myros-popup.jpg (663 KB)
Dünya Veteriner Hekimler Gününe Özel Hediyeleri Nelerdir?

Dünya Veteriner Hekimler Gününe Özel Hediyeleri Nelerdir?

25 Ekim 2022

Dünya veteriner hekimler günü olarak her nisan ayının son cumartesi günü kutlanma yapılır. Türkiye de ise veteriner hekimler günü ilk kez 28 Nisan 2021 senesinde düzenlenen bir organizasyon ile kutlanmıştır. Dünya veteriner gününün önemi ve anlamı oldukça büyüktür. Dünya veteriner hekimler gününü kutlamak veteriner hekimlerin hayvan sağlığına katkılarını anmak adına güzel bir fırsattır. Bu açıdan en özel ve en anlamlı gün onlar için bugündür. Acı çeken hayvanları hastalıktan korumak, hayvanların aşılarını yapmak, veterinerlerin en büyük görevleri arasındadır. Sizlere de bu yazımızda oldukça kıymetli olan veteriner hekimlere veteriner için hediye ve veteriner hekime ne alınır? gibi merak ettiğiniz soruların yanıtlarını bulacaksınız. Veteriner hekimler için hayvan refahları oldukça önemli bir konudur. Hayvanların sesi olan veteriner hekimler bu yükün fiziksel sonuçlarının son derece farkındadırlar. 

Veteriner hekimlerin de kendi hastalarında olduğu gibi zindeliklere ve sağlıklarını korumaya ihtiyaçları vardır. Sağlıklı hayvanlar için sağlıklı veteriner hekimlere ihtiyaç duyulur. Bazen bireysel mücadele içinde olmak veteriner hekimlere yetmemektedir. Bundan dolayı da çeşitli derneklerin, rehberlik eğitmenlerinin ve hükümetin veteriner hekimleri yakından desteklemeleri gerekir. Veterinerlerin ruhsal ve bedensel yükümlülüklerinin iyi bir şeklide anlaşılması ve buna destek sağlanması için daha çok araştırma yapılması gerekir. veteriner hekimliği hem çalışma koşulları hem de çalışma şartları açısından değerlendirildiği zaman oldukça zordur. 

Veteriner hekimler de bu zorlu şartları göz önünde bulundurarak bunun yorucu olacağının farkında olup görevlerini tam anlamı ile yerini getirmektedirler. Özellikle de pandemi sürecinde pek çok veteriner hekim çalıştığı ortamda yıpranmış ve zorlu şartlar altında çalışmıştır. Bundan dolayı veteriner hekimlerin varlığı ve kıymeti yadsınamayacak kadar çoktur. İçeriğimizin devamında veterinerler için veteriner hekime alınacak hediyeler konusunda sizlere birçok alternatif fikirler sunuyor olacağız.

Dünya Veteriner Hekimler Gününde Ne Hediye Alınır?

Veteriner gününde veteriner hekime hediye olarak ne alacağımızı bazen şaşırırız ve bunun için araştırmaya koyuluruz. Veteriner hekime gününde alacağınız en anlamlı ve en güzel hediye baskılı kupa bardak ve baskılı tişört alabilirsiniz. Yine aynı zamanda veterinere hediye olarak alabileceğiniz en güzel ve en anlamlı hediye olarak mesleğe yönelik tasarımlar olmalıdır. Yani mesleğine uygun çikolatalar, baskılı tişört veya yastıklar, bez çanta ve özelleştirilmiş hediyeler daha uygun olacaktır. Ayrıca bunun yanında yine isme özel tükenmez kalem de tercih edebilirsiniz.  Çevrenizde veterinerlik okuyan ve veteriner hekim olan yakınlarınıza veteriner hekimler günü hediyesi olarak ne alacağınıza karar veremiyorsanız sunmuş olduğumuz seçenekler hem anlamlı hem de güzel bir hediye olacaktır. Veteriner hekimler gününde hem dünyada hem de Türkiye'de çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Günümüzde de hayvan hakları konusunda git gide bilinçlenen dünya bu özel günde hayvan haklarını korumak ve farklı alternatifler de bulunmaktadır. 

Sizler de veteriner okuyan veya veteriner hekim yakınlarınıza bu özel günde ne hediye alacağınız konusunda kararsızsanız ve onlara küçük bir hediye alarak günü daha da anlamlı hale getirmek istiyorsanız veterinere hediye ne alınır? Diye düşünüyorsanız tercih edeceğiniz hediyeler arasında keyifli saatler hediye kutusu gelmelidir. Kadın veya erkek veteriner hiç fark etmez bu güzel ve anlamlı hediyeyi veteriner dostunuz veya eşiniz oldukça sevecektir. Yine erkek veteriner hekim tanıdığınız varsa erkeğe premium tebrik kutusu tercih edebilirsiniz. 

Her ayrıntısı ile erkeğe hitap eden bu hediyeyi erkek arkadaşınız veya eşiniz çok sevecektir. Eğer veteriner hekim işe yeni başlayacaksa bir tebrik çiçeği veya çikolatası da güne anlam ve önem katacaktır. Yine ofisine göndereceğiniz masa saati ya da isim yazılı masa kartları da güzel ve anlamlı hediyeler arasında yerini alabilir. Veteriner hekimler daha çok gününü ayakta geçireceği için yine veterinere alınabilecek hediyeler arasında tercih edeceğiniz rahat ayakkabılar ve terlikler en güzel hediyeler arasında yerini alacaktır. Günlük hayatta da oldukça kullanımı yaygın olan bu terlikleri sağlık çalışanları da oldukça tercih etmektedir.  Bundan dolayı uzun saatler ayakta kalan sağlık çalışanlarının da vazgeçilmez terlikleri arasında yerini almaktadır. 

1. Kupa bardak:

Dünya veterinerler gününde alabileceğiniz en anlamlı ve en güzel hediyeler arasındadır. Yoğun çalışma temposunda çalışan veteriner hekimlerin gün arasında vereceği bir mola da onlara motivasyon verecek bir kupa, bazen de yoğun gece nöbetlerinde dinç kalmaları için içtikleri kahve de sizi hatırlamalarını sağlayacaktır. Hediye edeceğiniz kişiye özel tasarı ya da resmin bastırmanız hediyeyi daha anlamlı kılacaktır. 

2. Anahtarlık:

Yine veterinerler gününde alabileceğiniz en güzel ve en anlamlı hediyeler arasında anahtarlık gelir. Hediye edilen anahtar belki de yeni açacakları kliniğin kapısını süsleyecek, belki de sabahları kliniğinin kapısını açarken yüzlerinde bir tebessüm yaratmanızı sağlayabilir. Veteriner hekimlere özel anahtarlıklar tercih ederken hayvan figürlü anahtarlık hediye etmek karşınızdaki kişiyi mutlu edecektir.

3. Defter ve Kalem:

Defter ve kalem veteriner hekimlerin en çok kullandıkları eşyalardan bir tanesidir. Her gün onlarca hasta ile ilgilenen veteriner hekşmler her bir hastası için özel notlar tutmaya ihtiyaç duyacaktır. Bunun için özelleştirilebilir ya da hayvan sevgisini yansıtan defter ve kalem almak karşınızdaki kişiyi mutlu edecek ve onu düşündüğünüzü gösterecektir.

4. Termos:

Termos da veteriner hekimlerin masasından ayırmadığı ve çok fazla kullandığı eşyalardan bir tanesidir. Çünkü termos çayı ve kahveyi sıcak tuttuğu için veterinerlerimiz her zaman masasından eksik etmeyecektir. Termos hediyelik eşyaları uzun gece nöbetlerinde ya da yoğun çalışma süreçlerinde hekimlerin her an elinin altında olacaktır. Dilerseniz alacağınız termos ürünlerini kişiselleştirebilirsiniz bu sayede hediyenizi özel ve anlamlı kılacaktır.

5. Kartvizitlik:

Hediye alacağınız kişiyi yansıtan bir kartvizitlik de dünya veterinerler gününde alacağınız en güzel ve anlamlı hediyelerden bir tanesi olacaktır. Veteriner hekime alacağınız kartvizitlik çalışma masalarını süsleyecek hem de kendilerini hasta sahiplerine tanıtmak amacıyla kullanabilecekleri kalıcı birer hediye olacaktır.

6. Minimalist Hediye Sepeti:

Küçük bir hediye sepeti içine karşınızdaki kişinin sevdiği küçük eşyaları doldurup hediye olarak verebilirsiniz. Örneğin hediye sepetinin içine anahtarlık, kartvizitlik, magnet, bardak altlığı ve benzeri hediyelik eşyalar ekleyerek kendi hediye sepetini yapabilir ve özel hediyeler verebilirsiniz.

Dünya Veteriner Hekimler Günü Tarihçesi Nasıldır?

Veteriner hekimler günü ilk kez 2008 senesinde ortaya atılmış ve gündeme gelmiştir. Bunun yanında 2000 senesinde her nisan ayının son cumartesi günü veteriner hekimler günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. 1960 senesinde edinburgh veteriner kolejinden Prof. Dr. Gamgee sınır aşan hastalıkları masaya yatırmak ve bunun hakkında konuşmak için Avrupa’dan veteriner hekimleri davet etmiştir. Bu toplantı ise ilk kez uluslararası veteriner hekimlik kongresi olarak kabul edilmiştir. Bundan sonra 8. Uluslar arası daimi komitesi kurulmuştur. 2000 senesinden itibaren de her sene nisan ayının son cumartesi günü dünya veteriner hekimler günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Dünya Veteriner Hekimler Günü Özel Hediyeler Nereden Alınır?

Dünya veterinerler gününde hediye olarak ne alsam ve nereden alsam diye kararsız kalıyorsanız Myros’u tercih edebilirsiniz. Hem geniş hediye seçenekleri hem de güvenilir olması nedeni ile 80 ülkeye vermiş olduğu ihracat tecrübesi ile de Myros hediyelik eşya üreticisinde bir numaradır. Aynı zamanda el yapımı ürünleri sayesinde aradığınız hediyelik eşyayı Myros’da kolaylıkla bulabilirsiniz. Bununla da kalmayıp Myros’da tercih edeceğiniz tüm hediye seçenekleri özgün tasarımlı ve kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. 

Stoklarda da hazır bulunan yaklaşık olarak 8 binden fazla ürün çeşidi ile hizmet sunmaktadır. Siz istediğiniz ürünü hayal edin Myros hayallerinizi gerçekleştirsin. Özellikle baskılı ürünlerde istediğiniz model ve çeşitte ürünü iletip hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Turistik hediye üreticisi olan Myros da aradığınız tüm hediyelik eşyayı kolaylıkla bulabilirsiniz. Aynı zamanda yurt dışına da hediyelik eşya satışı gerçekleştiren Myros Antalya, İzmir, Marmaris ve Manavgat olmak üzere 4 tane şubesi vardır. Hediyelik eşyaların tümünü kendisi üretmektedir. Myros’tan veteriner arkadaşınıza veya sevgilinize aradığınınız ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Yurt içinde ve yurt dışında adını fazlası ile duyurmuş olan Myros, toptan hediye alabileceğiniz en güvenilir hediyelik eşya üreticilerinden bir tanesidir. 

Çok farklı çeşitte ürün seçenekleri bulabileceğiniz bu yerde baskılı hediyelik eşyalar da tercih edebilirsiniz.  Hediyelik eşya konusunda kararsız kalıyor ve dünya veterinerler gününde veteriner arkadaşınıza ya da eşinize o günün anlam ve önemini anlatan özel hediyeler arıyorsanız Myros hediyelik eşya konusunda hiç tereddütte kalmadan tercih yapabileceğiniz üreticilerden bir tanesidir. Myros toptan hediyelik eşyaların üretiminde kullanılan malzemeleri ham olarak satışa sunmaktadır. Aynı zamanda buradan hediyelik eşyanızı toptan bir şekilde almak istiyorsanız öncelikle yapmanız gereken şey bayilik başvurusu olmalıdır. 

Bayilik başvurunuz eğer olumlu sonuçlanırsa da ürün satışı gerçekleşmektedir. 4 şubesi ile hizmet veren Myros satışını gerçekleştirdiği toptan hediyelik eşyaların üretimini de bizzat kendisi gerçekleştirmektedir. Müşterilerin isteklerine ve arzularına göre farklı seçeneklerde hediyelik eşya üretimi yapmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.