myros-popup.jpg (663 KB)
Tekirdağ'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

Tekirdağ'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

21 Eylül 2022

Marmara Bölgesi’nin Trakya yakasında bulunan bu güzel şehrimiz Türkiye’nin gezilmesi görülmesi gereken önemli yerlerindendir. Buraya gitmişken burada geçirdiğiniz zamanı size hatırlatacak anısı olacak ya da ihtiyacınız olacak ürünleri almak isteyeceksiniz. Bunun için de diğer şehirlerde olduğu gibi bu şehri özel kılan simgeler, ögelerden yararlanılarak yapılan Tekirdağ’a özgü hediyelik eşyalardan alacaksınız. Buraya geldiyseniz ya da geçerken uğradıysanız pişman olmanız neredeyse imkânsız. Birçok yönden artısı olan bu şehirde gezilip görülecek bir sürü yer var ve ayrıca Trakya bölgesinde bulunan bu yerin yöreye özgü enfes yemekleri var. Bu yemeklerden en çok bilinenleri; çene çarpan çorbası, kandilli mantı, sini mantısı, burma sucuk, pireşedir. 

Tekirdağ gezilecek yerler olarak müzeleri, camileri, evleri, feneri verebiliriz. Buradaki evler bölgenin kendisine özel mimarisiyle donatıldığından klasik evlerden çok farklıdır. Bu kadar farklı, büyüleyici ve güzel bir yere gidildiğinde akıllara doğal olarak “Tekirdağ hediyelik eşya ne alabilirim” sorusu gelecektir. Bu soruya birden fazla alternatif sunan bu şehirde hediyelik eşya çeşitleri de diğer şehirlere göre fazladır.

Gerek şehrin sakinliği ve mükemmel uyumu gerek gezilecek yerleri gerekse enfes yemekleri açısından Trakya Bölgesi’nin göz bebeği olan Tekirdağ’dan hediye alırken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar var. Özellikle toptan Tekirdağ hediyelik eşya satın alacaksanız alacağınız ürünün kalitesi oldukça önemli. Tekirdağ temalı hediyelik eşyaları satın alırken istenmeyen sorunlarla karşı karşıya kalmamak için kişilerin dikkat etmesi gerekenler aşağıda sıralanmıştır.

  • Hediye alınacak kişinin zevkleri neyi beğendiği 

  • Sürekli kullanabileceği bir şey olması 

  • Hediyenin sizde de anı etkisi yaratması 

  • Hediyenin kişiye hitap etmesi 

  • Fiyat konusunda önceden bilgi alınması 

  • Hediyenin kişinin yaşına uygun olması  

  • Sağlam ve dayanıklı olması  

  • Üretilirken kullanılan malzemelerin insanlar üzerinde veya diğer canlılar üzerinde kötü etki bırakmaması  

  • Hediyelik eşyaların Tekirdağ’ı yansıtması.  

  • Ürünü başka şehre yollayacaksanız veya götürecekseniz iyi paketlenmesi

Ayrıca Myros toplu hediyelik eşya alımlarında büyük indirim fırsatları sunmaktadır. Bu fırsatlardan yararlanmak için bayi üyeliği yapabilirsiniz. Myros güvencesiyle alabileceğiniz bazı hediyelik eşyalar aşağıda listelenmiştir.

1. Tekirdağ Temalı Kupa

Son dönemlerde genellikle hediyelik eşya denince akla bardaklar gelmektedir. Bardakların üzerine gidilen gezilen yerin meşhur veya önemli bir şeyinin fotoğrafı basılır ve o bardağın o yerden geldiği anlaşıldığı gibi gidilen o yeri hatırlatması amaçlanır. Tekirdağ temalı kupalara da baktığımız zaman genelde şehrin harika manzarasının basılı olduğu zarif tasarımlar görürüz ve Tekirdağ'a gidenlerin sevdiklerine hediye olarak alabilecekleri alternatifler arasında en kullanışlı olan seçenektir.  Bu kupaların özelliklerine baktığımızda malzemesinin seramik olduğunu, üzerindeki eşsiz desenlerin dijital baskı ile yapıldığını, en: 80 mm, boy: 80 mm, yükseklik: 95 mm, ağırlık: 325 gr olduklarını görürüz. Ayrıca bu ürünleri toptan hediyelik eşya olarak hediyelik eşya dükkanınız için çok daha hesaplı fiyata satın alabilir ve müşterilerinize sunabilirsiniz.  

2. Tekirdağ Temalı Magnet

Yine son dönemlerin gezi hediyelerinin liste başında magnetler gelmektedir. Magnetlerin en güzel yanı diğer hediyeler gibi kaybolmasın denilerek çekmecelere veya kutulara konularak unutulmamasıdır çünkü magnetler manyetik özellikleri sebebiyle genelde buzdolapları vb yerlere yapıştıkları için en alternatif hediyelik eşyadır. Bu dönemde genellikle çoğu kişi gezdikleri yerlerin magnetlerinden buzdolabına koleksiyon yapmaktadırlar. Tekirdağ temalı magnetlerde yine şehrin resminin basılı olduğu pek çok seçenek görmek mümkündür. Uzun yıllar boyunca kullanılabilen magnet ürünlerini kendiniz için ve işletmenizde satışa sunmak amacıyla bireysel ve toptan satın alabilirsiniz.

3. Tekirdağ Temalı Anahtarlık

Anahtarlıklar her gün en az 2 3 kez elimize aldığımız araçlar olduğundan, hediye verirken ki amacınız akılda kalmaksa yararlanabileceğiniz en iyi alternatiftir. Sürekli elde durması sebebiyle verdiğiniz kişinin aklından çıkma ihtimaliniz neredeyse yoktur. Ayrıca hediye alacağınız kişinin eğer Tekirdağ ile özel bir bağı varsa Tekirdağ temalı anahtarlık her türlü hoşuna gidecektir. Bu bağdan emin değilseniz kişiselleştirme şansınız olan anahtarlıklardan yararlanıp o kişinin ismini, fotoğrafını ya da değer verdiği bir sembolü kullanarak yine akıllarda kalabilirsiniz.  

4. Tekirdağ Temalı Tirbüşon

Günümüzde yine en çok kullanılan şeylerden biri de tirbuşonlar. Özel günlerin kutlanması ve hatırlanmasının daha çok önem kazandığı şu günlerde bu özel günlerde eğlence ve sohbetlere eşlik eden bir diğer şeyde içeceklerdir.Tıpa kapakl içecekleri açmak bakımından işlevsel olan bu ürünler, şık üretildiklerinde oldukça estetik de olabilmektedir. Tirbuşonlarda dekoratif olarak pek çok resim ve fotoğraf kullanılmakta özellikle hediyelik eşya kategorisinde bulunan tirbuşonların üzerine turistik yerlerin fotoğrafları basılmakta. Tekirdağ temalı tirbuşonlar ise gerçekten harika bir seçenek. Tekirdağ’a gelip dönüşte sevdiklerine hediye olarak ne alacağına karar veremeyenler için Tekirdağ temalı tirbuşonlar harika bir seçenek olacaktır.   

5. Tekirdağ Temalı Ayna

Belki de hediyelik eşya konusunda en meşhur hediyelerden biri de aynadır. Geçmişten günümüze kadar arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, eşlerimize güzelliğinin bir yansıması olarak ima edilen aynalar hediye edilir. Osmanlı zamanında birine ayna hediye etmek, sana senin kadar güzel ve sana layık bir hediye bulamam anlamına gelmekteydi. Özellikle çanta boy aynalar kadınlar için vazgeçilmezdir. Kadınlara saçlarını, eşarplarını veya makyajlarını düzeltmek için gün içinde bir ayna lazımdır. Bu nedenle kardeşinize, eşinize veya annenize Tekirdağ temalı ayna almakta gayet hoş bir seçimdir. Eğer ayna hediyenizin yanına Osmanlı’dan kalma bu anlamı içeren bir not verirseniz, verdiğiniz şey sadece bir ayna olmaktan çok hediyeyi verdiğiniz kişinin her baktığında kendisini değerli hissedeceği özel bir anıya dönüşür.

6. Tekirdağ Temalı Çan

Hediyelik eşya alternatiflerinden bir diğeri de çan. Sevdiklerinizin ve yakınlarınızın evlerinde dekor olarak kullanabileceği ve kullanırken de sizi hatırlayacakları harika bir seçenek. Genellikle bu hediye çocuklara veya evinde Amerikan mutfak kullanan bir yakınınıza alınabilir. Tekirdağ teması çanların görünüşüne gerçekten farklı bir hava katmaktadır. Ayrıca bu çanlar yılbaşı temasıyla da uyum sağladığından Tekirdağlı bir arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak vermeniz mümkündür.  

Tekirdağ'da Hediyelik Eşya Satan Yerler Nelerdir?

Günümüzde hemen hemen her yerde bir firmaya, dükkâna ya da mağazaya rastlamak mümkün. Bunların arasında kendimize, sevdiklerimize ve yakınlarımıza güvenilir, sağlam ve sağlıklı hediyeler almak için güvenilir yerler keşfetmemiz gerekmektedir. Birçoğumuz biliyor ki gezdiğimiz yerlerde fiyatı uygun diye aldığımız bir şey hemen bozulup kırılabiliyor veya el işçiliği diye aldığımız bir şeyin kalitesi bizi memnun etmiyor. Bu nedenle hediyelik eşya alımında doğru firmayı seçmemiz gerçekten önemli. Tüm bunların yanında hediyenin anısının uzun yıllar saklanabilmesi için ürün kaliteli olmalıdır. Ürünün kalitesi ise tamamen üretici firmaya bağlıdır. Myros tüm ürünlerini birinci sınıf kalitede malzemelerden üretir. Böylece sevdiklerinize verdiğiniz hediyeler uzun süre deformasyona uğramaz. Ayrıca doğru kesim, basım ve işleme teknikleri ile yapıldıkları için kusursuz bir şıklığa sahiptirler.

Tekirdağ Temalı Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır?

Toptan hediyelik alımları hediyelik eşya dükkanları, otel içi hediye mağazları, restorant, ve diğer işletmeler için tercih edilebilir. Bunun dışında işletmenize özel promosyon bir ürün yaptırmak için de tercih edebilirsiniz. Myros firması toptan alımlarda büyük indirimler sunuyor bu indirimlerden yararlanmak için toptan üyesi olmalısınız. Bayi üyeliğiniz onaylandıktan sonra giriş yapıp her ne almak istiyorsanız onu sepete eklemelisiniz. Fakat burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey, bayi minimum satış adetleridir. Bu adetlerin altındaki alımlar toplu alım sayılmayacağından söz konusu indirim fırsatlarından yararlanamazsınız.

Tekirdağ'da Gezilecek Yerler Nelerdir?

Küçük bir şehir olmasına rağmen, köklü geçmişi ve kültürel mirası ile adından sıkça söz ettirir. Tekirdağ eşsiz doğası, tarihi dokusu, masmavi ve tertemiz sahilleri ile birlikte enfes mutfağını bir arada bulundurduğundan hem yerli hem yabancı turistler için önemli bir noktadadır. Tekirdağ’ı ortalama 2-3 günde gezebilmeniz mümkündür. Tekirdağ’ı gezmek için en iyi zaman ise ilkbahar ve sonbahar aylarıdır. Tekirdağ'da gezilecek yerler arasında en popüler yerler; 

  • Tarihi müzeler, 

  • Mustafa Kemal evi, 

  • Hora feneri, plajlar, 

  • Laledere Mesire Alanı, 

  • Olimpos At Çiftliği, 

  • Kazak Gölü Piknik Alanı, 

  • Şarköy, Kumbağ olarak sıralanabilir.








T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.