myros-popup.jpg (663 KB)
Söz & Nişan Hediyelikleri Nelerdir?

Söz & Nişan Hediyelikleri Nelerdir?

09 Haziran 2022

Söz, nişan merasimleri, Türk kültür geleneğinde evlilik öncesi çiftlerin aileleri ve sevdikleri ile birlikte resmi olarak attıkları ilk adımdır. Söz merasimi, aile ve yakın dostlar arasında gelenek olarak bir araya gelinip, Türk kahvesi ikramından sonra kız isteme merasimi yapılır. Kız isteme olayı tamamlandıktan sonra evlilik yolunda ilk adımı atacak olan çift arasında sözler alındıktan sonra, aynı gün veya özel başka bir günde nişan organizasyonu düzenlenir ve yüzük takma töreni yapılır. Nişan genellikle eğlenmek için yapılan organizasyondur. 

Söz ve nişan, kültürel olarak önemli bir gelenektir. Düğün ve nikah öncesi, eğlence düzenlenerek yapılan söz ve nişan törenleri, evlilik yolunda unutulmayacak özel günlerden biridir. Sevdiklerinizin bu özel günlerinde yanında olmak, heyecan ve mutlulukları paylaşmak, her zaman anlamlı ve kalıcı olacaktır. Söz ve nişan merasimleri, her zaman hatırlanacak ve özlemle yad edilecek günler olarak, sevdiklerinize bu özel günleri için hatıra hediyelikler alabilirsiniz.  Söz nişan hediyelikleri nişan hatırası olarak, her zaman manevi değeri olan bir hediyelik olarak saklanacaktır. 

Söz ve nişan organizasyonu yapacak sevdikleriniz için, söz ve nişan hediyesi ne alınır diye araştırma yapmalısınız. Söz nişan hediyelikleri, çok zengin çeşitliliğe sahiptir. Hediyeyi alacağınız sevdikleriniz için, hoşlarına gidecek ve severek kullanacakları ürünleri tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı nişan söz hediyelikleri alarak, sevdiklerinizle her zaman canlılığını koruyacak bu özel günlerini paylaşabilirsiniz. 

Söz veya nişan merasimi yapacak olan tanıdıklarınız için hediye olarak kendiniz söz nişan hediyelikleri yapımını araştırarak kendi hediyenizi yapabilir, farklı ve anlamlı bir hediyelik olarak söz veya nişan hediyenizi sunabilirsiniz. 

Söz nişan hediyelikleri fiyatları alacağınız ürüne göre değişecektir. Kendi bütçenize en uygun hediyeliği bulmak ve almak için Myros.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Söz ve nişan hediyesi sabun, cezve, tepsi, kahve fincan takımı, mumluk, masaüstü dekor, kahve yanı bardak, fotoğraf çerçevesi, dekoratif kutu, çikolata tabağı, nazar boncuğu, cam dekor ürünler, şekerlik, duvar tabağı, çini vazo, kristal biblo, ahşap kartpostal, duvar süsü gibi ürünleri satın alabilirsiniz. Söz nişan hediyelikleri toptan olarak Myros’un zengin hediyelik ürünlerinden güvenle sipariş verebilir ve toptan alım imkanından yararlanabilirsiniz. 

1. Cezve

Cezve hediyelikler, silindir yapıda, kulplu bakır, zamak ve metal malzeme kullanılarak üretilen kaliteli ve şık ürünlerdir. Cezve hediyelikler, kahve yaparken kullanılan, birçok farklı modelde ve klasik modeller de üretilen mutfakların vazgeçilmez ürünleridir. Geleneksel Türk kahvesi söz, nişan ve düğün törenlerinde, toplantılarda, aile ziyaretlerinde klasik cezve kullanılarak yapılmaktadır. Bol köpüklü geleneksel kahve yapımında kullanılan cezve, en önemli ürünlerden biridir. Kahve yapılırken kullanılan cezvenin kalitesi ve cezvenin yapıldığı malzeme kahve lezzetini ve köpüğünü etkileyen önemli unsurdur. Söz ve nişanlarda geleneksel olarak Türk kahvesi yapılması adettendir. Söz veya nişan yapacak arkadaşlarınıza, yakınlarınıza veya dostlarınıza mutlaka satın alınması gereken hediyelerden biridir. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirnden şık ve kaliteli cezve hediyelikleri güvenle satın alabilirsiniz. 

2. Tepsi

Tepsi hediyelikler, çini ve metal malzeme kullanılarak, kabartma ve özel kabartma modellerine sahip, özelleştirilebilir modellere sahip, misafirlere ikramda bulunurken kullanılan mutfak ürünüdür. Tepsi hediyelikler, birbirinden şık ve özgün tasarımlara sahiptir. Söz ve nişan yapacak kişilerin, isteme törenlerinde kahve ikramında kullanılacak işlevsel ürünlerdir. Çay ve kahve ikramında kullanılan tepsi hediyelikler, aynı zamanda dekoratif olarak da sergilenmektedir. Söz, nişan törenlerinde yüzükleri koymak ve çiftlere yüzükleri takılması için tutarak kullanılan tepsiler, geleneksel bir adetin ürünüdür. Tepsi hediyelikleri, söz ve nişan yapacak yakınlarınıza, arkadaşlarınıza ve sevdiğiniz özel kişilere alabilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden şık ve kaliteli tepsi hediyelikleri satın alabilir, özelleştirilebilir modellerini sevdiklerinize özel tasarımlar yaparak sipariş verebilirsiniz. 

3. Kahve Fincanı

Kahve fincanı hediyelikler, ikili ve altılı fincan takımları halinde farklı renk ve tasarımlarda üretilen ürünlerdir. Kahve fincanı hediyelikler, çini, metal, zamak ve porselen malzeme kullanılarak kabartma, özel kabartma ve turkuaz modellere sahip, özelleştirilebilir tasarım imkanına sahip ürünlerdir. Söz nişan geleneğin vazgeçilmez kahve ikramlarının şık ve görsel güzellikteki sunum ürünü kahve fincanlarıdır. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden şık ve kaliteli kahve fincan takımı hediyelikleri, söz ve nişan törenlerinde kullanması için özel tasarımlarını satın alabilirsiniz. Özellikle taşlı zamak ürünlerden yapılan altılı fincan takımını, söz ve nişan yapacak yakınlarınıza, dostlarınıza ve sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Dekoratif amaçlı olarak da sergilenebilir kahve fincanı takımlarının istediğiniz modellerini kendiniz tasarlayabilir ve sipariş verebilirsiniz. 

4. Mumluk

Mumluk hediyelikler, ahşap, cam, metal, seramik, çini ve mum malzemesi kullanılarak yapılan kabartma, özel kabartma, kazıma kabartma ve turkuaz modelleri olan ürünlerdir. Mumluk hediyelikler, içerisinde mumla birlikte tasarlanarak farklı model ve çeşitlerde üretilmektedir. Aydınlatma, dekoratif ve geleneksel törenlerde kullanılan mumluk hediyelikler, özellikle söz, nişan ve düğün törenlerinin vazgeçilmez ürünleridir. Ortamın ambiyansını değiştirmek ve romantik bir hava katmak için kullanılan işlevsel ürünlerdir. Mumluklar, standart ve kokulu mumları ile güzel bir üründür. Söz ve nişan yapacak olan kişiler için farklı tasarım ve modellerde yer alan mumluk hediyelikleri Myros.com adresinden güvenle satın alabilirsiniz. Söz ve nişan töreni yapılırken eğlencede kullanabileceğiniz renkli ve kokulu modellerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca gelen davetlerinize küçük bir hatıra kalması için mumluk hediyelikleri toptan olarak alabilirsiniz.

5. Masaüstü Dekor

Masaüstü dekor ürünleri, ahşap, gümüş kaplama ve metal malzeme kullanılarak üretilen, el işçiliği özelliği de bulunan birbirinden şık ve kaliteli tasarımlara sahip hediyeliklerdir. Masaüstü dekor hediyelikler, istenilen alanda dekoratif amaçlı olarak kullanılan, işlevsel ve kullanışlı ürünlerdir. Myros.com adresini ziyaret ederek farklı tasarım modellerinde masaüstü dekor hediyelikleri inceleyebilir, sevdiklerinize özel tasarlayabilir ve güvenle online satın alabilirsiniz. Söz ve nişan hediyeliği olarak farklı konseptlerdeki masaüstü dekor ürünleri, sevdiklerinize, dostlarınıza ve yakınlarınıza hediye olarak seçebilirsiniz. Üzerine istediğiniz tasarımları oluşturabilir, farklı ve özün bir nişan hediyeliği alma şansını yakalayabilirsiniz.

Söz & Nişan da Ne Hediye Alınır?

Evlilik yolunda ilk atılan adımlardan biri söz, diğeri ise nişan törenleridir. Söz merasimi, kız isteme töreninde isteme merasimi gerçekleştikten sonra, aile bireyleri ve dostlar arasında söz verme adına yapılan organizasyondur. Nişan töreni ise evlilik yolunda atılan adım olarak nişan yüzükleri takılırken yapılan merasimdir. Bu mesarim genellikle aile bireyleri, yakınlar ve arkadaşlar arasında yapılan eğlenceli törenlerdir. Söz ve nişan organizasyonlarında çifte ve davetlilere sunmak için çeşitli hediyelikler alabilirsiniz. Söz ve nişan törenlerinde sevdiklerinize sunmak için çok farklı çeşitlilikte hediyelikler bulabilirsiniz. 

Söz ve nişan hediyelikleri; söz veya nişan yapacak çifte özel hediyelikler olarak ve söz ve nişan için gelen davetlilere sunmak için hediyelikler olarak çok geniş yelpazeye sahiptir.

Söz nişan nikah hediyelikleri olarak; cezve, tepsi, kahve fincan takımı, mumluk, masaüstü dekor, kahve yanı bardak, fotoğraf çerçevesi, dekoratif kutu, çikolata tabağı, nazar boncuğu, cam dekor ürünler, şekerlik, duvar tabağı, çini vazo, kristal biblo, ahşap kartpostal, duvar süsü gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz. 

Erkek İçin Söz & Nişan da Ne Hediye Alınır?

Erkekler için, söz veya nişan törenlerinde, onları mutlu etmek için farklı ve anlamlı hediyeler alabilirsiniz. Kardeşiniz, abiniz, erkek arkadaşınız gibi sevdiklerinizin evlilik yolunda ilerlerken onlara desteğiniz göstermek, heyecan ve duygularını paylaşmak için onların severek kullanacaklarını ürünler tercih edebilirsiniz. Aşağıda yer alan hediyelik seçeneklerini, söz ve nişan töreni yapacak erkek sevdikleriniz için manevi değeri yüksek ve kalıcı hediyelikler olarak değerlendirebilirsiniz:

  • Fincan takımı

  • Çikolata tabağı

  • Nazar boncuğu

  • Tepsi

  • Takı

  • Kravat

  • Kravat iğnesi

  • Biblo

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Ahşap kartpostal

  • Takvim

  • Masaüstü dekor

  • Mumluk

  • Dekoratif kutu

Kadın İçin Söz & Nişan da Ne Hediye Alınır?

Söz ve nişan törenleri, geleneksel olarak yapılan eğlenceli ve heyecanlı organizasyonlardır. Kardeşiniz, ablanız, kuzeniniz veya kız arkadaşınız, evlilik yolunda ilk adımları atarken onlarla mutluluklarını paylaşma ve heyecanlarına ortak olmak için onlara çeşitli hediyelikler alabilirsiniz. Söz ve nişan hediyelikleri, her zaman hatırlanacak ve saklanacak olan değerli ve özel hediyelerdir. Kadın için, söz ve nişanlarında aşağıda yer alan hediyelik alternatiflerini değerlendirebilirsiniz:

  • Cezve

  • Fincan takımı

  • Kahve yanı bardağı

  • Tepsi

  • Masaüstü dekor

  • Mumluk

  • Dekoratif kutu

  • Takı

  • Fotoğraf çerçevesi

  • Nazar boncuğu

  • Şekerlik

  • Tepsi

  • Vazo

  • Biblo

  • Duvar süsü

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.