myros-popup.jpg (663 KB)
Romantik Hediye Çeşitleri Nelerdir?

Romantik Hediye Çeşitleri Nelerdir?

24 Eylül 2022

Romantik hediyeler sayesinde eşinize veya sevgilinize ne kadar kıymetli olduklarını bir kez daha hissettirebilirsiniz. İşte bundan dolayı özel günlerde sevdiklerinize hediye edeceğiniz romantik hediyeler ile ilişkinizi çok daha mutlu ve heyecanlı hale getirebilirsiniz. Bu hediyeler geçirmiş olduğunuz mutlu anları unutulmaz bir anı olacaktır.

Hayat arkadaşınız ile birlikte çok daha mutlu bir sürebilmeniz için romantik hediyeler size yardımcı olacaktır. Birbirinden romantik ve anlamlı hediyeler ile hiç beklemedikleri bir anda sevgilinizin içini ısıtabilir ve mutlu edebilirsiniz.  Aranızdaki bağa tatlı bir anlam katacak olan hediyeler, sevginizi güzelleştirecek ve onları iyi hissettirecek araçlardandır. Güzel bir akşam yemek yerken veya bir gezinti esnasında hediye edeceğiniz romantik hediyeler sayesinde sevgilinizle veya eşinizle muhteşem dakikalar geçirebileceksiniz.

Eşinize veya sevgilinize hediye alırken onlarca ürün arasında kararsız kalıyorsanız eğer öncelikle yapmanız gereken hediye edeceğiz kişinin ilgi alanlarını ve hangi ürünlerden zevk aldığını tespit etmektir. İlgi alanlarını gözden geçirdikten sonra romantik hediyeler arasından dilediğinizi seçebilir dilerseniz de sizin için tasarlanabilir hediyelerden birini tercih edebilirsiniz. 

Bir yaşı daha birlikte doldurmanın getirdiği heyecanı yansıtan romantik doğum günü hediyeleri, yıldönümlerinin duygusallığını vurgulayan aşk dolu hediyeler ya da onu mutlu etmek geldiği için satın alabileceğiniz pek çok romantik hediye vardır. Kalbinizin tek sahibine hediye etmek istediğiniz birçok romantik ürün içerisinde eğer kararsız kalıyor ve bir sonuca varamıyorsanız Myros ürünlerinden tercih de bulunabilir ve satın alabilirsiniz.

Alabileceğiniz bazı romantik hediye fikirleri şunlardır:

  • Ayna

  • Fotoğraf Çerçevesi

  • Kupa

  • Termos

  • Duvar Süsü

  • Buhurdanlık

  • Kahve Fincanı

  • Kar Küresi

  • Saat

  • Kolye

1.Ayna

Ayna özel tasarım hediyelikler günümüzde en kullanışlı ve beğenilen hediyeliklerden biridir. Birbirinden farklı modelleri ve tasarımları ile sevdiklerinizi mutlu hissettirir. Sevgilinize, dostlarınıza ya da ailenize özel bir hediye almak istiyorsanız aynalar tam size göre en güzel önerilerimizdendir. Ürünler kaliteli malzeme kullanılarak üretilirler ve insan sağlığına güvenle en iyi şekilde uygundurlar. Sağlam malzemesi ile hiçbir hasar görmeden yıllarca kullanılmaya elverişlidirler.

Aynalar gün içerisinde her zaman kullanabileceğimiz eşyalardır. Bu sebeple herkes çantasında ihtiyaç olarak küçük bir ayna taşımalıdır. Özel baskı tasarımları ile çantanızda taşıdığınız aynayı sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Şehir temalı, sevgililer günü temalı ya da baskılı modeller gibi her tasarım uygulanabilir. Myros'dan online sipariş avantajı ile dilerseniz hazır modellerden güvenle hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Myros'dan toptan satın alma şansınız vardır ve toptan siparişlerde avantajlı indirimlerden faydalanabilirsiniz. Aynayı dilerseniz kullanabilir ya da saklayarak bir hatıra elde edebilirsiniz. Aynı şekilde hediye ettiğiniz insanlar da aynaya her baktığında sizi hatırlamış ve mutlu olurlar.

2.Fotoğraf Çerçevesi 

Fotoğraf çerçevesi insanların sevdikleri ile çekindikleri fotoğraflar, o günlerin anlarını, yaşananları içermesi bakımından büyük önem taşımaktadır. Çünkü bazen mutluluklar sadece fotoğraflarda kalabilmektedir.  Hangi durum olursa olsun, mutluluğunuzun en özel anlarınızın her zaman yanınızda olmasını ya da sevdiklerinizin göz önünde durmasını sağlamak amacıyla Myros ile çerçeve modelleri hediye etmek harika bir seçim olacaktır. Böylece fotoğraf çerçevesi hediye ederek sevdiklerinize hiç beklemediği bir sürpriz yaşatabilecek ve onların da geçmişte kalan anların değerini daha iyi anlamalarını sağlayabileceksiniz.

Özellikle sevgiliniz ya da eşiniz için tercih edeceğiniz hediyelik fotoğraf çerçeve seçenekleri yıldönümleri, sevgililer günü ya da doğum günleri gibi günlerin önemine yakışacak niteliklere sahiptir. Sevgiliniz ya da eşinizin hayatınızda taşıdığı değeri ona daha iyi göstermek ve aranızdaki bağı daha da güçlendirmek için tercih edeceğiniz Myros'dan fotoğraflı çerçeve modelleri böylece doğru bir hediye tercihi olacaktır. Myros'un Romantik Hediyeler sayfası üzerinden sunulan farklı modellerdeki hediyelik çerçeve çeşitleri hem estetik hem de kullanışlılık açısından çok büyük bir avantaj sağlıyor.

3.Kupa

Eskiden sadece sıcak veya soğuk içecekleri tüketmek için kullanılan kupa bardaklar çok uzun süredir bundan çok daha fazla anlam ifade ederek özel hediyeler olmaları ile önem taşıdı.  Özellikle kişiye özel olarak tasarlanabilen bardaklar özel hediyeler olmaları sebebi ile özel günlerin en sevilenleri halini aldı. Hatta birçok kişi tarafından kullanılmaya dahi kıyılamayıp dekor olarak özel bir şekilde kullanılmaya başlandı.

Sevgilinize ya da eşinize günlük hayatında kullanabileceği ya da bir ömür saklayabileceği bir kupa bardak hediye edebilirsiniz. Her sabah kahvesinde, gün ortasında keyif alınan her çayda ve aşkla yudumlanan her içecekte kullanması veya masasında gururla sergileyebilmesi için sevgilinize ya da eşinize yaptırdığınız özel bir kupa bardak hem bütçeniz ile dost hem de sevgilinizi mutlu bir an hissettirecek bir seçenektir.

4.Termos  

Sevdiklerinizi özel hediye ile ayrıcalıklı hissetmelerini istiyorsanız termos bardak modellerimiz arasında tercihte bulunabilirsiniz. Bardak termos modellerimiz farklı ve estetik açıdan güzel tasarımları ile herkes için oldukça elverişli hediye seçenekleri olarak öne çıkmaktadırlar. Bir hediyenin güzel olması kadar kişinin kendisine özel olması da hediyenin anlamını katarak kişiye özel termos seçiminde bulunmak yerinde bir karar olacaktır.

Her hediye, sahiplerini mutlu ediyor olsa da insanlar genelde estetik açıdan şık duran ve aynı zamanda da hediyeleri kullanmaktan daha büyük mutluluk duymaktadırlar. Bu istek, verilen hediyenin günlük yaşamda işlevsel olmasından kaynaklanmaktadır. Eğer işlevsel olmayan bir hediye seçilirse ne kadar güzel olursa olsun hediye sahibi tarafından zamanla unutularak bir köşede bırakılacaktır. Ancak isme özel termos gibi hediyeler ile sevdiklerinizi mutlu anlar hissettirebilirsiniz.

Sevgilinizin ya da eşinizin doğum günü yaklaşmışsa isimli termos hediye olarak güzel bir doğum günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Doğum günü olan kişi üstelik sevgiliniz ya da eşiniz ise ona böyle bir günde özel hediye vermek, kişiye özel termos bardak tercihinde bulunmak kendisini ne kadar değerli olduğunu hissettirecektir.

5.Duvar Süsü

Duvar süsleri, evlerin, iş yerlerinin, restoranların ve daha birçok mekânın dekorasyonunu tamamlamak için sıklıkla tercih edebilirsiniz. Dekorasyona renk, hareketlilik ve kişilik kazandıran duvar süsleri ile sevgiliniz ya da eşinize hediye ederek ona her baktığında sizi hatırlayacaktır. Duvar süsü günümüzde yerini almış en şık ve anlamlı hediyelerdir.

Birbirinden farklı modellere sahip, en kullanışlı ve en şık tasarımları bir araya getiren duvar süsü çeşitleri Myros ile sizlere en güzel avantajları sunuyor.

6.Buhurdanlık

Buhurdan, en eski tütsü çeşitlerinden olup çeşitli şekiller alarak günümüze kadar gelmiştir. Sevgili ya da eşinize hediye ederek kendini iyi hissetmek istediğinde farklı uçucu yağlar ve buhurdan ile kendine güzel bir an yaşatabilirsiniz. Oldukça pratik ve iyi bir yöntemdir. Hem dekoratif görüntüsüyle hem de işleviyle özellikle aromaterapi ile ilgilenenler tarafından sıklıkla kullanılır. Buhurdalıkların iki farklı çeşidi vardır: Mum yardımıyla yakılan modeller ve elektrikli, son teknoloji modeller. Ancak farklı şekillerde üretilseler de işlevleri aynı olduğu için dilediğiniz bir ürünü, kişisel zevklerinize göre Myros'dan  seçebilirsiniz.

7.Kolye

Sevdiğinize romantik hediyelik olarak kolye almak klasikleşmiş fakat değerinden bir şey kaybetmeyen hediyeliklerin başında gelir. Özellikle sevgilinize ya da eşinize alınabilecek hediye çıkmazında güzel bir gümüş kolye hediyeyi alanı her zaman mutlu edebilmiştir. Eğer bütçeniz uygunsa altın kolye hediyeliğin dışında verdiğin yüksek değerin de bir ifadesi hissi yaratabilir. Hediyelik kolye kategorimizdeki ürün yelpazesinde kolye fiyatları her iki alıcı kitleye de hitap edebilir düzeyde uygun seçenek sunar. Ayrıca şimdi modern erkeği yansıtan erkek kolye modellerini de uygun fiyatlarla hediye edebilir ve ona değerli olduğunu hissettirebilirsiniz.

8.Kahve Fincanı

Orijinal ve kaliteli bir ürün olan kişiye özel kahve fincanını sevgiliniz veya eşinizin kullanmaktan büyük zevk alacaktır. Kahve fincanı hediyeniz oldukça ufak olabilir ama sevgilinize veya eşinize yaşatacağı duygular oldukça derin bir anlam hissettirir. Kaliteli ve modern tasarımlar taşıyan kahve fincanları Myros ile daima sizinle! 

Sevgilinize, kendisinin sizin için ne kadar değerli biri olduğunu göstermek için kahve fincanlarının etkileme gücünden siz de yararlanabilirsiniz. Biricik sevgilinize yıl boyunca kullanabileceği özel bir kahve fincanıyla sevginizi göstermek için sizin yapmanız gereken ona hediye etmektir.

9.Kar Küresi

Romantik hediyelik olarak sizin için değerli olan herkes için bu kar küresi harika bir fırsat olacak. Sürekli yenilenen tasarımlar ile sevdiğiniz için unutulmayacak bir anı oluşturacaksınız. Özel gün ve kutlamalarınızda sevgilinizi ya da eşinizi şımartacak ve sizin de özel bir hediyeden beklentilerinizi karşılayacak zengin hediye tasarım çeşitliliğini kaçırmamalısınız. Sevgilime ya da eşime ne hediye alsam diye düşünüyorsanız, duygu dolu bu kar küresi seçimini yapabilirsiniz. Bu kar küresinin özenle hazırlanması ve şık tasarımı onu hediye olarak alacak her insanın hoşuna gidecektir. 

Baktıkça gözlerinizi alamayacağınız olan kar küresi, bulunduğu yere yeni bir soluk katması ile ünlenmiş nesneler arasında kendisine yer bulmuştur. Kar küreleri her ne kadar kadınlara özgü bir nesne olarak nitelendiriliyorsa da erkekler kar kürelerine karşı aşırı ilgi duyuyor. Sevdiğiniz kişiye romantik hediye olarak Myros'dan dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

10.Saat 

Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız, zamanın değerini iyi bilen sevgiliniz ya da eşinize kişiye özel saat hediye ederek ne kadar değerli olduklarını gösterebilirsiniz. Kendilerini özel hissedecekleri özel hediye saatlerle mutluluklarını size hissettireceklerdir. Sevgiliniz ya da eşinize hediye edeceğiniz hediye saatle her an kendinizi yanlarında hissettirebilirsiniz. Birbirinden şık ve özel saatleri Myros'dan kalite ve güvenceyle dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Erkek Arkadaşa Romantik Hediye Ne Alınır?

Erkeğe romantik hediye alırken dikkat etmeniz gereken ilgi alanlarını belirledikten sonra birbirinden romantik hediyeler ile onu oldukça mutlu edebilirsiniz. Yıl dönümünde veya doğum günlerinde erkek arkadaşınıza alacağız romantik hediyeler ile özel günlerinde onları mutlu edebilirsiniz. Sevgiliye en romantik hediyeler içerisindeki çeşitliliği azaltabilmek adına hediye alacağınız kişinin ilgi alanlarına yönelmelisiniz. 

Erkek sevgiliye hediye edebileceğiniz ürünler arasında;

  • Tasarım kupalar ve cüzdanlar

  • Fotoğraf çerçeveleri  

  • Kişiye özel kalem ve ajandalar yer almaktadır.

Erkek arkadaşınıza hediye edeceğiniz muhteşem hediye kutuları ile mutlu olacak ve ona ne denli değer verdiğinizi bir kez daha hatırlatacaksınız.

Doğum Gününde Kız Arkadaşa Romantik Hediye Ne Alınır?

Kız arkadaşa doğum gününde romantik hediyeler arasında tercih edeceğiniz hediyeler ile yaşadığınız sevgili dolu anı çok daha romantik hale getirmeniz mümkün! Özel gün gözetmeksizin ansızın yaptığınız sürpriz ile sevdiğiniz kişiyi mutlu hissettirebilirsiniz.

  • Ağızlarında muhteşem tatlar bırakacak çeşitli çikolatalar

  • Bulundukların ortamın havasını değiştirecek harika kokulara sahip mumlar

  • Kar küresi ve tütsüler

  • Birbirinden şık kuru çiçekler 

  • Kişisel bakım ürünleri yer almaktadır.

Rüyada Romantik Hediye Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada romantik hediye almak kazancının bereketli olmasına, olduğundan farklı davranmaktan hoşlandığına, dert ve sıkıntılarının son bulacağına ve hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, umutlarını kaybetmemeye ve güzel günlerin kapıda olmasına, kazancının daim olacağına, iyi bir dostluk kuracaklarına, eşinizle olan sevgi ve muhabbetinin artacağına ve mutlu bir aile hayatına ve sonunu düşünmeden hareket etmenin ağır bedellerini ödemeye işarettir.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.