myros-popup.jpg (663 KB)
Bursa'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

Bursa'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

04 Mart 2022

Bursa doğal ve tarihsel zenginliklerinin yanında aynı zamanda ekonomik açıdan Türkiye'nin en gelişmiş kentlerinden biridir. Tarihsel açıdan Bursa'da en çok Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş dönemine ait tarihî eserleri bulunmaktadır. Bursa'nın tarihteki önemli bir yeri Osmanlı Devleti'nin ilk başkenti olmasıdır. Bursa turistik ve tarihi güzelliklerinin yanında; tarihi camileri, müzeleri, parkları alışveriş merkezleri, ve çarşısıyla bölgede öne çıkmaktadır. Tarihi çarşıları, ipek, kumaş, dokuma, havlu vb. tekstil ürünleri açısından çok zengin çeşitliliğe sahiptir. 

Bursa hediyelik eşya yönünden çok zengin çeşitliliğe sahip bir yerdir. bursa hediyelik eşya ne alınır diye baktığınızda hediyelik olarak aklınıza gelebilecek her türlü ürünü bulabileceğiniz bir yerdir. Giyim eşyasında, ev tekstiline, mutfak gereklerinden, yiyecek ürünlere kadar çok çeşitli yelpazeye sahip bir yerdir. Bursa hediyelik konusunda sizi doyuracak bir şehirdir.

Bursa nın neyi meşhur hediyelik diye arama yaptığınızda karşısınıza Bursa ipek hediyelikler, kumaşlar, tekstil ürünleri gibi şeyler çıkacaktır. Bursa'ya özgü hediyelik olarak ipek kumaş, havlu, temalı biblolar, kupalar, anahtarlıklar ve yiyecek ürünler olarak magnetler, reçel, kestane, şeftali gibi çeşitleri bulabilirsiniz. Bursa hatırası hediyelik eşyalar olarak bunları tarihi çarşıdan veya dükkanlardan alabilir sevdiklerinize hediye olarak götürebilirsiniz.

Bursa hatıra hediyelik olarak buranın tarihi dokusunu yansıtan bir çok farklı özellikte ürünler bulabilirsiniz. Bursa heykel hediyelik eşya, biblo, çini, ahşap oymalı hediyelikler bunlardan birkaçıdır. 

Bursa hediyelikler çarşı dükkan ve alışveriş merkezlerinden bulabilir ve isterseniz toptan olarak alabilirsiniz. Bursa toptan hediyelik eşya konusunda uygun fiyata hediyelikler alabileceğiniz bir yerdir. Bunları toptan olarak alırken uygun fiyat seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Ayrıca Bursa temalı hediyelikler konusunda online alışveriş imkanı sağlayan hediyelik eşya sitelerinden güvenli alışveriş yapabilir toptan satış seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bursa'ya özgü hediyelikler aşağıda açıklamaları ile yer almaktadır.

1. Bursa Temalı Çanta

Bursa hediyelik eşyalar nelerdir diye araştırma yaptığınızda karşınıza çıkan ürünlerden biri Bursa temalı çanta çeşitleridir. Kanvas kumaştan yapılmış Bursa'ya özgü tasarlanmış bu çantalar dışarıda rahatça kullanabileceğiniz özelliktedir. Özellikle yaz ayları için kullanabileceğiniz otantik bir görünüme sahiptir. 

2. Bursa Temalı Magnet

Bursa'ya özgü hediyelik eşya olarak tercih edebileceğiniz Bursa görselinden oluşan magnet ürünlerdir. Bursa hediyelik magnetler hediye olarak çeşitli seçeneklerde bulup alabilir, sevdiklerinize hediye olarak götürebilirisiniz. Bursa'ya özel tasarlanmış bu magnet ürünler taşıması kolay ve yer kaplamayan, buzdolaplarınız üzerinde kullanabileceğiniz şekilde üretilmiş ürünlerdir. Toptan hediyelik eşya Bursa'ya özgü magnet çeşitleri ile uygun fiyat seçeneklerini değerlendirerek alabilirsiniz.

3. Bursa Temalı Kupa

Bursa hediyelik eşya tercihi olarak kupa bardak ürünlerde alternatifler arasında yerini almaktadır. Kupa bardakları ev ve ofislerinizde çay, kahve, su içerken kullanabilirsiniz. Bursa temalı kupa hediyelik ürünleri sevdiklerinize hediye olarak alabilir onların her kullandıkça sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Hediyelik kupa Bursa teması ile farklı renk ve görsel resimlerle tasarlanmış ürünleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca çarşı ve dükkanlardan satın alabilir veya online satış imkanı sunan siteleri inceleyip güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

4. Bursa Temalı Küllük

Özgün bir şehir olan hediyelik ürünler açısından, otantik hediyelik Bursa temalı bir çok ürün çarşı ve dükkanlarda karşınıza çıkmaktadır. Küllük de bunlardan biridir. Ev ve ofislerinizde kullanabileceğiniz bu ürün, Bursa temalı görsel resimler içeren farklı renklerde tasarlanmış olarak hediye olarak tercih edebileceğiniz niteliklerdedir. Üzerinde geleneksel motiflerden süslenmiş el yapımı çini küllükler özellikleri ve otantik görünümü açısından farklı bir model hediyelik olmaktadır.

5. İpek Kumaş

Bursa ipek kumaşla adı özleşmiş bir şehirdir. İpek kumaş üretimi ile kaliteli üretim yaparak dünya genelinde meşhur olmuştur. Geçmişten günümüze kadar bu ününü koruyan Bursa ipek kumaşları hediyelik olarak sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. İpek kumaştan üretilmiş, şallar, eşarplar, fularlar, masa örtüleri, peçeteler, ev tekstili için kullanılan birçok ipek ürün vardır. Farklı renk ve desenlerde çarşılarda bulabileceğiniz çeşitlilik ve kalitede tercih edebileceğiniz özel hediyelikler arasında yer almaktadır.

6. Bursa Havlusu

Bursa ev tekstil konusunda meşhur bir yerdir. Bursa sanayi olarak gelişmiş bir şehir olmasının yanında tekstil fabrikaları ve tekstil üretimi olarak zengindir. Bursa havlusu olarak meşhur olmuştur. Bursa havlusunu evinizde ve çeyiz hediyeliklerinde kullanabilirsiniz. Çeyiz alışveriş ürünü olarak sıklıkla tercih edilen Bursa havlusu Türkiye’nin her yerinden gelip alışveriş yapanların ilk sırada aldıkları ürünler arasındadır.

7. Anjelik Reçeli

Bursa’da yetişen anjelik erik, lezzeti ve sağlıksal açıdan özellikleri itibariyle çok tercih edilen bir meyvedir. Anjelik erikten reçel yapılarak 12 ay tüketilen bu yiyecek hediye olarak da Bursa’dan götürülebilecek bir lezzet olarak, ziyaretçiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bursa’ya gidince mutlaka tatmanız ve almanız gereken bir lezzet olarak karşınıza çıkacaktır.

8. Kestane Şekeri

Bursa kestane ve kestane ürünleri ile ün yapmış bir yerdir. Kestane şekeri de bunlardan biridir. Bu tatlı olarak yapılan lezzetli şekerleme damak tadınıza hitap edebilecek özelliktedir. Bursa kestane şekeri, Bursa'ya gidenleri tatması ve hediyelik olarak sevdiklerine götürmesi gereken bir lezzettir. Ayrıca kestane sağlıklı açısından tercih edilen ürünlerdir. Ancak şeker hastaları onlara özel üretilen ürünleri tercih edebilirler. 

9. İznik Çinisi

Bursa’nın İznik ilçesinde yapılan İznik çinisi, Osmanlı zamanında Çin'den gelen mavi ve beyaz seramiklerden etkilenerek ortaya çıkmış ve bu renklerin kullanımı ile yapılan çiniler İznik çinisi olarak kayıtlarda yer almaktadır. Osmanlı dönemde yapılan Bursa Yeşil Camii ve türbesinde (1421), Bursa Muradiye Camii'nde (1426) ilk olarak kullanılan İznik çinileri hala günümüzde etkinliği devam ettirmektedir. İznik çini motifleri kullanılarak yapılan bir çok hediyelik ürünleri Bursa’da bulabilirsiniz. İznik çini duvar tabağı, kaseler, tablolar, ve birçok farklı özellikte ürünler bulabilirsiniz.

10. Bursa Şeftalisi

Bursa bağları be bahçeleri ile zengin bir kültüre sahiptir. Bursa şeftalisi ile ünlü bir şehirdir. Bursa şeftalisinden yapılan ürünleri reçel, tatlı vs. çarşılarda bulabilirsiniz. Lezzeti açısından sıklıkla tercih edilen bir meyve türüdür. Bursa şeftalisini yaz aylarında bir çok yerde görebilir, satın alabilirsiniz. Bundan üretilen el yapımı reçelleri hediye olarak tercih edebilirsiniz. 

Bursa'nın İlçelerine Göre Hangi Hediyelikler Alınabilir?

Bursa ilçeleri ile tarihi ve doğal güzellikleri açısından zengin bir yerdir. Bursa’nın 17 tane ilçesi vardır. Uludağ, Yıldırım, Nilüfer, Orhangazi, Yenişehir, İznik, Gemlik gibi tarihi ve doğal güzellikleri açısından ünlü ilçeleridir. İznik'ten çini, Gemlik zeytin, Uludağ kayak ve teleferik, Yıldırım’dan kestane, çarşılarından ipek kumaş, havlu, magnet, kupa, anahtarlık, çanta, cüzdan gibi birçok hediyeliği ilçelerinde bulabilirsiniz. 

Bursa'da Hediyelik Eşya Satan Yerler Nelerdir?

Bursa’da hediyelik eşya satan dükkan, mağaza, alışveriş merkezi ve tarihi çarşılarından hediyelik ürünler alabilirsiniz. Ayrıca online hediyelik eşya satışı yapan yerlerden hediyelik ürünleri inceleyebilir ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Bunlardan biri de Myros’dur. Myros zengin ürün yelpazesi ile farklı ebat ve renkleri de çeşitli ürünler bulabileceğiniz ve inceleyip alabileceğiniz online alışveriş sitesidir. Ayrıca toptan alım ve promosyon seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Bursa Nişan Hediyelikleri Nereden Alınır?

Bursa nişan alışverişlerinde sıklıkla tercih edilen çarşılara sahiptir. Özellikle tekstil ürünleri konusunda kaliteli ve geniş ürün yelpazesine sahip olduğu için nişan alışverişlerinde vazgeçilmez çarşılara sahiptir. Ayrıca nişan alışverişlerinde online alışveriş yapacağınız ve hediyelik alabileceğiniz siteleri tercih edebilirsiniz. Myros nişan alışverişlerinde nişan ürünlerinde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir yerdir. Toptan alım seçeneklerini değerlendirip gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Bursa Mevlüt Hediyelikleri Nereden Alınır?

Bursa mevlütleriniz için hediyelik ürünler alabileceğiniz çarşılara sahiptir. Geleneksel olarak kültürümüzde yapılan mevlütler sonrasında gelen misafirlere özel tekstil ürünleri veya şekerleme vs. hediyelikler sunulmaktadır. Bu hediyelikleri Bursa’dan çarşısından veya dükkanlardan bulup alabilirsiniz. Ayrıca online alışveriş imkanı sunan sitelerden hediyelikler alabilirsiniz. Bunlardan biri de Myros online hediyelik eşya sitesidir. Buradan hediyelikleri istediğiniz gibi inceleyerek seçebilir ve güvenli toptan alışveriş yapabilirsiniz.

Bursa Temalı Promosyon Hediyelik Eşyalar Nereden Alınır?

Bursa temalı hediyelik ürünleri alırken toptan satış yapan dükkan ve çarşılardan alabilirsiniz. Ayrıca online alışveriş imkanı sunan hediyelik eşya sitelerinden promosyon imkanlarından yaralanabilirsiniz. Myros bunlardan biridir. Myros online hediyelik ürünler satışlarında farklı seçenek ve alternatifler bulacağınız ve toptan alım yapabileceğiniz, promosyon üretim imkanlarından yararlanabileceğiniz bir online alışveriş sitesidir.

Bursa Temalı Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır?

Bursa’da hediyelik eşya toptancısı olan Myros'dan toptan üyelik oluşturabilir ve toptan olarak hediyelik eşya ürünlerini alabilirsiniz. Bu sayede, Bursa temalı özel hediyelik ürünlerini inceleyebilir, özelleştirebilir ve istediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz. Toplu alışverişleriniz ve bireysel alışverişleriniz için geniş ürün yelpazesiyle olan Myros'u güvenle tercih edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.