myros-popup.jpg (663 KB)
En İyi Yılbaşı Çekiliş Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

En İyi Yılbaşı Çekiliş Hediyesi Fikirleri Nelerdir?

07 Kasım 2022

Yılbaşı hediye çekilişi, hediyenin fiyatına  limit belirtilerek alınan ve kimi zaman hediyelere, kimi zaman kişilere numara verilerek, kapalı bir kutu ya da torbada hazırlanmış numaratörlerin  rastgele seçilmesi ile hediyeyi alacak kişi ile hediyenin eşleşmesi  yöntemidir. Özellikle işyeri, okul, spor takımı, sosyal kulüpler gibi  kalabalık grup arkadaşlıkları olan yerlerde yılbaşı yaklaşırken çok uygulanan bir yöntemdir. Aynı zamanda, hizmet ve ürün satışı yapan ulusal ve büyük markalarda da  yılbaşı çekiliş kampanyaları yapılır. Yılbaşı yaklaşırken, büyük alışveriş merkezlerinde ve her çeşit ekranlarda sık sık göreceğiniz reklam kampanyalarının radyo, televizyon, internet, toplu ulaşımların dijital ve baskı afiş  ortamlarında tanıtıldığı bu yılbaşı çekilişlerinde, müşterilere belirli bir tarih aralığında satın aldıkları ürün ve hizmet karşılığında kodlar verilir. Belirtilen tarih bittikten sonra noter huzurunda yapılan çekiliş karşılığında, firmanın belirttiği kampanya içeriğindeki vaat edilen kurumsal hediyeler teslim edilir. Migros yılbaşı çekilişi, Carrefour yılbaşı çekilişi, Akbank Teknosa yeni yıl hediyesi çekilişi, Kayseri park çekiliş hediyesi, Piazza Kahramanmaraş çekiliş hediyesi, Seafight çekiliş hediyesi, Türk Telekom’dan telefon hediyesi çekilişi gibi yılbaşı yaklaşırken her köşe başında rastladığınız bu tür kurumsal çekilişler aynı zamanda bir tanıtım ve pazarlama stratejisidir.   

Yılbaşı demek sürpriz hediye demektir.Yılbaşı çekilişi hediyesi  yapımı mutluluğu paylaştırmak ile eş anlamlıdır. Gönül herkesi mutlu etmek ister ancak bunun mümkün olmadığı durumlarda yılbaşı çekilişi hediyesi imdada yetişir. İnsanlar bu dönemde aileleri, dostları, okul arkadaşları, ofis arkadaşları ile çok fazla hediye alış verişinde bulunur. Bu nedenle ister birey ister kurum olsun, bütçede hediye alışverişi için en çok harcama yapılan dönemdir.  Yılbaşı çekilişi, sevilen kalabalık bir grup arkadaşa hediye almayı planlayan kişileri, çok fazla harcama yapmaktan kurtararak, aynı ortamda yılbaşı partisi kutlayan herkesin hediye almasına ve mutlu olmasına aracı olur.

Mutluluğun paylaşılarak çoğaldığı, yılbaşının bu özel günlerinde, okulda, şirkette, sosyal kulüpte, spor takımınızda, dostlar veya aile arasında yapılan yılbaşı çekilişlerinde verebileceğiniz hediye türlerini sizin için listeledik:

  • Yılbaşı Temalı Seramik Kâse

  • Yılbaşı Temalı Anahtarlık

  • Yılbaşı Temalı Kupa

  • Yılbaşı Temalı Magnet

  • Yılbaşı Temalı Kristal Kardan Adam

  • Yılbaşı Temalı Açacak

  • Yılbaşı Temalı Anahtarlık

  • Yılbaşı Temalı Bardak Altlığı

  • Yılbaşı Temalı Biblo-Heykel

  • Yılbaşı Temalı Fotoğraf Çerçevesi

  • Yılbaşı Temalı Hap Kutusu

  • Yılbaşı Temalı Kupa

  • Yılbaşı Temalı Magnet

  • Yılbaşı Temalı Mumluk

  • Yılbaşı Temalı Tepsi

  • Yılbaşı Süsü

  • Kırmızı eldiven ve bere takımı

  • Kırmızı Polar Battaniye

  • Kırmızı Çorap

  • Kırmızı Terlik

  • Kırmızı Kazak, T-Shirt, Sweatshirt

  • Termos

  • Takvim

Kırmızı Polar Battaniye

Yerkürenin büyük çoğunluğunda yılbaşı genellikle karlı ve soğuk havalarda kutlanır. Noel Baba, yılbaşının en önemli ve en çok bilinen sembolüdür. Her zaman sırtında taşıdığı hediye paketleri ile dolu çuvalı ve kutuplardaki buzullarda kullanılan kızağı çeken ren geyikleri ile hediyeleri dağıtırken, kalın kırmızı tulumu ve ucu ponponlu beresi ile  birlikte tasvir edilir. Bu nedenle yılbaşı temalarında bol bol Noel Baba, çam ağacı ve ren geyiği yanında bolca kar taneleri ve kardan adam desenleri bulunur. Söz konusu kış, kar ve soğuk havalar olunca yılbaşı çekilişi hediyesi olarak en gözde ürünlerden biri kırmızı polar battaniye ürünleridir. Yılbaşı döneminde piyasada bolca satışa sunulan çeşitli boyutlarda kırmızı polar battaniyelerin düz veya ekoseli, geyikli, puantiyeli, noel babalı, çam ağaçlı, kar taneli desenlerde  yılbaşı temalı olanlarını rahatlıkla herkese hediye edebilirsiniz. Kullanılan malzemenin türüne ve boyutuna göre, kırmızı polar battaniyelerin ortalama fiyatları, 70 lira ile 1500 lira arasındadır. 

Yılbaşı Temalı Seramik Kase

Geyik, çam, kar tanesi desenleri ile yılbaşı havasını yansıtan kaseler, seramik ve el işçiliği ile yapılır. Piyasada hediyelik satan firmalarda çeşitli boyutlarda ve renklerde set veya tekli olarak alabileceğiniz kaselerin ortalama fiyatları 48 lira ile 150 lira arasındadır.Yılbaşı çekilişi hediyesi olarak herkese alabileceğiniz, atıştırmalıklar ve çerezler için kullanılan kaseleri, Myros’un kataloglarındaki hazır ürünlerinden satın alabilir, kurumsal ve toptan alımlarınız için avantajlı fiyatlardan faydalanmak isterseniz bayii girişini kullanarak sipariş verebilirsiniz.

Yılbaşı Temalı Anahtarlık

Anahtarlıkların boyutu küçüktür ama anlamı çok büyüktür. Yeni yılda herkesin o yıl içinde gerçekleştirmek için bir hedefi vardır. Evlerinde yılbaşı ağacı kuranların, bu dileklerinin her biri için bir anahtar veya anahtarlık asması bir gelenektir. Tüm fırsat kapılarının açılmasının sembolü olan anahtarlıklar bir ev, iş, terfi, yeni bir araba ya da taze başlangıçlar hayali kuran birine verildiğinde, dileğini gerçekleştirmek için gösterdiği çabaya en güzel motivasyon olur. Ucunda bir dilek kartıyla verilen yılbaşı temalı anahtarlıklar hediyeyi alan herkesi heyecanlandırır. Ahşap üzerine lazer kesim ile üretilen yılbaşı temalı anahtarlıkların boyutları, 4 cm ile 11 cm arasındadır. Yılbaşı çekilişi hediyesi  için en çok tercih edilen herkese hediye verebileceğiniz anahtarlıkları, 20 lira ile 70 lira arasında bulabilirsiniz. Aynı zamanda Myros’un kataloglarındaki,  sevimli hayvanlar ve kış desenleri olan, kaliteli ve zengin yılbaşı temalı hazır ürünlerinden tekli veya karma olarak satın alabilir, kurumsal ve toptan alımlarınız için avantajlı fiyatlardan faydalanmak isterseniz bayii girişini kullanarak sipariş verebilirsiniz. 

Yılbaşı Temalı Kupa

Yılbaşı ve kış atmosferi her zaman buharı tüten sıcak bir içecek ile tamamlanır. İster çay, ister kahve ya da meyveli, likörlü, şaraplı bir punch olsun yılbaşı günü, mutlaka sıcak bir şeyler içilir. Yılbaşının sembolü olan, Noel Baba, çam ağacı, kar taneleri, ren geyiği, kardan adam desenleri ile  üzerine serigrafi tekniği ile dekorlama yapılan seramik kupalar, yılbaşı hediye çekilişi  dönemlerinin vazgeçilmezlerindendir. Boyutları 8cm  ile 9 cm arasında olan kupaların ortalama fiyatları 75 lira ile 150 lira arasındadır. Herkes için rahatlıkla yılbaşı hediyesi olabilecek kupalardan, Myros’un kataloglardaki kaliteli ve zengin yılbaşı temalı çeşitlerinden karma veya tekli olarak satın alabilirsiniz. Kurumsal ve toptan alımlarınız için avantajlı fiyatlardan faydalanmak isterseniz bayii girişini kullanarak sipariş verebilirsiniz.   

Yılbaşı Temalı Magnet

Yılbaşı temalı magnet ürünleri,  yılbaşı çekilişlerinde tesadüfen size çıkan,  yeni tanıştığınız ve kişisel tercihleri hakkında henüz bir şey öğrenemediğiniz kişiler için en ideal ürünlerdir. Üzerindeki neşe dolu mutlu yıllar mesajları ve kırmızı renkleri ile alan kişinin hoşnut olacağı, ofisinde, odasında rahatlıkla kullanabileceği dekoratif ürünlerdir. Epoksi üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılan yılbaşı temalı magnetlerin boyutları 6 cm ile 7 cm arasındadır. Yılbaşı çekilişi hediyesi  olarak her kurumda, işletmede, okulda, sosyal kulüpte ya da spor takımında olan her yaştan, herkes için  alınabilecek magnet ürünlerinin boyutları ve malzemesine göre ortalama fiyatları, 19 lira ile 20 lira arasındadır. Yılbaşı çekilişi hediyesi  için, kaliteli ve zengin çeşitli yılbaşı temalı magnet ürünlerinden, Myros’un kataloglardaki hazır çeşitlerinden karma veya tekli olarak satın alabilirsiniz. Kurumsal ve toptan alımlarınız için avantajlı fiyatlardan faydalanmak isterseniz bayii girişini kullanarak sipariş verebilirsiniz.

Kristal Kardan Adam

Yeni yılın ışıltılı günlerine en uyumlu hediyelerden biri de kristal kardan adam biblolarıdır.  Ofiste ve evde masaüstü ve raflarda dekoratif amaçlı süs olarak kullanılan kristal kardan adam bibloları, yılbaşı çekilişi hediyesi  olarak şık ve kaliteli seçeneklerden biridir. Şirket yöneticilerine, okulda öğretmen ve müdürlere, kadın yöneticilere, annelere, sevgiliye rahatlıkla  alınabilir. Kristal camların faset kesitleri sayesinde  elmas gibi parlayan ve el işi ile dekorlama yapılan figürlerin boyutları 25 cm ile 30 cm arasındadır. Yılbaşı çekilişi hediyesi için Myros’un kataloglarındaki şık ve kaliteli çeşitlerinden kolaylıkla seçebileceğiniz kristal kardan adam figürlerinin ortalama fiyatları, 85 lira ile 700 lira arasındadır. Kristal figürlerin tüm seçeneklerinden karma veya tekli ürün alabilir, kurumsal siparişleriniz için avantajlı fiyatlardan faydalanmak isterseniz, toptan satın alım için  bayii girişini kullanabilirsiniz.

Mum

Kardan adam, ren geyiği, çam ağacı ve kar tanesi desenli yılbaşı temalı metal kutu mumlar yılbaşı gecesini aydınlatan en sevimli ve sıcak ürün seçeneklerindendir. Her evde, ofiste ve mekanda dekoratif ve aydınlatma amaçlı kullanılabilir. Farklı renk ve desenlerdeki yılbaşı temalı metal kutu mum ürünlerinin boyutları, 3 cm ile 7 cm arasındadır. Büyüklüklerine ve türlerine göre piyasadan bulabileceğiniz mum ürünlerinin ortalama fiyatları, 30 lira ile 1300 lira arasındadır. Yılbaşı çekilişi hediyesi olarak  herkese uygun olan mum ürünlerinden, Myros’un kataloglardaki kaliteli ve zengin yılbaşı temalı çeşitlerinden, karma veya tekli olarak satın alabilirsiniz. Kurumsal ve toptan alımlarınız için avantajlı fiyatlardan faydalanmak isterseniz bayii girişini kullanarak sipariş verebilirsiniz. 

Anneye Yılbaşı Çekiliş Hediyesi Ne alınır?

Çocuklar için eğlenceli bir etkinlik olan aile içindeki yılbaşı çekilişlerinde anneniz size çıktıysa ve anneye hediye almanız gerekiyorsa işiniz çok kolaydır. Giyebileceği kırmızı çorap, kırmızı terlik, kırmızı kazak, t-shirt, sweatshirt gibi yılbaşı temalı ürünler her zaman kullanırken mutlu olacağı eşyalardır. Aynı zamanda, evde mutfakta hem kullanıma yönelik hem de dekoratif ürünler alınabilir. Yılbaşı temalı tepsi, kupa, seramik kâse, tabak, bardak altlığı ya da yılbaşı temalı biblo-heykel, fotoğraf çerçevesi,  mumluk, çanta askısı veya ayna hediye edilebilir. Her bireyin hayatındaki en önemli kişi olan, sevgisi, şefkati ile her zaman çocuklarına destek olan anneler için alınan hediyelerin, ürün kalitesine ve kullanabileceği bir eşya seçmeye dikkat edilmelidir. Giysi için beden ölçülerinin doğruluğundan emin olunmalıdır. Seçilen hediye, şık görünmesi için özenle paketlenmeli ve mutlaka içten sevgi sözcüklerinin olduğu umut dolu bir not yazılmalıdır.

Babaya Yılbaşı Çekiliş Hediyesi Ne Alınır?

Evde yapılan yılbaşı çekilişinde hediye almanız gereken kişi babanız ise, onun bedenine uygun  terlik, çorap, şapka, bere, kazak, hırka, süveter gibi ürünler alınabilir. Ancak, giysi hediye etmek için beden ölçülerinin doğruluğundan emin olunmalıdır. Her evin mutlaka bir baba koltuğu vardır ve o koltukta her zaman kış mevsiminde dizlerine örteceği,  yılbaşı temalı kırmızı polar battaniye de babaların en sevdiği hediye ürünlerdendir. Ayrıca babalara mesleğine uygun kartvizitlik, yılbaşı temalı anahtarlık, açacak, magnet, kupa, bardak altlığı, eğer kullanıyorsa sigara tabakası ve küllük alınabilir. Sevdiklerimize hazırladığımız tüm hediye paketlerinde olduğu gibi babaya seçilen hediye de özenle paketlenmeli ve mutlaka sevgi dolu bir mesaj yazılan yılbaşı kartı eklenmelidir. 

Arkadaşa Yılbaşı Çekiliş Hediyesi Ne Alınır?

Yılbaşı çekilişi en yaygın olarak okul, ofis gibi çevremizde arkadaş sayımızın çok olduğu gruplar içinde uygulanır. Bu nedenle yılbaşı çekilişi hediyesi genel olarak arkadaşlar için alınır. Çoğunlukla çekiliş yapılırken,  haksızlık olmaması adına, hediyenin fiyatına herkesin satın alma gücüne göre, ortalama bir limit belirlenir. Bu tür çekilişler sonunda arkadaşınıza hediye alırken bu kurallara özen gösterilmelidir. Arkadaşa yılbaşı çekilişi hediyesi olarak yılbaşı temalı kırmızı polar battaniye, çorap, şapka, bere, eldiven, kaşkol gibi ürünlerin yanında anahtarlık, açacak, magnet, kupa, bardak altlığı, kullanıyorsa sigara tabakası ve küllük de alınabilir. Hediye ürün kırmızı renk ambalajlarla,  yılbaşı temalı ve eğlenceli bir şekilde özenle paketlenmelidir. Ayrıca, hediye paketine,  umut ve sevgi dolu bir mesajın el yazınızla yazıldığı bir yılbaşı kartı not olarak eklenmelidir.   

Sevgiliye Yılbaşı Çekiliş Hediyesi Ne Alınır?

Genellikle sevgililerin çift arkadaşları olur. Yılbaşı gecesi çiftlerden oluşan arkadaşların olduğu bir parti ile geçirilecek ise, hem eğlence hem de heyecan olsun diye yılbaşı çekilişi yapılabilir. Böyle durumlarda, çekilişte hediye almanız gereken kişi sevgiliniz ise hediye alırken dikkat etmeniz gereken bir durumdur. Yılbaşı çekilişi için ürün tipi  ya da fiyat limiti kuralı konulmasa bile, çok pahalı veya kişisel bir ürün alınmamalıdır. Sevgiliye yılbaşı çekilişi hediyesi olarak eğlenceli mesajlar içeren kupalar, birlikte çekilen fotoğrafınızın olduğu bir çerçeve, yılbaşı temalı anahtarlık, magnet, mum, kristal biblo ya da kırmızı polar battaniye alınabilir. Kırmızı paket kağıdı ve yılbaşı temalı ambalajlarla hazırlanmış özenli bir hediye paketi yapılmalıdır. Sevgi ve umut dolu, güzel dileklerin olduğu el yazınızla hazırlanmış bir mesajı taşıyan sevimli bir yılbaşı kartı eklenmelidir.   

Yılbaşı Hediyeleri Nereden Alınır?

Okulda, işyerinde, kulüpte, grup veya takım arkadaşlarınız arasında ya da aile arasında  yılbaşı çekilişine mi katıldınız? Müşterileriniz için yılbaşı çekiliş kampanyaları düzenleyerek onlara sizi hatırlatan kaliteli ve özel hediyeler mi vermek istiyorsunuz? Yılbaşı çekilişi hediyeleri nereden alınır diye düşünmeyin. Yeni yılın yaklaşmaya başladığı bugünlerde üstün kaliteli zengin ürün çeşitleri, kaliteli hizmet anlayışı, hızlı ve güvenilir lojistik ve teslimat hizmetleri, satış sonrası destek ekibi ile Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya firması Myros sizin için en doğru adrestir. Tüm yılbaşı çekilişi hediye ürün siparişleri için, Myros ‘un farklı kategoriler ve temalar içeren, kaliteli ve zengin tasarımlara sahip binlerce ürün çeşidinden yararlanabilir,  kataloglardaki hazır türlerinden karma veya tekli ürün alabilirsiniz. En önemlisi ise, koleksiyonlardaki özelleştirilebilir modellerden tercih ederseniz, kişiye özel isimler yazdırarak, özgün kişisel özel tasarımlar yaratabilirsiniz. Tüm yılbaşı çekilişi süreçleriniz için yapacağınız kurumsal alışverişlerde, toplu siparişlerdeki avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanmak için, Myros’ un kullanıcı dostu web sitesi üzerinden bayi üyeliği yaparak toptan alışveriş yapabilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.