myros-popup.jpg (663 KB)
Trabzon'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

Trabzon'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

13 Nisan 2022

Trabzon, Karadeniz'in incisi, muhteşem ormanlara ve yaylalara sahip, deniz manzarası ve sahilleri ile eşsiz güzellikte bir şehirdir. Doğu Karadeniz kısmında sahil boyunca uzanan Trabzon, tarihi eserleri, doğal güzellikleri, Karadeniz kültürün yansımaları ve denizi ile muhteşem özellikleri barındırmaktadır. Yemyeşil ormanları, yayları, tertemiz havasıyla nefes alabileceğiniz bir şehirdir. Karadeniz bölgesinin ikinci büyük şehri olan Trabzon, ‘Şehzadeler Şehri’ olarak anılmaktadır. Fatih Sultan Mehmet’in bir dönem kaldığı ve şehzadelik yaptığı bu şehir, Osmanlı döneminde önemli bir merkez olarak kullanılmıştır. Konumu itibariyle deniz ticareti ve tersaneleri ile liman şehridir. İrem bağları ile süslü bu şehir, küçük İstanbul olarak, Evliya Çelebi tarafından eserinde bahsedilmiştir. 

Tarihi olarak büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış Trabzon, geçmişten günümüze ulaşan bir çok tarihi eserlere sahiptir. Trabzon, Rum İmparatorluğuna 200 yılı aşkın bir süre zarfında başkentlik yapmıştır. Trabzon İmparatorluğu kurulmuş, bir süre devam ettikten sonra Osmanlı topraklarına dahil olmuştur. Rum İmparatorluğu döneminden kalma, hala önemini koruyan Sümela Manastırı her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Sümela Manastırı, uzun bir tarihi geçmişe sahiptir. Her yıl Hristiyan Ortodoks Patrikhanesi tarafından Meryem Ana'nın göğe yükseldiğine inanılan gün olarak kutsal sayılan 15 Ağustos tarihinde çeşitli kutlama  ve şenlikler yapılmaktadır. Trabzon bir çok medeniyete ait kültürü bir arada bulabileceğiniz, çok güzel bir şehirdir. 

Atatürk Köşkü, Ayasofya Müzesi, Trabzon Kalesi, Bozyaka, Uzungöl, tarihi köprüler, Trabzon yaylaları, tarihi hanlar, camiler, hamamlar, müzeler ile harika bir gezi deneyimi yaşayacağınız bu şehir, Karadeniz'e özgü kültürü ile her zaman anılarınızda canlı kalacaktır. Karadeniz halkının sıcaklığı ve güler yüzü ile tanışacak, muhteşem mutfak lezzetlerini tadacak ve kusursuz doğa manzarasıyla Trabzon'a hayran kalacaksınız. 

Trabzon Uzun gölde konaklayabilir, muhteşem manzarası ile gündoğumu ve batımını izleyebilir, Karadeniz'in orman ve yaylalarındaki yeşilin birbirinden farklı harika tonlarıyla tanışabilirsiniz. Karadeniz mutfağına özgün lezzetlerle tanışabilir; mıhlama, kara lahana sarması, laz böreği, Hamsiköy sütlacı, Trabzon simidi, Trabzon kurabiye, karayemiş, Trabzon vakfıkebir ekmeği, Karadeniz pidesi, hamsi yemek çeşitleri, piyaz, kara lahana çorbası, pazı çorbası gibi daha birçok farklı ve güzel lezzetleri tadabilirsiniz.   

Trabzon gezinizi paylaşmak ve eşsiz gezi deneyiminizin bir hatırası olması amacıyla çeşitli hediyelikler alabilirsiniz. Trabzon’dan ne hediye alınır diye geziniz sırasında araştırabilir ve tarihi çarşılarını ve bedesten çarşısını gezebilirsiniz. Yöresel hediyelik eşya Trabzon’a özgü çeşitler olarak; peştemal, şal, şimşir kaşık, telkari takı çeşitleri, ahşap fotoğraf çerçevesi, ahşap oymalı hediyelikler, çay kolonyası, Trabzon hasırı, Sürmene bıçağı, Trabzon çorabı, maket taka çeşitleri, el örgüsü sepetler ve el emeği hediyelikler, örgü patikler, kemençe, organik ürün gibi hediyelik çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. 

Trabzon’un neyi meşhur hediyelik diye araştırırken karşınıza; Trabzon temalı çok şık magnetler, anahtarlıklar, açacaklar, çan çeşitleri, ahşap çerçeve, takı çeşitleri, tablo, çini hediyelik çeşitleri, fincan takımı, kupa, bardak altlığı, süs eşyası objeler, duvar süsleri, kutulu sabunlar, ayna çeşitleri gibi hediyelik seçenekleri çıkacaktır.

Trabzon hediyelik eşyalarından kendinize, aile bireylerinize, dostlarınıza ve arkadaşlarınıza alabilir, Trabzon hatırası olarak yanınızda götürebilir ve küçük hediyeliklerle onları mutlu edebilirsiniz.

Trabzon'a özgü hediyelikler almak istiyorsanız, Myros’un Trabzon için özel tasarlamış olduğu, kaliteli ve şık hediyelik çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Birbirinden güzel ve özgün tasarımlar içerek Trabzon temalı hediyelik çeşitlerini kendiniz ve sevdikleriniz için güvenle satın alabilirsiniz. İşletmenizde sergilemek ve müşterileriniz beğenisine sunmak için Trabzon temalı özel tasarımlar oluşturabilir, tasarımlarınızı bize aktarabilir ve toptan alım imkanından yararlanabilirsiniz.  

1. Trabzon Temalı Magnet

Trabzon meşhur hediyelik eşya çeşitlerinden rengarenk magnetler, birbirinden farklı desenleri ile tercih edebilirsiniz. Trabzon'un muhteşem manzarasını yansıtan magnetler, dekoratif amaçlı olarak kullanılmaktadır. Buzdolaplarının üzerine asılabilen magnetler, şık ve estetik bir görünüme sahiptir. Magnet koleksiyonu yapıyorsanız veya yapan bir arkadaşınız varsa magnet hediyelikleri farklı çeşitleri ile satın alabilirsiniz. Trabzon’a özgü alabileceğiniz magnet çeşitlerini Myros.com sitesini ziyaret ederek, birbirinden şık ve kaliteli magnet hediyelikleri inceleyebilir, sevdikleriniz ve kendiniz için satın alabilirsiniz. Ayrıca işletmelerinizde müşterilerinizin beğenisine sunmak için özgün tasarımlar oluşturabilir ve toptan alım imkanından yararlanabilirsiniz.

2. Trabzon Temalı Açacak

Trabzon hediyelik ne alınır diye araştırırken karşınıza görsel dijital baskılı açacak çeşitleri çıkacaktır. Birbirinden güzel ve kullanışlı olan açacak hediyelikler, ev, ofis ve arabada taşınabilir ve şişe kapaklarını açmak için kullanılabilir. Kendinize ve sevdiklerinize alabileceğiniz hediyelik açacaklar, Trabzon hatıra olarak güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Üzerinde Trabzon’un eşsiz Uzungöl manzarasının yer aldığı açacak hediyelikleri, Myros.com adresinden güzel ve şık çeşitlerinden satın alabilirsiniz. İsterseniz toptan alım yapabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için kaliteli ve özgün hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz.  

3. Trabzon Temalı Anahtarlık

Trabzon hediyelik eşya ürünlerinden anahtarlık çeşitleri, kaliteli ve şık hediyelik alternatifidir. Birbirinden güzel ve kullanışlı Trabzon’a özel tasarlanmış anahtarlık çeşitlerini kendiniz ve sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Küçük ve taşıması kolay anahtarlıklara, anahtarlarınızı takarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Yanınızda taşırken her an Trabzon’a ait anılarınızı hatırlayacağınız Trabzon temalı anahtarlık çeşitleri, üzerinde farklı görseller ile metal malzemeden yapılmış dayanıklı bir hediyelik olacaktır. Myros’un Trabzon temalı anahtarlık çeşitlerini, kaliteli ve estetik görünümleri ile kendiniz ve sevdikleriniz için güvenle satın alabilirsiniz. İşletmelerinizde ziyaretçilerinize sergilemek için, şık ve farklı anahtarlık tasarımları oluşturabilir ve toptan olarak satın alma imkanından yararlanabilirsiniz. 

4. Trabzon Temalı Çan

Trabzon'a özgü ve Trabzon'un tarihi dokusunu yansıtan hediyelik çan çeşitleri, metal ve yuvarlak şık bir modele sahiptir. Hediyelik eşya Trabzon manzarası ile çan ürünleri, kendinize ve sevdiklerinize özgün bir hediyelik olarak satın alabilirsiniz. Dekoratif amaçlı olarak kullanılan çan hediyelikler, bu tarz hediye çeşitlerinden hoşlanan arkadaşlarınıza özel olarak tercih edebilirsiniz. Trabzon temalı çan hediyelikler için, Myros’un geniş çan hediyelik çeşitlerini inceleyebilir, kaliteli ve farklı bir hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz. Toptan alım imkanından yararlanarak birbirinden güzel çan hediyeliklerden, işletmenizde sergilemek için online olarak satın alabilirsiniz.

5. Trabzon Temalı Hatıra Kaşık

Trabzon’un meşhur hediyelik eşyalarından biri de Trabzon hatırası kaşık hediyeliklerdir. El yapımı şimşir kaşıklar, geziniz sırasında her yerde karşınıza çıkacaktır. Trabzon yöresel hediyelik eşya olarak kaşık çeşitlerini sevdiklerinize ve kendine alabilirsiniz. Özellikle sağlıksal açıdan kullanılan şimşir kaşık çeşitleri, mutfakta yemek yaparken kullanılacak, işlevsel ve vazgeçilmez bir hediyelik olacaktır. Doğal ve farklı görünümleri ile şimşir kaşıklar bu tarz ürünlere ilgisi olan yakınlarınıza, hediye olarak seçebilir ve Trabzon hatırası olarak bu kaşıklardan götürebilirsiniz. Dekoratif amaçlı hediyelik olarak da bulabilabileceğiniz kaşık çeşitlerini, isterseniz üzerine yazı yazdırabilir veya Trabzon hatırası olarak yazılmış olanlarını satın alabilirsiniz. 

6. Trabzon Temalı Ahşap Çerçeve

Trabzon merkez hediyelik eşya olarak ahşap çerçeve çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Trabzon’a özel fotoğrafların yer aldığı, ahşap malzeme kullanılarak yapılan fotoğraf çerçevesi, dekoratif bir hatıralık olarak istenilen her alanda kullanılabilir. Özellikle Trabzon’u hatırlatacak ve muhteşem manzarası ile içinizi açacak fotoğraf çerçevesi doğal bir görünüme sahiptir. Trabzon'a özgü ahşap fotoğraf çerçevesi çeşitlerini, isterseniz farklı renk seçeneklerini sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek, Trabzona özel tasarlanmış üçlü ahşap fotoğraf çerçeve çeşitlerini inceleyebilir ve sevdiklerinizin en çok beğeneceği çeşidini satın alabilirsiniz. İşletmelerinizde müşterilerinizin beğenisine sunmak için toptan alım imkanından yararlanabilir ve güvenle online alışveriş yapabilirsiniz. 

Trabzon'da Hediyelik Eşya Satan Yerler Nelerdir?

Trabzon’dan hediyelik eşya olarak alabileceğiniz bir çok hediyelik ürün vardır. Birbirinden güzel, estetik Trabzon hatırası hediyelik eşyalar almak istiyorsanız, Myros’un Trabzona özel tasarlamış olduğu hediyelik çeşitlerinden, geniş ürün seçeneklerini inceleyerek gönül rahatlığıyla sevdiklerinize satın alabilirsiniz. Myros.com sitesine girerek Trabzon temalı hediyelik çeşitlerinden, kişiye özel tasarımlar oluşturabilir, güvenle ve online olarak sevdiklerinize özgün ve kalıcı hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz. 

Trabzon Temalı Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır?

Trabzon hediyelik eşya toptancılarından Myros’un zengin hediyelik eşya çeşitlerinden Trabzon’a özel üretmiş olduğu, kaliteli hediyelik seçeneklerinden toptan olarak satın alabilirsiniz. Myros internet sitesini ziyaret ederek toptan üye olarak almak istediğiniz hediyelik eşya çeşidini seçebilir, Trabzon’a özel istediğiniz tasarımı oluşturabilir ve toptan olarak siparişi verebilirsiniz. İşletmelerinizde sergilemek ve müşterinizin beğenisine sunmak için bayi girişi yaparak güvenle toptan hediyelik satın alabilirsiniz. 

Trabzon'da Gezilecek Yerler Nelerdir?

Trabzon muhteşem manzarası ve ormanları ile gezilecek bir yere sahiptir. Trabzon gezinizde aşağıda yer alan yerleri ziyaret edebilirsiniz.

  • Trabzon Kalesi

  • Atatürk Köşkü

  • Sümela Manastırı

  • Uzungöl

  • Zağnos Köprüsü

  • Zağnos Vadisi Milli Parkı

  • Altındere Vadisi Milli Parkı

  • Küçük Ayvasıl Müzesi

  • Kızlar Manastırı

  • St. Eugenius Kilisesi

  • Gülbahar Hatun Türbesi

  • Trabzon Müzesi

  • Çal Mağarası

  • Trabzon Boztepe

  • Bedesten Çarşı

  • Nayino Dağı

  • Şahinkaya

  • Hamsiköy

  • Kayabaşı Yaylası

  • Vazelon Manastırı

  • Ayasofya Müzesi

  • Tarihi Bakırcılar Çarşısı

  • Karester Yaylası

  • Hıdırnebi Yaylası

  • Ceyhanelik

  • Sekiz Direkli Hamam

  • Ortahisar Cami

  • Çarşı Tarihi Cami

  • Akçakale

  • Alaca Han

  • Cevdet Sunay Müzesi

  • Abdullah Paşa Çeşmesi

  • Değirmendere Köprüsü

  • Taşhan

  • Abdülhamit Çeşmesi

  • Vakıf Han

  • Yeni Cuma Cami

  • Ahi Evren Dede Cami

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.