myros-popup.jpg (663 KB)
Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

28 Mart 2022

İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta sözleriyle başlayan,iki farklı hayatı bir noktada birleştiren yolculuktur evlilik… Başka bir insanı keşfetmek ve ben ya da sen değil; biz olma yolunda ilerlemek üzere çıkılan bu aşk dolu yolculuğun ilk günü, tartışmasız çiftlerin en anlamlı günüdür. Her özel günde olduğu gibi hemen hemen herkes bu günü hatırlamaya ve kutlamaya önem verir. Gerek bu güzel günü tekrar anımsamak ve yaşanılan duyguları hissetmek gerekse dolu dolu anılarla geride bırakılan bir yılı taçlandırmak için evlilik yıl dönümü hediyesi almak iyi bir ritüel olacaktır. Peki eşe evlilik yıl dönümü hediyesi seçerken neleri göz önünde bulundurmalı? Onu mutlu edecek bir hediye nasıl seçmelisiniz? Evlilik yıl dönümünde alınacak hediyeyi, jestler, sözler ve her detay çok daha anlamlı kılar. Klasik hediye seçeneklerini düşünebileceğiniz gibi sitemizdeki kişiye özel ürünlerden oluşan evlilik yıl dönümü hediyesi fikirleriyle de hediyenize özel bi anlam yükleyebilirsiniz.

1. Fotoğraf Çerçevesi

Evlilik yıl dönümünüzde hem erkek hem de kadın için düşünülebilecek en romantik hediyelerin başında fotoğraf çerçevesi gelir. Aşkınızı mutlu bir evlilikle taçlandırdınız ve o gün hem sizin hem de eşinizin en mutlu olduğu gün. Anılarınızın taze kalması, gözünüzün değdiği her yerde eşinizin sizi, ve mutluluğunuzu görmesi inanın eşsiz bir hediye olacaktır. Ahşap malzemeden üretilmiş olup, dekorlamada dijital baskının kullanıldığı kişiselleştirilebilir fotoğraf çerçevelerimizle eşinize anlamlı bir hediye seçmiş olacaksınız.

 

2. Magnet

Hayatlarınızı birleştirdiniz ve ortak bir yaşama, eve ilk adımı attınız. Evinizi güzelleştirmek, dört duvar olmaktan çıkarmak için kendinize ve eşinize gösterdiğiniz özeni evlerinize de göstermek isteyeceğinizden şüphemiz yok. Her yerde sizden bir şeylerin olmasını istiyorsanız buzdolabınızda size özel bir magnetin olması da bu seçeneklerden biridir. Ana malzemesi plastik olan magnetlerimizi kişiye özel, istediğiniz tasarımda sizlerin beğenisine sunmaktayız.

 

3. Kupa

Evde oturup kahvenizi yudumlayacağınız kupaların size özel olması sizce de çok tatlı değil mi? Her eşe evlilik yıl dönümü hediyesi olarak alınabilecek kupalarımız, seramik malzemeden üretilmiş olup, dijital baskılıdır. Akla ilk gelebilecek bu hediyeyi siz de eşinize özel tasarlayıp, iyi bir hediye seçeneği olarak değerlendirebilirsiniz.

 

4. Saat

Evet hayat arkadaşınızla birlikteyken zaman sizin için anlamsız geliyor olabilir fakat zamanın akıp gittiği de bir gerçek  maalesef. Eviniz için ya da eşinizin ofisi için düşünebileceğiniz, camdan üretilen birbirinden şık saatlerimiz de evlilik yıl dönümü için hediye alternatifleri arasında yer alabilir.

 

5. Mumluk

Aşk demek mutluluk demek, aşk demek romantizm demek konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyoruz. Romantizm denince de mumlar olmazsa olmazlar arasında hemen beliriverir. İster romantik anlarınızın ambiyansını tamamlamak için isterseniz de sadece dekor amaçlı kullanmak için mumluk da yine bir evlilik yıl dönümü hediyesi olarak düşünülebilir.  Birbirinden farklı temalı ve tasarımlardan oluşan, aynı zaman da kokulu seçenekleri de bulunan mumluklar için sitemize göz atabilirsiniz.

 

6. Kar Küresi

Herkes için farklı anlama gelen ama çoğu kişinin bayılacağı bir hediye olan kar küreleri de evlilik yıl dönümü hediyesi için bir seçenek olabilir. Onlarca çeşit ve modelde her bütçeye uygun dekoratif cam kar küreleri sitemizde sizleri bekliyor.

 

Evliliğin 1. Yılında Ne Hediye Alınmalıdır?

Evliliğinizin ilk yılını geride bıraktınız ve birinci evlilik yıl dönümünüz geldi çattı. Her gelecek yıl, bu özel gün anlamlı olsa da birinci evlilik yıl dönümünüz sizin için çok daha anlamlı olacaktır. Geçen bir yılınızı hatırlamak ve kutlamak, eşinize olan aşkınızın taptaze olduğunu dile getirmek hem sizin  hem de eşiniz için çok önemlidir. Bu günü taçlandıracak hediyeye de olduğundan fazla özen gösterir ve hediye seçiminde zorlanabilirsiniz. Evlilik yıl dönümü hediyesi ne alınır sorusundan çok en güzel evlilik yıl dönümü hediyesi ne olabilir sorusuna cevap ararsınız. Genel geçer hediyelerdense daha özel bir hediye arayışı içine girmiş olabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmak için  birinci yıl dönümü hediyesi tavsiyelerimize de kulak verebilirsiniz. Birinci evlilik yıl dönümü hediyesi kadın için seçilecekse işiniz biraz daha kolay olabilir. Çünkü kadınlar ne istediklerini nelerden hoşlandıklarını dile getirme konusunda erkeklerden daha iyidirler. Buradan yola çıkarak hoşlanabilecekleri takılar, giysiler, aksesuarlar, kozmetik ürünleri yardımınıza koşacaktır. Bunun yanında eviniz için dekorasyon ürünleri de tercih edebilirsiniz. Birinci evlilik yıl dönümü hediyesi erkek için alınacaksa klasik hediyeler her zaman kurtarıcınız olacaktır. Tercihinizi saat, kol düğmeleri veya cüzdandan yana kullanabilir bunları kişiye özel hale de getirebilirsiniz. Yine eviniz için dekorasyon ürünlerini tercih edebilirsiniz.

 

Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Nasıl Paketlenir?

Evlilik yıl dönümü hediyenizi seçtiniz şimdi de sıra, hediye nasıl paketlenmeli sorusuna cevap bulmaya geldi. Bu soruya cevap olabilecek birçok alternatif bulunabilir. Bu alternatifleri tek tek eleyip, içinden size ve eşinize uygun hediye paketlenmesini bulmak için öncelikle hediye paketinizi hazır alıp almayacağınıza karar vermelisiniz. Birbirinden şık ve farklı renklerde hediye paketlerini dilediğiniz her yerden temin edebilirsiniz. Ama ben çok daha özel olmasını istiyorum diyenleri de buraya alalım. Paketinizi hazırlarken eşinizin sevdiği renkleri ve tarzını göz önünde bulundurmalısınız. Göz alıcı mı yoksa merak uyandırıcı mı olmasına da karar verdikten sonra paketlemenin nasıl olacağı sizin yaratıcılığınıza kalmış bir iş olacaktır. İster hazır olsun ister sizin hazırlamış olduğunuz bir paket olsun hediye kadar nasıl paketlediğiniz de çok önemlidir. Şık, kişiye hitap eden ve özen gösterilmiş bir paket olmasına dikkat etmelisiniz.

 

Evlilik Yıl Dönümü Hediyesine Nasıl Not Yazılmalıdır?

Hediyenizi aldınız, paketlemenizi yaptınız sıra şimdi de evlilik yıl dönümü hediyenizi eşinize sunmakta. Hediyenizi verirken öyle kuru kuru vermek tabiki eksik olacaktır. Güzel bir hediyenin tamamlayıcısı olan notları da unutmamak gerek. Ne yazmanız gerektiğinden çok nasıl yazmanız gerektiğiyle ilgili sizlere birkaç önerimiz olacak;

  • Her şeyden önemlisi anlamlı bir not yazmak için duygularınızı açıkça ifade edin.

  • Notta, varlığı için ne kadar mutlu olduğunuzu dile getirebileceğiniz gibi bu özel günün sizin için ne anlama geldiğini samimi bir şekilde dile getirin.

  • Kelimelerin kifayetsiz kaldığı oluyorsa çok güzel bir anınızı da yazarak tekrar aynı hisleri eşinizde uyandırabilirsiniz.

  • Son olarak yazdığınız kadar nasıl yazdığınızın da önemli olduğunu unutmayın. Not kağıdınızın rengi ve yazınızın şeklinin de özenli olmasına dikkat edin.

 

Evlilik Yıl Dönümünün Önemi Nedir?

Evlilik, hem kadın hem de erkek için dönüm noktasıdır. Bundan sonraki yaşamlarını iki kişilik yaşamanın, mutlu giden ilişkilerini taçlandırmanın adıdır. Her özel gün gibi bu gün de insanlar tarafından önemsenir. Evlendiği o büyük ve özel günü anmak, geçmişi hatırlamak ve gelecek için hayaller kurmak, planlar yapmak bütün çiftleri mutlu eder, heyecanladırır ve geleceğe umutla bakmalarını sağlar. Aşklarının eskimediğini göstermek, sevgilerini tekrar ile getirmek için evlilik yıl dönümüyle tekrar o güne dönüp, her yıl evlendiklerini günü hatırlayarak bağlılık sözlerini ve o anı taze tutmaya çalışırlar. Yıl dönümünün unutulmaması, çiftlerin tekrar aynı heyecanla kutlaması ve yaşaması, eşlerine olan sevgilerini ve eşlerine verdikleri değeri dile getirmenin en özel ve anlamlı yoludur.

 

Evlilik Yıl Dönümünü Unutmamak için Ne Yapılmalıdır?

 

Hemen hemen herkes ne kadar değer gördüğünü ve sevildiğini bilmek ister. Özel günlerden biri olan evlilik yıl dönümünde de eşler bunu karşısındakinden bekler ve bazen hatırlanmamak onları üzebilir. Eğer siz de bu günü unutmama konusunda kendinize güvenmiyorsanız, size o günü anımsatacak objeleri göz önünde bulundurabilirsiniz. Yaşam stresinden, yaklaşan yıl dönümünüzü unutmamak için not alabilir, size bugünü hatırlatması için birini tembihleyebilirsiniz. Unutmayın hatırlanmak ve sevilmek eşinize vereceğiniz en güzel hediyedir…

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.