonel bir tercih olacaktır. Ayrıca online dersleri dinlerkende hoparlörlere çok ihtiyaç duyacaklardır. Bu nedenle üniversite öğrencisine en iyi hediyelik fikri hoparlör ürünleri olarak tercih edebilirsiniz.

12. Battaniye

Aileden uzakta üniversite hayatını yaşayan öğrenci sevdikleriniz için battaniye hediyelikler büyük iş görecektir. Özellikle soğuk şehirde okuyan öğrenciler için tercih edebileceğiniz hediyelik battaniyeler, farklı renk ve modellerde bulabilirsiniz. Sevdiklerinizin ısınma ihtiyaçlarını karşılamak için kullanacakları bu hediyelik battaniyeler, kış aylarının vazgeçilmezi olacaktır. Üniversite öğrencisi sevdiklerinizin sizi hatırlaması için kalıcı bir hediyelik olarak battaniye ürünleri tercih edebilirsiniz. Battaniye hediyelik, yumuşacık dokusu ve sıcaklığıyla kullanırken sizi hatırlatacak ve samimi bir dokunuşla sevdiklerinize, sizi hep yanında hissettirecektir.

13. Akıllı Saat

Akıllı saat hediyelikler, üniversite öğrencisinin yaşamını kolaylaştırmak için alınabilecek en iyi hediye fikirleri arasındadır. Akıllı saat hediyelikler özellikleri ile kullanışlı ve işlevsel bir hediyelik üründür. Öğrenci sevdikleriniz için hem saat olarak kullanabilecekleri, hemde birçok farklı özelliğinden yararlanacakları bu hediyeliği alternatifler arasında değerlendirebilirsiniz. Kullanım fonksiyonları açısından kolay ve yararlı olan akıllı saatler, birçok özelliği sayesinde her alanda fayda sağlayacaktır. Akıllı saat ürünleri üniversite öğrencisi için en iyi hediye fikri olarak satın alabilir ve onların her saate baktıklarında sizi hatırlamasını ve anılarınızı canlı tutmasını sağlayabilirsiniz. 

14. Taşınabilir Şarj Cihazı

Üniversite öğrencilerin yoğun okul hayatlarında telefonlarını şarj etme imkanı sağlayacak taşınabilir şarj cihazlarına ihtiyaç duyarlar. Öğrencilik döneminde, aileleri ile haberleşme açısından önemli olan cep telefonları, hiç beklenmedik anda fark etmeden şarjı bitebilir ve aileler ulaşamadığında merakta kalabilirler. Böyle durumlarla karşılaşmamak için ve aileleri merakta bırakmamak için taşınabilir şarj cihazları hayati değer taşır. Özellikle telefonların şarjları bittiğinde kolaylıkla şarj etme özelliği ile her yerde ve alanda şarj edebilirsiniz. Portatif özelliği sayesinde kolay taşınabilir bu ürünler, üniversite öğrencileri için en iyi hediyelik fikirleri arasında tercih edebileceğiniz işlevsel özellikteki ürünler arasındadır.

Üniversite Öğrencisine En Ucuz Ne Alınır?

Üniversite öğrencileri için birçok ucuz hediyelik alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Farklı renk ve çeşitlilikte hediyelik alternatiflerini üniversite öğrencileri sevdikleriniz için kalıcı ve özgün hediyelikler olarak satın alabilir ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Aşağıda yer alan üniversite öğrencisi için en ucuz hediyelik alternatiflerini değerlendirebilirsiniz:

  • Anahtarlık 9 tl’den başlayan fiyat alternatiflerini değerlendirebilirsiniz.

  • Fotoğraf çerçevesi 18 tl’den başlayan fiyatlar arasında alabilirsiniz.

  • Takı çeşitlerini 29 tl’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Yeni Üniversite Kazanan Birine Ne Hediye Alınır?

Yeni üniversite kazanan birine hediye almak için araştırma yaptığınızda karşınıza birçok alternatifler çıkacaktır. Aşağıdaki listede yer alan farklı, kalıcı ve özgün hediyelik çeşitlerinden üniversiteye yeni başlayanlara tavsiye olarak değerlendirebilirsiniz:

Üniversite Öğrencisine Yılbaşında Ne Alınır?

Üniversite öğrencisine özel günler ve yılbaşına özel bir çok farklı hediyelik ürünlerden hediye seçebilirsiniz. Öğrenciler için eğer sizden uzakta yılbaşını kutlayacaksa alacağınız hediye daha anlamlı ve özlem dolu olacaktır. Üniversite öğrencisine yeni yıl hediyesi olarak aşağıda yer alan listeden hediyelik alternatiflerini değerlendirebilirsiniz:



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.