myros-popup.jpg (663 KB)
Atatürk Temalı Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

Atatürk Temalı Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

28 Ekim 2022

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu önderi ve ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk, dünya çapında tanınan ve saygı duyulan bir asker, devlet adamı ve liderdir. Devlet dairelerinde, resmi kurumlarda ve okullarda sergilenen heykel ve portrelerinin yanında, sevenlerinin arabalarında, işyerlerinde, evlerinde de  en güzel köşelerde sergilediği, Atatürk temalı ürünler bulunur. Bir ulusal kahraman olarak Atatürk’ün  Kocatepe’deki duruşu, savaş meydanlarında, trende, havaalanında, halk arasında ve çeşitli ortamlarda çekilen fotoğraflarla belgelenmiş pozları  ile birlikte imzası, naaşının bulunduğu Ankara’ daki  Anıtkabir, ülkemizde çok önemli bir sembol haline gelmiştir. Sevenleri için üretilen Atatürk temalı hediyeler,   onun ve önemli tarihi olayların simgesi haline gelen bu görüntülerin desenleri ve formları ile tasarlanarak dekorlanan tüm heykeller, biblolar, büstler, resimler ve diğer tüm kategorilerdeki ürünlerin tamamıdır.   

Birinci Dünya Savaşı sonrası, İtilaf Devletleri’nin Anadolu’yu işgali sırasında, tüm ulus olarak yapılan Kurtuluş Savaşı’ nda başkumandan olan ve bütün cephelerdeki savaşların kazanılmasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal’ e, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan sonra, 27 Kasım 1934' te “Türk’ün Atası “ anlamına gelen Atatürk soyadı verilmiştir. O tarihten itibaren ülke ve dünya genelinde Atatürk olarak anılan Gazi Mustafa Kemal Paşa, yaşamı boyunca ve ölümünden sonra da Türkiye Cumhuriyeti’ nde ulusal bir kahraman olarak sevilmekte ve anılmaktadır. Atatürk, tüm dünyada ve aynı zamanda düşmanları tarafından da ilgi, saygı  ve hatta sevgi  kazanmış bir liderdir. Hem asker hem de devlet adamı olarak vatan ve millet sevgisi, stratejik zekâsı, devrimleri, insani değerleri, kadınlara sağladığı vatandaşlık hakları, bilgisi ve kültürü ile dünya tarihinde  en çok sevilen, sayılan, bilinen ve hakkında konuşulan liderlerden biri olmuştur. Hayatı boyunca kazandığı büyük zaferlerde ve Kurtuluş Savaşı sırasında, doğal bir lider ve komutan olarak kullandığı  askeri zekası, savaş sonrasında da uluslararası anlaşmalarda gösterdiği stratejik duruşu ve diplomasi anlayışı  hayranlık uyandırmıştır. Atatürk aynı zamanda önemli bir fikir ve bilim insanıdır. Finalini Türkiye Cumhuriyeti’ ni emanet ettiği gençlere seslendiği “Gençliğe Hitabe” metni ile yaptığı büyük “Nutuk” eseri, bütün önemli özelliklerinin yanında, dahiyane bir gözlemci, tarihçi ve yazar olduğunun da kanıtıdır. İngilizce, Fransızca ve Almanca olarak da yayınlanan, 1919'dan 1927'ye kadar geçen dönemin kayıtlı belgeleri ile Kurtuluş Savaşı ve sonrasındaki icraatlarını, fikirlerini ve vasiyetini özetlediği Nutuk, tarihi açıdan en önemli miraslarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluş yıllarından itibaren yaptığı devrimler ve yenilikler ile birlikte, kendi içinde ve dünyada barışçıl bir ortama önderlik eden, kendi kendine yeten bir ülke yaratmaya çalışmıştır. 10 Kasım 1938 tarihinde saat dokuzu beş geçe verdiği son nefesine kadar, hem savaş cephelerinde, hem de siyasi arenalarda her an bu mücadelenin içinde yaşamını sürdürmüştür.

Altı yüzyılı aşkın yaşı olan bir imparatorluğun mirasını devralan, Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan her vatandaş, hak ve özgürlükler yanında çok daha fazlasını Mustafa Kemal Atatürk’ e borçludur. Türkiye' de kurumlar üstü bir değer ve ulusal kahraman olan Atatürk, daima resmi bayramlarda ve ölüm yıldönümünde sevgiyle, saygıyla ve rahmetle anılır. Atatürk temalı hediye çeşitleri anma törenlerinde ve bayramlarda hem resmi hem de özel kurumlarda çok tercih edilen ürünlerin başında gelir. Atatürk temalı öğretmenler günü hediyesi, ofis hediyesi, kuruluş yıldönümü hediyesi ya da kişisel özel kutlamalar için çok farklı kategorilerde Mustafa Kemal Atatürk hediye çeşitleri  bulunmaktadır.  Atatürk temalı hediyeler genellikle yaşamı boyunca çekilen fotoğraflarının, imzasının ve çok bilinen önemli sözlerinin, söylevlerinin olduğu magnet, anahtarlık, kupa, cüzdan, çanta askısı, metal kalem kutusu, kase,  biblo, küre veya piramit camdan kağıt ağırlığı, bardak altlığı, flama, saat, çakmak, kum saati, tabak, kalem, Atatürk temalı fincan takımı gibi her mekân ve ortamda dekoratif  veya kullanım amaçlı olan ürünlerdir.

Sevdiklerinize kutlama için Atatürk temalı hediyelik eşya ürünü almak istiyorsanız, Myros ’un zengin ve kaliteli Atatürk hediyelik eşya ürünlerinden karma veya tekli olarak alabilirsiniz. Kamu kurumları ve özel kuruluşlar, okullar, dernekler, sivil toplum örgütleri adına anma törenleri, bayramlar ve kutlamalar için vereceğiniz tüm kurumsal toptan siparişlerde, özel fiyatlardan yararlanmak için bayii girişini kullanarak satın alım yapabilirsiniz.   

1. Atatürk Temalı Magnet       

Atatürk temalı magnet ürünlerinde, en güzel ve seçkin Gazi Mustafa Kemal Paşa fotoğraflarının tekli veya çoklu olarak resmedildiği desenler bulunur. Epoksi üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılarak üretilen magnetlerin boyutları 5 cm ile 8 cm arasındadır.  Atatürk temalı hediyeler arasında herkese her zaman hediye edebileceğiniz ve okullarda, ofislerde, evlerde her türlü metal dolap, pano ve rafta dekor amaçlı olarak kullanılabilen magnetleri, Myros’ un seçkin ve kaliteli Atatürk koleksiyonu ürünleri arasından seçerek karma veya tekli olarak satın alabilirsiniz. 

2. Atatürk Temalı Anahtarlık

Atatürk temalı anahtarlık ürünleri, fondaki Türk Bayrağı önünde Mustafa Kemal Atatürk portresi ve imzası ile her yaştan herkese verebileceğiniz hediyelik eşya ürünlerindendir. Epoksi üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılarak üretilen anahtarlıkların boyutları, 4 cm ile 10 cm arasındadır. Arabalarına, motorlu araçlarına Atatürk imzası ve fotoğrafları ile etiket yapıştıran dostlarınız, arkadaşlarınız ve aile üyelerinizin çok seveceği, Atatürk hayranı olan herkesin alınca çok mutlu olacağı anahtarlıklar, Atatürk temalı ürünler arasında en kullanışlı olan çeşitlerdendir. Tüm Atatürk hayranı sevdiklerinize alabileceğiniz anahtarlık çeşitlerini, Myros’ un seçkin ve kaliteli Atatürk koleksiyonu ürünleri arasından seçerek karma veya tekli olarak satın alabilirsiniz.

3. Atatürk Temalı Kupa 

Siyah, gri, gold renk olarak seramik üzerine serigrafi tekniği ile Atatürk portresi ve imzasının dekorlama yapılarak üretildiği kupaların boyutları 8 cm ile 9 cm arasındadır.  Atatürk temalı öğretmenler günü hediyesi olarak öğretmenler günü,  10 Kasım, Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi özel günlerde ve resmi bayramlarda verebilirsiniz. Çocuklarınıza, aile üyelerinize, okul arkadaşlarınıza, idealist bulduğunuz öğrencilerinize ya da  Atatürk hayranı dost ve arkadaşlarınıza özel günlerinde hediye edebilirsiniz.  Okulda, ofiste veya evde kullanım için en uygun Atatürk temalı hediyelik eşya ürünleri arasında olan kupaları,  Myros’ un seçkin ve kaliteli Atatürk koleksiyonu ürünleri arasından seçerek tekli veya karma olarak güvenle satın alabilirsiniz.

4. Atatürk Temalı Cüzdan       

En güzel Atatürk ve Türk Bayrağı görselleri ile suni deri üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılarak üretilen cüzdan tasarımlarının boyutları, 8 cm ile 11 cm arasındadır. Para ve kimlik taşımak için kullanılan cüzdan ürünleri okul için kalemlik, fırçalık gibi farklı amaçlarla da kullanılabilir. Mustafa Kemal Atatürk hediye türlerinden ailenize, çocuklarınıza, öğrencilerinize ya da öğretmenlerinize, dostlarınıza veya  arkadaşlarınıza, Myros’ un Atatürk koleksiyonu cüzdan çeşitlerinden seçkin ve kaliteli ürünleri arasından seçerek güvenle satın alabilirsiniz.

5. Atatürk Temalı Bardak Altlığı          

Anıtkabir, Atatürk portresi ve Kemal Atatürk imzasının, metal üzerine ofset baskı ile dekorlama yapılarak üretildiği yuvarlak bardak altlığı ürünlerinin çapı 90 mm ‘dir. Özellikle ofisler, resmi, kurumlar, sivil toplum örgütleri, dernekler, parti merkezleri gibi yerlerde çalışanlar için en uygun hediyelerden biridir.  Atatürk temalı bardak altlığı ürünlerinden evinize, ofisinize alabilir, aile üyelerine, Atatürk hayranı dost ve arkadaşlarınızın yeni evlerine götürebilir, terfi hediyesi olarak iş arkadaşlarınıza verebilirsiniz. Masa ve sehpalarda kullanılmak üzere sevdiklerinize  Atatürk hediyelik eşya ürünlerinden bardak altlığı almak isterseniz, Myros’ un seçkin ve kaliteli Atatürk koleksiyonu çeşitleri arasından seçerek karma veya tekli olarak güvenle satın alabilirsiniz.

6. Atatürk Temalı Tabak          

Atatürk temalı tabak ürünleri,  duvar tabağı veya masaüstü tabağı olarak dekoratif amaçlı kullanılabilen çok şık ve kaliteli bir üründür.  Parti merkezlerinde, sivil toplum ofislerinde, dernek ve vakıf binalarında çok amaçlı olarak kullanılabilir. Çini el işçiliği ile üretilen tabakların merkezinde epoksi üzerine dijital baskı ile dekorlama yapılan Atatürk’ün fotoğrafları ve imzası bulunur. Kenarları, her modelde kendine özgü  farklı çini renk ve desenleri ile çerçevelenen duvar tabaklarının tabakların çapı 188 mm’ dir. Atatürk hayranı kişilere, resmi günlerde ve özel ziyaretlerde büyükelçilere, askeri ateşelere veya yurtdışı seyahatlerinde resmi ve özel kuruluş ziyaretlerine giderken Türkiye ve Atatürk temalı geleneksel ürün tarzında hediye edilebilir. Aynı zamanda akademisyenlere, öğretmenlere, yeni terfi eden devlet çalışanlarına verilebilir. Atatürk hayranı dostlarınız, arkadaşlarınız, komşularınız ve akrabalarınız için çok şık bir ev hediyesi olur. Atatürk temalı hediyeler arasında en şık ve geleneksel ürünlerden olan duvar tabağı çeşitlerinden,  Myros’ un seçkin ve kaliteli Atatürk koleksiyonu ürünleri arasından seçerek karma veya tekli olarak güvenle satın alabilirsiniz. Tüm kurumsal alışverişlerde avantajlı fiyatlardan yararlanmak için siparişlerinizi vermek üzere bayi girişini kullanabilirsiniz. 

7. Atatürk Temalı Kalem         

Yıllar içinde formları çok değişse bile dünya ve insanlık tarihini yazan kalemler, Atatürk gibi güçlü ve ulusal bir kahramanın imzası ile bir araya gelince küçük ama anlamı çok büyük bir hediyeye dönüşür. Her zaman hatırlamak gerekir, büyük idealler, konular, olaylar daima küçük adımlarla başlar. Kemal Atatürk imzasının siyah renkli kalem üzerine gold baskı ile serigrafi tekniği kullanılarak üretildiği, Atatürk temalı kalem ürünlerinin boyutları, 10 cm’ dir. Akademisyenler, öğretmenler, öğrenciler gibi çalışan ve okuyan herkesin yanında taşıyarak her an kullanabileceği en güzel Atatürk hediye ürünleridir. Resmi bayramlarda, parti merkezlerinde, dernek, vakıf ve okullarda özellikle çocuklara ve gençlere verilmek üzere dağıtılabilir. Mustafa Kemal Atatürk hediye ürünleri temalı kalem çeşitlerinden, Myros’ un seçkin ve kaliteli Atatürk koleksiyonu ürünleri arasından seçerek güvenle satın alabilirsiniz.

Atatürk Temalı Hediyelik Eşya Satan Dükkânlar Nelerdir?     

Mustafa Kemal Atatürk, her vicdanlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kalbindedir.  Nesiller boyunca onun idealleri ile büyüyen halk, Anıtkabir’ de Türk Bayrağı, savaş alanlarında atı, askerleri ve çok sevdiği milleti ile görüntülenmiş resimlerinin, figürlerini imzasını, portresinin her çizgisini ezbere bilir. Gözün görebildiği her yerde onun bakışlarını arar. Atatürk ülke topraklarında birçok yüce değerin kavramın sembolüdür.  Bu nedenle, vatanı korumak ve cumhuriyeti kurmak için  ona ve birlikte çok şeyler başardığı atalarımıza karşı hissedilen minnet duygusu ile  hayranlığı ifade etmek için ve en önemlisi “hatırlamak” için  Atatürk temalı ürünler kullanılır. Desenlerinde yer alan Mustafa Kemal Atatürk hediye eşya kategorilerini ülkemizin her bölgesindeki tarihi müzeler, milli saraylar, hediyelik eşya dükkânları, kitap ve kırtasiyelerde bulmak mümkündür. Atatürk temalı fincan takımı, çay takımı,  rakı bardağı, su bardağı, kupa, kalemlik, tabak, kâse, çakmak, magnet, anahtarlık, bardak altlığı, sigara tabakası, kalem, çanta, cüzdan, kartvizitlik, portre veya imza baskılı t- shirt, sweatshirt, bayrak, flama gibi Atatürk temalı ürünler hediyelik dükkânların, kırtasiyelerin hemen hepsinde bulunur. Özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ve ölümsüzlüğünün her yıl bir kere daha ispat edildiği, 10 Kasım anma törenlerine denk gelen haftalarda, bu ürünlerin çeşitleri ve adetleri çoğalır. Eğer çocuklara, gençlere, öğrencilere, öğretmenlere, Atatürk hayranı iş arkadaşlarınıza, dostlarınıza, aile üyelerinize ya da akrabalarınızla  kurucu önderimiz ve ulusal kahramanımızın ideallerini simgeleyen Atatürk temalı hediyeler almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İster bireysel ister kurumsal olarak, bir Atatürk köşesi hazırlayabileceğiniz tüm ürünleri barındıran, Myros’ un kullanıcı dostu online sitesindeki kataloglarda bulunan, kaliteli, şık ve seçkin Atatürk koleksiyonu ürünleri arasından seçim yaparak, isterseniz tekli isterseniz karma seçenekler ile, kolaylıkla ve güvenle sipariş verip satın alabilirsiniz. 

Atatürk Temalı Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır?  

Ülkemizdeki tüm resmi kurumlarda, dünyadaki tüm Türk elçiliklerinde ve ateşeliklerinde kullanılan Atatürk ve Türk Bayrağı köşesi çok önemlidir. Tüm askeri ve devlet kurumlarının, okulların, üniversitelerin, akademilerin girişlerinde ve makam odalarında mutlaka yer alan Atatürk köşesi, ulusal değerlerimizin, özgürlük ve barış anlayışımızın sembolüdür. Bu nedenle devlet kurumlari, askeri kurumlar, siyasi kurumlar, devletle çalışan kamu iktisadi işletmeler, üniversiteler, okullar, sivil toplum örgütleri, dernekler, tarihi müzeler, milli saraylar Atatürk köşelerine koymak ya da diplomatik hediye olarak kullanmak için, Atatürk temalı hediyelik toptancı firmaları ile çalışırlar.  Temsil açısından önemli  kurumların koridorlarında, genellikle Nutuk alıntısı bir sözünün bulunduğu kaide üzerinde bir büstü veya heykeli bulunur.  Aynı zamanda makam odalarının duvarlarına Atatürk temalı ürünler arasından pano veya tablo olacak şekilde bir resmi asılır.  Eğer bu amaçla ya da  hediyelik eşya dükkânlarında, kitap ve kırtasiyelerde satılmak üzere “Atatürk Temalı hediyelik eşya toptancıları" arayışında iseniz doğru adrestesiniz. Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya üreticisi ve toptancısı olan, Myros’ un kaliteli, şık ve seçkin Atatürk koleksiyonu ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz. Bayramlarda, toplantılarda veya kurumsal etkinliklerde kullanmak için, bayraklar, flamalar dahil olmak üzere Atatürk temalı ürünler konusunda toptan alışveriş ihtiyacınız oluyor ise, tüm kurumsal siparişleriniz için Antalya, İzmir, Marmaris ve Manavgat toptan şubelerimizdeki showroomlara başvurabilirsiniz. Aynı zamanda, Türkiye’deki ve yurt dışındaki tüm satış noktalarınız için, toptan sipariş vermek isterseniz, kullanıcı dostu online sitemiz üzerinden,  avantajlı fiyatlardan ve kampanyalardan faydalanarak,  bayi girişini kullanarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz.  



 












T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.