myros-popup.jpg (663 KB)
Gliserinli Sabunun Faydaları Nelerdir?

Gliserinli Sabunun Faydaları Nelerdir?

10 Kasım 2022

Gliserinli sabun günümüzde birçok kadının severek kullandığı ürünlerden bir tanesidir. Gliserinli sabunun cilde sağlamış olduğu faydaları saymakla bitiremeyiz. Hem cilde hem vücuda oldukça faydalı olan bu ürünü kullanmak pek çok kadına iyi gelmiştir. Doğal olan tüm sabunlarda gliserin mevcuttur. Gliserinli sabun, sabunun içine gliserin eklenerek yapılan ürünlerdir. Ortaya çıkan ürün ise birçok üründen farklıdır çünkü gliserin sabunu yarı saydam şeklindedir. Gliserinin içeriği aslında vücudu ve cildi nemlendirmeye yarar yani nemlendirici bir özelliği vardır. Gliserin ciltteki nemi korumanızı ve dengelemenizi sağlar. Bundan dolayı da pek çok kozmetik ürünlerinde, cilt bakım ürünlerinde nem dengesini korumak amacı ile kullanılır. Gliserin içermeyen sabunlar ise cilde nemlilik kazandırmadığı için cildi kurutup tahriş olmasına sebep olabilir. 

Gliserinli sabun faydaları arasında sayabileceğimiz en önemli özelliği cilde büyük oranda nemlilik sağlamasıdır. Gliserinli sabunlar aynı zamanda tüm cilt tipleri için farklı şekilde üretilmektedir. Yani kuru ciltliler, karma ciltliler ve yağlı ciltliler olmak üzere her 3 cilt tipi için farklı gliserin sabunu mevcuttur. En hassas ciltler bile gözü kapalı gliserinli sabunu cildine tercih edebilir. Yine en çok merak edilen soruların başında ise gliserinli sabun ne işe yarar? Sorusu gelmektedir. Gliserinin cilde birçok faydası olduğu gibi egzama ve sedef hastalığı olan kişilerin cilt problemlerinde güvenle kullanabileceği ürünlerden bir tanesidir. Aynı zamanda akneye meyilli ciltler de de  gliserinli sabunu tercih edebilirler. Ciltte oluşan kuruluğu ve lekeleri gözle görülür bir şekilde gidermektedir. 

Gliserinli sabun, cilde uygulanabilecek en doğal yöntemlerden bir tanesidir. Gliserinli sabunun faydalarını saymakla bitmez. Cilde dost olduğu gibi saçınıza da gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu ürünün saça da oldukça faydaları vardır. Saç derisini nemlendirerek saç derisini besler, saçı kepek oluşumuna karşı korur, kepeği önler ve kuruluğu önüne geçerek saça her zaman nemlilik kazandırır.

1. Gliserinli Portakal Sabunu

Gliserinli sabun kullananlar ciltteki leke problemlerinin gittiğini ve kuruluk hissinin tamamen ortadan kalktığını belirtmektedirler. Gliserinin cilde birçok yararının olduğunu yukarıda da bahsetmiştik. Gliserinli portakal sabunu ise tüm marketlerde ve kozmetik satan yerlerde rahatlıkla bulabileceğiniz bir üründür. Tüm cilt tipleri rahatlıkla gliserinli portakal sabunun kullanabilir. 

Düzenli kullanımda ciltteki leke problemlerinin giderilmesine ve kırışıklıkların ortadan yok olmasına yardımcı olur. Cilde aynı zamanda pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırır. Gliserin sabununu cildinize kullanabileceğiniz gibi saçlarınıza da güvenle kullanabilirsiniz. Saç köklerinizde oluşan kepeğe iyi gelir, saçlarınızın güçlenmesine yardımcı olur ve bununla da kalmayıp saç derisini besler.

2. Gliserinli Papatya Sabunu

Papaya taneleri ve papatya özü ile üretilen papatya gliserinli sabun kullananlar bu sabundan oldukça memnun kaldıklarını dile getirmişlerdir. Düzenli kullanımda cildi yeniler ve cilt tazeliğini ön plana çıkarır. Aynı zamanda düzenli kullanım sonrası ciltte gözle görülür kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Lekelerin azalmasını ve derinin sıkılaşmasını ve gözeneklerin açılmasını sağlar. Haftada en az 5 kez düzenli kullanımın yapılması gerekir. Gliserinli sabunu arkadaşınıza ve sevgilinize hediye olarak alabilirsiniz. Gliserinli sabunu kozmetik satan yerlerde ve büyük marketlerde bulabilirsiniz.

3. Gliserinli Okyanus Sabunu

Yine gliserinli okyanus sabunun faydalarını cilde saymakla bitmez. Eğer cildinize kozmetik ürünlerden ziyade doğal ürün tercih etmek istiyorsanız gliserinli okyanus sabunu hem kokusu hem de içeriğindeki doğal ürünler ile cildinize dost olacak bir üründür. Cildi yıpratmadan aynı zamanda koruyan ve yaşlanma karşıtı kırışıklıkların önüne geçen ve kokusu ile sizi adeta mest edecek bir sabundur. Ciltteki akne lekelerine oldukça iyi gelir. Cildin elastikiyetini korur ve kırışıklıkları giderir. Özellikle bu doğal sabunların düzenli kullanım sonrası cilde oldukça faydası olduğu görülmüştür. 

Gliserinli sabun sivilce karşıtı bir üründür. Eğer cildiniz sivilceli ise okyanus sabununa bir şans vermelisiniz. Kozmetik mağazalarında bulabileceğiniz okyanus sabunun denedikten sonra sizlerde çok seveceksiniz.

 

4. Gliserinli Nar Çiçeği Sabunu

Cildimiz oldukça gözenekli ve sürdüğümüz şeyleri çok çabuk emebilen bir yapıya sahiptir. Gliserinli sabun yapmak için soğuk pres işlemine gerek vardır ve bu işlem de oldukça uzun sürelidir. Fakat kimyasal madde içermeyen tamamen doğal içerikler barındıran doğal bir ürün vardır ki o da gliserinli nar çiçeği sabundur. Eğer cildinizi doğal ürünler ile şımartmak istiyorsanız gliserinli nar çiçeği sabunu tercih edebileceğiniz en güzel seçeneklerden bir tanesi olacaktır. 

Denedikten sonra arkadaşınıza, kız arkadaşınıza ve sevgilinize hediye etmek isteyeceğiniz bir ürün olacaktır. Cilde faydalarını saymakla bitmeyen nar çiçeği sabunun kokusu da çok güzeldir.

5. Gliserinli Okaliptus Sabunu

Cilt bakımının en önemli adımı cildi temizlemekten geçer. Güneş ışınlarına ve çevredeki hava kirliliğine maruz kalan cildimizi her gün düzenli olarak temizlemek ve hava aldırmak cilde yapabileceğiniz en güzel yatırımlardan bir tanesidir. Farklı yapılara sahip olan cilt tipleriniz için tamamen doğal ürünler tercih etmek ve kullanmak istiyorsanız gliserinli okaliptus sabunu tercih edebilirsiniz. 

Tamamen bitkisel içerikler ile zengin olup yüz ve vücut için kullanımı oldukça uygun olan okaliptus sabunun mutlaka denemelisiniz. Cilde genç bir görünüm ve parlaklık kazandıracaktır. Aynı zamanda cildi yenileyerek daha sağlıklı görünmesine katkı sağlayacaktır. Ciltteki kuruluk oranını dengeleyerek içerdiği nem ile cildi tazeler. Bununla da kalmayıp cildi besleyerek aknelere karşı korur. Aynı zamanda siyah nokta temizliğinde de oldukça işinize yarayacak olan bu ürün tam anlamı ile cilt sağlığı için üretilmiştir.

6. Gliserinli Orkide Sabunu

Cildimiz bakıldıkça ve her gün düzenli olarak nemlendirildikçe yenilenir. Çoğu kişi gliserinli sabun ne demek? Merak ediyor. Gliserinli sabun Şeffaf sabun olarak bilinmektedir. Cildi kuruluk hissine karşı koruyan, cildi nemlendiren ve cildi her zaman genç gösteren bir üründür. Eğer içeriği temiz ürünler kullanmayı seviyor ve kullandığınız ürünlerin doğal olmasını istiyorsanız gliserinli orkide sabunun mutlaka denemelisiniz. Hem kokusu hem de dokusu ile cildinize oldukça iyi gelecek olan orkide sabunu cildinizi kurutmadan cilt temizliğinde size yardımcı olacaktır. Cildinizi her gün düzenli olarak gliserinli orkide sabunu ile yıkayarak gözle görülür değişimi keşfedebilirsiniz.

Gliserinli Sabun Satan Yerler Nelerdir?

Gliserinli sabunun faydalarından bu kadar bahsetmişken bir de gliserinli sabun satan yerler nerelerdir bunlardan bahsedelim. Gliserinli sabun kozmetik satan yerlerde ve migros mağazalarında bulabilirsiniz. Migros mağazaları bu konuda en güvenilir alışveriş yapacağınız ve doğal ürünler alabileceğiniz yerlerden bir tanesidir. Aynı zamanda migros mağazalarından aradığınız ürünleri uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz.

Gliserinli Sabun Toptan Nasıl Satın Alınır?

Gliserinli sabun kullanmayı seviyor ve cildinize yatırım yapmak istiyorsanız gliserinli sabunlar sizin için en doğru tercih olabilir. Eğer gliserinli sabunu çok kullanan biriyseniz sabunu toptan alarak hem uyguna getirebilir hem de kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Gliserinli sabunların son kullanma tarihleri de çok uzun bir süre olduğu için gönül rahatlığı ile toptan olarak alışveriş yapabilir ve uygun olarak gerekli kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Toptan alabileceğiniz sitelerden birkaçı ise; Alibaba, Trendyol ve hepsi buradadır.

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.