myros-popup.jpg (663 KB)
Antalya'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

Antalya'dan Alınabilecek Hediyelik Eşyalar Nelerdir?

23 Şubat 2022

Türkiye’de tatil denince akla gelen ilk şehir olan Antalya, tarihi ve doğal güzellikleri ile büyüleyici bir güzelliğe sahiptir. Bir tarafında deniz bir tarafında ise kayak merkezleri bulunan Antalya, yılın her döneminde ziyaret edilecek bir şehirdir. Antalya’ ya tatile ya da gezmeye gidenlerin ilk sorusu ise “Antalya’dan hediyelik ne alınır?” olmaktadır. Antalya hediyelik eşya konusunda çok geniş ürün alternatiflerine sahip bir şehirdir. 

Antalya hediyelik ne alınır sorusuna cevap olarak anahtarlıklar, magnetler, duvar tabakları, saatler, küllükler ve sabunlar gibi farklı hediyelik eşyalar sayılabilir. Antalya hatırası hediyeler Antalya’nın öne çıkan tarihi ve doğal güzelliklerini en iyi şekilde yansıtır. Antalya meşhur hediyelik eşyaları sevdiklerinize, iş arkadaşlarınıza ya da kendinize anı kalması için kendinize alabilirsiniz. 

Capcanlı renkler ile tasarlanan Antalya hediyelik eşya ürünlerini Antalya’nın hemen hemen her bölgesinde bulunan hediyelik eşya dükkanlarından satın alabilirsiniz. 

1. Antalya Temalı Anahtarlık

Antalya temalı anahtarlık modelleri anahtarların kaybolmasını önlemek amacı ile anahtarları bir arada tutmaya yardımcı olan dekoratif aksesuarlardır. Özgün dizaynlara sahip Antalya temalı anahtarlıklar, Antalya’ dan alınabilecek hediyeler arasındadır. Yuvarlak, kare, dikdörtgen şekillerinin yanı sıra kalp, şişe, ayyıldız ve kule formunda da anahtarlık çeşitleri bulunmaktadır. Metal, plastik, çini ve polyester gibi malzemeler kullanılarak üretilen Antalya temalı anahtarlıklar, yüksek kaliteli malzeme kullanılarak yapıldığından dolayı uzun ömürlü olarak kullanılabilir. 

Antalya temalı anahtarlık modellerinin dekorlanması sırasında dijital baskı ve metal döküm gibi tekniklerden faydalanılmaktadır. Örneğin Antalya Temalı UV Baskılı Kare Anahtarlık modelinin dekorlanması sırasında Antalya'nın en büyük simgelerinden olan saat kulesinin resminin basılabilmesi için dijital baskı yapılmıştır. 

Antalya temalı hediyelikleri kendiniz kullanmak için alabileceğiniz gibi annenize, babanıza, arkadaşlarınıza, sevgilinize, iş arkadaşlarınıza ya da akrabalarınıza hediye edebilirsiniz. 

2. Antalya Temalı Magnet 

Buzdolabı süsü olarak kullanılabilen Antalya temalı magnet çeşitlerinin arka kısmında mıknatıs yer alırken ön yüzünde ise farklı renkler kullanılarak yapılan tasarımlar ya da resimler bulunur. Antalya’nın tanınmış bölgelerinin resimlerinin kullanıldığı magnet modellerinin enleri, boyları ve yükseklikleri tasarıma göre değişiklik göstermektedir. Üretiminde ahşap, plastik, epoksi ve cam gibi malzemeler kullanılan Antalya hediyelik magnet türlerinin tasarımında dijital baskı ve lazer kesim dahil olmak üzere çeşitli dekorlama yöntemleri tercih edilmektedir. Dekorlama aşamasında dijital baskı ve üretiminde epoksi malzeme kullanılan Antalya Temalı Myros Yuvarlak Magnet, Antalya hediyelik eşya dükkanlarında en çok karşılaşılacak modellerden biridir. 

Yapım aşamasından paketleme aşamasına kadar ince bir işçilik gerektiren Antalya temalı magnetleri kendinize, sevgilinize, yakın arkadaşlarınıza ve ailenize hediye olarak satın alabilirsiniz. Yeni eve çıkmış bir arkadaşınız ya da akrabanıza oturmaya giderken küçük ama şık bir hediye olarak da tercih edebileceğiniz Antalya temalı magnetler, dolap kapaklarına daha şık bir görünüm kazandırır. 

3. Antalya Temalı Cüzdan 

Özel bir eşya taşımak için kullanılabilecek Antalya temalı cüzdanların üretiminde suni deri malzeme kullanılır. Boyutları değişiklik gösterse de genellikle benzer formalarda tasarlanan Antalya temalı cüzdan modellerinin üzerine Antalya’nın ünlü ilçelerinin ve beldelerinin resimleri basılır. Antalya Temalı Myros Cüzdan modelinin üzerine ise Belek, Kemer, Side ve Alanya gibi ilçelerin isimleri yazılarak bu ilçeleri temsil eden tarihi yapılara yer verilmiştir. 

Sevdiklerinize ya da kendinize alabileceğiniz Antalya temalı cüzdanlar çantada rahatlıkla taşınabilir. Çanta haricinde elinizde de taşıyabileceğiniz cüzdanları hızlıca bir yere çıkarken yanınıza alabilirsiniz. İçerisine pek çok eşyanın sığabildiği Antalya temalı cüzdanlar işlevsel hediyelik çeşitlerindendir. 

4. Antalya Temalı Duvar Tabağı

Yüzlerce farklı modeli bulunan Antalya temalı duvar tabakları, duvar dekorasyonunu özelleştiren dekoratif objelerdir. Antalya temalı duvar tabakları duvara asılmasının haricinde sehpa veya TV ünitesi gibi ev eşyalarının üzerinde de sergilenebilir. Yapım aşamasında cam, epoksi, çini ve seramik gibi materyaller kullanılan Antalya temalı duvar tabağı modellerinin dekorlanmasında ise serigrafi ve dijital baskıdan faydalanılmaktadır. Bu yöntemlerin yanı sıra bazı modeller el işçiliği ile üretilmektedir. Değeri son derece yüksek olan el işi duvar tabakları, Antalya otantik hediye eşya çeşitleri arasında sayılır. 

Apayrı formlara ve dizaynlara sahip Antalya temalı duvar tabaklarının enleri, boyları ve yükseklikleri de birbirinden farklıdır. 21 cm Antalya Temalı Myros Cam Tabak gibi ortalama büyüklüklere sahip modeller olduğu gibi daha küçük boyutlu duvar tabakları da bulunur. Şık ve özel bir hediye seçeneği olan Antalya temalı duvar tabakları annenize, kayın validenize, kardeşinize veya ablanıza hediye edebilirsiniz. 

5. Antalya Temalı Saat

Ahşap, epoksi ve polyester gibi malzemelerden üretilen Antalya temalı saatler ev ya da işyeri dekorasyonunda kullanılabilir. Tasarımda Antalya’nın önemli turistik noktalarının kullanıldığı Antalya temalı saat modellerinin boyutları 20 ila 25 cm arasında değişiklik göstermektedir. Tek renk tonunun kullanıldığı saatlerin yanı sıra birden fazla rengin tercih edildiği şık saat seçenekleri de bulunur. 

Antalya temalı saatlerin dekorlanmasında dijital baskıya ek olarak el işçiliğinden de yararlanılmıştır. Albenili ve dikkat çekici görünüme sahip Antalya temalı saatleri aileniz, sevgiliniz ya da yakın çevrenize hediye olarak satın alabilirsiniz. Antalya Temalı Myros Yuvarlak Saati zamanı daha iyi yönetmek için evinizde ya da ofisinizde tercih edebilirsiniz. 

6. Antalya Temalı Sabun 

Antalya temalı sabun çeşitleri banyoda dekoratif olarak kullanılabileceği gibi yakın çevreniz için hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilir. Ağırlığı 100 gram olan Antalya temalı sabunlara şekil verebilmek için lazer kesim tekniğinden yararlanılır. Antalya Temalı Büyük Ahşap Kutulu Sabunun eni 95 mm, boyu 65 mm ve yüksekliği 90 mm’dir. 

Antalya hediyelik eşya toptancıları, sabunları Antalya temalı ahşap kutular içinde satışa sunmaktadır.  İlgi çekici bir görüntüye sahip olan ahşap kutuların içindeki hoş kokulu sabunları hatıra olması için sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. 

7. Antalya Temalı Küllük 

Dekoratif olarak tercih edebileceğiniz Antalya temalı küllükleri sigara içen bir arkadaşınıza ya da yakınınıza hediye olarak da satın alabilirsiniz. Seramik ve cam malzemeden yapılan küllük modellerinin dekorlama aşamasında genellikle el işçiliği kullanılır. Titiz bir işçilik sonucunda göz alıcı tasarımlara dönüştürülen küllüklerin formlarında da değişiklik yapılabilmektedir. 

Çapa şeklinde dizayn edilen Seramik Antalya Çapa Turuncu Küllük modelini denizi ve gemileri çok seven bir sevdiğinize hediye edebilirsiniz. Ayrıca Antalya temalı küllükleri dekoratif obje olarak annenize, akrabalarınıza veya abinize alabilirsiniz. 

8. Antalya Temalı Bardak 

İçeceklerinizi içerken Antalya temalı bardak modellerini tercih edebileceğiniz gibi bu kupaları dekoratif olarak da kullanabilirsiniz. Seramik ve cam gibi materyallerden yapılan Antalya temalı bardak modellerinin tasarımında sıklıkla dijital baskı ve serigrafi tekniğinden faydalanılmaktadır. Antalya Bölgesi Temalı Seramik Renkli Baskılı Kupa modelinin dekorlanmasında serigrafi ile ortaya özgün bir bardak tasarımı çıkarılmıştır. Antalya hediyelik eşya çeşitleri arasında dikkat çeken bardakları hatıralık olarak sevgilinize, iş arkadaşlarınıza, ailenize ya da eşinize alabilirsiniz. 

9. Antalya Temalı Çan 

Dekor amaçlı olarak sehpa, TV ünitesi ya da komodin üzerinde kullanılabilecek Antalya temalı çan çeşitlerinin üretiminde seramik, epoksi ve metal olmak üzere değişik materyaller tercih edilmektedir. Farklı desenler ve renkler kullanılarak dizayn edilen şık Antalya temalı çanları ofis arkadaşlarınız, akrabalarınız ya da diğer yakınlarınız için satın alabilirsiniz. Antalya Temalı Myros Metal Altın Renk Küçük Çan, küçük boyutlu olduğundan dolayı minimalist tarzdaki evlerde kitaplık raflarında tercih edilebilir. 

10. Antalya Temalı Fotoğraf Çerçevesi

Seramikten yapılan Antalya temalı fotoğraf çerçevelerine sevdikleriniz ile olan fotoğraflarınızı koyabilirsiniz. Salonda, çalışma odasında ya da işyerinde tercih edebileceğiniz Antalya temalı fotoğraf çerçeveleri hoş bir görüntüye sahiptir. Darbelere karşı dayanıklı olan fotoğraf çerçevelerini annenizin doğum günü için ya da Sevgililer Günü için sevgilinize hediye olarak alabilirsiniz. Antalya Temalı UV Baskılı Fotoğraf Çerçevesine babanız ile fotoğrafınızı koyarak ona harika bir sürpriz yapabilirsiniz. 

 

Antalya’nın İlçelerine Göre Hangi Hediyelikler Alınabilir? 

Antalya’nın birçok turistik ilçesi vardır. Bunlardan bazıları şunlardır; Alanya, Kemer, Belek, Kalkan, Kaş, Kekova, Kemer, Manavgat ve Side’ dir. Bu sayılan bölgelere özel çeşitli hediyelik eşya seçenekleri bulunur. Alanya temalı hediyelik olarak magnetler, kupalar, fincan takımları, cüzdanlar, shot bardakları, açacaklar, duvar tabakları ve sabunlar sayılabilir. Bu hediyelik eşyaların dizaynında Alanya’nın simgelerinden olan Alanya Kalesine sık sık yer verilmiştir. 

Belek temalı hediyelik eşya almak isteyenlere ise saatler, cam tabaklar, magnetler, seramik demlikler, kar küreleri ve fotoğraf çerçeveleri önerilebilir. Antalya’nın en popüler ilçelerinden biri olan Kemer ise hediyelik eşya konusunda pek çok opsiyona sahiptir. Çini tabaklar, suni deri cüzdanlar, resimli tepsiler, baskılı rakı bardakları ve kabartmalı anahtarlıklar Kemer temalı hediyelikler arasında yer alır. 

Side’nin en önemli tarihi yapılarından biri olan Apollon Tapınağı’ nın öne çıkarıldığı Side temalı hediyelik eşya çeşitlerinde ikili hot bardağı, renkli cam kupa, yazılı magnetler ve şeffaf mum gibi hediyelik ürünler ilgi çekmektedir. Antalya’ nın en çok turist çeken bir diğer durağı olan Kaş ilçesinin hediyeliklerinde ise Kaş’ ın renkli ve cıvıl cıvıl sokakları yansıtılmıştır. Kaş temalı hediyelik eşya olarak 3D resimli ahşap magnet, Kaş temalı ayna, masa takvimi ve şişe şekilli tirbüşon alınabilir. 

Gürül gürül akan şelalesi ile ünlü olan Manavgat'ın hediyelik eşyalarının tasarımında yaygın olarak Manavgat Şelalesine yer verilmiştir. Anahtarlık, cüzdan, magnet, açacak, kupa, tepsi, çini tabak ve sabun kutuları gibi çeşitli Manavgat temalı hediyelikleri kendiniz ve yakınlarınız için satın alabilirsiniz. 

 

Turistler Antalya’dan Hangi Hediyelikleri Almalıdır? 

Antalya’ya gelen turistler genellikle Kaleiçi, Yat Limanı, Saat Kulesi ve Yivli Minare civarındaki tarihi yapıların olduğu bölgeleri gezmektedir. Ayrıca turistler hediyelik eşya almak için de özellikle bu yerleri tercih etmektedir. Çünkü Antalya turistik hediyelik eşya dükkanları yaygın olarak bu bölgelerde bulunmaktadır. Antalya’yı ziyaret eden turistler hatıra olarak kalması için Antalya’nın sembollerinin kullanıldığı magnetleri, anahtarlıkları, kupaları, çini tabakları, cüzdanları ve saatleri satın alabilir. Açacak, şeffaf mum, bardak altlığı ve sabun gibi hediyelik çeşitleri de Antalya’ dan alınabilecek hediyeler arasında sayılabilir. 

 

Antalya’da Hediyelik Eşya Satan Yerler Nerelerdir?

Antalya’ da hediyelik eşya satan pek çok dükkan bulunmaktadır. Antalya hediyelik eşya toptancıları arasında bulunan Myros, 8000’in üzerindeki hediyelik çeşidi ile bu sektörün öncü firmalarından biridir. Hediyelik eşyaların hem üretimini hem de toptan satışını yapan Myros, ürünlerinin çoğunu el işçiliği ile ürettiği için hediyelik eşyaların kalitesi ve değeri son derece yüksektir. Myros hediyelik Antalya haricinde İzmir, Marmaris, Demre ve Manavgat gibi turistik bölgelerde de faaliyet göstermektedir. Duvar tabağı, sabun, küllük, cüzdan, anahtarlık, magnet ve çan gibi Antalya temalı hediyelik çeşitlerine sahip olan Myros, kişiye özel tasarımlı hediye modelleri de üretmektedir. 

 

Antalya Temalı Promosyon Hediyelik Eşyalar Nereden Alınır? 

Antalya temalı hediyelik seçenekleri konusunda geniş bir ürün skalası bulunan Myros, promosyon hediyelik alanında da yüzlerce alternatife sahiptir. Markaların, işletmelerin ve firmaların tanıtım ve reklam amacı ile satın aldığı Antalya temalı promosyon hediyelikler de özelleştirilmiş tasarım yapılmaktadır. Yüksek kalite malzemeler ile üretilen Antalya promosyon magnet hediyelik eşya modelleri dahil olmak üzere farklı promosyon ürünlerini de talebe uygun şekilde dizayn eden Myros, hediyelik ürünlerin yapım, paketleme ve satış süreçlerinin hepsinde 30 yıllık sektör tecrübesinden faydalanır. 

 

Antalya Temalı Hediyelik Eşyalar Toptan Nasıl Satın Alınır? 

Antalya temalı hediyelik eşyaların toptan satışını yapan Myros’ dan toptan ürün alabilmek için ilk olarakwebsiteden toptan üye olmalıdır. Bayi başvurusunun olumlu sonuçlanmasının ardından Myros'dan istediği miktarda, özelleştirme imkanı olan toptan ürün satın alabilir. Toptan müşteriler ve bireysel müşteriler güvenle websiteden satın alabilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.