myros-popup.jpg (663 KB)
Çanakkale'den Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

Çanakkale'den Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

03 Mart 2022

Çanakkale tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve manevi havası ile Türkiye’nin eşsiz güzelliklerini içinde barındıran bir ilimizdir. Tarihdeki yeri ve önemi ile sıklıkla ziyaret edilen bir şehirdir. Çanakkale tarihi ve manevi olarak kahramanlık hikayelerinin yazıldığı, muhteşem dokuya sahip bir yerdir. Çanakkale kuzeybatı da yer almakta ve Ege denizi ile Marmara denizinin buluştuğu eşsiz bir manzaraya ev sahipliği yapmaktadır.

Çanakkale konumu ve tarihi değeri itibariyle gezilmesi gereken en önemli şehirler arasında bulunmaktadır. Çanakkale'nin gezilmesi ve görülmesi gereken bir çok yeri ve ayrıca tadılması gereken geleneksel zengin bir mutfak kültürü vardır. Çanakkale tarihi çarşıları ile meşhur bir şehirdir. Çanakkale den ne hediye alınır diye araştırdığınızda bir çok alternatif ve özel tasarımlı ürünler karşınıza çıkacaktır.  Çanakkale, alınacak hediyeler konusunda hiç sıkıntı çekmeyeceğiniz bir yerdir. Çanakkale’den anahtarlıklar, magnetler, açacaklar, bardaklar, kupalar, takılar, cüzdanlar, yiyecekler ürünler şeklinde çok çeşitli ürünler bulabilirsiniz.

Çanakkale hediye eşya yönünden zengin bir çeşitliliğe sahiptir. Hem ilçelerine özgü hemde merkezine özgü geniş yelpazeli hediyelik ürünler bulabileceğiniz bir yerdir. Çanakkale’nin tarihi sembolleri ve görselini içeren hediyelikler sayesinde zihninizde canlılığını hep koruyacak ve sevdiklerinize özgün hediyelikler alarak onlara hatıra kalmasını sağlamış olacaksınız. Çanakkale hediyelerini; çarşı ve dükkanlardan bulabilirsiniz. Çanakkale hediyelik eşya mağazalarından olan Myros.com’un Çanakkale temalı hediyelik ürünleri inceleyebilir, kaliteli ve özgün tasarımlarını kendinize ve sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Ayrıca Myros’tan online alışverişinizi güvenli bir şekilde yapabilir ve Çanakkale’nin dokusuna uygun farklı hediyelik ürünler alabilirsiniz. Çanakkale hediyelik eşya çeşitleri için aşağıda yer alan hediyelik eşyaları inceleyebilirsiniz.

1. Çanakkale Temalı  Bardak

Çanakkale’ ye özgün tasarımlar içeren birçok hediyeliği dükkan ve çarşılarda sıklıkla görebilirsiniz. Çanakkale temalı bardaklar, çeşitli desenlerde karşınıza çıkabilir. Bazı Çanakkale temalı bardaklar, cam kulplu bardak şeklinde olabilir. Bu bardaklar kullanım açısından sıcak şeyler içerken tercih edebilirsiniz. Çay, bitki çayı ve kahve içmek için ev ve ofislerinizde kullanabilirsiniz. Çanakkale hediyelik eşya toptancılarından olan Myros'dan güvenle online alışveriş yapabilirsiniz.

2. Çanakkale Temalı Magnet

Çanakkale tarihi ve doğal güzellikleri açısından zengin bir görsel temaya sahiptir. Bu nedenle hediyelik alırken özellikle farklı çeşitlilikte Çanakkale’ye özgü görselleri içeren hediyelik ürünler tercih edilmektedir. Bunlardan bir tanesi de Çanakkale temalı magnet ürünlerdir. Çanakkale’ye özgü üretilen bu ürünler, ilçelerine göre görsel baskıları değişmektedir. Örneğin Bozcaada ilçesinin görseli olan magnetlerde üzüm ve oraya özgü görseller yer almaktadır. Magnet hediyelikler hem taşıması kolay ve yer kaplamayan, hemde estetik olarak değeri olan ürünlerdir. Sevdiklerinize hediye alırken tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır. Myros tarafından üretilen hediyelik magnetleri toptan satış mağazalarından ve online alışveriş sitesinden alabilirsiniz.

3. Çanakkale Temalı Açacak

Çanakkale hediyelik eşya olarak alabileceğiniz ürünlerden biri de buraya özgü açacak çeşitleridir. Açacaklar, her zaman elinizin altında sıklıkla gazoz, şişe vb. şeyleri açarken kullanılan ürünlerdir. Çanakkale temalı açacak alırken mutlaka kaliteli ve dayanıklı olan ürünleri  tercih etmelisiniz. Çanakkale’ye özgü üzerinde resimler içeren açacakları; evde, arabanızda ve ofisinizde kullanabilirisiniz. Çanakkale temalı açacak hediyelik ürünleri Myros.com’dan ürün çeşitliliğini inceleyerek, güvenle online alışverişinizi yapabilirsiniz. Ayrıca toptan alımlarda uygun fiyat imkanından yararlanabilirsiniz.

4. Çanakkale Temalı Cüzdan

Çanakkale’ye özel olarak tasarlanmış bir çok ürün vardır. Bunlardan biri de Çanakkale temalı hediyelik cüzdan çeşitleridir. Üzerinde Çanakkale’ye özel görselin yer aldığı geleneksel cüzdanlar çantanızda kullanım için uygun olarak üretilmiş ve hediye olarak alabileceğiniz özelliktedir. Çanakkale’ye özel olarak tasarlanmış hediyelik cüzdanları dükkan ve çarşılarda bulabilir, Myros online satış sitesinden hediyelik çeşitlerini inceleyerek, kendinize ve sevdiklerinize güvenle hediye olarak alabilirsiniz.

5. Peynir Helvası

Çanakkale’ye özgü olan peynir helvası, lezzeti ile ünlü bir tatlı çeşididir. Peynir helvası Çanakkale'nin Ezine ilçesi özgü tuzsuz koyun peyniri ile irmik unu, yumurta ve pancar şekeri ile yapılan üzeri fırınlanmış ve kızarmış olarak servis edilen özel bir lezzettir. Çanakkale’ye gidenlerin mutlaka tatması gereken bir lezzet olan bu tatlıyı, hediye olarak alabilir sevdiklerinize götürebilirsiniz.

6. Domates Salçası

Çanakkale doğal ürünler açısından zengin, geleneksel bir mutfağa sahiptir. Özellikle ev yapımı ürünleri ile yaygın lezzet yelpazesi içermektedir. Domates salçası bunlardan biridir. Çanakkale domates üreticiliği konusunda zengin bir alana sahiptir. Çanakkale domatesi lezzet açısından çokça tercih edilmektedir. Bu nedenle Çanakkale domatesi ile yapılan ev yapımı salçalar ile meşhur olmuştur. Geleneksel bir lezzet içeren Çanakkale domates salçası ziyaretçiler tarafından da özellikle tercih edilen lezzetler arasında yerini almıştır. Bu yöreye özel domates salçasını tadabilir hemde sevdiklerinize alabilirsiniz.

7. Bozcaada Şarapları

Çanakkale Bozcaada ilçesi üzüm bağları ve bu bağlardan elde edilen şarapları ile meşhurdur. Bozcaada’da 6 tane, yöreye özel üzüm bağlarından üretim yapan şarap fabrikası vardır. Bu yörenin doğal iklimi içinde yetişen üzümlerden özel ve doğal yöntemlerle elde edilen şaraplar lezzeti ile çok meşhur olmuştur. Bozcaada, tarihi olarak çok eski geçmişe dayanan şarap üreticiliği ile önemli bir yere sahiptir. Bozcaada şaraplarını damak tadınıza uygun olarak seçebilir ve hediye olarak tercih edebilirsiniz.

8. Zeytin – Zeytinyağı – Zeytinyağı Sabunu

Çanakkale zeytin ağaçları ile meşhur bir ildir. Çanakkale doğal ve organik zeytin ve zeytinyağı ürünlerini bulacağınız bir şehir olmasının yanında, zeytin ürünleri konusunda zengin bir kültüre sahiptir. Özellikle Ayvalık ilçesinde ve diğer ilçelerine özgü zeytin ve zeytinyağı ürünlerini bulabilir ve tadabilirsiniz. 

Zeytin ve zeytinyağı ile elde edilen birçok üründe vardır. Bunlardan biride özellikle geleneksel olarak günümüze kadar gelmiş, naturel kullanımı ve sağlık açısından çokça tercih edilen zeytinyağlı sabun çeşitleridir. Zeytinyağlı sabun çeşitlerini Çanakkale’de her yerde bulabilir ve gönül rahatlığıyla kendinize ve sevdiklerinize alabilirsiniz. Ayrıca dükkanlardan, mağazalardan ve online satış yapan yerlerden Zeytinyağlı Sabun çeşitlerine bakabilir, zeytinyağı kullanım oranı yüksek ve yüzde yüz doğal üretilen  ürünleri tercih edebilirsiniz.

9. Ezine Peyniri

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, özel olarak üretilen geleneksel bir peynir çeşididir. Ezine peyniri tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan bir peynir çeşididir. Çanakkale Ezine peyniri, Kaz dağları yöresinde doğal ve organik olarak beslenen keçi, koyun ve inek sütlerinden üretilen protein oranı yüksek, özellikli bir geleneksel peynirdir. Kaliteli ve doğal bir lezzet isteyenlerin tercih edebileceği güzel bir tada sahiptir. Çanakkaleyi ziyaret edenlerin tatması ve alması gereken bu yöreye özgü bir yiyecektir.

10. Truva Atı Figürleri

Çanakkale’ye özel Truva atı tarihsel olarak önemli bir semboldür. Çanakkale Truva atı, tahtadan yapılmış büyük bir at maketidir. Bu maket, tarihte Odysseus'un (Akhalılar) Truva surlarını aşmak ve Troya şehrine gizlice girmek için, özel olarak yaptırdığı tahtadan truva atı sembolüdür. Bu savaş yaklaşık 10 yıldır sürmüş olması nedeniyle askerler bıkkın ve yorgun düşmüşlerdir. Odysseus'un aklına tahtadan bir at yapma fikri bu savaş sırasında gelmiş ve bunu koruma amaçlı olarak yaptırmıştır. Çanakkale’ye geziye giden herkesin özellikle ziyaret etmesi gereken bir yerdir. Çanakkale’nin il merkezinde sergilenmektedir. Ayrıca buradan Truva atına özel birçok figür bulabilir ve bu özel tarihi anlam barındıran sembolü sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Myros’un truva atı figürlerini online alışveriş sitesinden inceleyip sipariş verebilirsiniz. 

Çanakkale'nin İlçelerine Göre Hangi Hediyelikler Alınabilir?

Çanakkale, ilçeleri ile zengin bir ildir. 11 tane ilçesi vardır. Her birinin kendine özel tarihi dokusu ve doğal güzellikleri vardır. Ayrıca Çanakkale ilçeleri ile geleneksel zengin mutfak kültürüne sahiptir. Çanakkale’nin birbirinden güzel ilçelerinden Geyikli, Gökçeada, Bozcaada’da farklı özelliklerde hediyelikler bulabilir ve sevdiklerinize alabilirsiniz. Çanakkale’nin ilçelerinden buranın tarihi dokusuna uygun çeşitli özelliklerde ve görünümlerde, magnet, anahtarlık, bardak, cüzdan, truva atı figürleri, özel biblolar, geleneksel mutfak ürünleri; peynir helvası, domates salçası, zeytin ve zeytinyağı, ezine peyniri gibi  hediyelik ürünler alabilirsiniz.

Çanakkale’de Hediyelik Eşya Satan Yerler Nelerdir?

Çanakkale’de hediyelik eşya satan birçok dükkan, mağaza ve alışveriş merkezleri mevcuttur. Çanakkale’nin dokusuna uygun farklı ve özel tasarlanmış birçok hediyelik eşya alternatiflerini buralardan bulabilir sevdiklerinize bu yere özel hediyelikler götürebilirsiniz. Özellikle tarihteki yeri ile simge haline gelmiş Çanakkale, aynı zamanda tarihi çarşılarıyla da meşhur bir ildir. Bu tarihi çarşılardan hediyelik ürünler alabilirsiniz. MYROS hediyelik ürünler alabileceğiniz online bir sitedir. Buradan Çanakkale’ye özgü hediyelikleri inceleyip, kişiye özel tasarım belirleyebilir, sipariş verebilirsiniz. Ayrıca mağazalarınızda sergilemek için tasarladığınız ürünlerin toptan siparişlerini verebilir ve ziyaretçileriniz için dükkanlarınızda sergileyebilirsiniz. 

Çanakkale Temalı Promosyon Hediyelik Eşyalar Nereden Alınır?

Çanakkale temalı hediyelik eşya ürünlerinde toptan alımlarda promosyon uygulayan toptan satış mağazası olan Myros’tan otel, firma, acenta ve konaklama yerleriniz için alım yapabilirsiniz. İstediğiniz tasarım ve özelliklerini belirterek toptan promosyon hediyelik ürün siparişi verebilirsiniz. Kişiye özel tasarım ve firmalarlarınıza özgü tasarımlar sunarak promosyon hediyelik ürün siparişlerinizi güvenle verebilir ve kaliteli üretilen hediyelik ürünleri değerlendirebilirsiniz 

Çanakkale Temalı Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır?

Çanakkale temalı hediyelik eşya toptancılarından biri olan Myros’tan hediyelik ürünlerinizi satın alabilirsiniz. Çanakkale’nin dokusuna özel toptan hediyelik ürünlerin satışı yapan Myros.com'dan toptan üye olarak hediyelik eşyaları uygun fiyatlara sipariş edebilir ve ayrıntılı görseller ile ürünleri inceleyebilirsiniz. Toptan alışveriş imkanıyla Çanakkale temalı hediyelik eşyaları toptan, güvenle online alışveriş yapabilir, tarihi çarşı ve dükkanlarınızda sergileyebilirsiniz.



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.