myros-popup.jpg (663 KB)
Hediyelik Eşya Dükkânlarından Neler Alınabilir?

Hediyelik Eşya Dükkânlarından Neler Alınabilir?

04 Kasım 2022

Hediyelik eşya ürünleri, kişisel beğeniler ve ihtiyaçlar doğrultusunda özel bir gün ve özel bir amaç için alınan, hediyelik eşya dükkânları içinde ve hediyelik eşya sitelerinde satılan tüm kategorilerdeki ürün çeşitlerinin tamamıdır.  Bireyler yakınlarına sevgilerini ifade ederek bağlılıklarını göstermek için, firmalar, işletmeler ve çeşitli kurumlar işleri ile müşteri ilişkilerini geliştirmek için, yılbaşı kutlamaları ile başlayan ve yıl boyunca devam eden belirli özel günler ve haftalarda çok çeşitli amaçlarla hediyelik eşya ürünleri alırlar. Bu nedenle, hediyelik eşya dükkânları, hediyelik eşya siteleri ve toptan hediyelik eşya satışı yapan firmalar, yılın ilk günlerinden son günlerine kadar, çok farklı amaçlarla kutlanan özel günlere yönelik, klasik veya yenilikçi tasarımlar ile dekoratif veya kullanım amaçlı ürünler geliştirerek, her yıl hediyelik eşya ürün kataloglarını geliştirirler.

Kişiye özel içeriği, amacına özel hazırlanmış ambalaj ve mesajları ile bir “hediye paketi “ içine girdiği anda, satın aldığınız her ürün hediyelik eşya olur. Dünyada, hediyelik eşya dükkânları, hediyelik eşya siteleri ve mağazalar tarafından satışa sunulan çok çeşitli hediyelik ürün kategorileri vardır. Giyim, takı ve aksesuar gibi kişisel eşyalardan, mutfak, banyo, çalışma odası, salon, yatak odası, ibadethane, ofis gibi her türlü mekânda kullanılabilecek dekoratif amaçlı ya da işlevsel ürünlere kadar, kişiye özel tasarım ve üretimle ortaya çıkan seçenekler de bir araya geldiğinde, vitrinlerde ve raflarda binlerce çeşit ürün hediyelik eşya olarak satışta bulunur. Piyasada satış pazarlama alanında faaliyet gösteren tüm firmalar, ürünlerini aynı zamanda özel ambalajlar tasarlayarak hediyelik eşya türünde satsalar da, hediyelik eşya dükkânı olarak faaliyet gösteren firmalar bu konuda daha özel ve hediyenin amacına yönelik ürünler satarlar. Özellikle, tarihi ve turistik geziler ile turların çok yoğun olduğu bölgelerde, müze giriş çıkışlarında, tarihi binaların ve antik kentlerin çevrelerinde, tren garları, terminaller ve havaalanları gibi giden gelen yerli yabancı ziyaretçilerin yoğun olduğu yerlerde, yöresel özellikler ve desenler barındıran çok çeşitli hediyelik eşya ürünleri satan dükkânlar bulunur. Bu tip dükkânlarda magnet, anahtarlık, sigara tabakası, kalem, çanta, cüzdan, kartvizitlik, kalemlik, çakmak, kupa, ayna gibi ait olduğu bölgenin desenlerini taşıyan temalı ürünler satılır. Bir seyahatten veya geziden dönerken aile üyelerine, dostlara, akrabalara, sevgiliye, arkadaşa hediyelik eşya alınabilecek en çok çeşidin olduğu yerlerdir. Daha kapsamlı ve büyük olan dükkânlarda kahve fincan takımı, çay takımı, rakı bardağı, su bardağı, kupa, bardak altlığı, tabak, kâse, duvar süsleri, biblo, pano, vazo, demlik, cezve, sabun, peştemal, banyo setleri gibi ev hediyelik eşya çeşitleri de bulunur.

Sevdiğiniz birini mutlu etmenin en güzel ve en kısa yolu ona bir hediye almaktır. Mutluluğa giden bu kısa yol mutlaka bir hediyelik eşya dükkanı veya hediyelik eşya siteleri üzerinden geçer. Dünyada ve ülkemizde geleneksel ya da kültürel olarak hediye alınması gereken birçok özel kutlama zamanları olsa da, hediye her zaman ve her koşulda alınabilir. Sevgiliye hediyelik eşya, arkadaşa hediyelik eşya, ev hediyelik eşya ürün seçeneklerine bakıyorsanız, bayram kutlamaları, yılbaşı kutlamaları, anneler günü, babalar günü, doğum günleri,  mevlüt, yeni ev ve yenidoğan ziyaretleri yapılırken her anlamda sevginin, sadakatin, ilginin sembolü olan hediyelik eşya fikirleri arayışınız varsa tam aradığınız yerdesiniz.  Aileye, akrabalara, dostlara, arkadaşlara ve komşulara ziyarete eli boş gitmemek için, seyahat ve gezilerden sevdikleriniz için yöresel, irili ufaklı birçok hediyelik eşya alabilmek için, yılın her gününde geçerli olan, hediye almanın gerekli olduğu durumlar için, Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya sitesi Myros sizin için en doğru adrestir. Myros’un kataloglarındaki hazır koleksiyonların tüm temalı ürünleri, tekli ve karma siparişleriniz için en güzel ve kaliteli hediyelik eşya çeşitlerini barındırır. Aynı zamanda, özelleştirilebilir modeller içinden seçilen ürünlerde, tasarımlar fotoğraf ve mesajlar ile kişiye özel bir hediye haline getirilebilir. Özel ve kamu kurumları ile tüm ticari İşletmelerin toptan ve kurumsal siparişleri için bayi girişi kullanıldığında, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanarak satın alma yapılabilir. 

1. Kupa 

Hediyelik eşya dükkanları içinde, hem çok renkli ve desenli olmaları açısından dekoratif, hem de kullanışlı bir ürün olan kupa çeşitleri, en çok tercih edilen hediyelik eşya türüdür. Seramik, cam, çini ve porselen çeşitleri ile tekli veya ikili olarak satışa sunulur. Atatürk, Türk Bayrağı, nazar boncuğu, bölgelere göre şehir ve ilçelerin tarihi, doğal ve turistik yerlerinin temalarının bulunduğu desenlere sahip kupalar, seramik veya cam üzerine serigrafi tekniği ile dekorlama yapılarak üretilir. Özelleştirilebilen modellerinde kişiye özel tasarım olarak da dekorlama yapılabilen, cam ve seramik kupa çeşitlerinin boyutları 8 cm ile 10 cm arasındadır. Sevgiliye, aile üyelerine, akrabalara, okulda ve ofiste arkadaşa hediyelik eşya olarak alabileceğiniz en güzel kupa çeşitlerini, Myros’ un kataloglardaki hazır ürünleri arasından seçerek karma veya tekli olarak alabilirsiniz. Sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, yılbaşı ve tüm özel günlerde yapılan hediyelik eşya  alışverişleri  için, koleksiyonlar içindeki özelleştirilebilir modeller ile kendi kişisel tasarımlarınızı yaratarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

2. Magnet     

Hediyelik eşya dükkanları içinde, olmazsa olmaz ürünlerin başını magnet çeşitleri çeker. Magnet ürünleri tatil ve gezi amacı ile gidilen şehirlerdeki turistik hediyelik eşya dükkânları, müzeler, tarihi ve ören yerlerinin çevresindeki dükkânlarda, yerli ve yabancı turistlerin yoğun gidiş geliş yaptığı terminaller, havaalanları, tren garlarında binlerce çeşidi olan modellerini, her zaman satışta görmek mümkündür. Magnetler, hediyelik eşya çeşitleri arasında az yer kapladıkları, küçük ve fonksiyonel oldukları için, uygun fiyatlı, kolay taşınan ve pratik bir dekorasyon ürünü olarak çok tercih edilen bir üründür. Genellikle seyahat ve gezi dönüşlerinde alınan anı hediyeliklerden olan magnetler epoksi, ahşap, plastik, metal malzemeler üzerine ultraviyole dijital baskı, lazer kesim ya da doğal malzeme ve taşlar kullanılarak el işçiliği ile üretilir. Yüzlerce farklı model ve desende karşılaşacağınız, gökkuşağının tüm renklerine sahip magnetlerin boyutları, ortalama 4 cm ile 15 cm arasındadır. Hem tüm aile üyelerine, hem de dostlara, arkadaşlara, her yaştan herkese hediyelik eşya olarak alabileceğiniz renkli magnet çeşitleri desen, yazı, fotoğraf ve temaları ile tüm metal yüzeyleri eğlenceli bir koleksiyon haline çevirir. Dekoratif amaçlı olarak kullanılan çerçeveli magnet ürünleri aynı zamanda gezileriniz sırasında çekilen fotoğraflar ve özel anlar ile kişiye özel hale getirilebilir. Hediyelik eşya olarak özel günlerin temalarına göre almak istediğiniz en güzel magnet çeşitlerini, Myros’ un kataloglarındaki hazır ürünler arasından seçerek,  tekli veya karma olarak sipariş verebilir, kişiye özel modellerden kendi tasarımlarınızla oluşturduğunuz ürünleri de satın alabilirsiniz.  

3. Anahtarlık

Hediyelik eşya dükkanı içinde magnetlerden sonra çok fazla çeşidi olan diğer bir ürün türü de anahtarlıklardır. Ev, araba, her türlü motorlu değerli araç ve önemli eşyaların bulunduğu sandık, kasa, dolap ya da kilitli kapısı olan çeşitli mekânların, kutuların anahtarları sürekli olarak düzenli, el altında ve kolay bulunabilir olmalıdır. Çünkü kilit ile güvence altına alınan bu alanlar, erişimi sağlayan anahtarlar olmadan kullanılamazlar. Boyutlarının küçük olması nedeni ile kaybolma riski olan anahtarları bir arada tutma amacı ile üretilen anahtarlıklar, en pratik düzenleyici olarak hem şık hem de kullanıma yönelik en çok tercih edilen hediyelik eşya türüdür. Metal, epoksi, polyester, ahşap, plastik, çini, cam,  seramik, makrome, ip gibi malzemeler ile ultraviyole baskı, lazer kesim, dijital baskı veya el işçiliği ile dekorlama yapılarak üretilen anahtarlıkların boyutları ortalama 4 cm ile 11 cm arasındadır. Meslekleri, kişisel hobileri veya sevdikleri hayvan desenlerinden seçilen ya da aile üyelerinizin fotoğraflarının, resimlerinin süslediği araç ve ev anahtarlıklarını, doğum günü, anneler günü, babalar günü gibi özel zamanlarda hediyelik eşya  olarak verebilirsiniz. İş ve okul arkadaşlarına, dostlara alabileceğiniz yaş ve cinsiyet ayırmadan herkese rahatlıkla hediye edebileceğiniz anahtarlık ürünlerini, Myros’ un hazır ürünleri arasından seçerek satın alabilir, kişiselleştirebilir, farklı temalar seçerek karma sipariş verebilir, kurumsal tanıtımlar veya promosyon çalışmaları için toptan sipariş seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

4. Ayna 

Hediyelik eşya dükkanı raflarında sıklıkla göreceğiniz yuvarlak, kare, dörtgen ve kalp formunda tasarlanan ayna çeşitleri, metal ve epoksi malzemeleri üzerindeki desenlerin dijital baskı ile dekorlama tekniği kullanılarak üretildiği en şık hediyelik eşya ürünleridir. Özellikle gün içinde dışarıda, seyahatte,  işyerinde, okulda kadınların sıklıkla ihtiyaç duyduğu ve kullandığı taşınabilir aynaların boyutları,  ortalama 6 cm ile 7 cm arasındadır. Birbirinden farklı temaları ve özelleştirilebilir modelleri ile annelere, ablalara, hala veya teyzeye, kız arkadaşlara ya da 14 Şubat sevgililer gününde sevgiliye hediyelik eşya olarak verebileceğiniz şık ve kullanışlı ayna çeşitlerini, Myros ‘un kataloglarındaki hazır koleksiyon ürünleri çeşitleri arasından seçerek, tekli veya karma olarak satın alabilirsiniz. Aynı zamanda özelleştirilebilir modeller içinden seçim yaparsanız, tasarımlarınızı fotoğraf ve mesajlarla kişiye özel bir hediyelik eşya  haline getirebilirsiniz.

5. Çanta 

Hediyelik eşya dükkânları içinde satılan çanta çeşitleri, genellikle tekstil kumaş malzeme veya suni deri üzerine, çeşitli temalı desenlerin serigrafi, dijital baskı ya da ultraviyole tekniği ile dekorlama yapılarak üretildiği ürünlerdir. Kumaş saplı, ip askılı ya da portföy olarak üretilen çantaların ortalama boyutları 15 cm ile 45 cm arasındadır. Özellikle gezi ve seyahatler sırasında çok rastlanan bu çanta türleri , en kullanışlı hediyelik eşya ürün çeşitlerinden biridir. Bagaj sınırı olan seyahatlerde hafifliği ve az yer kaplaması, aynı zamanda da ürün taşıyabilme özelliği sayesinde çok tercih edilir. Son yıllarda gençler ve özellikle kadınlar arasında giderek moda haline gelen ve günlük kullanımda rahatlıkla alışverişte, çarşı ve pazarda kullanabildikleri eşyalardan olan çantaları anneye, ablaya, halaya, teyzeye, kız arkadaşa veya sevgiliye hediyelik eşya olarak alabilirsiniz. Myros’ un kataloglarındaki hazır koleksiyonlar arasındaki tüm temalı çanta ürünleri, tekli ve karma siparişleriniz için en güzel ve kaliteli işlevsel hediyelik eşya çeşitlerindendir. Aynı zamanda, özelleştirilebilir modeller içinden seçeceğiniz ürünlerde tasarımlarınızı fotoğraf ve mesajlarla kişiye özel bir hediye haline getirebilirsiniz. Özel ve kamu kurumları ile tüm ticari işletmelerin promosyon ya da tanıtım amacı ile verecekleri toptan ve kurumsal siparişleri için, bayi girişini kullandığınızda, avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanarak satın alma yapabilirsiniz.

6. Biblo 

Hediyelik eşya dükkânları raflarında ve vitrinlerinde en sık rastlanan ürün kategorilerinden biri de biblo ve küçük heykel modelleridir. Özellikle ev dekorasyonuna yönelik hediyelik eşya satan firmaların çok tercih ettiği biblolar, emek ve işçiliği yoğun olan, tamamen ustalarının el emeği ile verdiği tasarım formlarına ulaştığı noktada, çok kaliteli ve şık görünüşleri ile en etkileyici hediyelik eşya ürünlerindendir. Biblo ürünleri, seramik, cam, porselen, kristal gibi malzemeler ile çok çeşitli temalarda, formlarda ve boyutlarda üretilir. Ev hediyelik eşya çeşitleri arasında, özellikle nar, nazar boncuğu, fil, ayet ve dua temalı olan biblo türleri,  bereket ve şans için en çok alınan hediyelik eşya türleridir. Sevimli hayvan figürleri, geleneksel çini motifleri ile süslenmiş tarihi objeler, insanlık tarihinde ve mitolojide bilinen karakterlerin büstleri ya da heykelleri, antik yapıların minyatür halde üretilmiş bibloları da seyahat dönüşlerinde,  özel günlerde, yeni ev ziyaretlerinde çok tercih edilir. Aile üyelerine, dostlara, yakın arkadaşlara, yeni evlenen çiftlere, sevgiliye hediyelik eşya olarak almayı düşündüğünüz biblo ürünlerini Myros’ un kataloglardaki hazır modellerinden seçerek tekli veya karma şekilde satın alabilirsiniz. Tüm kurumsal toptan siparişleriniz için bayi girişini kullanarak avantajlı fiyat ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Hediyelik Eşya Satan Dükkanlar Nelerdir? 

Mutluluk paylaştıkça çoğalır. Paylaşmanın verdiği mutluluğun katlanarak çoğaldığı en güzel yöntem ise birine hediye almaktır. Özellikle çok sevilen kişilere, özel zamanlarında ya da hiç beklemedikleri bir anda verilen hediyeler, onları havalara uçuracak kadar mutlu ederken, hediyeyi veren kişiye de bu mutluluk yansır. Hediyelik eşya dükkanları sattıkları her bir ürünle, sizin bu mutlu ederek mutlu olma çabanıza hizmet eder. Bu nedenle, aile üyelerinin, eş veya sevgilinin, yakın akrabaların, dostların ve arkadaşların doğum günlerinde, yılbaşında, bayramlarda, aileye yeni doğan bir bebek katıldığında, yeni nişanlanan, evlenen arkadaşlar veya yeni ev alan dostlar olduğunda hediyelik eşya almak için herkes  hediyelik eşya fikirleri peşinde koşar.  Ne zaman bir gezi veya seyahate çıkılsa, gidilen yerden dönmeden önce, mutlaka aileye ve sevilen yakın dostlara anı hediyelik eşya ürünleri alır. Eğer sevdiklerinize özellikle doğum günü, yılbaşı, kişisel kutlama günleri, bayramlar, anneler günü, babalar günü, 14 Şubat sevgililer günü, yenidoğan kutlamaları, evlilik  gibi özel günlerde kaliteli ve şık bir hediye vererek onları mutlu etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya üreticisi ve hediyelik eşya siteleri arasında en güvenilir ve kullanıcı dostu online alışveriş platformu Myros, sizin için en doğru adrestir. Kataloglarda hazır bulunan kaliteli, şık ve seçkin ürünlerden, karma veya tekli olarak satın alabilir, koleksiyonlardaki özelleştirilebilir modeller arasından seçerek, kendi kişisel tasarımlarınız ve mesajlarınız ile kişiye özel hediye siparişi verebilirsiniz. Ürün ve ambalaj kalitesi, satış ve satış sonrası destek ekibinin profesyonel yaklaşımı,  güvenilir ödeme, hızlı lojistik süreçleri ile Myros her türlü anma ve kutlamalarınızda tüm özel günlerinizin ilk başvuru adresidir.

Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır?  

Yılbaşı günleri, bayramlar, yıl içindeki özel günler, kişisel özel günler, doğum günleri, evlilik yıldönümleri, yeni evlenen çiftler, nişanlar, düğünler, davetler, kına geceleri ve mevlüt törenleri gibi organizasyonlar için hediyelik eşya ürünleri satan işletmeler, her zaman kaliteli, yenilikçi ve şık hediyelik eşya üreten toptancılara ihtiyaç duyarlar. Büyük markalar ve kurumsal işletmeler hem iş ilişkilerini hem de müşteri ilişkilerini geliştirmek için marka elçisi olan, kurumsal hediyelik ürünlerini toptan almak isteyebilirler. Hediyelik eşya üretimi yapan firmaların bile, koleksiyon zenginliği ve ürün çeşitliliği için hediyelik eşya toptancılarına ihtiyaçları vardır. Hediyelik eşya dükkânları, işletmeler ve tüm kurumsal alışverişler için her açıdan güvenilir bir toptancı arayışında iseniz doğru adrestesiniz. Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya üreticisi ve toptancısı olan Myros, onlarca kategoride bulunan binlerce tasarım, işçilik, malzeme kalitesi, avantajlı fiyatlar, adil satış politikaları, hassasiyetle yapılan teslimatları ile hediyelik eşya dükkânları ve tüm işletme sahipleri için tam anlamıyla istedikleri güvenilir hizmeti sunar. Bulunduğunuz bölgeye yakınlığına göre, Antalya hediyelik eşya için Antalya Toptan Şube, Manavgat Toptan Şube, İzmir hediyelik eşya siparişleri için İzmir Toptan Şube veya Marmaris Toptan Şube içinde bulunan showroomlardan ürünleri seçerek sipariş verebilirsiniz.  Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Marmara, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki dükkanlarınız veya yurt dışı satış noktalarınız için toptan hediyelik eşya siparişlerinizi, kullanıcı dostu online sitemiz üzerinden,  avantajlı fiyatlardan ve kampanyalardan faydalanarak verebilir,  bayi girişini kullanarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.