myros-popup.jpg (663 KB)
El Yapımı Hediye Çeşitleri Nelerdir?

El Yapımı Hediye Çeşitleri Nelerdir?

27 Şubat 2023

El yapımı hediyeler, yaratıcı zekâ, yetenek ve kullanışlı malzemeler ile hayal gücünün doğurduğu en renkli ve etkileyici hediyelik eşya ürün çeşitleridir.  Çok farklı malzemeler ile üretilen, değişik kategorilerde ve çeşitlilikte olan el yapımı hediyeler, tüm ayrıntıları insan eli ile yapılan, insanın sabrı, yeteneği ve parmak izi ile ruh kattığı, eşi benzeri olmayan ürünlerdir. El yapımı hediyeler, seri üretim hediyelik eşyalardan farklı olarak aynı malzemeler kullanılsa bile aynı üründen bir daha asla ikincisinin yapılamadığı benzersiz eşyalardır. Bu nedenle el yapımı hediyeler, sevdiklerinize anlamlı bir hediye, özel ve değerli bir eşya vermek istediğiniz zaman, ilk tercih edilen ve hediyelerin en özeli kabul edilen ürünler arasında yer alır.

Tarihin en eski uygarlıklarına yuva olan Anadolu toprakları, el yapımı hediyelikler ve el sanatları konusunda oldukça zengin bir mirasa sahiptir. Ülkemizin hemen her yöresinde halıcılık, kilimcilik, taş işlemeciliği, ahşap oymacılığı, gümüş işçiliği, demircilik ve kadınların yaptıkları dantel, işleme, makrome, mekik oyaları, iğne oyaları gibi işlere meraklı olan ve atalarından öğrenerek çocuklarına öğretmeye çalışan ustalar bulunur. Geleneksel Türk El Sanatları arasında yer alan tekniklerden olan deri işçiliği, ebru sanatı, kaligrafi sanatı, çinicilik, seramik-çömlek yapımcılığı, kumaş dokumacılığı, işlemecilik, oya yapımcılığı, taş işçiliği, bakırcılık, sepetçilik, değerli maden işçiliği, örmecilik, ahşap ve ağaç işlemeciliği kullanılarak bölgesel özellikler taşıyan yerel temalı ürünler ve eşyalar üretilir. El yapımı hediyelikler, makinelerden bağımsız olarak el işçiliği ile üretildiği için yapım aşamaları oldukça zahmetli ve uzundur. Ancak onları özel ve değerli kılan özellik de budur. Bu özellikleri ile el yapımı hediyeler sevdiklerimize kendilerini daha özel ve değerli hissettirir.

Tüm sevdiklerinize en az sevginiz kadar kıymetli bir hediye vermek istiyorsanız, el yapımı hediyelerden faydalanabilirsiniz. El yapımı kolye, el yapımı deri defter, mum, dekoratif kutu, masaüstü dekor, mumluk, nazar boncuğu, fotoğraf çerçevesi, kar küresi, duvar süsü, rüzgar çanı ve düş kapanı sevgiliye anlamlı el yapımı hediyeler arasındadır. Arkadaşlarınıza, dostlarınızın ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik olarak alacağınız bardak altlığı, biblo-heykel, bileklik, bira bardağı, kupa, küllük, lamba, magnet, anahtarlık, açacak, anahtarlık askısı, saat, sigara kılıfı, kartvizitlik, kalem, takvim, notluk türündeki hediyeler el yapımı çeşitlerinin en kullanışlı olanlarıdır. Diğer taraftan, el yapımı hediyeler anneye alınabilecek en uygun hediye türleridir. El yapımı hediyeler anneler günü hediyesi olarak alabileceğiniz ürünlerden aşurelik, cezve, çay bardağı demlik-çaydanlık, kahvaltı takımı, kahve fincanı, kâse, kaşık altlığı, nihale, peçetelik, şekerlik, sürahi, şişe, şişe tıpası, tepsi, tuzluk gibi ürünler mutfaklarına özel bir hava katacak ve onları mutlu edecektir. El yapımı hediyelikler arasında olan buhurdanlıklar, çanlar, duvar tabakları, peştemallar, sabunlar, tütsülükler, vazolar, biblolar, mum ve mumluklar tüm sevdiklerinize rahatlıkla hediye verebileceğiniz özel ürünlerdir.

Tüm bu sıradışı el yapımı ürünler ile sizin için en değerli olan kişilerin yaşam alanlarına veya çalışma ortamlarına otantik ve renkli dokunuşlar katabilirsiniz. Onlara verdiğiniz her bir el yapımı hediye ürün, doğallığı ile mekânda pozitif bir enerji oluşturarak zihinsel ve bedensel rahatlama sağlayacaktır. Eğer sevgiliye anlamlı el yapımı hediyeler, el yapımı hediyeler anneler günü hediyesi, dünya kadınlar günü el yapımı hediyeler, sıradışı el yapımı hediyeler, el yapımı yılbaşı hediyesi, el yapımı hediye kutusu gibi özel günler ve kişiler için el yapımı hediyelikler arayışınız varsa doğru yerdesiniz. Türkiye’nin en büyük, güçlü ve kaliteli  hediyelik eşya üreticisi ve satış firması Myros sizin için en uygun adrestir. Tüm sevdiklerinize özel, tamamen doğal malzemeler ve el işçiliği ile üretilen Myros’ un el yapımı ürünler koleksiyonundaki kataloglardan seçerek bireysel satın alım yapabilirsiniz. Turistik işletmeler, otantik ve yerel kafeteryalar, restoranlar, hediyelik eşya dükkanları tüm kurumsal alışverişleriniz için toptan hediyelik eşya siparişi vermek isterseniz bayi sayfasından üyelik başvurusu yapabilirsiniz. Üyelik başvurunuz onaylandıktan sonra bayi girişini kullanarak sipariş verdiğinizde avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

1. Mum          

Metal ve ahşap kutulu, cam fanus, bardak ve seramik hazneler içindeki mumluk çeşitleri ve doğal taşlar, deniz kabukları, kurutulmuş çiçek, kahve, baharat türleri ile dekorlanan, çeşitli temalar, renk ve desenler ile üretilen dekoratif mumluk ürünleri, el yapımı hediyelikler içinde en şık ve özel objeler arasındadır. Gezi ve seyahatlerin dönüşünde anı hediyelik olarak da alınan mum ürünlerinden el yapımı hediyeler anneye, sevgiliye ve doğum günleri, yılbaşı gibi özel günlerde tüm aile üyelerine, dostlara ve arkadaşlara hediye vermek amacı ile alınabilir. Hazneli olanlarının üzerine el işçiliği ile dekorlama yapılan mum ürünlerinin heykel formunda olanları da tamamen el yapımı ile üretilir.   Renkleri, kokuları, şekilleri ile salonda, bahçelerde, balkonlarda, teraslarda, yatak odasında, banyoda, çalışma odasında, ofislerde, hemen her yerde her an kullanabileceğiniz mum ürünlerinin boyutları 4 cm ile 10 cm arasındadır. Tüm sevdiklerinize hediye edebileceğiniz, hem ortama pozitif enerji veren, hem de şıklığı sofistike görüntüsü ile dekorasyonlara heyecan katan mum ürünlerini, Myros’ un el yapımı mum koleksiyonu arasından seçebilir, tekli veya karma seçenekleri ile  bireysel ve kurumsal olarak  satın alabilirsiniz.

2. Deri Defter

Sanal kayıtların, dijital klavyelerin kalem ve defterin yerine geçtiği günümüzde, bu ikilinin analog disiplinine hayran ve elle tutulur kayıtlara meraklı insanlar için en güzel el yapımı hediyeler deri defter çeşitleridir. Yazı yazmanın ve not almanın iyileştirici gücü ile tarihsel değerini ortaya çıkarmaya yarayan iki özel kahramandan biri defterdir. Eğitim hayatına adım atılan ilk günden beri dünyamıza dahil olan defterler, okul çalışmaları, eskizler, profesyonel veya günlük kullanım için her an elimizin altındadırlar. Yüksek kaliteli deri ve bitkisel boyalar ile işlenen ve üzerinde ejderha, akrep, keçi, köpek, kedi, kelebek, baykuş yarasa, kartal, deve, kurt, kaplan, fil, marin, sevimli hayvanlar, trend tasarımlara ait semboller ile üretilen deri defter ürünler, en kaliteli ve şık el yapımı hediyelikler arasında yer alır. Her biri kendine has çizgisi ve dokusu ile benzersiz olan deri defter ürünleri, üç farklı boyutta büyük, orta ve küçük olarak üretilir. Kişisel anıların yer aldığı günlükler, diyet programları, büyükanne veya annelerin yemek ya da güzellik maskesi tarifleri, kendinize ait duygularınızı özgürce yazabildiğiniz metinler ve not ettiğiniz tüm satırlar, karaladığınız eskizler ve bıraktığınız izler, üzerinden yıllar geçse de etkisini, varlığını sürdürmeye devam eder. Hem şık hem de çok yönlü kullanılabilen deri kaplı not defterleri, kelimelerin gücüne inanan tüm yazı severler için en uygun el yapımı hediyelikler arasındadır. Babanıza, erkek kardeşlerinize, sevgilinize, dostlarınıza ve tüm sevdiklerinize, anlamlı bir hediye vermek için deri kapaklı defter modellerini, Myros’ un el yapımı deri defter koleksiyonu arasından seçebilir, tekli veya karma şekilde bireysel ve kurumsal olarak satın alabilirsiniz.

3. Biblo 

Biblo ve heykeller ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Boş bir rafı, köşede yalnız duran bir sehpayı, dresuarların, şifonyerlerin sessiz köşelerini hareketlendiren biblolar  genellikle özel tasarım ve el yapımı ürünlerdir. Geleneksel, gerçekçi ve klasik modellerin yanında modern tasarım çeşitleri de olan biblo türleri, en şık ve dekoratif el yapımı hediyelikler arasındadır. Biblo ürünleri sevimli hayvanlar, denizcilik, bereket, şans ve uğur sembolü olan bitki, hayvan, nazar boncuğu şeklinde objeler, tarihi, dini, mitolojik karakterler ve objeler, tarihi mekanlar ve binalar gibi temalar kullanılarak üretilir. Metal, seramik, polyester, ahşap, kristal cam ve deniz kabukları gibi doğal malzemeler ile üretilen biblo ve heykeller tamamen el işçiliği ile hazırlanır. Kişisel hobileri, merakları ve inançları için herkese uygun türlerin bulunduğu biblo ve heykellerin boyutları, 5 cm ile 30 cm arasındadır. Ev dekorasyonlarında biblo ve heykel kullanmaktan hoşlanan tüm sevdikleriniz için alabileceğiniz bu tür el yapımı biblo heykeller ve daha fazlası için, Myros’ un el yapımı hediyeler koleksiyonu arasından seçim yapabilir, tekli veya karma şekilde bireysel ve kurumsal olarak satın alabilirsiniz. 

4. Kolye          

El yapımı hediyeler arasında kişisel aksesuar olarak kolyeler, özellikle kadın hediyelik eşyalar arasında çok tercih edilen ürünlerdendir.  Gümüş işçiliği, metal işçiliği, taş işçiliği, değerli maden işçiliği üzerine yarı değerli veya değerli taşlar ile mıhlama yapılarak üretilen kolyeler, kuyumcularda ve gümüş takı aksesuar satan yerlerde bulunabilir. Özellikle turistik ve denize kıyı şeridi olan bölgelerde, deniz kabukları, tığ işi, iğne işi, mekik işi oyalar, çeşitli renkli cam ve tahta boncuklar  ile de üretilir. Kişisel zevkleri yansıtan modayı takip eden tüm kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında olan kolye çeşitleri sevgiliye anlamlı el yapımı hediyeler arasındadır.  Kar tanesi formunda, metal işçilik ve taş mıhlama ile üretilen gümüş, dore ve rose varyantları bulunan kolye  ürünleri, Anneler günü ve dünya kadınlar günü el yapımı hediyeler arasından kadınlara özel zamanlar için alınabilecek günlerdir. Annenize, eşinize, sevdiğiniz tüm kadınlara sipariş vereceğiniz el yapımı kolye çeşitlerini, Myros’ un el yapımı kolye koleksiyonu arasından seçebilir, tekli veya karma şekilde bireysel ve kurumsal olarak satın alabilirsiniz. 

5. Düş Kapanı

Sıradışı el yapımı hediyeler arasındaki en ilginç türlerden biri kökleri Kanada Kızılderililerinden Ojibvalar ve Kuzey Amerika Kızılderililerine uzanan Dreamcatcher, Sun Kapanı olarak da bilinen “Düş Kapanı” objeleridir. Düş Kapanı eşyaları, orjinalinde söğüt dallarından oluşturulan bir kasnağın ip ya da babiche ile örümcek ağı ya da kar ayakkabısı örgü şekliyle oluşturulan el yapımı nesnelerdir. Düş Kapanı kasnağının alt kısmı tüyler, kişisel eşyalar ve boncuklarla süslenerek yatak ucuna asılır. Hem şans ve uğur getirdiğine hem de düşleri güzelleştirdiğine, kâbusları ve kötü rüyaları uzaklaştırdığına inanılır. 1960’lı yıllardan beri evlilikler ve özellikle ticaret yoluyla yayıldığı düşünülür. Yerli dilindeki ismi, orjinalinde kırmızı söğüt dalından yapılan kasnağı örten ağa atıfla, ‘örümcek’ anlamına gelir. Ojibva halkı efsanelerine göre koruma ve rahatlık sembolü olan anaç bir ‘Örümcek Kadın’ figürü,  özellikle de bebek ve küçük çocukların manevi koruyucusu olarak görülür. Düş Kapanı objesinin, uyuyan insanları, genellikle de çocukları kötü rüyalardan ve kâbuslardan koruyan, sabah güneşinin görülebildiği bir yere asıldığında, her türlü rüya ve düşünceyi ağlarına çekip yakalayan bir tılsım olduğuna inanılır. Bu inanışa göre bir düş kapanı yatağın üstünde asılıyken, iyi rüyalar ağdan geçerek uyuyan kişiyi rahatlatmak için tüylerin üstünden yavaşça aşağı kayar ve kötü rüyalar ise koruyucu ağa yakalanarak gün ışığının etkisi ile yanarak yok olur. Yine bu inanışlara göre düş kapanının tüm parçalarının bir anlamı vardır. Üzerinde bulunan her bir çemberin, desenin ve  nesnenin ayrı birer anlamı bulunur. Genellikle tek bir çember olarak üretilse de, bir büyük çember ve yanında küçük çemberlerden oluşan türleri de bulunur. Farklı boyutlardaki çoklu çemberler bebeklik, çocukluk, yetişkinlik, yaşlılık gibi hayatın içindeki farklı dönemleri ifade eder. Küçük çemberler yeni doğanları sembolize eder. Boyutları genellikle 20 cm ile  45 cm arasında olan ve farklı renklerden örülerek üretilen dışındaki çember, yaşam döngüsünü, aynı zamanda da güneş ve ay gibi göksel kuvvetlerin gökyüzündeki hareketlerini temsil eder. Genellikle beyaz renklerde örülen ağ, gece boyunca oluşan kötü rüyaları yakalayarak yok eder. Ucuna takılan yumuşak katmanlı şekilde sıralanan tüyler, bir merdiven gibi iyi rüyaların uyuyan kişiye ulaşmasını sağlar. Boncuklar ise ölümsüzleştirilen iyi rüyaları sembolize eder. Çok farklı renk ve malzemeler üretilebilen ve dekorasyona otantik bir hava veren düş kapanı, hikayesinin yanında şık görünümü ile genç ve çocuk odaları için en etkileyici el yapımı düş kapanı arasındadır. İster anneye, sevgiliye, yakınlarınıza, gençlerin ve çocukların odalarına alabileceğiniz, ister kendi uykunuz için veya ev dekorasyonunda kullanabileceğiniz örümcek ağı, hayat ağacı, nazar boncuğu, ying yang modelleri de olan en güzel ve kaliteli düş kapanı ürünlerini, Myros’ un el yapımı hediyeler koleksiyonu arasından seçebilir, tekli veya karma şekilde bireysel ve kurumsal olarak satın  alabilirsiniz. 

6. Hediye Setleri         

Hediye setleri, iki veya daha fazla el yapımı ürün ve diğer eşya türlerinin desen, doku, renk  ve tema olarak kişiye özel hazırlandığı hediyelik eşya birleşimlerinden oluşur. Genellikle kurumsal hediyelik eşyalar ve kişiselleştirilebilen özel konseptlerde en çok tercih edilen el yapımı hediyeler arasındadır. Özel kutular içinde set haline getirilmiş, kalem - defter, kalem - anahtarlık, sabun-peştemal, fular - kupa - kase - mum, çanta- ayna - anahtarlık , cüzdan - çanta - fular, çini kase - çay seti, cezve - kahve seti  gibi ikili veya ikiden fazla  ürünün bir kutu içinde gruplanması ile hazırlanır. El yapımı hediye kutusu, genellikle  yılbaşı hediyesi, anneler günü hediyesi, babalar günü hediyesi, dünya kadınlar günü hediyesi, doğum günü hediyesi, sevgiliye anlamlı el yapımı hediyeler  vermek gerektiğinde çok tercih edilen bir ürün seçeneğidir. Bu nedenle her bir el yapımı hediye kutusu türünün mutlaka bu özel günlere uygun renkleri, desenleri ve temaları bulunur. Çok farklı adetler ve boyutlar ile oluşturulabilen el yapımı hediye kutusu ürünlerinden arıyorsanız Myros’ un el yapımı hediyeler koleksiyonu arasından seçebilir, istediğiniz tüm temalardan bireysel ve kurumsal olarak satın alabilirsiniz.

Sevgiliye El Yapımı Ne Hediye Alınır?

Sevgi hissinin en değerli duygusu aşktır. İnsanın ayaklarını yerden kesecek kadar sevdiği ve aşık olduğu kişiye, en özel günlerinde en güzel hediyeleri vermek isteyen herkes, onu mutlu edebilmek için yoğun bir telaş ve heyecan yaşar. Bu nedenle sevgiliye anlamlı el yapımı hediyeler, onun doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı günü ve tüm diğer kişisel özel günler için en güzel hediye çeşitleridir. Hayatınızdaki en önemli kişiye alacağınız el yapımı mum seti, dekoratif kutu, masaüstü dekor, nazar boncuğu, rüzgar çanı veya düş kapanı ürünleri, onları kullanabildiği  tüm ortamlarında sizin sevginizi yansıtacaktır. Ona olan duygu ve düşüncelerinizi, anılarınızı not ederek hediye verdiğiniz el yapımı deri defter ilişkinizin tarihine tanıklık edecektir. Birlikte çektiğiniz bir fotoğrafın anısı, el yapımı fotoğraf çerçevesi ile ölümsüzleşecektir. Duvarına asacağı süs veya boynundaki el yapımı kolye sizin sıcaklığınızı yansıtacaktır. Böylece sevgilinize vereceğiniz bu kalıcı ve emek kokan armağanlar ona olan sevginizi taçlandıracaktır. Eğer  sevgiliye anlamlı el yapımı hediyeler arayışınız varsa, Myros’ un el yapımı hediyeler koleksiyonu arasından seçerek tekli veya karma sipariş verebilir,  bireysel ve kurumsal olarak satın alabilirsiniz.

Doğum Günü Hediyesi Olarak Alınabilecek El Yapımı Hediyelikler Nelerdir?  

Herkesin doğum günü, yaşamının başlangıcı olan ve  kişisel tarihinin en önemli günüdür. Bu nedenle başta anne, baba, kardeşler, aile üyelerimiz olmak üzere, sevgili, eş ve çocuklar, dostlar ve çok yakın arkadaşların doğum günleri yıl boyunca heyecanla hediye arayışı içine düştüğümüz zamanlar yaratır. Yakın çevremize baktığımız zaman neredeyse her ay bir yakınımızın mutlaka bir doğum günü kutlaması olur. Bu nedenle hayatımızdaki en özel kişilere yıllar boyunca hediye aldığımız için kimi zaman tekrara düşmemek adına kararsız kalınabilir. Böyle durumlarda onlara armağan edebileceğiniz diğer bir hediye alternatifi ise doğadan ilham alınarak tasarlanan el yapımı hediyelikler ve el emeği ile üretilen eşyalardır. Birbirinden şık el yapımı seramik fincan setleri, kupalar, çay setleri, mum ve mumluk ürünleri, biblo ve heykeller, kar küresi, lamba onları mutlu edebilir. Kişiye özel ve isme özel üretilebilen magnet, anahtarlık, saat, sigara kılıfı, kartvizitlik, kalem, takvim, notluk ile oluşturacağınız, her bir ayrıntısıyla yüreklere ilmek ilmek işleyen el yapımı hediye kutusu çeşitleri doğum günlerinde unutulmaz heyecanlar yaratabilir. Böylece farklı malzemeler ile hazırlanan bu birbirinden güzel hediye çeşitleri ile dostlarınıza, sevdiklerinize en az onlar kadar özel bir hediye armağan edebilirsiniz. Eğer  doğum günleri için anlamlı el yapımı hediyeler arayışınız varsa, Myros’ un el yapımı hediyeler koleksiyonu arasından seçerek tekli veya karma şekilde sipariş verebilir,  bireysel ve kurumsal olarak satın alabilirsiniz.

El Yapımı Hediyelik Eşya Satan Dükkanlar Nelerdir?  

Bir yılın içinde doğum günleri başta olmak üzere, Yılbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kişisel yıldönümleri ve çeşitli özel kutlamalar nedeni ile hediyelik eşya arayışı heyecanı yaşanan onlarca gün vardır. Her yıl tekrarlanan bu özel zamanlarda bazen ne alacağınızı şaşırabilir, kararsız kalabilirsiniz. Böyle zamanlarda, hediyelik eşya satan firmaların koleksiyonlarının sınırlı olması sizi zorlayan unsurlardan biri olabilir. Eğer bu tür günlerde sevdiklerinize ne alabilirim endişesi duyuyor ve kararsızlık yaşıyorsanız, sevgiliye anlamlı el yapımı hediyeler, el yapımı hediyeler anneler günü hediyesi, dünya kadınlar günü el yapımı hediyeler, sıradışı el yapımı hediyeler, el yapımı yılbaşı hediyesi, el yapımı hediye kutusu gibi özel günler ve kişiler için el yapımı hediyelikler arayışınız varsa tam aradığınız yerdesiniz. Türkiye’nin en büyük, güçlü, kaliteli hediyelik eşya üreticisi ve satış firması Myros sizin için en doğru adrestir. Üretimindeki temaları, tasarımları ve zengin varyantlarından oluşan binlerce hediyelik eşya çeşitleri ile aradığınız en kaliteli el yapımı hediyelik eşya koleksiyonları Myros’ ta bulabilirsiniz. Tüm sevdiklerinize özel tamamen doğal malzemeler ve el işçiliği ile üretilen Myros’ un el yapımı hediyeler koleksiyonundaki kataloglardan seçerek bireysel satın alım yapabilirsiniz.

 

El Yapımı Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır?

Yerli ve yabancı turistlerin gittikleri bir bölgede, anı hediyelik olarak almayı en çok tercih ettikleri ürünler el yapımı hediyelikler ve yöreye ait yerel tasarımlar barındıran eşyalardır. Bu nedenle ziyaretçilerin seyahatleri sırasında alışveriş yaptıkları müze ve ören yeri mağazaları, temalı parklar, hayvanat bahçeleri, akvaryumlar, havalimanları, anıt binaların resmi mağazaları, dini turizm merkezleri, terminaller, marinalar içindeki dükkanlar, el yapımı hediyelik eşya toptancıları yerel ve otantik ürünlerin arayışı içinde olabilirler. Eğer bu tür bir arayışınız varsa, Türkiye’nin en büyük, güçlü ve kaliteli hediyelik eşya üreticisi ve satış firması Myros sizin için en uygun adrestir. Merkezi Antalya’da olan Myros, etkili ve başarılı lojistik ağı ile ülkenin ve dünyanın birçok yerine toptan hediyelik ürün dağıtımı yapmaktadır. Üretim, ithalat, ihracat çalışmalarının yanında, Myros organizasyonu içerisinde, toptan ve perakende satış faaliyetlerinin yer aldığı hediyelik eşya çeşitlerinin bulunduğu showroom mağazaları bulunmaktadır. Myros, kataloglarındaki hazır hediyelik ürünlerin yanında, özelleştirilmiş kişisel hediyelik eşyalar, promosyon hediyelik çeşitleri yanında el yapımı hediyelikler alanında da toptan satış hizmeti verir. Tamamen doğal malzemeler ve el işçiliği ile üretilen Myros’ un el yapımı ürünler koleksiyonundaki kataloglardan seçerek toptan sipariş verebilirsiniz. El yapımı hediyelik eşya toptancıları turistik işletmeler, otantik ve yerel kafeteryalar, restoranlar, hediyelik eşya dükkanları ve tüm kurumsal alışverişleriniz için toptan sipariş vermek istediğinizde bayi sayfasından üyelik başvurusu yapabilirsiniz. Üyelik başvurunuz onaylandıktan sonra bayi girişini kullanarak sipariş verdiğinizde avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.