myros-popup.jpg (663 KB)
Ahşap Magnet Nedir?

Ahşap Magnet Nedir?

17 Ağustos 2022

Buzdolabı süsü olarak kullanılan ahşap magnet modelleri aynı zamanda hediyelik ürünler arasında ilk sırada yer almaktadır. Ahşap magnetlerin farklı desen ve boyutlarda yüzlerce farklı modeli bulunmaktadır. Çeşitli amaçlarla satın alınan magnetlerin bir diğer işlevi de buzdolabı üzerinde kullanıldığında küçük notlar ve fotoğrafları dolap üzerinde sabit tutabilmesidir. 

Ahşap buzdolabı magneti buzdolabı üzerinde kullanıldığında dolaba herhangi bir zarar vermez ve dolabın görünümünü şıklaştırır. Hem evlerdeki buzdolaplarını hem de işyerlerindeki dolapları estetik açıdan güzelleştirmek için tercih edilen ahşap magnet çeşitleri aynı zamanda promosyon hediyelik olarak da alınmaktadır.  

Ahşap hediyelik magnet modelleri düğün, nişan ve kına gibi etkinliklerde dağıtmalık hediye olarak tercih edilebildiği gibi yenidoğan bebekleri ziyaret eden akraba ve yakınlar için de satın alınabilmektedir. 

Pazarlama ağını genişletmek isteyen ve tanıtımını yaparak daha fazla müşteriye ulaşmak isteyen markalar ve firmalar da kendilerine özel tasarlanmış ahşap magnet modellerini sıklıkla tercih etmektedir. Reklam ve tanıtım amacıyla hazırlanan magnetler firmalara göre özelleştirilerek tasarlansa da genel olarak herkesin kullanabileceği magnet modelleri çok farklı modellere sahiptir. 

Çoğunlukla turistik belde, şehir ve ülkelerin manzara desenleri ile dizayn edilen ahşap hediyelik magnet çeşitlerinin hayvan figürlü, nazar boncuklu, bayrak temalı, çapa formlu modelleri de bulunmaktadır. Yüzlerce farklı alternatifi bulunan ahşap magnetleri alırken şunlara dikkat edilmelidir; 

  • Magnetin modeline ve boyutuna dikkat edilmelidir.

  • Kime alınacağına karar verilmelidir.

  • Hangi amaçla alınacağına karar verilmelidir.

  • Magnetin tasarımına ve üzerindeki desenlere dikkat edilmelidir.

 

Ahşap Magnet Ne İşe Yarar?

Seyahat dönüşlerinde arkadaşlara ve aile üyelerine hediye olarak alınabilen ahşap magnet modelleri özellikle buzdolapları, metal raflar ve kapaklı dolaplar üzerinde de kullanılabilen bir dekoratif aksesuardır. Evlerde ya da işyerlerinde bulunan metal kapaklı eşyalar üzerine tutturulan ve dolapları süsleyen ahşap magnetler aynı zamanda en güzel anıların her zaman yanı başınızda olmasını sağlar. Özellikle seyahat ve tatil dönüşlerinde alınan ahşap magnetleri her gördüğünüzde seyahatinizin anılarını hatırlayabilirsiniz. 

Ahşap magnet hediyelik çeşitleri kolay taşınabilir olmaları ve uygun fiyatları sayesinde hediyelik eşyalar arasında en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Yüzlerce farklı model seçeneği arasından kendinize ve sevdiklerinize özgün tasarımlı bir magnet hediye edebilirsiniz. 

Ahşap magnetler sadece hediyelik eşya olmanın yanı sıra özellikle kurumsal firmaların reklamları ve tanıtımları için  promosyon ürün olarak da tercih edilmektedir. Markaların logolarını ve isimlerini taşıyan bu magnet modelleri işletmeler tarafından hedef kitlelerine dağıtılmaktadır. 

Kına, düğün ve nişan gibi toplu etkinliklere gelen misafirlere dağıtmak için de satın alınabilen ahşap magnet modelleri kişilerin isteklerine göre özelleştirilerek teslim edilmektedir. 

 

Ahşap Magnet Nasıl Yapılır?

 

Ahşap malzemeden üretilen ahşap buzdolabı magneti modellerinin tasarımında üç boyutlu baskı, UV baskı ve dijital baskı yöntemlerinden yararlanılmaktadır. Bu teknikler kullanılarak  çeşitli desen dizaynları yapılan magnetler farklı boyut ve büyüklüklerde üretilmektedir. 

 

Tasarımı ve şekli belirlenen magnetlerin üzerine formuna uygun şekilde rozet veya şerit mıknatıslar yerleştirilmektedir. Yüksek kaliteye sahip malzemeler ince bir işçilikle birleştirilerek ürünler hazır hale getirilmektedir. Özelleştirilebilen ahşap magnet modellerinde ise tasarım kişilerin talebine uygun şekilde yapılmaktadır. 

 

Ahşap Magnet Çeşitleri Nelerdir?

Pek çok farklı amaçla kullanılabilen ahşap magnet çeşitleri şunlardır; 

 

1.  Şehre Özel Ahşap Magnet

Ana malzemesi ahşap olan magnetlerin boyutları ve büyüklükleri modele göre değişmektedir. Genellikle 3 cm ile 10 cm arasında değişen boyutlarda üretilen şehre özel ahşap magnetlerin tasarımında ise popüler turistik şehir ve beldelere yer verilmektedir. 

Şehre özel ahşap magnet çeşitleri dikdörtgen, kare, kalp, kelebek, çapa ve yelkenli gibi farklı şekillerde üretilmektedir. Ayrıca hayvan figürleri formunda ve turistik bölgelerin ünlü mimari yapıları şeklinde de dizayn şehre özel ahşap magnet modelleri bulunmaktadır. 

Şehre özel ahşap magnet modelleri şunlardır; 



2.  Özel baskılı Ahşap Magnet

Tasarımları kişilerin taleplerine uygun şekilde özelleştirilebilen özel baskılı ahşap magnet modelleri kare, dikdörtgen, yuvarlak, yelkenli ve gazoz kapağı gibi farklı şekillerde üretilmektedir. Özellikle promosyon amaçlı kullanılan özel baskılı magnetlerin rengi, eni ve boyu firmaların isteklerine göre değişmektedir. Uv baskı ve dijital baskı gibi çeşitli baskı teknikleri kullanılarak üretilen özel baskılı ahşap magnet modelleri şunlardır; 

 

3. Açacaklı Ahşap Magnet

Ahşap kare magnet ve ahşap dikdörtgen magnet şeklinde farklı alternatifleri bulunan açacaklı magnetlerin tasarımlarında dünyaca ünlü şehir ve beldelerin manzaralarına yer verilmektedir. Her yaş grubunun zevk ve ihtiyaçlarına uygun seçenekleri bulunan açacaklı ahşap magnet modelleri şunlardır; 



Ahşap Magnet Nasıl Kullanılır?

Genellikle buzdolabı süsü olarak kullanılan ahşap magnet modelleri aynı zamanda çıkılan bir seyahat ve tatil sonrası anı olarak da tercih edilmektedir. Ayrıca özel günlerde arkadaşlara ve yakınlara hediye olarak da alınabilen ahşap magnetler hediyelik sektörünün önde gelen ürünlerinden biridir. 

Firmalar tarafından reklam ve tanıtım amacıyla da kullanılan toptan ahşap magnet türleri özelleştirilen tasarımları sayesinde markaları en iyi şekilde yansıtmaktadır. Kişisel tasarım yapılabilen ahşap magnet modelleri aynı zamanda yenidoğan ziyaretçileri, düğün,kına ve nişan gibi toplu etkinlikler için de dağıtmalık hediye olarak kullanılmaktadır. 

 

Ahşap Magnet Nereden Alınır?

8000’den fazla hediyelik çeşidi, 30 yıllık sektör tecrübesi ve 80 ülkeye ihracat deneyimi ile hediyelik eşya sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Myros, her türlü hediye çeşidi gibi ahşap magnet üretimini de  büyük bir özen ve titizlik içinde gerçekleştirmektedir. 

Ahşap hediyelik magnet alanında yüzlerce farklı renk ve model seçeneğine sahip olan Myros’ dan hem özel baskılı ahşap magnet modellerini hem de şehir temalı ahşap magnet modellerini toptan şekilde satın alabilirsiniz. Ahşap magnet fiyatları tekli ve toptan alımlarda  değişiklik göstermektedir. Toptan ahşap magnet fiyatları; ürün adedine, üründe özelleştirilmiş tasarım olup olmamasına ve diğer faktöre bağlı olarak farklılık göstermektedir. 

Myros’ dan toptan ahşap magnet alışverişi yapmak için Myros toptan bayi kayıt ekranından kayıt yaptırabilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.