myros-popup.jpg (663 KB)
Kullanışlı Yılbaşı Hediyeleri Nelerdir?

Kullanışlı Yılbaşı Hediyeleri Nelerdir?

21 Ocak 2023

Yılbaşı dönemi, hediye dünyasının en büyük bayramıdır. Çünkü, kültürü ve inancı ne olursa olsun yeryüzündeki tüm insanlar, sevdiği herkes için en güzel hediyeleri alma telaşına kapılır. Yılbaşında tüm caddeler, alışveriş merkezleri yıldız yağmuruna tutulmuş gibi ışıklandırılır ve renklendirilir. Yeni yıl kutlaması, giden yılı uğurlamak, gelen yılı iyi ve güzel duygular ile karşılamak için çok önemlidir. Genellikle yılın son haftasında ve özellikle de son gününde, evlerde aile arasında ya da çeşitli mekanlarda arkadaşlar arasında o geceye özel hazırlıkların yapıldığı partiler planlanır. Okullar, kulüpler ve iş yerleri yılbaşı hediye çekilişleri düzenler. Kutlamaların vazgeçilmezi pırıltılı ışıklar, kırmızı, yeşil, dore ve gümüş tonlarında yeni yıl süsleri ve yılbaşı çam ağacıdır. Noel baba, ren geyiği, çam ağacı, kar ve kış manzaralarını temalarında barındıran binlerce ürün çeşidi raflarda mutlu edecekleri kişiler için satın alınmayı bekler. Tüm ambalajlar ve hediye kartları bu büyük kutlama döneminin sembolik desenlerine bürünür. Yılbaşı hediye paketleri göz alıcı renkleri ile yılbaşı çam ağacının altında yerini aldığında, herkes büyük bir heyecanla hediyelerini açacağı ana kadar sabırsızlıkla bekler. Çeşitli kutular içinde boy boy sıralanan, rengârenk ambalajlar ile hazırlanan, fiyonklu, mesajlı hediye paketleri içinden çıkan en kullanışlı hediyelik eşya ürünleri kupalar, kaseler, anahtarlıklar, şişe açacakları, tepsiler ve mumlardır. Bu ürünler büyük küçük, kadın erkek ayırmadan herkes için rahatlıkla alınabilir. Bunların yanında fotoğraf çerçevesi, magnet, biblo, saat, termos, kalem, kartvizit, mutfak önlüğü, fırın eldiveni, runner, yastık kılıfı, çanta, ayna, cüzdan, kemer, kartvizitlik gibi hediye fikirleri de kullanışlı hediyelik eşya ürünleri arasındadır. Eğer yılbaşı ruhunu paylaşmak için sevdiklerinize sürpriz yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız ve yılbaşı hediye önerisi için kullanışlı hediye fikirleri arayışınız var ise sizin için en doğru yerdesiniz. Türkiye’deki en büyük, kaliteli hediyelik eşya üreticisi ve satıcısı olan, adını  Aziz Nikolaos olarak bilinen Noel Baba’nın tarihte yaşadığı bölgeden alan Myros, tüm müşterilerine dünya çapında en iyi, en güzel, en kaliteli  hediye ürünlerini sunmayı amaçlar. Aileniz, sevgiliniz, dost ve arkadaşlarınız için yılbaşı alışverişinizi planlarken, Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından, yılbaşı hediyesi temalı modellerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Tüm sevdikleriniz için, özelleştirilebilen modellerden, kendi tasarladığınız desen ve mesajlar ile kullanışlı hediyelik eşya sipariş edebilirsiniz. Ayrıca tüm kurumsal siparişlerde, işletmeler ve firmalar adına müşterilere gönderilecek yılbaşı sepetleri veya kutular ya da toptan satın alma işlemleri için bayi başvurusuna onay almanız yeterlidir. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra tüm kategorlerdeki ürünlerden avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanarak sipariş verebilirsiniz.

Yılbaşı hediye paketleri seçerken ve hazırlarken dikkat edilmesi gereken birçok önemli detay vardır. Ancak bunların içinde en önemlisi ve en başta geleni, hediye alınan ana ürün veya ürünlerin seçimidir. Özellikle çok yakından tanıdığınız özel kişilere, öğretmene, yöneticiye, erkeğe kullanışlı hediye,  eşe, anneye ya da  sevgiliye kullanışlı hediyeler alırken bu konuda daha özenli davranmak gerekir. Eğer sevdiklerinize özel kullanışlı yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız dikkat edilmesi gereken noktalar aşağıda belirtilmiştir:

  • Alacağınız ürünün veya ürünlerin malzeme, tasarım ve işçilik kalitesine çok dikkat edilmelidir.  

  • Kullanışlı hediye fikirleri arasından seçeceğiniz özellikle dekoratif hediyelik ürünler, hediye vereceğiniz kişinin kullanacağı mekana uygun, ergonomik bir tasarıma sahip olmalı, onun sevdiği renkler, desenler ve modellerden oluşmalıdır.

  • Yılbaşı hediye önerisi değerlendirirken, kişiye özel kullanışlı yılbaşı hediyeleri seçiminde , hediye vereceğiniz kişinin ürünü kullanacağı alana uygun boyutlarda olmasına dikkat edilmelidir.

  • Hediye vereceğiniz kişinin yaşına, cinsiyetine ve tarzına uygun ürünler seçilmelidir.

  • Kişiselleştirme yapacağınız tasarımlarda, hediye alacağınız kişinin zevklerine, yaşam tarzına ve kullanım alanlarına dikkat ederek hediyenizi oluşturmak çok önemlidir. Özel kişilere şaşırtıcı sürprizler yapmak için alınan kullanışlı hediyelik eşya daha dikkatli seçimler ve kişisel dokunuşlar gerektirir.

  • Kurumsal hediye seçimlerinde de hediye gönderilecek müşteri, çalışan veya iş ortağının tarzına, yaşına ve cinsiyetine göre kullanışlı yılbaşı hediyesi seçilmelidir.

Yılbaşı hediyesi paketleri  için seçebileceğiniz sevgiliye kullanışlı hediyeler, anneye kullanışlı hediyeler, erkeğe kullanışlı hediye, kadın yılbaşı hediyeleri ve diğer herkes için alabileceğiniz kullanışlı hediyelik eşya  ürünleri nelerdir ve nereden alınır sorularınıza cevap bulmak için  yazımızın devamına göz atmayı unutmayın.

1- Kupa 

Özellikle soğuk mevsimlerde sıkça tükettiğimiz çay, kahve ve çeşitli  içecekler ile günlük hayatımızda her gün kullandığımız kupalar en kullanışlı hediyelik eşya ürünlerinin başında gelir. Noel babalı, çam ağaçlı, kar ve kış manzaralı, ren geyikli, kardan adamlı rengarenk desenleri ile seramik kupalar, kış mevsiminin vazgeçilmezleri olan çay ve kahve saatlerinin başrol oyuncusudur. Yeni yıl temalı desenleri ile kupalar, soğuk kış günlerinde evde ya da çalışırken dostlarla bir araya geldiğinizde sohbetinizi ısıtacaktır.  Kullanışlı hediye fikirleri içinde en çok tercih edilen yılbaşı hediyesi çeşitlerinden olan kupaların boyutları 9,5 cm yüksekliğinde ve 8 cm çapındadır. Kadın erkek, genç yaşlı, büyük küçük, yakın veya uzak tanıdık olması fark etmeksizin, tüm aile üyelerine, dostlarınıza ve arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Ofiste, okulda ve grup arkadaşlarınız arasında yapılan yılbaşı çekilişlerinde veya yeni tanıştığınız çalışma arkadaşlarınıza kullanışlı hediyelik eşya almak istediğinizde ilk akla gelen ürünler kupalardır. Eğer yılbaşı hediye paketleri içine kullanışlı hediye kupalardan almak istiyorsanız, Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya ve yılbaşı temalı seramik kupa çeşitlerine sahip firması Myros ’un, zengin ürün yelpazesi arasından, kaliteli ve şık yılbaşı kupalarından kataloglardaki hazır türlerinden tekli, ikili veya karma olarak alabilirsiniz. Aynı zamanda toptan satış olanağı da bulunan yılbaşı temalı şık kupa ürünlerinden, tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal siparişlerinizde avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

2- Kâse 

Çeşitli atıştırmalıkların, kuruyemiş, çerez, meyve, kahvaltılık ve tatlıların içine konarak servis edileceği yılbaşı temalı desenlere sahip seramik ve porselen kaseler, yılbaşı partilerinde kurulan sofralarda ve eğlence mekanlarındaki masalarda en çok kullanılan ürünlerdir. Yeni yıl partilerindeki yılbaşı sofralarında, günün havasını yakalamak için aile üyelerinize, sevdiklerinize ve hatta kendinize, kullanışlı yılbaşı hediyeleri sunmak istiyorsanız yılbaşı temalı desenlere sahip seramik kaseler alabilirsiniz. Çeşitli boyutlarda, tekli, ikili ve üçlü olarak alınabilecek kaliteli seramik malzemeden, el emeği ile yılbaşı temalı dekorlama yapılarak üretilen kaseler, özellikle yılbaşı hediyesi kadın ürünleri arayanlar için kullanışlı hediye  türleri arasında en çok tercih edilen eşyalardandır. Aile üyeleri için alabileceğiniz  ablaya,halaya, teyzeye, büyükanneye, anneye kullanışlı hediyeler  onları her kullandıklarında sizi hatırlatır. Tüm sevdiklerinize  Myros ’un yılbaşı temalı kase çeşitlerinden, kataloglardaki hazır ürünlerden alabilirsiniz. Toptan satış olanağı da bulunan yılbaşı temalı seramik kase çeşitlerinden, tüm işletmeler ve firmalar adına, kurumsal siparişlerinizde, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

3- Anahtarlık

Hediye dünyasının joker ürünlerinden olan anahtarlıklar, yaş ve cinsiyet ayırmadan yeni tanıştığınız arkadaşlardan en yakınlarınıza kadar herkese verebileceğiniz en pratik ve kullanışlı hediyelik eşya ürünleridir. Herkesin gün içinde ev, araba, işyeri gibi mülklerinin ya da dolap anahtarlarının düzenlenmesinde kullanılabilen anahtarlıklar, çanta fermuarlarında süs olarak da kullanılabilir. Özellikle erkeğe kullanışlı hediye olarak çok tercih edilen anahtarlıklar, aynı zamanda koleksiyon yapanlar için de tavsiye edilen bir yılbaşı hediyesi önerisi türüdür. Boyutları 4 cm ile 10 cm arasında olan yılbaşı temalı anahtarlıklar, ahşap üzerine lazer kesimle dekorlama yapılarak üretilir. Herkes için hediye alabileceğiniz, özel yılbaşı sepet ve kutuları içine çeşitleme yapabileceğiniz kullanışlı yılbaşı hediyesi olan anahtarlıkları Myros ’un, kataloglardaki hazır türlerinden tekli veya karma ürün olarak alabilirsiniz. Şirket çalışanlarınız, firma müşterileriniz ya da diğer kurumsal toptan kullanışlı yılbaşı hediyeleri siparişleri için daha avantajlı fiyatlar ve yapılan kampanyalardan yararlanmak isterseniz, bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

4- Açacak      

Magnetli olan modellerinin buzdolabı kapağı ve metal raflarda dekoratif amaçlı olarak da kullanıldığı şişe açacak türleri, yılbaşı hediye paketleri içindeki en kullanışlı hediyelik eşya ürünlerinden biridir. Metal ve epoksi üzerine dijital baskı tekniği ile rengârenk yılbaşı desenlerinden dekorlama yapılarak üretilen yılbaşı temalı şişe açacaklarının boyutları, 4 cm ile 10 cm arasındadır. Koleksiyoner arkadaşlara, kamp, karavan gibi ekstrem seyahatleri seven ve klasik şişe içecekler tercih eden dostlara ve yakınlara hediye edilebilir. Aile üyeleri, yakın arkadaşlar, dostlar, okul ya da ofis arkadaşlarınız için, Myros ’un kataloglarındaki hem kaldır aç hem de çevir aç modellerinin bulunduğu, binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından kullanışlı yılbaşı hediyesi şişe açacak modellerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Özelleştirilebilen modellerden, yaratıcı hayal gücünüz ile sevdiklerinize kendi tasarladığınız desen ve mesajlarla sıradışı bir kullanışlı yılbaşı hediyesi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, hediyelik eşya dükkanları, işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı kutusu, yılbaşı hediye paketi ve tüm toptan satın alma işlemleri için toptan üyeliği başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için bayii girişini kullanabilirsiniz.

5- Tepsi          

Yılbaşı sofraları hazırlanırken ve partiler planlanırken, tüm yeme içme telaşının en büyük yardımcısı tepsilerdir. Yılbaşı temalı tepsiler, yılbaşı hediye kutusu ve yılbaşı sepetlerinin içindeki en kullanışlı hediyelik eşya ürünleridir. Hem yılbaşında hem de yıl boyunca mutfakta kolaylıkla kullanabilecek, kar ve kış manzaralı yılbaşı temalı tepsiler metal üzerine ofset baskı ile dekorlama yapılarak üretilir. Üzerine mum ve mumluk koyarak dekoratif amaçlı olarak da kullanabileceğiniz tepsi ürünlerinin boyutları, 23 cm ile 30 cm arasındadır. Şık, yüksek kaliteli ve sağlam üretilen yılbaşı temalı tepsiler, her türlü mutfak eşyasını taşımak için güvenle ve gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Kullanışlı hediyelik eşya ararken özellikle kadın yılbaşı hediyeleri için en çok tercih edilen ürünlerden olan tepsileri annenize, ablanıza, yeni evlenen dostlarınıza, bekar yaşayan kız arkadaşlarınıza  rahatlıkla hediye edebilirsiniz. Myros ’un kataloglarındaki tasarımlarından ve zengin ürün yelpazesi arasından, kullanışlı yılbaşı hediyesi olan tepsi modellerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Ayrıca, hediyelik eşya dükkanları, işletmeler, firmalar adına tüm kurumsal siparişler ile toptan satın alma işlemleri için, toptan üyeliği yaptıktan sonra, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için bayii girişini kullanabilirsiniz.

6- Mum          

Işıltılı yeni yıl sofralarının vazgeçilmezi, romantik dokunuşların en aydınlık hali olan mumlar, yılbaşında alınacak kullanışlı hediyelik eşyalar içinde en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Noel baba, ren geyiği, kardan adam, kar kristalleri, çam ağacı, gibi desenlerin ve daha fazlasının bulunduğu yılbaşı temalı mumluk ürünleri en kaliteli mum içerikleri ve yılbaşı temalı desenler ile yuvarlak metal kutu içinde üretilir. Hediye paketi, Noel Babanın çuvalı, çam ağacı, eldiven, kozalak, kardan adam, elf cüceler, kar kristali şeklinde üretilen mum ürünleri de partilerinizde kurduğunuz masaların ambiyansı için hem dekoratif hem de aydınlatıcı bir yeni yıl konsepti oluşturur. Özellikle sevgiliye, eşe, yakın arkadaşlara ve aile üyelerine hazırlanan hediyelikler içinde en çok tercih edilen çeşitlerden olan mumların boyutları 3 cm ile 6 cm arasındadır. Tüm sevdiklerinize, Myros ’un kataloglarındaki binlerce tasarım ve zengin ürün yelpazesi arasından kullanışlı yılbaşı hediyesi mumluk modellerinden karma veya tekli olarak alabilir, özelleştirilebilen modellerden, sevdiklerinize kendi tasarladığınız desen ve mesajlarla sürpriz tasarımlar sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, hediyelik eşya dükkanları, işletmeler ve firmalar adına tüm kurumsal siparişler, müşterilere gönderilecek yılbaşı kutusu, yılbaşı hediye paketi içeriği ve tüm toptan satın alma işlemleri için toptan üyeliği yapabilirsiniz. Toptan üyeliğiniz onaylandıktan sonra avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için bayii girişini kullanabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyeleri Kimlere Alınabilir? 

Yılbaşı, dünyanın en çok hediye alışverişinin yapıldığı ve herkesin birçok kişiye hediye verdiği tam bir hediye bayramıdır. Yılın son haftaları yaklaşırken yapılan yılbaşı alışveriş zamanlarında, yılbaşı hediyesi almak için herkes büyük bir telaş içine girer. Çevreniz ne kadar genişse, yapacağınız yılbaşı  sürprizleri de o kadar çok olur. Yılbaşı hediye önerisi seçeneklerini değerlendirirken kullanışlı hediyelik eşya ürünleri aşağıdaki kişilere hediye olarak alınabilir:

  • Anne babaya

  • Eş ve çocuklara

  • Abi, abla, kardeşlere

  • Sevgiliye

  • Büyükanne, büyükbaba, hala, dayı, teyze, amca, kuzenler gibi yakın akrabalara

  • Dostlara, arkadaşlara

  • Okulda yılbaşı çekilişinde çıkan arkadaşlara

  • Ofisteki yakın arkadaşlara

  • İşyerinde yılbaşı çekilişinde çıkan arkadaşlara

  • Okul müdürü ve öğretmenlere

  • İş ortaklarına

  • Şirket çalışanlarına

  • Kurumsal müşterilere

  • Yılbaşı temasındaki çam ağacı, kardan adam, kış manzaraları, kar taneleri, ren geyikleri ve ekose desen, kırmızı, yeşil, beyaz, tonlarından hoşlanan  ve kullanan herkese

  • Yeni yıla yenilikler ile girerek motive olmak için kendinize

Kullanışlı Yılbaşı Hediyeleri Nereden Alınır?  

Takvimler yılın son haftalarına ulaşmadan, tüm yeryüzünü saran hummalı telaş ve heyecan, “yılbaşı ruhu” dur. Yılın özellikle son günleri ve ilk günleri tüm kültürlerde önemli bir kutlama sebebidir. Eski yıl uğurlanırken dünyada yaşananların insanlığın varoluşuna kattığı değerler kutlanır, yaşanan güzellikler minnetle anılır, olumsuz ve negatif yaşanmışlıklardan dersler çıkarılır. Bu olumsuzlukların tekrar yaşanmaması için güçlü ve pozitif duygular eşliğinde  güzel dilekler ile umut edilir. Yeni yıl karşılanırken kurulan aile ya da arkadaş sofralarında  neşe, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket dilekleri dualara eklenir. Bir sonu ve bir başlangıcı, layık olduğu şekilde kutlarken yapılan en büyük seramoni ise bu dilekleri özenle hazırlanmış hediyeler ile taçlandırmaktır. Eğer yılbaşı dönemlerinde kullanışlı yılbaşı hediyeleri ve sürpriz yılbaşı hediye önerisi ihtiyacınız varsa sizin için en doğru adres, Türkiye’nin en kaliteli, güvenilir, büyük hediyelik eşya üreticisi ve satıcısı Myros’ tur. Aile üyelerine, dostlara, arkadaşlara ve sevgiliye kullanışlı yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız, Myros ‘un zengin ürün çeşitlerinden yararlanabilir, kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Ayrıca koleksiyonların özelleştirilebilir modellerinden tercih ederseniz, sizin hayal gücünüz ile beslenen kişisel notlarınız  ve tasarımlarınız ile çok daha etkileyici  özel bir yılbaşı hediyesi yaratabilirsiniz. Müşterilerinize, çalışanlarınıza ve satış ağınıza, firma ve işletmeler için çoklu adette kurumsal sipariş vermek isterseniz, bayi üyeliği için online sistemlerimiz üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, bayi girişi yaparak toptan satın alma yapabilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.