myros-popup.jpg (663 KB)
Toptan Hediyelik Eşya Nedir?

Toptan Hediyelik Eşya Nedir?

01 Temmuz 2022

Toptan hediyelik eşya; belirli sayıda paketler halinde hediyelik eşya ürünlerinin çoklu sayıda üretilmesidir. Belirlenen bir hediyelik eşya tasarımını az veya çoklu sayıda üretilebilme imkanına sahip hediyelik eşya ürünleri, toptan olarak alım imkanı sağlamaktadır. Üretim yapan kurumsal firmalar tarafından gerçekleştirilen toptan hediyelik eşya, tercih edilirken göz önünde bulundurulması gereken birçok parametre vardır. Toptan hediyelik eşya alım ve satımı konusunda tedarik ve perakende süreçlerinden farklı olarak, ürünlerin piyasa fiyatından daha uygun fiyata, çoklu miktarlarda ve uygun ödeme koşullarına göre satın alınabilmesi önemlidir. 

Toptan satışlarda en çok tercih edilen ve satış potansiyeli yüksek olan hediyelik eşyalar, uygun fiyata toptan olarak alınıp satışa sunulmaktadır. Toptan hediyelik eşya alımını tercih edecek firmalar, turistik işletmeler, tarihi yerlerdeki satış mağazaları, dükkanlar, terminaller, havalimanları, gezi alanlar, müzeler, alışveriş merkezleri, hediyelik eşya satış standları gibi çok çeşitlidir. Toptan hediyelik eşya alımlarında kaliteli malzeme, özgün tasarım, işçilik ve zengin çeşitliliğin yanında uygun fiyat, kesintisiz ve düzenli üretim, hızlı teslimat oldukça önemlidir. Satış potansiyeli yüksek hediyelik eşya ürünlerinin üretim adedi, fiyat ve lojistik süreçleri ile profesyonel toptan satış, toptan alım yapacak olan firmalarının özellikle üzerinde durduğu konulardır. 

Hediyelik eşya satışı yapan ticari bir firmanız varsa toptan olarak hediyelik eşya alımı yapmanız gerekecektir. Toptan olarak hediyelik eşya alımında, müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak zengin ve kaliteli ürün çeşitliliğine sahip, ürün garantisi, hizmet garantisi ve teslimat süreçleri ile size iş ortağı olacak kurumsal firmaları tercih etmeniz oldukça önemlidir. Hediyelik eşya satış mağazalarınız için toptan hediyelik eşya nereden alınır diye araştırma yapabilirsiniz. Uygun fiyatlı ve ucuz toptan hediyelik eşya satın almak, satış karınız için en önemli unsurlardan biridir. Toptan alım yaparken uygun fiyat seçeneğine sahip yerleri tercih etmeniz önemli olacaktır.

Toptan hediyelik eşyalar, turistik gezi noktalarında özellikle satışa sunmak için tercih edilen yüksek satış potansiyeline sahip ürünlerden oluşmaktadır. Turistik gezi noktalarında hatıra-anı amaçlı olarak tercih edilen hediyelik eşya olarak; magnet, anahtarlık açacak, çini ürünler, bardak, ayna, cüzdan, çanta, biblo gibi çok zengin çeşitliliğe ve tasarım modeline sahip ürünler mevcuttur. Bunların aynı tasarım özelliğinde toptan olarak kaliteli şekilde üretilmesi, sürekli tedarik edilebilir olması, dayanıklı ve nitelikli olması her zaman için önemlidir. Toptan hediyelik eşyaların alım amacına uygun olarak, firmalar kendi özgün tasarımlarını oluşturabilirken, hediyelik eşyanın özelleştirilebilir imkanına sahip olması gerekir. Toptan satış hizmeti sunan firmaları tercih ederken, toptan alım yapmak istediğiniz ürün özellikleri, kaliteli işçilik, tedarik ve lojistik hizmeti ile satış sonrası destek alabileceğiniz kurumsal firmaları tercih etmeniz her zaman için önemli olacaktır.

Toptan hediyelik eşya üretimi ve satışı konusunda deneyimli olan Myros’un, yurt dışına ve Türkiye’nin pek çok noktasında ulaşan geniş dağıtım ağı ile Antalya toptan hediyelik eşya, İzmir Kemeraltı toptan hediyelik eşya, Ankara toptan hediyelik eşya, Gaziantep toptan hediyelik eşya, Marmaris toptan hediyelik eşya, Manavgat toptan hediyelik eşya, gibi birçok şehirde bulunan toptan hediyelik eşya toptancılarına toptan hediyelik eşya satışı yapmaktadır. 

Ahşap, cam, metal, epoksi, polyester, plastik, çini, seramik, porselen, deniz kabuğu, zamak, gümüş, deri, tekstil ürünleri gibi çok zengin içerikteki malzemeler kullanarak 8000’den fazla hediyelik eşya çeşitliliğine sahip olan Myros’tan hediyelik eşyalarınızı hızlı, güvenilir ve kolay olarak toptan satın alabilir, online alışveriş imkanından yararlanarak vakit kaybetmeden, uygun fiyat avantajı elde edebilirsiniz.

Toptan ahşap hediyelik eşya ürünlerini özgün tasarımlar ve kaliteli üretim ile birleştiren Myros’tan toptan olarak satın alabilirsiniz. Toptan alımlarda ahşap hediyelik eşya toptan fiyatlarından yararlanarak bütçenize uygun seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 

Toptan otantik hediyelik eşya alımı yaparak kurumsal satış yerlerinizde raflarınızı zenginleştirebilir, müşterilerinizin ilgisini çekebilirsiniz. Cam hediyelik eşya toptan alımı yapabilir, uygun fiyat imkanından yararlanarak sipariş verebilir, kaliteli ambalaj ve hızlı lojistik hizmetiyle satın alabilirsiniz. 

En Çok Tercih Edilen Toptan Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

Toptan hediyelik eşya konusunda en çok tercih edilen ürünler genellikle, taşınabilir özellikte olanlar ve özgün tasarımlara sahip olan ürünlerdir. Myros’un zengin hediyelik eşya çeşitlerinden firmanız için istediğiniz ürünleri toptan olarak satın alabilirsiniz. Myros, turistik hediyelik eşya mağazaları, showroomlar, kurumsal işletmeler için toptan hediyelik eşya konusunda en iyi ve en başarılı iş ortağıdır. Myros kaliteli üretim ve özgün tasarım hediyelikleri gönül rahatlığıyla online olarak toptan satın alabilir, müşterilerinizin ilgisini çekebilirsiniz. Rakiplerinizden farklılaşmak ve raflarınızı zenginleştirmek için en çok tercih edilen toptan hediyelik eşyaları uygun fiyata alım yapabilir ve kampanya seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Myros, el yapımı hediyelik eşya toptan satışı ile en çok tercih edilen toptan ürün seçeneğine sahiptir. Ayrıca hediyelik süs eşyaları toptan olarak alacağınız Myros’un online sitesine giriş yaparak, ürün çeşitlerini inceleyebilir, en çok tercih edilen seçenekleri görebilir, toptan olarak istediğiniz tasarımları özelleştirerek sipariş verebilirsiniz. 

En çok tercih edilen toptan hediyelik eşya çeşitleri şu şekildedir:

  • Magnet

  • Anahtarlık

  • Çini

  • Açacak

  • Bardak

1. Magnet

En ucuz toptan hediyelik eşyalar arasında en çok tercih edilen ürünler magnetlerdir. Magnet hediyelik eşya kolay taşınabilir ve uygun fiyatlı olmaları sayesinde herkesin ziyaretlerinde birden fazla aldığı oldukça ilgi gören ürünlerdir. Magnet hediyelikler, buzdolabı kapaklarında, ofislerde kullanılan ve sıklıkla koleksiyon için tercih edilen ürünlerdir. Toptan hediyelik magnet ürünleri metal, epoksi, plastik, ahşap malzemelerden üretilen, üzerinde farklı görsellerle dekorlama yapılan ürünlerdir. Kurumsal firmalarınızda ve turistik showroomlarınızda raflarınızı zenginleştirmek ve hediyelik eşya çeşitliliği ile göz doldurmak için toptan magnet hediyelik eşyaları satın alabilirsiniz. Toptan magnet hediyelikleri özelleştirebilir ve toptan alımlarda uygun fiyat imkanından yararlanabilirsiniz. Myros’tan online olarak toptan magnet alımı yapabilir, istediğiniz tasarımlarla magnetleri özelleştirebilir, hızlı ve kolay sipariş verebilirsiniz. Myros Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya ve magnet üreticilerindir. Uzun yıllar tecrübesi ve kaliteli üretimi ile toptan magnet alım imkanı sunan Myros’un hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Rakiplerinizden farkılaşmak, müşterilerinizin ilgisini çekmek ve raflarınızı zenginleştirmek için çok çeşitli toptan magnet hediyelik eşyalar alımı yapabilir, uygun fiyat seçeneklerinden yararlanabilir ve güvenle satışa sunabilirsiniz. 

Toptan magnet hediyelik eşya çeşitleri aşağıda yer almaktadır:

  • Ahşap

  • Cam

  • Deniz Kabuğu

  • Epoksi

  • Eva

  • Metal

  • Plastik

  • Polyester

  • Şeffaf Polyester

  • Seramik

  • Taş

2. Anahtarlık

Anahtarlık hediyelik eşyalar, ergonomik ve minimal boyutlara sahip, kaliteli metal, ahşap, epoksi gibi çok çeşitli malzemeler kullanılarak üretilen, özgün modellere sahip ürünlerdir. Toptan anahtarlık hediyeliklerini kare, yuvarlak, kalpli, dikdörtgen gibi farklı şekillerde alabilirsiniz. Toptan hediyelik anahtarlık siparişi vererek uygun fiyat imkanından yararlanabilirsiniz. Kurumsal firmalarınızda ve turistik hediyelik eşya magazalarınızda satışa sunmak ve raflarınızı süslemek özgün formlarda modelleri kendiniz tasarlayabilirsiniz. Toptan anahtarlık hediyelik eşyaları özelleştirebilir, hızlı ve kolay şekilde toptan alım yapabilirsiniz. Farklı anahtarlık modellerini kurumsal firmalarınız için özelleştirerek tasarlayabilir, rakiplerinizde olmayan modellerle farklılaşabilirsiniz. Anahtarlık hediyelik eşyaları Myros’un online sitesinden toptan olarak sipariş verebilir, özelleştirebilir, uygun fiyat imkanından yararlanarak güvenle satın alabilirsiniz. 

Toptan anahtarlık hediyelik eşya çeşitleri aşağıda yer almaktadır:

  • Ahşap

  • Cam

  • Çini

  • Deniz Kabuğu

  • Epoksi

  • Metal

  • Plastik

  • Polyester

  • Şeffaf Polyester

3. Çini

Çini ürünler, el yapımı özelliklere sahip, kaliteli ve şık olarak üretilen ürünlerdir. El yapımı çini ürünlerde toptan alım imkanından yararlanabilirsiniz. Çini hediyelikleri toptan şekilde sipariş vererek uygun fiyat imkanı elde edebilir, kampanyalı seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Çini malzeme kullanılarak üretilen çok zengin çeşitlilikteki hediyelik eşya ürünlerinden istediğiniz modelini rengi özelleştirerek toptan sipariş verebilirsiniz. Ayrıca çini hediyelikler, el yapımı özelliği ile kesintisiz olarak üretilmekte ve toptan şekilde hızlı hizmet sunulmaktadır. Myros’un online alışveriş imkanından yararlanarak, kurumsal işletmeleriniz ve showroomlarınız için toptan çini hediyelik eşya uygun fiyata sipariş verebilir, özelleştirilebilir modeller oluşturulabilir ve güvenle toptan alım yapabilirsiniz. Rakiplerinizde farklılaşmak ve raflarınızı zenginleştirmek için özgün çini hediyeliklerin toptan siparişi vererek, kaliteli ve hızlı hizmet alabilirsiniz. 

Zengin kullanım alanına sahip çini hediyelik çeşitleri aşağıda yer almaktadır: 

  • Çini Kase

  • Çini Kupa

  • Çini Kahvaltı Takımı

  • Çini Vazo

  • Çini Biblo Heykel

4. Açacak

Toptan açacak ürünleri,  metal ve epoksi malzemeleri üretilen Türkiye haritası, şişe, kedi, balık, kelebek, kaplumbağa, kelebek gibi figürler ile boyutlandırılmış üzerine şehir, doğa, çizim gibi farklı ve yöresel desenleri dijital baskı ile dekorlama yapılan hediyelik eşyalardır. Klasik kapaklı meşrubat ve diğer içeceklerin açılmasında kullanılan hediyelik açacak ürünlerinin boyutları 6 cm ile 13 cm arasında değişmektedir. Açacak ürünler, çoğunlukla mıknatıs özelliğine sahip modelleri, buzdolabı üzerinde sergilenen magnetlerin yanında dekoratif amaçlı kullanabilir ve farklı şekillerde delikli formları ise anahtarlık uçlarına takılabilir. Toptan hediyelik eşya olarak en çok tercih edilen ürünlerden olan açacaklar, kolay taşınabilir, kullanışlı ve ergonomik özellikleri ile toptan alım için uygun fiyatlı seçenekler arasındadır. Myros’un online alışveriş sitesinden açacak ürünlerini inceleyebilir, toptan olarak istediğiniz modellerini sipariş verebilir, uygun fiyat imkanı elde edebilirsiniz. Açacak hediyelik eşya, toptan siparişlerde özelleştirilebilir özelliği ile kurumsal firmalarınızın raflarını özgün formda zenginleştirmek için farklı tasarımları kendiniz oluşturarak, hızlı ve kolay toptan sipariş verebilirsiniz. 

Toptan olarak alabileceğiniz açacak hediyelik eşya çeşitleri aşağıda yer almaktadır:

  • Ahşap açacak

  • Metal açacak

  • Epoksi açacak

  • Plastik açacak

  • Polyester Açacak



5. Bardak

Toptan hediyelik kupa bardakürünler, kaliteli ve fonksiyonel özelliklere sahiptir. Kupa bardak ürünleri istediğiniz sayıda toptan olarak sipariş verebilir, özelleştirebilir tasarım özelliğinden yararlanabilirsiniz. Toptan kupa bardak ürünler kullanım amacına ve boyutuna göre değişmektedir. Kurumsal satış yerinize ve işletmelerinize özgü tasarımları oluşturarak raflarınızı özgünleştirebilir, kaliteli ve şık bardak ürünlerin toptan alımından yararlanabilirsiniz. İstediğiniz sayıda toptan sipariş oluşturarak bardak, kupa, shot bardak, rakı bardağı, bira bardağı, çay bardağı gibi çok çeşitlilikte tekli, ikili, dörtlü ve altılı paketlerden oluşan toptan siparişlerinizi verebilirsiniz. Ayrıca toptan alımlarda uygun fiyat imkanından yararlanarak, hızlı ve kolay siparişlerinizi oluşturabilir, güvenilir lojistik ağı ile ürünlerinize ulaşabilirsiniz. Toptan şekilde bardak ürünlerde özel ve elle üretim imkanından da yararlanabilirsiniz. 

Bardak çeşitlerini aşağıda yer almaktadır:

  • Cam bardak

  • Çini bardak

  • Porselen bardak

  • Seramik bardak

Toptan Hediyelik Eşyalar En Kolay Nereden Satın Alınır?

Hediyelik eşya üreticisi Myros, zengin ürün çeşitliliği, hızlı ve kesintisiz ürün tedariği ile toptan alımlarda Türkiye’nin en iyi hediyelik eşya toptancısıdır. Myros, hediyelik eşya toptan satışında yüksek potansiyele ile, hediyelik eşyaların üretim, satış ve tanıtım aşamalarının her birini ve diğer tüm süreçleri kendi yöneterek en iyi şekilde müşterilerine ulaşmaktadır. Myros’un hediyelik eşyaları, özel ve el yapımı, özelleştirilebilir tasarımlara sahip, ürün tanıtımları ile satış sonrası destek sunmaktadır. Turistik toptan hediyelik eşya; magnet, anahtarlık, çini, açacak, bardak, ayna, kupa, çanta, cüzdan, gibi oldukça geniş yelpazeye sahiptir. Myros hediyelik eşya çeşitliliğinde her kültürden kişilere uygun tasarımların yer aldığı, kolay taşınabilir, şık ve fonksiyonel ürünlerin kaliteli üretimini yaparak, özgün modelleri, her bütçeye uygun fiyatlandırması, güvenilir lojistik süreçleri ile hizmet sunmaktadır. İşletmeleriniz ve kurumsal alımlarınız için en iyi iş ortağı ve tedarikçiniz olan Myros, hızlı ve güvenilir online alışveriş hizmeti sunarak, gereksiz vakit harcamadan ve ekstra gider oluşturmadan toptan hediyelik eşyalarını istediğiniz şekilde sipariş verebilmenizi sağlıyor, kesintisiz üretim ve geniş kargo ağı ile en hızlı şekilde taleplerinize cevap vermektedir. İşletmelerinizin raflarında ve showroomlarda sergilemek ve müşterileriniz beğenisi toplamak için ürün kataloglarında yer alan modelleri özelleştirebilir, rakipleriniz arasında farklılaşarak güvenle toptan hediyelik eşyalarınızı sipariş vererek, raflarınızı zenginleştirebilirsiniz.

Toptan Hediyelik Eşya Nasıl Alınır?

Myros.com sitesini ziyaret ederek, toptan alım yapmak için ‘toptan üye ol’ linkinden toptan üyelik oluşturarak hediyelik eşyaları toptan olarak satın alabilirsiniz. Toptan üyelik için uygun seçeneklerden faydalanarak toptan kurumsal sipariş verebilmeniz için öncelikle yapmanız gereken bayii başvuru sayfasında giriş kaydı oluşturmaktır. Myros toptan turistik hediyelik eşya ürün çeşitlerini minimum üretim adetleri, avantajlı ödeme seçenekleri, kesintisiz ürün tedariği, yüksek satış potansiyeli, hızlı ve güvenilir lojistik süreçleri ile firmanız için toptan alımlarınızı güvenle yapabilirsiniz. Myros.com sitesinde bulunan kataloglardaki hazır ürünlerin yanında kişiye özel ve özelleştirilebilir hediyelik eşya çeşitlerini işletmelerinizin raflarını zenginleştirecek siparişleriniz için, online alışverişten yararlanabilir, indirimli ve uygun fiyata, kaliteli ve zengin çeşitlilikteki hediyelik eşyaları istediğiniz modellerini toptan olarak satın alabilirsiniz. Ayrıca Myros’un toptan satış mağazalarından ve showroomlarından toptan hediyelik eşya siparişi verebilirsiniz. Myros’un hediyelik eşya toptan satış fiyatlarını ürün kataloglarından inceleyebilir, toptan alımlarda uygun fiyat imkanından yararlanabilirsiniz. 

Yurtdışına Toptan Hediyelik Eşya Hizmeti Sunulur mu?

Myros Türkiye’nin en büyük ve en iyi hediyelik eşya üreticisi ve toptancısı olarak, 30 yıllık satış tecrübesi ile hediyelik eşya satışı ve toptancılığı konusunda uçtan uca hizmet vererek, kaliteli hediyelik eşya ürünlerini dünyanın gezilebilir şehirlerine ulaştırmaktadır. Geniş tedarik zinciri ve zengin hediyelik çeşidine sahip olan Myros, toptan hediyelik eşya alanında yurt dışında 80’den fazla farklı ülkeye hizmet sunmaktadır. Myros; Almanya, Dubai, İtalya, Slovenya ve Amerika gibi dünyanın önemli turistik noktalarına toptan hediyelik eşya hizmeti ile satış öncesi ve sonrasında her türlü desteği sağlamaktadır. Kaliteli ve nitelikli üretim hediyelik eşyaları, istenilen ülkeye hızlı ve kolay şekilde taleplere cevap vererek ürünlerini en iyi ambalajlama hizmetiyle ulaştırmaktadır. Toptan hediyelik eşya, satışı öncesi ve satış sonrasında yurtdışı müşterilerine her türlü desteği sağlamaktadır.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.