myros-popup.jpg (663 KB)
Eczacıya Ne Hediye Alınır?

Eczacıya Ne Hediye Alınır?

18 Haziran 2022

Eczacılık mesleği, sağlık sektöründe önemli bir yeri olan ve bireylerinin sağlık hizmetleri alması konusunda ilaç gibi tıbbi ürünlerine ulaşmalarına yardımcı olan meslek grubudur. Eczacılar, toplum içerisinde önemli bir yere sahiptir. Özellikle toplum sağlığı açısından sağladıkları katkı ile her türlü hizmeti bireylere sunmaktadırlar. Eczacılık fakültesi bitiren ve bu mesleğe yapmaya başlayan kişilere eczacı denir. 

Bireylerin sağlık ürünlerine kolay ulaşabileceği yerlere eczane açıp, tıbbi ve sağlık ürünleri konusunda hizmet sunan eczaneler, genellikle kırmızı beyaz ambleme sahiptir. Eczacı yakınınız, anneniz, babanız, eşiniz, dostunuz, kardeşiniz, sevgiliniz gibi kişiler bu mesleği yapıyor olabilir. Eczacı sevdiklerinize; yılbaşı, doğum günü, işyeri açma hediyesi, eczacılar günü hediyesi gibi özel günlerinde çeşitli hediyeler alabilir, onları mutlu edebilirsiniz. Eczacılar günü olarak 14 mayıs özel ve kutlanan bir gündür. Bugün içinde eczacı sevdiklerinize özel, anlamlı ve manevi değeri olan hediyeler alabilirsiniz. 

Eczacı sevdiklerinize hediye seçmeden önce bir eczacıya ne hediye alınır diye araştırma yapabilir, alacağınız hediyenin, yenilikçi, farklı ve özgün olmasını sağlayabilirsiniz. Eczacı sevdikleriniz için hediye alırken, alacağınız kişinin ilgi alanı, zevkleri ve hoşlanacağı hediye çeşitleri neler olabilir diye kısa bir araştırma yapabilirsiniz. Bu araştırma, her zaman doğru hediye seçmek için önemli olacaktır. 

Eczacı sevdiklerinize, mesleğe özel tasarım hediyelikler alabilir ve onların mesleğine verdiğiniz önemi gösterebilirsiniz. Klişe hediye almak istemiyorsanız, hediyeniz farklı ve kişiye özel tasarım olsun istiyorsanız, seçeceğiniz kişiye özel tasarım hediyelikleri, istediğiniz özel gün konseptine uyarlanabilir ve gönül rahatlığıyla kalıcı ve özgün bir hediye alma şansını yakalayabilirsiniz. Özellikle kişiye özel tasarlanabilir hediyelikler, sıradan bir hediyeyi bile özgün bir hediye formatına dönüştürebilir. 

Kişiye özel ve mesleğe özel tasarlanabilir hediyelikler, hediye alacağınız kişinin kendini özel ve değerli hissetmesini sağlayacaktır. Eczanede çalışırken kullanabileceği veya evde kullanabileceği dayanıklı ve işlevsel hediyeleri seçebilirsiniz. Eczanede çalışırken sürekli elinin altında bulunduracağı veya dekoratif amaçlı olarak sergileyeceği hediyeliklerden çalıştığı ortama hoş bir hava katacaktır.

Eczacıya çok çeşitli ve zengin içerikli hediyeler alabilirsiniz. Hediye alacağınız eczacı sevdiğiniz kadın veya erkek ise ona göre özel tasarımlar oluşturabileceğiniz hediyelikleri de tercih edebilirsiniz. Ancak hediye alırken önemli olan, hediye alacağınız kişinin ihtiyacı olan, severek kullanacağı ve her zaman hatırlayacağı bir hediyeyi bulmaktır. Bu düşünceler çerçevesinde hediye arayışına girerseniz eczacı sevdikleriniz için onların hoşuna gidecek ve severek kullanacakları hediyeleri alabilirsiniz. 

Eczacıya alınabilecek hediyeler; kişiye özel tasarlanabilir kupa, anahtarlık, magnet, bardak altlığı, metal çanta askısı, kartvizitlik, masa takvimi, ahşap kartpostal, cüzdan, kartvizitlik, çiçek, duvar süsü, fotoğraf çerçevesi, tablo, pano, kar küresi, dekoratif kutu, mumluk, çakmak, defter, kalemlik, biblo, duvar saati, cam bardak, vazo, notluk, masaüstü dekor, sabun, çanta gibi alternatiflerden birini seçebilirsiniz.

Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden şık ve kaliteli üretim, zengin hediye çeşitlerinden, istediğiniz hediyeyi kendiniz tasarlayabilir, hızlı ve kolay sipariş verebilir ve güvenle online olarak satın alabilirsiniz. Eczacı sevdiklerinize aldığınız hediyeyi, şık hediye paketi ve hediye notu ile özel günlerinde sunabilirsiniz. 

1. Kupa

Kupa hediyelikler, tekli ve ikili paketlerde, porselen, seramik, cam gibi malzemeler kullanılarak üretilen, kaliteli ve şık hediyeliklerdir. Kupa ürünler, soğuk- sıcak içecekler içerken kullanılan, ev ve ofis için uygun olan, kullanışlı ve işlevsel hediyeliklerdir. Kupa hediyelikleri, doğum günü, yılbaşı, yıldönümü gibi özel günlerde eczacıya hediye olarak alabilirsiniz. Kupa hediyelikler, dekoratif amaçlı olarak da kullanılabilen ürünlerdir. Kupa hediyelikleri kişiye özel tasarımlarla üreten Myros.com adresinden eczacı arkadaşlarınız için tasarlayarak satın alabilirsiniz. Kupa hediyelikleri, istediğiniz özel gün konseptine uygun olarak tasarım oluşturarak gönül rahatlığıyla tekli ve ikili modellerini tercih edebilirsiniz. Kupa hediyelikler, her zaman kullanılan, kalıcı ve özgün bir hediyelik olacaktır. Kupa hediyelikleri özel hediye paketi ve hediye notu ile eczacı sevdiklerinize sunabilirsiniz.

2. Anahtarlık

Anahtarlık hediyelikler, anahtarlarını taşıma kolaylığı sağlayan, kullanışlı ve işlevsel ürünlerdir. Özel tasarım seçeneğine sahip anahtarlık hediyelikler, epoksi ve metal malzeme kullanılarak, kaliteli şekilde üretilmektedir. Metal üçlü salkım, yuvarlak, kare, dikdörtgen gibi  çeşitli boyutlarda üretilen anahtarlık hediyelikler, üzerine istenilen tasarım oluşturulabilir ve eczacılar için hediye olarak gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Kişiye özel tasarlanabilir anahtarlık hediyelikler, eczacı sevdiklerinizin kendini özel ve değerli hissetmesi sağlayacaktır. Myros.com adresini ziyaret ederek birbirinden güzel ve kaliteli tasarımlara sahip anahtarlık modellerini ve diğer anahtarlık modellerini inceleyebilir, istediğiniz tasarımları online olarak gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Hızlı ve kolay sipariş verebilir, elinize ulaştığında, doğum günü, yılbaşı, ev hediyesi gibi özel günlerinde eczacı sevdiklerinize şık hediye paketi ve hediye notu ile sunabilirsiniz. 

3. Magnet

Rengarenk tasarımlarda, birbirinden şık özelliklere sahip magnet hediyelikler, kişiye özel tasarlanabilir seçeneğe sahip, en güzel hediye çeşitlerinden biridir. Üzerine eczacı sevdikleriniz için özel tasarımlar oluşturulabilir, kalıcı ve özgün bir hediye formatına dönüştürebilirsiniz. Kaliteli malzeme kullanılarak üretilen, farklı tasarımlardaki magnet hediyelikleri, eczacılar günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Kişiye özel tasarlanabilir magnetler, minimal özelliklerde, panoramik modelleri ile buzdolaplarının ve metal dolapların üzerine asılabilen mıknatısı ile üretilmektedir. 120x50 mm gibi farklı boyutlarda bulabileceğiniz magnet hediyelikleri, Myros.com adresinden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Magnet hediyelikleri, eczacı sevdikleriniz için, istediğiniz tasarımlarda sipariş verebilir, şık hediye paketi ve hediye notu ile sunabilirsiniz.

4. Bardak Altlığı

Bardak altlığı hediyelikler, doğal taş, metal, ahşap gibi çeşitli malzeme kullanılarak, üzerine farklı görseller ile dekorlanan, kaliteli ve şık hediyelik ürünlerdir. Yeni açılan bir eczaneye hediye olarak bardak altlığı ürünleri seçebilirsiniz. Birbirinden farklı ve özgün tasarımlara sahip bardak altlığı ürünler, evde veya ofiste bardakların altına konularak kullanılabilen, görünümleri şık tasarımlara sahip hediyeliklerdir. Arkadaş temalı taş bardak altlıklarını, eczacı arkadaşınız için özel tasarlayabilir ve en güzel hediye seçeneği olarak alabilirsiniz. Bardak altlığı hediyelikler, 100x100 boyutlarında kare ve yuvarlak şekillerde üretilen, kişiye göre tasarlanabilir özelliklere sahip ürünlerdir. Doğum günü, yılbaşı, işyeri hediyesi gibi özel günlerinde eczacılar için gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek rengarenk desenleri ile kaliteli tasarımlar bardak altlıklarını eczacı arkadaşlarınızın özel günleri için tasarlayabilir ve şık hediye paketleri ile sunabilirsiniz. 

5. Metal Çanta Askısı

Metal çanta askısı ürünler, eczacıya özel hediye olarak, işyerlerinde her zaman kullanabilecekleri ve masanın altına çantalarını asabilecekleri, kullanışlı işlevsel bir hediyelik olacaktır. Metal çanta askısı hediyelikler, kişiye özel tasarlanabilen ve özel olarak üretilen, kaliteli ve şık ürünlerdir. Özellikle kadın eczacı arkadaşlarınız için tercih edebileceğiniz metal çanta askısı hediyelikleri, doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerinde gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Myros.com adresini ziyaret ederek özel üretim metal çanta askısı hediyelikleri eczacı arkadaşınız için tasarlayabilir, istediğiniz konsepte uygun tasarım oluşturabilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Metal çanta askısı hediyelikler, uzun süre kullanılacak, dayanıklı bir üründür. 

6. Kartvizitlik

Kartvizitlik hediyelikler, üzerine isim baskısı ile istenilen şekilde tasarlanabilir özelliğe sahip,  özgün ve şık ürünlerdir. Kartvizitlik ürünler, kaliteli metal ve epoksi malzeme kullanılarak üretilen, isteğe bağlı tasarımlar ile özelleştirilebilen özelliklere sahip hediyelikler olarak iki farklı boyutta  üretilmektedir. Küçük boyutlarda, yanlarında taşınabilir olarak kutu şeklinde ve  masa üzerine konulabilen dikdörtgen şeklinde tasarlanan orta büyüklükte boyutta mevcuttur. Kartvizitlik hediyelikleri, doğum günü, yeni iş yeri hediyesi olarak  özel tasarlayarak alabilir, istediğiniz özel günde eczacıya alınacak hediyeler arasında seçebilirsiniz. Kartvizitlik hediyelikleri, şık hediye paketi yaparak ve hediye notu ile eczacı sevdiklerinize sunabilirsiniz. Kartvizit hediyelikler, isme özel baskı ile oluşturulan şık tasarımları ile her zaman sizi hatırlatacak en güzel hediyelerden biri olacaktır. Myros.com adresini ziyaret ederek, hızlı ve kolay bir şekilde kartvizitlik hediyelikleri tasarlayabilir ve eczacı sevdiklerinize özel günlerinde sunmak için gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

7. Masa Takvimi

Masa takvimi hediyelikler, ahşap malzeme kullanılarak, rengarenk tasarımlarda üretilen, kaliteli ve özgün ürünlerdir. Bireylerin hayatında birçok farklı çeşidi ile yer etmiş takvim hediyelikler, günümüzde de oldukça sıklıkla kullanılan önemli bir yere sahiptir. Takvim hediyelikler, önemli tarih ve günleri hatırlatıcı olarak kullanılan önemli ürünlerdir. Özellikle  bayram, doğum günü, evlilik yıldönümü, yeniyıl, toplantı ve gezi gibi özel tarihleri takip etmenize yardımcı olabilir. Takvim hediyelikler, evde ve ofislerde kullanılabilir özelliklere sahiptir. Eczacı sevgiliye hediye olarak, rengarenk kişiye özel tasarlanabilir takvim hediyelikleri tercih edebilirsiniz. Eczacı sevdikleriniz için, doğum günü, yeni iş yeri açma hediyesi, mezuniyet hediyesi gibi özel günlerinde takvim hediyelikleri alabilirsiniz. Myros.com sitesinden birbirinden şık tasarımlara sahip takvim hediyelikleri, eczacı sevdikleriniz için tasarlayabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.  

Kadın Eczacıya Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

Kadın eczacı arkadaşınız için yeni bir işyeri açtığında, doğum gününde, yılbaşında veya anneler gününe özel hediyeler alabilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Eczacı kadın sevdiklerinize hediye almadan önce eczaneye ne hediye alınır diye araştırabilir, arkadaşınız severek kullanacağı hediyeleri alabilirsiniz.  Eczacı arkadaşınızı mutlu etmek ve özel günlerindeki heyecanlarını paylaşmak için çeşitli farklı ve kalıcı hediyeli seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Eczacı kadın arkadaşınızın hayatı boyunca unutamayacağı ve özlemle hatırlayacağı özel günlerini sizde onlarla paylaşabilir ve onlara hatıra kalması için çeşitli hediyeler alabilirsiniz. Kadın eczacı arkadaşınızın eczanesinde kullanabileceği işlevsel ve kullanışlı hediyeleri seçebilirsiniz. Arkadaşınızın ilgi alanına ve zevkine uygun özgün hediye seçeneklerini tercih ederek, kadın arkadaşınızın kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Eczacı kadın arkadaşınıza iş yerinde kullanabileceği veya evinde kullanabileceği aşağıda yer alan hediyelik seçeneklerini değerlendirebilirsiniz:

  • İsme ve mesleği özel tasarlanabilen kartvizitlikler

  • Deri cüzdanlar

  • İsme özel kupa

  • Masa takvimi

  • Ahşap kartpostal

  • Şık kutulu kalem hediyelikler

  • İsme özel tasarlanabilen defterler

  • Saat

  • Ayna

  • Termos

  • Bardak altlığı

  • Magnet hediyelikler

  • Mumluk 

  • Anahtarlık hediyelikler

Erkek Eczacıya Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

Eczacı arkadaşlarınıza hediye almadan önce mutlaka kısa bir araştırma yapabilirsiniz. Arkadaşınız veya yakınınız yeni bir eczane açıyorsa yeni açılan eczaneye ne hediye alınır diye araştırma yapabilir, erkek eczacı arkadaşınız için en uygun olacak hediye seçeneğini bulabilirsiniz. Erkek eczacı arkadaşınızın severek kullanacağı ve hoşuna gidecek ve severek kullanabileceği, farklı ve özgün hediyelik alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Aşağıda yer alan erkek eczacıya alınabilecek hediye fikirlerinden istediğiniz seçenekleri özelleştirilebilir ve eczacı arkadaşınıza hediye olarak alabilirsiniz:

  • Özel isim baskılı deri cüzdan

  • Kartvizitlik

  • Bardak altlığı

  • Kupa

  • Masa takvimi

  • Magnet

  • Sigara tabakası

  • Kravat iğnesi

  • Bardak altlığı

  • Çakmak

  • Kalem defter seti

  • Anahtarlık

  • Tablo

  • Duvar tabağı

  • Vazo




T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.