myros-popup.jpg (663 KB)
Babaanneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

Babaanneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

19 Ekim 2022

Tüm insanların ailelerine olan bağlılığı ve sevgisi aile dışarısında kalan diğer insanlara oranla daha fazladır. Hele iş aile büyüklerimize gelince bu saygı ve sevgi katlanarak büyümektedir. Bu kişiler arasından babaannemizin yeri her zaman farklıdır. Bize küçüklüğümüzde anlattığı hikayeler, verdiği öğütler birçoğumuzun hala aklındadır. Bayramlarda verdiği harçlıklarda var tabi, onlar da yüzümüzü gülümseten babaannemizi hatırlatan olaylardır. Birçoğumuzun torunları olarak onlara sevgimizi göstermek, onları hatırladığımızı anlatmak ve verdiğimiz değeri bilmelerini sağlamak için elimizden gelen şeyleri düşünmeye başlarız. Doğal olarak bu konuda en etkili yol olan hediye alma fikri hemen oluşuyor. Bu durumda da aklımıza babaannemize hediye olarak nasıl şeyler alınabilir sorusu gelebiliyor.

Yaşlı insanlara hediye alırken dikkat etmemiz gereken önemli noktalarından bazıları alacağımız hediyenin kullanışlı ve yaşına uygun olmasıdır. Çünkü yaşlı insanlar kullanmadığı şeyleri çok çabuk unutma eğilimindedirler. Yaşlarının da farkında olan babaannelerimiz kendilerine uygun hediyeler verildiğinde çok daha mutlu olurlar. Tabi babaannemize aldığımız hediyelerin yanında ona nasıl verdiğimizde elbette önemlidir. Sürpriz bir şekilde alacakları hediye onların yaşantılarında büyük bir iz bırakacaktır. Çünkü insanlar belli bir yaştan sonra gerek fiziksel gerek mental olarak daha maraton bir hayata başlarlar. Onların biraz olsun bu maratonluktan kurtarmak, hayatlarında unutulmaz bir anı olarak kalacaktır. Tabi bunun yanında en sevilen torun müsabakasında size önemli bir puan da kazandırmış olacaktır. Şimdi en önemli soru olan babaanneme ne hediye alabilirim sorusu akıllara geliyor. Neyse ki bu konuda şanslıyız çünkü babaanneye alınabilecek birçok çeşit hediye mevcut. Aşağıda babaannemize alabileceğimiz bazı hediyeler sıralanmıştır.

  • Fotoğraf Çerçevesi

  • Tarihi Fotoğraflarla Dolu Kitaplar

  • Magnet

  • Anahtarlık

  • Küçük Ev Aletleri

  • Buket Çiçek

1. Fotoğraf Çerçevesi

Babaanneye hediye ne alınır diye sorduğumuzda, alabileceğimiz hediyelerden ilki olan fotoğraf çerçevesi ile babaannenizle olan bir anı ölümsüz kılabilirsiniz. Birlikte çekindiğiniz bir fotoğrafı özel fotoğraf çerçevesiyle evinin en güzel köşesine koyacağı bir hediye almış olabilirsiniz. Fotoğraf çerçevesine fotoğraflar koymak her insanın hoşuna giden bir şeydir. Hele ki yaşı büyük olan babaannelerimiz için biçilmiş kaftan bir hediyedir. Ayrıca çerçeveye babaannenizin çok sevdiği bir hayvan, bir manzara veya bir tablo resmi ile de onun gönlünde taht kurmayı sağlayabilirsiniz. Babaanneniz sevdiği bir fotoğrafı görmek istediğinde  fotoğraf çerçeveleri sayesinde istediği an ulaşabilecek ve uzun yıllar kullanabilecek. Myros fotoğraf çerçeveleri ahşaptan üretildiği için hem sağlamlık hem de uzun yıllar kullanım ömrü sağlıyor. Özel dijital baskılarıyla farklı çeşitlerde her duruma uygun hediyelik eşyalar konusunda bizi cezbediyor ve babaannemize alabileceğimiz süper bir hediye oluyor. Bu süper hediyeyi babaannenize alarak hem kalbini kazanmış olacaksınız hem bir torun olarak sizde mutlu olmuş olacaksınız. İnsanlara verdiğimiz değerleri onlara göstermek her iki tarafı da mutlu eder. Bu asla unutulmamalıdır.

2.Tarihi Fotoğraflarla Dolu Kitaplar

Babaannemize hediye alırken onun geçmişe olan özlemini de unutmamalıyız. Kendi döneminde gördüğü şeylerin her zaman aklının köşesinde kaldığını bilmeliyiz ve yaşlı insanların bu yüzden geçmiş tarihi şeylere ilgileri olduğunun farkında olmalıyız. Kara kara babaanneye alınacak hediye düşünürken bu bilgileri kullanarak ona çok güzel bir hediye alabilirsiniz. Onun bu tarihe olan özlemini dindirecek hediyelerden biri olan tarihi fotoğraflarlar ile dolu kitaplar alarak onu mutlu edebilirsiniz. Hem kitap okuma zevkini tadarken hem aynı anda okuduğu şeyleri gözleriyle görmesi onu bir hayli tatmin edecektir. Yalnız alacağınız kitaplarında babaannenizin sevdiği bir tarih olmasına dikkat etmeliyiz. Onun ilgisini çekecek bir hediye olduğundan emin olmalıyız. Kitabı okuduğunda her fotoğraf karesinde kendini yerine koyacak, o anları kitap sayesinde tekrar yaşayacak ve bu kitapta kaybolacak. Emin olun babaanneniz bu kitabı çok sevecek.

3.Magnet

Evlerde en sık kullanılan alanlardan biri olan mutfağa babaanneniz girdiği zaman buzdolabında gözüne çarpan ve yüzünde bir tebessüme sebep olan bir hediye olan magnet o an babaannenizin sizi düşünmesini sağlayacak anlamlı hediyelerden biridir. Sadece buzdolabına asmak için değil alıp onu saklaması içinde babaanneye verilecek hediyelerdendir. Babaannenizin ufak ama anlamlı bu hediye karşısında çok mutlu olacağı aşikâr, babaanneye torunundan hediye magnet ile onun kalbini kazanabilirsiniz. Ayrıca babaannenizden size büyük bir sarılma olacağı da bizim düşüncemize göre kesin olacak bir şey. Myros’ta babaannenizin zevkine göre çeşit çeşit ve farklı boyutlarda olan magnetlerden alabilirsiniz. Üstelik fiyat konusunda da babaannesine hediye almak isteyen her torun için zorlanmadan alınabilecek bir fiyatta.

4.Anahtarlık

Yaşlı insanlar genelde yaşlılığın getirdiği yorgunlukla daha az hareket edip daha çok düşüncelere dalıyorlar. Bazen bu düşünceler yalnız olduklarıyla ilgili olabiliyor. Babaannenizin asla yalnız hissetmediğini düşündürecek ona varlığınızı hatırlatacak en etkili hediyelerden biri de anahtarlıktır. Babaanneye hediye fikirleri düşünürken anahtarlık en güzel fikirlerden bir tanesidir. Myrostan alacağınız ve babaannenize özel, yazı hatta resim bastırabileceğiniz çok güzel bir hediye alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz bir fotoğrafı anahtarlığa basarak babaannenizi mutlu edip gönlünü kazabilirsiniz. Ya da anahtarlığa bir yazı ekleyerek de onu etkilemeyi başarabilirsiniz. Babaanneniz alacağı hediye karşısında yalnız olmadığını hatırlayacak ve anahtarlığı her an yanında taşıyacak. Myros anahtarlıkların en büyük özelliklerden biri de yapıldığı özel metaliyle, sağlam baskılarıyla da estetik, göze hitap etmesidir. Bunların yanında bir diğer özelliği de anahtarlık olmasının yanı sıra içecek açma aparatı olarak da kullanılabilmesidir. Hem anahtarlık hem içecek açma aparatı özelliklerini birleştirerek ortaya harika bir tasarım çıkmıştır. Böylece babaanneniz için daha kullanışlı bir alet ortaya koymuş. Babaanneniz her içecek içtiğinde verdiğiniz anahtarlığı kullanacak ve sizi tekrar düşünecek. Babaannenize hediye olarak bu iki özelliği barındıran hatta resim ve yazı baskısı yapabileceğiniz, diğer bir seçenek ise birçok çeşite sahip şehir anahtarlıkları kesinlikle tavsiyemizdir.

5. Küçük Ev Aletleri

Hediye almak gerçekten çok zor bir iş olabiliyor bazen. Saatlerce düşünmenize rağmen ne alabileceğinizde kararsız kalabilirsiniz. Aynı durum babaannenize hediye alırken de başınıza gelebilir. Bu yüzden babaanneye ne hediye alınır diye düşünmeye başladıysanız tamda doğru yerdesiniz. Babaannenizin hem çok seveceği hem de çok kullanacağı bir hediye almak onun yararına olacaktır. Bunun içinde hem sık kullanacağı hem ona yardımcı olacak en güzel hediye ise küçük ev aletleridir. Babaanneniz aldığı hediyeye bayılacaktır. Çünkü alacağınız hediye her an ulaşılabilir bir yerde bekletilip her gerektiğinde ortaya çıkacağından babaanneniz tarafından baya sevilecektir. Ayrıca her kullandığında sizi düşünüp hediyeyi kullanırken mutlu olacaktır. Küçük ev aletleri günlük hayatın vazgeçilmez birer parçası olmuş durumda. Barındırdığı birçok içerik sayesinde her evde kullanışlı bir durum sunuyor. Aynı şekilde bu kullanışlı durumu babaannenizde kullansın diye en iyi hediyelerden biri olan küçük ev aleti hediye edebilirsiniz. Babaannenizin evinin vazgeçilmez bir parçası olacak hediye gerçekten herkesin düşünmesi gereken hediyelerde ilk sıralarda geliyor.

6. Buket Çiçek

Babaannenize bir hediye düşünürken bazen tüm karmaşık hediyeleri bir kenara bırakıp daha etkili ve kolay bir hediye alabilirsiniz. Bunun içinde en etkili hediye şüphesiz ki bir buket çiçektir. Ona alacağınız bir buket çiçekle onu sevindirebilirsiniz. Her kadın çiçeklere bayılır. Bu elimizdeki büyük kozla hediye konusunda baya rahatlayıp bir buket çiçekle güzel bir hediye vermiş olacaksınız. Babaannenize verdiğiniz çiçeklerin onun sevdiği bir çiçek türü olduğuna dikkat etmelisiniz. Babaannenize daha özel bir şey yapmak istediğiniz taktirde de ona bu hediyeyi daha anlamlı kılabilirsiniz. Bunun içi yapacağınız şey tüm çiçekleri ayrı ayrı ellerinizle birleştirip en sevdiği çiçekleri gülleri laleleri ve de papatyaları koyarak babaanneye hediye yapımı için en güzel yollardan birini bulmuş olabilirsiniz. Tüm bu güzel çiçeklerin içine birlikte bir fotoğrafınızı ve kendi el yazınızla yazdığınız bir not bırakarak mükemmel bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Doğum Gününde Babaanneye Ne Hediye Alınır?

Doğum günleri hepimiz için unutulmaz anlardır. Hem yılda bir kez olması sebebiyle hem her doğum gününde aslında zamanın biz farkında olmadan gittiğini fark ettiğimiz bir gerçek olmasından dolayı değerli bir gün olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Babaannenizin de doğum günü geldiğinde ona eşsiz bir doğum günü hazırlamak gerekir. Bunun içinde ne güzel yol hediye almaktan geçer. Babaanneye doğum günü hediyesi olarak da güzel bir şeyler almak biz torununa düşer elbette. Ona bu özel günde özel bir hediye almalıyız. Aşağıda babaannelere alınabilecek eşsiz hediye örnekleri listelenmiştir.

Yılbaşında Babaanneye Ne Hediye Alınır?

Yılda sadece bir kez olan şeyler her zaman değerlidir ve insanlar için unutulmazdır. Yılbaşı da o zamanlardan bir tanesidir yılda sadece bir kez gelen bu anı, iyi değerlendirmek ve sevdiklerimize hediye almak için gerçekten süper bir zamandır. Babaannemize de hediye almak istiyorsak yılbaşını kaçırmamamız gerekir. Yeni yıl yeni mutluluklar, eşsiz yenilikleri de beraberinde getirir. Bunu asla unutmamalıyız ve bunun için ilk yeniliği babaannenize bir hediyeyle siz başlatabilirsiniz. Aklınıza torundan babaanneye hediye ne alınabilir sorusu şüphesiz ki gelmiştir. Babaannenize alacağınız hediye hem yeni yılı yansıtacak hem onu yeni ve güzel bir yıla teşvik edecek bir hediye olmalı. Bunun yanında her gördüğünde sizi hatırlatacak ve yeni yılda geçirdiği unutulmaz anları tekrar yaşayacak bir hediye olmalı. Bunun için alacağınız hediyeyi iyi düşünmek lazım. Aşağıya babaannenize alabilecek çok güzel yılbaşı hediyeleri

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.