myros-popup.jpg (663 KB)
Manavgat'tan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

Manavgat'tan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

16 Nisan 2022

Antalya Manavgat, Akdeniz bölgesinin en güzel turistik ilçelerinden biri olmasının yanında, tarihi ve doğal güzellikleriyle, şelale ve kanyonları ile muhteşem bir manzara ev sahipliği yapmaktadır. Manavgat, geçmişten günümüze ev sahipliği yapmış olduğu uygarlıklardan kalma Antik kentlere sahiptir. Birbirinden farklı özellikleri barındıran Antik kentler görülmeye değer tarihi ve kültürel özelliklere sahiptir.  

Manavgat şelalesi, rengi ve görünümü itibariyle muhteşem bir manzaraya sahiptir. Manavgat çayı üzerinde bulunan, şırıl şırıl su sesleriyle akan şelale her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Uçansu şelalesi, Titreyen göl, Köprülü kanyon gibi muhteşem doğal güzellikleriyle gezenleri kendine hayran bırakmaktadır. 

Manavgat ilçesinin ortasından geçen Manavgat çayı ile birlikte yemyeşil ormanları ve Toros dağlarının harika manzarasıyla karşılaşacaksınız. Akdeniz kıyı şeridinde yer alan muhteşem tatil beldeleri ile meşhur olmuş Manavgat, mutlaka ziyaret edilmesi gereken ilçelerden biridir. Antalya’nın en büyük ikinci ilçesi olan Manavgat; tatil konaklama imkanlarıyla, doğal güzellikleri, tarihi antik kent ve plajları ile meşhur olmuştur. 

Manavgat’ın sembolü haline gelmiş birçok farklı yerleri gezebilir, bu yerlerin sizde anısının canlı kalması için hediyelik eşya çeşitlerinden alabilirsiniz.

Manavgat’ta  gezilecek yerler olarak; Manavgat şelalesi, Uçansu şelalesi, Titreyen göl, Köprülü Kanyon Milli Parkı, Apollon Tapınağı, Side Antik kenti, Lyrbe Antik kenti, Tarihi Aspendos köprüsü, Altınbeşik mağarası, Side müzesi, Oymalı evleri, Oymapınar barajı, Aspendos antik kenti, Aspendos tiyatrosu, Tarihi kemerler, Discovery park gibi birçok yeri gezebilirsiniz. Geziniz sırasında veya geziniz sonrasında Manavgat temalı hediyelik seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Manavgat hediyelik ne alınır diye araştırırken karşınıza çıkacak zengin hediyelik seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Myros’un Manavgat için tasarlanmış olduğu hediyelik modellerini inceleyebilir ve gönül rahatlığıyla istediğiniz kaliteli hediyelik modellerini; sevdikleriniz, aile bireyleriniz ve yakınlarınıza satın alabilirsiniz. Manavgat hatırası olarak alacağınız bu hediyelikler, gezi deneyiminizi kalıcı hale dönüştürecek ve zihninizde canlı kalmasını sağlayacaktır. 

Manavgattan alınacak hediyelik eşyalar; Manavgat temalı şık kupa bardaklar, Manavgat temalı rengarenk magnet çeşitleri, anahtarlık çeşitleri, tepsi hediyelikler, metal kutulu sabunlar, temalı cüzdan, fotoğraf çerçevesi, açacak çeşitleri, havlu, ayna çeşitleri gibi hediyelik eşyaları satın alabilirsiniz. 

Manavgat'a özgü hediyelikler için Myros’un geniş hediyelik eşya yelpazesinde istediğiniz Manavgat temalı hediyeliği güvenle satın alabilirsiniz. Manavgat online hediyelikler için Myros.com adresinden istediğiniz hediyeliği alabilir, kaliteli ve özgün tasarımları ile göz dolduran Manavgat temalı hediyelik eşyaları kişiye özel tasarımlarla birleştirebilir, farklı ve kalıcı hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz.

Manavgat toptan hediyelik eşyalarınızı Myros.com sitesine girerek toptan alım imkanından yararlanabilir, işletmelerinizde sergilemek için güvenle satın alabilirsiniz.

1. Manavgat Temalı Kupa

Manavgat turistik hediyeler olarak kupa bardaklar, en şık ve güzel hediyeliklerden biri olacaktır. Seramik malzeme kullanılarak, renkli serigrafi dekorlama ile Manavgat’ın sembolü haline gelmiş şelalesinin görseli yer alan kupa bardaklar meşhur hediyeliklerden biridir. Myros’un Manavgat için özel tasarlamış olduğu kupa bardaklar, kaliteli ve şık tasarımları ile güvenle satın alabilirsiniz. Ev ve işyerlerinde çay kahve vb. içeceklerinizi yudumlarken keyifle kullanabileceğiniz kupa bardaklar, ayrıca dekoratif amaçlı olarak da vitrinlerinize koyabilirsiniz. Kupa hediyelikler; eşinize, sevgilinize, aile bireylerinize, dostlarınıza ve çalışma arkadaşlarınıza özgün bir hediyelik olarak satın alabilirsiniz. Myros.com sitesinden az sayıda veya toptan alım yapabilir, isterseniz kişiye özel tasarımlarla birleştirebilir ve online olarak alışveriş yapabilirsiniz. 

2. Manavgat Temalı Magnet

Manavgat hediyelik eşya magnet çeşitleri, epoksi malzeme kullanılarak üretilmiş, 90x120 mm boyutlarında, dijital baskı ile Manavgat görseli dekorlanmış şık hediyeliklerdir. Manavgat’ın meşhur şelale görselinin yer aldığı magnet hediyelikler, dekoratif amaçlı olarak ev ve ofislerde kullanılabilir. Birbirinden farklı şelale görselleri içeren magnet hediyelikleri; koleksiyon yapan arkadaşlarınıza, aile bireylerinize, dostlarınıza ve çalışma arkadaşlarınıza satın alabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek kişiye özel magnet tasarımlarıyla Manavgat temasını birleştirebilir, istediğiniz sayıda veya toptan olarak alım yapabilirsiniz. 

3. Manavgat Temalı Anahtarlık

Antalya Manavgat hediyelik eşya olarak anahtarlık çeşitleri; 36x95 mm boyutlarında, kare şeklinde, epoksi ve metal malzeme kullanılarak üretilmiş, üzerinde meşhur şelale görseli ile kullanışlı bir hediyeliktir. Ev, araba ve ofis anahtarlarınızı takarak kullanabileceğiniz anahtarlık hediyelikler, kullanım kolaylığı ve şık tasarımları ile tercih edebilirsiniz. Myros’un Manavgat için özel olarak tasarlamış ve üretmiş olduğu anahtarlık hediyelikleri; eşinize, sevgilinize, aile bireylerinize, akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza güvenle satın alabilirsiniz. Manavgat temalı anahtarlık hediyelikleri, kişiye özel alabileceğiniz gibi, işletmelerinizde sergilemek ve müşterilerinizin beğenisine sunmak için toptan alım imkanından yararlanarak satın alabilirsiniz. 

4. Manavgat Temalı Tepsi

Manavgat temalı tepsi hediyelikler; metal malzemeden üretilmiş, 305x235 mm boyutlarında dikdörtgen şeklinde, ofset baskı yapılarak meşhur şelale görseli yer alan, dış çerçevesi kırmızı ve mavi renklerde tasarlanmış özgün hediyeliklerdir. Ev ve işyerlerinde misafirlerinize ikram bulunurken kullanabileceğiniz gibi, dekoratif amaçlı olarak vitrininizde sergileyebilirsiniz. Myros’un Manavgat temasıyla kalite ve şık tasarımlarla üretmiş olduğu tepsi hediyelikleri, ailenize, dostlarınıza, akrabalarınıza ve işyerinden arkadaşlarınıza hediye olarak satın alabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek istediğiniz sayıda ve toptan olarak online alışveriş yapabilirsiniz.  

5. Manavgat Temalı Kutulu Sabun

Manavgat temalı kutulu sabun hediyelikler; içinde organik olarak üretilmiş yuvarlak boyutlarda 100 gr doğal sabun bulunan, ofset baskı ile dekorlanmış üzerinde meşhur şelale görseli yer metal kutular ile birlikte satılmaktadır. Myros’un Manavgat temalı kutulu sabun hediyelikleri, kaliteli ve şık çeşitleriyle, eşinize, sevgilinize, annenize, kız kardeşinize ve ablanıza hediye olarak satın alabilirsiniz. Kişisel bakımlarını yaparken kullanabilecekleri kutulu sabunlar, çantada taşımak için de ideal boyutlardadır. Myros.com sitesine girerek Manavgat temalı kutlu sabun hediyelikleri kişiselleştirebilir ve sevdiklerinize kalıcı ve farklı bir hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz.  

6. Manavgat Temalı Cüzdan

Manavgat temalı cüzdan hediyelikler; suni deriden imal edilmiş, 113x80x8 mm boyutlarında, üzerinde farklı Manavgat temaları kullanılarak dijital baskı ile dekorlanmış, kullanışlı ve estetik hediyeliklerdir. Myros’un Manavgat temalı birbirinden farklı renk ve tasarımlarda üretmiş olduğu cüzdan çeşitleri, elde taşınabileceği gibi çanta içinde kişisel eşyalarınızı koymak içinde kullanabilirsiniz. Manavgat temalı cüzdan hediyelikler; kart, para, kimlik gibi eşyalarınızı taşırken kolaylık sağlayacaktır. Hediye cüzdanları; eşinize, kız arkadaşınıza, ablanıza, kız kardeşinize ve kadın arkadaşlarınıza satın alabilirsiniz. Myros.com sitesine girerek Manavgat temalı cüzdan hediyelik çeşitlerini inceleyebilir, kalite ve şık cüzdan çeşitlerinden istediğiniz sayıda sipariş verebilirsiniz.

7. Manavgat Temalı Çerçeve

Manavgat temalı fotoğraf çerçevesi, epoksi malzeme kullanılarak üretilmiş, 15x20 cm boyutlarında dikdörtgen şeklinde, meşhur şelale görseli dijital baskı ile dekorlanmış,  içine fotoğraf yerleştirilebilir özelliklere sahip, kaliteli ve geleneksel bir hediyeliktir. Myros’un Manavgat temalı fotoğraf çerçevesini ev ve işyerlerinde dekoratif amaçlı olarak kullanabilirsiniz. Fotoğraf çerçevesi hediyelikleri; annenize, babanıza, kardeşlerinize, akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza satın alabilirsiniz. Myros.com sitesine girerek Manavgat temanızı kendiniz oluşturabilir ve istediğiniz özgün model hediyelikleri, kalite ve şık tasarımları ile online olarak güvenle satın alabilirsiniz.  

8. Manavgat Temalı Açacak

Manavgat temalı açacak hediyelikler; epoksi malzeme kullanılarak, 95x42 mm boyutlarında üretilmiş, üzerinde meşhur şelale görseli dijital baskı ile dekorlanmış, kaliteli ve küçük hediyeliklerdir. Manavgat temalı açacak hediyelikleri; pratik, küçük, kullanışlı ve portatif özellikleriyle; aileniz, arkadaşlarınız ve kamp sever dostlarınız için hediye olarak tercih edebilir ve ev, ofis arabanızda şişe kapaklarını açmak için satın alabilirsiniz. Myros.com sitesine girerek farklı ve özel tasarım kaliteli açacak çeşitleri, istediğiniz tasarımlarla birleştirerek özelleştirebilir, az sayıda veya toptan olarak gönül rahatlığıyla Manavgat temalı şık hediyelik olarak satın alabilirsiniz.

9. Manavgat Temalı Havlu

Manavgat temalı el havlusu hediyelikler; iki farklı boyutta ve tasarımda, kalite tekstil havlu üzerine meşhur şelale görseli serigrafi ile dekorlanmış, el havlusu 600x400 mm boyutlarında ve yöresel mutfak havlusu 300x500 mm boyutlarında olarak üretilmiştir. Myros.com sitesine girerek Manavgat temalı havlu hediyelik görsellerini inceleyebilir, istediğiniz tasarımı seçebilir; aile bireylerinize, arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza online olarak güvenle satın alabilirsiniz. Evde, banyo ve mutfaklarınızda kullanabileceğiniz Manavgat temalı havlu hediyelikler, isterseniz dekoratif amaçlı olarak da sergileyebilirsiniz. Myros.com sitesinden toptan olarak satın alabilir, işletmelerinizde müşterilerinizin beğenisine sunabilirsiniz. 

10. Manavgat Temalı Ayna

Manavgat temalı ayna hediyelikler; epoksi ve metal malzeme kullanılarak, 70x65x8 mm boyutlarında kalp şeklinde, üzerinde meşhur şelale görseli dijital baskı ile dekorlanmış olarak kaliteli şekilde üretilmiştir. Myros.com sitesini ziyaret ederek Manavgat temalı ayna hediyeliklerin, birbirinden güzel ve şık tasarımlarını inceleyebilir; annenize, eşinize, kız arkadaşlarınıza ve kadın arkadaşlarınıza online olarak güvenle satın alabilirsiniz. Pratik, kullanışlı ve portatif ayna hediyelikler, çantalarında taşıyabilir, ihtiyaç olduğu her an ellerinin altında bulundurup kullanılabilir, bir hediyelik olacaktır. Myros.com sitesinden Manavgat temalı ayna hediyelikleri az sayıda veya toptan olarak gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.   

Manavgat'da Hediyelik Eşya Satan Yerler Nelerdir?

Manavgat’a özgü hediyelik eşyalar ınız için; farklı modelde ve tasarımlarda hediyelik eşya satışı yapan Myros’un zengin ürün seçeneklerini inceleyebilir, online alışveriş yaparak güvenle satın alabilirsiniz. Myros.com sitesini ziyaret ederek Manavgat için özel tasarlamış olduğu kalite meşhur hediyelikleri az sayıda veya toptan olarak sipariş verebilirsiniz. Ayrıca Manavgat temalı tasarımları kişiye özel tasarımlarla birleştirebilir, istediğiniz tasarımı bize iletebilir, sevdikleriniz için kalıcı ve farklı hediyelik alma şansını yakalayabilirsiniz.

Manavgat Temalı Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır?

Manavgat hediyelik eşya toptancılarından Myros’un Manavgat temalı hediyelik koleksiyonundan istediğiniz temayı toptan olarak uygun fiyata satın alabilirsiniz. İşletmelerinizde satışını yapmak için istediğiniz özel Manavgat temasını oluşturup, bize iletebilir ve elinize ulaştığında müşterilerinizin ilgisine sunabilirsiniz. Myros.com sitesinde bayi girişi yapabilir, istediğiniz hediyelik eşyaları toptan fiyat imkanından yararlanarak sipariş verebilirsiniz. 



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.