myros-popup.jpg (663 KB)
Kartonetli Magnet Nedir?

Kartonetli Magnet Nedir?

03 Eylül 2022

Buzdolapları için vazgeçilmez birer kapak süsü olan kartonetli magnet, pek çok yerde kullanımı bulunan dekoratif objelerdir. Ön yüzü farklı şekil, renk, ebat ve yapıda olan, arka kısmında ise yapışmasını sağlayan mıknatıs bulunduran bu magnetler kullanışlı dekoratif ürünlerdir. Bu mıknatıslı yapı sayesinde sık sık gözünüzün önünde bulunmasını istediğiniz fotoğraflarınızı, anılarınızı sabitlemek için kullanılmaktadır. Çeşitli şekillerde bulunan magnetlerden seçerek içerisine eklemeler yapabilirsiniz. Güzel görünümlü dekoru sayesinde sadece buzdolabı değil, aspiratör, fırın gibi metal alana sahip bütün eşyalar üzerinde kullanıma uygundur.  Oldukça tercih edilen kartonetli magnetin birçok çeşidi bulunmakta ve yaşam alanlarına renk katmaktadır. Dünya genelinde sayısız çeşitte bulunan bu magnetler çeşitlilikleri dolayısıyla hediyelik eşya alımlarında çokça tercih edilmektedir.  Kartonetli magnetler, kişisel ve ticari amaçlı kullanılabilmektedirler. Düğün, nişan gibi organizasyonlarda davet edilen kişilere dağıtılabilir. Arkadaş veya ailenize gitmiş olduğunuz yerlerden birer anı hediye edebilirsiniz. İstekleriniz ve zevklerinize göre seçiminizi yaparsınız. Her ürün alımında bilinmesi gereken noktalar bulunduğu gibi kartonet magnet alımında da bilinmesi gerekenler vardır. Gereken bu bilgilere aşağıda bulunan maddeleri gösterebiliriz:

  • Kartonet baskı kişinin sevk ve isteklerine yönelik tasarlanmalıdır.

  • Kullanım konusunda kolaylık sağlayan uygun magnetler seçilmelidir.

  • Hediye alınacak kişinin yaş, cinsiyet, zevk gibi özellikleri dikkate alınmalıdır.

  • Hangi amaca yönelik olarak hediye olduğu belirlenmelidir.

  • Sahip olduğu şekil, belirgin olmalıdır. Anlamı olmayan şekiller olmamalıdır.

  • Sağlığa zararlı olmayan, dayanıklı, renk çıkarmayan, kokusu olmayan kısacası yapımında kaliteli malzemeler kullanılmış olması göz önünde bulundurulmalıdır.

  • Toptan satın alımlar yapılacağında alınan her ürün aynı özelliklerde olmalıdır.

Kartonetli Magnet Ne İşe Yarar?

Kartonetli magnet, evlerin her bir köşesine dekoratif dokunuşlar katmaktadır. Kişiselleştirilmiş magnetler ile evinize kendi hissiyatınızı katarak yaşarsınız. Gezip gördüğünüz yerlerden küçük bir anı olarak kalacak magnetleri buzdolabınıza yapıştırabilir ve her baktığınızda yaşamış olduğunuz anları hatırlayabilirsiniz. Buzdolabı üzerinde yer alan notları sabitleyebilirsiniz. Yemek tariflerini, yapılacaklar listenizi, evden çıkarken evde kalan kişiler için not bıraktığınız kağıdını yapıştırabilirsiniz. Kişisel amaçlar dışında ticari alanlarda da kullanımı yaygın bir durumdadır. Genellikle küçük çaplı şirket ve firmalarda reklam amacı ile kullanılırlar. Küçük işletmeler için maliyet çok önemli bir etken olduğu için bu yöntem sayesinde düşük bir maliyet ile olabildiğince çok kişiye ulaşır ve onların aklında bazen de buzdolaplarında yer alırlar. İşletmenin logosu, ismi, adresi gibi bilgiler magnetin üzerinde yer alır.  Her daim üst sıralarda olan düğün sektöründe de kullanımı mevcuttur. Farklılık yaratmak isteyen kişiler davetiyelerine, nikah şekerlerine, dağıtılan küçük süslere magnet baskılar ve mıknatıs kullanırlar. Arabaların mıknatıslı olması dolayısıyla otomotiv sektöründe de tercih edilmektedir. Arkadaşlarınıza, sevgilinize, aile bireylerinize, iş arkadaşlarınıza, öğretmeninize eşinize bu güzel ve kullanışlı magnetlerden hediye edebilirsiniz. 

Kartonetli Magnet Nasıl Yapılır?

Kartonetli magnet, kişilerin tercihlerine göre farklı çeşitlere sahiptir. Magnet şekilleri kullanılan malzemelere göre değişim göstermektedir. Ahşap, plastik ve polyester kullanılarak üretilen magnetler; kelebek, kaplumbağa, şehir, bisiklet gibi temalar ile karşımıza çıkmaktadır. Bu çeşitli şekiller basılırken Uv baskı, dijital baskı gibi sistemler kullanılarak ahşap gibi maddeler üzerine baskı işlemi yapılmaktadır. Eliniz ile kolayca tutabileceğiniz bir boyuta sahip olup insan sağlığına zararlı maddeler içermeyen, koku yapmayan kaliteli ve güvenilir malzemelerden üretilmektedir. Göze hoş gelecek ürünler elde etmenin yanı sıra işlevsel ürünler elde etmek de önemli bir etkendir ve bu etkene yönelik olarak da üretimler gerçekleştirilmektedir. Üretimin ilk aşamasından itibaren başlayıp siz müşterilere ulaşana kadar olan aşamalar titizlikle incelenerek ortaya koyulmaktadır. Yapmış olunan bu incelemeler ile müşterilere verilen önem bir kez daha kendisini göstermektedir. Etkin çalışma gösteren emek veren tüm çalışanlar, hediyelik eşyaların sorunsuz olarak üretilmesi açısından her kuralı etkin şekilde uygulayarak birinci sınıf üretimleri hijyenik olarak gerçekleştirmektedirler. Standart olarak yapılan tasarımlarda malzemeler her zamankilerden oluşurken özel yapım kişiselleştirilmiş magnetler yapılırken kişinin isteğine yönelik olarak incelemeler yapıldıktan sonra boyut, renk, tasarım etkenlerine yönelik olarak malzeme temini yapılır ve üretim yapılır. Kullanılan malzemeler, üretim yapılırken harcanan süre, kullanılan malzemelerin fiyatı ürünlerin fiyatını da otomatik olarak etkilemektedir. Uygun fiyatlar ile elde edebileceğiniz magnetler dayanıklıkları ile de uzun vadede kullanıma uygundurlar ve Myros üretimi gerçekleştirilen her ürünün kalitesi bakımından her daim arkasında durmaktadır. Özenli yapım aşamalarından geçerek üretilen bu güzel kartonetli magnetleri basit bir hediye gibi görünse bile unutulmaz kılabilirsiniz. 

Kartonetli Magnet Çeşitleri Nelerdir?

Renkli ve dekoratif yapısı ile öne çıkan kartonetli magnetlerin çeşitleri:

  • Şehre Özel Kartonetli Magnet

  • Özel Baskılı Kartonetli Magnet

  • Açacaklı Kartonetli Magnet

1. Şehre Özel Kartonetli Magnet

Şehre özel kartonetli magnetler, şehre ait özellikler ve tasarımların dokunuşlarını kendisinde barındırmaktadır. Her şehrin farklı bir yapısı olduğunu varsayarsak her şehir için farklı tasarımlar ortaya çıkmaktadır. Ürünler özelleştirilebilir olduğu için hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Gitmiş olduğunuz şehrin hatıralarını yanınızda taşıyor ve geçirdiğiniz o güzel günleri her daim gülümseyerek hatırlıyorsunuz. Buzdolabınızı ve evinizde bulunan metal yerleri şehre özel kartonetli magnetler ile donatarak çeşitli şehirlerin havalarını bir araya getirerek dekoratif görüntüler ortaya çıkarmış oluyorsunuz. Şehre özel kartonetli magnetlerinizi seçerken hangi amaçla kullanılacağı, boyutu, ev dekorasyonu, hediye edilecek kişinin zevkleri dikkate alınarak seçim yapılmalıdır. Magnetler sadece Türkiye’de kullanılmakla kalmıyor, yurt dışından gelen turistler aracılığı ile dış ülkelere de çıkarak birçok ilimizi en anlatılabilir hali ile desenleri, şekilleri ve genel formları itibari ile dünyaya da tanıtıyor. Şehir temalı magnet modelleri her yaş, cinsiyet ve zevke sahip kişilere hitap edecektir ve geniş tasarım havuzu sayesinde kolaylık ile seçimlerinizi yapmanızı sağlayacaktır. Ortalama olarak 13.50 TL olan magnetlerin fiyatı şekil, boyut gibi çeşitli etkenlerden dolayı değişim göstermektedir. 

2. Özel Baskılı Kartonetli Magnet

Özel baskılı kartonetli magnet, isminden de anlaşılacağı gibi özel baskıları içermektedir. Kişilerin kendi istek ve zevklerine göre seçerek tasarımlarını yaptırdıkları magnetlere denmektedir. Örneğin herhangi bir şehirde gezerken görmüş olduğu bir yerin fotoğrafını magnete bastırabilmektedir. Sevgilisi ile çıkmış olduğu tatilde birlikte çekilmiş oldukları fotoğrafı ve o anı özelleştirmek için de özel magnet tasarımlarına başvurulmaktadır. Özel baskılı kartonetli magnetler genellikle 19.90 TL’den satışa sunulmaktadır. Tabi ki magnetin niteliği, kullanılan malzeme, boyut gibi özellikler fiyatı etkilemektedir.

3. Açacaklı Kartonetli Magnet

Açacaklı kartonetli magnetler, diğer magnetlerde olduğu gibi farklı tasarım ve desenlerden oluşmaktadır. Boyut açısından standartlık göstermekle beraber bazı özelliklerden dolayı bu durum da değişiklik gösterebilmektedir. Dekoratif özelliğinin yanı sıra işlevsel özellik de barındıran bu magnetler açacak olarak da kullanılabilmektedir. İşlevselliği açısından buzdolaplarına da yapıştırılarak ihtiyaç duyulan zamanlarda işlevini yerine getirmektedir. Sadece günlük hayatımızda kullanmakla kalmamakla beraber düğün merasimlerinde de kullanmak için satılabilmektedir. Dijital baskı yöntemi ile özel üretim sağlanarak kalite ve titizlikle aşamalar gerçekleştirilerek ürünler elde edilmektedir. İsteğe bağlı olarak ürünlerin modellerinde renk ve malzeme değişimi yapılabilmektedir. Kalite kontrol incelemeleri sağlanarak dayanıklılığından ödün vermeyen açacak kartonetli magnetler satışa sunulmakta ve yıllarca kalıcılığını korumaktadır. Her zevke uygun biçimde tasarımlar bulunduran açacaklar her bütçeye de uyumlu haldedir. Genel olarak 53,90 TL’den satışa sunulmaktadır. Bu fiyatların belirlenmesinde ürünün niteliği, boyutu gibi pek çok etken bulunmaktadır. Toptan fiyatlara alışveriş yapmak isterseniz Myros internet sitesi üzerinden kolay bir şekilde toptan üye bayi hesabı oluşturarak erişim sağlayabilir ve bayi ile iletişim haline geçerek normal fiyatlardan çok daha uygun fiyatlara ürün maliyeti gerçekleştirebilirsiniz. Şehir Temalı Kartonetli Açacak gibi çeşitleri bulunmaktadır. Evinizin mutfağına, sevgilinize, aile bireylerinize özelleştirilmiş tasarımlar ile akılda kalıcı ve baktıklarında sizi hatırlatıcı hediyeler verebilirsiniz.

Kartonetli Magnet Nasıl Kullanılır?

Hem dekoratif hem de işlevsel amaçlı kullanılabilen kartonetli magnetler, evin çeşitli kısımlarında bulunan metal yüzeylere yapışarak şık görüntüler sunmaktadır. Çeşit çeşit toplanmış magnetler ev içerisinde çeşitli yerlerde kullanılabilir. Dikkat çekici görünümü ile koleksiyon yapmak isteyen kişiler için de doğru bir seçim olacaktır. Gidilen yerlerden hatıra amaçlı toplanan magnetler oyun amaçlı da kullanılabilir. Özel fotoğraflar ile kişiselleştirilerek yine dekoratif şekilde yerleştirilebilir. Sevgililer günü hediyesi, doğum günü hediyesi, ev hediyesi gibi özel anlar için de seçenekler arasında bulunabilir. Toptan bir şekilde alma imkanınız bulunduğu için indirimler kazanarak alacağınız magnetler ile çeşitli etkinliklerde öne çıkıp göz kamaştırabilirsiniz. Özel tasarımlar ile misafirlerinize unutamayacakları hediyeler vererek her daim akılda kalıcılık yakalayabilirsiniz. Yani açmış olduğunuz işletmeniz haliyle en başta pek çok kişi tarafından bilinen bir yer olmayacaktır. Magnetler yardımı ile vereceğiniz reklamlarda; logo, adres, telefon gibi önemli unsurlara yer vererek yüksek maliyetli reklam yöntemleri yerine daha düşük maliyetli olan bu yöntemle birçok kişiye ulaşım sağlayıp bilinirliğinizi arttırabilirsiniz. Potansiyel müşterilerinizin evlerindeki yerinizi alarak tasarımsal olarak da dikkat çekip işletmenizi akılda kalıcı hale getirebilirsiniz. Hatta bu sayede potansiyel çoğu müşteri mevcut müşteri konumuna gelebilmektedir. 

Kartonetli Magnet Nereden Alınır?

Büyük ve güçlü toptan hediyelik eşya satıcısı Myros, kartonetli magnet üretim ve satışı konusunda da başarılı olmuştur. Özenle hazırlanmış, kaliteli ve dayanıklı magnetleri müşteriler ile buluşturan Myros, kartonetli magnet alımlarında toptan satış imkanı sunmaktadır. Hediyelik eşyaları toptan satın almak için öncelikle toptan üye olmanız gerekmektedir. Toptan üyeler; Myros hediyelik eşya ürünlerini toptan fiyatlar ile alma imkanı sağlanan üyelerdir. Toptan üye olmak için ilk adım Myros internet sitesinde yer alan Toptan Üye Başvuru Formunu doldurmaktır. Sonrasında yapmış olduğunuz iş ve ihtiyaçlarınızı daha iyi tanımlayabilmek açısından müşteri temsilcileri ile iletişime geçeceksiniz. Bu görüşme sırasında ürün ve hizmetlerin detaylı bir tanıtımı yapılacak ve görüşme sonunda bayilik başvurusu onaylanacaktır. Verilen onayın beraberinde toptan üyeler 8000 çeşit ürün ve ücretsiz grafik hizmetlerine erişim sağlayabileceklerdir.



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.