myros-popup.jpg (663 KB)
Kokulu Cam Bardak Mum Nedir?

Kokulu Cam Bardak Mum Nedir?

25 Ocak 2023

Kokulu cam bardak mum ürünleri, bitkilerin çiçek, meyve, kabuk, yaprak, tohum, sap, kök gibi farklı bölgelerinden alınan parçalarından, çeşitli yöntemler ile damıtılarak elde edilen aromatik uçucu yağların, mumun yapım malzemeleri ile birleştirilip cam bardak ya da cam bir hazne içinde üretildiği mum çeşitlerinin tümüdür. Söz konusu olan çiçek kokuları, bitki özleri, renk ve koku teması ise, kokulu cam bardak mum hediyelik ürünlerinin de üzerinde taşıdıkları çok farklı anlamları ve etkileri bulunur. Yazılı olmayan kurallar içinde çiçeklerin hem renklerinin hem biçimlerinin hem de kokularının sessiz bir dili vardır. Tüm hediyelerde olduğu gibi sözcüklere dökülmeyen bu sessiz kelimeler okunmaz, ancak hediyeyi alan kişi tarafından hissedilir. Çeşitli renk, desen ve esansiyel yağlar ile üretilen kokulu cam bardak mum, hediyelik olarak yılbaşı, sevgililer günü, kadınlar günü, anneler günü, doğum günü ya da kişiye özel zamanlarda herkes için alınabilir. Özellikle mekanlarında tütsü, uçucu yağ veya koku çeşitleri kullanmayı seven, aromaterapi, meditasyon, yoga gibi beden ve zihin terapileri ile ilgilenen kişilere hediye etmek amacı ile tercih edilir.

Evrimsel tarih süresince, insanların koku alma duyusu, alt ve üst benlik alanlarında çok farklı etkiler yaratmış ve türün hayatta kalarak gelişimi için çok önemli bir özellik olmuştur. Günümüzde bile iletişim ve hayatta kalma konusunda hala kullandığımız koku duyusu, ilk doğum anından itibaren anne / bebek ilişkisi ile depolanmaya başlanan koku hafızası ile beraber koruyucu hekimlik, holistik tıp ve alternatif tedavi yöntemlerine önemli ölçüde yardımcı olur. Halk arasında en sık şahit olunan durumlardan biri, bayılan birine kolonya ile masaj yapma ve koklatarak ayıltma yöntemidir. Nefesimiz aracılığıyla ilettiğimiz koku bileşenleri vücudumuzda akciğerlere ve beyne olağanüstü bir hızla ulaşır. Koku insan üzerinde bu kadar etkili ve farkında olmadan yaygın kullanılan bir şifalandırma aracıdır. Yapılan araştırma ve incelemelerde özellikle alzheimer ve erken bunama gibi beyin dejeneratif hastalıkları ve depresyon gibi zihinsel hastalıklar ile koku hafızasının önemli bir ilişkisi olduğu kanıtlanmıştır. Bu nedenle, günümüzde koku hafızası ve koku duyusu, artık holistik ya da tamamlayıcı tıp alanı olarak kabul edilen aromaterapi yöntemi ile çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.  Binlerce yılın araştırma ve gözlemciliğine dayanan, kadim bilgiler ile desteklenen aromaterapi, yaklaşık altı bin yıllık bir birikime sahiptir.  Aromaterapinin en yaygın ve geniş alanda kullandığı yöntem ise inhalasyon yani koklama ile yapılan uygulamadır. Aromatik maddeler içeren kokulu bardak mum ürünleri, eski çağlardan beri Mezopotamya, Roma, antik Yunan ve Mısır dönemlerinden beri psikolojik ve rahatlatıcı etkileri için kullanılmıştır. Uygulama kolonya örneğimizdeki gibi basit ve çok etkili bir yöntemdir. Temel prensibi nefes tekniği ile güzel bir kokunun koklanmasına dayanır. Bu yöntemde kullanılan malzeme çeşitlerinden biri de, pek çok bitkinin verdikleri koku ile karakter kattığı esansiyel yağları ile üretilmiş kokulu bardak mum ürünleridir. Nefes terapisi, yoga ve meditasyon eşliğinde kullanılan kokulu cam bardak mum ürünleri özellikle yorgunluk, stres, depresyon, anksiyete gibi rahatsızlıkların tedavi edilmesine destek olarak fiziksel, zihinsel ve duygusal rahatlama sağlar. Koku aracılığı ile beyni uyararak vücudun kendini destekleyip iyileştirmesine yardımcı olur ve beden, ruh, zihin ilişkisini dengeler. Aromaterapinin kullanım alanı dışında, ev dekorasyonunda, banyo, mutfak, salon gibi kapalı alanlarda ortama hem ışık hem de güzel ve hoş koku sağlamak için kullanılır.  Kokulu cam bardak mum ürünleri, ev ve çevre temizliğini etkili hale getiren, oda kokusunu ferahlatan, tuvalet ve banyolarda oluşan kötü kokular ile mücadelede yardımcı olan hafif ve hoş kokuları ile hayatı güzelleştiren eşyalardır. Özellikle lavanta, fesleğen, adaçayı, limon, defne, hanımeli, okaliptüs, kahve gibi sinek, sivrisinek, arı ve çeşitli böcek türlerini uzaklaştıran kokulu cam bardak mum çeşitleri teras, bahçe, balkon gibi açık alanlı mekanlarda çok etkilidir.

Eğer çevrenizde koku konusunda hassas, evinde, işyerinde koku özelliği olan tütsü, esansiyel yağ gibi ürünler kullanan, meditasyon, yoga ve aromaterapi alanları ile ilgilenen dostlarınıza kokulu bardak mum hediye almak istiyorsanız doğru yerdesiniz.  Hem kişisel hem kurumsal tüm kokulu cam bardak mum hediye ürün siparişleri için, güçlü üretim, özenli paketleme, güvenilir lojistik hizmetleri ile Myros’ un yüksek kaliteli ve her bütçeye uygun farklı kategoriler ve temalar içeren, kaliteli ve zengin tasarımlara sahip ürün çeşidinden yararlanabilir, kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün olarak satın alabilirsiniz. Spa, güzellik, bakım ve terapi merkezleri, kaplıcalar, ılıcalar, termal tesisler, oteller, turistik tesisler ve restoranlara toptan satın alma işlemi de yapabilirsiniz. Toplu siparişlerdeki avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, Myros’ un kullanıcı dostu web sitesi üzerinden toptan üyelik için bayi başvurusu yapmaktır. Üyeliğiniz onaylandıktan kokulu cam bardak mum toptan ürünleri toptan olarak satın alabilir, ayrıca koleksiyonlardaki özelleştirilebilir modellerden tercih ederseniz, şirketinize veya kurumunuza özel ürünler de sipariş verebilirsiniz.

Koku alma duyumuz, günlük olarak 20 bin ile 25 bin aralığında seyreden nefes alma düzenimizi ve frekansımızı etkileyen çok etkili ve önemli bir özelliğimizdir. Özellikle alerjik bünyelerde, kronik solunum yolu hastalarında, hamilelikte ya da kalp, beyin, akciğer, cilt organları ile ilgili hassas bir dönemlerde alınan nefesin her zerresi hayati önem taşır. Bu nedenle, birine kokulu cam bardak mum hediyesi alırken dikkat edilmesi gerekenler aşağıda listelenmiştir:

  • Kokulu cam bardak mum hediye aldığınız kişinin tercih ettiği ve sevdiği koku türleri mutlaka araştırılarak alınmalıdır.

  • Eğer astım ve solunum yolu hastalıkları olan birine alınacaksa, kokulu cam bardak mum hediye almadan önce o kişiye veya uzman bir doktora danışarak alınmalıdır.

  • Hamile kişiler veya küçük bebeği olan kişilerde kokulu cam bardak mum hediye alırken dikkatli seçim yapılmalı gerekirse danışarak alınmalıdır.

  • Alerjik yapıya sahip bünyeler için seçilen kokulu cam bardak mum hediye ürünlerinde koku türüne dikkat edilmeli ya da mutlaka danışarak alınmalıdır.

  • Bebekler, küçük çocuklar ve yaşlılar daha hassas olduğu için onların olduğu ortamlar için alınıyorsa kokulu cam bardak mum hediye almadan önce mutlaka danışılmalıdır.

  • Kokulu cam bardak mum seçilirken renkleri, boyutu, deseni ve dizaynı da hediye edeceğiniz kişinin mekanı ve zevkleri ile uyumlu olmalıdır.

  • Aldığınız kokulu cam bardak mum türünün içeriği ve etkilerinin ne olduğu öğrenilmeli ve hediye kartında bu bilgiler hediyeyi verdiğiniz kişi ile paylaşılmalıdır. 

Kokulu Cam Bardak Mumun Özellikleri Nelerdir?                    

Tarihin en eski icatlarından biri olan mumun içine esansiyel yağlar eklendiğinde, yakıldığı zaman alevindeki yağların buharlaşma ile birlikte ortaya çıkardığı koku bileşenleri, ortamın havasına aromatik etkiler bırakır. Mekanları aydınlatırken, ortamda yarattığı bu aromatik ve  ferahlatıcı koku etkisi ile hayata güzellik ve keyif  katan kokulu cam bardak mum ürünleri 7 cm çapında, 8 cm yüksekliğindedir. Boyutlarına, içeriğine ve tasarımına göre değişkenlik gösteren bardak mum fiyatları hediyelik eşya ürünleri arasında her bütçeye uygun olan ve herkes için alınabilen ürün çeşitlerindendir. Dışı buzlu cam içi beyaz renkli kokulu bardak mum ürünlerinin farklı renklerde ve cam üzerine dijital baskı tekniği uygulanarak üretilen farklı desenlerde çeşitleri bulunmaktadır. Koku çeşitleri kırmızı renkli bardak mum “cinnamon”, lacivert renkli bardak mum “silence”, yeşil renk  bardak mum “calm”, siyah renk bardak mum ise “breathe” olarak adlandırılır. Bu mumlar, içlerine eklenen kokulu bitkisel esansiyel yağın canlandırıcı, nefes açıcı, sakinleştirici ve dengeleyici  olma özelliğine göre renklendirilir ve isimlendirilir. Kokulu cam bardak mum çeşitlerini seçerken içeriğindeki bitkisel yağın özelliklerini bilerek alırsanız sevdiklerinize daha etkili bir hediye sunmuş olursunuz. Şık desen ve renkleri, ortamda yarattığı etkileyici kokusu nedeni ile yaygın olarak tercih edilen hediyelik eşya türlerinden olan bardak mumluk çeşitlerini gönül rahatlığı ile herkese alabilirsiniz. 

Kokulu Cam Bardak Mum Çeşitleri                   

Hafızayı, içgüdüleri, duygusal durumu, ruh halini ve hormonal yapıyı doğrudan etkileyen koku duyusu, beyin ile dış dünya arasındaki en hızlı bağlantıyı sağlayan özelliktir. Tıpkı görme ve işitme duyumuzdaki frekans sınırları gibi koklama duyumuzun da frekans sınırları bulunur. Bu nedenle bir kokuyu her kişi farklı şekilde algılayabilir ve koku hafızasına göre kodladığı etkiler farklı sonuçlar yaratabilir. Ancak, psikolojik tepkiler, fizyolojik olanlar gibi genellikle küçük farklarla ayrılır. Bu nedenle genel tepkiler üzerinden çoğunlukla keyif veren, dengeleyen, sakinleştiren ya da birtakım refleksleri harekete geçiren kokulu mumlar, esansiyel yağın tetiklediği duygusal duruma göre sınıflandırılır. Sınıflandırma yapılırken, kokulu muma özünü veren bitkinin doğal renklerinin etkisi de bu ruh halinin yansımalarına göre sarı, kırmızı, turuncu gibi  sıcak ve yeşil, mavi, mor, lacivert gibi soğuk renkler ile kodlanır. Bazı kokular canlandırıcı etki yapar, kimisi keyif verir, bazı kokular nefes açar, bazıları refleksleri uyandırır kimisi ise zihnin belli belirsiz gölgelerinde farklı duyguları çağrıştırır. Kokulu cam bardak ürünleri tüm bu özellikleri belirleyen, içinde bulunan bitkisel esansiyel yağın frekansları ve etki alanlarına göre çeşitlendirilir, renklendirilir ve isimlendirilir. En yaygın olan kokulu cam bardak mum türleri genellikle içinde kullanılan yağın şifalandırıcı etkisine göre tercih edilir. Kişiye bağlı olarak farklı etkilerin gözlenebileceği gerçeğini göz önünde tutarak, genelde en çok tercih edilen kokulu bardak mum çeşitleri aşağıda listelenmiştir:

  • Tarçın kokulu bardak mum kokusu, yorgunluğu alarak zindelik ve canlılık verir.

  • Bergamot kokulu bardak mum kokusu, moral yükseltir ve sakinleştirir,ferahlık ve canlılık verir.

  • Sedir kokulu bardak mum kokusu, gerilimi hafifletir, stres düzeyini düşürür ve meditasyona yardımcı olur.

  • Okaliptüs kokulu bardak mum kokusu, nefesi ve zihni açar, konsantrasyonu arttırır.

  • Yasemin kokulu bardak mum kokusu, endişe ve kaygıyı hafifleterek pozitif duyguları davet eder.

  • En yüksek frekanslı bitkiler arasında kabul edilen lavanta kokulu bardak mum kokusu endişe ve korkuyu yatıştırır, depresyon ve halsizlik durumlarında ortama canlılık ve denge getirir. Stres seviyesini düşürür. Aynı zamanda açık alanda sinek ve haşere ile mücadelede kullanılır. 

  • Limon kokulu bardak mum kokusu, zihni ve bedeni yatıştırır, tazelik ve berraklık verir.

  • Portakal kokulu bardak mum kokusu, can sıkıntısını giderir, enerji artışı sağlar ve olumlu düşünce etkisi yaratarak stres seviyesini düşürür.

  • Çam kokulu bardak mum kokusu, zihin yorgunluğunu gidererek canlandırıcı etki yapar. Düşünceleri odaklar ve konsantrasyonu arttırır.

  • En yüksek frekanslı kokulardan kabul edilen gül kokulu bardak mum kokusu, sinir sistemini dengeler, neşelendirir, olumlu düşünceleri davet eder ve depresyonu hafifleterek iyileşmeye yardımcı olur.

  • Sandal kokulu bardak mum kokusu ise pişmanlıkları hafifleterek özgüven duygusunu yükseltir, üzüntü ve kederi azaltarak zor ve kederli zamanlarda rahatlamaya yardımcı olur. 

  • Vanilya kokulu bardak mum kokusu ortamı dengeler, ferahlık ve sıcaklık katar. 

  • Kahve kokulu bardak mum kokusu enerji verir, zihni açar ve enerji vererek dinamizm sağlar.

  • Çikolata ve kakao içerikli bardak mum  kokusu, mutluluk hormonunu aktifleştirir, keyif ve huzur verir. 

Kendiniz, aile üyeleriniz ve dostlarınız için hediye olarak alacağınız kokulu cam bardak mum çeşitleri, aynı zamanda zor zamanlarda huzur ve destek vererek  hayatınızı dengeleyen, güzelleştiren en anlamlı hediyelik  eşyalardır.   

Kırmızı Cam Bardak Mum                         

Kırmızı cam bardak mum çeşitleri, rengin psikolojik etkisi ile uyumlu olarak genellikle tarçın gibi canlandırıcı esansiyel kokular içeren ürünlerdir. Tarçın özellikle yılbaşı dönemlerinde pazarlama faaliyetleri için satış alanlarında zencefil, karanfil, kakao, çikolata ve portakal kokularıyla beraber sıklıkla kullanılır. Tarçın kokusu alışveriş isteğini tetikler. Çünkü, bu kokuları alan herkes, yılbaşı partileri ve kutlamalarında tarçınlı kekler, sıcak salepler, zencefilli kurabiyeler gibi kokuları içinde barındıran yiyeceklerin hazırlandığı masaları, hediye verilen neşeli anların yarattığı sıcaklık duygularını hatırlar ve hızla etkisi altına girer. Bu nedenle kış yaklaştığında tüm mekanlarda tanıdık tarçın kokulu cam bardak mumların her yerde ışıldamaya başladığını görebilirsiniz. Kırmızı kokulu cam bardak mum ürünleri 7 cm çapında, 8 cm yüksekliğindedir. Dışı buzlu cam içi beyaz kırmızı renkli kokulu bardak mum ürünlerinin, cam üzerine dijital baskı tekniği uygulanarak üretilen kar tanesi ve yıldız desenleri bulunmaktadır. Özellikle sonbahar kış aylarında enerji yükseltmek, motivasyon artırarak neşeli ortamlar yaratmak için dükkanlarda, işyerlerinde, evlerdeki tüm mekanlarınızda kullanabilir ve sevdiklerinize hediye verebilirsiniz. 

Lacivert Cam Bardak Mum                   

Mavi ve mor tonlarına yakınlığı nedeniyle soğuk renklerden kabul edilen lacivert cam bardak mum içeriğinde, genellikle sessiz ortamlarda dinginlik veren, uykuya ve dinlenmeye yardımcı olan kokuları barındırır. Sedir, sandal ağacı, lavanta, portakal, limon, mine çiçeği, hanımeli, yasemin gibi esansiyel koku içerikleri ile hazırlanır. Lacivert kokulu cam bardak mum ürünlerinin boyutları, 7 cm çapında, 8 cm yüksekliğindedir. Dışı buzlu cam içi beyaz mum ile lacivert renkli kokulu bardak mum ürünlerinin cam üzerine dijital baskı tekniği uygulanarak üretilen yılbaşı ağaçlı, geyikli ve kar tanesi desenleri bulunmaktadır. Sıcak yaz günlerinde, özellikle açık havada baş döndürücü kokuları ile etkili olan, aynı zamanda sinek ve böcekleri mekanlardan uzak tutan içerikleri ile tüm sevdiklerinize hediye olarak verebilirsiniz. 

Yeşil Cam Bardak Mum          

Renk tayfının tam ortasında yer alan ve terazi gibi diğer tüm ana ve ara renkleri dengeleyen etkileyen yeşil renktir. Bu misyonunu koku kültüründe de kullanan yeşil cam bardak mum  ürünleri içeriğinde odaklayan, sakinleştiren, yatıştıran, stresi dengeleyen ve rahatlatan, rezene, fesleğen, okaliptüs gibi esansiyel kokular bulunur. Yeşil kokulu cam bardak mum ürünlerinin boyutları 7 cm çapında, 8 cm yüksekliğindedir. Dışı buzlu cam içi beyaz mum ile yeşil renkli kokulu bardak mum ürünlerinin, cam üzerine dijital baskı tekniği uygulanarak üretilen kış manzaralı Winnie The Pooh desenleri bulunmaktadır. Özellikle, şifalanmak, odaklanmak, sakinleşmek, doğru kararlar vermek istediğiniz zamanlarda odaklanmaya ihtiyaç duyulan anlarda, meditasyon, yoga egzersizleri sırasında kullanılır. Ev, ofis ve çalışma ortamlarında buna ihtiyaç duyan tüm sevdiklerinize ve kendinize rahatlıkla alabilirsiniz.

Siyah Cam Bardak Mum                       

Renk tayfındaki tüm renklerin tonlarını karıştırdığınız zaman elde edeceğiniz siyah renk içinde yeryüzünün tüm anlamlarını barındırır. Aradığınız her duyguyu en yüksek kalitede bulacağınız siyah kokulu cam bardak ürünleri, içinde bulunan esansiyel amber, vanilya, kahve, kakao yağı ve çeşitli baharat kokuları aracılığı ile odağında dengelenmiş gücü ve kaliteyi sunar. Siyah kokulu cam bardak mum ürünleri 7 cm çapında, 8 cm yüksekliğindedir. Dışı buzlu cam içi beyaz mum ile siyah renkli kokulu bardak mum ürünlerinin, cam üzerine dijital baskı tekniği uygulanarak üretilen ren geyiği, kar tanesi, yılbaşı paketleri ve yıldız desenleri bulunmaktadır. Özellikle metalik ve taş malzemelerin ağırlıklı olduğu gri ve koyu renk ahşaplar ile dekore edilmiş toplantı odaları, ofisler, çalışma alanları ile loftların ve evlerin salonlarında etkileyici hava yaratmak için çok uygundurlar. Kendi çalışma alanlarınızda kullanabilir sevdikleriniz için gönül rahatlığı ile hediye alabilirsiniz. 

Ev Dekorasyonunda Kokulu Cam Bardak Mumlar Nasıl Kullanılır?                     

Kokulu cam bardak mum yaşadığınız ortamlara sanatsal dokunuş yapan dekoratif eşyalardan biridir. Bu nedenle yaşama sanatına düşkün, farkındalığı yüksek, özellikle yoga, meditasyon, aromaterapi, ayurveda gibi zihin, beden, ruh bütünlüğünü odağına alan spiritüel düşünce akımları ile ilgilenen kişiler için vazgeçilmez eşyalardandır. Kokulu bardak mum bulunduğu her köşede ışığın aydınlatıcı özelliğini sunarken, yaydığı koku ile ortama tazelik, huzur, sağlık, zindelik, konsantrasyon gibi bedensel, zihinsel ve ruhsal denge getirir. Kokulu cam bardak mum renkleri çoğunlukla gökkuşağının yedi rengi veya çakra renkleri olarak bilinen üç ana, dört ara renklerin tonlarında ve doğal renkler olan siyah, beyaz renklerde üretilir. Kimi zaman da altın ve gümüş olarak dekorlanır. Saflığın, masumiyetin sembolü olan beyaz mumlar dekorasyonda her türlü ortamda kullanılır. Yaratıcılığın, güven duygusunun ve rahatlamanın pusulası mavi tonlarındaki mumlar, özellikle marin dekorları seven ve lacivert, beyaz dekorasyonlara şıklık katar. Şifa ile ilişkilendirilen, sevginin, şefkatin, umudun taşıyıcısı olan yeşil cam bardak mum, özellikle doğal renkler kullanan toprak ve orman renklerine göre tasarlanmış iç dekorasyonlarda etkileyici olur. Her zaman romantizm, cesaret ve güç ile ilişkilendirilen kırmızı cam bardak mum, her ortama kontrast renk katarak canlandırıcı olarak kullanılabilir. Her anlamda güç ve dengenin önemli olduğunu vurgulayan siyah mumlar, salonlarda, ofis ve iş ortamlarında etkileyici bir hava yaratır. 

Kokulu cam bardak mumları tüm evlerde ve loftlarda salon, mutfak, banyo, teras, balkon, bahçe ve verandalardaki masalarda, raflarda, sehpalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yatak odasında dekoratif amaçla sergileyebilirsiniz. Ancak güvenlik açısından mumu yaktığınız zaman kesinlikle uykuya dalmamalısınız. Ofis, işyeri, spa ve bakım merkezlerinde de çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz. Bardak mum ürünlerinin en önemli özelliklerinden biri de mumlar yanıp bittikten sonra dışındaki dekoratif bardağı yeniden kullanabilirsiniz. Bunun için bardaktaki mum artıklarını benmari yöntemi ile eriterek bardağı temizlersiniz. Temizlenmiş bardağı tealight mum ile tekrar kullanabilirsiniz. Eğer hobi çalışmalarından hoşlanıyorsanız, evdeki eski mumlarınızı eriterek ya da evde mum yaparak cam bardak mumlarınızı tekrar kullanabilirsiniz.    

Kokulu Cam Bardak Mumlar Nereden Alınır                  

Evrimsel süreçte değerlendirildiğinde koku alma özelliğimiz, duyularımız içinde en ilkel ve fakat en önemli olanıdır. Koklama sistemimiz beyin hücrelerinden daha önce gelişir ve sürekli güncellenen tek sinir hücreleridir. Bu nedenle koku ve onunla ilgili her şey herkes için çok önemlidir. Parfümler, oda spreyleri, mekan için üretilen parfümler gibi kokunun yoğun kullanıldığı hediyelik eşya ürünleri vardır. Ancak bunlar çok kişisel kokulardır ve çoğu zaman da bütçeyi zorlayan fiyatlarda olabilirler. Kokulu ürünler seviyorsanız uygun bütçe ile hem kendinize hem sevdiklerinize tamamen doğal ve etkileyici kokulu cam bardak mum ürünleri tercih edin.  Eğer, yılbaşı, doğum günü, sevgililer günü, anneler günü ve diğer özel günlerde tüm sevdiklerinize, ışığı ile ortama pozitif enerji yayan, kurulan sofraları ziyafete, karanlık köşeleri ışığa dönüştüren, doğal kokuları ile ortama ferahlık veren kokulu cam bardak mum hediyeleri almak istiyorsanız sizin için en doğru yerdesiniz.  Türkiye’nin en büyük ve güçlü hediyelik eşya üreticisi ve toptan satıcısı Myros’ tan, aradığınız kokulu cam bardak mum hediyeleri için seçeceğiniz kaliteli ürünleri ister toptan ister perakende olarak alabilirsiniz. Hem kişisel hem kurumsal tüm kokulu cam bardak mum hediye ürün siparişleri için, güçlü üretim, özenli paketleme, güvenilir lojistik hizmetleri ile Myros’ un yüksek kaliteli ve her bütçeye uygun farklı kategoriler ve temalar içeren, kaliteli ve zengin tasarımlara sahip ürün çeşidinden yararlanabilir, kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. Ayrıca koleksiyonlardaki özelleştirilebilir modellerden kişiye özel tasarımlar yaratabilirsiniz. Spa, güzellik, bakım ve terapi merkezleri, kaplıcalar, ılıcalar, termal tesisler, oteller, turistik tesisler ve restoranlara toptan satın alma işlemi de yapabilirsiniz. Tüm kurumsal alışverişlerde, toplu siparişlerdeki avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, Myros’ un kullanıcı dostu web sitesi üzerinden bayi başvurusu yaparak üye olduktan sonra  toptan ürün alımı yapabilirsiniz.



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.