myros-popup.jpg (663 KB)
Eva Magnet Nedir?

Eva Magnet Nedir?

05 Eylül 2022

Eva magnet dekoratif amaçlı tercih edilen hafif ve gösterişli ürünlerdir. Çok şık olması nedeniyle dikkat çeker. Farklı zevk ve dekorasyonlara uygun olan çeşitli magnet modelleri bulunmaktadır. Magnetlerin kullanımı oldukça kolaydır. Çoğunlukla küçük ebatlara sahiptir. Farklı bölgelere seyahat sırasında anı olarak magnet tercih edilir. Her bütçeye ve zevke uygun olan magnetler iyi birer hediye olarak tercih edilebilir. Evadan magnet tasarımlar çeşitli renk ve desenlere sahiptir. Eva kâğıdı kullanılarak tasarlanan bu magnetler ürünlerin üzerinde dekoratif amaçlı tercih edilmektedir. Kişiye özel olarak da tasarlanabilen eva magnetler hediye olarak tercih edilebilir. Magnet renkleri ve üzerine yazılan yazılar kişiye göre özelleştirilebilir. Magnet dekoratif olarak dünyanın her yerinden tercih edilen ürünlerdendir. Özel günlerde satın alınarak yakınlara hediye edilebilir. Eva magnet çeşitleri satın alırken şunlara dikkat edilmelidir:

  • Magnetin kime hangi amaçla satın alındığı göz önünde bulundurulmalı

  • Magnet tasarımında kullandığınız renklerin uyumlu olmasına dikkat edilmeli

  • Kişiselleştirilen eva magnetlerin baskı kalitesi özenli olmalı

  • Farklı şekil ve tasarımlara sahip olan magnetlerde tercih edilen şekillerin kusursuz olmalı

Eva Magnet Ne İşe Yarar?

Eva magnetler dekoratif olarak da kullanılabilir. Aynı zamanda firmalar, şirketler işlerine ait olan reklamlarını eva magnetler aracılığı ile yapabilir. Ayrıca şehirlerin, ülkelerin tanıtılmasında kullanılabilir. Kişisel fotoğrafların çıkartılıp eva magnet yapımı ile kişiler arasındaki özel anlar daha da özelleştirilebilir.

Eva Magnet Nasıl Yapılır?

Sizlerle evde sevimli magnet yapabileceğiniz bir örnek çalışma paylaşabiliriz. Bu magnetler mutfak dekorasyonunda buzdolabı süsü olarak kullanılmaktadır. Sevimli görünümleri nedeni ile yiyecek şeklideki süsler kişilerin en çok tercih ettikleri modeller arasındadır. Buzdolabınızın daha şık görünmesini isterseniz cupcake şeklinde magnet yapabilirisiniz. Cupcake yaparken 3 kat küçük parçalar ile ayrı ayrı hazırlandığı için eva parçalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Daha küçük parça evaları ise magnet süslemesi için kullanabilirsiniz. Uygulamanın yapımında kullanabileceğiniz simli ve düz evaları bir arada da kullanmanız mümkün. Bu konudaki tercih tamamen sizin göz zevkinize kalmış. Tasarımı size ait olan eva buzdolabı süsünü kendiniz veya sevdiklerinize hediye ederek kullanmak mümkündür.

Eva magnetler, yapımında farklı malzemeler kullanılarak üretilen ön yüzünde yer alan nesnelerin çeşitliliği ile farklı modellere sahiptir. Şehir ve ülke tanıtımlarında resimli ve farklı boyutlarda tasarlanan magnet çeşitleri kullanılmaktadır. Ayrıca eva magnet kişiye özel tasarlanabilen özgün hediyelik alternatifleri arasında da değerlendirilebilir. Eva magnet açacak modelleri, kullanışlı ürünlerdir. Ayrıca küçük, şık ve özgün magnet çerçeve modelleri, buzdolapları üzerinde iyi birer süs eşyalarıdır. İçerisine istenilen fotoğrafla özgünleşebilen eva magnet çerçeveler, anılarınızı taze tutmak için en güzel alternatiflerdendir. Aşağıda bazı eva magnet modelleri listelenmiştir.

  • Resimli Eva Magnet : Magnetler ön yüzünde çeşitli resimlerin yer aldığı malzemeler üzerine baskı yapılarak üretilir. Plastik, metal ve ahşap gibi çeşitli malzemeler üzerine dijital resim baskısı yapılarak magnet modellerini elde edebilirsiniz. Eva magnet resimli modelleri; şehir ve ülke resimleri, özgün görseller, şirket tanıtımları, firma reklamları, manzara resimleri, hayvan, figürlü resimler gibi rengarenk istenilen modellerde tasarım imkânı sunabilir. Özellikle buzdolabı magneti resimli modelleri, küçük ve şık tasarımları ile dekoratif amaçlı olarak kullanabilirsiniz. Resimli eva magnetleri, kendinize, ailenize ve yakınlarınıza satın alabilir ve arkadaşlarınıza hediye olarak sunabilirsiniz.

  • Kişiye Özel Eva Magnet:Eva Magnet tasarımları itibariyle özelleştirilebilir süs ürünlerindendir. İstenilen resim, model ve yazı ile kişiye özel magnet baskısı yapılarak istediğiniz malzeme kullanılarak üretebilirsiniz. Buzdolabı magnetini kişiye özel tasarımlarını istediğiniz forma dönüştürebilir, dekoratif amaçlı olarak hediyelik alma imkânı elde edebilirsiniz. Kişiye özel Eva Magnet modellerini, düğün ve nişan gibi özel günlerinizin bir hatırası olarak davetlilerinize sunabilirsiniz. Kişiye özel açacak magnet çeşitlerini istediğiniz şekillerde tasarlayabilir, kullanışlı ve süs eşyası olarak sevdiklerinize hediye ile mutlu edebilirsiniz.

  • Eva Magnet Açacak : Eva magnet açacak, hem magnet olarak buzdolaplarının üzerine asılabilen, hem de açacak olarak kullanılabilen ürünlerdendir. Gazoz ve şişe kapaklarını açmak için taşınabilen özelliktedir. Üzerinde özgün resimlerin veya objelerinin yer aldığı açacak eva magnetler, işlevsel hediyeliklerdendir. Şehir ve ülkelere özgü tasarımlar içeren resimli eva magnet açacak çeşitlerini, kendinize ve sevdiklerinize geziniz dönüşünde alabilirsiniz. Her tarza göre ve özel güne uygun olarak çeşitli tasarımları bulabileceğiniz açacak magnet modellerini, işletmelerinizde sergilemek içinde toptan alabilirsiniz.

  • Eva Magnet Çerçeve : Eva magnet çerçeve, çerçeve şeklinde boyutlarda tasarlanmış, farklı renk ve özelliklere sahip magnet modelidir. Eva çerçeve magnet; ahşap, plastik, gibi farklı malzemelerden üretilebilen, içerisine fotoğraf konularak özelleştirilebilir özelliğe sahip buzdolaplarının üzerine asılabilen süs ürünleridir. Eva magnet çerçeve nikah şekeri ile birleştirilerek düğün ve nişan gibi özel günler için tasarlanabilen modelleri davetlilerinize hatıra amaçlı sunabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız için buzdolaplarının üzerinde kullanmaları amacıyla hediye olarak güvenle bu ürünleri satın alabilirsiniz.

Eva Magnet Çeşitleri Nelerdir?

Dünyada sayısız çeşitliliğe sahip olan magnetler, her zevke uygun olarak tasarlanabilmektedir. Magnetler; kullanılan malzemeye, tasarım modeline ve kullanım amacına göre çeşitlilik gösterir. Eva Magnetler, farklılaşan çeşitleri ile her zevke dönüşme özelliğine sahiptir. Eva magnetler, eva kağıdına yapılan kendine özgün tasarımları ile farklılık gösterir.

1.Şehre Özel Eva Magnet

Ön yüzünde şehirlere özgü figürler ve resimler yer alan, arkasında mıknatıs bulunan magnetlerdir. Sayısız çeşitlere sahip eva şehir magnetleri gezi dönüşlerinin hatırası olan hediyeliklerdir. Kurumsal veya kişisel olarak şehirlere özgü tasarlanabilen ve kişiselleştirilebilen magnet çeşitleri ergonomik hediyelik olarak; sevdiklerinize, ailenize, dostlarınıza ve arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Dekoratif amaçlı olarak buzdolaplarını süsleyen şehre özel eva magnetler, koleksiyonların vazgeçilmez parçalarıdır. Ev ve ofislerde kullanılabilen özellikleri ile magnetler; gezilen şehirlere özgü magnet Ankara teması, İstanbul magnet teması, Şanlıurfa magnet teması, Mardin magnet teması ve Van magnet teması gibi birçok farklı tasarımlara sahiptir.

2.Özel Baskılı Eva Magnet

Kişiye özel tasarlanabilen ve kişileştirilebilen magnet çeşitleri hediyelik olarak; arkadaşlarınıza, ailenize, dostlarınıza ve sevdiklerinize satın alarak hediye edebilirsiniz. Özel Baskılı Eva Magnet kendine özgün tasarımlarıyla ile farklılık gösterir.

 3.Açacaklı Eva Magnet

Açacaklı eva magnetler, ön yüzünde farklı tasarımlar yer alıp ve arkasında mıknatıs olup buzdolaplarının üzerine asılabilen özellikte üretilir. Eva magnet açacaklar kullanışlı hediyeliklerdir. Soda açacağı magnetler ev veya işyerlerinde kullanabilirsiniz. Hediyelik açacak magnetler hatıra amaçlı, özel günleriniz tercih edebileceğiniz, manevi değeri yüksek hediyelikler olarak büyük önem taşır. Aile bireylerinize, akraba ve arkadaşlarınıza hediye olarak alabilirsiniz. Açacaklı Eva Magnet'i işletmelerinizde sergilemek ve satışını yapmak için toptan olarak satın alabilirsiniz.

Eva Magnet Nasıl Kullanılır?

Eva magnetlerin farklı kullanım alanları bulunmaktadır. Özelleştirilen hediyeler özel günlerde anı amaçlı hediyelik olarak tercih edebilir ve hediyenin yanında şık bir hediye kutusu içerisine yerleştirilebilirsiniz. Toptan eva magnet satın alarak iş yerinde çalışanlara hediye edilerek motivasyonu artırmaya yönelik tercih edebilirsiniz. Magnetler mutfakta dekorasyon amaçlı kullanabilirsiniz. Buzdolabı, bulaşık makinesi ve ankastre gibi eşyaların üzerinde şık görünüm oluşturmak amacıyla tercih edilebilirsiniz. Ayrıca dolap üzerine fotoğraf ya da not kâğıdı tutturmak için de kullanabilirsiniz.

Eva magnetler çocuk odalarında da tercih edilebilir. Odada tasarlanan magnet panosuyla çocuğu ilgiyle zaman geçirebileceği bir alan yaratabilirsiniz. Öğretici bilgilerle kişiselleştirilen magnetlerin kullanımı çocuklar için eğlenceli bir alan ve yetişkinler için de hızlı öğrenilmek istenen bilgiler magnet üzerine kullanılabilir. Dekoratif amaçlı tercih edilen magnetler mutfakta ankastre ürünleri gibi metal eşyalar üzerine yapıştırılabilir. Evadan magnet çerçeve içerisine istenilen fotoğraf yerleştirilerek metal yüzeylerde sergilenebilir. 

Eva Magnet Nereden Alınır?

Sınırsız magnet modellerine sahip, kaliteli ve doğa dostu üretimle, özgün tasarım magnet çeşitlerini Myros’un satış noktalarından satın alabilirsiniz. Kişiye özel magnet tasarımlarınız iletebilir ve ayrıca online magnet çeşitlerini inceleyerek satın alabilirsiniz. Myros’un kaliteli malzeme kullanarak, özel şekillerde üretmiş olduğu magnetlerden istediğiniz modelleri seçebilir, üretilen magnet çeşitlerinden toptan eva magnet alımı yapabilirsiniz. 

Farklı malzemeler ile yapılan, özel şekillerde tasarlanıp üretilen evadan magnet kalıpları çeşitleri yaygın olarak kullanılan süs ürünleridir. Her şehre ve ülkeye özgü tasarımlar ile birleşen resimli magnetler, küçük hediyelik hatıralar olarak tercih edilebilen ürünlerdir. Günümüzde minimal tasarım magnet ürünler, dünyanın gezilebilecek her noktasına özel ve sayısız magnet modelleri ile çeşitlenmektedir. Çok geniş tasarıma sahip olan buzdolabı magnetleri, istediğiniz modelde magneti tasarlayabilir ve sevdikleriniz için kalıcı ve özgün hediyelik alabilirsiniz. Özellikle gezilip görülen yerlerin bir hatırası olarak alınan magnetler, hemen her evde karşımıza çıkmaktadır. Koleksiyon amacıyla sıklıkla buzdolaplarını süsleyen magnetler, her biri bir hatırayı barındırmaktadır.

Evadan magnet modelleri için Myros'un toptan satışını tercih edebilirsiniz. Düğün ve nişan organizasyonları için tercih edilen magnetleri size özel tasarlanabilir özelliğiyle hatıralık olarak özel günlerinizi taçlandırabilirsiniz. Myros ile özel anınızı magnet ile güvenle taçlandırabilirsiniz.  Ayrıca magnetlerin dayanıklı ve uzun ömürlü malzeme kullanılarak üretilmiş olanları uzun yıllar anı olarak saklamanıza ve bu süreçte bozulma yaşamamanıza yardımcı olur. Bunu garantiye alabilmek adına Myros'u güvenle tercih edebilirsiniz.

Dünyanın en büyük magnet üreticilerden Myros magnetleri; çeşitliliği ve kalitesi ile büyük ve güçlü toptan hediyelik eşya ile tercih edebilirsiniz. Ayrıca Myros’un kişiye özel tasarım imkânı sunduğu magnet ürünleri kendiniz, sevdikleriniz için tasarlayabilir ve satın alabilirsiniz. Özelleştirebilir magnet ürünleri, düğün ve nişan organizasyonlarınız için de tercih edebilir, firmalarınız için Myros'tan toptan magnet siparişi verebilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.