myros-popup.jpg (663 KB)
Polyester Magnet Nedir?

Polyester Magnet Nedir?

08 Ekim 2022

Seyahatleriniz sırasında alışveriş yapmayı, anı biriktirmeyi ve her gezdiğiniz yerden eviniz için dekoratif ürünler almayı seviyorsanız polyester magnet ürünleri tam size göre!

Zengin ürün çeşitliliğine ve birbirinden renkli görünüme sahip olan magnetler her eve, ofise, mekana ve ambiyansa uyumlu olabilir. Adeta küçük sanat tablosu olan dekoratif ürünler sadece Türkiye’ye özgü hediyelik eşyalar değildir. Dünya çapında hediyeleşme kültürünün en yaygın örneği olan magnet alımı, özellikle seyahate çıkan bireylerin sıklıkla tercih ettiği ürün grubunda yer almaktadır. Mutfak dekorasyonunuzu zenginleştirme olanağı tanıyan magnetler için sadece buzdolabı ve fırın değil, işin içine biraz yaratıcılık katarak yeni alanlar açabilirsiniz. Duvarınızı boydan boya kaplayacağınız metal pano ile magnet alanı oluşturabilirsiniz. Polyester ev magneti, her yaşam stiline ve zevke uygun tasarımlara sahiptir. Evin temel parçalarından biri olan magnetler zamana karşı dirençli parçalardır.

Yaşam alanlarına kişisel ve farklı dokunuşlar katmak isteyen bireylerin tercih ettiği polyester döküm magnet tasarımları, değişik renkler ve modellerde üretilmektedir. Sadece aksesuar amaçlı kullanılmayan magnetler aynı zamanda not tutacağı, fotoğraf tutacağı ve görsel sergileme gibi birçok amaca hizmet etmektedir.

Büyük organizasyonların vazgeçilmez hediyelik eşyası olan polyester hediyelik magnet, kız isteme, nişan, nikah, kına, düğün, doğum günü, bebek cinsiyet partisi, sünnet düğünü, ev ve bebek mevlidi, eve sipariş veren restoranlar, işletme açılışı promosyon hediye, dekorasyon yenileme gibi organizasyonlarda kişiye özel tasarım yapılarak dağıtılan magnetler, etkinliklerde ve organizasyonlarda görsel şölen yaratmaktadır. Özellikle firmalar tarafından verilen promosyon magnetler, halk  tarafından ilgi çekici olmaktadır. Kendiniz ve sevdikleriniz için alacağınız hediyelerde tekli alım gerçekleştirebilir, aynı zamanda da bu tarz kalabalık organizasyonlarda toptan polyester magnet alışverişi seçeneğini değerlendirerek ürünleri etiket fiyatı üzerinden uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Polyester Magnet ürünlerini satın alırken bilinmesi gerekenler aşağıdadır;

  • Türkiye’nin ve Avrupa’nın bir numaralı polyester magnet üreticisi firması olan Myros, zengin ürün ve tasarım çeşitliliğine sahip magnetler üretmektedir. Bu magnetler arasından hazır tasarım ürünleri seçebilir ya da özelleştirilebilir seçeneğini değerlendirerek kişiye özel tasarımınızı sisteme yükleyebilirsiniz. 

  • Bazı magnetler yumuşak yapılı, bazıları ise sert yapıya sahiptir. Tüm alternatifler eşliğinde polyester magnet imalatı el yapımı olmaktadır ve yüksek kalite standardında olabilmesi için uzun süreçlere tabidir. 

  • Ürünlerin hepsi el ile boyanmaktadır. Tüm boyalar doğal içerikli ve canlı renklere sahiptir. Kolay kolay renkleri solmaz ve çatlamaz. Magnetlerin temizliğini yaparken hafif bir bez ile yavaşça silmeye özen gösterin. 

  • Ürünü aldığınızda üründe herhangi kırık, çatlak ya da mıknatıs kopması olup olmadığını kontrol edin.

  • Mıknatıs metal yüzeye tam yapışmıyorsa canlı destek hattından sorununuzu iletebilirsiniz. 

  • Kendiniz ve sevdikleriniz için hediye alabilir ve onları Myros toptan polyester magnet ürünleri ile mutlu edebilirsiniz. 

 

Polyester Magnet Ne İşe Yarar?

Polyester magnet sayesinde özel yaşam alanlarında başınızı nereye çevirirseniz sizi orada bekleyecek anılarınız olacak. Mutlu olmanın en küçük yolu evinizi süsleyen minik dekoratif ürünler olmaktadır. Magnetler ile dekorasyonunuzu canlandırabilir, notluk olarak değerlendirebilir, faturalarınızı göz önünde bulundurmak için tutacak gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca konsept magnetler tercih ediyorsanız polyester şehir magnetleri ile seyahatlerinize özel bir koleksiyon oluşturabilirsiniz. Kısacası dekoratif eşyaların en gözde ürünlerinden biri olan magnet kullanımı neredeyse her alanda mümkündür. 

Yalnızca özel yaşam alanlarında kullanılmamakla birlikte işyerinde ve mekanlarda da sıklıkla karşımıza çıkabilir. Ofislerde açacaklı magnet özellikle en sık tercih edilen ürün olmaktadır. 

 

Polyester Magnet Nasıl Yapılır?

Küçük hediyelik eşyalardan biri olan magnetler, seyahat dönüşü farklı şehirlerin, bölgelerin, ünlü isimlerin ve meşhur konumların görselleri ile oluşturulmaktadır. Son zamanlarda çok farklı tasarımlarda ve malzeme yapılarında imal edilen magnetler, anılarınızı her gün tekrar tekrar yaşamanız için olanak sağlayan hediyelik eşyalardır. 

Magnetler genel olarak ahşap, epoksi, cam, polyester, şeffaf, metal, seramik vb. farklı malzeme yapılarından üretilmektedir. Farklı tasarımlar ile süslenen magnetler, kullanacağınız alanlara sanatsal dokunuş katmaktadır. 

 

Polyester magnet yapımı basit gibi görünse de biraz uğraştırıcı olabilir. Ana malzeme yapısını hammadde olarak Myros’tan temin edebilir tasarım ve polyester magnet boyama kısmı ile siz ilgilenebilirsiniz. Böylesine eğlenceli bir deneyim yaşamak isteyen bireyler için polyester magnet yapımı ipuçlarına değinebiliriz. 

  • Polyester reçine malzeme araştırması yapmalısınız. Burada dikkat etmeniz gereken iki husus var; birincisi alacağınız reçine hediyelik eşya malzemesi olması, ikincisi ise mevsime uygun reçine olmasıdır.

  • Polyester döküm malzemenizi hazırladıktan sonra silikon kaplara dökmeye başlayabilirsiniz. 

  • Ürünün katılaşması için birkaç gün beklemelisiniz.

  • Ürün hazır olduğunda zımpara işlemine başlayabilirsiniz. Ürünü düzleştirerek dilediğiniz tasarımı işlemeye başlayabilirsiniz. ,

  • İşleme bittikten sonra boyalarınızı ve fırçanızı hazırlayarak tasarımınızı boyayın. 

  • Birkaç gün daha bekledikten sonra silikon yardımı ile magnetinizin arka bölümüne ortaya sabitleyebilirsiniz.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın bir numaralı hediyelik eşya üreticisi olan Myros, polyester magnet imalatı bu şekilde olmaktadır. Tüm süreç el yapımı olarak ilerler ve detaylar üzerinde uzun mesailer harcanır. 

 

Polyester Magnet Çeşitleri Nelerdir?

Polyester hediyelik magnet zengin tasarım çeşitliliğine sahip ürünlerdir. Fonksiyonel olmasının yanı sıra dekoratif obje olarak da pek çok alternatif sunmaktadır. Özel yaşam alanlarının adeta vazgeçilmez ürünleri olan magnetler, ebat ve materyal konusunda da farklılık göstermektedir. Aşk temalı magnet modelleri, çeşitli sempatik hayvanlar, kartpostal baskılar, çini formları, nazarlık işlemeleri ve daha nicesi ürün grubu içerisinde yer almaktadır. 

Polyester magnet çeşitleri aşağıda listelenmiştir;

 

1. Şehre özel Polyester Magnet

Fonksiyonu ne olursa olsun tasarıma öncelik veriyorsanız o zaman koleksiyoncusunuz demektir. Yerel kültürlerin simgelerinin yer aldığı, şehrin özel bölgelerinden önemli eserlerin bulunduğu, o bölgede yaşamış ünlü kişilerin portreleri vb. tasarımlar ile şekillenen polyester şehir magnetleri, magnet grubunun en çok tercih edilen hediyelik eşyasıdır. Özellikle seyahat dönüşü hem kendinize hem de sevdiklerinize yaşadığınız anılara ortak olmaları için hediye vermeyi düşünüyorsanız en güzel alternatif magnet olacaktır. Türkiye’nin en çok turist ağırlayan, taşı toprağıyla, sanatıyla, güzel havası ve lezzetli yemekleri ile ilgiyi üzerine çeken şehir İzmir olmaktadır. Rotanızı İzmir’e çevirdiğinizde anılarınıza bir yenisini daha ekleyeceğiniz İzmir polyester magnet hediyelik eşya alabilirsiniz. 

 

2. Özel baskılı Polyester Magnet

Özel yaşam alanlarında kullanacağınız dekoratif objeler size hitap etmesini istiyor ve farklı bir dokunuş ile katarak yaşam stilinize uygun bir ürün oluşturmak istiyorsanız özel baskılı polyester magnet alternatifini değerlendirebilirsiniz. Kişiye özel tasarım yapma imkanı sunan Myros, ürünlerin tamamında kendinize ait imza bulunabilir. Bu tip ürünler genel olarak kalabalık organizasyonlarda ya işletmeler için sıkça tercih edilir. Kız isteme, nişan, nikah, kına, düğün, doğum günü, bebek cinsiyet partisi, sünnet düğünü, ev ve bebek mevlidi, eve sipariş veren restoranlar, işletme açılışı promosyon hediye, ya da firmanızın daha kalıcı bir izlenime sahip olması amacıyla dağıtılır ve bu sayede kişilerin kendini değerli hissettiren hediyelik eşyalar ve firmanı  değerini arttırmaktadır. 

 

3. Açacaklı Polyester Magnet

Sıcak havalardan bunaldığınızda ferahlamak için akla ilk gelen içecekler soğuk ve asitli içecekler olmaktadır. İşlevsel ve ergonomik olması sayesinde her evde, ofiste, restoranda, büyük işyerlerinde açacaklı magnetler bulunmaktadır. Dekoratif olarak da farklı imaja sahip olan bu ürünlerin popülaritesi gittikçe artmaktadır. Özel günleriniz için kişiselleştirebilir, anılarınızı her zaman göz önünde bulundurmak için fotoğraflarınızı baskı yaptırabilir ya da sevdiğiniz bir tasarımı sisteme yükleyebilirsiniz. 

 

Polyester Magnet Nasıl Kullanılır?

Polyester hediyelik magnet, arka kısmında bulunan yuvarlak mıknatısı sayesinde metal yüzeylere güçlü bir şekilde tutunur. Magnetin arkasına silikon ile yapıştırılan mıknatıs ergonomik ve fonksiyonel bir ürün olmasıyla birlikte aynı zamanda bulunduğu ortamın aurasını değiştiren küçük sanat tablosu öznelindedir. Magnetinizi paketinden çıkardığınızda direkt olarak metal yüzeye yapıştırılabilir ve kullanılabilir.

Polyester Magnet Nereden Alınır?

Geniş ürün skalasında yer alan magnetlerin tamamı çeşit, boyut, fonksiyon, tasarımı, malzeme yapısı, ağırlığı birbirinden farklı olarak imal edilmektedir. Birinci sınıf hammadde kullanan Myros üretici firması, hediyelik eşya konusunda zengin çeşitliliğe sahiptir. Sanatsal görünümü ile tasarım noktasında ön plana çıkan ve toptan polyester magnet üreticisi ve satıcısı olan, Türkiye’nin ve Avrupa’nın bir numaralı hediyelik eşya firması Myros’tan kaliteli alışveriş deneyimi ile birlikte bireysel ya da toptan satım alımlar yapabilirsiniz. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.